Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6588
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2018.08.06. 12:10:21

tibcsaninja írta:Sok igazság van abban, amit leírtatok, de én például egyáltalán nem félek ettől a szezontól. Még ha kényszerű is a fiatalítás, akkor sem bánom, hogy nem vásárolunk aranyáron közepesen jó megoldásokat. 200 M Hazard-ért? Inkább ne jöjjön senki! Egyedül Chino véleményével vitatkoznék, a post-Messi éra kapcsán, hogy nektek könnyebb lesz talán annyival, hogy Dembele; Arthur > Asensio; Ceballos; Vini. Én a sajátjainkban nem csupán egy kezdőcsapatbeli tagságot, hanem attól több lehetőséget is látok...
Most mindenféle rosszindulat nélkül, a helyetekben én sem félnék. BL-tripla után egyáltalán nincs eredménykényszer. CR és ZZ távozásával meggyengült annyira a keret, hogy szerintem nálatok is ez a szezon ilyen "építkezős" lesz, mint amilyen elvileg nekünk is volt a tavalyi, csak aztán kicsit máshogy alakult.
De főleg, ha nem jön senki és ha jól tudom még Modric és Marcelo maradása se biztos.

Arra fogadnék is, hogy a BL-t nem fogjátok behúzni, a kupát sem divat arrafelé ( :D ), marad a bajnokság, ami viszont elég necc lesz, főleg ha az új edző miatt kicsit beragad a rajt.
Még egyszer mondom, mindenféle rosszindulat nélkül; abszolút benne van, hogy nem nyertek semmit (a szuperkupán és a klub VB-n kívül), ahogy nálunk is majdnem mindenki így állt a tavalyi szezonhoz.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2018.08.06. 12:05:41

Hazard-ért 200-at adni szerintem is hülyeség lett volna, nem tud ő semmi újat vinni a játékukba a jelenlegi játékosállomány mellett.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Avatar
tibcsaninja
Barça B
Hozzászólások: 26
Csatlakozott: 2017.05.26. 07:59:17
Tartózkodási hely: Miskolc

2018.08.06. 11:28:46

Sok igazság van abban, amit leírtatok, de én például egyáltalán nem félek ettől a szezontól. Még ha kényszerű is a fiatalítás, akkor sem bánom, hogy nem vásárolunk aranyáron közepesen jó megoldásokat. 200 M Hazard-ért? Inkább ne jöjjön senki! Egyedül Chino véleményével vitatkoznék, a post-Messi éra kapcsán, hogy nektek könnyebb lesz talán annyival, hogy Dembele; Arthur > Asensio; Ceballos; Vini. Én a sajátjainkban nem csupán egy kezdőcsapatbeli tagságot, hanem attól több lehetőséget is látok...
---------------------Casillas----------------------------
Cafu-------Maldini-------Ramos-----Roberto Carlos
---------------------Makelele--------------------------
-----Zidane-----------Kaka------------ C. Ronaldo
----------------Ronaldo--------Van Basten----------
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.08.06. 09:58:19

Chino:
Jól beszélsz, teljesen egyetértek!

Nemrég én is leírtam, hogy átalakultak a piaci erőviszonyok, és ezt Perezék most kezdik el igazán érezni. Eddig ha kellett, akkor A,B,C tervből valamelyiket sikerült megszerezniük, csak virítani kellett egy szép összeget és a csapat boldogan adta jópénzért a klasszisát, a játékos meg örömmel ment mert egy Real az mégis csak egy Real(Barcánál szintén)

Most meg már bejöttek az olajos csapatok, akiknek a ténykedése most ért be igazán, és egy középcsapatnak is van már akkora pénzmennyisége, hogy simán mondhassa egy magas összegre hogy" kösz nem, inkább megtartjuk a játékost, maximum irreális áron vihetitek de lehet úgy se"

A terv Neymar volt, B terv Mbappé, C terv Hazard, D terv Kane...A és B esélytelen volt, Hazardot pedig minimum 200 millióért engedik el, ami irreális ha azt nézzük hogy 220 millió volt Neymar...Kane szintén, és nem is biztos hogy váltani akart.

Szerintem jelentősen gyengül a Real Zidane és Ronaldo lelécelésével, ha nem hoznak valakit még..
Az oké hogy a BL meccseket tavaly is Bale-ék döntötték el nagyrészt, NADE a kérdés az, hogy hogyan fognak muzsikálni ha nincs ott Ronaldo, aki még ha bénázik is , 6-ból 4 ellenfél játékos rá koncentrál, nem pedig Bale és bandájára.
Sokkal kevesebb területük és lehetőségük lesz alkotni valamit így.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2018.08.06. 09:19:29

Sinya22 írta:Én úgy tudom már lenyilatkozták,hogy Modric csak akkor mehet,ha kifizetik a kivásárlási árát,ami 750m,amit nyilván nem fog senki kifizetni. Egyébként odaát szerintem túlzásba viszik a fiatalítást,úgy néz ki sem csatár,sem szélső nem érkezik,inkább építkeznek tovább Benzemára,Bale-re. Ronaldo személyét és teljesítményét nem tudná úgy sem pótolni senki,de ezekkel a támadókkal azért kíváncsi leszek hogy az a 40+ gól ami kiesett,hogyan lesz meg.Illetve nem csak a gólok hiányoznak,Ronaldo a legrosszabb napján is képes volt 2 gólt rúgni,ebben talán all time a legjobb. Na ezt biztos nem fogja tudni egyik támadó sem.
Na mindegy,ők tudják,de szerintem ez a keret még 1 sorozatra is kevés lesz,nem hogy 3-ra.
A védelemre is ráfért volna a frissítés,tavaly mindenki pocsék formában volt,Carvajalnak a sérülése is ott volt,Marcelo volt az egyetlen,aki a tavaszra összekapta magát. Most jött Odriozola,de ő is csak csere lesz.
Semmi rosszindulat részemről, de szerintem csak porhintés ez az egész fiatalítás. A piacon egyszerűen nincsenek jelenleg olyan játékosok, akik igazán minőséget képviselnek és elérhetőek. Mentek volna Hazardra, de a Chelsae bemutatta a fuckot és rátett egy 200 millás árcédulát, amit nyilván nem tudnak/fognak kifizetni. Bepróbálkoztak a Mbappé/Neymar vonalon, de szintén esélytelen volt, Kane most hosszabbított, de a többi nagyágyú is elérhetetlen. Ez a Lewandowski/Icardi-féle vonulat szerintem még nincs lejátszva, ha nem lesz semmi szerintem elhozzák a lengyelt.
Ha nagy fiatalításba kezdenének, akkor sem ilyen mértékben, főleg, hogy Modric is már egyre kevesebbet fog bírni. Ilyen Lucas Vazquez-félékkel nem fognak BL-t nyerni, főleg ha Bale vagy Benzema lesérül. Igazából Ceballosban látok komoly fantáziát, örültem volna ha mi szerezzük meg, nem tudom Zidane miért hanyagolta annyira.
Náluk is hasonló lesz szerintem a helyzet, mint nálunk, hogy a kulcsjátékosok egyszerre fognak kimenni. Marcelo, Modric, Ramos, Benzema, mind olyan korban van, hogy egy-két év múlva már nagyon necces lesz.
Amellett, ha Benzema és Bale az eddig mutatott formájukat hozzák a bajnokságra sem lesz már akkora esélyük. Lehet, hogy Cr semmit nem mutatott egész meccsen, de az mindig benne volt, hogy begyötör egy győztes gólt.
Náluk a nagy kérdés az lesz, hogy ez az Isco-Bale-Benzema trió mit fog majd mutatni, szintet tudnak-e lépni, mert ha Lucas Vazqueztől, Asensiotól, Viniciustól meg Ceballostól várják majd a megoldást nagyot koppanhatnak.
Ilyen szempontból mi sem vagyunk a legjobban eleresztve, de talán egy fokkal jobb a helyzetünk még egy post-Messi érát is figyelembe véve. Vannak olyan fiatalok, akikben simán benne van, hogy megragadnak a kezdőben. Ilyen Dembélé-félékre azért lehet építeni és Arthur is olyan igazolásnak tűnik, aki egy Rakitic-szintet simán elérhet, bár én még óvatos lennék vele kapcsolatban.

Bale szerintem alapból Pereznek köszönheti, hogy még Real-játékos. Ha nem az ő igazolása lenne, akit nagy mellénnyel hozott már nem balettozna ott.
Ha majd lesz olyan sztárjátékos, aki emberi összegért elhozható nem fognak teketóriázni.
Persze lehet, hogy aztán nagyon bejön nekik ez az irány, előre nem lehet tudni, de inkább az ellenkezője a valószínűbb. Ráadásul az ATMA is nagyon jól erősített, szóval abszolút háromcsapatos a bajnokság is, ott sem tartalékolhatnak.
Persze jön majd a parasztvakítás, hogy nyertek 3 Bl-t és ezért beáldozzák csapatépítésre ezt a szezont stb.
Talán ez a szezon lesz az amit az utóbbi időben leginkább várok, a három nagy közül a bajnokságot bárki behúhatja, a Bl- pedig ugyanúgy lutri.
Forca Barca!!!!
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3161
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2018.08.05. 10:14:12

Jaja, főleg spanyolhonban, csak úgy viszik azt a sokmindent. :D
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2165
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2018.08.04. 21:37:01

Ez a Perez egy zseni. Nem igazol száz millió eurókért, hanem ad pár milliót a játékvezetőknek és visznek mindent! :lol:
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3186
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2018.08.04. 21:31:45

Én úgy tudom már lenyilatkozták,hogy Modric csak akkor mehet,ha kifizetik a kivásárlási árát,ami 750m,amit nyilván nem fog senki kifizetni. Egyébként odaát szerintem túlzásba viszik a fiatalítást,úgy néz ki sem csatár,sem szélső nem érkezik,inkább építkeznek tovább Benzemára,Bale-re. Ronaldo személyét és teljesítményét nem tudná úgy sem pótolni senki,de ezekkel a támadókkal azért kíváncsi leszek hogy az a 40+ gól ami kiesett,hogyan lesz meg.Illetve nem csak a gólok hiányoznak,Ronaldo a legrosszabb napján is képes volt 2 gólt rúgni,ebben talán all time a legjobb. Na ezt biztos nem fogja tudni egyik támadó sem.
Na mindegy,ők tudják,de szerintem ez a keret még 1 sorozatra is kevés lesz,nem hogy 3-ra.
A védelemre is ráfért volna a frissítés,tavaly mindenki pocsék formában volt,Carvajalnak a sérülése is ott volt,Marcelo volt az egyetlen,aki a tavaszra összekapta magát. Most jött Odriozola,de ő is csak csere lesz.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.08.04. 21:29:04

davi10 írta:"Odaát" nem tartják kizártnak, hogy Modric le akarna lépni, sőt talán Marcelo is nézelődik.

Cé is Zidane is elég nagy érvágás nekik, a fenti 2 játékost muszáj lenne megtartaniuk, ha bármit szeretnének.

De persze ők a Real Madrid, aki onnan el akar menni az fogyatékos vagy kapja be stb.
Minket fikáznak Barto és a sleppje miatt, de az fel sem merül, hogy ott sem fenékig tejfel minden.

Elmegy a világ 2. legjobb játékosa, lelép az utóbbi évek legsikeresebb edzője, most pedig a világ egyik legjobb, hanem A legjobb bhv-je és kp-ja sem biztos, hogy marad.

Alapvetően kinőttem én már abból, hogy a kedvenc csapatom riválisát feltétel nélkül gyűlöljem (persze így sem szurkolok nekik), de akkora lett arra a mellény, hogy nagyon remélem, hogy kidurran a lufi, és maradnak a 3.-4. hely környékén.
Nem hiszem hogy lelép, viszont azt nem tartom kizártnak hogy LópeteGyurinak nem illik Modric az elképzelésébe, aki fiatalítani akar és szerelmes Iscoba.

Ezt megérezve nem kizárt hogy nincs sok kedve Modricnak maradnia
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6588
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2018.08.04. 21:15:18

"Odaát" nem tartják kizártnak, hogy Modric le akarna lépni, sőt talán Marcelo is nézelődik.

Cé is Zidane is elég nagy érvágás nekik, a fenti 2 játékost muszáj lenne megtartaniuk, ha bármit szeretnének.

De persze ők a Real Madrid, aki onnan el akar menni az fogyatékos vagy kapja be stb.
Minket fikáznak Barto és a sleppje miatt, de az fel sem merül, hogy ott sem fenékig tejfel minden.

Elmegy a világ 2. legjobb játékosa, lelép az utóbbi évek legsikeresebb edzője, most pedig a világ egyik legjobb, hanem A legjobb bhv-je és kp-ja sem biztos, hogy marad.

Alapvetően kinőttem én már abból, hogy a kedvenc csapatom riválisát feltétel nélkül gyűlöljem (persze így sem szurkolok nekik), de akkora lett arra a mellény, hogy nagyon remélem, hogy kidurran a lufi, és maradnak a 3.-4. hely környékén.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
MichaaBee
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5718
Csatlakozott: 2007.11.09. 15:12:26

2018.08.04. 20:44:26

A Sport szerint Modricot vinné 25 millió euróért kölcsönbe az Inter, 35 millió eurós vásárlási opcióval. Ki találja ki ezeket az olaszoknál / újságoknál? :lol: Mai árak mellett 100-150 között van a horvát, de szerintem Pérez annyiért se engedné el. Most ment el Ronaldo, nagyon döcög a helyettesének a megszerzése, biztos elengedi majd a csapat legjobb játékosát 25 millió euróért kölcsönbe. :D A Sport viszont valamiért napok óta arról cikkez, hogy Modric erősen gondolkodik a váltáson... Elég kacsa szaga van, de érdekes.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2018.08.04. 18:33:05

Tavalyi bajnoki szezon, cselek:
1. Messi: 185
2. Morales: 91
35. CR: 31

Mondjuk Getafék ellen könnyű.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2018.08.01. 16:27:01

Chino írta:Alakul ez a gyerek is. :D

https://streamable.com/40iof" target="_blank
nincs ebben semmi. hozzányúltak az arcához aztán dobta magát mint 10-ből 9 focista... :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2018.08.01. 14:49:29

Alakul ez a gyerek is. :D

https://streamable.com/40iof" target="_blank
Forca Barca!!!!
lesliejr12
Jugador del Barça
Hozzászólások: 229
Csatlakozott: 2009.03.01. 21:53:00

2018.07.27. 11:50:32

Ez de jó alkotás!! Főleg, hogy az egyik kedvenc meccsemről készült. Pedig van pár a 90-es évek kezdetétől. Az a játék és dominancia ami ezen az estén jellemzett minket, az a mai napig itt van a fejemben. A Pep éra egyik legjobb meccse volt. Főleg a játékot nézve, nem az eredményt. Mondjuk ami utána következett, a José féle háború, az nem hiányzik egyáltalán.
Mondjuk volt egy Arsenal-Barca meccs is, ami ugyan 2-2 lett, de amit az első félidőben produkáltunk, az talán felülmúlt mindent.
Avatar
brazilfan
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1012
Csatlakozott: 2018.02.26. 09:49:51

2018.07.21. 16:56:36

Egy Richard Swarbrick nevű videoművész animációja az 5:0-ás Barca–Real meccs góljairól, nekem nagyon tetszett:
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... GUtpF2n5aM" target="_blank
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2018.07.21. 11:16:42

miro. írta:Hazard jonni fog
Hazard átigazolása is erősen döcög a hírek szerint. Elképzelhető, hogy nektek is csak télen lesz meg, elég nehéz manapság ilyen kalibereket elhozni a PL-ből.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Avatar
miro.
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1402
Csatlakozott: 2017.03.08. 17:57:31

2018.07.21. 08:28:12

Hazard jonni fog,es sajnos a belga kapus is.
Icardinak nagyon orulnek,szerintem ot eltudnank hozni.
Egy dolog hogy mit akar az Inter,meg mit akar Mauro illetve a Real.
Az argentin jo passzban van mar evek ota,a helyzeteit beveri es a legfontosabb hogy oda is kerul.
Nagyo drukkolok egy Benzema-Icardi cserenek. :D
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan


rmcf
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2018.07.20. 22:25:23

Chino írta:Lewa meg Icardi azok inkább akik Cr-t pótolnák, legalábbis róluk cikkeznek legtöbbet, ha minden igaz nem is lennének drágák. Azon mondjuk csodálkozom, hogy Kane-nel nem hozták szóba őket, persze most hosszabbított stb. de Perezt az ilyen nem szokta zavarni.
A háromból egyiket sem tudják megvenni. Lewának megmondta a Bayern, hogy hiába ficánkol, nem adják el. Icardinak volt egy 110 milliós kivásárlásija, ami pár napja lejárt, az Inter meg nem fogja a CSK-ját és gólkirályát eladni így, hogy BL-eznek jövőre. Kane meg 8 évre hosszabbított szerződést, ami 30 éves koráig kitart. Ilyet csak azok csinálnak, akik lojálisak is maradnának a klubjukhoz (szerintem). Mint Saúl az Atléticoban. Szóval szerintem ők esélytelenek.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2018.07.20. 22:05:06

LG írta: Amúgy, ha lesz visszaesés a Real teljesítményében, akkor elég nehéz lesz leszűrni, hogy abból mennyi köszönhető CR, mennyi Zidane távozásának, mennyi a jóllakotságnak.
Erre mondjuk én is kíváncsi leszek. De egy ideig úgyis" meg fognak élni" az utóbbi Bl-ekből, szóval félteni nem kell őket.

Az egyértelmű, hogy nem gólfelelősnek viszik, inkább "névben" pótolnák, más elérhető a piacon amúgy sincs. De erősödni fognak vele az nem kétség. Lewa meg Icardi azok inkább akik Cr-t pótolnák, legalábbis róluk cikkeznek legtöbbet, ha minden igaz nem is lennének drágák. Azon mondjuk csodálkozom, hogy Kane-nel nem hozták szóba őket, persze most hosszabbított stb. de Perezt az ilyen nem szokta zavarni.

Hazard igazolása nem a pénzen fog múlni. Alig költöttek az utóbbi időben tele a kassza náluk.
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21051
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2018.07.20. 11:55:03

Persze, hogy Hazard nem fog annyi gólt lőni, mint CR, de nem is azért viszik oda, hogy egy az egyben a portugált pótolja.

Amúgy, ha lesz visszaesés a Real teljesítményében, akkor elég nehéz lesz leszűrni, hogy abból mennyi köszönhető CR, mennyi Zidane távozásának, mennyi a jóllakotságnak.

Na meg a BL győzelem nagyon megszépítette az utolsó szezonjukat, pedig már tavaly sem voltak olyan jók. A bajnokságban nem voltak tényezők, a BL győzelmük pedig abszurd körülmények között történt. Azt hittem, a Chelsea 12-es sikerét nem fogja semmi überelni, tévedtem. :roll:
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4857
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2018.07.20. 11:39:49

Grimaldo írta: Pedig ő az életbe nem fog annyi gólt lőni mint Ronaldo ,max 2 szezon alatt fog annyit hozni.
Ezzel az a baj, hogy jelenleg nincs ilyen játékos, és abban sem vagyok biztos, hogy lesz az elkövetkezendő 40 évben. Neymar talán összehozhat ennyit a franciknál, de akkor se fogják egy lapon említeni Messivel, és Ronaldóval. Neymar nem ismerte fel azt, hogy nem az a baj, hogy Messi árnyéka rávetül Barcelonában, mert Ronaldo, és Messi árnyéka eltakarja bárhová menekül. Ha 7 évvel fiatalabb lenne...

Nem várhatnak a következő Ronaldóra, valahol el kell kezdeni, és van még idejük Bappét elhozni.

Valahol kicsit félek attól, hogy amennyire örülök annak, hogy Messi lelépésig van még időnk, ugyanannyira félek attól, hogy addig sikerrel felépíthetik a #postronaldoeramadridot.

Bár Dembouz, és Coutinho egy picit megnyugtat...
Kép
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Grimaldo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 550
Csatlakozott: 2013.01.20. 19:26:59

2018.07.20. 11:10:23

MessiNeymarSuarez írta:
Varatrix írta:
Egyre esélyesebb hogy ez hamarosan létre is jön, jó játékos, de 14 gól környékén szokott termelni egy szezonban, fel kell kötnie a gatyát hogy hasonló arányban értékesítse a helyzet mint Cunci.
Pedig ő az életbe nem fog annyi gólt lőni mint Ronaldo ,max 2 szezon alatt fog annyit hozni.
Hazard teljesen más típus,ha nem vesznek egy nagy gólvágót akkor könnyen megszívhatják ,Bale állandóan sérült,Benzema az Benzema,Isco se a gólvágó típus tehát érdekes lesz ez.
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2018.07.20. 10:43:51

hau30 írta:Igen. Így lesz és,ha valami nyomott áron (120-130 millió ajró) eltudja hozni Perez,akkor az is hivatalosan kijelenthető,hogy valamit nagyon tud,amit mi nem.
Mondjuk ha Coutinho 120+40 volt, a 120-130 millió nagyjából ugyanez az árkategória. Hazard szerintem valamivel rosszabb játékos a brazilnál, de hasonló kaliber összességében. Meg a belga esetében az is ott van, hogy neki a szerződéséből már csak asszem két év van hátra, Coutinhot meg talán mindössze fél évvel a hosszabbítása után kezdtük el zaklatni.

A hírek szerint amúgy valóban dolgoznak az ügyön Madridban.

Szerintem önmagában kevés lesz nekik őt odavinni egy komolyabb gólvágó nélkül. Bale-ben bízhatnak esetleg, de ő úgy is lesérül.

Ha megszerzik, nekünk viszont tuti nem adják el a kékek Williant, talán nem is baj.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
hau30
Capitá del Barça
Hozzászólások: 839
Csatlakozott: 2008.05.19. 19:31:35
Tartózkodási hely: Pécs

2018.07.20. 10:35:32

Varatrix írta:Neymar lenyilatkozta, hogy marad Franciaországban, nem kíván visszakerülni a labdarúgás térképére... Ezt ugye korábban Bappé is megtette, ezzel számomra biztossá vált, hogy Hazard a Real Madrid játékosa lesz.
Igen. Így lesz és,ha valami nyomott áron (120-130 millió ajró) eltudja hozni Perez,akkor az is hivatalosan kijelenthető,hogy valamit nagyon tud,amit mi nem. Vagy csak Luca Brasi típusú egyénekkel együtt ül le a tárgyaló asztalhoz és nem bízza a véletlenre. :lol:
Nem volt a Real-nál mostanában galaktikus igazolás és tavaly óta elborult egy világ lett az átigazolási piacon. Nagyon kíváncsi vagyok ezzel hogyan bírkózik meg Perez. Mindenesetre Neymar nyilatkozata után a Chelsea nagyon jó tárgyalási poziban van.
Válasz küldése