Pü-ben már megbeszéltem a dolgot, de kifejtem itt is, mert látom félreértenek.
Miért is utálom Ronaldot?
A foci számomra mondhatni "szent". Nem vagyok különösen nagy sportrajongó, de focit nézek, azon belül a Barcát mindig.
Ronaldonak elismerem a tudását. Ő a tökéletesen felépített focista. Ha klónoznék valakit, az ő génjeit használnám. De!!!
Ő az egyik fő oka annak, hogy a focit sokan lenézik. Rengeteg ember(és most tapasztalataim szerint a sportrajongók legalább negyede) a focit sportszerűtlennek tartja, ahol hisztis kölykök vannak a pályán, akik mást se csinálnak csak a bírónak rinyálnak meg nyalogatják a sebeiket és fetrengenek. + bundázások
És ki az a játékos, aki erről először jut eszetekbe?
Ezért tartom Ronaldot egy kártevőnek, aki az igazi foci hírnevét csak rontja. A teljesség kedvéért hasonló véleményen voltam régebben Busquetsről, de őt toleráltam(muszáj volt), továbbá Busquets azért erősen visszavett a képéből.
Egyszerűen zavar h ilyen emberek vannak a fociban, az meg h ő ráadásul a Realban van.
UI: mivel az a véleményem h a foci vesztett, főleg hosszú távon egy ilyen egyéniséggel, egyáltalán nem zavarna, ha eltűnne, hiszen a kedvenc sportom szerintem nyer vele. Ilyen egyszerű ez.