Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3161
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2018.11.24. 23:00:22

Hihetetlen vegyes érzéseim voltak a gólnál. Egyrészt örültem, mert hát ki nem örül, ha a csapata fontos gólt szerez. Másrészt pedig bosszankodtam, hogy MEGINT megmentették a valagát Ernestonak. És akkor most majd lehet mondani, hogy a Wandában a döntetlen jó eredmény. Ami igaz is. De ami ezen a meccsen folyt, az megint vérlázító.

Erőlteti ezt a bánatos 4-4-2-őt, azt az embert, aki Messin kívül képes megbontani a védelmet, most a bánat tudja milyen okból, de folyamatosan jegeli, erőlteti Rafinhát, aki semmire nem jó, az egyetlen értékelhető megmozdulása a taktikai fault volt a hosszabbításban, amivel meggátolt egy kontrát. Mert hát ugye, hogy stabilak vagyunk. Harmadik támadó isten ments, hogy legyen, de ha van is, lehetőleg olyan legyen, aki igazából nem is támadó, inkább egy középpályás, de abból se a kreatívabb fajta, hanem vagy Rafinha, aki még mindig nem jó semmire, vagy SR, akiről akkor se derülne ki, hogy most hátvéd, vagy középpályás, vagy szélső, ha hazugságvizsgálóra kötnék és megkérdeznék tőle. Mert STABILAK vagyunk, érted. Mellette 13 meccsen 19 kapott gól, laza 40 éves negatív rekord.

És akkor ezek mellé még hozzáadódik, hogy a focink körülbelül annyira színes és élvezhető, mintha egy olyan Atléticot néznénk, ahova odaigazolt Messi. Ennyire színtelen-szagtalan focit sosem láttam még, mióta a csapatnak szurkolok. Voltunk már rosszak (sőt, nagyon rosszak is), de hogy ennyire ne legyen semmi támadójáték, semmi kombinatív, kreatív megoldás elől, ha másból nem, az egyéni klasszisok villanásaiból, olyat még nem éltem meg.

Az a baj, hogy halálosan elegem van abból, hogy Guardiola óta azt kell nézni, hogy vajon sikerül-e Messinek (meg rajta kívül 4-5 klasszisunknak) naggyá tennie az aktuális edzőt. Marhára megnézném már, hogy mi van akkor, ha pont fordítva van, és az edző emelné a tudásával új szintre a világ legjobbját és a csapatot körülötte. Enriquét naggyá lehetett tenni, legfőképpen az MSN által, mert ő elég tökös volt. Valverdét nem lehet. Ő túl kisstílű, és beszari hozzá.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7852
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2018.11.24. 22:35:25

Most mondom ki először...
Védtem a végsőkig, de amit idén művel, arra még a botrányos sem elég kifejező...
Vannak a kis kedvencei, akik lehetnek akármennyire bénák, végig nyomnak minden meccset és vannak, akiket kicsinál a hülyeségével...
NYOLC védekező játékossal felállni egy ATM ellen, akik nem támadnak szinte sose, bes.ari, gyáva taktika...
Aztán megkapjuk a gólt és hirtelen beküldi a két csokit, hogy mentsék meg a seggét?
Elegem van nekem is belőle... Szánalmas lett a csapat, de rohadtul...
De a kettős mérce, ami számomra megbocsáthatatlan...
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15430
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2018.11.24. 22:35:03

Lejárt az ideje,ki kéne vágni, hogy még valami lehessen a szezonban.
Nem az 1-0 miatt, hanem a játék meccsről meccsre gyengébb, kilátástalanabb.
Nem ide való, hanem valami középszerhez,ahol rombolhat, meg alibizhet a játékosaival.
Ez nem ez a közeg, első perctől nyilvánvaló volt, csak tavaly megmentette Messi meg a két kupa.

szerk.: 1-1.
Dembelé menti meg.
Most aztán büszke lehet magára, bejött a kínos neveltetése. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2018.11.24. 22:38:50-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7402
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2018.11.12. 14:34:07

Én mindig védtem Valverdet és a tegnapi meccset sem varrnám teljesen a nyakába, de nem igazán tudja kezelni a helyzetet. Az agyonjátszatott emberekkel sem az a gond, hogy ki lesznek/vannak facsarva, bár ez is 100%, hogy megbosszulja magát, de ha azt látják, hogy játszhatnak bárhogy, nem kell megszakadniuk, mert alapból bérelt helyük van, nem lehetnek túl motiváltak. Busquets, Rakitic, Piqué, SR mind olyan játékosok, akiknek hiába van "konkurenciájuk" nem lesznek leültetve. Vidal is hiába teper és a neki szánt játékidőt is rendre kihasználja nem kerül a kezdő közelébe, most is csak a tetemes hátránynak volt köszönhető, hogy egy félidőt a pályán maradt. Robiról is hiába kapjuk a gólokat, Semedo koptatni fogja a padot.
Suarezt ilyen szempontból nem venném elő, mert lehet, hogy sokszor nagyon nem megy neki a játék, de ő folyamatosan küzd, sosem lézeng meg sz..rik bele a meccsbe.

Testileg-lelkileg elfogynak azok a játékosok, akiket folyamatosan nyomat. Ráadásul megvannak azok az emberek, akikkel lehet rotálni. Tavaly még rá lehetett fogni, hogy nem ül olyan a padon, aki érdemben hozzá tud tenni a játékhoz, de most ezt sem lehet mondani.
És nem feltétlenül a tegnapi meccsről van szó, csak most jött ki igazán a probléma.
Forca Barca!!!!
Tomix354
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1054
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2018.11.12. 13:45:34

Nem a vereséggel van probléma, hanem az elmúlt 1,5 év mutatott játékával. Tavaly mindenre ráfoghattuk, de idén már egy kicsit más a helyzet. Nem úgy néz ki mint aki megfelelően tudna kezelni egy több fronton harcoló csapatot. Még hosszú a szezon, lehet sok mindenen javítani, de nekem nem úgy tűnik, hogy nem vele fogunk újra BL-t nyerni. Cáfoljon meg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomix354 2018.11.12. 17:54:45-kor.
Yokozuna
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1640
Csatlakozott: 2008.11.22. 18:54:18

2018.11.12. 13:09:14

Alapvetően a megszokott csapattal állt fel, az otthoni környezetre tekintettel három csatárral.
Nem gondolta, hogy a középpálya és a két szélső hátvéd ennyire homályban fog játszani.
Arthurnak nincs önálló gondolata, nem vállal fel semmit, mintha pályán sem lenne. Jogos volt a cseréje, talán hamarabb kellett volna. Busi is nagyon gyenge volt, de én nem őt, hanem a sokat hibázó, ráadásul sárga lapos Rakiticet vittem volna le. A csatár csere nem sokat lendített a csapaton, mint ahogy a rosszkor jött kapus baki sem.
A döntetlenhez megint szerencse kellett volna, de végig csak futottunk az eredmény után. Valverde nem tudott hatékonyan reagálni, talán ezzel hozzájárult a vereséghez, de kirúgni azért mégsem kéne ennyiért. Jónéhány játékosa cserbenhagyta ezúttal.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10103
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.11.11. 23:25:32

LG: Ez igaz.
LE alatt is néhányan megújultak anno, Pique, Alves, Xavi,sőt, egy kicsit Messi is a 14-es válsága után. Meg kéne nézni, most mi a helyzet ezen a téren. Meg azért vannak itt fiatalabbak is bőségesen, akiknek bizonyítania is kell.
Egyébként lehet jó lenne, ha CR megkapná a 6. Aranylabdáját, ez is egy extra motiváció lehetne Messinek, hogy még min. két évet hozzon a legmagasabb szinten, hogy övé legyen a rekord.
Na ez az ami elég vészjósló.
Jelenleg nem sok olyan játékos van(Albán kívül), aki úgy igazán megújult volna, inkább alul múlják önmagukat, erre még az is rájön hogy fizikailag és fejben is kicsinálja őket a 0 rotációjával.
Sajnos a tavalyi eredmények 90-95%-a az erős ősznek- kora tavasznak köszönhető, onnantól 1-2 kivétellel látható a lejtmenet.

Amúgy szerintem az elmúlt évek BL-jei nem Messi motivációján múltak, tavaly is extrát hozott a Chelsea ellen, de arról ő nem tehet ha úgy leereszt a csapat hogy 3 gólos előnyt simán lead, akkor ő aztán kezdhet amit akar, egyedül max felrúgják a rómaiak, vagy ha annyira bambák hátul hogy a Juventus 3 gólt pakol be 30 percen belül.
Chelsea elleni teljesítménye arra volt elég, hogy ne a nyolcaddöntőben, hanem a negyeddöntőben essünk ki, egyedül ő kevés egy BL-re, nem mentheti meg folyton a csapatot, mint ahogy Ronaldo se tudta volna.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21115
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2018.11.11. 22:54:44

Xavival azért lenne most más a helyzet, mint anno Guardiolával, mert Guardiola fiatal Xaviékkal játszott együtt, és dolgozott együtt, míg Xavi most konkrétan a saját volt csapattársaiból küldene nyugdíjba párat 1-2-3 éven belül.

Egy Businak, Piquének, (Rakiticnek) nehéz azt mondani hogy "a te időd lejárt, lassú vagy már az elképzeléseimhez, szét vagy fejben csúszva", hát még úgy, ha konkrétan velük együtt a pályán volt pályafutásod legszebb évei, és ezek után neked kell kiadnod a selyemzsinórt, nem biztos hogy meg tudná, meg akarná lépni, még ha az eredményesség azt is kívánná, a közvéleménynek lehet nem tetszene hogy alapembereket selejtez ki, ez hatalmas rizikó, főleg egy zöldfülű edzőtől.
Xavi pl. LE alatt ment nyugdíjba, de előtt még tudott vele hozni egy jó szezont, mert el tudta fogadni, hogy már nem alap kezdő.

Pont, hogy Xavitól szerintem könnyebben fogadnák el a srácok, hogy lejárt az idejük (vagy legalábbis stabil kezdőként), mint egy külsőstől.

Én szeretném, hogy Valverde után ő legyen az edző. Hogy 19 nyarán, vagy 20 nyarán, azt majd meglátjuk, többet nem hinném, ha megélne Valverde, 3-4 év itt még a legjobbakat is elfogyasztja edzőként.
A csapat meg olyan, amilyen. Lehet, hogy ezekbe a csávókba már Puyol sem tudna lelket/motivációt verni, akkor meg lehet akármekkora taktikus Xavi...
LE alatt is néhányan megújultak anno, Pique, Alves, Xavi,sőt, egy kicsit Messi is a 14-es válsága után. Meg kéne nézni, most mi a helyzet ezen a téren. Meg azért vannak itt fiatalabbak is bőségesen, akiknek bizonyítania is kell.
Egyébként lehet jó lenne, ha CR megkapná a 6. Aranylabdáját, ez is egy extra motiváció lehetne Messinek, hogy még min. két évet hozzon a legmagasabb szinten, hogy övé legyen a rekord.
johdepp
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 273
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2018.11.11. 22:27:14

csababarca írta:...mert Xavi bár jó játékos volt, de Pep alatt lett legenda, Puyol dettó, előtte nem volt egyik sem top-top a posztján.
Ezzel azért vitatkoznék. Nem hiába lett az EB legjobb játékosa 2008-ban, nem hiába volt a győztes spanyol csapat motorja Iniestával együtt. És Puyol is több, mint elismert védő volt. Azért 2006-ban csak felemelt egy BL-serleget, többek között. Persze az tény, hogy a legszebb éveik utána jöttek, BL-ek, bajnoki címek, VB, de előtte is simán top volt a posztján mindkettő. Ha nem is top-top, de top 5 biztosan.

Én amúgy a kettő között vagyok. Szívesen látnám Xavit akár jövőre is, főleg Puyollal, megnézném, mit tudnak. Ellenben kicsit félek is, mert hatalmas elvárása lenne féléjük mindenkinek, valószínűleg. A csapat meg olyan, amilyen. Lehet, hogy ezekbe a csávókba már Puyol sem tudna lelket/motivációt verni, akkor meg lehet akármekkora taktikus Xavi...
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10103
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.11.11. 22:09:25

nemespatro írta:Milyen edzőt tudnátok elképzelni a helyén? Van egyáltalán normális képességű szabad edző akit hozni lehetne ? Ha elküldenék szerintem a B csapat edzőjét hoznák ideiglenesen. Bár ott van Conte, Wenger, esetleg Jardim, ebből az első kettő nem valószínű. Van egyáltalán rajtuk kívül más normális edző aki szóba jöhet?
Lucho beugorhatna, ha már úgy is ma a stadionban volt. :mrgreen:

Xavival azért lenne most más a helyzet, mint anno Guardiolával, mert Guardiola fiatal Xaviékkal játszott együtt, és dolgozott együtt, míg Xavi most konkrétan a saját volt csapattársaiból küldene nyugdíjba párat 1-2-3 éven belül.

Egy Businak, Piquének, (Rakiticnek) nehéz azt mondani hogy "a te időd lejárt, lassú vagy már az elképzeléseimhez, szét vagy fejben csúszva", hát még úgy, ha konkrétan velük együtt a pályán volt pályafutásod legszebb évei, és ezek után neked kell kiadnod a selyemzsinórt, nem biztos hogy meg tudná, meg akarná lépni, még ha az eredményesség azt is kívánná, a közvéleménynek lehet nem tetszene hogy alapembereket selejtez ki, ez hatalmas rizikó, főleg egy zöldfülű edzőtől.

Viszont ott van a másik szempont, hogy nem kell lecserélni a fél csapatot, szimplán fel kellene tüzelni őket, és megfelelően rotálni.
Na az utóbbi sajnos Valverdének nagyon nem megy, és teljesen leszázalékolja az egész csapatot.Rakiticék kivannak, a jegelt játékosok meg mire sorra jutnak, azt is megbánják hogy a focit választották, és majd szállhatnak be hidegen "megváltóként", ha a kezdő már mozdulni se tud tavasszal.Aztán csodálkozunk hogy mr.golyófej is begőzöl, amiért a padot koptatja folyamatosan, miközben a Bayernben alapember volt, és itt is bőven sokkal többet kellene játszania.
Akárhogy nézem, így sehogy sem lesz BL, főleg ha azt nézzük hogy március-április környékén alapból gyengébbek a srácok, hát még mi lesz itt ha mozdulni nem tudnak mert 0-24-ben mennek mint egy rossz reklám.
Továbbra is tartom, hogy egy szellemileg-fizikailag friss csapattal sohasem fordulhatott volna elő egy olyan csúfos eset, mint a Róma elleni visszavágó.

Bl-ben idén megmutatták mire képesek aránylag frissen, de ezt a hajukra kenhetik, ha tavasszal fejben-fizikailag 0 lesz a csapat, és egy NB2-es csapat is szétfutja őket.Messinek meg sajnos ketyeg az óra, nem kéne ilyen amatőr dolgokkal az utolsó éveit elpazarolni.
Ennek a csapatnak semmi más nem kéne a BL-hez, mint kellő motiváció, és megfelelő pihentetés, ha egy normális taktikával ez párosulna, akkor a TOP 3 esélyesek között simán benne lennének, nem lennének beárazva a negyeddöntőben.
Avatar
honsapeter
Jugador del Barça
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2018.03.24. 14:27:45

2018.11.11. 21:48:29

Kikaptunk hát ez van, nem hiszem összedőlt a világ:)
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3276
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2018.11.11. 21:38:28

Én is Xavit látnám szívesen. Még akkor is,ha nincs semmi tapasztalata,akiket felsoroltatok-pl Klopp- mind foglaltak,annak meg nem sok értelmét látom hogy hozunk valaki a ligából esetleg,és megint elmegy 1-2 szezon bl esély nélkül. Itt van a világ legjobbja, Busit,Piqué-t sem kell elzavarni meg ilyenek,csak egyszerűen nem kellene nekik sem mind az 50 meccset végigtolni a szezonban. Vannak jó fiataljaink,de egyik sem igen van kihasználva. Max Arthur,ő azért kapja a perceket rendesen. Ez a szezon már úgy is EV-vel megy végig,a bl-ben megint elmegyünk a legjobb 8-ig,esetleg 4,a bajnokság necces lehet,mert a Real is most fog felébredni,a Tico meg tavaly is tavasszal kezdte stabilan hozni az 1-0-s győzelmeket. Sok pontot már nem veszthetünk,otthon meg pláne nem.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15430
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2018.11.11. 21:32:21

Van benne valami amit mondasz LG, de azért más a szitu, mert Xavi bár jó játékos volt, de Pep alatt lett legenda, Puyol dettó, előtte nem volt egyik sem top-top a posztján.

Xavi meg Messivel, Busquetsel, Piquével érte el karrierje legnagyobb sikereit.

Ebben látok különbséget, persze lehet működne, sőt Puyollal biztos. De Xavi magában szerintem nem megoldás. Túlságosan menne a jópofizás, meg ezek a dolgok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
honsapeter
Jugador del Barça
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2018.03.24. 14:27:45

2018.11.11. 21:31:01

Okos orvosok elmondták::) MESSI hadképes, az volt:) Minden mozdulatán érződött, remeg:)
Kb 3 szor vetette vissza ezt a csapatot mint segíthetett volna! kikaptunk? igen! Le a kalappal a betis előtt... ennyi és nem több és nem kell edzőzni stb, látni kell a tényeket!:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára honsapeter 2018.11.11. 21:32:43-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21115
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2018.11.11. 21:24:32

Remélem csak akkor ül Xavi a padra, ha már nincs itt Busquets, Piqué, meg Messi.
Nem egészséges az ilyen.

Megnéznék egy külsőst is, tudom az én veszőparipám, de nonszensz hogy a világ egyik legjobbjának eddig egy tényleg top edzője volt, Pep.
Cének meg volt Zidane (oké nem volt top mikor jött, de azért az eredmények utána önmagukért beszélnek), Ferguson, Ancelotti, Mourinho.
top edzők egytől egyig.
Pep is úgy jött, hogy Xavival és Puyollal még együtt játszott, másokat ifiből ismert, és gyakorlatilag ő is kezdő volt, ezért nem félteném Xavit.
LE-nek is azért volt 2 remek szezonja, csak a harmadik miatt lett keserű a szájízünk, de hozzátenném, Pep utolsó szezonja sem lett túl fényes, sokszor vallatni lehetett az akkor már többnyire meddő labdafölényünkkel. Zidane ugyanúgy pályakezdőként ment, ő is sokakkal játszott együtt, vagy éppen ellenfélként.

Én Pep és LE példája miatt nagyon szívesen látnám Xavit. Puyollal együtt meg pláne, egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy velük ne lennénk sikeresek. Pont őket nem félteném a sztárjainktól, mert szerintem nekik még Messi előtt is respektjük lenne, egy külsősnek nem biztos.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6642
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2018.11.11. 20:56:03

nemespatro írta:Milyen edzőt tudnátok elképzelni a helyén?
Pep, Sarri, és talán Klopp (ő talán túl idegbeteg a mi kispadunkhoz), mindhárom foglalt, és valószínűleg az is marad egy darabig.

Amúgy ennyi, a B-s edző (rohadjak meg nem jut eszembe a neve) behúzta az ifi BL-t de ezen kívül nem sok mindent tett le az asztalra, bár ez annak idején Pep-pel is így volt.

Xavit szívesen elnézném, de előtte valami tökös csávó kéne, aki kicsit összébbrántja ezt a társaságot. Vagy mindegy ki jön, csak hozza tényleg Puyolt maga mellé másodedzőnek.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15430
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2018.11.11. 20:53:52

Fecooo írta:De gyanús, hogy Xavi érkezik majd Ernő után...
Remélem csak akkor ül Xavi a padra, ha már nincs itt Busquets, Piqué, meg Messi.
Nem egészséges az ilyen.

Megnéznék egy külsőst is, tudom az én veszőparipám, de nonszensz hogy a világ egyik legjobbjának eddig egy tényleg top edzője volt, Pep.
Cének meg volt Zidane (oké nem volt top mikor jött, de azért az eredmények utána önmagukért beszélnek), Ferguson, Ancelotti, Mourinho.
top edzők egytől egyig.

Mondjuk most én se tudnék edzőt mondani, mert a nagy öregek már nincsenek képben, azt se tudom ki számít most top edzőnek.
Nálam Pep, Klopp,Simeone, de egyik sem jönne ide.

Ez a Setien (ha így kell írni, gondolom nem) jó focit játszat, de mi a jelen formánkban alkalmatlanok vagyunk erre, pláne Busival.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7852
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2018.11.11. 20:40:14

nemespatro írta:Milyen edzőt tudnátok elképzelni a helyén? Van egyáltalán normális képességű szabad edző akit hozni lehetne ? Ha elküldenék szerintem a B csapat edzőjét hoznák ideiglenesen. Bár ott van Conte, Wenger, esetleg Jardim, ebből az első kettő nem valószínű. Van egyáltalán rajtuk kívül más normális edző aki szóba jöhet?
Kell egy taktikus, mellé meg Puyol, aki pofán b..a, aki beles.arik a meccsekbe... Kloppot el tudnám továbbra is képzelni... De gyanús, hogy Xavi érkezik majd Ernő után...
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21115
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2018.11.11. 20:37:26

Tomix354 írta:Valverde: “We do not leave with the feeling that Real Betis have been the better team.”

Pedig érezni kéne, akkor lőttek gólt mikor akartak, de ahogy az eredmény is tükrözi mi voltunk a jobbak :D
Már előző bajnokin sem érdemeltünk győzelmet. Piszok szerencséje van azzal, hogy a Real ennyire benézte ezt a szezont, illetve az AM is jóval gyengébb a vártnál.
Mert így hiába a gyenge játék és a bukdácsolás, vezetjük a bajnokságot, mellette van 5-1 Klasszikus győzelem. Az sem kizárt, hogy az Atleticot elkapjuk, mert ők is gyatrák.

De tavaszra jelentősen fel kell javulni, különben megint nem lesz BL.
Milyen edzőt tudnátok elképzelni a helyén?
Mindenképpen valaki olyat, aki kötődik a klubhoz, ismeri a Barca stílusát és filozófiáját.

Velverdénél sem lenne ekkora az elégedetlenség, ha pusztán az eredményeket néznénk, a mutatott játék, ami édes kevés. 300 millió elment Coutinhora és Dembelére, és egyszerűen nem tudja használni őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2018.11.11. 20:42:36-kor.
Avatar
nemespatro
Jugador del Barça
Hozzászólások: 108
Csatlakozott: 2009.08.19. 22:59:25

2018.11.11. 20:29:18

Milyen edzőt tudnátok elképzelni a helyén? Van egyáltalán normális képességű szabad edző akit hozni lehetne ? Ha elküldenék szerintem a B csapat edzőjét hoznák ideiglenesen. Bár ott van Conte, Wenger, esetleg Jardim, ebből az első kettő nem valószínű. Van egyáltalán rajtuk kívül más normális edző aki szóba jöhet?
Tomix354
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1054
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2018.11.11. 19:57:08

Valverde: “We do not leave with the feeling that Real Betis have been the better team.”

Pedig érezni kéne, akkor lőttek gólt mikor akartak, de ahogy az eredmény is tükrözi mi voltunk a jobbak :D
Avatar
Fenomeno
Barça B
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2018.05.27. 13:12:29

2018.11.11. 18:58:31

hajnesz írta: Viszont ha bajnokok leszünk azt kell mondani, hogy van ilyen.
Ebben sem lennék biztos. Az elmúlt 10 év leggyengébb Realja van a bajnokságban és halkan jegyzem meg,hogy szerintem az elmúlt 10 év leggyengébb Barcája is ez,első hely ide vagy oda.
Nem szabadna a spanyol csapatokhoz viszonyítani,mert ott gyengélkednek az ellenfelek. Ha a bl kuka lenne pocsék játékkal,akkor bizony a bajnokságtól függetlenül váltásra lenne szükség.
Avatar
hajnesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1561
Csatlakozott: 2009.05.04. 19:45:30
Tartózkodási hely: Szeged

2018.11.11. 18:43:08

PCsabi írta:Na, akkor rotálás, jöhet több Vidal.

Amúgy be kéne őt számoltatni írásban és szóban is.
Viszont ha bajnokok leszünk azt kell mondani, hogy van ilyen.

Tény, hogy ugyanazt a semmit nyomatja meccsek óta, eddig valahogy bejött neki.
Eddig azt hittem, hogy Arthur azért ilyen halovány meccsek óta, mert az ellenfél nem támad le minket, így nem tudjuk kihasználni a benne lévő potenciált. Most itt lett volna a lehetőség, hogy szépen kihozza a labdát, csávókámnak momentuma nem volt.
Amit nem értettem az egészben, hogy a támadóink hogy lehetnek ennyire ügyetlenek. Az első félidő nagy részében 3V3-at játszottak, a többi Betiszes mind részt vett a letámadásban, valahol elől. Nem értem, hogy pl Messi, vagy Suarez, esetleg Malcom hogy nem tudta megverni a védőjét 1v1ben, mikor csak ennyi kellett volna gólhoz.Esélye mindnek megvolt hozzá.
A mérkőzés legviccesebb jelenete a 2. góljuk volt, a 3 középpályásunk olyan tempóban szaladt vissza, mint mikor bemelegítésnél futják az 1. kört. https://www.youtube.com/watch?v=B_IDfQUGVAE
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18362
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2018.11.11. 18:40:38

Sajnos a mai meccsen rendesen kijött a Setién és Valverde közti tudásbéli különbség... :roll:
PCsabi
aka Game90
Hozzászólások: 17048
Csatlakozott: 2006.06.20. 19:45:02
Tartózkodási hely: Vecsés/Budapest

2018.11.11. 18:30:49

Na, akkor rotálás, jöhet több Vidal.

Amúgy be kéne őt számoltatni írásban és szóban is.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése