csababarca írta: ↑2020.12.09. 21:40:31
Barcahun írta: ↑2020.12.09. 21:33:08
Te hogy tudod nézni a meccset, spíler mindig ritka f...s volt, de kommentár alatt el lehet aludni, össze vissza beszélnek La Liga meccsek alatt is.
Van egy Benzemájuk, aki be tudja lőni, nálunk már Messi se, én állítom tegnap nálunk van, akkoe 3-2-re kapunk ki max
Nem nézem csak eredményt követem.
Benzema is egy nagy kút, havonta van egy jó meccse, amikor ver 1-2 gólt.
Csak bosszantó, legalábbis nekem.
De erről írtam már sokat, ők ezekből általában jól jönnek ki, ha rossz formában is vannak, valahogy amikor kell akkor behúzzák a fontos meccset.
@Nero: szerintem ezen a csapatom már az edzőcsere nem segít.
Beléjük égett a blben a lúzer mentalitás, azért nem sok csapat élt meg ilyen blamákat. Már a Roma elleni is történelmi égés volt, egy klub 20 évente ég be így. És akkor után jött a Liverpool meg a Bayern még.
Ezt nem lehet levedleni egy edzőcserével. Ezért pofáztam nyáron, hogy akiben ennek része volt, legalábbis mindháromban, azoknak viszlát.
A tegnapi is fejben dőlt el, 0-2re nyertük az odavágót, erre kapunk egy hármast otthon.
Oké csoportmeccs volt, de beleillik a sorba.
Benzema szerintem se különösebben jó, de elég hasznos és minden hiányát ellensúlyozni tudja akarással. Nem csak egy két gólt lő, azért ennél hasznosabb. A fél real szürkeegerekből áll, de hallgatnak Zidanera(ha hülyeséget is mond), hajtanak, együtt védekeznek, együtt támadnak, nincs ballaszt, nincs pihenőidő. Nincs extrajó,ami miatt azért botladoznak is. Nézd végig a Barca keretet és most nem akarom sem Messit, sem senkit fikázni, de szinte mindenkinek van nagyon jó és nagyon rossz arca is. Egyik fantasztikisan cselez, de öncélú, nem fut, másiknak nagyon finom a lába, fiatal, de nem mer rálőni, harmadiknak sok a látványos szerelése, jól helyezkedik, de simán lefutják, negyedik nagyon jól véd, de a legfontosabb meccseken bakizik. Végig lehetne mondani így. Ezeken pontok mennek el. Szerintem a realban nincs ennyi ingadozás. A fél csapat nagyon fiatal nálunk, a másikfele nagyon öreg, minden ideiglenes miközben mi szurkolók sem fogadunk el egy vereséget sem.
Tragédiának élik meg sokan a BLt, miközben egy kivétellel minden meccset nyertünk, a juvét is vertük,ők meg egy kamutizivel indították a gólokat a második meccsen. Volt helyzetünk is azért, nem volt ez 3 gólos különbség. Hiányzik Dembele,aki kezdett elég jól játszani és Fati aki sok gólt lő. A bajnokságban sok a pontvesztés, de pont nem a 11 emberrel védekező csapat elleni pofáraesés a dráma. A legjobb Barca is tudott botlani ilyen csapatok ellen is. Persze kevés a pont, szélsőségesen játszunk és nagyon sok a pech is. De ezt sem irigylem el a Realtól, szerintem idén annyira ők sem szerencsések, másrészt tavaly ilyenkor mi is nagy mázlisták voltunk. A pontjaink negyedét sem érdemeltük meg, Ter Stegen tartotta bravúrokkal az első hatban a csapatot. Harmadrészt pedig a szerencséhez nem árt,ha van masszív hajtás és a Real ebben bizony jó. Ha vesztésre állnak akkor minden labdára rárontanak és nem várnak ütemeket,hogy akkor hogyan cselezzem be magamat, hanem gyorsan válogatás nélkül előre passzolnak és felérnek. Megint nem csak Messire célzok,de nálunk nagyon megvannak a kedvenc játszópajtások, amikre az ellenfél már számít.És ezért érezzük sokszor szerencsésnek őket, mert nem játszanak jól, de a végén beizzadnak egyet.