Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
8
9%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
29%
Más
32
37%
Nem hoznék senkit
16
19%
 
Szavazatok száma: 86
Baltazar
Barça B
Hozzászólások: 37
Csatlakozott: 2018.04.18. 13:24:13

2018.05.04. 09:06:28

Samper írta:Klopp egy más világ. A Barcaban edző sohse lehet akkora úr, hogy amíg ki nem rúgják, minden úgy történik, ahogy ő mondja. Nálunk az edző alkalmazott és sok úr szolgája. Az egyik úr ráadásul az öltöző. Amit Messi és barátai nem akarnak, az megbukik. Coutinhonak különleges szerencséje, hogy L. Suarez tartja vele a régi barátságot.
Klopp valóban más világ, vagyis csak más szemlélet más megoldásokkal. Sikerei abban is rejlenek, hogy rövid időn belül olyan variációkat megoldásokat tálal ami sikeres, látványos és persze szurkolóként maximálisan élvezhető. Alkalmazott és egyben szolga Ő is, eddig tulajdonosi döntések során mindig adtak el csapataiból húzóembereket (korábban Dortmundból folyamatosan, idén Coutinho és most is kopogtatnak vagy inkább törik az ajtót Szalahért). Az elején kicsit akadt de Luis Enrique is megoldotta Messivel. Szívesebben néznék jövőre egy Klopp féle megoldást bármely egyenletre a Barcán belül mint, hogy velünk szemben oldja meg.
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4857
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2018.05.04. 08:53:32

Baltazar írta:Divatnak hívják vagy nem, BL döntőig már elvezette a csapatát.
Akkor én Di Matteora szavazok inkább, kisebb a fizetési igénye, és ő is megtette ezt. :mrgreen:

Komolyra fordítva a szót teljesen egyetértek Samperrel, nem ide való, más típusú edzők jöhetnek itt szóba, de Valverde egyik legnagyobb kritikusaként is remélem, hogy marad még egy évet.

Griezmannon kívül pedig nem várok túl sok igazolást. Legjobb esetben is még egy középpályásra számítanék, de ha esetleg sikeresek az eladások, talán egy védő. Háromnál több nem hiszem hogy lenne, és ebből csak Grízes lesz az aki kielégíti a szurkolók "sztár éhségét".
Kép
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Barca_10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2009.06.27. 15:50:43

2018.05.04. 05:37:18

Samper írta:Klopp egy más világ. A Barcaban edző sohse lehet akkora úr, hogy amíg ki nem rúgják, minden úgy történik, ahogy ő mondja. Nálunk az edző alkalmazott és sok úr szolgája. Az egyik úr ráadásul az öltöző. Amit Messi és barátai nem akarnak, az megbukik. Coutinhonak különleges szerencséje, hogy L. Suarez tartja vele a régi barátságot.
Ebben van valami, de úgy beszelsz mint a madridistak, Messit diktátornak állítod be.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2018.05.04. 04:23:06

Klopp egy más világ. A Barcaban edző sohse lehet akkora úr, hogy amíg ki nem rúgják, minden úgy történik, ahogy ő mondja. Nálunk az edző alkalmazott és sok úr szolgája. Az egyik úr ráadásul az öltöző. Amit Messi és barátai nem akarnak, az megbukik. Coutinhonak különleges szerencséje, hogy L. Suarez tartja vele a régi barátságot.
Baltazar
Barça B
Hozzászólások: 37
Csatlakozott: 2018.04.18. 13:24:13

2018.05.04. 00:05:22

S.Agüero írta:
Baltazar írta:Manapság úgy látszik nem gyakoriak a Barcánál a sikeres igazolások, főleg ha valakinek a régi csapatában jól ment. Remélem ez hamarosan a múlt részévé válik. Szerintem ez a keret is (ha mindenáron változtatni kell akkor Gomes nélkül, Munir visszával) többre lenne képes Kloppal.
Hát azért MAtS, Umtiti, Rakitic, Neymar, Suárez, Coutinho sem volt rossz igazolás. Klopp meg az új divatedző. :D
Nem voltak rosszak ezek az igazolások, meg pár másik sem, sőt. Mégis valamelyik vagy nincs már a klubban, vagy hírbe hozták másik csapattal.
Divatnak hívják vagy nem, BL döntőig már elvezette a csapatát.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2018.05.03. 22:35:24

Így van, nincs hátra négy meccs, veretlenül lett bajnok a csapat! Oh, wait...
Bajnokok vagyunk? Igen. Veretlenek vagyunk? Igen. Azaz veretlenül lettünk bajnokok.

A negyeddöntőset szerkesztettem, a kolléga írta alattam, hogy a nyolcaddöntőben estünk ki.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2018.05.03. 22:31:06

Kovbal88 írta:Jürgen Klopp két és fél év alatt a BL-döntőbe juttatta, azt a Liverpoolt, amely csapat korábban a közelébe se volt a kupának, úgy hogy a legjobb játékosukat télen elhoztuk. Azért ez elég érdekes, bár nyílván a Real fog nyerni.

Olcsóbb egy jó edzőt igazolni, mint venni egy 100 milliós játékost. Valverdevel a Bl kiesésig semmi bajom se volt, sőt elismerem a teljesítményét, de azért mi az FC Barcelona vagyunk. Ebből a csapatból egy alapedző is megcsinálja a harmadik helyett. Sokkal több volt van a csapatban, mint a Bl nyolcaddöntő.

És sajnos jövőre, nem hiszem hogy Griezmannal erősebbek lennék. Mert ez a keret most nagyon rendben van. Egyedül középpályán lehet találni hibákat. De elől és hátul is igencsak erősek vagyunk.
Akkor Valverde is megérdemlni azt a 2 év bizalmat egy ilyen szezon után. Azzal nem értek egyet, hogy egy alapedző is összehozta volna a 3. helyet, amilyen állapotban átvette ezt a keretet... Simán a Valencia is megelőzhetett volna egy kontár edzővel.

Tény, hogy Klopp nagy húzás volt, hiába nem a szívem csücskei, a Real ellen szorítok, bár ki tudja mire fog menni a segédje nélkül...

Azzal meg, hogy a keret rendbe lenne vitatkoznék. A kezdő 11-ünk bomba nevekből áll ez tény. De amíg a padon Paulinho az egyetlen játékos aki beállva tud pluszt adni, addig én nem mondanám okésnak a keretet.

Jó lenne jövőre egy olyan keretet összehozni (akár a B-sekkel együtt), hogy ha hétvégén a bajnokságba pihentetni akarjuk Messit, Busit, Coutinhot, Rakiticet, Umtitit meg a többi kulcsjátékost, akkor legyen egy olyan keretünk, ami behúzza nélkülük a meccset.
Talán nem a legjobb példa, de a Real is be tud úgy húzni meccseket a kisebb csapatok ellen, hogy Modric, Kroos, Ramos, Marcelo meg Cé nem játszik, vagy legalábbis nem kezdenek.

De illene jövőre legalább 1 B-s játékosnak állandó kerettagságot biztosítani, akár csak "kirakatba" is, mert a mostani padunknál (Vidal, Denis, Paco, Gomes) nem hinném, hogy rosszabbak lennének.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2018.05.03. 22:17:20

johdepp írta:
S.Agüero írta:Veretlenül lettünk bajnokok...
Így van, nincs hátra négy meccs, veretlenül lett bajnok a csapat! Oh, wait...
Hát pedig ez igaz, mivel már bajnokok vagyunk, és nem is kaptunk ki. A bajnoki idénybe persze még becsúszhat vereség.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
johdepp
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 273
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2018.05.03. 22:14:00

S.Agüero írta:Veretlenül lettünk bajnokok...
Így van, nincs hátra négy meccs, veretlenül lett bajnok a csapat! Oh, wait...
S.Agüero írta:A BL-ben a negyeddöntőben estünk ki amúgy, nem a negyeddöntőben.
Így van!

Egyébként hogy "érdemben" is hozzátegyek, részemről is megy a picsogás. Ahogy kiesett a csapat a BL-ből, az a világ legnagyobb szégyene volt. Valaki itt írta tegnap, tegnapelőtt, hogy a Real évi 14 meccsre készül, "mi" meg 60-on hajtunk és küzdünk. Abból a fene nagy küzdésből és hajtásból én kábé csak 4-5 meccsen láttam valamit idén. A római meccsen meg konkrétan abszolút ellentétét. És tényleg, ha úgy esik ki a csapat, hogy lefocizza a Róma, akkor azt mondom, oké. De a srácok konkrétan ultra magasról tettek az egészre, Messivel az élen. Azért picsognak sokan, mert ebben a csapatban sokkal több volt. Sokkal több... És erre bohóc módjára kiesnek a BL-ből, mint valami véletlenül oda keveredett magyar, nulla csapat... Közben meg nézhetjük, meg mondhatjuk, hogy a Reál bemákolja a döntőtbe jutást minden évben, és van is benne valami. De hogy ők sokkal többet hajtanak, küzdenek, amikor muszáj, csúsznak-másznak egymásért, az szerintem egyértelmű. A mentalitással óriási gondok vannak sokszor "idehaza". És nekem ez nem tetszik, hogy sokszor csak a tökvakarás, meg a sétálgatás megy/ment. Meg fusson Messike helyett Rakitic, aki amúgy is 5-ször annyit fut alapból.
Számomra az a római meccs az egész szezonra rányomta a bélyegét. Mert egyszerűen felfoghatatlan számomra még most is, hogy hogyan lehetett annyira rosszul játszani. Illetve nem is rosszul játszani, hanem baromira sehogy sem játszani.
Cestus írta:Ha a hazai porondot leadtuk volna mi is, a mi BL-szereplésünk is szebben sikerült volna...
Szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz. A csávók nem azért nem fociztak Rómában, mert nem volt fizikum vagy energia, hanem senki sem tudja, hogy miért nem fociztak. Valószínűleg azért, mert a "gyenge Róma ellen elég kiballagni a pályára". 2009-ben és 2015-ben sem kellett leadni semmit a másik porond kedvéért, szerintem most is bőven benne lehetett volna a csapatban a triplázás. Láttuk idén jól focizni őket, még ha kevésszer is. A madridi klasszikuson, kupadöntőben, még pár meccsen, talán... A maradék meccsen meg a tingli-tangli ment kábé, kis túlzással. A lötyögésből kellett volna kevesebb, aztán más lett volna a leányzó fekvése.
Cestus írta:Amúgy én egyre több fantáziát látok ebben a Coutinho-Griezmann duóban, Messi válláról ketten elég sok terhet le tudnak majd venni. Mindketten kreatívak, visszazárnak védekezni, gyorsak, lövik a gólokat is. Ha nem akarunk a továbbiakban Messi FC lenni, ez fontos lesz. Egy 4-2-3-1-ben vagy 4-3-1-2-ben tudom elképzelni velük a csapatatot, talán Rakitic kimaxolása érdekében a 4-2-3-1 lenne a legtutibb.
Én még mindig abból építenék, ami van, mint hogy 100 millákat kidobjanak full fölös csávókért. Dembélé már itt van, őt kellene nyomatni, őt kellene beépíteni, szerintem már most tudna hozni egy Griezmannhoz hasonló szintet folyamatos játékkal, hosszú távon meg simán többet látok én benne... De hát kell a nagy név idén is, meg minden, úgyhogy, szerintem sajnos, biztosan barcás lesz idén. Mármint Griezmann.
Cestus írta:Hát pedig ez igaz, mivel már bajnokok vagyunk, és nem is kaptunk ki. A bajnoki idénybe persze még becsúszhat vereség.
Oké, ez így elfogadható, bár én akkor sem értem igazából, hogy mi értelme van addig kiemelni a veretlenséget, amíg nincs vége a szezonnak. Mármint jól hangzik a "legjobb szezonkezdet", meg veretlenségi rekord negyveniksz meccse, de ha kikap a csapat otthon a Madrid ellen, akkor tök mindegy lesz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára johdepp 2018.05.03. 22:31:30-kor.
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2018.05.03. 21:55:20

MichaaBee írta:Szívesen elmegyek abba a levesbe, amelyikbe a Xavi-Busquets-Iniesta középpálya vitt minket. :D
Belemennék én is, de úgy látom, hogy egyre inkább az a tendencia, hogy a bírók engedik a "kemény játékot" (agyonrúgást) a BL-ben. Messiről, Iniestáról ha megnézek egy 10 éves videót, azt látom, hogy nyugodtan átcselezhetik magukat 20 emberen, ma viszont felrúgják őket simán (persze könnyebb is, mivel lassultak ők ketten). Emellett idén is láthattuk, hogy rengeteg kezezést, faltot, egyebet egyszerűen félnek befújni a bírók (a Róma is kaphatott volna pár tizit a Pool ellen tegnap). Emiatt ha izmozásra kerül a sor, jó, ha vannak olyan játékosaink, akik tudják azt is.

Klopp meg nagyot ment idén a Poollal, de az angolok ugyanúgy betliztek a bajnokságban mellette, mint a Real. A mi csapatunkból meg azért sokat kivett a bajnoki elsőség meg a kupa. Ha a hazai porondot leadtuk volna mi is, a mi BL-szereplésünk is szebben sikerült volna, még ha mondjuk úgy sem nyertük volna meg, akkor is.

Amúgy én egyre több fantáziát látok ebben a Coutinho-Griezmann duóban, Messi válláról ketten elég sok terhet le tudnak majd venni. Mindketten kreatívak, visszazárnak védekezni, gyorsak, lövik a gólokat is. Ha nem akarunk a továbbiakban Messi FC lenni, ez fontos lesz. Egy 4-2-3-1-ben vagy 4-3-1-2-ben tudom elképzelni velük a csapatatot, talán Rakitic kimaxolása érdekében a 4-2-3-1 lenne a legtutibb.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2018.05.03. 21:24:25

Veretlenül lettünk bajnokok, megnyertük 5-0-val a kupát, és megy a picsogás, hihetetlen.

A BL-ben a negyeddöntőben estünk ki amúgy, nem a nyolcaddöntőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2018.05.03. 22:33:26-kor.
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2165
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2018.05.03. 21:17:50

Jürgen Klopp két és fél év alatt a BL-döntőbe juttatta, azt a Liverpoolt, amely csapat korábban a közelébe se volt a kupának, úgy hogy a legjobb játékosukat télen elhoztuk. Azért ez elég érdekes, bár nyílván a Real fog nyerni.

Olcsóbb egy jó edzőt igazolni, mint venni egy 100 milliós játékost. Valverdevel a Bl kiesésig semmi bajom se volt, sőt elismerem a teljesítményét, de azért mi az FC Barcelona vagyunk. Ebből a csapatból egy alapedző is megcsinálja a harmadik helyett. Sokkal több volt van a csapatban, mint a Bl nyolcaddöntő.

És sajnos jövőre, nem hiszem hogy Griezmannal erősebbek lennék. Mert ez a keret most nagyon rendben van. Egyedül középpályán lehet találni hibákat. De elől és hátul is igencsak erősek vagyunk.
Avatar
MichaaBee
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5718
Csatlakozott: 2007.11.09. 15:12:26

2018.05.03. 21:02:21

Cestus írta:Adott esetben szívesen látnék egy Thiagót is a középpályán, csak az a baj, hogyha Rakiticset kidobjuk a kezdőből, a középpályánkon már tényleg semmi fizikum nem lesz, pláne, ha Busquets és Coutinho lesznek a társak. Melléjük ott lenne még Griezmann és Messi is, így a középhátvédek és Suárez között nem lenne semmi fizikum nagyjából. A játék biztos szép lenne, de ha teszemazt a BL-ben kikapnánk egy erőfocit játszó csapatot egy engedékeny bíróval, agyontaposnák az egész kezdőnket bírói retorzió nélkül, és mennénk a levesbe.
Szívesen elmegyek abba a levesbe, amelyikbe a Xavi-Busquets-Iniesta középpálya vitt minket. :D Thiago és Coutinho semmivel sem puhányabb, mint Xavi és Iniesta, sőt. Aztán valahogy az említett két úriembert sem döngölték a földbe. :D Gyorsabbnak és ügyesebbnek kell lenni az ellenfélnél, ha pedig bármikor be tudunk dobni a padról egy szűrő Rakitic-et, annál jobb. Én nem akarok senkit hozni már a középpályára, mert felesleges, hogy kilóra többen legyünk, de ha Thiago-t le tudnánk igazolni, akkor bármikor szó nélkül. Ez most nem Cesc évekkel ezelőtti szituja, őt ugyanis teljesen felesleges volt elhozni, lévén hogy Xaviban és Iniestában volt még 5+ év akkor, illetve Thiago ott kopogtatott a kezdő kapuján. Most konkrétan nincs senki (sajátnevelésű), aki elöl vinné a helyet. Ha olyan focit akarunk látni, mint az előző években, akkor Thiago a megoldás.

Egyébként szvsz kacsa a hír. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2018.05.03. 20:53:14

lics írta:http://www.fociclub.hu/2018/05/03/neyma ... -sajtohir/ 300 millióért mehet, de kiváncsi lennék ezt honnan szedték... Nem is értem, hogyan gondolná vagy venné komolyan bárki, hogy eladjuk azt a játékost aki reméljük hosszú távú megoldást nyújt majd támadó posztra.
Don Balon. :mrgreen:

300-ért simán, de már 200-ért is. :D
lics
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 433
Csatlakozott: 2017.08.21. 22:12:42

2018.05.03. 20:49:07

http://www.fociclub.hu/2018/05/03/neyma ... -sajtohir/" target="_blank 300 millióért mehet, de kiváncsi lennék ezt honnan szedték... Nem is értem, hogyan gondolná vagy venné komolyan bárki, hogy eladjuk azt a játékost aki reméljük hosszú távú megoldást nyújt majd támadó posztra.
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2018.05.03. 19:38:51

S.Agüero írta:Klopp meg az új divatedző. :D
Megnézném mi történne, ha Iniestának meg a sétakirály Messinek is 14 kilométereket kellene futnia meccsenként Klopp alatt. :D

Adott esetben szívesen látnék egy Thiagót is a középpályán, csak az a baj, hogyha Rakiticset kidobjuk a kezdőből, a középpályánkon már tényleg semmi fizikum nem lesz, pláne, ha Busquets és Coutinho lesznek a társak. Melléjük ott lenne még Griezmann és Messi is, így a középhátvédek és Suárez között nem lenne semmi fizikum nagyjából. A játék biztos szép lenne, de ha teszemazt a BL-ben kikapnánk egy erőfocit játszó csapatot egy engedékeny bíróval, agyontaposnák az egész kezdőnket bírói retorzió nélkül, és mennénk a levesbe.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2018.05.03. 19:35:14

Baltazar írta:Manapság úgy látszik nem gyakoriak a Barcánál a sikeres igazolások, főleg ha valakinek a régi csapatában jól ment. Remélem ez hamarosan a múlt részévé válik. Szerintem ez a keret is (ha mindenáron változtatni kell akkor Gomes nélkül, Munir visszával) többre lenne képes Kloppal.
Hát azért MAtS, Umtiti, Rakitic, Neymar, Suárez, Coutinho sem volt rossz igazolás. Klopp meg az új divatedző. :D
Baltazar
Barça B
Hozzászólások: 37
Csatlakozott: 2018.04.18. 13:24:13

2018.05.03. 18:51:10

Manapság úgy látszik nem gyakoriak a Barcánál a sikeres igazolások, főleg ha valakinek a régi csapatában jól ment. Remélem ez hamarosan a múlt részévé válik. Szerintem ez a keret is (ha mindenáron változtatni kell akkor Gomes nélkül, Munir visszával) többre lenne képes Kloppal.
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2018.05.03. 18:12:35

Petr írta:Tobb van, mint 60. Minden evben ezt kommunikaljak, hogy ne induljanak hatranybol egy targyalasnal sem. Talan Barto le is nyilatkozta, hogy pontos szamot nem mond, hanem mindig ezt. Ha hazaertem megkeresem.
Na ja, minden évben csak egy kis aprónk van igazolni, de végül mindig elverünk vagy 120-at. :D A 300 millió meg megtévesztő, annak nagy része a Neymarért (és Telloért :mrgreen: ) kapott pénz.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2018.05.03. 16:27:05

Minden könnyebb lenne, ha nem gondolkodna mindenki görcsösen gálacsapat - többiek kettősségben. Így aki nem kezdő, az eladhatatlan másképp, mint "selejt" Ha meg hoznánk valakit, azonnal az vetődik fel, hogy kinek a helyére. Emiatt vannak aztán tavaszra kifacsarva a kezdők is.
Avatar
westerngom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1527
Csatlakozott: 2007.12.15. 21:33:00
Tartózkodási hely: West Side

2018.05.03. 14:57:58

S.Agüero írta:
Nem. ....
Bocs humorizálni "próbáltam" de ez besült, legközelebb megtámogatom egy emo-val is, hátha az segít rajta


A probléma az hogy tőlünk mindenki félárba vinné még a piacképes játékosainkat is, a többiért pedig szinte még mi fizetünk h. megszabaduljunk tőlük (kis túlzással)
Mondjuk "valamiért" az eladást a madridi klubbok (RM,AtM) jelenleg jobban csinálják nálunk, mielött valaki rávágná h.a nagy klubboknál ez már csak így megy.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2018.05.03. 14:20:50

S.Agüero írta:Gomes nálam mondjuk fix távozó Vidal és Rafinha mellett. Többieket megtartanám. Ebből a három játékosból jó lenne 80-at kisajtolni, de valószínűleg esélytelen nekünk. :D
gondolod majd a sóher inter kifizet rafinháért 35-öt? :D bár ahogy nézem elég sokat játszik, de kizárt h ezek ennyi pénzt adjanak érte. nyáron jön vissza, aztán 10-ért eladjuk vkinek. jobb esetben
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2018.05.03. 14:10:09

westerngom írta:
S.Agüero írta: Esetleg akkor, hogyha eladjuk valamelyik nagymenőnket.
Szerintem nyugodtan le írhattad volna Gomes nevét, mindannyian tudjuk hogy rá gondoltál...
Nem. Olyan játékosokra gondoltam, akiket legalább 50-ért el tudunk adni. Például Rakitic, Suárez, Dembélé... De felőlem lehet Gomes is az, akit legalább 50-ért eladunk. :mrgreen:

Gomes nálam mondjuk fix távozó Vidal és Rafinha mellett. Többieket megtartanám. Ebből a három játékosból jó lenne 80-at kisajtolni, de valószínűleg esélytelen nekünk. :D
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2018.05.03. 14:05:52

S.Agüero írta:http://www.eurobarca.hu/hirek/atigazola ... asa-elott/

Amit itt számolgattam, ahhoz 80 millió kell, hogy Griezmann jöhessen, szóval én sem hinném, hogy rajta kívül olyan nagy igazolásaink lennének még. Esetleg akkor, hogyha eladjuk valamelyik nagymenőnket.
gomest meg pákót biztos el lehet adni összesen 40-50-ért a maradék meg csak nem lesz akadály...majd mi összedobjuk, egy ezressel beszállok :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
westerngom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1527
Csatlakozott: 2007.12.15. 21:33:00
Tartózkodási hely: West Side

2018.05.03. 14:02:38

S.Agüero írta: Esetleg akkor, hogyha eladjuk valamelyik nagymenőnket.
Szerintem nyugodtan le írhattad volna Gomes nevét, mindannyian tudjuk hogy rá gondoltál...
Válasz küldése