Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
pitta19
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 327
Csatlakozott: 2006.08.25. 09:59:59
Tartózkodási hely: Acélváros

2019.05.08. 11:58:47

Az azért nem semmi a katalán Sport játékos értékelése: Cou és Rakitic is 0 kapott...
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2019.05.08. 11:51:49

Kovbal88 írta:
Vakmacska írta:.
Megérdemelt volt a Liverpool győzelme, persze ez nem vigasztal senkit. Nagyon csalódott vagyok, viszont úgy gondolom ez nem Valverde hibája volt. Három játékos volt tegnap a pályán, aki ért is valamit, Messi, Vidal és ter Stegen. A többiek sehol.
Nem akartak akarunk nyerni, kicsit vicces, hogy egy játékosnak milyen fontos a BL elvileg azért igazol olyan csapathoz, ami esélyes a BL-re, mert az micsoda eredmény. Hát nálunk, úgy látszik csak teher.
Pont ezért EV hibája: képtelen motiválni a csapatot, és képtelen taktikailag felkészülni.
És ez, hogy csak guggol a pálya szélén... csak bambul savanyú pofával...
Odanéz a játékos, és az élettől is elmegy a kedve, nem hogy a meccstől.
Varatrix írta:
adok pénzt is ahhoz, hogy megcsináld, csak ne magyarul írd légy szíves! :mrgreen:

Oké! Spanyolul gondoltam :D privibe küldöm a bankszámlaszámom :D
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4857
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2019.05.08. 11:44:16

Vakmacska írta:Ha tehetném, kimennék a maradék meccsekre, és kifeszítenék egy molinót, 3 méteres betűkkel, hogy VALVERDE TAKARODJ!.
adok pénzt is ahhoz, hogy megcsináld, csak ne magyarul írd légy szíves! :mrgreen:
Kép
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2171
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2019.05.08. 11:38:51

Vakmacska írta:Ha tehetném, kimennék a maradék meccsekre, és kifeszítenék egy molinót, 3 méteres betűkkel, hogy VALVERDE TAKARODJ!

eljutottam oda én is, h míg ő az edző nem nézek meccseket.
Megérdemelt volt a Liverpool győzelme, persze ez nem vigasztal senkit. Nagyon csalódott vagyok, viszont úgy gondolom ez nem Valverde hibája volt. Három játékos volt tegnap a pályán, aki ért is valamit, Messi, Vidal és ter Stegen. A többiek sehol.
Nem akartak akarunk nyerni, kicsit vicces, hogy egy játékosnak milyen fontos a BL elvileg azért igazol olyan csapathoz, ami esélyes a BL-re, mert az micsoda eredmény. Hát nálunk, úgy látszik csak teher.
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2019.05.08. 11:12:26

Ha tehetném, kimennék a maradék meccsekre, és kifeszítenék egy molinót, 3 méteres betűkkel, hogy VALVERDE TAKARODJ!

eljutottam oda én is, h míg ő az edző nem nézek meccseket.
optimus
Jugador del Barça
Hozzászólások: 186
Csatlakozott: 2017.01.09. 16:04:31

2019.05.08. 11:09:29

Ez a kiesés sokkal jobban fáj mint a tavalyi, mert tavaly megvoltak a jelek, volt szerencsétlenkedés, a gép nagyon adott előtte, érezhető volt hogy nem olyan erős a csapat.
De idén, a tavalyi után, abból elvileg mindenki tanult, ilyen nem történhet meg. Egyszerűen nem történhet meg kétszer egymás után ugyanaz. Tényleg semmi ok nem volt erre, az első meccsen kb 15-20 percen kívül az történt amit mi akartunk, a végén Klopp a kapusnak mutogatott hogy menjen előre fejelni a szögletnél, ilyen egyszerűen nem következhetett be. Kb olyan mint amikor elmész lottózni, tudod hogy nem nyerhetsz, semmi nem utal rá, semmi jele nincs, de elmész és feladod mert miért ne.

És sikerült ezt is összehozni. Grat a Poolnak, nagyon nagyon jó csapatuk van, megkockáztatom ez a párharc az elmult 5-10 év kb legjobb fociját hozta minden szinten, piszok jó csapatuk van, és én eddig mosolyogtam Kloppon mert egy olyan edzőnek tartottam aki a kapuban mindig elbukik, de iszonyat csapatot rakott össze, ami ilyen totál legalja középszer Origikkel meg Wijnaldumokkal is működik. Kíváncsi leszek meddig lehet ezt bírni, szerintem náluk 1-2 éven belül lejtmenet lesz egyszerűen azért mert a PL mellett ezt nem lehet bírni, Robertson, TAA, Henderson, Milner totál csapágyasra hajtva.
Ha hozunk egy új edzőt, Griez,De Jong, De Ligt, simán lehet hogy a Pool - Barca lesz a következő pár év Európai versengése. Természetesen a végén Madrid győzelemmel, mert mind2 csapat lúzer :D .
Avatar
ronaldinho89
Capitá del Barça
Hozzászólások: 806
Csatlakozott: 2005.02.03. 16:05:03
Tartózkodási hely: Lélekben Camp Nou

2019.05.08. 10:24:35

Sziasztok srácok...

Azt se tudom már mikor léptem be ide utoljára, jelszót kellett változtatnom.. bár mindig követem ezt a fórumot és az oldalt, most be kellett lépnem...Legalább 15-16 éve vagyok Barca drukker, a legmélyebben és örökké de ez a tegnapi olyan mélyütés volt hogy alig tudtam aludni...

Nagyon sokan leírtátok már hogy ki a felelős stb, nagyon nehéz kérdés ezt feszegetni.. Igen Valverde, benne van jó nagy %-ban ez biztos.. sajnos ezen a szinten tényleg nüanszok döntenek..

Mi ugye nem látunk bele a csapat mindennapjaiba, a felkészülésekbe, technikai taktikai megbeszélésekbe, de ezek iszonyúan sokat nyomnak a latba.. Valverde így első ránézésre egy kedves idősödő középkorú férfinek tűnik, aki elindult az edzősködés rögös útján. Alá rakták a sztárokkal teletűzdelt Barcát, és voltak is szép pillanataink, kupáink vele, ez nem kérdés, de itt 2x is a döntő pillanatban nem jött össze... Egyszerűen ha az edző képtelen motiválni a játékosait, akkor fejben iszonyú bajok lesznek... egyszer úgy megnéznék egy félidei beszédet tőle.. vagy bármilyen beszédet.. ez pszichológia is.. sportpszichológia.. az hogy hogyan beszél, milyen hangnemben, miket mond, és hogy mik a taktikai elemek amit ő szeretne.. ezekben valszeg mind elbukott.. A másik oldalt, nem akarom most annyira fényezni, lefociztak minket ez tény, sokkal jobbak voltak amiért gratuláció jár. És nézzétek meg, ott van ez az ember, Klopp.. olyan csapatokkal dolgozott mint a Dortmund, ahol nem voltak alatta akkora sztárok mint itt nálunk, de megcsinált velük is elképesztő dolgokat.. Dortmund BL döntő.. sztem ők sem gondolták volna.. pusztán miért? mert elképesztő karaktere van... szerintem olyan meccs elei és félidei beszédeket nyom a csávó, hogy egyszerűen átragad rád minden és úgy be lelkesülsz hogy nincs más hátra mint előre.. az ilyen edzőké a jövő.. Valverde ( tisztelem , becsülöm), de sosem lesz ilyen jó. Alá raktak egy totál sztárokkal teletűzdelt csapatot, és a BL volt a fő cél, meg kellett volna csinálni és kész.. Ha szoros meccsen kiestünk volna 2-1, akármi más, aláírom, de 3-0ról nem. Szégyenkezem és csalódott vagyok,mint kb még soha.. talán Róma volt még ilyen érzés, vagy néha mikor a Madrid elver minket.

Ami a játékosokat illeti: nem volt senki sem vezér... 1 gól után azt gondolták, jó van még 2 előnyünk , legyünk nyugodtak. De nem voltak , mert már fejben ott motoszkált a kis gondolat, hogy hú most már nagyon kell figyelnem minden passzra és lövésre, mert ez a BL elődöntő és ha mégegyet hibázom akkor már nagy gáz lesz... és ahogy jöttek a gólok, egyre jobban mindenkinek az önbizalma összezuhant és félni kezdtünk.. mindenkin látszott, képtelenek voltunk váltani... (kár hogy a fociban nincs időkérés meccs közben, rájuk fért volna 1 perc )
Stegen megtette amit lehet, nem hiszem hogy az övé volt bármelyik is..A védők? Hát... Alba : nem lehet róla mit mondani. jó szezonja volt, és 2 hibával az egészet elrontotta.. a többiek sem mentek nagyot.. a 4. gól a legkínzóbb... ilyet nem engedhetsz meg magadnak.. ugye mindenki azt várta hogy na majd mindenki szépen feláll, megiszunk egy kávét, meg egy cigit elszívunk aztán majd beívelik és kifejeljük.... nem... ez a BL helló, itt vagy figyelsz minden másodpercben vagy bye bye.
A középpályánk egyszerűen lomha volt.. Busi és Rakitic lomhán lassan mozogatak és fordultak..
Vidal volt az egyetlen aki most is csúszott mászott, a szívét kiköpte.. erre az edző lecseréli... még mindig nem értem a sportszakmai döntés hátterét..
Borzasztóan sajnálom Coutinhot... a srácnál lehet önbizalmi problémák is vannak, amely viszont emberi tényező és nagyon nehéz vele mit kezdeni.. jómagam is fociztam és teszem még most is és nekem is voltak ilyen gondjaim.. ha fejben nem rakod össze, akkor elvérzel.. csak sajnos nem lehet éveket várni erre ha 140M-ba kerültél...
Suarez nagyon sok mindent adott a Barcának, de most már érezhető hogy kezd kifáradni.. lasabb, körülményesebb, nem igazán tudja már azt amit régen..
És hát Ő.. ahogyan rengetegen elmondták, 1 ember nem tud meccset nyerni, még ha akkora isten mint Messi, akkor sem. Bár berúghatta volna azt a ziccert ( mondjuk Alba is), de nem tette, hát ez lett. Sztem ő is elképedve nézte ahogyan kapjuk a gólokat, utána már kétségbe esésében, nem tudott mit tenni.

Milyen iszonyú apró dolgokon megy el néha a dolog... ha ez vagy ha az.. Ha Dembelé beveri és nem odahugyozza a labdát az első meccsen... bár gyanítom hogy ez a Pool 5öt is vert volna nekünk...

Nagyon sajnálom ezt... továbbra is büszke leszek a Barcára és várom hogy mi lesz a jövő.. de lépni kell. Én Valverdét elküldeném, és megköszönném amit eddig tett. és egy iszonyú tökös, vagány edzőt ültetnék le, aki ha kell leordítja a fejüket a sárgaföldig és ha kell mint egy szónok kiáll az emelvényre és nyom egy Bosszúállók szerű buzdító szöveget..

:roll:
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Avatar
barcami
Jugador del Barça
Hozzászólások: 237
Csatlakozott: 2008.07.25. 12:09:18

2019.05.08. 10:13:06

Egyre nyúlik az az idő, mikor BL címig ér a csapat: 2 évről először 4 évre nőtt, most ki tudja mennyire fog 2015 után.
Minden arra mutatott, hogy Messi és a többiek rá vannak hangolódva erre az újabb címre.
A sorsolásunk is jó volt az elődöntőig.

Ekkora előnyt nem szabadott volna leadni, meg volt az emberanyagunk hozzá, a eléggé sémás gyors-passz játékukba belelépjünk és lekontrázzuk őket.

Egyetértek azzal, hogy Semedot és Arthurt kellett volna kezdetni, Vid-Bus-Rak maradhatott volna a középpályán még az utóbbi mellett.
Elől Coutinhot semmiképp sem, akkora emberhátrány egy ilyen abszolút Liverpool drukker ember, hogy felesleges volt a pályán lennie.
A jobbost Semedo-Vidal lekötötte volna, ez rengeteget jelent.

Ezzel a felállással jó eséllyel továbbjutott volna a Barca.

Ezek után inkább az lenne a csoda, ha a következő években komoly eséllyel pályázhatnánk a döntőre.

Így lehet hallgatni a Hegedűs Henrik-HajdúBé-Mourinho féle abszolút angol foci párti, ellenpontozók unalmas dumáját.
Avatar
kz86
Jugador del Barça
Hozzászólások: 127
Csatlakozott: 2012.01.27. 15:03:55

2019.05.08. 09:41:19

Hivatalosan is mi lettünk a leglúzerebb csapat a világon. Volt már olyan a bl/bek történetében(kétszer), hogy egy csapat 3-0-ról elbukott egy elődöntőt, de nekünk ezt úgy sikerült abszolválni, hogy a döntőben egy papíron jóval gyengébb csapat várt volna ránk. Gyakorlatilag egy megnyert BL-t szerencsétlenkedtek el a srácok tegnap. Innen ezt a BL-t 10-ből 9 topcsapat megnyerte volna, de nekünk sikerült a lehetetlen. A teljes felelősség Valverdét és a szakmai stábot terheli, hogy egy született vesztes csapatot csináltak a Barcából.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10098
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.05.08. 09:38:49

optimus írta: Miből hiszed azt hogy kapunk 2t? De komolyan. Nem tudnak felállt fal ellen játszani, mi meg odamegyünk védekezni. A támadójátékért nagyrészt a támadóhármasuk felel, amiből 2 a keretben sincs. Esetleg abból hogy a Campban sikerült egy 1.3(?)-as xG-t összehozniuk úgy hogy Salah végig játszott az utolsó 20 percben pedig Firminho is fent volt és teljes gőzzel támadtak? Az egész egyenes kieséses szakaszban kaptunk 1 (!!) gólt, mi a tököm utal arra hogy odamegyünk és 2-0 lesz????

Off, de muszáj megkérdeznem. Múltkor kidobtátok Nero-t mert generált egy tök érdekes vitát Pepről, és a mondandójának alátámasztásaként hozott név nélkül, egy direkt meg nem nevezett oldalról egy idézetet. Azért hozta az idézetet hogy megmutassa hogy milyen egy a másik irányban elfogult vélemény, és hogy abban is van bőven igazság, a vita érdekét szolgálta. Erre kidobtátok, mert Matyi szrint ekkora hülyeséget nem lehet idézni.
Ehhez kapcsolódóan, akkor most ez az MNS szint a cél? Minden indoklás nélkül telibüfögni a fórumot telejósda szintű kommentekkel? Minden indoklás nélkül beirni hogy "szerintem 0-2 lesz". Ennyi erővel énmeg beirhatnám hogy szerintem meg becsapódik egy meteor kuvaitba és ezért nem rendezik meg a meccset.

Rendben jóéjt :lol:
Nem lehet hogy te készítetted fel Valverdééket? Mert kb úgy is mentek ki.. Bárcsak igazad lett volna, jobb lenne most.


Meccsről meg: Xavi és Iniesta mázlija, hogy nem volt Valverde a pályájuk csúcsán, mert ő simán padra rakta volna őket is(mint Arthurt) egy ilyen meccsen, mert minek is egy labdát tartani tudó játékos, mikor 10 mp-ig se tudtuk megtartani a labdát #-o :roll:

Eszem megáll, a meccs ordított Semedoért a jobboson, mert Messi egyedül rohant folyton előre, aztán 3-0-s állásnál hozza be #-o #-o
Vidalt meg, aki valamit is tesz, lehozza..ott el is dőlt #-o

Szégyen...Nem tudom elhinni hogy ennyire balfax Valverde, és a csapat, hogy a tavalyi égés után pontosan ugyanúgy menjen ki a pályára mint Rómában...3 gólos előny, ki kellett volna jönni játszani, rúgni 1 gólt és jónapot, erre kirakják a mezt, aztán csak néznek ahogy kapják a gólokat, és csodálkoznak ha meg vannak zavarodva.

Totálisan megérdemelt a Liverpool továbbjutás, a csapat meg megérdemelné, ha a maradék hazai meccset, és a kupadöntőt 0 szurkolóval a stadionban játszaná le.De ilyen nem lesz, pedig kiérdemelték.
Jövőre remélem kiesünk a Bl csoportkörből Schalkék ellen, és majd megyünk az Európa ligába, az való nekünk, ideje hogy Frankfurt is beárazzon minket ott, ezzel a hozzáállással másra nem is méltóak :roll:
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2019.05.08. 09:37:34

EV nyilatkozat:

Vidal cseréje
„Nagyon jó volt az első félidőben, meccsben tartott minket.”
AKKOR MIÉRT CSERÉLTED LE, TE LÚZER?!?!?!

Nem voltak elég jók
Azt kértem, hogy menjünk előrébb, semmi többet.
HÁT TALÁN EZ EGY EGERVÁRINÁL ELNÉZHETŐ, DE EGY BARCA EDZŐNÉL KICSIT KEVÉS TAKTIKAI FELKÉSZÜLTSÉG

A negyedik gól
„Teljesen meglepett, ahogy mindenkit, hihetetlen volt és ez ejtett ki minket a párharcból. Nem láttam pontosan mi történt, gyorsan elvégezhették, mert én már csak annyit láttam, hogy a labda a hálóban van.”
SZOMORÚ, HOGY Ő IS CSAK AZT LÁTTA... AHOGY A JÁTÉKOSOK IS.

A jövő
„Nem tudom, hogyan fog érinteni ez a vereség. Nem volt még idő, hogy végig gondoljuk. Most itt vagyunk, nekünk edzőknek ilyenkor vállalnunk a felelősséget.”
MONNYON LE!!! HÚZZÁL EL, HOGY JÖVŐRE MÁR CSAK EGY ROSSZ ÁLOM LEGYÉL!
Avatar
Nyiri81
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1461
Csatlakozott: 2017.01.05. 23:06:25
Tartózkodási hely: BP

2019.05.08. 09:31:03

Tegnap nem tudtam nézni a meccset mert dolgoztam. Hazaértem 23:00 körül. Megláttam az eredményt és akkor úgy gondoltam hogy veszek egy repülőjegyet és felgyújtom az egész Camp Nou-t a pics@ba. Van pofájuk ezután bármit is mondani? De tényleg? A játékosok alvás közben többet keresnek, mint valaha fogok. Ennek ellenére van képük ilyen teljesítményt lerakni, de tényleg? Mi volt ez? Megnéztem az összefoglalót és hát azok a gólok? #wemakehistory #mesqueunclub meg sorolhatnám a baromságokat.

Az egy dolog hogy nézhetetlen sokszor a meccs és bemákoljuk a győzelmet. De hogy már 4. évben szembe köpik a szurkólókat és úgy esnek ki hogy arra nincs mentség? Hogy van ez?

Én végignéztem a 7-0 Bayern elleni zakót is. Nem lehet rám mondani, hogy nem vagyok hű. De amit az elmúlt 4 évben a nemzetközi porondon műveltek az idegeimmel azt nem vagyok hajlandó tovább nézni.

Én befejeztem a Barcelonával most jó ideig. A családom és az idegeim többet érnek ennél.

Tegnap jó pár embert töröltem és tiltottam az ismerősi körből. Ilyenkor előmásznak és telefossák a falamat a kárörvendéssel.
Csak is Puyol
Avatar
recrea
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6724
Csatlakozott: 2004.12.24. 23:38:21

2019.05.08. 09:27:10

visca el barca írta:Istennek hála, idén már vannak fontosabb dolgok az életemben mint a foci, így annyira nem viselt meg a mostani kiesés, mint a tavalyi. sok mindent lehetne írni, de nem teszem. gratulálok a liverpoolnak és irigykedve nézem őket, hogy milyen is egy igazi nagybetűs csapat. bárki ellene játsszák a döntőt biztos vagyok benne, hogy be fogják húzni...

gratula nekik még egyszer!
Nem tudom kijelölni, de ebben van a lényeg: “igazi nagybetűs csapat”. Nagyszerűen rávilágít arra, h miért nem mi jutottunk tovább, és miért ők jutottak volna tovább 4-0-ról vagy 5-0-ról is.

Az első mondatot pedig bárcsak én is elmondhatnám magamról :D
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2019.05.08. 09:23:42

Istennek hála, idén már vannak fontosabb dolgok az életemben mint a foci, így annyira nem viselt meg a mostani kiesés, mint a tavalyi. sok mindent lehetne írni, de nem teszem. gratulálok a liverpoolnak és irigykedve nézem őket, hogy milyen is egy igazi nagybetűs csapat. bárki ellene játsszák a döntőt biztos vagyok benne, hogy be fogják húzni...

gratula nekik még egyszer!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2019.05.08. 09:11:34

aynas írta:" Ők mondhatnák, hogy nem kell mindig Messit keresni labdával, hogy százas ziccerekben lőjenek kapura,merjenek játszani, vállalkozni.
Messi az első meccsen üvöltözött Vidallal, hogy miért nem rúgta rá.

Számomra ez a meccs ismét egyértelművé tette: EV nem ide való. Ismét megbukott.
Hogy miért?

1.: taktikailag egy nulla. Az első meccsen sem volt jó a taktika, csak a csapat ott elszánt volt, küzdött, akart. És a bajnokikon is látszik sokszor, hogy taktikailag nincs minden rendben, csak hát a Liga már 10 éve csak 3 csapatról szól.
Egy-két meccsen látni, hogy magyaráz, mutogat, néha örül, kihív játékosokat.
Most meg előjött a szokásos savanyúpofa a guggolással. Besül.
Lehetett tudni, hogy ez lesz? Lehetett. Látszott, hogy a 4-4-2 jobban fekszik a Pool ellen? Igen.
Erre ő meg analfabéta módon cselekszik, 3-0 után áll át.
Ráadásul a játékosokon is látszott, hogy meg vannak zavarodva, hogy nem erről volt szó.

2.: Szerintem totál nincs felnőve a feladathoz, teletojta a gatyáját, és ez át is ragadt a játékosokra. Képtelen feltüzelni a játékosokat, átadni nekik a pozitív mentalitást, motiválást.
Helyette beleülteti a fejükbe ezt a csaknekapjunkki gondolatokat.
Régebben is volt ilyen, hogy hátrányba kerültünk. És mi volt? nem volt fejetlenség, nyugodt maradt mindenki, nem estek ki a ritmusból, csinálta mindenki tovább a dolgát. Miért? Mert egy olyan edző állt a hátuk mögött, akiről tudták: számíthatnak rá.

3.: képtelen elszakadni a sablonoktól. Ahogy Cou kezdetése hiba volt, úgy Busié is. Arthur kezdetésével jobban jártunk volna. Aztán meg jöttek a szokásos sabloncserék. A szokásos időben.

4.: Messifüggőség: ez talán nem csak az ő hibája. Ez az egész támadóhármasé. Lajos már lassú, passzolni nem tud, cselezni nem tud, a ziccereit kihagyja. Egy évig nem rúgott gólt a BL-ben! EGY ÉVIG! Ez mindent elmond róla. Már küzdeni sem küzd úgy, ahogy régen. Rengeteget fetreng, hátha szabadot kap. És közben Cou-t ekézzük folyton. És ez, hogy ziccerben is Messinek passzoljunk, ő is ziccerben nekiáll cselezgetni...
Pedig tudunk jól játszani Messi nélkül is, látszódott ez ősszel.

Nagyon remélem, hogy a vezetőség elzavarja a francba, és hoz egy tökös edzőt, aki képes felrázni a csapatot, képes motiválni őket, és képes taktikailag is felkészülni a meccsekre.
Állítom, ha Klopp hozzánk jött volna, leigáztuk volna megint mindenkit.
Avatar
Cseri
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1793
Csatlakozott: 2010.11.19. 08:58:48
Tartózkodási hely: Pécs

2019.05.08. 09:08:35

Komolyan kérdezem,aki focizott,legyen kedves elmagyarázni,hogy életerős sportemberek,hogy a sápadt répában nem bírják tízen méterekről a kapus szemeközé vágni a labdát. pl.Tőzsértinho lágyan oda tekeri a kapus kezére,Suarez eltöri,Alba nem tudja átvenni,Roberto szembe a kapuval tovább tolja..
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
pep71
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1099
Csatlakozott: 2011.08.30. 00:28:51

2019.05.08. 09:04:36

azért tegnap az is kiderült, hogy Klopp rendszere/filozófiája sok játékost jobbnak mutat mint amilyen valójában(lásd Coutinho pl.), de igaz ez Máné-ra és Salah-ra is valószínűleg, mert, hogy egy Milner-Henderson-Origi-Shaqiri féle játákosokkal így lefocizni a barca-t, azért az önmagáért beszél.Gyorsaság, erő, akarat, nem a tili-toli..
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2019.05.08. 08:52:27

az történt, hogy két meccsen kikaptunk egy góllal. ja meg egy kis hab a tortán(nem nekünk) hogy ezzel ki is estünk.
nekem érzelmileg rettenetesen fáj, de némi vigasz, hogy rájöhettem az érték ítéletemet tu.képpen az elfogultságom torzítja. én ugyanis valójában úgy láttam, hogy a Pool a jobb csapat aztán az első meccsen elcsodálkoztam és baromira örültem, aztán a kettő között újra elfogott a kétség és a végére helyére kerültek a dolgok.
csak egyet tennék szóvá, mert szinte minden elhangzott már: sokat emlegettem ki is gúnyoltak itt, hogy a mai fociban az erő és a gyorsaság a kulcs. a gúnyolódók azt nem látják , hogy ezek az erős és gyors emberek mindent tudnak a labdával amit mi csak gyorsabban .
Messi: nem bántom mert csodálom. csodálom, ha okot ad rá. tegnap nem adott.
szégyen vagy nem most egy kis csömöröm van a Barcától, remélem nem sokáig.
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2019.05.08. 08:47:38

Léfe írta:Jól van, de kit keressenek a labdával. Coutihót vagy Suarezt, Busit stb. Na erre kiváncsi vagyok. Kit. Nem volt társa sem.
Igen, ezt a két embert kellett volna keresni,mivel ők voltak a pályán elől. Más kérdés,hogy Cou miért, de ettől még sokkal,sokkal többet kellett volna nyújtaniuk. Alázatban,elszántságban.Mivel negyed óra után lerítt a képernyőről,hogy Cou semmire nem jó,azonnal le kellett volna hozni.Furcsa ilyent mondani,de még mindíg vállalhatóbb tett,mit 60 percig emberhátrányban játszani önszántunkból.Csakhogy tegnap semmi sem segített volna! Semmi,mert itt a rendszer bukott meg egyértelműen! Az egész elképzelés nélküli, szánalmasan nagyképű rendszer,edző,vezetés,és a csapat. A csapat amely Messin,Vidalon és talán Stegenen kívül méltatlanul viselkedett. Nem győzöm emlegetni a 4.gólt! Ilyesmi egyértelműen a hitehagyottság,és teljes zavar bizonyítéka. Vánszorgunk a szögletnél befelé a tizenhatoson,háttal!!! vannak a labdának és csak a gólt veszik észre. Ennek a gólnak jelentése van! Bukott játékrendszer,bukott edző,bukott vezetés.
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2019.05.08. 08:19:00

Jól van, de kit keressenek a labdával. Coutihót vagy Suarezt, Busit stb. Na erre kiváncsi vagyok. Kit. Nem volt társa sem.
aynas
Capitá del Barça
Hozzászólások: 514
Csatlakozott: 2004.10.28. 13:08:07

2019.05.08. 08:14:00

"Hogy mindent a kétségtelenül a világ legnagyobb játékosára ,aki már 32 éves,minden rá legyen kihegyezve.
Nemzetközi szinten ez kevés a BL megnyeréséhez.Más edző kell ehhez,más vezetés, és más játék.Messit nagyon sajnálom.Mindent beleadott, és nem biztos,hogy ez mégegyszer össze fog jönni neki." Ez a kulcs szerintem is, de itt Messi és az edző felelőssége a döntő. Ők mondhatnák, hogy nem kell mindig Messit keresni labdával, hogy százas ziccerekben lőjenek kapura,merjenek játszani, vállalkozni.
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2019.05.08. 07:12:25

Kétség sem férhet ahhoz,hogy az csapat jutott tovább a két mérkőzés alapján, amelyik azt megérdemelte.Őszintén gratulálni kell a POOL-nak, akkor is, ha fájó és szomorú, ami történt.
Jobban játszottak a mi otthonunkban mit mi náluk, és otthon olyasmit mutattak csapat és edzőszinten, amit tényleg el kellene tanulnunk.
Arcpirítónak tartom,hogy EV a hibás jó magyar szokás szerint,és azok kritizálják most legjobban, akik a szezonban végig védték, a stabilitást és eredményességet emlegettek.Addíg mentek míg a kritikájukat megfogalmazókat nem egyszer sértegették...Nem EV omlott itt össze, hanem az egész csapat, a nemlétező koncepció.Tény,hogy most is gyakorlatilag 10 emberrel játszottunk,hiszen Cou csak létszámkitöltő volt.Hiba volt betenni,mint ahogy Vidalt lecserélni is.Abban a szakaszban pláne.
Messit is szidják Albával együtt. Nem számít,hogy ketten mennyit tettek a bajnokságban, ami számomra többet jelent a BL-nél a 38 meccs miatt is. de ez csak az én véleményem.Tegnap is mindenki Messit kereste, ő volt motivált, a többiek,igyekeztek semmit sem csinálni. Alba két hibájából két gólt kaptunk 10 mp-n belül miután eladta.Ez normális?
És ott a 4.gól Menthetetlen!!!!!! 3-0 ra vezet az ellenfél,úgy kéne figyelni hogy csak,odamenni a labdához,eléállni. Erre mindenki bóklászik befelé,háttal sétálnak a labdának, és csak azt veszik észre,hogy a hálóban a labda? Ezért a megye 1-ben lezavarják a pályáról a csapatot.
Teljes összeomlás.
Egyértelműen a vezetés a hibás,hogy hagyta a stabilitás :) oltárán feláldozni a Barca identitást.Néhány meccset kivéve az unalmas játékot. Hogy elnézte hogy 120-150 milliós játékosok egymást váltogassák,hogy semmilyen fix helyük ne legyen.
Hogy mindent a kétségtelenül a világ legnagyobb játékosára ,aki már 32 éves,minden rá legyen kihegyezve.
Nemzetközi szinten ez kevés a BL megnyeréséhez.Más edző kell ehhez,más vezetés, és más játék.Messit nagyon sajnálom.Mindent beleadott, és nem biztos,hogy ez mégegyszer össze fog jönni neki.
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2019.05.08. 06:45:54

MichaaBee: Kit küldenék el ? Jó kérdés,de az "öregek" elküldése, ha fájó is meg kell lépni. Nem egyszerre. Suarez és Vidál első körben, jövőre meglátjuk. Persze jelenleg még ugy ahogy oké, de látható volt a L.pool ellen a lassabb temponk. Itt a gond. De Jong-Arthur oké, ide még kell valaki Rakitics és Busi váltójaként. És egy center. Mert, ha minden marad mi lesz jövőre, vagy utána.

Ezt irtam tegnap az átigazolások topicban. Le akarták harapni a fejem. Na most látszott, hogy erős
és gyors ellenfél mit tud. A Rakéta-Busi-Vidal sor toyogott, Suaraz nulla. Minden ütközést megnyertek, mindig megelőztek minket és lefutották még Semedót is. Alba ? Nem lehet egy csapatban 6-7 30 fő feletti játékos. Persze a Getafe ellen elmegy. Fájó vagy nem egyesektől meg kell válni, másokat erősen rotálni. Tudom, hogy E.V. lesz a hiás, de szerintem nem elsősorbn Ő.
Még annyit, hogy a Poolnak nincs is jellemző stilua, csak nagyon erősek fizikélisan és gyorsak. Mi meg..Messit nemkell bántani, de senki nem volt társa, egyedül meg nem lehet.
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2019.05.08. 06:40:46

MichaaBee: Kit küldenék el ? Jó kérdés,de az "öregek" elküldése, ha fájó is meg kell lépni. Nem egyszerre. Suarez és Vidál első körben, jövőre meglátjuk. Persze jelenleg még ugy ahogy oké, de látható volt a L.pool ellen a lassabb temponk. Itt a gond. De Jong-Arthur oké, ide még kell valaki Rakitics és Busi váltójaként. És egy center. Mert, ha minden marad mi lesz jövőre, vagy utána.

Ezt irtam tegnap az átigazolások topicban. Le akarták harapni a fejem. Na most látszott, hogy erős
és gyors ellenfél mit tud. A Rakéta-Busi-Vidal sor toyogott, Suaraz nulla. Minden ütközést megnyertek, mindig megelőztek minket és lefutották még Semedót is. Alba ? Nem lehet egy csapatban 6-7 30 fő feletti játékos. Persze a Getafe ellen elmegy. Fájó vagy nem egyesektől meg kell válni, másokat erősen rotálni. Tudom, hogy E.V. lesz a hiás, de szerintem nem elsősorbn Ő.
Még annyit, hogy a Poolnak nincs is jellemző stilua, csak nagyon erősek fizikélisan és gyorsak. Mi meg..
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2019.05.08. 06:39:39

Végül is csak a szokásos. Nem akartunk focizni, csak letudni a 90 percet, pedig ott volt a tavalyi év példának. Akkor Dzeko, Schick,meg Cengiz Ünder szívatott háromgólos fórról, most meg Origi meg Wijnaldum. Ezt ne mondja senki, hogy normális. Egy Peppel ezeket a párharcokat gond nélkül lehozzuk, nála nem fér vele az ilyen mentalitás, amivel ezekre a meccsekre kimentünk. Olyan edző kellene, akinél szintén nem fér bele. Akkor jók lehetünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése