Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.08.09. 11:59:10

Amúgy 3-4 Atleticos év után mennyire necces a Realba igazolni, a legnagyobb riválishoz?

Nem fog ő is kapni ezért?
Avatar
El Sie7e
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 288
Csatlakozott: 2017.05.27. 18:54:38

2018.08.09. 11:26:11

MatyiG írta:
az ittlévő támadók a ligára elegek egy jól működő csapattal.
Annyira lenézitek a Ligát. Rendre azért végeztek mögöttük, mert a TOP6 ellen nagyon sokszor buktok. Tavaly több pontot vesztettetek az első hatos ellen, mint amennyit nyertetek.
nem nézem le a ligát de miért nem elég ez a sor a ligára? nem kell minden meccsen 6ot rúgni ha van egy jól működő csapatod és nem kell minden meccsen rohanni az eredmény után. Atma is nyert jó kis 1-0ás átlaggal. szerintem ebben semmi lenéző nincs.

Chino írta: Ceballos meg tehetséges, sajnáltam is, hogy adament, de volt egy jó VB-je, a tavalyi szezon úgy ahogy van kuka. Rafinha például 20 évesen már a hátán cipelte a Celtat és öröm volt nézni a játékát, 22 évesen brazil válogatott volt. Persze neki nagyon betett a sérülése, de pl. Asensionál olyan idősen cseppet sem volt rosszabb. A pechje a komoly sérülések mellett, hogy olyan játékosok voltak előtte, akiket képtelenség lett volna kiszorítani.
nem értem ezt az összehasonlítást
Ceballos meg a Betist húzta a válogatottban meg Iniesta,Busquets,Isco,Thiago,Koke,Saúl,Silva és lehetne sorolni, a Realban meg Kroos,Modric,Isco,Casemiro,Kovacic volt előtte. Zidane csak az ismert embereit használta ezt megszívta de Lopi alatt egy új igazolás lesz és szerintem nagyon penge lesz.

Egy 50-60 meccses szezont ilyen tapasztalatlan, egyelőre tehetségekkel lehozni elég bátor dolog, de ahogy veb is írta lesz mivel takarózni. A bajnokságot pedig én nem venném ilyyen könnyen, mert szerintem mi is jobbak vagyunk mint tavaly, az ATMA kegyetlenül erősített, egy meglepetéscsapat pedig mi9ndig szokott lenni, mint pl. tavaly a Valencia. Igaz, hogy a bajnokság végére kipukkantak, de addig esélyesek voltak akár a dobogóra.
meglátjuk mi lesz. a transferekre még mindig van 3 hét csak az angolok zárnak. nem tökéletes a keret az fix de azért nem is olyan gyenge. egyébként szerintem az Atma most behúzza a ligát de ez csak személyes megérzés.
Ennek ellenére lehet, hogy be fog jönni ez a húzás, de inkább azt látom, hogy Perezék azt hitték, hogy ha annyit mondanak hogy Real Madrid mindenki ugrani fog, aztán ez besült és nem volt olyan mozdítható ember, aki pluszt jelentett volna.
És azért az se a legmegnyugtatóbb dolog, ami most Modric-csal történik, bár sztem biztos hogy nem megy el, de vhogy nem tűnik 100%-osnak az elkötelezettsége. És ez megfejelve a korával plusz, hogy lenyomott egy iszonyatosan fárasztó VB-t valahol aggodalomra adhat okot.

De még egyszer hangsúlyozom könnyen lehet, hogy be fog jönni ez a húzás, volt ez fordítva is, hogy minket sajnáltak le, aztán fordítva sült el a dolog és azért még az igazolási szezonból is van rengeteg idő, bár az angol piacról szinte kizárt, hogy lehessen akárkit hozni.
van benne kockázat mint mindenben. ha rajtam múlik Benzema évek óta máshol lenne de nem én döntök. most is hoztam volna a helyére mást de egyszerűen zéró a választék. 30 éves Lewa aki a blben nulla 100+ vicc. Kane hosszabbított és Neymar áron megint vicc. esetleg egy Icardi pár évre nem lett volna rossz de ő is 100+ és nem is biztos hogy jönne ahogy az Inter erősített.
Ez a kapus dolog meg érdekes. Én Navast annyira jónak nem tartom, mint ahogy itt beállítják, legalábbis Courtois bőven jobb. Szerintem semmi gond nem lenne, ha Navas lenne a második számú, a természete nem olyan hogy balhézzon, nekünk is sikerült megoldani amikor Bravo még itt volt. Ha Lopi okosan csinálja ez lehet az utolsó gond. Navas nem hiszem, hogy balhékat csapna, nem az a típus.
nekem semmi bajom Navassal de Courtois sokkal jobb. diszkont áron hosszútávú megoldás szerintem pazar üzlet. a másik oldalon többen nem örülnek hogy jön mert Navas így meg úgy de Navas is potyázott rendesen, magas labdáknál full homály, kijöveteleknél is. én örülnék ha maradna 2iknak mert emberileg semmi gond nincs vele.




változatlanul hiszem hogy nem tökéletes de nem is rossz a keret. van benne rizikó de ti is tudjátok milyen nehéz Real-Barcába minőséget igazolni. nem mindig jön össze. vagy túlfizetsz vagy veszel vkit hátha bejön aztán lesz belőle egy Theo vagy André Gomes :D .
egyébként nyugi ma éjfélig még Perez behúzza Pogbát és Mbappét és mindenki boldog lesz :mrgreen:
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2018.08.09. 09:56:35

Nagyon úgy nézett ki év közben is, hogy nyáron a Real bevásárol. Már akkor is, amikor még szó se volt CR és ZZ dobbantásáról.

De Hazard-on kívül én nem is emlékszem komolyabb megkeresésre (nem úgy, mint mi tavaly, hogy naponta kerestünk meg új játékosokat, csak valaki jöjjön már :D ). Pedig év közbe felmerültek olyan nevek is, akiket szerintem simán nyélbe lehetett volna ütni.

Neymar, M'Bappe - Ugye ők mozdíthatatlanok, ezen mondjuk nem is csodálkoztam

Kane - Érte bejelentkezett egyáltalán a Real? Szerintem illett volna oda, bár lehet neki is csábító volt, hogy tud a hazájába is jópénzért focizni.

Lewa - Róla lehetett olvasni, hogy váltani akar, és a Bayern olyan nagyon nem is szokott senkit lehúzni.

(Mondjuk ehhez a 2 játékoshoz az kellene, hogy Benzema-t elengedjék, vagy esetleg 4-4-2t toljanak)

Thiago-nak meg örülök, hogy nem ment a Realba, pedig jól jártak volna vele.

Chino szerintem is nagyon jól összefoglalta, ez a "fiatalítás" elég reklámszövegnek tűnik. Nálunk viszont szerencsére talán elindult valami, Vidalon kívül az utóbbi 3 átigazolási időszakban hozott játékosaink mind hosszútávú megoldások lehetnek, illetve talán Puig és Miranda feljárnak majd az A csapatba (Alena elvileg ugye már az A-keret tagja).
Malcom és Dembele akiknél kérdéses, hogy mennyire veszik fel a ritmust, a többiekkel nem lesz gond. És Coutinho-n és Dembele-n kívül korrekt áron jött mindenki.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.08.09. 09:35:20

Chino: +1 (megint)

Viszont jelenleg nincsenek olyan helyzetben hogy más lehetőségük legyen. Klasszisokat nem nagyon tudnak hozni, max elvetemült áron, ilyen hogy Hazard 200 millióért, már tényleg vicc, ráadásul ő ha jól tudom Iscoval hasonló poszt.

Egyetlen lehetőségük az lenne, ha ők is ilyen Vidal-féle, még mindig klasszis, sokat látott, de a kora miatt jóval könnyebben elhozható embereket hoznának még, hogy a fiatalokon kívül legyen még pár rutinos róka is, hogy meglegyen az egyensúly.

De szerintem ott is meg lenne ha népharag, ha azt látnák hogy öregekkel erősítenek, így hamarabb be lehet mondani azt hogy mostantól a fiatalokra építenek, az mégis csak szimpatikusabb irányzat.
Mindenesetre én is elfogadnám ha mondjuk 3 BL-t nyernénk zsinórban, és utána fiatalításba áldozva pár szezont kupa nélkül hozunk le.
Maximum a divatok lekopnak az első sikertelen szezon után.
Avatar
recrea
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6714
Csatlakozott: 2004.12.24. 23:38:21

2018.08.09. 09:27:09

Isco örök kezdő lesz, az tuti, sztem rohadt jó focis, tipikusan az, aki ha megkapja és érzi a bizalmat, akkor csodákra képes, ha nem, akkor meg olyan, mint egy megye 2-es játékos. Oda kell neki adni a pálcát aztán lesz, ami lesz. Sztem a szezon egyik játékosa lehet, amennyit enged a dolog, annyit szurkolok is neki :)

Nagyjából ugyanez Ceballos is, csak lemaradva, ráadásul Lope gondolom ismeri, mert az utánpótlás válogatottban együtt tolták a biciklit.

Kellenek amúgy az új játékosok, mert jól laktak ezzel a 3 BL-l, kétlem, h Ramos vagy Modric a lábát törné egy-egy labdáért (majd Benzema :D :mrgreen:). Takarózni meg lehet vele nyugodtan, bár nekünk kéne takarózni vele, de nem folytatom, mert még mindig elő kell vennem apám kajsziját és/vagy a vérnyomáscsökkentőt, ha arra gondolok, h a balfék edzők miatt és hogyan esünk ki 3 éve a BL-ből...és még nincs reggel 10.

Jó edző van ott, nem kell őket félteni, de bajnokságra sztem megint mi vagyunk az esélyesek.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2018.08.09. 09:08:49

El Sie7e írta:
visca el barca írta: ha meg befuccsol a nagy "fiatalitas" (perez nem akar pénzt költeni és inkább ezt a maszlagot erőlteti le a torkotokon), majd takaroztok akár 5-6 évig a bl triplával :mrgreen:

nekem nem tolják le a torkomon. mindenhol megy a fiatalítás. én teljesen biztos vagyok ha lenne lehetőség Mbappéra vagy Neymarra Perez nem szarozna letenné a pénzt. mivel ezek kilőve így maradnak a fiatalok akik akkor is lennének ha jönne giga igazolás.


az ittlévő támadók a ligára elegek egy jól működő csapattal. blre szerintem kevesek. én is hoznék centert de kit és mennyiért. itt jön be az hogy a fiatalítás az nem parasztvakítás csak hülyén használt általános közhely. szűk a piac nincs elérhető vagy jó megoldás így "marad" a fiatalítás ami ugyanúgy menne akkor is ha Mbappé meg Pogba jött volna most a nyáron. egyszerűen le kell vadászni a tinédzsereket a többi csapat előtt különben súlyos áron lehet őket megszerezni. pl Asensio 3millió volt. most mennyiért lehetne eladni a mai piacon. és ér annyit? nem. de akkor is 3 millió volt. Vinicius marha drága volt de a Barcával versengtünk érte ezért ennyi. nálatok is mostanában jött fiatal Dembele,Arthur,Lenglet ezek se befutott sztárok és amennyire hypeolták Dembelét olyan volt a tavalyi éve. nálatok sem parasztvakítás egyszerűen a fiatalokkal lehet felvenni a versenyt az arab országokkal.
Van különbség az olyan fiatalítás között, hogy volt/van egy 20/21 éves Dembélé, minthogy, ilyen Vinicius/Llorente/Theo/Ceballos-féle emberektől egyszerre várni, hogy padról beszállva vagy kezdőként segítsenek. A brazil tavaly még a Castillaból sem nagyon tudott kiemelkedni, most volt egy olyan előszezonja, ahol voltak bíztató momentumai és már egy Realban ő lenne az erősítés!? Ennyi erővel nálunk Puig már mehetne a kezdőbe.
Asensio is bőven túl van túlva, az aranylabda esélyesség meg egyszerűen vicc. Nem azt mondom, hogy nem a fiatal generációhoz tartozik de azért 22 évesen pl. Isco is többet mutatott. Az előző szezonban is volt vagy 8-10 jó meccse, a többi meg jó indulattal átlagos vagy még kevesebb. Ceballos meg tehetséges, sajnáltam is, hogy adament, de volt egy jó VB-je, a tavalyi szezon úgy ahogy van kuka. Rafinha például 20 évesen már a hátán cipelte a Celtat és öröm volt nézni a játékát, 22 évesen brazil válogatott volt. Persze neki nagyon betett a sérülése, de pl. Asensionál olyan idősen cseppet sem volt rosszabb. A pechje a komoly sérülések mellett, hogy olyan játékosok voltak előtte, akiket képtelenség lett volna kiszorítani.

Szóval az, hogy 4-5-6 fiatalt behajítunk aztán kezdjenek vmit nem a legjobb politika. Kovacicot sztem hiba volt elengedni, lehetett volna elég játékpercet biztosítani neki és nem Ceballostól várni, hogy pótolja Modricot, akit egyre többet kell rotálni. Mondjuk Lopetegui-nál biztos, hogy komoly előnnyel indulnak a spanyolok és sztem bármennyire nyomatják a vezér szerepet edző inkább Isconak szánja, mint Bale-nek.

Egy 50-60 meccses szezont ilyen tapasztalatlan, egyelőre tehetségekkel lehozni elég bátor dolog, de ahogy veb is írta lesz mivel takarózni. A bajnokságot pedig én nem venném ilyyen könnyen, mert szerintem mi is jobbak vagyunk mint tavaly, az ATMA kegyetlenül erősített, egy meglepetéscsapat pedig mi9ndig szokott lenni, mint pl. tavaly a Valencia. Igaz, hogy a bajnokság végére kipukkantak, de addig esélyesek voltak akár a dobogóra.

Ennek ellenére lehet, hogy be fog jönni ez a húzás, de inkább azt látom, hogy Perezék azt hitték, hogy ha annyit mondanak hogy Real Madrid mindenki ugrani fog, aztán ez besült és nem volt olyan mozdítható ember, aki pluszt jelentett volna.
És azért az se a legmegnyugtatóbb dolog, ami most Modric-csal történik, bár sztem biztos hogy nem megy el, de vhogy nem tűnik 100%-osnak az elkötelezettsége. És ez megfejelve a korával plusz, hogy lenyomott egy iszonyatosan fárasztó VB-t valahol aggodalomra adhat okot.

De még egyszer hangsúlyozom könnyen lehet, hogy be fog jönni ez a húzás, volt ez fordítva is, hogy minket sajnáltak le, aztán fordítva sült el a dolog és azért még az igazolási szezonból is van rengeteg idő, bár az angol piacról szinte kizárt, hogy lehessen akárkit hozni.

Ez a kapus dolog meg érdekes. Én Navast annyira jónak nem tartom, mint ahogy itt beállítják, legalábbis Courtois bőven jobb. Szerintem semmi gond nem lenne, ha Navas lenne a második számú, a természete nem olyan hogy balhézzon, nekünk is sikerült megoldani amikor Bravo még itt volt. Ha Lopi okosan csinálja ez lehet az utolsó gond. Navas nem hiszem, hogy balhékat csapna, nem az a típus.
Forca Barca!!!!
Avatar
BarcafanTomee
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2574
Csatlakozott: 2006.09.16. 14:48:58

2018.08.09. 08:53:32

recrea írta:A belga 35 millió euróért az övék, nem tudom, h tudták ilyen olcsón megszerezni
Jövőre lejárt volna a szerződése. Manapság diszkont ár, pláne egy top 5 kapusért. Szerintem Navas így távozik.
Avatar
recrea
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6714
Csatlakozott: 2004.12.24. 23:38:21

2018.08.09. 08:41:44

ab1daL írta:Amugy Kovacic 1 év után akkor megy vissza Madridba, vagy van valamilyen opciója a Chelseanek? Amúgy szerintem ebből lesz feszültség, hogy oda vitték a belgát, nyilván nem azért igazolt oda, hogy padozzon, Keylor meg első számú volt évekig, szerintem ő se fog örülni, hogy hirtelen padozni fog.
Nincs opciójuk, megy vissza 1 év után.

Lopetegui állítólag nem bízik Navasban, szóval ez a kérdés is rövidre lesz zárva. Ha nem most, akkor jövőre menni fog sztem.
Avatar
ab1daL
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3471
Csatlakozott: 2008.05.08. 18:40:25
Tartózkodási hely: Siófok

2018.08.09. 08:31:13

Amugy Kovacic 1 év után akkor megy vissza Madridba, vagy van valamilyen opciója a Chelseanek? Amúgy szerintem ebből lesz feszültség, hogy oda vitték a belgát, nyilván nem azért igazolt oda, hogy padozzon, Keylor meg első számú volt évekig, szerintem ő se fog örülni, hogy hirtelen padozni fog.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - de Jong, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Guiu, Roque
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2018.08.09. 08:23:33

recrea írta:A belga 35 millió euróért az övék, nem tudom, h tudták ilyen olcsón megszerezni. Mondjuk cserébe megy kölcsön egy évre Kovacic a Chelsea-hez, ez egészen zseniális a mi szempontunkból, tavaszra kinyírják Modricot, akinek gondolom egyelőre nem hiányzik a foci :D

Annyiban nem bánom, h Messi kb 126 gólt lőtt már neki, gyanítom idén sem marad anélkül ellene.
tudom, a közvélekedés nem osztja de szerintem Navas jobb kapus a belgánál, így csak az a gond, hogy most van két baromi jó kapusuk....feltéve ha a costaricai beáll a sorba!( és nem lép le.)
Avatar
recrea
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6714
Csatlakozott: 2004.12.24. 23:38:21

2018.08.09. 07:00:40

A belga 35 millió euróért az övék, nem tudom, h tudták ilyen olcsón megszerezni. Mondjuk cserébe megy kölcsön egy évre Kovacic a Chelsea-hez, ez egészen zseniális a mi szempontunkból, tavaszra kinyírják Modricot, akinek gondolom egyelőre nem hiányzik a foci :D

Annyiban nem bánom, h Messi kb 126 gólt lőtt már neki, gyanítom idén sem marad anélkül ellene.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2018.08.09. 02:10:01

az ittlévő támadók a ligára elegek egy jól működő csapattal.
Annyira lenézitek a Ligát. Rendre azért végeztek mögöttük, mert a TOP6 ellen nagyon sokszor buktok. Tavaly több pontot vesztettetek az első hatos ellen, mint amennyit nyertetek.
Avatar
El Sie7e
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 288
Csatlakozott: 2017.05.27. 18:54:38

2018.08.08. 23:12:04

visca el barca írta: ha meg befuccsol a nagy "fiatalitas" (perez nem akar pénzt költeni és inkább ezt a maszlagot erőlteti le a torkotokon), majd takaroztok akár 5-6 évig a bl triplával :mrgreen:

nekem nem tolják le a torkomon. mindenhol megy a fiatalítás. én teljesen biztos vagyok ha lenne lehetőség Mbappéra vagy Neymarra Perez nem szarozna letenné a pénzt. mivel ezek kilőve így maradnak a fiatalok akik akkor is lennének ha jönne giga igazolás.

Chino írta: Ezt a Bale-Benzema-Asensio-Isco-Vinicius-Lucas Vazquez is érdekes. Bale sztem biztos nem lesz vezér, legalábbis amennyire várják tőle

Szerintem ez a fiatalítás csak parasztvakítás, egyszerűen szűk volt a piac, arra meg senki sem gondolt, hogy Cr ilyen hirtelen lécel.
az ittlévő támadók a ligára elegek egy jól működő csapattal. blre szerintem kevesek. én is hoznék centert de kit és mennyiért. itt jön be az hogy a fiatalítás az nem parasztvakítás csak hülyén használt általános közhely. szűk a piac nincs elérhető vagy jó megoldás így "marad" a fiatalítás ami ugyanúgy menne akkor is ha Mbappé meg Pogba jött volna most a nyáron. egyszerűen le kell vadászni a tinédzsereket a többi csapat előtt különben súlyos áron lehet őket megszerezni. pl Asensio 3millió volt. most mennyiért lehetne eladni a mai piacon. és ér annyit? nem. de akkor is 3 millió volt. Vinicius marha drága volt de a Barcával versengtünk érte ezért ennyi. nálatok is mostanában jött fiatal Dembele,Arthur,Lenglet ezek se befutott sztárok és amennyire hypeolták Dembelét olyan volt a tavalyi éve. nálatok sem parasztvakítás egyszerűen a fiatalokkal lehet felvenni a versenyt az arab országokkal.
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3161
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2018.08.08. 23:07:48

Kovbal88 írta:Biztos, hogy vannak gondok a Real háza táján is. Zidane hipp-hopp lelép. Ronaldo is elmegy a Juvébe, pedig még korábban az is elhangzott, hogy a Realból vonulna vissza. Modric- pletykák is már több, mint fizetésemelési fogás.
Plusz, hogy nem igazolnak orrba-szájba, azért korábban ez nem volt rájuk jellemző. Valami van a háttérben. Bár nem nagyon érdekel. Nincs rossz keretük, de azért el férne ott még egy-két klasszis.
Támadósorban és középpályán biztosan.
Azt fejtsd már ki, hogy a jelenlegi egyik legerősebb középpályán Kroos-Modric mellé hol van olyan égető szükség klasszisra? Évek ota erősebbek a kp-n mint mi.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2165
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2018.08.08. 22:01:24

Biztos, hogy vannak gondok a Real háza táján is. Zidane hipp-hopp lelép. Ronaldo is elmegy a Juvébe, pedig még korábban az is elhangzott, hogy a Realból vonulna vissza. Modric- pletykák is már több, mint fizetésemelési fogás.
Plusz, hogy nem igazolnak orrba-szájba, azért korábban ez nem volt rájuk jellemző. Valami van a háttérben. Bár nem nagyon érdekel. Nincs rossz keretük, de azért el férne ott még egy-két klasszis.
Támadósorban és középpályán biztosan.
Avatar
tibcsaninja
Barça B
Hozzászólások: 26
Csatlakozott: 2017.05.26. 07:59:17
Tartózkodási hely: Miskolc

2018.08.08. 21:33:17

Chino írta:Az erősségetek eddig pont az volt, hogy mély a keret, most ennek pont az ellenkezője. Nekünk is az volt a gond, hogy nem volt igazán ember aki beállva minőséget jelentett volna.
Szerintem ez a fiatalítás csak parasztvakítás, egyszerűen szűk volt a piac, arra meg senki sem gondolt, hogy Cr ilyen hirtelen lécel.
A fiatalítás kényszerű ezen a piacon, de számomra akkor is szimpatikusabb, persze, aztán majd meglátjuk. Nem biztos, hogy hosszabb távon eredményes lesz, majd az idő eldönti.

A tavalyelőtti csúcskeretünket, ami tényleg extra mély volt, szerintem két módon lehetett egy, mondjuk 5 éves időtávon menedzselni. Vagy egybentartjuk a csapatot amíg lehet, évente egy-egy klasszis igazolással kiegészítve vagy ez, ami most van, beöntünk a rendszerbe tehetségeket és reméljük, a nagyobb részük klasszissá válik, ha beépítjük őket. Talán így kevésbé van meg a kipukkadás veszélye. Igaz, én pl Asensioban simán látok aranylabda-esélyt, aztán nem biztos, hogy igazam lesz. Center mondjuk tényleg kéne, de én se tudnék kit venni, igaz, Marianot nem engedtem volna el tavaly... De azért tényleg nem temetném még a szezont, mint ahogy sokan nálunk is teszik.
---------------------Casillas----------------------------
Cafu-------Maldini-------Ramos-----Roberto Carlos
---------------------Makelele--------------------------
-----Zidane-----------Kaka------------ C. Ronaldo
----------------Ronaldo--------Van Basten----------
Avatar
miro.
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1402
Csatlakozott: 2017.03.08. 17:57:31

2018.08.08. 20:49:45

Odriozola tényleg jó igazolás, de talán oda kell legkevésbé ember. Carvajal azért még jó korban van, nem az a necces pont, az esetleges sérülés pedig minden csapatrészben benne van. Nacho viszont sztem kevés, mert Vallejo lépten- nyomon sérült, plusz Marcelonak is több pihi kell már.
Ezt a Bale-Benzema-Asensio-Isco-Vinicius-Lucas Vazquez is érdekes. Bale sztem biztos nem lesz vezér, legalábbis amennyire várják tőle, amellett egy porcelán. Benzema meg Benzema. Asensio is szerintem még csere szinten van, ahogy Ceballos is egyelőre egy tehetség, Modric helyettesítését (akit pedig még akkor is elég sokat kell pihentetni, ha nem jön sérülés) rábízni elég bátor dolog.
Kovat sztem hiba volt elengedni, simán lehetett volna eleget játszatni Modrical és Casemiroval rotálva. Ha pedig bejön egy komoly sérülés ami minidig benne van a pakliban nagy gebasz lesz.

Az erősségetek eddig pont az volt, hogy mély a keret, most ennek pont az ellenkezője. Nekünk is az volt a gond, hogy nem volt igazán ember aki beállva minőséget jelentett volna.
Szerintem ez a fiatalítás csak parasztvakítás, egyszerűen szűk volt a piac, arra meg senki sem gondolt, hogy Cr ilyen hirtelen lécel.
Ez így +1. Annyival kicsit kiegészítve hogy Carvajal nem volt toppon tavaly a meccsek elég nagy %-ban. Nacho így tudja helyettesíteni akár Marcit.
Elment kova,cr. sebaj,majd kurtua megoldja.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan


rmcf
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2018.08.08. 20:03:16

El Sie7e írta:Courtois jön elnézve Kepa meg Alisson transfert röhejesen jó áron, Odriozola kiváló igazolás, Marcelo mögé így van Nacho, kp rendben van még egy Kova kölcsönnel is. Elől a Bale,Benzema,Isco,Asensio,Lucas,Vinicius sor a ligára elég, bl meg úgyse lesz meg. Egy center kéne de ő még párizsban dekkol. Nem tökéletes a nyár de azért válság sincs. Meglátjuk mi sül ki belőle, de még idő is van igazolni
ha meg befuccsol a nagy "fiatalitas" (perez nem akar pénzt költeni és inkább ezt a maszlagot erőlteti le a torkotokon), majd takaroztok akár 5-6 évig a bl triplával :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2018.08.08. 20:00:11

El Sie7e írta:Courtois jön elnézve Kepa meg Alisson transfert röhejesen jó áron, Odriozola kiváló igazolás, Marcelo mögé így van Nacho, kp rendben van még egy Kova kölcsönnel is. Elől a Bale,Benzema,Isco,Asensio,Lucas,Vinicius sor a ligára elég, bl meg úgyse lesz meg. Egy center kéne de ő még párizsban dekkol. Nem tökéletes a nyár de azért válság sincs. Meglátjuk mi sül ki belőle, de még idő is van igazolni
Odriozola tényleg jó igazolás, de talán oda kell legkevésbé ember. Carvajal azért még jó korban van, nem az a necces pont, az esetleges sérülés pedig minden csapatrészben benne van. Nacho viszont sztem kevés, mert Vallejo lépten- nyomon sérült, plusz Marcelonak is több pihi kell már.
Ezt a Bale-Benzema-Asensio-Isco-Vinicius-Lucas Vazquez is érdekes. Bale sztem biztos nem lesz vezér, legalábbis amennyire várják tőle, amellett egy porcelán. Benzema meg Benzema. Asensio is szerintem még csere szinten van, ahogy Ceballos is egyelőre egy tehetség, Modric helyettesítését (akit pedig még akkor is elég sokat kell pihentetni, ha nem jön sérülés) rábízni elég bátor dolog.
Kovat sztem hiba volt elengedni, simán lehetett volna eleget játszatni Modrical és Casemiroval rotálva. Ha pedig bejön egy komoly sérülés ami minidig benne van a pakliban nagy gebasz lesz.

Az erősségetek eddig pont az volt, hogy mély a keret, most ennek pont az ellenkezője. Nekünk is az volt a gond, hogy nem volt igazán ember aki beállva minőséget jelentett volna.
Szerintem ez a fiatalítás csak parasztvakítás, egyszerűen szűk volt a piac, arra meg senki sem gondolt, hogy Cr ilyen hirtelen lécel.
Forca Barca!!!!
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2018.08.08. 19:12:23

ahhoz extrém mák kellene
Az elmúlt éveket nézve most is meglehet. :D
Avatar
El Sie7e
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 288
Csatlakozott: 2017.05.27. 18:54:38

2018.08.08. 18:40:33

Courtois jön elnézve Kepa meg Alisson transfert röhejesen jó áron, Odriozola kiváló igazolás, Marcelo mögé így van Nacho, kp rendben van még egy Kova kölcsönnel is. Elől a Bale,Benzema,Isco,Asensio,Lucas,Vinicius sor a ligára elég, bl meg úgyse lesz meg. Egy center kéne de ő még párizsban dekkol. Nem tökéletes a nyár de azért válság sincs. Meglátjuk mi sül ki belőle, de még idő is van igazolni
Avatar
tibcsaninja
Barça B
Hozzászólások: 26
Csatlakozott: 2017.05.26. 07:59:17
Tartózkodási hely: Miskolc

2018.08.08. 18:13:24

Érdemi erősítés - egyelőre - ésszerű áron nem elérhető a piacon. Nekem amúgy is rendben van így a keret, jó játékot várok a szezontól. Az alapcsapat sztárjai mellett kiteljesedhet az Asensio, Isco, Ceballos, Vinicius (!), Odriozola ötösből akár 2-3 játékos is. Persze egy centert elfogadnék, de régi, más időket (értsd: értelmetlen sztárigazolásokat) is megélt drukkerként szimpatikus az utóbbi éveket jellemző átigazolási-, és fizetéspolitika. Még akkor is, ha ennek talán rövidebb távon az eredményesség látja majd kárát. BL nyilván nem lesz meg, ahhoz extrém mák kellene, de egy erős bajnokság jó játékkal ötvözve engem már kielégítene. Ezeknek a játékosoknak a nagyja 3-5 év múlva is itt lesz, addigra álljanak össze 1-2 BL-re...
---------------------Casillas----------------------------
Cafu-------Maldini-------Ramos-----Roberto Carlos
---------------------Makelele--------------------------
-----Zidane-----------Kaka------------ C. Ronaldo
----------------Ronaldo--------Van Basten----------
Avatar
Tobias88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1596
Csatlakozott: 2005.12.21. 20:08:13

2018.08.08. 14:36:04

recrea írta:Ezzel a kerettel vág neki a Real a szezonnak?

CR helyett senki, center ismét semmi, cserehátvédek se nagyon.
Van még pár óra azért. Courtois már biztosan érkezik igy, hogy a Chelsea megvette Arrizabalaga-t. Cserehátvédnak ott van Nacho meg a fiatal Vallejo, egyáltalán nem rosszabb az a kettős mint a Lenglet Vermaelen. Elől meg Asensio előléphet első számú játékosnak simán és azért érkezett oda Vinícius is. Egyedül Benzema-t cserélhetnék le minden évben, de valamiért mindig marad, ez nem újdonság. Bár ugye ott a lehetőség egy Casemiro, Kroos, Marcelo, Isco, Bale, Asensio hatosra, szóval nem is kell hogy játsszon.

Panaszkodni meg ne panaszkodjunk ha nem erősitenek :mrgreen:
94:39 6 - 1
Avatar
recrea
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6714
Csatlakozott: 2004.12.24. 23:38:21

2018.08.08. 14:03:57

visca el barca írta:
recrea írta:Ezzel a kerettel vág neki a Real a szezonnak?

CR helyett senki, center ismét semmi, cserehátvédek se nagyon.
szerintem is full harmatosak. marcelonak nincs cseréje, modric is csak öregszik, elől benzema egy nagy nulla (mindig is az volt), bale meg a fél szezonban sérült. és akkor arról még nem is beszélünk hogy elment évi 40-50 gól, amit biztos nem fogak csapatszinten pótolni.
Közben olvasom NSO-n, h Kepa kivásárlási árát kifizette (valszeg) a Chelsea, 80 millió eurót :D Szóval a nagyképű belga esélyes, h megy hozzájuk...annyiban nem jó hír, h talán a világ legjobb kapusa, bár sztem Navas is átlag felett védett bőven.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2018.08.08. 13:46:28

recrea írta:Ezzel a kerettel vág neki a Real a szezonnak?

CR helyett senki, center ismét semmi, cserehátvédek se nagyon.
szerintem is full harmatosak. marcelonak nincs cseréje, modric is csak öregszik, elől benzema egy nagy nulla (mindig is az volt), bale meg a fél szezonban sérült. és akkor arról még nem is beszélünk hogy elment évi 40-50 gól, amit biztos nem fogak csapatszinten pótolni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése