Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
9
10%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
28%
Más
33
38%
Nem hoznék senkit
16
18%
 
Szavazatok száma: 88
El Pistolero
Jugador del Barça
Hozzászólások: 206
Csatlakozott: 2015.08.14. 22:36:58

2019.05.10. 14:38:14

Koeman elfogadható eredményeket tudott elérni az Evertonnal is, de a világot nem váltotta meg. Ott nem kapott megfelelő helyettest Lukakuhoz és azonnal jöttek a vereségek majd a menesztés is.

Griezmann azért lenne jó választás, mert végre nem csak Messitől lehetne várni, hogy legyen egy megmozdulása amivel mérkőzést lehet nyerni. Ettől függetlenül valamiért azt érzem, hogy neki sem lenne itt posztja. Viszont ha sikerülne megfelelően beépíteni, szerepkört találni neki - sajnos nem látjuk a jövőt, hogy ez meg fog-e történnie vagy nem - akkor kérdés nélkül érkezhetne.

Nekem a hatalmas mániám Richarlison, akinek a napokban ismét megemlítette a nevét a katalán sajtó. Neki annyi a problémája, hogy még nincs azon a szinten, mint Griezmann, viszont minimum azt a jövőben minimum el tudná érni. Azonban nem tudom, hogy jelenleg mekkora erősítést tudna jelenteni: idén 13 gólra volt képes az Evertonban, _szerintem_ ugyanennyi játékperccel nálunk 20 bajnoki gólnak felelne meg. Egyébként Neymart is ennyi idősen igazoltuk le, ma lett 22. Csak a hórihorgastól jobb számokat várnék el az első évében, mint Neytől: más ha a Premier Leagueből, egy kb egyszinten lévő bajnokságból igazolsz ide vagy a braziloktól.

Valaki megemlítette és egyébként egyetértek vele: mi történt az orvosi stábbal? Jelenleg Dembelére nem a többi támadó érkezése jelenti a legnagyobb veszélyt, hanem a sok sérülése, ami kihat a teljesítményére. Ennyire rossz a genetikája? De akkor a Ligue 1-ben vagy a keményebb Bundesligában hogy tudta megúszni komolyabb sérülés
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2019.05.10. 13:51:47

davi10 írta:Arra a pár évre viszont nem igazán tudom ki jöhetne. Setien nem hiszem, hogy akkora megváltó lenne, a két holland meg ki tudja hogy válna be. Ten Hag szimpatikus csapatot rakott össze, de ezen kívül olyan sok mindent nem tud felmutatni, egy kupadöntőt, egy bajnoki ezüstérmet, illetve idén lehet összejön az arany. Emellé egy félidő alatt leadták a 3 gólos előnyt, ami nem jó ajánlólevél. És nekem kicsit fejetlen döntésnek tűnne tényleg a fél Ajaxot átköltöztetni Barcelonába, baráti viszony ide vagy oda.
Koeman munkásságával annyira nem vagyok tisztában, bár tény, hogy a holland válogatott kezd magára találni.
Jöjjön olyan arc, aki jó focit játszat, és tud bánni a fiatalokkal. Hacsak nem sikerül valami teljesen inkompetens embert idehozni, szerintem a bajnokságot (meg a kupát) hozzuk majd így, hogy az Atlético-t szétszedik valószínűleg, a Real pedig szintén csehül áll. Ha meg BL-esélyes csapatot akarunk összerakni, ahhoz jóval több kell, mint egy új edző.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Alcantara
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3903
Csatlakozott: 2011.08.30. 09:31:30

2019.05.10. 13:48:02

Vakmacska írta:Csak saját magunkat járatjuk le vele, ha ide hozzuk.
Szemen köp minket, és mi letöröljük, és megköszönjük.
És most felkínáljuk a lehetőséget, hogy megint leköpjön minket.

Ha akart volna, akkor tavaly jött már volna.
Nem szoktam ebben a stílusban írni, de ebben a témakörben ezzel az írással tudok legjobban azonosulni.Nagyon igaz. Ide lehet hozni szurkolóktól függetlenül sajnos, de hogy nem lesz itt népszerű azt lefogadom.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6626
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.05.10. 13:37:17

szasz írta:Egyébként a legnagyobb igazolás láttam másnál is leírva, szerintem Xavi lenne a kispadra, még ha nem is nyernénk jövőre bajnokságot vele, akkor is.
Elnökválasztás mikor lesz ? 2-3 év múlva, csak ha nem lesz előrehozott?
Választás 2021-ben lesz. Ezért nem tartom kizártnak, hogy Barto hagyja kitöltetni a még 1+1 évet Valverde-vel, aztán majd a következő elnök vakarhatja a fejét, hogy ki jöjjön a kispadra.

Xavi-nak mindenképp hagyni kéne pár évet, akár az utánpótlásban, akár egy kisebb spanyol csapatnál, túl mély víz lenne ez neki.

De nekem nagyon az jön le, hogy csak egy "beugrót" keresnek a következő 1-2 évre, utána jön Xavi, bármit is csinál az első csapatával.

Arra a pár évre viszont nem igazán tudom ki jöhetne. Setien nem hiszem, hogy akkora megváltó lenne, a két holland meg ki tudja hogy válna be. Ten Hag szimpatikus csapatot rakott össze, de ezen kívül olyan sok mindent nem tud felmutatni, egy kupadöntőt, egy bajnoki ezüstérmet, illetve idén lehet összejön az arany. Emellé egy félidő alatt leadták a 3 gólos előnyt, ami nem jó ajánlólevél. És nekem kicsit fejetlen döntésnek tűnne tényleg a fél Ajaxot átköltöztetni Barcelonába, baráti viszony ide vagy oda.
Koeman munkásságával annyira nem vagyok tisztában, bár tény, hogy a holland válogatott kezd magára találni.

Adná magát Pimienta, aki már az ifi BL alapján ismeri is az utánpótlást, és fel is tudja tüzelni a játékosokat 1-1 meccsre. Annyira nem követem a B csapatot, látom, hogy van még esély feljutásra, de nem tudom mennyi időt tölt a kulcsjátékosaival, akik a nagycsapattal edzenek és beugranak néha.
Ő viszont tényleg a "mi kutyánk kölyke" lenne, az elvakult katalánoknak se lehetne rá egy rossz szavuk se, még az edzői ranglétrát is nálunk járja végig.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2019.05.10. 12:58:38

Ha Griz és Felix keigazolása ugyanannyiba kerül, még szép, hogy az utóbbi éri meg jobban.
Avatar
szasz
Barça C
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2017.04.27. 12:06:12

2019.05.10. 12:48:18

Sziaszok!

Nem rég láttam a "Take the ball, pass the ball" című remekművet.
Aztán a Liverpool elleni visszavágót. :D

Elég nagy a kontraszt. :D

Az igazolások tekintetében szerintem egy fontos kérdés van:
- visszatérünk a "régi" filozófiához vagy sem.

Tekintve, hogy más-más típusú játékstílushoz, más típusú emberek kellenek, ettől függően kellene a kereten is alakítani szerintem.

Egyébként a legnagyobb igazolás láttam másnál is leírva, szerintem Xavi lenne a kispadra, még ha nem is nyernénk jövőre bajnokságot vele, akkor is.
Elnökválasztás mikor lesz ? 2-3 év múlva, csak ha nem lesz előrehozott?
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4857
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2019.05.10. 12:30:21

vinszentvega írta:Szép jó reggelt!! Ezúton szeretnélek üdvözölni a 21. századi labdarugás világában!
Te komolyan azt hiszed még, hogy a világ legnagyobb, legbefolyásosabb üzletágában figyelik még az emberséget??? Olyankor amikor leigazolnak egy játékost 55 kg-mal és megmondják neki, hogy fogyelj 15 kilogram izmot rádtennénk. OK? OK!
A szurkolóknak nem az számít már sajnos, mint 85-ben! Mindent megakarnak nyerni, mindent bírtokolni akarnak. Ilyen dolgoknál mikor szokott számítani a játékos érzelmi állapota???
Mindamellett ott van még támasztó példának az NBA, az NFL .. Ott is ugyan ez folyik, csak még elképesztőbb méretkeben...
Épp ezen esetek támasztja alá, hogy nem igaz amit írsz... :roll:

A választás adott, viszont nagy valószínűséggel a labdarúgók 90%-át nem zavarja, és az áltatlad leírt forgatókönyvet választja. De konkrét eset után, azt írni, hogy ilyen nem fordul elő??
Kép
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Avatar
vinszentvega
Capitá del Barça
Hozzászólások: 831
Csatlakozott: 2016.09.13. 10:17:08

2019.05.10. 11:39:58

geridoss írta:
vinszentvega írta: Ugyanúgy, mint az hogy sem Umtiti-t és sem Suarezt nem vágtán pofán, hogy kuss, megműtenek, nincs kecmec, majd utána pihensz..
Szerinted ez így működik? Akkor elég nagy bajok vannak. A játékosok emberek, nem használati tárgyak.

Kicsit gondolj már bele mélyebben abba, amit írtál.
Szép jó reggelt!! Ezúton szeretnélek üdvözölni a 21. századi labdarugás világában!
Te komolyan azt hiszed még, hogy a világ legnagyobb, legbefolyásosabb üzletágában figyelik még az emberséget??? Olyankor amikor leigazolnak egy játékost 55 kg-mal és megmondják neki, hogy fogyelj 15 kilogram izmot rádtennénk. OK? OK!
A szurkolóknak nem az számít már sajnos, mint 85-ben! Mindent megakarnak nyerni, mindent bírtokolni akarnak. Ilyen dolgoknál mikor szokott számítani a játékos érzelmi állapota???
Mindamellett ott van még támasztó példának az NBA, az NFL .. Ott is ugyan ez folyik, csak még elképesztőbb méretkeben...
....Azt hiszem ez egy elég komoly témát érint a dolog, ha érdekel szerintem, ha rágoogle-zol, rögtön találsz erről rengeteg leírást, MTE-MTA szakdolgozatokat stb...
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6626
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.05.10. 11:32:36

Nagyon remélem, hogy Abidal-ék visszanézik a legutóbbi hazai Atletico elleni meccset, és meghallják mi a többség véleménye Antoine "The making of a legend" Griezmann-ról.

Amellett, hogy egy irritáló majomnak tartom, rajta nyilvánvalóan látszik, hogy neki az való, hogy az éppen aktuális csapatában kiskirály legyen. Sokkal inkább való neki a PSG, mint egy rendes csapat, pláne egy olyan ahol "Messi árnyékában" kell játszania.

És még mindig nem értem hogy fér össze az, hogy edzőknél csak olyat hoznak, akinek van múltja a klubbal (ami szerintem baromság), de játékosoknál beleférhet egy ilyen pojáca, akinek volt pofája ekkora drámát rendezni tavaly.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
geridoss
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2785
Csatlakozott: 2008.11.30. 23:00:46
Tartózkodási hely: Eger

2019.05.10. 11:03:53

vinszentvega írta: Ugyanúgy, mint az hogy sem Umtiti-t és sem Suarezt nem vágtán pofán, hogy kuss, megműtenek, nincs kecmec, majd utána pihensz..
Szerinted ez így működik? Akkor elég nagy bajok vannak. A játékosok emberek, nem használati tárgyak.

Kicsit gondolj már bele mélyebben abba, amit írtál.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Avatar
vinszentvega
Capitá del Barça
Hozzászólások: 831
Csatlakozott: 2016.09.13. 10:17:08

2019.05.10. 10:24:30

Mindenki edző és játékosvásárlást látja csak előtérben, de kérdem én mi van az orvosi stábunkkal?(ha már lúd, röfögjön!)
Dembelé folymatosa hiányzása, valamilyen szinten az ő érdemük. Ugyanúgy, mint az hogy sem Umtiti-t és sem Suarezt nem vágtán pofán, hogy kuss, megműtenek, nincs kecmec, majd utána pihensz..
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
vg99
Capitá del Barça
Hozzászólások: 539
Csatlakozott: 2019.04.15. 18:07:51

2019.05.10. 10:05:19

Szerintetek mik a reális számok egy közepes takarítás esetén?
- Coutinho 80M
- Rakitic (Busi) 50M
- Umtiti 40M
- Gomes 30M
- Rafinha 0
- D Suarez 10M
- Cilissen 40M
- kölcsönzöttek vissza
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2019.05.10. 07:30:54

Csak saját magunkat járatjuk le vele, ha ide hozzuk.
Szemen köp minket, és mi letöröljük, és megköszönjük.
És most felkínáljuk a lehetőséget, hogy megint leköpjön minket.

Ha akart volna, akkor tavaly jött már volna.
Barca_10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2009.06.27. 15:50:43

2019.05.10. 07:29:25

Ha igazak a hírek grízzmanról az megint csak bizonyítja milyen szánalmas csapat lettünk. Hova lett a tartás? Laporta alatt ilyen nem fordulhatott volna elő. A sportszakmai részhez pedig minek is nekünk még egy nem gyors, egylábas, semmiben sem kiemelkedő nagypofájú örökmásodik? Mert Piqué haverja?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2019.05.10. 05:35:15

Grizivel a fedélzeten simán hozzuk a bajnokságot meg a kupát megint (és remek dolog ez is), de ha a BL-hez hozzuk, azon csak röhögni lehet. Rendszeresen besülő csapatot erősíteni egy címeres lúzerrel. :D
Arról nem ia beszélve, hogy hülyét csinált tavaly mindenkiből. De igyekszem majd megkedvelni, ha csatlakozik.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
GPityu
Barça C
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2012.10.10. 22:15:20

2019.05.10. 01:07:04

Vissza Neymart, Cou eladásából fele megvan....ő jönne biztosan...
Pityu
Avatar
barca0417
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2034
Csatlakozott: 2006.10.27. 18:06:27
Tartózkodási hely: erre-arra

2019.05.09. 22:55:24

Tavaly még örültem volna Griezmannak, iden már nem. Sokkal inkább Jovic, vagy Lacazette, vagy Gabriel Jesus. Őt amugy a Bola szerint, ha el tudja adni a City, akkor mennek Joao Felixre. Ezek szerint talan nem mozdíthatatlan a brazil. De mindegy Grizit nem annyira akarom, meg posztja se igen lenne nálunk. Coutinhot viszont még megnézném egy masik edző alatt is, mielőtt eladjuk.
Kép
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2019.05.09. 22:39:08

Frankfurt elnöke konkrétan tagadta is. Nincs semmi infó azóta róla amúgy, volt egy hírdömping 1 hónapja, hogy a Barcáé, most 1 hete hogy a Madridé, de úgy tűnik egyelőre egyik se igaz.

Mondjuk mi szerintem tényleg kiszállunk az érte folytatott harcból Griezmann miatt. Max akkor nem, ha Lajos megy, de arra meg az esély elég halovány szerintem.
Avatar
ab1daL
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3471
Csatlakozott: 2008.05.08. 18:40:25
Tartózkodási hely: Siófok

2019.05.09. 22:31:56

Pedig közben Jovic megint beköszönt. Vele egyébként mivan? Nagyon írták, hogy végül Madridban köt ki, de azóta sincs arról megerősítés, de még csak hír se azóta.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - de Jong, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Guiu, Roque
johdepp
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 273
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2019.05.09. 22:27:40

MatyiG írta:Kezdődik az újabb Griezmann-saga. :D
Na, már csak ez hiányzott. Remélem, marad Ernesztó az edző jövőre is, remélem, azt a francia kis taknyot is elhozzák ide, aztán hadd játsszon Dembélé kárára.
Legalább nem kell majd heti 90-180 percet végigszenvednem, mert akkor tuti, nem fogok nézni egy meccset sem. Bőségesen elég volt ebből a híg miafenéből az elmúlt két évben...
Látom magam előtt a jövő évi gálakezdőt:
TS - SR, Piqué, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suárez, Griezmann
Padon meg majd rohadhat Semedo, Umtiti, Di Lájt (ha jön), De Jong, Dembélé, Puig és társaik, akik csak a lelátóra férnek fel. Nehogy má' focihoz hasonlító dolgot kelljen néznie a népnek.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18362
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.05.09. 22:14:05

Kezdődik az újabb Griezmann-saga. :D
Avatar
Stoichkov
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 306
Csatlakozott: 2004.10.09. 12:24:19

2019.05.09. 13:42:02

na akkor en is hozzaszolok most, felocsudva a keddi sokkbol vegre:

azert dontottem ez a topik mellett, mert sokan ilyenkor arra a kovetkeztetesre jutnak, hogy el kell adni egy rakat jatekost akik gyenge teljesitmenyt nyujtottak, es ujakat kell hozni helyettuk.

az en konkluziom ettol kicsit tobb: ami nalunk most mar evek ota nincs, az egy csapat.

erdemes megnezni a liverpool keretet a visszavagon, messze nem a legerosebb 11 jatekos volt a palyan, de ez korantsem latszodott rajtuk. Ugyanis amikor van egy csapatod, akkor az nem csak az egyeni jatekosoktol fugg, mert van egy megalapozott hangulat, kultura, strategia, taktika, motivacio. Erre pedig lehet alapozni kritikus szituaciokban.

Mikor lattuk legutobb a barca-t ugy kijonni a palyara mint ahogy a liverpool tette kedden? nagyon regen... es szamomra ez a legfajobb pont es ez az amiben a legnagyobb valtozast varom. Azt szeretnem, hogy a csapatunk ne azon aggodjon, hogy messi a palyan van e vagy sem, hanem menjenek ki es kuzdjenek mintha nem lenne holnap.

A csapat epitese elso sorban az edzo feladata, es ebben Valverde megbukott. Mennie kell.

Ezen felul annak ellenere, hogy mennyire becsulom messit, es egyertelmuen egy megismetelhetetlen tehetsegnek tartom, sajnos ehhez a dinamikahoz o is nagyban hozzajarul. Az az erzesem, hogy majdnem lehetetlen egy igazi csapatot epiteni egy ekkora zseni kore. 6-7 evvel ezelott amikor meg volt puyolunk, xavink, stb - volt egy nagyon jo egyensuly a csapatban. Ez mostanra elveszett, es azt latom, hogy majdnem mindenkit megbenit messi zsenije es meggatolja oket, hogy teljesen atadjak magukat a csapatnak. Aztan ott van az is, hogy amig jatekosok tobb percet kapnak csak azert mert Messi kedveli oket, a csapat fogja megszenvedni ezt, tobbszorosen. Egy tehetseges edzo ebben is segithetne, helyre tenni az eroviszonyokat.

Izgalmas evek ele nezunk, de ha egy dolgot kivanhatok az nem bl gyozelem vagy valamilyen egyeb trofea, hanem egy osszetarto eros csapat.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10089
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.05.09. 11:48:57

Cestus írta:Igazából azt kellene eldönteni, mi a cél. A keretünk teljesen jó a spanyol trófeákhoz, így ha ezeket továbbra is nyerni akarjuk, olyan nagy változtatásokat nem érdemes eszközöni. Szerintem emiatt nem is lesz semmi komoly, és a Busi-Alba-Messi-Suárez-Piqué-Rakitic féle kemény magból maximum Rakitic kerül el (aki az anfieldi blama után egy nappal már Sevillában smúzol).

Ha meg BL-t akarunk, ahhoz egészen komoly változtatásokra lenne szükség (nem csak a kispad tekintetében, mert ez a csapat be fog sülni Európába újra meg újra) aminek lehet az lehet a hozománya, hogy pár évig nem jönnek a spanyol trófeák sem. Ezt pedig nem fogja meglépni a klub.


Amíg Messi itt van, nem is lehet más a cél, mint a BL. Amíg itt van nálunk egy ilyen űrlény, aki sokszor önmaga el tud dönteni meccseket, addig ki kell ezt maxolni, utána ráérünk lejjebb adni az igényekből.

Az a legszomorúbb, hogy nem képességbeli hiányok vannak, hanem fejbeli, hozzáállásbeli hiányok.Ilyen NINCS, hogy sorra bucira verjük a csapatokat otthon, idegenben meg ők vernek minket nagyon simán 3-4 gólokkal.
Zidane ezzel a kerettel az elmúlt 2 kiírásból legalább 1 BL-t nyert volna, mert képes úgy felrázni egy csapatot mentálisan, hogy mintha vért innának meccs előtt.

1-2 sápadt, unott karaktert ki kell rakni, le kell rakni a padra, helyettest szerezni, aztán versenyeztetni őket. De amíg olyanok vannak mint Busquets aki annyi labdát ad el egy meccsen, mint csúcsformában 2 szezon alatt, addig nincs miről beszélni.

Griezmann meg... :lol: Az újabb győztes mentalitású emberke....Ennek ellenére jelenleg klasszisokkal nagyobb haszna lehetne a baloson, mint jelenleg Coutinhonak, és talán ha nem ő a fő megváltó, akkor jobban is teljesítene a fontosabb meccseken mint ahogy eddig tette.Plusz Simeone focinak hála, talán védekezni is jobban tudna mint Coutinho.
Neymar hiánya mocskosul látszik, kedden egy Neymarral továbbjutunk, mert nem Messinek kellett volna egyedül rohangálni a Liverpool kapuja felé.

Kemény kéz kell ide, újraszervezni a csapat játékát, fel kell rázni és tököt növeszteni nekik, mert az nem állapot hogy a gólvonalról is Messit keresik ahelyett hogy rászúrnák.
Messi is már az odavágón agyérgörcsöt kapott, amiért a ziccerekkel folyamatosan őt keresik a próbálkozás helyett, ehhez képest nem képesek..
Robi is öcsém, hol lett volna Remontada, ha a góljánál kapurarúgás helyett visszapasszolni akart volna a PSG ellen?
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2019.05.09. 11:43:46

Bizony öregecske a csapat, egyre többen irják. Én onnan csak Rakiticsot tartanám meg a 30-on tuliak közül, azzal hogy hol padozik, hol játszhat. Sajnos nem kreativ Ő sem. Arturtól sem ájulok el, mert megtartja a labdát, de nem alkot, előre végképen nem. Busi nagy nulla lett, lassu,forgoldó, körülményes és sok labdát elad. Mehet Vidállal együt annak ellenére, Ő nagyot hajt. De Jong-Artur-Még egy fiatal kellene alapnak, köztük olyan aki irányitani tud. De ez nehéz.
Fiatalabb, hajtos középpálya kell. Suarez is repüljön, még ha Messi haverja is, maximum tartalék. Persze kell egy center aki nem darabos és gyors. A cikkel amugy egyetértek, de Valverdét megitélni nem nagyon tudom. Nem tudom miért kellene LELKESITENI egy Barcelonát, ráadásul sokat, nagyon sokat keresnek. A régi Pep stilust el lehet felejteni, mert két olyan zseni, min Xavi és Ini ugysem lesznek. Ami ezt a csufos kiesést illeti, nem tudom elfogadni, hogy az hitték már továbbjutottak. Lassu, öreg csapat na : lefutottak minket, a lecsorgókat mind összeszedték, és
párharcokat megnyerték. ÉS!!! Akáhány góllal vezetett a Pool, csak álltunk, hátra és oldalt passzolgatva, eszükbe sem jutott, hogy neki kellene állni támadni és golt rugni. sküszöm, mintha
egy bunda meccset néztem volna.
Avatar
senkialfonz40
Capitá del Barça
Hozzászólások: 757
Csatlakozott: 2009.06.22. 19:46:19
Tartózkodási hely: Budapest

2019.05.09. 11:36:54

Cestus írta:Igazából azt kellene eldönteni, mi a cél. A keretünk teljesen jó a spanyol trófeákhoz, így ha ezeket továbbra is nyerni akarjuk, olyan nagy változtatásokat nem érdemes eszközöni. Szerintem emiatt nem is lesz semmi komoly, és a Busi-Alba-Messi-Suárez-Piqué-Rakitic féle kemény magból maximum Rakitic kerül el (aki az anfieldi blama után egy nappal már Sevillában smúzol).

Ha meg BL-t akarunk, ahhoz egészen komoly változtatásokra lenne szükség (nem csak a kispad tekintetében, mert ez a csapat be fog sülni Európába újra meg újra) aminek lehet az lehet a hozománya, hogy pár évig nem jönnek a spanyol trófeák sem. Ezt pedig nem fogja meglépni a klub.
Ezzel nagyon egyetértek sajnos!
Hazai terepen elbírjiuk Suarezt, Coutinhot és még Busit is, amikor pocsék...
Ebből Suarez hiába hozott a végén gólokat, annyira rossz, hogy nem találok szavakat rá.
Coutinho óriási csalódás az akarat teljes hiányával...
Van, hogy ez a három ember egyszerre [auto_cenzúra] és még így is sikerült hozni meccseket..
De a Pool megmutatta, miről szól az, amikor mindent megteszel a céljaidért. Én is úgy gondolom, a mag nem ilyen fából faragott karakter..
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Válasz küldése