Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
10
22%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
17
38%
- Füstölök, mint a gyárkémény
11
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
16%
 
Szavazatok száma: 45
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18362
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2018.08.14. 13:18:44

Azt adnám nekik, mint amit akkor kapnának, ha embert kínoznának ugyanúgy, csak elosztanám kettővel a büntetés mértékét, mégiscsak többet ér egy emberi élet, habár sok embernél emberségesebbek az állatok.
Petr
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2144
Csatlakozott: 2013.10.31. 15:46:41
Tartózkodási hely: Az ország legszebb városának a legszebb utcája

2018.08.14. 13:07:22

zola8787 írta:Kérdés: állatkinzokkal ti mit tennétek? Igaz ez nem "állatkínzás", mert valszeg "csak" kitették kocsiból betegen. Én a töküket a torkokun huznám ki és keresztre feszíteném őket. Jó világ lenne diktatúrám alatt :) Pár millióval csökkenne a népesség, de a maradéknak jó lenne.
Szimpla börtön. A hossza pedig attól függne, hogy mennyire volt súlyos az állatkínzás. Nem 10 évekre gondolok, hanem kevesebbre.

Azt biztosan nem, amit te javasolsz. Még emberi gyilkosság esetén sem.
Avatar
zola8787
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3717
Csatlakozott: 2009.03.01. 20:08:51

2018.08.14. 13:04:09

Mai jócselekedetem elvégeztem. Tegnap munkából hazafelé menet megláttam egy út szélén fekvő elég rosszul tűnő kutyust. Visszamentem a közeli coop-ba, vettem vizet meg kaptam egy kis műanyag vödröt, abba adtam ki neki a vizet, szerencsétlen a 1,5 literből egyet simán megivott.
Nagyon nehezen ment, szerintem vak is volt, rosszul hallott, de nem tudtam mit tenni, nem vették fel az állatmenhelyek a telót, viszont este a miskolci mása hívott és megbeszéltük hogy vihetem, ha látni fogom még. És reggel ott volt még, csomó bolha rajta, sok gaz, szegény :(
Betettem a kocsiba, hívtam a főnököt, hogy 2 órát kések, de én ezt a kutyát nem hagyom ott. A MÁSÁ-nál már egy doki várta. Remélem meggyógyul, de legalább már tudom, hogy jobb helyen van.

Kérdés: állatkinzokkal ti mit tennétek? Igaz ez nem "állatkínzás", mert valszeg "csak" kitették kocsiból betegen. Én a töküket a torkokun huznám ki és keresztre feszíteném őket. Jó világ lenne diktatúrám alatt :) Pár millióval csökkenne a népesség, de a maradéknak jó lenne.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2018.08.12. 13:40:05

MQuCsabi írta:Én csak azt nem értem srácok, hogy lehet így függeni egy nőtől? Fordított esetben egy hapsitól. Egyáltalán egy másik személytől.

Sosem a másik ember tesz boldoggá. Az mindenkinek a saját feladata. Épp ezért kell körülvenni magad olyanokkal, akikkel ez könyebben megy. Tehát, ha egy nő azt mondja nem kellesz, egyértelmű, hogy nem ő volt a megfelelő. Semmi extrát nem kell belelátni. Többmilliárd teljesen különböző emberlétezik, csoda lenne, ha elsőre, harmadikra, századikra megtalálnánk a legjobbat...
Nagyon nagy igazság, mindenki jobban teszi ha megőrzi a józan eszét még akkor is ha beleszeret a másikba.

“Minket egymásnak teremtettek” vagy “Ez a sorsunk” Hahahaha persze :lol:
Tölts el egy random emberrel 3 napot, 90% hogy szimpatikus lesz
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6340
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2018.08.12. 11:56:37

Én csak azt nem értem srácok, hogy lehet így függeni egy nőtől? Fordított esetben egy hapsitól. Egyáltalán egy másik személytől.

Sosem a másik ember tesz boldoggá. Az mindenkinek a saját feladata. Épp ezért kell körülvenni magad olyanokkal, akikkel ez könyebben megy. Tehát, ha egy nő azt mondja nem kellesz, egyértelmű, hogy nem ő volt a megfelelő. Semmi extrát nem kell belelátni. Többmilliárd teljesen különböző emberlétezik, csoda lenne, ha elsőre, harmadikra, századikra megtalálnánk a legjobbat...
Kép
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2018.08.12. 11:30:18

zola8787 írta:aztán lehet megunnák a sablonpuffogtatást
nálam az a legnagyobb baj, hogy az összes sablonpuffogtatást kipróbáltam... hobbi, séta, túra, edzés, új emberek, lóf*asz, egyik se ért semmit. lehet 5-10 percre sikerült elfelejteni, de az meg semmi nem ért
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cocacola
Barça C
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2018.08.12. 06:30:35

2018.08.12. 06:59:36

Sziasztok! Eddig csak olvasója voltam az oldalnak, de úgy éreztem, most nekem is hozzá kell szólnom a témához! 30 évesen 3 komoly szakításon vagyok túl, az egyik kapcsolatban tényleg azt hittem, megtaláltam életem szerelmét. Igen, [auto_cenzúra] az embernek pár hétig-hónapig, esetleg 1-2 évig, de ha nem teszel ellene, csak rosszabb lesz.Élni kell az életet, próbálkozni, ahol lehet. Ha befordulsz, látod, csak kárt okozol magadnak is, és a családodnak is. Nyitni kell a világ felé, és nem csak egy fórumon. Ismerkedj meg személyesen új emberekkel, beszélgess csajokkal, ha kell, és tudsz is, költözz el, keress magadnak egy lakótársat!Esetleg válts munkahelyet!Újíts valamit!
Azt pedig, hogy csak a családod kis ideig szenved, nagyon rosszul látod. Nővérem 8 éve halt meg, mindenki rosszul viseli a mai napig. Egy agyvérzés miatt történt , Ez is nagyon kemény volt, és lesz is, de gondolj bele.... Ha öngyilkos lennél, akkor a számodra "könyebb" utat választod, de ezzel önző módon nem gondolsz másra. Szüleid,rokonaid szerinted meddig okolnák azzal magukat, hogy segíthettek volna, de nem tudtak? nekik még 30-40 évet kell leélniük ezzel a gondolattal.
Lehet azzal jönni, hogy van olyan nő, aki megér ennyit.Nem, nincs ilyen nő!!!
Zola, fel a fejjel,és gondolj arra,hogy az emberek életében keményebb dolgok vannak, mint egy szakítás!
Avatar
Primitive
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1669
Csatlakozott: 2007.06.25. 10:48:23
Tartózkodási hely: Budapest

2018.08.12. 02:31:04

Velem idáig kétszer szakitottak, mindkét csajjal cca. 2 évig voltam együtt.

Mindkétszer fosul voltam,az elsőnél mentem haza az egyetemről, nagyjából 10 km-t gyalogoltam, mert nem volt kedvem buszozni, közben kattogott az agyam rendesen. Aztán még az adott évben egy albérletben laktunk, a szükség úgy hozta. Ja, ez egy szobás albi volt. :D Komoly volt, mikor elhozta a pasiját, valami koncertre, és ott aludtunk hárman egy szobában. :D Na, az volt a méreg, de aztán rájöttem, hogy egy qva, szóval valahogy túl lettem rajta. Következő évben koliban voltam, akkor már könnyebb volt.

A másik meg azt mondta, hogy kihűlt a kapcsolat. Ok. Ott voltam az albérletében, nem kúrtunk 2 hete, nálam 2 csomag koton, erre közli, hogy off ez a kapcsolat. :lol: Majd elment edzeni, én meg ott maradtam egyedül az albérletébe. Vettem egy csokor virágot, írtam egy levelet, majd távoztam. Azon a nyáron meg 3-4x dumáltunk, nehéz volt kibírni, de mondjuk bele is néztem a FB-jába, szóval utána letiltott a csába, ez megkönnyítette a szitut. :D

Mindkét esetben jót tett egy kis környezet változás. Meg valahogy brutálisan elkezdett motiválni a szakítás, úgyhogy elkezdtem futni, edzeni. A második után lefogytam 20 kg-t, sporttal. Haverom akkor Szfváron focizott, fejembe vettem, hogy nekem is menni fog. Saját magam edzettem májustól júliusig, majd elmentem próbajátékra, majd ott is maradtam. Más kérdés, hogy nem annyit fizettek, mint szerettem volna, így tipliztem onnan is.

Szó ami szó, nekem a környezet változás és a sport volt mindig a mentsvár. Most megint van 2 éve csajom, és megint van 20 kg felesleg... kezdek aggódi. :oops:

Szerintem a környezet változás biztos Neked is jót tenne, zola. Kiszakadsz a mindennapokból, átértékeled az életed.

Az öngyilkosság részre nem tudok reagálni, sosem fordult meg a fejembe. Annyi biztos, hogy melómból fakadóan nagyon sok ilyen dolgot látok, és sosem láttam ennek értelmét, csak a családod fog rámenni. Nem vagyok ilyen beállítottságú, nen tudom magam ebbe a helyzetbe képzelni, ezért nem akarok ítélkezni sem, végül is ez is egy betegség.

Család, barátok, sport, utzás ez meg a recept rá!

Hajrá, van kiút, de ezt saját magatoknak kell megoldani, de azt hiszem megéri, mert csodálatos ez a világ, és sokan még így is cserélnének veletek...
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Avatar
zola8787
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3717
Csatlakozott: 2009.03.01. 20:08:51

2018.08.11. 23:53:16

Nero. írta:
És itt nem csak az a gáz, hogy Mivan ha sikerül és tényleg végzel magaddal, hanem gondolj bele hogy mennyire tönkre teszed ezzel a családod életét, még akár magukra is vehetik.
Ezerszer átgondoltam és mindig az jött ki jobbnak, hogy ők egy darabig legyenek nagyon rosszul, mint most, hogy 2 éve nem láttak boldognak és semmi javulás sincs. Kapom a "boldogság" bogyókat, meg altatót, semmit sem érnek (jó, az altató talán).

Nálam az is sajnos para, hogy nagyon durván jóban voltam a családjával. Ezt úgy értsd, hogy a tesójával pár hete szakítottam meg a kapcsolatot, hátha ettől jobb lesz. Eddig nem vált be. Mikor elbúcsúztam, a muterjuk elbőgte magát és ez azért volt nagy szám, mert még életükben nem látták sírni. Ott tartotta mindenki a száját, hogy mi a franc ez. Hogy a faterja még tavaly szilveszterkor felhívta a szüleimet, kérdezte mi van velem. Persze két év sok idő, gyereket megszokták, elfogadták, engem meg elfelejtettek. Majd tesója is elfog kis idő múlva.

És itt tényleg igazat mondtál, hogy bárhogy is búcsúztunk el, bármit is mondott, már elvagyunk felejtve, nincs "örökké emlékezni fogok rád" meg ilyesmi.

Nem voltam sosem egy nagyképű kölyök, de némi önelégültség és pozitívum a jelememmel járt. Na ezt ez a szakítás gyökerestül kitépte és a visszájára fordította.

A face, insta sztorival meg annyi, hogy levagyok tiltva, de két perc kamu profilt létrehozni + azért néha láttam a családja oldalán ugye betaggelve őket, ezért is szakítottam meg húgával is a kapcsolatot, pedig vele napi rendszerességgel beszéltem.

Amúgy azért is írok nektek ilyet, mert a dokinő azt tanácsolta, hogy beszéljem, írjam ki magamból a fájdalmat, barátaimat meg családomat nem traktálom már ezekkel, főleg apát nem aki kb nem mer már az eset óta benyitni a szobámba, igy maradtok ti, beszoptátok :D

Még annyit, hogy kapcsolat, minden szerelem más, mindenki máshogy éli meg. Én nagyon nagyon rosszul, senkinek sem kívánom, bár néha átadnám pár napra, aztán lehet megunnák a sablonpuffogtatást, mikor egy Felhőkarcoló filmen egy családi összeölelkezésen elsírná magát, míg mindenki röhög, mert annyira gagyi jelenet. Vagy mikor a semmiből előtör az érzés, hogy más fogja volt kedvesét, mert én kevés voltam neki és munkahelyen úgy leugrik a vérnyomása, hogy összeesik. Vagy esténként csak altatóval tud elaludni, azzal is kínkeservesen.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2018.08.11. 21:39:40

Érdekes volt visszaolvasni az elmúlt 1-2 oldalt :D

Recrea: A 11es rúgásokkal kapcsolatban nagyon nem értünk egyet, de amiket itt leírtál azokkal szóról szóra. Orulok hogy relatíve fiatalon rájöttem ezekre a dolgokra.

Az öngyilkos osztagnak meg annyit, hogy azért ne szórakozzukk már. Én is magam alatt voltam amikor véget ért a középiskolai szerelmes kapcsolatom, de emiatt megölni magad WTF? Az életben később százszor nagyobb szrságkokon kell átmenni, és talán pont ez kell hogy valaki rájöjjön arra hogy nem az a világvége ha Juli már nem veled smacizik és mással jár moziba. Visszasirom azokat az időket amikor az volt a legnagyobb problémám hogy szerelmi csalódásom volt.

És itt nem csak az a gáz, hogy Mivan ha sikerül és tényleg végzel magaddal, hanem gondolj bele hogy mennyire tönkre teszed ezzel a családod életét, még akár magukra is vehetik.

Facebook/insta profitokat néha lecsekkolom, de engem nem keserít el, inkább motivál az edzéshez/pénzkereséshez stb. de így évek után már nem annyira. Soha nem leszünk már egyutt az exeinkkel, és azok után hogy már más palik is megcsinálták őket nem is kell. Arról nem beszélve hogy a nők teljesen mások, mostanra itt már mindannyian ellettünk felejtve. De nem is haragszanak, egyszerűen mar nem létezünk nekik, hiába hogy kapcsolat közben ők azok akik könnyes szemmel mondták hogy “örökké szeretni foglak.”

Azok akik még mindig kivannak, majd teljesen rendbe lesznek amikor újra benne lesznek egy kapcsolatba.
Mondjuk én 24 vagyok, de 30 éves koromig még Mrs. Universel se jönnék össze, számomra a szabadság priceless, viszont 30-35 évesen “kötelező” lesz találni egy olyan nőt, aki jól néz ki és arra is alkalmas hogy egyutt éljek vele és gyereket szüljön nekem. Ez kb. a fehér holló kategoria.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
geridoss
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2785
Csatlakozott: 2008.11.30. 23:00:46
Tartózkodási hely: Eger

2018.08.11. 19:55:51

visca el barca írta:idiota nők vol 5.



szóljál hozzá...

Adj hálát az égnek, hogy ilyen ostobától megszabadultál :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2018.08.11. 19:34:52

idiota nők vol 5.

4 napja 0-24-ben chatelek egy pesti kőgazdag p*csával. találkozni nem tudtunk még csak FB chat. kért rólam egy régi képet. 10 éves, részegen, haverokkal, fejem felett egy real madrid sállal. leírom neki hogy mókás kép, mert barcelona szurkolóként GYŰLÖLÖM a real madridot. erre leírja h mit gyűlölök rajtuk, megvertek a szurkoloi vagy mi? mondom semmit, de a fociban ha egy nagy csapatnak szurkolsz akkor a másikat gyűlölöd, ez a természetes. hát neki ilyen ember nem kell aki gyűlöl, mert fél tőlem, hogy ha összejövünk akkor majd verni fogom. elköszönt és kaptam a tiltást :D

szóljál hozzá...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nocturn4L
Barça B
Hozzászólások: 38
Csatlakozott: 2018.01.15. 20:12:09

2018.08.11. 13:43:59

Javítottam :DDDDD de köszi :DDDD a <3
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7853
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2018.08.11. 11:21:38

visca el barca írta:
Nocturn4L írta:Egy másik pasival szexeltem kb nap mint nap
azért ennyire soha nem tudnék megzuhanni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bocs, ez akkora magas labda volt h nem tudtam kihagyni :D
Nem akartam én lecsapni... sejtettem, hogy vki megteszi :D
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2018.08.11. 10:56:54

Nocturn4L írta:Egy másik pasival szexeltem kb nap mint nap
azért ennyire soha nem tudnék megzuhanni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bocs, ez akkora magas labda volt h nem tudtam kihagyni :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nocturn4L
Barça B
Hozzászólások: 38
Csatlakozott: 2018.01.15. 20:12:09

2018.08.11. 09:51:04

zola8787 írta:
Exbarátnőd akkor hirtelen felindulásból tette amit tett és lelkiismeretfurdalást okozván neked azzal az sms-el.
Az én exbarátnőm lassan 1,5 éve nem tud rólam semmit. Hogy honnan tudom? Az egyik testvérével múlt hétig tartottam a kapcsolatot. Nem az exemről beszélgettünk, de ha nem bírtam, rákérdeztem. Ő mondta, hogy már nem merül fel a nevem, hogy a családjukból teljesen megszűntem. Múlt héten megbeszéltem vele, hogy fejezzük be ezt, oké, hogy nem róla beszélünk, de látom, hogy már ő is elfogadta a srácot, látom facen, látom instán és egyszerűen borzasztó érzés.
Emiatt mondom hogy exem szemében én másfél éve meghaltam. Amikor bedrogoztam magam (életemben nem drogoztam, nem cigizek, nem iszom, semmi, ezért is gondoltam, hogy sikerülni fog), semmilyen formában nem üzentem neki. Semmi levél, semmi email, semmi. Mivel facen is teljesen tiltva vagyok, levettem 2 éve minden képemet, csakis a nevem látszik semmi más, így szerintem meg sem tudta volna, hogy már nem élek.
Ha esetleg pedig megtudja na bumm? Mégha beleképzelné, hogy miatta van, akkor ott lenne a pasija és szépen lebeszélné, hogy ugyan, már évek teltek el, más bajom volt, nem is kerestem őt, nem az ő hibája. Este meg már kutyapózban dugná.

Lehet, hogy az öngyilkosság gyávaság, viszont a pszichiáterem is azt mondta, hogy ebben a szituációban csak magamat nézzem, ne a másik boldogságát. Utazgassak, kutyázzak (nagy szerelmeim), csajozzak. Ekkora rákérdeztem, hogyha semmiben sem találom meg a boldogságot, de még egy csipetnyi méretben sem és ha úgy látom jónak, hogy megölöm magam, akkor megtehetem? Erre mondta, hogy jajj nem, azt nem szabad. Picit zavarba is hoztam, hogy akkor van olyan szitu, ahol ne azt nézzem, hogy mi a jó nekem, de néha meg csak magamat? Zagyvaság.

Teljes mértékig józanul gondolkodtam, nagyon sok ideig agyaltam, hogy mi lenne a jó, mondom mindent próbáltam, barátokkal elmenni hülyéskedni, kutyamnehelyre jártam segíteni, volt mikor folyamatosan túlóráztam melóban, mindent. De erre jutottam.
Barátaim még próbálnak kimozdítani, de nem nagyok vevő rá. Ha elpatkoltam volna, bizotsan megsiratnak a temetésemen, de ennyi, rá 1 hétre már nem gondolnának rám.

Egyedül szüleim és nővérem akik biztos rosszul lennének, de mint ahogy mindenki puffogtatja a közhelyeket, az idő begyógyította volna a sebüket. Ráadásul mi a jobb? Hogy továbbra is élősködöm szüleimen, állandóan fent ülvén a szobámban, látják rajtam, hogy semmi élet kedvem, hogy sosem vagyok boldog, vagy, hogy egy kis ideig nagyobb fájdalmat érezni, de már nem látni a fiuk bánatát nap, mint nap? Akárhányszor végiggondoltam ezt, mindig a második jött ki győztesnek.

Nálam nem csak exbarátnőm már aki hiányzik, kompletten a családja. Á mindegy, majd lesz valahogy.
Erre mesélnék én is egy történetet.

Sajnos engem megcsalt a barátnőm, de úgy, hogy már 3.5 éve együtt voltunk gyerek/eljegyzés stb szóba került sajnos sikerült is összehozni egy gyereket, de elvetélt elég para volt a helyzet viszont egyre többet ment előbb dolgozni jött később haza. (Nővérként dolgozik tehát a 3.5 év alatt is ezt csinálta nem igazán tűnt fel) Éldegéltünk tehát ő előbb ment előbb jött ami kiderült egy 3-4 hónapon át egy munkatársa másik pasi volt akihez ment reggel szexelt vele stb ledolgozta a napot majd hazajött és velem is lefeküdt, de mindezt hónapokig. Egy másik pasival szexelt kb nap mint nap és nem tudtam róla elég undorító. Majd egyszer egy buliban egy véletlen telefonhívással bukott le. Kérdeztem ki volt az stb stb. Azt mondta senki na ekkor lett gyanús a téma, mert csak úgy senkivel nem beszélgetsz hajnali 3-4kor és nevetgélsz. Nem kezdtem nyomozni utána, de sejtettem mi a szitu majd egyszer így reggel pont arra mentem dolgozni amerre ő is és láttam őket csókolózni kézen fogva stb. Remegő gyomorral idegesen ledolgoztam a napot majd hazajött szembesítettem a dolgokkal. Elmondott mindent, hogy igen így történt stb már nem érzi azt amit régen valami megtört blablabla. Gagyiduma. Én ekkor darabokra törtem. Elköltözött egyedül éltem egy nagy házban még 3 hónapig kb mire egy barátommal összeköltöztem ami igazán helyrehozott, de 3 hónap egyedül a gondolataiddal. Egy örökkévalóságnak tűnt, de tudod mit tettem ? Minden egyes nap ittam és buliztam. Feltettem a tindert életem legrosszabb képeivel ahogy részegen fekszek valahol és stb és csak jöttek a matchek jöttek a csajok. Minden nap mást vittem haza volt mikor egy nap több is jött hozzám. Hozzáteszem addig 2 azaz 2 nővel voltam mindenhogy életemben. Itt 25 voltam tehát 4 éve volt. Lehettem volna öngyilkos is simán gondoltam rá, de a barátaim és a családom miatt sose tettem volna meg. Ehelyett 3 hónapig minden nap olyan jól éreztem magam mint életemben addig soha. Új élmények új nők és a siker sokat adott hozzá ebben. Azóta is tartom magam ezekhez, hogy első 2-3 hónapban sosem leszek szerelmes vagy lépek ebbe az irányba. Mindig azt a lányt keresem akivel jól érzem magam. Soha nem azt aki első látásra szerelem, mert az csak csalódás. Valakivel jól érzed magad és jól megvagy ez kell a kapcsolathoz nem a gagyi ideál. Én azt javaslom neked vedd fel a legszebb gúnyád :D csinálj pár mérhetetlenül fos fotót magadról Tinderezgess és mindegy hogy néz ki dugd meg. Idővel a sok rossz nő kiad egy jót is hidd el nekem :D Sőt többet is. Soha nem szabad a rosszra gondolni, mert megöli a hangulatod az életed és megmérgez mindent. Dobni kell ezt a sok negativitást még akkor is ha nem megy, mert idővel úgy is sikerülni fog. Úgyhogy sok sikert neked!! Jah és kezdj el keményen edzeni :DDD Az mindig tetszik a nőknek még akkor is, ha van pocakod vagy bármid, de látják, hogy edzegetsz sok +++++ pont.

Remélem talán egy kicsit segít ez majd. Nekem jót tett. Azóta túl a sokadik X nőn amit sose vallok be és mindig azt mondom csak 10 nővel voltam vagy max 15 :D Persze nagyon nem. Sose áruld el a valós számot még életed nőjének sem! Hajrá hajrá!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nocturn4L 2018.08.11. 13:43:38-kor.
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7853
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2018.08.11. 07:23:35

Amúgy az egyik exem 4 éve tiltásban van. A tiltás nem csak arra jó, hogy ne lásd a hírfolyamát, hanem, ha rá akarnál keresni, akkor se tudj. Hidd el, az neked is jó :)
Avatar
ferninho
Madridista
Hozzászólások: 2345
Csatlakozott: 2009.03.01. 00:01:06

2018.08.11. 01:14:29

Le kell tiltani, kivenni ismerősök közül mindenhonnan, nem követni stb.
Egyik legfontosabb dolog.

Én is szenvedtem sokat leányzó miatt, nem szabad nézelődni, nagyon nem.
Ismerőseim közül is azért vettem már ki facebookon (követést már rég leállítottam), mert már az zavart, hogy messengeren ott volt a pofikája, hogy ő most biza online és már az se érdekelt rohadtul és kajak zavart.
Én is nehezen vagyok túl ilyen dolgokon, nagyon.
De az idő sokat segít, meg a sok buli :mrgreen:
Meg ki kell beszélni magadból amíg csak zavar a dolog és ott van a fejedben.
Ehhez kell egy olyan barát, aki bármit megtesz érted és meghallgat sokadjára is, de rengeteget segít, ha kibeszéled azt ami benned van.

Teljesen sose fogod elfelejteni, mert olyan nincs, de el kell addig jutni valahogy, hogy már ne fájjon .
El kell rakni a szép dolgokat, tanulni a rosszakból, levonni a tanulságot és kész, így tud csak fejlődni az ember, mert ha nem tanul az ember ugyanaz lesz a következőnek is a vége.
madridista
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2018.08.10. 19:20:58

zola8787 írta:látom facen, látom instán és egyszerűen borzasztó érzés.
mégis mi a f*sznak lesed? én 7 év óta amióta egyedül vagyok, EGYETLEN EGYSZER nem néztem meg. a pszichiáterem egyszer rámerőltette h nézzem meg, akkor sem voltam hajlandó (aztán igazi ge*i módjára ő megnézte és beszámolt róla, hogy azóta megházosodott meg stb, ku*ára hiányzott...) mi a francnak fájdítod ilyen baromságokkal a szívedet? mazochista vagy, vagy mi a p*csa? lekeverjek két büdös nagy pofont? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
zola8787
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3717
Csatlakozott: 2009.03.01. 20:08:51

2018.08.10. 18:13:26

Chino írta: Amikor a barátnőjével vittem be neki ruhát alig tudtam vezetni, olyan állapotban voltam. A részletekbe ennél jobban nem akarok belemenni, de elég annyi, hogy három napig csak remegtem és aludni se tudtam.

Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy (nem megbántva téged) ezt megtapasztalva az öngyilkosság a legnagyobb gyávaság és önzőség. A barátaim hioába mondták, hogy ez nem az én bűnöm, ne magamat okoljam, de tudom, hogy ha ez nem végződik "szerencsésen" egész életemben viseltem volna ezt a keresztet és megmérgezett volna. Szóval csinálhatott szemétséget a lány, de ilyet ő sem érdemel, a szeretteid pedig még kevésbé. Biztos nem gondolkodtál akkoriban józanul, de a családod, barátaid jobban megszenvedték volna, mint te ezt az állapotot. Ezt ne papolásnak vedd, vagy közhelyek puffogtatásának, csak próbálom másik szemszögből megvilágítani a dolgokat és egyszerűen nincs jogod ilyen terhet senkinek a vállára tenni. Hidd el tudom mit beszélek, mert átéltem és még 2 év múlva is rendszeresen leperegtek előttem azok a percek és reszkettem miatta.
Exbarátnőd akkor hirtelen felindulásból tette amit tett és lelkiismeretfurdalást okozván neked azzal az sms-el.
Az én exbarátnőm lassan 1,5 éve nem tud rólam semmit. Hogy honnan tudom? Az egyik testvérével múlt hétig tartottam a kapcsolatot. Nem az exemről beszélgettünk, de ha nem bírtam, rákérdeztem. Ő mondta, hogy már nem merül fel a nevem, hogy a családjukból teljesen megszűntem. Múlt héten megbeszéltem vele, hogy fejezzük be ezt, oké, hogy nem róla beszélünk, de látom, hogy már ő is elfogadta a srácot, látom facen, látom instán és egyszerűen borzasztó érzés.
Emiatt mondom hogy exem szemében én másfél éve meghaltam. Amikor bedrogoztam magam (életemben nem drogoztam, nem cigizek, nem iszom, semmi, ezért is gondoltam, hogy sikerülni fog), semmilyen formában nem üzentem neki. Semmi levél, semmi email, semmi. Mivel facen is teljesen tiltva vagyok, levettem 2 éve minden képemet, csakis a nevem látszik semmi más, így szerintem meg sem tudta volna, hogy már nem élek.
Ha esetleg pedig megtudja na bumm? Mégha beleképzelné, hogy miatta van, akkor ott lenne a pasija és szépen lebeszélné, hogy ugyan, már évek teltek el, más bajom volt, nem is kerestem őt, nem az ő hibája. Este meg már kutyapózban dugná.

Lehet, hogy az öngyilkosság gyávaság, viszont a pszichiáterem is azt mondta, hogy ebben a szituációban csak magamat nézzem, ne a másik boldogságát. Utazgassak, kutyázzak (nagy szerelmeim), csajozzak. Ekkora rákérdeztem, hogyha semmiben sem találom meg a boldogságot, de még egy csipetnyi méretben sem és ha úgy látom jónak, hogy megölöm magam, akkor megtehetem? Erre mondta, hogy jajj nem, azt nem szabad. Picit zavarba is hoztam, hogy akkor van olyan szitu, ahol ne azt nézzem, hogy mi a jó nekem, de néha meg csak magamat? Zagyvaság.

Teljes mértékig józanul gondolkodtam, nagyon sok ideig agyaltam, hogy mi lenne a jó, mondom mindent próbáltam, barátokkal elmenni hülyéskedni, kutyamnehelyre jártam segíteni, volt mikor folyamatosan túlóráztam melóban, mindent. De erre jutottam.
Barátaim még próbálnak kimozdítani, de nem nagyok vevő rá. Ha elpatkoltam volna, bizotsan megsiratnak a temetésemen, de ennyi, rá 1 hétre már nem gondolnának rám.

Egyedül szüleim és nővérem akik biztos rosszul lennének, de mint ahogy mindenki puffogtatja a közhelyeket, az idő begyógyította volna a sebüket. Ráadásul mi a jobb? Hogy továbbra is élősködöm szüleimen, állandóan fent ülvén a szobámban, látják rajtam, hogy semmi élet kedvem, hogy sosem vagyok boldog, vagy, hogy egy kis ideig nagyobb fájdalmat érezni, de már nem látni a fiuk bánatát nap, mint nap? Akárhányszor végiggondoltam ezt, mindig a második jött ki győztesnek.

Nálam nem csak exbarátnőm már aki hiányzik, kompletten a családja. Á mindegy, majd lesz valahogy.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7417
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2018.08.10. 13:20:30

visca el barca írta:
Chino írta:az öngyilkosság a legnagyobb gyávaság
van vmi halvány fogalmad arról, hogy mekkora erő kell ahhoz h valaki megtegye?
Az egyik nem zárja ki a másikat.
Én is voltam hatalmas gödörben, modjuk nem párkapcsolat miatt, napokig nem tudtam aludni, már úgy néztem ki mint egy csontváz és kb. a jövőképem is annyi volt. Olyan helyen voltam, ahol ráadásul senki nem volt, akihez szólhattam volna és a legkézenfekvőbb megoldás tényleg az lehetett volna, de az élet nem csupán egy szegmensből áll, hiába csupán arra az egy dologra tudsz gondolni.
De legalább annyi erő kell ahhoz, hogy megtanuld becsülni magad és az életed és ne más miatt eldobni.

Nem ítélkezni akarok, nem ismerlek titeket, nem voltam konkrétan a ti helyetekben, "megtéríteni" se tudlak/akarlak. Azt végképp nem, hogy én milyen király gyerek vagyok, hogy felálltam a padlóról. De van tapasztalatom milyen ez kívülről és hidd el azt is iszonyatos átélni és cipelni magaddal.
Forca Barca!!!!
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7853
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2018.08.10. 11:36:58

visca el barca írta:
Chino írta:az öngyilkosság a legnagyobb gyávaság
van vmi halvány fogalmad arról, hogy mekkora erő kell ahhoz h valaki megtegye?
Én inkább úgy mondanám, hogy ahhoz, hogy vki tényleg megtegye (mondjuk egy akasztást...), ahhoz olyan szintű depresszió szükséges, amilyen mélyen még én se voltam... Tehát az az ember, aki odáig jut, az nem gyáva, hanem ténylegesen eljutott odáig, hogy a következmények se érdeklik... Ehhez pedig olyan traumát kellett átélnie, amit én az ellenségeimnek se kívánok...
Én is depressziós voltam/vagyok, de még a következmények miatt visszafogom magam, azaz ez nem a mélydepresszió...
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2018.08.10. 11:33:25

Chino írta:az öngyilkosság a legnagyobb gyávaság
van vmi halvány fogalmad arról, hogy mekkora erő kell ahhoz h valaki megtegye?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
recrea
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6727
Csatlakozott: 2004.12.24. 23:38:21

2018.08.10. 11:20:56

zola8787 írta:Megpróbálom leírni röviden az én sztorimat:

Páran emlékeztek biztosan, hogy.2 éve dobott 6 év után barátnőm egy egy hónapos facebook beszélgetős srácért.
Hosszú sztori mi volt a 2 év alatt azóta, de nem láttuk egymást, nem kerestük egymást, viszont én látom őt instán meg facen is. Hogy már jóban van a komplett családdal, mindegy.

Nem tudom elfogadni, már ott járok, hogy csakis magamat okolom, bármi is történt. Ugye az emberi élet lényege, hogy találsz egy párt, akivel leéled az életed. Ugye én megtaláltam, viszont elengedtem. Ezek után tanácsotokra még pszichológust is kipróbáltam, kamu persze ez a szakma.

Szakítás után 1,5 hónap alatt majdneü 20 kilót fogytam, azóta feljött vagy 40, dagadt lettem. Kétszer kórházba is kerültem eleinte, nem csoda, nem ettem. Harmadszorra pajzsmirigyre műtöttek is, olyan szinte szétcsesztem magam. Előtte fociztam, orvost csak jogsi kiváltáskor láttam.

Kb 1 hónapja öngyilkosságot követtem el. Mivel akasztáshoz, vonatgázoláshoz én gyáva csicska vagyok (meg amekkora.makker nem halnék meg, csak nyomorékká válnék), pisztolyt nem tudtam megint szerezni (egyszer sikerült az elején, de.én.hülye eladtam), ezért maradtak a gyógyszerek. Nyugtató, altató, 4 adag lsd, kristály (honnanléte kérdéses), 2 doboz aspirin, alkohol és, hogy tutira menjek, előző nap elmentem véradásra, utána se nem ittam, se nem ettem. Nem otthon csináltam persze, elmentem egy hotelbe. Hogy mi történt? Reggel a takarító találz rám ájultan, összehányva, összeszarva magam. Kimostak, rendőr jött, kötelező pszichológushoz járás saját kontómra, apának is. Szerencsére anya nem is tudja, sikerült megbeszélni, hogy előtte titok maradjon.

Tanulság? Max annyi, hogy bármennyire is szép, kedves, okos, "nem olyan" lánnyal is jössz össze, nagy az esélye, hogy megun, hogy keres egy recrea féle fazont és átveri az agyadat, téged pedig a porba tipor. Senkihez se ragaszkodjatok olyan szinten, hogy az elvesztése elviselhetetlen legyen.

Mikor sírások közepette személyesen elváltak útjaink, exem vörös szemekkel mondta, hogy örökké emlékezni fog rám, meg blablabla. Aznap este már a srác ágyában volt, de nem akarta (hm), csak a gyerek szomorúan mondta, hogy nem érzi exem közeledlsét iránta. Így lefeküdt vele. Honnan tudom? Másnap rám irt és elmesélte.

Minden tisztelem a recrea féle emberekért, akik simán átgázolnak mindenen, érzelmek nélkül és ez nem szarkazmus. Mindent elcserélnék egy ilyen agyra!

Na ezért sem akartam menni az eurobarcás találkozóra, mert már nem önmagam vagyok, igaz pont ütközött egy barátom lagzijával is, ahol nagy örömömre én fogtam meg a feleség combkötöjét. Egész este: mikor lesz kislány, van már kiszemelt? Persze, hogy van, csak éppen most [auto_cenzúra] őt valaki, valahol.

Amúgy az internet ilyen téren az emberiség sötét bugyra, nem találkoztam exemmel lassan két éve, de látom neten, hogy boldog, hogy elvette a második családomat, én meg egyedül vagyok, mint egy idióta.

Többet nem írok ehhez, nem kell vigasztalni meg tanácsokat adni, max ha tudtok 150 alatt maroklőfegyvert :D
Megjegyzem, h én fordítva vagyok bekötve, nem a tipikus magyar ember, vagyis nem vagyok irigy, azaz örülök más sikerének, annak, ha más boldog, sikeres, van pénze, szerelmes, stb...szóval hozzád így is állok. Főként azért, mert én egész jól elvagyok az életben, mégha nekem is megvannak a magam démonjai, mint nektek, csak épp másfajták, és ezek sem irigylésre méltóak, hidd el nekem.

A te sztorid az egyik legbetegebb, amit életemben hallottam, és ezt most ne értsd félre...de, a fenti írásodban rengeteg párkapcsolati tévedés, önmagadnak való hazugság, ferdítés, zsákutca van. Most mennem kell dolgozósba, de délután írok erre, úgyis dolgozik a tempomat én meg unatkozok hazafelé az M6-oson :D
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7417
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2018.08.10. 11:06:42

palesz77 írta:
zola8787 írta:Ugye az emberi élet lényege, hogy találsz egy párt, akivel leéled az életed.
Nem írok az egészre, itt úgyse lehet nagy hatást elérni, annyit csak azokra a részekre, hogy remélem azért valahogy kilábalsz hamarosan. Azt sajnálom, hogy ennyire kevésre tartod magad, hogy egy olyan kapcsolat, ahol láthatóan nem volt meg a kölcsönös tisztelet, ennyire tönkrevert.

Viszont ezt a kiemelt részt én nem tudom megérteni. Hogy lenne már ennyi az emberi élet lényege? Járd be a világot utazómajommal óccsón, menj ki Barca meccsekre, építs iskolákat Afrikában, segíts állatmenhelyeken, annyi dolgot lehet csinálni komolyan. Lehet én nem vagyok eléggé emberközpontú, de a mai világba amikor a lehetőségek tárháza kb végtelen, ennyit várni az élettől csak. Hát én nem tudom. Nyilván nem ez fogja megváltoztatni az életszemléleted, de én ezt a beteges ragaszkodást a kapcsolatokhoz sose értettem. Nyilván jó ha van, én is szeretem, de amikor egyedül van az ember, akkor ugyanúgy lehet örömforrásokat találni, sokszor olyat is amit mással nem lehet.
Alapvetően ilyen témához nem szoktam hozzászólni és nem biztos hogy jó ötlet ilyen bensőséges dolgot megosztani, de talán segíthet egy keveset. Nekem is volt ilyen tapasztalatom. Igaz én a másik oldalról szembesültem ezzel. 5 és fél éve jártam barátnőmmel mikor szakítottam vele. Az utolsó fél-egy év már inkább nyűg/szenvedés volt számomra, már nem is éltünk együtt, de elég későn szántam rá magam. Az egész elég könnyen zajlott le, de pár órával később kaptam egy elég vésztjósló sms-t, ami után nem vette fel a telefont. Csak az isteni szerencsének volt köszönhető, hogy be tudtam jutni és nem kellett betörnöm az ajtót. Először nem is tudtam hogy mi történt vele, csak amikor megtaláltam pár üres gyógyszeres levelet. Egyből felhívtam a mentőket és mondták hogy ne hagyjam elaludni, mert akkor vége. Kb. 2 percen múlt az egész.
Amikor a barátnőjével vittem be neki ruhát alig tudtam vezetni, olyan állapotban voltam. A részletekbe ennél jobban nem akarok belemenni, de elég annyi, hogy három napig csak remegtem és aludni se tudtam.

Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy (nem megbántva téged) ezt megtapasztalva az öngyilkosság a legnagyobb gyávaság és önzőség. A barátaim hioába mondták, hogy ez nem az én bűnöm, ne magamat okoljam, de tudom, hogy ha ez nem végződik "szerencsésen" egész életemben viseltem volna ezt a keresztet és megmérgezett volna. Szóval csinálhatott szemétséget a lány, de ilyet ő sem érdemel, a szeretteid pedig még kevésbé. Biztos nem gondolkodtál akkoriban józanul, de a családod, barátaid jobban megszenvedték volna, mint te ezt az állapotot. Ezt ne papolásnak vedd, vagy közhelyek puffogtatásának, csak próbálom másik szemszögből megvilágítani a dolgokat és egyszerűen nincs jogod ilyen terhet senkinek a vállára tenni. Hidd el tudom mit beszélek, mert átéltem és még 2 év múlva is rendszeresen leperegtek előttem azok a percek és reszkettem miatta.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése