Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2019.04.09. 12:45:58

Szerintem jó nagy erőpróba lesz mind a MU. elleni, és remélhetőleg a Pool elleni is.
A MU nagyon motivált lesz, mást nem is tehet. Klasszikus angol, gyors foci letámadással. Nem nagyon fekszik nekünk, de ha hozzuk a stabilitást, nem fognak tudni gyorsan játszani, akkor szerintem mindkét ellenfél ellen esélyesebbek vagyunk. Vidal-t játszatnám, kellene a keménysége, vagánysága nagyon. Hátul pedig hát nincs mese, nagyon ott kell lenni fejben,a csatárainkon szerintem nem fog múlni, jók, formában vannak,még talán COU is feljebb léphet :)
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.04.09. 11:41:33

Arthur8 írta:Igazából, nekem van egy kissebb félelmem ezzel az ággal kapcsolatban. Szerintem most pont olyan stílusú csapatokat fogtunk ki, akik ellen mindig szenvedni szoktunk.A MU is és (ha továbbjutunk) a Liverpool is a sebességére fog játszani, hogy minél kevesebb érintőből felérjenek a kapunk elé. A MU elleni párharcban a védelmük gyengesége miatt még bőven több esélyt adok magunknak, viszont a Liverpool és úgy Klopp csapatai általában villámgyorsak és szeritnem a legjobban játszák Európában azt a fajta játékot amit fentebb említettemellem, ezért az nagyon necces lesz, ha lesz. ( tavaly, ahogy átrohantak a Pep féle City-n az félelmetes volt). Most talán jól jöhet Valverde óvatoskodása és az, hogy a régi Barcával ellentétben alkalmazkodik az ellenfél játékához. Én most Coutinho rosszabb formája és Dembele sérülése miatt Vidalt dobnám be a kezdőbe és megpróbálnám uralni a középpályát és megakadályozni, hogy felgyorsulhasson a MU. Nem 4-4-2re gondolok , mert azt én sem szeretem, hanem egy stabil 3asra belül és Vidalra, aki felér a kapu elé, de ott van hátul is. Pár hete a Betis ellen volt fent egyszerre Busquets, Arthur, Vidal és Rakitic és szerintem az akkor nagyon jól működött.
A Pep-féle Cityn az idei Lyon is úgy átrohant, hogy az Etiadban jól el lett verve a City, a második meccsen is 2 gólt rámoltak be Guardioláéknak, ehhez képest ellenünk 2 meccsen 1 gólt sikerült szerezniük, azt is totál szabálytalanság után, és úgy komolyabb kontralehetőségük, helyzetük maximum 1 volt.
(Persze ehhez nem elég csak visszaállni, profin kell a helyzet magaslatán lenni akkor is, mert ha csak nyomozzuk a labdát, és sodródunk az árral, akkor abból sok jó nem sül ki.)

Tény hogy a Liverpool az nagyon nem a Lyon szintjén van, de ahogy te is írtad, most nagyon jól jöhet Valverde óvatossága, és alkalmazkodása az ellenfél játékához.
Mert ebben Guardiola nagyon nem erős.
Van egy alap játéka(ami amúgy zseniális, talán a legjobb a műfajban), amit vagy tud játszatni és akkor hengerelnek, vagy elrontja az ellenfél, és akkor nincs B terv, és szívás van.
Ez ellenünk is látszott 2015-ben, legtöbben elfogadták volna az 1-0-s odavágót a Camp Nou-ban, de Guardiola nem, minden áron feltolta a csapatot, félpályáig a védősort, meg akarta szerezni úgy is az idegenbeli gólt, hogy az Allianzba köztudottan nem nyerni járunk, és ezért jól lekontrázva lett egy sima 3-0-s zakó.

Valverdén (VÉÉGRE!) egy ideje látszik is, hogy köze van a meccsekhez, és tudatosan csinálja azt, amiket dönt, és be is jön.
Atleticot rég láttam ennyire lemeccselve( 2015-ben Luchoval), pont azt csinálta Valverde amit kell, olykor feladtuk a labdabirtoklást, visszább álltunk, és direkten, gyorsan próbáltuk előre játszani a labdát.
Tény hogy csak a végén sikerült megszerezni a gólt, de meccs képe alapján nagyon ott voltunk, főleg a kiállítás előtt amikor még nem állt full vissza az Atleti.
Lyont szintén szépen semlegesítette, pedig pokoli kontrákat vártam tőlük ellenünk.

Liverpool(és a MU ellen) is hasonló kell, nem szabad hagyni hogy felgyorsuljanak, és akkor jó esélyünk lehet.
Liverpool ellen előzetesen annyi előnyünk van, hogy ők továbbra is élet-halál harcot vívnak a PL-ért, ami rengeteget kivesz belőlük, rövid a pad, és nagyon akarják azt a PL-t, talán még a BL-nél is jobban.Ezzel szemben nekünk már eldőlt a liga lényegi kérdése, és pihentethetünk.
Illetve még az, hogy idegenben jelentősen rosszabbul teljesítenek, idén sima zakó a PSG, Napoli, Red Star ellen.Nagyon hektikusak tudnak lenni, mint anno mi 2017-ben, bárkitől ki tudnak kapni, és bárkit el tudnak verni.
Ha eljutunk oda, akkor az odavágót okosan nagyon meg kell nyomni, kihasználni hogy idegenben jóval sebezhetőbbek, mert a visszavágón az Anfieldben biztos hogy pokoli hangulat vár minket.

De először még az United.Tovább kell mennünk, de nem szabad lebecsülni őket.
Az edzőjük nem ismer lehetetlent, főleg a Camp Nou-ban, és ezt már bizonyították a PSG ellen is.PSG sokkal jobb volt játékban, de nem vették komolyan őket, ezért keményen büntettek, ezt nekünk nem szabad elkövetnünk, és akkor szép esélyünk lesz, nagyon várom már, ideje törlesztenünk 2008-ért!
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3184
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2019.04.09. 11:31:45

Én simán kinézem EV-ből,hogy berakja Vidalt,mint a Betis ellen,és 2 támadóval játszunk.Semedo úgy is kezdeni fog,szóval lesz segítség elől. Dembelé még úgy sincs formában,és nem is bírja gondolom,Coutinho pedig bár sokat védekezett a Tico ellen,Vidallal többet érünk. Nem fogunk nekiugrani az angoloknak,hiba is lenne,ha a kp a miénk akkor a meccs is :D
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6572
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.04.09. 11:13:33

Alapesetben bennem is megvan a félelem az angol csapatokkal szemben. Aztán ránézek a BL eredményekre, és azt látom, hogy 7 éve nem tudtak nyerni, és 6 éve kb. közük nem is volt hozzá, egyedül tavaly a Liverpoolnak, igaz, ők viszont elég közel kerültek a végső győzelemhez.

Ők és a City azok az angol csapatok, akiktől tartani kéne, szerintem ezt a Unitedet simán ki kéne ejteni. A City és a Liverpool ellen pedig ott lehet, hogy nekünk már nagyjából le van zárva a liga, a Premier League pedig úgy néz ki az utolsó fordulókban fog eldőlni, pont eközött a két csapat között.
Kettejük közül is inkább a City-től tartanék, a Liverpool szerintem ki fog fáradni a végére. A City ellen meg bízom abban, hogy Valverde kitalál valamit, és ha úgy van, akkor feladjuk a labdabirtoklást.

De még az is lehet, hogy egy Juventus-t kapunk, tőlük azért van ok félni, Ronaldo menni fog, mint az állat.

Aztán az is lehet, hogy semmi értelme a találgatásoknak, mert 1 hét múlva már nem is leszünk a BL-ben... Mindenesetre rohadtul várom a meccset, remélem legalább annyira odateszik magukat idegenben a fiúk, mint a Lyon ellen, csak most azért akadjon is be valami.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Arthur8
Jugador del Barça
Hozzászólások: 179
Csatlakozott: 2019.04.01. 18:47:25

2019.04.09. 11:01:12

Igazából, nekem van egy kissebb félelmem ezzel az ággal kapcsolatban. Szerintem most pont olyan stílusú csapatokat fogtunk ki, akik ellen mindig szenvedni szoktunk.A MU is és (ha továbbjutunk) a Liverpool is a sebességére fog játszani, hogy minél kevesebb érintőből felérjenek a kapunk elé. A MU elleni párharcban a védelmük gyengesége miatt még bőven több esélyt adok magunknak, viszont a Liverpool és úgy Klopp csapatai általában villámgyorsak és szeritnem a legjobban játszák Európában azt a fajta játékot amit fentebb említettem, ezért az nagyon necces lesz, ha lesz. ( tavaly, ahogy átrohantak a Pep féle City-n az félelmetes volt). Most talán jól jöhet Valverde óvatoskodása és az, hogy a régi Barcával ellentétben alkalmazkodik az ellenfél játékához. Én most Coutinho rosszabb formája és Dembele sérülése miatt Vidalt dobnám be a kezdőbe és megpróbálnám uralni a középpályát és megakadályozni, hogy felgyorsulhasson a MU. Nem 4-4-2re gondolok , mert azt én sem szeretem, hanem egy stabil 3asra belül és Vidalra, aki felér a kapu elé, de ott van hátul is. Pár hete a Betis ellen volt fent egyszerre Busquets, Arthur, Vidal és Rakitic és szerintem az akkor nagyon jól működött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Arthur8 2019.04.09. 11:14:19-kor.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.04.09. 10:08:57

Stalkyard írta:Szerintem esetleg várjuk meg a meccset. A kontrákba biztos nem fogunk feltett kézzel beleszaladni, helyesen. Amíg az első meccsen Martial meg Lingard a pályán volt volt baja a PSG-nek is.
Nyilván csak jóslat volt, amit EV eddigi munkássága és általánosságban Pep óta a bl odavágókon bemutatott produktumok alapján tettem.

Nem minősítettem hogy ez rossz vagy jó.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.04.09. 09:47:26

mess2009 írta:ha megnézek egy angol meccset(tegnap:Chelsea-West..)mindig elfog a kétségbeesés attól a tempótól, sebességtől amit ott előadnak!
a kérdés holnap is az lesz szerintem, hogy bírjuk semlegesíteni (visszafogni,lassítani,megakasztani....)és a saját tempónkra leszorítani őket.nem gondolom, hogy gól nélkül megúszhatjuk, a döntő faktort meg ugye tudjuk...Messi. a formájukra én nem nagyon adok ott a képességek bizony megvannak és ez egy más lehetőség, sőt!!! ez nekik most a lehetőség!
az biztos, hogy oda kell tenni magunkat, majd meglátjuk mennyire akarjuk és mennyire bírjuk!
Jól meg kell oldani a semlegesítésüket, mint ahogy a Lyon ellen. A Lyon is szanaszét futotta, kontrázta a Cityt, és nyertek is ellenük, plusz egy döntetlen, ezeknek ellenünk szerencsére nyoma sem volt.

Hasonlóan kell kimenni mint a Lyon ellen idegenben, csak most jó lenne pontosabbnak is lennünk, és megszerezni az idegenbeli gólt.

Azért ezt meg is köszönhetjük az Unitednek, ha nem ejtik ki a PSG-t, akkor most velük játszanánk, ami mégkomplikáltabb lehetne.
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2019.04.09. 08:50:56

ha megnézek egy angol meccset(tegnap:Chelsea-West..)mindig elfog a kétségbeesés attól a tempótól, sebességtől amit ott előadnak!
a kérdés holnap is az lesz szerintem, hogy bírjuk semlegesíteni (visszafogni,lassítani,megakasztani....)és a saját tempónkra leszorítani őket.nem gondolom, hogy gól nélkül megúszhatjuk, a döntő faktort meg ugye tudjuk...Messi. a formájukra én nem nagyon adok ott a képességek bizony megvannak és ez egy más lehetőség, sőt!!! ez nekik most a lehetőség!
az biztos, hogy oda kell tenni magunkat, majd meglátjuk mennyire akarjuk és mennyire bírjuk!
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3161
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2019.04.09. 08:47:59

Szerintem esetleg várjuk meg a meccset. A kontrákba biztos nem fogunk feltett kézzel beleszaladni, helyesen. Amíg az első meccsen Martial meg Lingard a pályán volt volt baja a PSG-nek is.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.04.09. 08:21:44

úgyis az lesz, hogy 0-0ra játszunk, nem várok mást.
ha szerencsénk van nem kapunk gólt, és nem kell kaparni az egyenlítésért.
ha meg találunk egy gólt, akkor azzal lehozzuk 1-0ra, illetve itt meg az lehetséges, hogy visszaállunk (ez biztos egy esetleges vezetésnél) és akkor vagy tudnak egyenlíteni vagy nem.

nagy csodákat nem várok, ilyen full minimál meccset, 1-2 góllal max a két csapat részéről összesen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
zola8787
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3717
Csatlakozott: 2009.03.01. 20:08:51

2019.04.09. 08:11:56

Elől ügyesek a nègerek, viszont a védelme egy komplett csőd a MU-nak. Ahogy olvasgatom fórumokon, Shaw-n kívül konkrétan bárkit simán lecserelnenek, persze De Gea azért megadja a stabilitást.
Simán tovább kell jutni, kettős győzelemmel ha nem egy szaros 0-0-ra megyünk el.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2019.04.09. 00:58:45

https://m.youtube.com/watch?v=4Ak1CBJBZ10" target="_blank
Promo

Én személy szerint nagyjából mostanra “tértem magamhoz” a római ******???? óta, most megint igazán izgatott vagyok a csapattal kapcsolatban.

Ez nem a SAF féle Man United, de nem szabad őket lebecsülni. Ettől függetlenül azért elvárom hogy megoldjuk őket.
Az meg a minimum hogy végignyomjuk a 180 percet, tavaly Rómában, tavalyelőtt Torinóban nem voltunk hajlandóak focizni, a végeredmény ismert.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.04.07. 16:40:25

Ez futott ma szembe velem, azóta nem tudok napirendre térni,remélem nem baj ha belinkelem :D

"Amikor azt látod hogy az Atletico védelmének sem sikerült Suarezt és Messit megállítani, neked meg Phil Jones-ékkal kellene megállítanod:

https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5D37AB6C

:mrgreen:


Jöhet a Manchester elleni meccs, nagyon várom már, kemény párharc lesz az biztos.Viszont most nincsenek valami jó formában, jó lenne egy kedvező eredményt már az Old Traffordon elérni.
(Csak ne nyerjünk, mert akkor tudjuk mi történik a visszavágón :mrgreen: )
Nagyon jó hogy tegnap sikerült a liga kérdését lezárnunk, innentől mehet a teljes erőbedobás a BL-re, és ha sikerülne túljutni a Manchester Uniteden, akkor a Liverpool ellen kipihenten mehetnénk ki, ami nagyon sokat jelenthet egy olyan gyors csapat ellen.
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2019.04.05. 06:12:53

Mehet az erős kezdő szerintem is mindkét meccsen, aztán ha az Atléticot elverjük, a United ellen pedig életben tartjuk a párharcot, belefér majd megint egy a Villarreal ellenihez hasonló meccs az Huesca ellen rotálással.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2019.04.05. 00:23:15

Első 25 percet kell “túlélni” az Old Traffordon, ha ott nem kapunk akkor jók leszünk. Mondjuk idegenben alapból óvatosabbak vagyunk, inkább a visszavágótól várok sokat annak is inkább a második félidejétől.

MSN: Nem értem miért mondod ezt. A legerősebb kezdő 11el kell felmenni és fullon végigtolni a 90 percet, hiszen jobb nekünk ha ritmusba marad a csapat. Pont ma láttam hogy Solsjaker őrjöngött amiért nekik a hétvégén nincs is meccs.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6572
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.04.05. 00:13:08

MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy ez a PL-ben miért így van? Liverpool játszik, de a City, MU stb nem.
City is játszik.
FA-kupa lesz, a Wolverhampton is játszik, így gondolom előrébbhozták nekik a fordulót. Ha még a United is érdekelt lenne, akkor ők is játszanának, de taktikából direkt kiestek, hogy rápihenjenek a BL-re :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.04.04. 23:06:35

Res írta:Mondjuk én inkább arra gondoltam, hogy az az erős letámadás, amire a jelenlegi MU és főleg a Liverpool képes nem tetszik nekünk.

Nem hiszem, hogy a Juvénak gondja lesz a döntőig eljutni, de ne legyen igazam...
Ez igaz, remélhetőleg Valverde tudja mit csinál, és kitalál megint valamit.

Viszont most nézem, az United hétvégén nem is játszik bajnokit, így frissebbek lesznek, míg mi Atletico ellen játszunk, azért az nem semmi.
Nagyon okosan be kellene osztani az erőnket.

Amúgy ez a PL-ben miért így van? Liverpool játszik, de a City, MU stb nem.
Res
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 386
Csatlakozott: 2014.08.06. 15:39:22

2019.04.04. 19:33:57

Mondjuk én inkább arra gondoltam, hogy az az erős letámadás, amire a jelenlegi MU és főleg a Liverpool képes nem tetszik nekünk.

Nem hiszem, hogy a Juvénak gondja lesz a döntőig eljutni, de ne legyen igazam...
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.04.04. 15:17:08

Szerintem sokkal inkább egy MU-Liverpool ág, mint egy Ajax-City.

Én úgy nézem, hogy lehetett volna rosszabb is, ha például mi kerülünk a Juventus-City ágra, és még döntőzni is a Liverpool ellen kellett volna.
Így sem lesz könnyű, nem szabad senkit sem lenézni, de talán előreláthatólag 1 fokkal könnyebb esélyünk van döntőbe kerülni, mint az előbbi esetben.

City meg...Tényleg szépen játszanak, de még nem bizonyítottak. Tavaly Liverpool ellen, előtte Monaco ellen estek ki, de még nem ütöttek ki senkit az igazi "nagyok" közül.
De megnéznék egy Ajax-City párharcot amúgy 8)

MU ellen szigorúan megszenvedve, de tovább kell jutnunk. PSG ellen nagyon nagy dolgot tettek, még ificsapattal is, de a 2 meccsen a meccs jelentős részén közük sem volt a játékhoz, a visszavágót nagyon elflegmázta a PSG, természetesen ehhez kellett egy nagyon nagyot küzdő MU is.
Persze nekünk sem szabad lebecsülnünk őket, mert ha ezt tesszük akkor könnyen lehet csúfos a vége.
Ha tovább mennénk, Liverpool ellen annyiban állna a zászló nekünk, hogy őket csúnyán kimerítheti ez a hatalmas menetel a PL címért, reméljük az elődöntőkig nem is dől el a Premier League cím.
Avatar
perga
Jugador del Barça
Hozzászólások: 181
Csatlakozott: 2018.03.04. 20:02:24

2019.04.04. 11:53:02

Messiguru írta: A rossz napot kifogni dologban teljesen igazad van legjobb példa rá h a juve ennek köszönheti h itt van a legjobb 8 között :P Lehet mondogatni h milyen szervezett volt a juve meg minden de az Atma egy nagy nullát mutatott egész meccsen.


Az ajaxról meg nem szabad elfelejtkezni nehogy aztán roncikát csak duzzogni lássuk =D>
Igen az Atma 0- volt ,de ott volt ellenfél is :)

Egy percig sem írtam le az Ajaxot , én örülnék a legjobban ha Ronci ÚR sírdogálna az oldalvonal mellett, de sajnos nem ilyen egyszerű a dolog:)

Igazából a mondanivalóm lényege az volt: felelőtlenség leírni bárkit a 8 között és persze lehet mondani ez vagy az a legerősebb, csak éppen értelme nincs rangsorolni!

Térjünk vissza minderre ha túl vagyunk az első meccseken :)
"Mondanám hogy igyunk rá, de nem. Döglött lóba nem rúgunk Bale!"
Messiguru
Barça C
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2018.08.25. 16:19:38

2019.04.04. 11:30:02

perga írta:
Messiguru írta: A city a legerősebb jelenleg a bl-ben.Olyan focit játszanak ami nem csak szép hanem gyors is.
Sané starling két szélső gyorsak jól cseleznek a juventus lomha védői nem fogják lereagálni őket és akkor még kunról nem is beszéltünk.
Jó hogy így leírtad a Juve-t, megnézném én azt a lomha védősort a City ellen, gyanítom hogy Cunci sem szalonnát sütne a szögletzászló mellett és persze a Juve oldalán is szépen fel lehetne sorolni embereket ahogy azt te tetted a City-nél :)
Majd akkor lesz a City esélyes ha kapnak egy (értelmes) ellent és bizonyítja, amúgy meg a 8 között bármi lehet, kifogsz egy jó napot a másik meg gyengébbet és vége a dalnak.

Tehát: rohadtul nincs itt semmilyen legerősebb!
A rossz napot kifogni dologban teljesen igazad van legjobb példa rá h a juve ennek köszönheti h itt van a legjobb 8 között :P Lehet mondogatni h milyen szervezett volt a juve meg minden de az Atma egy nagy nullát mutatott egész meccsen.
Nálam egyértelmű h a city vs juve meccsből a city simán továbbjutna.
Bonucci forogna mint a körhinta :D Ronaldoban van veszélyforrás de pep a barcás évekből építkezve tudja h kell minimálisra csökkenteni a veszélyét főleg egy ennyire futós csapattal mint a city.
A komolyabb kérdés h a tottenham brutális kontrajátéka h fekszik majd nekik mert az látszik a mostani idényből is és a tavalyi liverpool elleni bl meccseken h azzal lehet őket megfogni.
De a jelenlegi tottenham messze van az akkorri Pooltól.

Az ajaxról meg nem szabad elfelejtkezni nehogy aztán roncikát csak duzzogni lássuk =D>
Avatar
perga
Jugador del Barça
Hozzászólások: 181
Csatlakozott: 2018.03.04. 20:02:24

2019.04.04. 11:05:12

Messiguru írta: A city a legerősebb jelenleg a bl-ben.Olyan focit játszanak ami nem csak szép hanem gyors is.
Sané starling két szélső gyorsak jól cseleznek a juventus lomha védői nem fogják lereagálni őket és akkor még kunról nem is beszéltünk.
Jó hogy így leírtad a Juve-t, megnézném én azt a lomha védősort a City ellen, gyanítom hogy Cunci sem szalonnát sütne a szögletzászló mellett és persze a Juve oldalán is szépen fel lehetne sorolni embereket ahogy azt te tetted a City-nél :)
Majd akkor lesz a City esélyes ha kapnak egy (értelmes) ellent és bizonyítja, amúgy meg a 8 között bármi lehet, kifogsz egy jó napot a másik meg gyengébbet és vége a dalnak.

Tehát: rohadtul nincs itt semmilyen legerősebb!
"Mondanám hogy igyunk rá, de nem. Döglött lóba nem rúgunk Bale!"
Messiguru
Barça C
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2018.08.25. 16:19:38

2019.04.04. 10:49:16

Res írta:Nekem egyáltalán nem tetszik ez a sorsolás, szerintem nagyon a Juventusnak kedvez, az ő győzelmüket vetíti előre... Másnak is van ilyen érzése?
A city a legerősebb jelenleg a bl-ben.Olyan focit játszanak ami nem csak szép hanem gyors is.
Sané starling két szélső gyorsak jól cseleznek a juventus lomha védői nem fogják lereagálni őket és akkor még kunról nem is beszéltünk.
a city-t a sérülések akaszthatják meg mert az h sok meccset játszanak nem lesz nagy tényező mert 2 csapatra való játékosuk van és pep forgatja is őket.
Avatar
szbsz
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 320
Csatlakozott: 2018.11.06. 12:25:42

2019.04.04. 08:18:18

Res írta:Nekem egyáltalán nem tetszik ez a sorsolás, szerintem nagyon a Juventusnak kedvez, az ő győzelmüket vetíti előre... Másnak is van ilyen érzése?
A Juvenak se kedvez annyira, Ajax aztán valószínű City semmivel sem jobb mint a bl helyekért hajtó MU vagy később a bajnoki címért menő Pool szerintem. Utóbbi kerete amúgy sem túl mély, sok lesz nekik a bl + pl hajrá. Ha engem kérdez bárki, Cityvel döntőzünk!
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
herlius
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1428
Csatlakozott: 2008.11.10. 11:55:35
Kapcsolat:

2019.04.04. 08:15:05

Res írta:Nekem egyáltalán nem tetszik ez a sorsolás, szerintem nagyon a Juventusnak kedvez, az ő győzelmüket vetíti előre... Másnak is van ilyen érzése?
Nekem nincs. Mégis mi alapján logikáztad ezt ki?
Válasz küldése