“Tizenegyes volt Braithwaite esete”

Én ezt még mindig nem osztom. Ha nem lenne nekik Lajos, akkor nyomná Felix, Costa a gólokat, vagy vettek volna valami másik csatárt a nyáron. Ott mindig jól megy a csatároknak.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.03.10. 20:47:36Sajnos úgy néz ki hogy Suarez begyűjti az Atletinek a 3 pontot. Nem is tudom mennyit hozott már az Atletinek, de az biztos hogy ha nem adjuk oda akkor most mi állnánk a tabella élén és nem az Atletico.
Legzseniálisabb üzlet ever Bartoéktól, pedig elég nagy a merítés.
Sajnos úgy néz ki hogy Suarez begyűjti az Atletinek a 3 pontot. Nem is tudom mennyit hozott már az Atletinek, de az biztos hogy ha nem adjuk oda akkor most mi állnánk a tabella élén és nem az Atletico.davi10 írta: ↑2021.03.10. 19:41:54Helyes, legyen valami hasznunk is belőlük.Barcaforever írta: ↑2021.03.10. 19:29:129-ig izgulhatunk a Bilbao-ért. 1-0ra vezetnek az ATM ellen.![]()
Helyes, legyen valami hasznunk is belőlük.Barcaforever írta: ↑2021.03.10. 19:29:129-ig izgulhatunk a Bilbao-ért. 1-0ra vezetnek az ATM ellen.![]()
Szerintem a Real sem fogja bírni, legalábbis most nagyon úgy érzem, hogy ők lesz a harmadikok, és néhány héten belül kiszállnak a versenyből. A BL-ben továbbjutásra állnak, szerintem arra fognak rámenni, hogy valahogy bemakkolják, bár most VAR-al valamivel nehezebb lesz a dolguk.sojal írta: ↑2021.03.02. 13:42:40Bár most valóban nagyobb szó lenne, de valahogy elképzelhetőnek tartom, hogy a Real megint megveri az AtMad-ot. Én inkább a matracosoknak szúrkolok, mert a két rossz közül inkább ők nyerjék meg a ligát (szerintem a Barca nem fogja bírni).Chino írta: ↑2021.03.02. 13:25:20A hétvége érdekes lesz. Nekünk szinte bármilyen eredmény jó, ha a Real valahogy behúzná még bármi megtörténhetne, de nem tartom valószínűnek, hogy ezek jelenleg el tudnák kapni az Atmát. Talán az X lenne a legideálisabb, de akkor is meg kellene nyerni a rangadókat. Mindenesetre benne van a pakliban, hogy szoros lesz a végjáték az első három között.
Bár most valóban nagyobb szó lenne, de valahogy elképzelhetőnek tartom, hogy a Real megint megveri az AtMad-ot. Én inkább a matracosoknak szúrkolok, mert a két rossz közül inkább ők nyerjék meg a ligát (szerintem a Barca nem fogja bírni).Chino írta: ↑2021.03.02. 13:25:20A hétvége érdekes lesz. Nekünk szinte bármilyen eredmény jó, ha a Real valahogy behúzná még bármi megtörténhetne, de nem tartom valószínűnek, hogy ezek jelenleg el tudnák kapni az Atmát. Talán az X lenne a legideálisabb, de akkor is meg kellene nyerni a rangadókat. Mindenesetre benne van a pakliban, hogy szoros lesz a végjáték az első három között.
Ennél többet manapság nem tud senki sem. A top csapatoknál a legjobb edzőknél is kipukkan a lufi néhány év alatt, senki sem tud huzamosabb ideig sikeres lenni. Pep is elfáradt a negyedik évére, Lucho is kipukkadt a harmadikra. Bőven megelégednék azzal, ha valaki 2-3 év alatt újra top csapattá tenné a Barcát, úgyis, ha csak 1-2 sikeres szezont hoznánk vele.Klopp marha nagy edzo ha egy jatekos kieseset nem tudja megoldani. Ugyanazt csinalja mint a dortmunddal, van alatta egy extra keret, amit 2-3 ev alatt egy rovid idore kimaxol, aztan kipukkan a lufi.
Klopp marha nagy edzo ha egy jatekos kieseset nem tudja megoldani. Ugyanazt csinalja mint a dortmunddal, van alatta egy extra keret, amit 2-3 ev alatt egy rovid idore kimaxol, aztan kipukkan a lufi.
Laporta akarja, mondjuk nem hiszem hogy elengedik Liverpoolból. Még mindig erősek, csak a védelem kuka Van Dijk sérülése óta.
A hulla-t én gyorsan törölném, de a gyengeséget sem írnám alá. Csak nehogy megint behúzza a bajnokságot!!!!!
hazai pálya nem sokat jelent, real meg ősszel is hullagyenge volt, és otthon is voltunk, mégis kikaptunk.
nekem ne mond, de azért reménykedem egy Fatival talán jobbak leszünk.
felsorolni sem lenne rövid, mennyi mindenben kellene változni elég rövid időn belül ehhezcsababarca írta: ↑2021.02.20. 20:27:57jó lenne, ha tavasszal mi se csak fogadkoznánk a rangadók előtt, de 1-1et meg is tudnánk nyerni.