“Tizenegyes volt Braithwaite esete”

Pep meg Xavi mit dobált felétek? Nem emlékszem egy kemény nyilatkozatukra sem, persze ettől még lehettek.Ez így jól hangzik, és még azt sem mondom, hogy nem (teljesen) igaz, de ha Iniesta, Puyol, Lucho vagy mondjuk Ronaldinho nevét látják meg, akkor nincs ez a reakció. Tudod miért? Mert utóbbiak nem dobálták a bélsarat teljesen ripacs módon a túloldal felé.
(ez persze Messire nem igaz, viszont amit ő kap, azt megkapja CR is a "culék" irányából)
Erre Federer egyik idézete jutott eszembe:Én azt bírom, ha valaki Bl-t nyer a csapatával úgy, hogy az illetőn úgy igazából 1 párharc múlt, akkor instant aranylabda, de ha például Messi 2 párharcot eldönt, és utána egyet szinte a klinikai halál szélére visz, de az ellenfél vissza jön, akkor nem érdemli meg az aranylabdát
Ronaldonak felhozzák hogy 2016-ban a Wolfsburg elleni fordításban kellett hogy ez végbe menjen, ezért érdemli meg, most meg Messi nem érdemli meg, mert csak 2.5 párharcot döntött el, az meg szerintem a legkevésbé Messi hibája hogy a csapat nem képes 3 gólos előnyt megőrizni, főleg hogy eleve Messi miatt beszélhettünk 3-0-ról nem pedig 1-0-ról.
Én nem gondoltam volna hogy a Roma elleni kiesésnél sikerül számomra fájdalmasabbat produkálni,de sikerült.
Számomra a Liverpooli a legfájóbb, már csak azért is, mert ezt egy BL elődöntőbe sikerült végrehajtani, mindezt úgy, hogy tavaly nyíltan áhítoztunk a BL trófeára és a Tottenhamet a döntőben 80% hogy ütöttük volna, ehelyett olyat produkált a csapat, amiért egy Sevillát szét zavarnának, főleg a nagy fogadkozások után hogy a római nem fordul elő újból.
Olyan sorozatban dobálózunk 3 gólos előny leadásáról, ahol sokszor egy idegenbeli 1-0-s vereséget is nagyon nehéz vissza hozni.
Ennél nagyobb fájdalmat talán tényleg csak a Milan drukkerek élhettek át 2005-ben, amikor egy 99.9%-ban megnyert BL döntőt sikerült leadni.
Valószínű Messi lelkének is jól esik egy kicsit, hogy megelőzte Ronaldot, de azt hiszem bármikor elcserélné a lasztit egy Bl serleg + aranylabda második/harmadik helyezett kombóra.
Szerintem nagy hiba így nézni a dolgokat.az meg szerintem a legkevésbé Messi hibája hogy a csapat nem képes 3 gólos előnyt megőrizni, főleg hogy eleve Messi miatt beszélhettünk 3-0-ról nem pedig 1-0-ról.
https://m.youtube.com/watch?v=mW9QNL2NCCc" target="_blankhajnesz írta: Tőle is függött, ahogy mindenkitől... Ha nyerünk, közösen nyerünk, ha vesztünk...
Tőle is függött, ahogy mindenkitől... Ha nyerünk, közösen nyerünk, ha vesztünk...Leon írta:
Mintha tőle függött volna,hogy szétgyaláztak Liverpoolban...![]()
Ő vitt el a csapatot odáig, spanyol, európai meg BL gólkirály, csak a döntőben nem játszott.
Bőven kijárt neki ez a 6. laszti meg amúgyis akkor király,hogy már 7-8 - nál kéne tartania!
Ronaldo (az igazi) - jobb játékos volt fénykorában, mint CR? Egyértelmű igen, azonban keveset láthattunk belőle a sok sérülése miatt, pont emiatt nem kaphatta meg többször az aranylabdát, pedig ha van játékos, aki kb. egymás után 4-5x megkaphatta volna, az ő lett volna, de hát a sérülések ugye. Amikor nem ő kapta, akkor is tudtuk, hogy ő a legjobb képességű labdarúgó.Barca_10 írta:Mondjuk szerintem Ronaldonak ha csak a veleszületett tehetségét a futballhoz nézem nincs azon a szinten ahol a legnagyobbak, mint Messi, R10, Ronaldo/brazil/, Iniesta vagy akár Adriano. Inkább egy sorral lejjebb lehet elhelyezni, Agüero, Drogba szintjére. Az, hogy ilyen magasra jutott nagyban köszönhető a mentalitásának. Amennyire csodálni való Messi játéka ugyannyira csodálatra méltó CR hozzáállása a profi futballhoz. Van a profi sportoló szint és fölötte CR. Ezt kár vitatni.
Amúgy inkább legyen Cének 5 minthogy Snejdereknek legyen. Owen Aranylabdája elég vicc volt erre az évezredre.
Hát, ha ettől kedved szeged, az a te bajod. Nem gondolom, hogy attól, hogy leírom hogy "pont", nem tartanám tiszteletben a véleményed. Csak én más állásponton vagyok.Varatrix írta:És akkor másokkal diskurálunk a Fórum topikba, hogy miért megy el a kedve az embernek attól hogy fórumozzon.... Szerinte nem lehet más vélyeményed, és ezt azzal erősíti, hogy képes betűkkel leírni hogy "pont."Rivaldo11 írta: Aki szerint a két játékos ugyanúgy tud futballozni, és egy szint, az nézzen sakkot. Pont.
Édes istenem!
És akkor másokkal diskurálunk a Fórum topikba, hogy miért megy el a kedve az embernek attól hogy fórumozzon.... Szerinte nem lehet más vélyeményed, és ezt azzal erősíti, hogy képes betűkkel leírni hogy "pont."Rivaldo11 írta: Aki szerint a két játékos ugyanúgy tud futballozni, és egy szint, az nézzen sakkot. Pont.
Nem tudom személy szerint ki, hogyan reagált az elmúlt években,de alapvetően ez a hozzáállás nálunk is tetten érhető volt Ronaldo aranylabdáinál. Emlékszem, hogy az EB-s aranylabdájánál, számomra meglepően sokan értetlenkedtek, hogy hogyan adhatták neki, és hasonló pusztító hülyeségeket írtak itt le, hogy Ronaldo miért egy középszer.recrea írta: Lehet, h a Real szurkolóknak kéne eldönteniük, az lenne a legobjektívabbmert idén az újságírók, a szövetségi kapitányok és a csapatkapitányok is hülyék...mi Barca szurkolók meg végképp hülyék vagyunk, továbbá mindenki az, aki idén tavasszal Messit látta a legjobbnak.
Tisztelet a kivételnek, mert azért akad.
Vannak évek, amikor egy-egy játékos tényleg kiemelkedik a mezőnyből és nem kérdés, hogy ő a legjobb. Máskor meg szorosabb a dolog. Ennyi.csababarca írta:Kákán is csomót tipikus esete.
Az nem zavarja őket, hogy minimális különbség volt, vagy hogy van Dijk is kapott általuk dilettánsnak tartott újságíróktól szavazatot.
Nem is értem.
Én szeretek ott fórumozni, mert lehet jókat dumálni offban, nba/nfl topikban, kézilabdásban is, de ilyenkor ebbe nem is megyek bele inkább.
Azért aki ebből az évből azt hozza ki, hogy Messi nem érdemelte meg, azzal nehéz mit kezdeni.
Vagy hogy akkor tavaly Ronaldo miért nem!? Wtf.
Kár hogy ez az aranylabda ekkora vitákat generál, nem kellene.
Szubjektív a dolog.
Pontozni lehetne, de azt is hogy? Abban is lenne szubjektivitás, hogy hogy súlyozod a gólt, asszisztot, szerelést, tisztázást stb.
Lehetetlen.
Vagy tényleg hozni kitételt hogy csak bl győztes csapatból lehet, de arra kb ott az uefa díja.
Lehet, h a Real szurkolóknak kéne eldönteniük, az lenne a legobjektívabbMatyiG írta:Igen, ilyenkor szimpátia szavazás, máskor meg perdöntő, és teljesen objektív és jó helyre kerül a laszti.
Pont ugyanez jutott eszembe nekem is reggelRivaldo11 írta:A derék Dzsordzso meg közben beárazta rendesen ronci pár labdáját... Mert ha Perez tudta nyomni tavaly Modricot, és azért kapta a horvát, akkor ezek szerint korábban Cr labdáinál...(főleg mikor kisírta 2013-ban, vagy 16 ban, mikor megnyerték neki az Eb-t)
Erre mondják, hogy ha hallgattál volna...