Switch to full style
Foci a Barçán kívül
Hozzászólás küldése

Re: Barca vs Real

2018.11.11. 23:04:57

tavalyt ne hozzuk fel, ez már új szezon. (majdnem történelmi bajnoki szezon, történelmi bl beégéssel)
itt meg 4 ponttal vagyunk beljebb, úgy hogy őket megvertük.
tehát 1 ponttal gyűjtöttünk amúgy többet náluk a maradék meccseken.
és ők nyomták az atleticoval, mi megyünk oda. könnyen lehet 1 pont is a difi jövőhéten ilyenkor.(szerintem matracéktól Xet hozunk el)

és kaptunk 18 gólt, ami szerintem negatív rekord, legalábbis az utóbbi 10 évben biztosan.

Re: Barca vs Real

2018.11.11. 22:59:11

csababarca írta:realnak jót tett az edzőváltás, szívesen! :D

ott nem volt szívbajos sose Perez, ha ilyet kellett tenni.
kirakták a középszert, mert nem működött/játékosok nem akarták hogy működjön.
2 hónap alatt kiderült ez, repült is

Jó, hátha Valverde is olyan bajnoki rajtot produkált volna, akár idén, akár tavaly, mint Lopetegui, akkor ő is erre a sorsra jut.

Akármennyire is gyatrán játszunk, tavaly spanyol dupla, idén vezessük a bajnokságot, csoportelsők vagyunk a BL-ben, 5-1-re nyertük a Klasszikust. Nem a kedvencem, megnézném ezt a keretet más edzővel, de egyszerűen most nem lehet felállítani.

Re: Barca vs Real

2018.11.11. 22:38:01

realnak jót tett az edzőváltás, szívesen! :D

ott nem volt szívbajos sose Perez, ha ilyet kellett tenni.
kirakták a középszert, mert nem működött/játékosok nem akarták hogy működjön.
2 hónap alatt kiderült ez, repült is

Re: Barca vs Real

2018.11.08. 13:42:03

Benzema nalunk ugyanannyi golos mint Icardi.

Csak mig az argentin goljaval nyertek a Milan,Ttnham,Psv ellen ill 1 pontot hozott ellenetek is,meg golt lott a Lazionak. Addig a mi arab szrunk plzenek meg gironak ellen villog. :D :D
Remelem Perez mindennap megsimogatja a fejet.

Re: Barca vs Real

2018.11.05. 16:10:14

A Mourinho-féle vitában ugyanazon az oldalon álltak. Volt köztük némi konfliktus a közelmúltban, pl. Ramos erőteljesen kijelentette, hogy ezt még ma tisztáznia kell CR-nek, miután a portugál bevágta a hisztit a BL-döntő megnyerése után. De nemrég is, miután Ronaldo odaszúrt a Madridnak ("a Juventus más, itt mindenki kedves, olyan vagyunk, mint egy család"), Ramos visszaszólt neki, hogy nem érti miről beszél.

Re: Barca vs Real

2018.11.05. 05:43:14

Nero. írta:Elsősorban a madridistaktól kérdezem, hogy CR és Ramos között volt/van valami? Csak mert látom hogy instán nem követik már egymást. Tudom hogy ez röhejesen hangzik de a mai világban ez jelent valamit :D

Nem vagyok madridista, így nem tudom a választ, de el tudom képzelni, hogy igen. Ha jól emlékszem, korábban is, mikor viszály volt az öltözőben, pl. Mourinho miatt, más-más pártokon álltak. Ramos meg amúgy is kifordult magából az utóbbi időben.

Re: Barca vs Real

2018.11.05. 00:57:25

Elsősorban a madridistaktól kérdezem, hogy CR és Ramos között volt/van valami? Csak mert látom hogy instán nem követik már egymást. Tudom hogy ez röhejesen hangzik de a mai világban ez jelent valamit :D

Re: Barca vs Real

2018.11.01. 08:37:32

rikko írta:
Aztán jön a hétvége és buknak is le ismét a víz alá :D


Mint annó a viccben, mikor Reagan, Kádár, Gorbacsov meghal, és a pokolba kerülnek. Az ördög vezeti őket végig, hogy ki milyen büntetést válasz. Már csak Kádár van, és meg lát egy medencét, amiben emberek vannak nyakig sz..ban. Szivaroznak, beszélgetnek vidáman, bombázó csajok hozzák a finomabbnál finomabb ételeket-italokat.
-Ez a büntetés nekem megfelel- mondja az ördögnek. Bele is megy a medence sz..rba, megkapja szivarját, konyakját. Nagyba pöfékel megelégedve, mikor megszólal egy hang a hangszóróból:
-Cigarettaszünetnek vége, alámerülni! Cigarettaszünetnek vége, alámerülni!

:D :D :D

Re: Barca vs Real

2018.10.31. 20:31:41

MatyiG írta:A RM kettővel megy a Melilla ellen, szerintem kijöttek a gödörből.


:mrgreen:


Aztán jön a hétvége és buknak is le ismét a víz alá :D

Re: Barca vs Real

2018.10.31. 20:29:40

LG írta:
MQuCsabi írta:Én Hazardot simán ide venném.

Sőt, én Dybalánál simán többre tartom, sőt, a jelenlegi Neymarnál is.

Meg lehetne oldani szerintem, de azért szurkolok, hogy ne sikerüljön nekik. Vegyék meg Neymart, és taszítja őket totális morális válságba, és vele együtt alázzuk meg őket egy Klasszikuson, az lenne a teljes gyönyör számomra. [-o<


Én annak örülnék, ha oda Ney ide Mbappe kerülne :D :D :D

Re: Barca vs Real

2018.10.31. 20:28:59

A RM kettővel megy a Melilla ellen, szerintem kijöttek a gödörből.


:mrgreen:

Re: Barca vs Real

2018.10.31. 20:18:06

Én CR távozása után azt mondtam, hogy Kane-Hazard pakk kell nekik, kerül amibe kerül, az elmúlt években visszafogottan igazoltak, szóval kéne, hogy legyen rájuk pénz. Nagyot hibáztak, hogy ezek az igazolások nyáron nem történtek meg, mert ha télen nem tudnak vmi alternatív megoldást előhúzni a kukából, vagy a spanyol fiatalok nem robbantanak a semmiből, akkor ez a szezon megy a kukába, jövő nyáron kényszerhelyzetben lesznek az igazolásoknál, amit a riválisok is tudni fognak, így a világ összes pénzét elkérhetik tőlük. Az segíthet rajtuk, ha játékos kiveri a hisztit, de ez inkább a mi módszerünk (Dembelé, Coutinho).


Talán Neymarra lehetne esélyük, ha idén sem sikerül a PSG-nek az áttörés a BL-ben.

Re: Barca vs Real

2018.10.31. 14:46:36

Dybala kiaknázatlan, még sok lehet benne, ha tényleg köré épül egy csapat. Nem egy poszt Hazarddal, ráadásul a belga nem vezéregyéniség típus. Dybala lehet az.

Re: Barca vs Real

2018.10.31. 13:02:43

MQuCsabi írta:Én Hazardot simán ide venném.

Sőt, én Dybalánál simán többre tartom, sőt, a jelenlegi Neymarnál is.

Meg lehetne oldani szerintem, de azért szurkolok, hogy ne sikerüljön nekik. Vegyék meg Neymart, és taszítja őket totális morális válságba, és vele együtt alázzuk meg őket egy Klasszikuson, az lenne a teljes gyönyör számomra. [-o<

Re: Barca vs Real

2018.10.31. 12:26:03

Én Hazardot simán ide venném.

Re: Barca vs Real

2018.10.31. 11:45:08

Új sztár kell nekik. Olyan valaki, aki köré fel lehet húzni egy csapatot. Nincs sok ilyen játékos. Mbappe, Neymar ilyen, tán Dybalát is ide sorolnám. Hazardot viszont nem. Nem lesz egyszerű a dolog.

Re: Barca vs Real

2018.10.31. 11:26:33

LG írta:Várjuk meg a tavaszt azért, mert 3 éve le van írva, hogy kiégtek, stb., aztán tudjuk mindhárom évben mi lett a vége.


Igaz csak akkor még ott volt nekik Ronaldo meg Zidane...

A legnagyobb ászuk lelépett (CR nélkül nulla az egész brigád) a húzó klasszisaik (Ramos,Modric,Kroos) meg szép lassan kiöregednek/kiégnek úgy hogy semmi minőségi pótlásuk nincsen.
Idén abszolút kuka a szezonjuk, minden rossz indulat nélkül azt mondom hogy meg kell majd küzdeniük a BL indulásért.

Re: Barca vs Real

2018.10.31. 10:47:28

Egyértelmű, én most nem is kifejezetten idei szezonra gondoltam, azért tettem oda a második bekezdést, hogy lehet, nyáron mégis bevásárolnak, aztán borul az elképzelésem

Re: Barca vs Real

2018.10.31. 09:50:21

Várjuk meg a tavaszt azért, mert 3 éve le van írva, hogy kiégtek, stb., aztán tudjuk mindhárom évben mi lett a vége.

Re: Barca vs Real

2018.10.31. 09:14:29

Nagyon nem látom, hogyan fognak erőre kapni. Egyszerre öregednek ki a nagyjaik, s nincs megfelelő pótlás. Közel sincs :/

Aztán lehet, hgy jövőre igazolnak minden posztra plusz elhozzák Harazdot, de nem látom a realitását.

Re: Barca vs Real

2018.10.31. 07:53:24

2017-es bl sikerük után írtam, hogy nem látok nagy jövőt bennük. Bár az idei bl-t behúzták, az az idősebb összeszokott magnak volt köszönhető. Az most igazolódik, hogy az asensio-isco-ceballos-vallejo vonalra nem lehet építeni. Ennyit ért, hogy behúzták a nagy spanyol tehetségeket. A kimenőfélben lévő embereiktől függnek továbbra is, akiknek ha nem megy, baj van.
Új csapat kell, új húzónevekkel.

Re: Barca vs Real

2018.10.30. 21:48:27

Kovbal88 írta:Különösebben mondjuk nem érdekel a dolog, csak azért Zidane a Bl győzelmek miatt, rendesen túl van értékelve, pedig egyik győzelem, főleg az odavezető út nem volt egyértelmű és 100% ig megérdemelt.

Ezzel részben egyetértek, abszurd körülmények között jött az a BL tripla. De amit nem lehet tőle elvenni, hogy előtte Mourinhonál és Ancelottinál, utána Lopeteguinál is széthúzás és viszályok voltak az öltözőbe, a francia pedig hatékonyan tudta ezeket kezelni.

Re: Barca vs Real

2018.10.30. 19:38:32

Szép lett volna, ha a Real játékosok, kiállnak az edző mellett, a klasszikus második félideje, a góloktól eltekintve nem volt olyan rossz számunkra, és arról az edző nem tehet, hogy Ronaldo-t nem pótolták.

Különösebben mondjuk nem érdekel a dolog, csak azért Zidane a Bl győzelmek miatt, rendesen túl van értékelve, pedig egyik győzelem, főleg az odavezető út nem volt egyértelmű és 100% ig megérdemelt.

Re: Barca vs Real

2018.10.30. 14:55:42

A Mou féle Realnak az 5-0 előtt már azért megvolt a játéka, csak a Pep féle Barca ellen akkor még José nem úgy küldte ki a fehéreket, hogy busz, Messi ha kettőnél többet lép rúgd fel, üssd le, nyomd el, szedd szét, hanem azt gondolta nagyon jó csávó és kard ki kard. Beleszaladtak a késbe, óriási égés volt nekik, a végén tapló Ramos képes volt fél perc alatt Puyinak meg Xavinak kiosztani egy pofont, amiért hátulról agyonrúgta Messit.
A háború akkor kezdődött, Mou még1x ilyen alázást nem akart átélni. Jött a tavasz, meg kell nézni az őszi 5-0 meg a többi Mou clásicó meccsek képét. Balhék, taposások, feszkó, meccsek előtt napokkal már hergelte a sajtót maga körül...szerencsére leáldozott annak a jancsibohócnak és épp Manchesterben égeti magát.

A mostani clásicó-hoz...ez gyakorlatilag törvényszerű a fociban. Az elmúlt években nekik a BL-ben mindig úgy álltak a csillagok, ahogy az a tudásokhoz passzol. Nyáron már lehetett tudni,hogy ez jön. Kicsit gyorsabban folyt le Lopi mint én gondoltam, de biztos voltam benne, hogy féltávnál már nem ő lesz az edző. Az a Real támadósor csak és kizárólag Ronaldo miatt ért valamit. A falábú Bale meg a semmilyen, de abból 10 éve jól megélő Benzema ennyit érnek. Asensio pedig megmutatja a Jesé féle utat. Arc van, mert eddig eltalálta 5x a labdát amiből nagy gól lett, csak teljesítmény nincs. Mariano futottak még kategória, egy Paco ezerszer többet ér nála.
Zidane és Ronci voltak a kulcsok a BL sikerekhez. Remélem Solari is beég gyorsan és akkor hozzák Contét, akinek kb annyit jósolok mint Lopinak. 2 hónap alatt Ramosék kicsinálják. Oda nem egy ilyen vasököl kell, ezt már az ovisok is tudják. Meg a 3 védős rendszere...Real kerete nincs meg hozzá, sem a kontra játékhoz. Ki fog sprintelni? Modric? Vb óta ő gxakorlatilag kiengedett. A mindig sérült Bale? Esetleg Benzema? Nincs Ronci, nincs Di Maria, akik annak a játéknak az alapjai voltak.
A stadionjuk miatt egyelőre a pénzt sem szórták, pedig ma egy világsztár erősítés, aki lehet be se válik 150-200 milliótól indul és az csak 1. Nekik nem egy poszton kéne játékost cserélni. Megérzik a generáció váltást majd rendesen, de ez a mi érdemeinkből meg az 5-1-ből semmit nem von le, bár próbálják kimagyarázni meg szépíteni, meg a múltra mutogatni. Oké, BL győzelmek, de vasárnap nem BL döntő volt, hanem bajnoki rangadó és felmostuk velük a padlót megint. A tavalyi év lezárult, már új célok vannak. Mi sem mutogatunk a Pep korszakra mikor a trófeákat halmoztuk 4 évig...elmúlt, abból már nem élünk meg.
...és azért ez a Messi nélküli Barca egy hét alatt leoktatta a Sevillát, az Intert meg a Realt...tudjuk, Leo után erős középcsapat leszünk...hát ők Zidane és Ronaldo után most hol is vannak? :D

Re: Barca vs Real

2018.10.30. 14:45:24

LG írta:Nekem egyébként tök szimpatikus, hogy Perez most a mérhetetlen költekezés helyett a fiatal hazai játékosokhoz nyúlt, sokszor hiányoltam tőlünk is ezt a vonalat, de most már utólag örülök, hogy nem mi próbálkoztunk vele, mert nagyon nem jött be. Bár ki tudja hosszútávon mi lesz, de most nagyon nem gondolnám, hogy bármelyikből meghatározó játékos lehetne Madridban, sőt szerint LV vagy Asensio kiegészítőnek is kevés lesz. Sem tudásban, sem mentalitásban nem olyanok ezek a játékosok, mint a korábbi spanyol aranygeneráció. :roll:


Ez azért ebben a formában nem teljesen igaz. Azt ne gondolja senki, hogy Perez "ötlete" volt, hogy fiatalítsanak, spanyolosítsanak a kereten. Jobban érdekli az eredmény, meg a sztárokból bejövő haszon, mint, hogy szimpatikusabb legyen a csapat.
Egyszerűen kell a pénz a stadion projekthez, főleg hogy a hitelt se kapta meg, nincs pénz, hogy vegyen a kerethez igazodó, új játékosokat, akik új impulzusokat adnak.
Pont Perez az, aki nem igazolna sztárokat, főleg, ha szükség is van rá. Lopetegui nem dörömbölt, hogy kell neki xy. Amernnyi pénzt felhalmoztak eladásokból az utóbbi években még a szívszerelménél, Neymarnál is bepróbálkozhatott volna, de ha stadiont akar építeni nem dobálózhat 100 milliókkal. Ha valaki az ő, akinek eldurran az agya sztárigazolások terén, főleg ha marketingértékük is van.
Ha igazak az infok részben Zidane is ezért távozott.
Hozzászólás küldése