A Rayo Vallecano elleni keret

A katalán médiában vannak olyan hírek elvétve amúgy, hogy Rabiot-n gondolkozunk.MQuCsabi írta:Kezdődik a Neymar saga.... Verrattira nem megyünk rá? :/
Sanszos, hogy poén de ettől függetlenül azzal a sutyerák bandával remélem nem lesz többé dolgunk üzleti alapon...MQuCsabi írta:Kezdődik a Neymar saga.... Verrattira nem megyünk rá? :/
Ez hatalmas.S.Agüero írta:Robi agyonüti a Clásicón.
Kicsit sem érdekelné őket szerintem. Viszont a Camp Nouban a szurkolóktól menetrendszerűen kapná a disznófejet.Varatrix írta:de a jelenlegi "Barátaival" barcelonában ezek után is baráti lenne a viszony?
Lehet ez a célja,de nem fogják őt sehova engedni az biztos ,amire lehetősége lesz odamenni már 30hoz közel lesz,de szerintem még betömik a száját egy kis pénzzel és elfocizgat ott...Cestus írta:Neymar heti egymillió fontot akar keresni. A Times is megírta, így sanszos, hogy nem csak a szokásos kamu. Simán lehet, hogy tényleg ki akarja bulizni a franciáknál, hogy engedjék vissza Spanyolországba.
Ha Alves távozásának okai közt volt az, hogy bebizonyítsa: Messi őnélküle már nem akkora szám, akkor ezzel csúnyán beégett.Samper írta:Ha Neymar távozásának okai közt volt az, hogy bebizonyítsa: Messi őnélküle már nem akkora szám, akkor ezzel csúnyán beégett.
Nyiri81 írta:Jön a nyár és már megint jön ez a Neymar -> Real téma és már 400 misi meg ilyesmi. Igazából nem értem. Olyan jó volt a PSG-ben hogy tényleg 22-ról 400-ra ugrott az ára? Talán a VB után lehet róla szó, de ha ott félisten lesz akkor is horror az összeg. Bár kétlem hogy csodát tenne a VB-n
IgenS.Agüero írta:Ez a tesó szülinapja?PCsabi írta:Neymar will now have missed a game on 11th March for the fourth consecutive year:
14/15: suspended
15/16: suspended
16/17: injury
17/18: injury
Ibra profi volt.Megvoltak a maga én vagyok Ibra sztáralürök de vér profi volt.Szerették mert mindent megtett a csapatért, kijött a többiekkel és nem kezdett el kikezdeni egy Cavanit a nyilvánosság előtt.Varatrix írta: Nem értem.