Végeredmény: Cornellá – Barcelona 0-2

Ez jó hír azok után, hogy hordágyon kellett levinni.Tromort77 írta:According to exams Neymar was cleared of suffering a fracture or serious sprain in his ankle. At the very least he is expected to miss a week, with further tests (made in the next 48 hours) expected to determine the severity of his injury.
Nem fognak továbbmenni sajnos, Neymarral is csak 20% körül tettem volna rájuk, de nélküle én semmiféle sanszot nem érzek (az első meccsből kiindulva). Aztán lehet, hogy berakják Mariskát és megfirkálja a volt csapatát.Cestus írta:Kemény. VB-re csak jó lesz azért. Mondjuk az csúnya lenne, ha a PSG nélküle továbbmenne a Realon, és végül a BL-t is megnyernék.
Mi történt?Nero. írta:Vége a szezonjának, remelem a VBre osszedrotozzák valahogy.
Akkor holnap nem játszik a kupábanCestus írta:Boldog szülinapot neki amúgy. Az FC Barcelona hivatalos twitterjén is felköszöntötték, szép gesztus azért a klubtól.
Ezt csak egy csávó rakta ki Twitterre, hogy bemutassa elég egy jól hangzó idézet, kamuforrás és kép ahhoz, hogy valamit felkapjanak a hírportálok anélkül, hogy lecsekkolnák az eredeti forrását.S.Agüero írta:Luis Enrique (ex-Barça coach): “To be honest, I wasn’t surprised by Neymar leaving Barça at all. He never seemed like a part of the group, often acting childish about unimportant things. He also often skipped trainings for no reason and even came drunk once.”
Nem neked szólt elsősorban. Messi önértékeléséről nekem amúgy sok minden nem jön át, eléggé zárkózott, sok mindent nem kommunikál kifelé, így sok dolgáról csak pletykák meg anekdoták szólnak, melyeknek igazságtartalmában nem lehetünk biztosak.Zozzy 5 írta:nem tudom, hogy ez az én Messis szálamra reflexió-e, de ha igen, akkor én csak annyit írtam, hogy az önértékelése neki sokkal inkább a helyén van, mint a CR-Neymar párosnak. a szerénység teljesen más kérdés, ami egyébként nem is függ össze szorosan azzal szvsz, hogy valaki konfrontálódott-e már életében, vagy sem.LG írta: Én azért Messit sem avatnám szentté, messze van azért ő attól a szereptől, mint amit próbálnak ráhúzni itt néhányan. Más szeméyiség, mint CR vagy Neymar, de nem vagyok benne biztos, hogy jobb is. Konfrontálódott ő már Guardiolával, LE-vel is, ez azért nem egy csúcsszerény emberre vall.
nem tudom, hogy ez az én Messis szálamra reflexió-e, de ha igen, akkor én csak annyit írtam, hogy az önértékelése neki sokkal inkább a helyén van, mint a CR-Neymar párosnak. a szerénység teljesen más kérdés, ami egyébként nem is függ össze szorosan azzal szvsz, hogy valaki konfrontálódott-e már életében, vagy sem.LG írta: Én azért Messit sem avatnám szentté, messze van azért ő attól a szereptől, mint amit próbálnak ráhúzni itt néhányan. Más szeméyiség, mint CR vagy Neymar, de nem vagyok benne biztos, hogy jobb is. Konfrontálódott ő már Guardiolával, LE-vel is, ez azért nem egy csúcsszerény emberre vall.
Egy focistának nem is kell annyira csúcsszerénynek lennie, hogy az már töketlenségbe menjen át.LG írta:Konfrontálódott ő már Guardiolával, LE-vel is, ez azért nem egy csúcsszerény emberre vall.