Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3542
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2016.10.14. 17:49:59

csababarca írta:Lucas leszólta, kit érdekel? Az egy vélemény. Ő adta el, nyilván leszólja, és savazza ahol tudja, mert aláírás pillanatában megbánta kb.
Ha arra a közel 1 milliárd dollárra néz amit a Lucasartsért kapott, nem hiszem hogy bármit megbánt volna. :D

Amúgy Lucas egy borzasztóan rossz rendező aki egyszer valahogy telibe talált egy ötletet, mert nem kaptameg a Flash Gordon jogait, ezt az ötletet úgy ahogy sikerült megvalósítani (mert tegyük hozzá a 70-es években sok sci-fit rendeztek hasonló költségvetés és hangulat mellett, a mázlija pont az erő misztikussága volt ami kiemelte a többi közül)aztán szerencséjére egy jó rendező megcsinálta a Birodalom Visszavág részt, ami nekem is máig a kedvenc,aztán már kb. sínen volt az egész, csak hát amikor elkezdte az előzményeket már akkor túlnőtt rajta az egész, mind rendezésben mind történetben, szóval szerintem kaova kapott ő a nagy lóvén.

Másrészt a Disney egy komplett csapatot állított fel akik segíti a forgatókönyv írók munkáját próbálnak minden hibát kiküszöbölni és ennek a fényében igaz az új rész a 4. rész egyfajta mementója, de szerintem nem rossz, másrészt pedig szerintem mivel egy teljesen új történet bevezetése szerintem akkor lehet csak igazán megítélni ha a másik két rész is megvan.
Kép
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2016.10.14. 17:47:37

Izlesek es pofonok tenyleg csak ezt a kozhelyt tudom mondani, en megertem ha valakinek tetszett, nekem nem es most már az uj reszekkel kapcsolatba de varok sokat (semmit) de remeljuk jok lesznek.

Amugy ha már Jar-Jar, ezt latta valaki? :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
brownieheaven
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 472
Csatlakozott: 2014.08.04. 14:08:04
Tartózkodási hely: München

2016.10.14. 16:55:26

Amúgy az eredteti trilógia mindhárom részének is más-más rendezője volt, egyedül a forgatókönyvet jegyezte mindháromnál Lucas (illetve a V. és VI. részben közreműködött Lawrence Kasdan is). Most ez lehet jó, vagy rossz, de ez a tendencia már korábban is megvolt.
Lucasról meg annyit, hogy igen sikeresen kitalálta az Egy új remény koncepcióját, de sajnos azt a szintet nem tudta utána már megugrani.
Ezzel szemben állhat az az érv, hogy legtöbben (köztük én is) a Birodalom visszavág-ot tartják a filmsorozat legjobb részének, a maga sötét hangulata miatt, meg amiatt, ahogy egy ilyen "mesebeli" filmvilági elemet, mint az Erő fogalmát kézzelfoghatóvá teszi, de a filmvilágban jártasak szerint ezek már inkább Lawrence Kasdan közreműködésének köszönhetőek.
Az előzmény-trilógiánál például szabadabb kezet kapott Lucas, ő jegyezte a forgatókönyveket, és ő is rendezte a filmeket, és sikerült is szétbarmolnia a saját világát (pl. amilyen szépen felvázolta az erőt az eredeti filmekben, úgy rombolta le az egészet a midichlorianokkal). Félig-meddig magánvélemény, de sok filmes blog is egyetért ebben, hogy nagyon összeszedetlenek lettek, gyermekded hibákkal, és mindenekelőtt nem sikerült jól bemutatnia a filmvilág legismertebb főgonoszának a létrejöttét (ez részben az adott szereplő(k) hibája is de legfőképpen a producereké, illetve a rendező-forgatókönyvíróé).
Azzal az érvvel tudnék azonosulni, hogy legalább beleszólást illett volna neki hagyni a legújabb film(ek)hez, -amúgy tudtommal ez tervben is volt eleinte-, de nem egy olyan hírt olvastam, miszerint egyszerűen nem lehetett vele együtt dolgozni, és sokak szerint csak hátráltatta volna a forgatást.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15449
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2016.10.14. 16:50:39

Lucas leszólta, kit érdekel? Az egy vélemény. Ő adta el, nyilván leszólja, és savazza ahol tudja, mert aláírás pillanatában megbánta kb.

Most nem azért örülök,hogy Lucas kitalálta ezt az egészet, de bugyuta volt. A három ikonikus film oké, bár az ewokok betétele a Jedi visszatérbe már sugallta, hogy nem épeszű. Aztán kidobta a moslék minőségű Baljós árnbyakat, meg a Klónok támadását...okádék mind a kettő, lefolyik a cgi a vászonról, undorító, és semmi SW vonás nincs benne.
Az Baljóst Liam a Klónokat meg kb Evan jelenléte mentette meg.
A Sithek bosszújára javított, az már értékelhető, és méltó az eredetihez. Itt egyet értek Nero, nálam is az az egyik legjobb darab, máig emlékszem ahogy ültem a moziban és kb bekönnyeztem a párbajnál, meg aztán az első "felszuszogásnál" is.

De pont neki csendben kéne maradnia, mert dönthetett volna úgy is,hogy megtartja. Sőt dönthetett volna úgy is a 90-es években,hogy korrekt előzményeket csinál, erre elment ilyen béna JarJaros irányba...amit még nyögött a második rész is, a harmadikra sikerült kimásznia belőle.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2016.10.14. 15:20:33

Amugy nalam:
1. Revenge of the Sith (abszolut legnagyobb elmeny sose felejtem el azt az erzest amikor kijottem a mozibol)
2. Empire strikes back (80as evek legjobb filmje, Boba Fett :D)
3. Phantom menace (nagyon jo bevezeto volt az uj reszekhez)
4. New Hope (nincs benne annyi akcio de elvezetes)
5. Return of the Jedi (Jo volt de ez az endor vonal nem jott be)
6. Attack of the Clones (latvanyos de inkabb kicsiknek keszult)

Es valahol itt jonne az uj resz de nekem annyira nem adta hogy nem nagyon akarom SW filmnek tekinteni, de megertem ha valakinek tetszett. De egyebkent nem lepodtem meg amikor Lucas leszolta. Nelkule Csillagok haborujat rendezni olyan mint so nelkul fozni. Most a 8nak megint mas rendezoje lesz nem tudom mi ertelme ennek a varialasnak de sok jora nem szamitok. Azert bizok benne hogy nem egy meleg lesz a foszereplo azon utan hogy a 7be parancsba volt adva hogy egy nonek es egy feketenek kell lennie.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15449
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2016.10.14. 14:15:51

Pozitiv kritikákat kapott, nézői és szakértői részről egyaránt. Rottenen is 92 illetve 89%.
Csak a kisebbség mindig hangosabb. (Ez nem pejoratív)

Én meg fórumozok elég sok fan oldalon itthon is külföldin is, bőven pozitîvak a visszajelzések.

De jah, egyedüli vagyok akinek tetszett.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6664
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2016.10.14. 13:32:16

csababarca írta:
Nekem a 7 mindent vitt.
Most ez lehet hülyén fog hangzani, de én még komolyan nem nagyon találkoztam élőben olyan emberrel, akiről tudom, hogy sw fan, és a 7 tetszett neki.

A történet szerintem bosszantóan igénytelen volt, tele ellentmondásokkal és erőltetett abszolút nem odaillő humorral. A Rogue One-t pedig már amikor elkezdték csinálni akkor azt mondták, hogy ez lesz az eddigi legsötétebb sw film, csak ugye azóta a Disney elrendelte az újraforgatást, mert "túl sötét lett".
És amikor már a Lucas fikázta a 7-et, akkor lehetett érezni, hogy valami nem okés. Szerintem hagyni kellett volna a 6 filmet, a világ egyik legnagyobb baromsága volt eladni az egészet, pláne a Disneynek.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
hank1ee
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2512
Csatlakozott: 2013.02.27. 03:08:33

2016.10.13. 22:49:27

csababarca írta: Nekem a 7 mindent vitt. Olvastam csomó SW regényt, minden dokufilmet láttam, a 6 részt rommá néztem, szerintem 100 fölött van bőven ahányszor megnéztem egyben őket...
De így is a 7 nekem tökéletes volt, még ha egy újraforgatott newhope is volt. De nekem tetszett a newhope is bőven, de mindig volt bennem egy érzés (90-es évek végéhez közeledve már, 2000es években pláne) hogy ááá mostani technikával, de mégis "realista" szemlélettel, meg maradva az eredeti trilógia koszosságánál mit ki lehetne hozni...és megkaptam a 7.ben, egy felújított newhope-t.

Mondom ezek szubjektív dolgok, de nekem nagyon bejött, rázott a hideg ahogy néztem, 4szer moziban, azóta meg 5-6szor itthon. És a végén is ugyanaz az érzés mint az elsőnél, hidegrázós.
Legalább valakinek tetszett. :D Jó, ez így nem igaz, sokaknak bejött, de rengeteg ellenvéleménnyel is találkoztam, én is teljesen mást vártam a filmtől. Talán ha nincsenek az elvárásaim, simán elfogadtam volna.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15449
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2016.10.13. 21:58:26

Nero. írta:
davi10 írta:Nekem most ebben a filmben van minden reményem, mert nagy Star Wars fannak tartom magam, de az Ébredő erő olyan szinten egy hányadék lett, hogy a 8 is már csak azért érdekel, hogy a Luke elbénázott szálából mit tudnak kihozni, illetve lesz-e annyi eszük, hogy behívják Ewan McGregort meg a Hayden Kristensent hologramokat játszani :D
Detto. Nalam akkora csalodas volt a 7, hogy meg nem tortentnek tekintem. :D

Nem rossz ez az elozetes, de most mar nem tudom mit higyjek. Amúgy a 3 es a 4 közötti időszakról kellett volna filmet csinálni.
Nekem a 7 mindent vitt. Olvastam csomó SW regényt, minden dokufilmet láttam, a 6 részt rommá néztem, szerintem 100 fölött van bőven ahányszor megnéztem egyben őket...
De így is a 7 nekem tökéletes volt, még ha egy újraforgatott newhope is volt. De nekem tetszett a newhope is bőven, de mindig volt bennem egy érzés (90-es évek végéhez közeledve már, 2000es években pláne) hogy ááá mostani technikával, de mégis "realista" szemlélettel, meg maradva az eredeti trilógia koszosságánál mit ki lehetne hozni...és megkaptam a 7.ben, egy felújított newhope-t.

Mondom ezek szubjektív dolgok, de nekem nagyon bejött, rázott a hideg ahogy néztem, 4szer moziban, azóta meg 5-6szor itthon. És a végén is ugyanaz az érzés mint az elsőnél, hidegrázós.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
hank1ee
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2512
Csatlakozott: 2013.02.27. 03:08:33

2016.10.13. 21:51:45

Nero. írta:
davi10 írta:Nekem most ebben a filmben van minden reményem, mert nagy Star Wars fannak tartom magam, de az Ébredő erő olyan szinten egy hányadék lett, hogy a 8 is már csak azért érdekel, hogy a Luke elbénázott szálából mit tudnak kihozni, illetve lesz-e annyi eszük, hogy behívják Ewan McGregort meg a Hayden Kristensent hologramokat játszani :D
Detto. Nalam akkora csalodas volt a 7, hogy meg nem tortentnek tekintem. :D

Nem rossz ez az elozetes, de most mar nem tudom mit higyjek. Amúgy a 3 es a 4 közötti időszakról kellett volna filmet csinálni.
Mit mondjak... Ez a film már az előzetesből látszik, hogy rohadt jó lesz, és beváltja a hozzá fűzött reményeket. A másik meg már az előzetesből látszott, hogy fos lesz. Be is igazolódott. Igazából rohadtul sajnálom, hogy ennyire ötlettelen lett és bugyuta, mert hát az csak a történet fő szálának a folytatása... (Amit szerencsére még helyre lehet hozni.) Viszont nagyon várom a Rogue One-t, úgy érzem, az eddigi egyik legjobb Star Wars lesz, érződik a traileren, hogy valami nagyon nagynak és komolynak a részesei lehetünk.

Külön öröm számomra Mads Mikkelsen. Hatalmas színész a pali.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2016.10.13. 21:40:55

davi10 írta:Nekem most ebben a filmben van minden reményem, mert nagy Star Wars fannak tartom magam, de az Ébredő erő olyan szinten egy hányadék lett, hogy a 8 is már csak azért érdekel, hogy a Luke elbénázott szálából mit tudnak kihozni, illetve lesz-e annyi eszük, hogy behívják Ewan McGregort meg a Hayden Kristensent hologramokat játszani :D
Detto. Nalam akkora csalodas volt a 7, hogy meg nem tortentnek tekintem. :D

Nem rossz ez az elozetes, de most mar nem tudom mit higyjek. Amúgy a 3 es a 4 közötti időszakról kellett volna filmet csinálni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6664
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2016.10.13. 21:19:42

Nekem most ebben a filmben van minden reményem, mert nagy Star Wars fannak tartom magam, de az Ébredő erő olyan szinten egy hányadék lett, hogy a 8 is már csak azért érdekel, hogy a Luke elbénázott szálából mit tudnak kihozni, illetve lesz-e annyi eszük, hogy behívják Ewan McGregort meg a Hayden Kristensent hologramokat játszani :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Petr
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2144
Csatlakozott: 2013.10.31. 15:46:41
Tartózkodási hely: Az ország legszebb városának a legszebb utcája

2016.10.13. 19:55:48

Még nem volt, szóval berakom.
Rogue One: A Star Wars Story Trailer #2

Nekem még mindig jó előérzeteim vannak 8).
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2016.10.08. 10:28:07

aki szereti a brutális emberi teljesítményről szóló filmeket és esetleg még nem látta, gyorsan nézze meg a touching the void / zuhanás a csendbe című filmet. igaz, hogy dokumentum film, de übermegabrutális :shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2814
Csatlakozott: 2010.01.22. 10:47:15
Tartózkodási hely: Irgumburg

2016.09.26. 20:08:28

Sharknado. Szerintem elég misztikus film... :-D
Johnny
Barça B
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2006.12.10. 16:35:39

2016.09.26. 19:59:04

The Usual Suspects, American History X, Gone Girl, Shutter Island, Prisoners, Catch me if you can, Nightcrawler, Looper, Minority Report, Source Code
S.Agüero írta:Bourne legelső részét láttam, nem rossz, de nekem annyira nem jött be, 7/10.

Angyalszív, Ördög ügyvédje, Szemfényvesztés, Az, Carrie, Sírok között, A védelmező, Tűzben edzett férfi, Kutyaszorítóban, Ösztön, Törés megvolt ezek közül, de annyira egyiktől sem dobtam hátast. :D Carrie-t például nem ajánlom, én végigszenvedtem, de nem nézném meg újra. :D

Az őrület torkában viszont jónak tűnik, köszi. :D
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3542
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2016.09.26. 19:14:54

S.Agüero írta:Bourne legelső részét láttam, nem rossz, de nekem annyira nem jött be, 7/10.

Angyalszív, Ördög ügyvédje, Szemfényvesztés, Az, Carrie, Sírok között, A védelmező, Tűzben edzett férfi, Kutyaszorítóban, Ösztön, Törés megvolt ezek közül, de annyira egyiktől sem dobtam hátast. :D Carrie-t például nem ajánlom, én végigszenvedtem, de nem nézném meg újra. :D

Az őrület torkában viszont jónak tűnik, köszi. :D
Azt leszögezem, hogy a 90-es évek hangulata és technikai megoldásai.

Mondjuk Sam Niel a Halálhajóban játszik még szerintem hatalmasat.Ha azt nem láttad még nagyon ajánlom.
Kép
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18362
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2016.09.26. 18:37:34

Bourne legelső részét láttam, nem rossz, de nekem annyira nem jött be, 7/10.

Angyalszív, Ördög ügyvédje, Szemfényvesztés, Az, Carrie, Sírok között, A védelmező, Tűzben edzett férfi, Kutyaszorítóban, Ösztön, Törés megvolt ezek közül, de annyira egyiktől sem dobtam hátast. :D Carrie-t például nem ajánlom, én végigszenvedtem, de nem nézném meg újra. :D

Az őrület torkában viszont jónak tűnik, köszi. :D
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3542
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2016.09.26. 18:16:37

S.Agüero írta:Srácok, kifogytam a jó filmekből. Megdobnátok egykét ötlettel? :D

Misztikus/krimi/thriller/horror vonal az, ami leginkább bejön.
Kedvenceim : Forrest Gump, Halálsoron, Gépész, Azonosság, 12 majom, Kör, Ponyvaregény, Remény Rabjai, Eredet, Harcosok Klubja, Whiplash, Tégla, Bárányok Hallgatnak, Hetedik, Reviem egy álomért, Vissza a jövőbe, Száll a kakukk, Leon a profi, Good Will Hunting, Amerikai História X, Életrevalók, V mint Vérbosszú, A Nő, Mementó, 12 dühös ember, Holt Költők Társasága, Gran Torino, Millió Dolláros Bébi, Emlékezz a Titánokra, Hatodik érzék, Játszma, Zongorista, Titokzatos Folyó, Köd, Más Világ, Ha ölni kell, Mr. Brooks, Tökéletes Trükk, Nem vénnek való vidék, Ragyogás, 12 év rabszolgaság.
Ezeket már láttam, szóval ezeket ne. :D

Köszi! :mrgreen:

Ööö Angelheart, Egy igaz ügy, Az örület torkában, Az ördög ügyvédje, Never talk to Strangers,Szemfényvesztés,Feltámadás,Lesz ez még így se, AZ,Az éj színe,A légy, Bakancslista, Carrie, Apokalipszis most, Kelly Hősei,Ne szólj száj, Halloween 1-2 ( a régi nem a Rob Zombie féle) Pandórum,Őrült Stone, Kettős kockáztat, Kiss the girls,Éjszakai hajsza,Sírok között, A Védelmező, Tűzben edzett férfi, Vakító fehérség,Christine,Kutyaszorítóban,Solace, Ösztön, Törés, A gyilkos bennem van, A cég, Zaklatás.

Nekem most ezek vannak letöltve. :D
Kép
Avatar
brownieheaven
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 472
Csatlakozott: 2014.08.04. 14:08:04
Tartózkodási hely: München

2016.09.26. 18:10:33

S.Agüero írta:...
Misztikus/krimi/thriller vonalon nekem az ezredforduló utáni klasszikusok közül Tégla mellett a Bourne-trilógia nagy kedvencem. Ha még nem láttad, mindenképp nézd meg mindhármat. Regény(ek) alapján készítették, szóval a filmek nagyon jól kapcsolódnak egymáshoz, ugyanakkor mindhárom filmben elvarródnak az aktuális szálak. Matt Damon nagyon király karaktert ad a főhősnek, aki nem szuperhős, meg nincsenek szuperkütyüjei, viszont baromi intelligens és képzett ürge.
Az eredeti trilógia kötelező, a legutóbbi két filmet (Bourne Legacy, Jason Bourne) nem láttam, de azok elvileg botrányosan gyengék is.
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6340
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2016.09.26. 17:35:51

S.Agüero írta:...
Lassie hazatér :twisted:
Kép
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18362
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2016.09.26. 17:10:08

Srácok, kifogytam a jó filmekből. Megdobnátok egykét ötlettel? :D

Misztikus/krimi/thriller/horror vonal az, ami leginkább bejön.
Kedvenceim : Forrest Gump, Halálsoron, Gépész, Azonosság, 12 majom, Kör, Ponyvaregény, Remény Rabjai, Eredet, Harcosok Klubja, Whiplash, Tégla, Bárányok Hallgatnak, Hetedik, Reviem egy álomért, Vissza a jövőbe, Száll a kakukk, Leon a profi, Good Will Hunting, Amerikai História X, Életrevalók, V mint Vérbosszú, A Nő, Mementó, 12 dühös ember, Holt Költők Társasága, Gran Torino, Millió Dolláros Bébi, Emlékezz a Titánokra, Hatodik érzék, Játszma, Zongorista, Titokzatos Folyó, Köd, Más Világ, Ha ölni kell, Mr. Brooks, Tökéletes Trükk, Nem vénnek való vidék, Ragyogás, 12 év rabszolgaság.
Ezeket már láttam, szóval ezeket ne. :D

Köszi! :mrgreen:
Avatar
brownieheaven
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 472
Csatlakozott: 2014.08.04. 14:08:04
Tartózkodási hely: München

2016.09.23. 20:59:34

Köszi a válaszokat. :) Amúgy amit még olvastam róla, hogy infrahangos háttérzajjal tették még sötétebbé és nyomasztóvá a film hangulatát, ebből érzékeltetek valamit?
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18362
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2016.09.23. 20:27:22

Én belekezdtem ebbe a filmbe, de felidegesített és 20 percig bírtam. :D Egy az, hogy semmit nem látni a filmből, mert kézi kamerás. :D Másik meg, hogy nem történt benne semmi, elég beteg volt az eleje. De azt hallottam, hogy jó, szeretem mondjuk a beteg filmeket, de ez még nekem is sok volt. :D Majd megpróbálom újra.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2016.09.23. 18:47:19

brownieheaven írta:
visca el barca írta: durva. az összes noé. de ha nem vagy vevő az aberrált filmekre bele se kezdj. mondjuk még az irreverisble a fogyaszthatóbbak közé tartozik.
Neked személy szerint hogy tetszett? Az Enter the Voidot is láttad?
igen láttam, mind3 filmjét, az utolsó, a 'szerelem' nem érdekel, nem nézek erotikus filmeket (max pornó :mrgreen: )

az 'egy mindenki ellen' talán még a legvisszafogottabb, talán még az is élvezi aki nem szereti annyira a művészieskedő dolgokat - ez kb olyan 6/10

az irreversible tele van kőkemény brutalitással, néhol kicsit követhetelen, de ez tipkusan az a film amit ha nem kapcsolsz ki, 2 percenként tolod közben a bammegokat. 8/10

az enter void, meg egy olyan film aminek a világon nincs párja. sztem az egészet úgy csinálta, hogy rommá volt kokózva és a világát nem tudta. ha epilepsziás vagy bele se kezdj, mert két és fél órán kersztül folyamtosan villog a képernyő, mintha stroboszkópot néznél, millió szín, minden villog folyamtosan... + a kép nagyrésze szemszögből van, tehát kb mindet úgy látsz mint a főszereplő. 8/10

egyszer talán megéri megnézni őket mert újat nyújtanak, de másodjára már nem érdekli az embert.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése