Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2018.04.11. 21:02:06

Osztom, szerintem is EV a hibás.
Ő terheli túl a játékosokat, miközben egy Dembele a padon ül.
Nem akarom leírni mégegyszer, amit már leírtatok.

Szerintem az egyik legnagyobb hibája az, hogy képtelen feltüzelni, motiválni a csapatot.
És az, hogy hét hónap nem volt elég neki ahhoz, hogy észrevegye: ez a bekkelés nagyon nem ízlik a csapatnak.
Míg nem volt Cou meg Dembele, azt mondta az ember, hogy oké, nincs más, ezzel kell főzni.
De most, hogy ott vannak a potenciális támadók...
Avatar
kristop
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2120
Csatlakozott: 2009.04.14. 14:25:05

2018.04.11. 13:04:38

senkialfonz40 írta: De egyedül Valverde nyakába rakni butaság, a csapat nem adott annyit, amennyi kellett volna, akármilyen rendszerben is játszottunk...
de hat o dontotte el, hogy milyen felfogasban jatszon a csapat. o nem akart/tudott valtoztatni, amikor latni lehetett, hogy megfojt minket a roma. o nem volt hajlando rendes rotaciora a nehez sorozatunk elott, mert fontosabb volt neki a mar megnyert bajnoksagban a veretlenseg. es emiatt volt halalan mindenki.

elso ket gol? alba nem tudott egy dzeko utan tovabb futni, umtiti oda se ert kocogva. masodiknal pique birkozik, de nem bir vele, umtit ugy fut utana, mintha a 120adik perc lenne mar. korabban ezeknel a helyzeteknel izombol eltakaritotta az embereket. egyszeruen fizikalisan nem volt rendbe tobb jatekosunk, kezdve albaval, iniestaval, suarezzel, umtitivel, folytatva a talan meg mindig serult busquetsel, piquevel, messivel. ez az o hibaja.

csakis az o dontese volt nem hasznalni minat, es ilyen keveset hasznalni vermaelent. az o dontese volt felserulten eroltetni eddig tobb kulcsjatekosunkat. az o dontese volt, hogy a feltolt es letamado roma ellen, akik 4-1es hatranybol kezdtek a meccset, nem rakott be egy dembelet, aki miatt felhettek volna hatul, inkabb egyeduli suareznek kellett birkoznia harom vedovel. az o dontese volt ez a beszari hozzaallas a meccshez, egyetlen egy golt kellett volna lonunk a meccs barmelyik szakaszaban, es feladta volna a roma. de o ugy dontott, hogy inkabb nem akar harmat kapni. hat kapott.

es ami a durva, hogy amikor megkaptuk a tizenegyest mar akkor tobben ereztuk, hogy vege, kiestunk. mert egyszeruen nem szerencsejuk volt, hanem folenk nottek. benne volt a meccsben jo par roma gol meg.

nekunk meg dembele emelese, es messi szerencses emelgetese a tizenhatoson belul volt, ahol eselyunk volt. mind mar 3-0 utan.

nalam ez a defenziv foci, amit egy ekkora elony mellett egy roma ellen mutatunk nem palya. az eredmenyek miatt eddig csak mersekelten hisztiztem emiatt, de nekem nem kell egy mourinho. nekem tuchel, jardim, klopp, sarri, pep, setien fele edzo kell, nem veletlenul szerettem volna sampaolit.

tolem tenyleg mehet valverde, itt van a vilag valaha volt legjobb jatekosa es a labdat nem tudjuk eljuttatni hozza, akkor van nala labda, ha visszajon erte a kozeppalyara, mikozben o a masodik jatekosunk elol. kozben a realnal egy reg kiegett jatekosnak csak a boxon belul kell allnia es folyamatosan erkezik hozza a jobbnal jobb labda.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2162
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Szatmárnémeti

2018.04.11. 12:19:18

Ennyire csalódott nagyon rég voltam, megint azt hittem nyár elején, jönnek végre drasztikus változások, de ez nem így történt. Elkeserít, hogy mennyire nem vagyunk képesek a fiatalokhoz nyúlni, holott SR esete is nagyon jól mutatja, hogy mennyit számít az idő és a bizalom. Remélem végre eltakarodik AG nyáron, s olyan csapatunk lesz, ahol rotálhatunk. Idén jó lenne látni, hogy Mina játszik, mert így nem tudunk semmit róla (a gálakezdőt leszámítva szinte alig tudunk bárkiről bármit), s elkezdenek megint fickándozni a játékosok. Visszasírom azokat az edzőpárosokat, ahol valamelyikük nagy taktikus volt, a másik meg szétordibálta a játékosok fejét. Többet kéne kockáztatni, s játszani, ahelyett, hogy spekulálni próbálunk. Viszont, hogy évek óta mért félnek az edzők belenyúlni a meccseinkbe, azt nem értem. De az alibizésből már elegem van.
més que un club
Avatar
senkialfonz40
Capitá del Barça
Hozzászólások: 757
Csatlakozott: 2009.06.22. 19:46:19
Tartózkodási hely: Budapest

2018.04.11. 12:13:45

Léfe írta:...
Igazat adok, mégis azt mondom, a hozzáállással volt nagy probléma! Más felfogásban is alulmaradunk tegnap,(valószínűleg) de egy kis felpörgéssel továbbmehettünk volna. A középpályánkon egyedül Ini tud levenni embereket, de már neki sem ízlik, amikor minden centiért verekedni kell. Márpedig ez a Roma tegnap ilyen volt. Az összes középpályásunk visszafordult a labdával, mert ütközni kellet volna, bírkózni, ráadásul a bíró engedte az agresszivitást, nekünk pedig rohadtul nem ízlett...
De egyedül Valverde nyakába rakni butaság, a csapat nem adott annyit, amennyi kellett volna, akármilyen rendszerben is játszottunk...
Már kettő nullnál azt mondtam, nem érdemlünk továbbjutást..
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Avatar
vinszentvega
Capitá del Barça
Hozzászólások: 831
Csatlakozott: 2016.09.13. 10:17:08

2018.04.11. 11:01:37

Nem talált valaki valamilyen statisztikát, hogy a passzaink hány % volt jó(szerintem kb 15%)?
A védelem, a középpálya, annyi labdát eladott tegnap , mint az egész szezonban sem...
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2018.04.11. 10:22:11

Többször leirtam, volt amikor név szerint, hogy elég öreg a csapat. Fogjatok egy papirt, ceruzát és irjátok össze mennyi 29 és 30 feletti játékosunk van. Egy-kettő elmegy,de tegnap is az egész középpálya vénekből állt és elől is. A cserék fiatalabbak, csak nem jók. Ráadásul sorozatterhelés van és szerintem tegnap erőben sem volt több bennük. Jóval több futás és küzdés már nem ment.
Az is baj, hogy Valverde a hibás, nem hibás, még ha néha téved is. Eddig elég jó volt a megitélése.
Avatar
honsapeter
Jugador del Barça
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2018.03.24. 14:27:45

2018.04.11. 10:19:30

Kiestünk 4:1 után, szégyen?

Az szégyen, de nagyobb szégyen, amit itt sok ember fröcsögve művel és eladja. leváltja a fél csapatot egyetlen elhibázott mérkőzés miatt!

Elrontottuk, ez van de, holnap is lesz Barcelona meg azután is meg jövőre is.
Avatar
Rinku
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2009.08.02. 14:28:48

2018.04.11. 08:05:29

Iniesta tekintetében minden benne van, amit tudni kell. Szóljatok, ha Xavi leült a padra, azt megnézem majd. Addig is magasról szrok az egészre, tegnap ismét meghalt bennem vmi és elvegyült az érzés egy olyan szégyennel, amit nem is nekem kéne éreznem. Minek terheljem magam hónapokig, ha beleszrnak egyszercsak az arcom közepébe. Ehhez csak egy mazochista baromnak van kedve asszisztálni. Ennek ellenére jó szórakozást kívánok jövőhétre és azutánra, srácok.
Football, bloody hell. /SAF/
holu84
Barça C
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2018.01.30. 13:15:31

2018.04.11. 07:52:45

Nem vagyok egy nagy fórumozó, de ezt most ki kell adnom magamból. :evil: Az elmúlt 25 évben csak a Barcanak szurkoltam, de ennyire még sohasem szégyelltem magam miattuk, és ez egyedül Valverde hibája. Mind szakmai és mind pedógagai téren nálam megbukott. A játékunk amióta átvette a csapata egy nagy kalap sz.ar. A védekezésünk még egy darabig működött amit még tavalyról átmentettünk, a támadásunk az viszont teljes csőd. Ha Messi nem nálunk játszana és nem lenne idén ekkora mázlink akkor a La Liga középmezőnyében rostokolnánk. Mit akar ezzel a 4-4-2-vel amikor egyértelműen látszik, hogy nem működik. Tegnap miért nem váltott a félidőben, miért várt a 80. percig? Miért nem rotál? Hogy akarja Dembit beépíteni? Nagyon jó lehet kiegészítő embernek lenni, mert nem teszi be őket a kezdőbe, hanem amikor ég a ház akkor bedobja őket, hogy tegyetek csodát. Szerintetek Dembele milyen lelkiállapotban van, mikor tudja nem bízik benne az edzője? Miért nem lehetett kezdő egy Gomi, Dembi, Paco, Vermalen, ..... sor, bennük több tűz lett volna és ha gond van akkor cserélek a fényesből. Ebből a szempontból vehetne leckéket Zizutól. Valverde minden szinten megbukott és remélem az év végén megköszönjük a munkáját. A Barca stílust lassan teljesen elvesztjük, a labdabirtokláson kívül semmi sem maradt. Nincs se mélységi se szélességi játékunk, két támadó játékossal nem lehet meccseket nyerni. Suarez ott van a kapu előtt, és van olyan, hogy a következő játékosunk 20 méterre található. Guardiola alatt az egész csapat volt ilyen hosszú. Ernesto OUT!!!!
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2018.04.11. 07:37:35

Nem a kiesés ténye a dühítő hanem a kiesés hogyanja.Egy BL győzelemre aspiráns csapat nem kaphat ki egy Rómától bármennyire is felszívja az magát, pláne nem 4-1ről.Óriási szényen, emellet hatalmas edzöi hiba, hogy 4-1 után nem lehetett látni az akaratot, hatalmas edzői hiba hogy ameddig nem lángolt a ház úgy állt hozzá hogy a 3 gól előny nem fogyhat el.

Szerintem a 4-1 után mind EV mind a fiúk elhitték hogy vége és amikor ezel god modeban mindent egy lapra feltéve jönni keztek se taktikai, se emberi válasz nem volt.
Kép
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7851
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2018.04.11. 07:32:23

Vasárnap is rosszul aludtam, a tegnapi ismét depissé tett...
Csak néhány kérdést teszek fel:

- Miért nem lehetett 4-1-es előnynél játszani a saját játékunkat, a 4-3-3-at Dembelével? Lehet ugyanúgy kapunk gólt az elején, de 100%, hogy be is találtunk volna és akkor nincs miről beszélni... A Barca csak úgy tud védekezni, ha nálunk a labda, erre random rugdosták fel a labdát elképzelés nélkül... por qué??? Nem volt senki, aki rájött volna, hogy a legjobb védekezés a támadás?
- Umtitivel mi történt az elmúlt hetekben? Amióta a szerződése szóba került, normális meccse nem volt...
- Semedo és SR nem lehetnek egyszerre a pályán ugyanazon az oldalon, totálisan szétcseszik egymás játékát, ezt láttuk többször is, a középpályás védekezés megszűnt létezni ezzel, hiába Busi és Iván jelenléte, szélen lerohantak minket... kérdésem: ennyire nem tűnt fel eddig?
- SR elhiszem, hogy középpályán szeret játszani, de messze nem tud olyan teljesítményt hozni ott, mint RWB-ben, Ernőnek ez sem esett le? Ha ennyire eredménycentrikus, pragmatikus edző, akkor miért pont ebben enged az "érzelmeknek"???
- Lalyost miért kellett magára hagyni fent? Túúúdom, lenyom bárkit szabadfogású birkózásban, de ősszel is a 4-4-2 idején volt a legrosszabb a teljesítménye... véletlen lenne? kétlem...
- lehet engem elfogultsággal vádolni, nem is tagadom, de amikor a balfék luzitán pályára lép az eredmény tartásáért, folyamatosan fogom a fejem... Miért nem lehetett a 60. perc körül meglépni Dembelét?
- Amikor nagy volt a baj, Denist miért nem lehetett Pacó helyett felküldeni, hogy a kapu előtt többen legyenek a kreatív játékosok?
- Miért van játékosuralom nálunk? Ernőbá, ha jót akar magának, sürgősen leigazoltatja Puyolt pályaedzőnek, mert kell vki, aki odacsap az asztalra...
- Messivel el kell beszélgetni, hogy ne pihenjen ennyit a pályán, hanem inkább hagyjon ki 20-30 perceket, de minél többször legyen friss! Fel kell érnie ésszel, hogy ezzel a felfogással lehet, hogy végig bírja a szezont, de hogy nem lesz effektív, az is tuti...

A csapat megmutatta, hogyan legyen 90 perc alatt lerombolni mindent, amit felépítettek...
Jövőre azt várom, hogy Dembelével, Coutinhoval, Semedoval rohanjuk le az ellenfelet, mert ekkora szégyent nem éltem át, mióta szeretem a klubot... Nem éltem át, mert 2007-ben, 2008-ban en bloc s.arok voltunk, most viszont derült égből villámcsapásként ért ez a kiesés...
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2018.04.11. 07:26:21

Ennyi pénzért a minimum, hogy odafigyelek, futok, teszem a dolgom, aztán majd ha nem bírom, szólok, hogy a l#faxjóska csapatok ellen pihennék, bár ezt az edzőnek kéne alapvetően látnia. A tegnapi teljesítmény nulla volt. Ha nem egy Roma szintű csapat ellen játszunk, több is lehetett volna. Ha nem látják, hogy Valverde nem ide való, akkor nagy bajok vannak! Túloldalon Zidane szépen felépítette a szezont. Most kell a topon lenni, nem októberben... 2 éve ugyanez volt, halálra vertünk mindenkit, aztán áprilisban sikerült a ligában leadni asszem 12 pont előnyt, a végén kaparni kellett, hogy meglegyen az elsőség. Máskor januárban volt a hullámvölgy, most áprilisban, a szezon döntő szakaszában! Persze ma Cé és a Real brillirozni fog tutira.
MatsMessi
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 362
Csatlakozott: 2015.05.24. 12:31:37

2018.04.11. 07:02:23

A bl-ben is kene valamit mutatni mar, mert egyszer ketszer ralehet fogni a szerencsere, de zsinorban haromszor kiesni nyolc kozott az nem Barcahoz illo. Valaki meg mondhatna nekik, hogy neha nem art kuzdeni idegenben is, nem varni a csodara. Ezt en is tudtam volna tegnap, mint amit a fel csapat produkalt, es megelegednek az otod fizetesukkel.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21052
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2018.04.11. 06:47:17

Többen emlegették a PSG-t, de a tegnapi egészem már volt, mint a tavalyi 6-1. Ott azért valljuk be, komoly mák és bírói tévedések kellettek, hogy egy drámai meccsen végül tovább menjünk. A Roma viszont simán fölénk nőtt és dominált. És bizony Valverde nem reagált rá, pedig az első félidő után már látnia kellett volna, hogy ha így megy tovább, csúnyán megéghetünk, de nem változtatott. Na meg eleve nem ilyen taktikával, na meg főleg mentalitással kellett volna kiküldeni a csapatot, mert meccs közben mindig nehezebb felpörögni, főleg, ha az ellenfél már komoly lendületben van, mert érzi a gyengeséget.

Most jött ki, amit többen már egy ideje féltünk. Mert a hibák eddig is megvoltak, de eddig mindig mindent megúsztunk, minden Valverde szája íze szerint alakult, ami elbizakodottá tette. Ebből lett a pofára esés. Csak remélhetjük, hogy tanul belőle, és akkor még lehet sikeres edző nálunk.
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2018.04.11. 06:42:12

Cseszett nagy szégyen. EL szintű csapat ellen estünk ki, hatalmas előnyről. Nem mentség, mert nincs, de látni, hogy csapat hulla fáradt, legalább nyolc embernek kéne minimum két hét pihi, mert a végén a kupát is bukjuk. Jelenleg teljesen ki vagyunk pukkadva.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2018.04.11. 04:31:04

Tegnap a Barcan kívül a ManCitynál is bebizonyosodott,. hogy csak a "Barca filozófiára" már nem lehet alapozni az élvonalban. Szétfocizzák.
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2018.04.11. 01:13:20

Legtöbbször védtem Valverdét (akit jó edzőnek tartok a történtek ellenére), és az volt a véleményem, hogy a szezon végén nagy eséllyel odaérünk mindenhova. A meccset madridista haverral néztem, neki viszont mégis odamondtam a 30. percben, hogy teljesen kis csapat mentalitással játszunk, mint a PSG tavaly. 2-0-nál éreztem is, hogy itt a vége, innen megyünk haza. Végül jött ugye az ügyesen megfejelt szögletgól, és a meccsben teljesen az volt benne, hogy nyolcvanvalahány percnyi lazsálás után innen már nem pörgünk fel.

Némileg illuminált állapotomban szidtam Valverdét rendesen, mivel borzasztóan leadta a meccset és bealtatta a csapatot, majd persze még Gomest is becserélte. :D
Aztán kissé lehiggadtan átgondolva úgy vagyok vele, hogy ez legalább annyira a játékosok hibája volt, mint az edzőé. Már sokadjára esnek ki nagy arccal, lötyögéssel, és most is ez történhetett az edzői baklövések mellett. Talán ez a keret ezzel az edzővel egy ligacsapat, míg a Real pl. kupacsapat. A mi higgadtságunk, viszonylag kiegyensúlyozott teljesítményünk gyakran hoz bajnoki aranyérmeket, viszont a BL-re (ami a legfontosabb sorozat szerintem) - éppen a higgadtságunk miatt - hiányzik belőlünk a tűz és a váratlan. Ez szerintem sokkal inkább mentális, mintsem fizikális probléma, még ha Messinek fájt is a nemtommije, meg Busquetsnek el is volt törve a lábujja.

Talán a Realnak (és bocsi, hogy velük példálózok) a BL-sikerekhez az kell, hogy minden évben leírják őket (idén a pocsék bajnoki szereplés, tavaly a gyenge őszi-téli játék miatt), felgyűljön a játékosok agyában a fos, majd innen felállva tavasszal megmutassák mindenkinek, hogy tévednek. Nálunk ez nem igazán történik meg, mert tavaszra már - újabban úgy látszik - a keret jóllakik a spanyolországi eredményekkel.

Mindenesetre spanyol porondon behúzhatjuk a két kupát most már nyugodtan, ebben jó a csapat igazán. Sovány vigasz persze, legalábbis nekem, mivel nálam a BL a legfontosabb. De rengeteg fociszurkoló van, akinek a csapatai semmit sem nyernek már sok-sok éve, ehhez képest nekünk idén valszeg két kupa leesik ahhoz képest, hogy hol tartottunk nyáron. Jövőre pedig ott a lehetőség, hogy javítsunk a BL-szereplésünkön, ha ezt tesszük elsődleges fontosságú céllá. A tripla úgy látszik, borzasztóan nagy elvárás ugyanis, amihez a csillagok együttállása is szükséges kb.

Mire ezt megírtam, kijózanodtam. :mrgreen:
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Mascherano14
Capitá del Barça
Hozzászólások: 618
Csatlakozott: 2018.01.04. 00:19:27

2018.04.11. 00:13:02

Mocsok sz.ar játék, edző meg csak hagyta-hagyta. Mire gondolt a második gól után, mikor minden beívelt labda veszélyes volt? Miért nem jött rögtön Dembele? Ezt nagyon benézte Valverde, de hogy senki másnak nem tűnt fel a padon?
Avatar
TripleH
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2268
Csatlakozott: 2014.09.01. 10:55:15

2018.04.11. 00:00:59

Ez mi a jó büdös franc volt megint? Dembelé minek is kezdett volna, révén csak a Chealsea ellen is ő volt az egyik nyerőember, de nem baj, hát minek is játszana?! De AG na az kellett a pályára, kb annyira hiányzott mint mókusnak az erdőtűz. Ennél még egy 4-2-3-1 is jobb lett volna, ilyen formában:

___________Suárez___________
Dembelé_____Ini________Messi
______Busi________Rakitic____
Alba___Umtiti__Pique__Semedo

De lehet ez már túl logikus lett volna, vagy ha Ini nem bírja mehetett volna oda abba a pozícióba be Messi és szélre Robi, vagy esetleg Ini cseréjének Paulinho. De egyszerűen ez a valami ez katasztrófa volt.
herlius
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1428
Csatlakozott: 2008.11.10. 11:55:35
Kapcsolat:

2018.04.10. 23:54:29

Pontosan ugyanúgy estünk ki, mint 2004-ben a Milan a Depor ellen. Egy sztárokkal teletűzdelt, de kissé jóllakott, kissé megkopott társaság nagy mellénnyel kiment a pályára a biztos továbbjutás tudatában. A Depor hamar gólt szerzett, a Milan-nak pedig semmi nem jött össze azon az estén. Van ilyen. Sajnos a pozitív eredmények egy kicsit elhomályosították a csapat körüli problémákat. A játékunk ugyanis azon kívül, hogy nagyon szervezett, támadásban rendkívül egysíkú és a korábbiaknál is jobban függ Messi és Suarez villanásaitól. Suarez látványosan elfogyott tavaszra, a pihentetés nélküli folyamatos terhelés sajnos ezt eredményezi. És itt jön be a csapat másik problémája, mégpedig a szűkös merítési lehetőség. Sajnos támadásban és középpályán sincs minőségi alternatíva, aki meg lenne az nem játszhat a BL-ben. Ahogy az előző 2 évben, úgy most is áprilisra kifogyott a kakaó a játékosokból. Remélhetőleg a srácokban azért marad még lendület a szezon végéig. A bajnoki címet azért innen a mainál is nagyobb csoda lenne elbukni, de jó lenne elkerülni egy nagy pofont a Klasszikuson (ez sajnos most nagyon lóg a levegőben), illetve a kupadöntő sem mellékes. Márpedig a Sevilla van annyira jó csapat, mint a Roma.
ALEXDP
Capitá del Barça
Hozzászólások: 582
Csatlakozott: 2008.08.18. 11:37:11

2018.04.10. 23:51:06

De azt valaki meg tudná mondani, hogy Rakitic miért ívelget meccsek óta 20x, kivétel nélkül ellenfélhez?
johdepp
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 273
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2018.04.10. 23:37:17

danixx írta:Ter Stegennek egy labdaja nem megy emberhez...
Erre reagálnék csak.
Tudod, amikor előre rúgja a labdát, és száll vagy 5 másodpercig a bogyó, akkor a Roma játékosai támadják azt, a mi fiaink meg a töküket vakarják, hogy jé, hát nem pont lábra vagy cicire jött, miért kéne érte lépni kettőt is?
Ter Stegent lehet elővenni legutolsóként a mai produktumért szerintem. Sokkal-sokkal nagyobb bajok vannak annál, mint hogy benne keresse bárki is a hibát...
DaVeR írta:Mit vartatok? Az egesz BL szenvedes volt.. Persze tulzas, de nagyjabol tobb ongolbol szerzett golunk volt, mint amit mi lottunk.. Az idei BL-ben szinte egesz vegig impotensek voltunk legfokepp idegenben!!
Sporting - Barca 0-1 ongollal,
Olympiakosz - Barca 0-0,
Juventus - Barcelona 0-0,
Chelsea - Barcelona 1-1 (ott is egy eladott labdabak volt koszonheto)
Roma - Barcelona 3-0..

Az, hogy 5 idegenbeli meccsen 2 golt szerezzunk amibol egy ongol.. Nah ez varat magyarazatra szanomra..
Ez nagy igazság. Peppel sem volt a csapat valami acélos idegenben soha, de otthon be volt pakolva a 4 gól, meg a játék rendesen. Utána meg idegenben lehetett szenvedni a 0-0, 1-1-ekért. És legalább akkor még akartak is játszani idegenben is a srácok.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2018.04.10. 23:35:57

recrea írta:
Másik topikban is írtam/kérdeztem szinte ugyanezt, h ezt h a jó életbe nem látják Barcelonában?!

érthetetlen.
egy csapatnak nem lehet ennyire meghasadni.
vagy meg lehet, de akkor meg kell válni az olyan emberektől, akik nem ezen nevelkedtek, nem ez van a génjeikben (SR,Piqué,Busi,Alba,Iniesta,Messi), és hozni olyanokat, akik erre a valamire alkalmasak.

Itt van egy jó keret, ordít, hogy mire lehetne használni, de mégis erőltetjük ezt a semmit. Ez lehet elég egy Leganes ellen, otthon, de láthattuk a Chelsea ellen és most a Roma ellen is, hogy magasabb szinten ez baromira tévút.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
DaVeR
Jugador del Barça
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2012.01.09. 00:30:11

2018.04.10. 23:35:37

Mit vartatok? Az egesz BL szenvedes volt.. Persze tulzas, de nagyjabol tobb ongolbol szerzett golunk volt, mint amit mi lottunk.. Az idei BL-ben szinte egesz vegig impotensek voltunk legfokepp idegenben!!
Sporting - Barca 0-1 ongollal,
Olympiakosz - Barca 0-0,
Juventus - Barcelona 0-0,
Chelsea - Barcelona 1-1 (ott is egy eladott labdabak volt koszonheto)
Roma - Barcelona 3-0..

Az, hogy 5 idegenbeli meccsen 2 golt szerezzunk amibol egy ongol.. Nah ez varat magyarazatra szanomra..
Avatar
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4461
Csatlakozott: 2007.10.02. 19:49:32

2018.04.10. 23:29:46

Nesze neked bajnoki menetelés és kupa, minden hiába ha egy szaros visszavágót amin 4-1-re állunk képtelenek vagyunk lehozni. Ez egyértelműen mentális, és a fejekben keresendő a hiba oka. Szép volt, remélem mindenki fizetésemelést követel majd holnap reggel 8-kor. Grat. a Rómának, elhitték hogy nem lehetetlen és tessék, mi meg azt hittük limonádézva is ott vagyunk, jesszus.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése