Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Avatar
Nervo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 536
Csatlakozott: 2014.03.07. 14:50:11
Tartózkodási hely: Home, Workplace.

2019.05.12. 11:11:43

"Koeman is in a pole position to coach Barça". (totgira CatRadio)

Valverde azt mond amit akar, amíg a vezetők nem állnak ki ugyanazzal amit ő mondott, addig van remény hogy eltüntetik. :D
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2019.05.12. 11:01:47

Nem fogok hazudni, mindannyiunknak nagyon fájt ez a vereség. Ilyenkor mindenki úgy áll a csapathoz, hogy mindent fel kell égetni, mindent elölről kell kezdeni, minden rossz... Úgy viselkednek ilyenkor az emberek, mint mikor a gyerekeim hisztiznek... Idővel minden a helyére fog kerülni, tartozunk a szurkolóinknak azzal, hogy most talpra álljunk” – tette hozzá Valverde, aki a Liverpool elleni meccset is értékelte.

„Nem az volt a baj, hogy kikaptunk, az volt a baj, ahogy kikaptunk. Fájdalmas volt nézni is, ahogy játszottunk a visszavágón, különösen a második félidőben. Egy négygólos kiütést egy ilyen csapatnál nagyon nehéz elviselni. Most minden labdarúgónk lába nehezebb egy kicsit, De nincs mit tenni, előre kell tekinteni...” – mondta Valverde.


Még ő van megsértődve, hogy mindenki azt mondja, hogy takarodjon! Behalok! Kétszer belelép ugyanabba a szrba, és még ő van megsértődve????
IGEN FÁJDALMAS VOLT NÉZNI!!! DE ERRŐL TE TEHETSZ, TE TETTED ILYEN INPOTENSSÉ KÉT ÉV ALATT A CSAPATOT, TE KÖVETTED EL UGYANAZT A HIBÁT, AMIT TAVALY!!!!

ÚGY viselkedik, mint egy NB1-es sztáredző, ha számon kérik rajta a vereséget.
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2162
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Szatmárnémeti

2019.05.12. 10:57:00

Kovbal88 írta:Az lehet az edző hibája is, de lehet a vezetés hibája vagy a többi játékosé.
Az, hogy nem épít be fiatalokat, az lehet hogy megint nem csak Valverde hibája, hanem a klubvezetésé, hogy nincsenek új Xavi-k, Iniesta-k az ifik között.
Amíg a játékosok 4-0-s hátrányban, úgy, hogy csak 1 gól kéne, totyognak s nem halnak meg a pályán, messzemenőleg az edzőt kell előszedni. Olyan ember kell, akiért küzdenek a játékosok, aki leordítja a fejüket és motiválni tudja őket (Pep, LE, Klopp, Simeone mind ilyen emberek).

Vannak új Xavi-k és vannak új Iniesta-k. Emlékszem, az elején mennyi gyenge meccse volt Xavinak, s mennyire sok butaságot csináltak, mert a fiatal játékosoknak meccsrutin kell s önbizalom. Ehhez időre van szükség, de nem az a megoldás, hogy van SZUPERSZTÁR kezdő és van TELJESEN C-VONALÚ kezdő. Ha kicsit keverni lehetne néha a kettőt, s a sztárok mellett játszhatnának a fiatalok egy-két meccset, az segítene sokat. De lehet én vagyok hülye a focihoz. :roll:
més que un club
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.05.12. 10:56:03

Milyen eredmények igazolják őt?
kétszer egymás után így kiesni a bl-ből az szégyen, és rajta is múlott.
Capellot is elküldték a bajnoki címe után Madridból, mert látszott hogy az a játék oda kevés, és hányingerkeltő.

Vele kell kezdeni, és mehet vele Coutinho, Lajos, Busquets trió is.

Coutinhoról felesleges beszélni, annyira gyenge az ember akármilyen poszton, akármilyen csapat ellen szerepel, hogy ég az ember pofájáról a bőr, miközben nézi. Oleguer volt talán ez a színvonal, aki ennyire kilógott lefelé a csapatból.

A másik kettő még védhető figura, de alapkezdőnek egyiknek sem szabadna lennie.
És itt felvetődik Messi szerepe is, hogy el kéne fogadnia, hogy attól mert a barátja az uru, még nem kell a csapatba erőltetni. Aki nem tud megtartani egy labdát elől 2-3 másodpercre (ugye át sem tudja venni szóval már itt bukik), az ne legyen már standard kezdő.
Tehát le kéne vennie a kezét Messinek róla, vagy akkor fogadja el, hogy BL-t nem fog nyerni többet már.
Busi dettó, ilyen lomha, körülményes emberrel sansztalan a dolog.
Hiába gürizett az odavágón Vidal helyette is, 60 percig bírta.

Én remélem de Jong beváltja a hozzáfűzött reményeket, és kiszorítja Busquetset végre. Bár ha EV az edző, játszhat akármilyen jól a holland, Busquets kezdő lesz, őt meg berakja jobb bekkbe inkább.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
vg99
Capitá del Barça
Hozzászólások: 539
Csatlakozott: 2019.04.15. 18:07:51

2019.05.12. 09:39:30

Remélem ma előkerülnek a fehér zsebkendők, mert másból Valverde és a Presidente sem ért. Szerintem óriási gödörbe sodródunk, ha ezen az úton megyünk tovább. Kihalt a szép játék, miközben pont mennek azon csapatok, ahol pörgés van. Nem látszik a jövő, a fiatalok sem. Nehogy már azért maradjon mert ez ellen a Reál ellen bajnok tud lenni. Ki nem tudna??? Ja és menjen Barto is, ha komolyan ebben a modellben hisz.
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2165
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2019.05.12. 09:04:55

Subinho írta:Nem tudom, de nem fogunk tudni megszabadulni ettől az embertől. Utolsó éve elvileg, de ha jönnek az eredmények esetleg ősszel, akkor a vezetőség tuti letesz elé egy szerződés hosszabbítást. Gratula! Ki is mondta, hogy Barto csak egy könyvelő... :(
Nem kell tőle megszabadulni, mert az eredmények ők igazolják, 70 meccsből volt egy olyan, ami nem jött össze. Persze a többin se volt tökéletes a játék, pl a Real ellen a kupába simán kieshettünk volna mi is.. De az eredményei miatt, egyszerűen nem lehet elküldeni, mert azok őt igazolják.

Meg lehet persze vizsgálni a dolgokat, és ha akarunk változást akkor igenis vele kell kezdeni, de ahhoz, olyan edző kell, mert lehetne itt ki és bepakolni az és régi embereket a csapatba, viszont azt ne felejtsük el, hogy neki nincs Xavi, Iniesta, akik nem mellesleg korábban a legjobb korban voltak, hozzá, hogy összerakjon egy olyan csapatot, mint az elődei.

Coutinho jó játékos tavaly kimondottan jól illeszkedett be, de idén semmi extrát nem adott. Dembele se a folyamatos sérüléseivel. Arthurtól se vagyok elszállva. Mert támadójátékban ő se nyújt semmi kiemelkedőt. Aki bevált az Langlet és Vidal, mellékük van még egy ter Stegen, Pique, Alba és úgye Messi. A húszon-akárhány fős keretből 6 játékos az aki, idén odatette magát.
Ez lehet az edző hibája is, de lehet a vezetés hibája vagy a többi játékosé.
Az, hogy nem épít be fiatalokat, az lehet hogy megint nem csak Valverde hibája, hanem a klubvezetésé, hogy nincsenek új Xavi-k, Iniesta-k az ifik között.
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2019.05.12. 08:45:27

szerintem a Messire(és a haverjára!) kihegyezett játék mondott csődöt. de fontos, hogy hol?! az egy- két meccses buktatókon ahol a csapatjáték hozza a stabilitást és a mentális erő sem két ember kiváltsága marad.
a Liga elbírta azt hogy egy félidős játékok garmadával hoztunk három pontokat, megkaptuk ajándékba más csapatok hullámvölgyeit és az összeadás után ez elég volt.
a BL. finisre más mentalitás, és hibátlan képességű csapat kell. egyszerűen nem garantálható félkész, sértett, alkalmatlan emberekkel a siker. és hiába mondjátok, a keret! Valverde ismét oda jutott, hogy Semédón kívül nem volt a kispadon alkalmas csere, szemben az angolokkal amit jól láthattunk. okolható e Messi? nehéz mit mondani erre. talán azért igen hogy ezt a rendszert ő elfogadja, talán azért hogy vehemensebben dolgozhatna azon, hogy a csapatban több ember legyen képes a góllövésre, a hatékonyabb több emberes támadójátékra. persze világos: akkor miért van Valverde? na igen ez a másik nehéz kérdés.
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2019.05.12. 07:49:26

Nem tudom, de nem fogunk tudni megszabadulni ettől az embertől. Utolsó éve elvileg, de ha jönnek az eredmények esetleg ősszel, akkor a vezetőség tuti letesz elé egy szerződés hosszabbítást. Gratula! Ki is mondta, hogy Barto csak egy könyvelő... :(
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2019.05.12. 07:39:56

Érdekes lenne tudni, mi Messi vélemény egy estleges cseréről. Nincsen kizárva, hogy Ő EV. mellett áll.Nem akarok posztokat sorolni, de 1-2 csere nem elég minimum 4-5 kellene, egyrészt a fiatalitás, másrészt a verseny helyzet kialakitása miatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Léfe 2019.05.12. 07:53:23-kor.
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2019.05.12. 07:25:48

Most olvasom hogy Valverde nem mond le és a vezetőség is mellette áll!!! Mivan??? Nem néztek meccset egész évben? Nézhetetlen volt a játékunk! A BL kiesés csak hab a tortán... Komolyan nem hiszem el!!!
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2019.05.11. 22:15:15

Kovbal88 írta:Lehetne itt ebből a keretből és egy két igazolással világverő csapatot csinálni. Még Messiben is van legalább két év... A kérdés az, hogy egyáltalán akarunk-e. Mert lehet mindenkinek megfelel, ami most van. Elfocizgat a csapat egy normál szinten, nem mondom, hogy nincs küzdelem a pályán, mert, azért aminek kell lennie az megvan, de hogy nem halunk meg az biztos.

Nem gondolnám, hogy ez Valverde hibája, nyilván nem annyi az edző feladata, hogy 90 percet üljön a kispadon és cseréljen hármat, hanem hhogy összerakjon egy jó taktikával felépített csapatot, ami a meccsen ütőképes lehet.

Liverpoolban, nem játszottunk katasztrofálisan rosszul, csak nem rúgtunk gólt, kellett volna a nagyobb lelkesedés. De nem csak az edzőtől, a játékostól is.
Egyébként nem tudom elhinni, hogy így ki tudtunk esni. Ezt nem lenne szabad annyiban hagyni, de a jelek szerint túl vagyunk rajta. Amire idén már annyira nem is, jövőre okozhat komoly problémákat.
Egyetértek mindennel. Én is azt látom, hogy a csapatnak, és a fejeseknek is igazából jó ez így, a bajnokságot nagy eséllyel elhozzuk minden évben, a BL meg hátha leesik, ha meg kiröhögtetjük magunkat, akkor páran lenyilatkozzák, hogy "tanulunk a hibáinkból", meg "a helyzetek megvoltak, csak nem mentek be", aztán el van felejtve a részükről. Mintha a válogatottat látnám, csak ezek a srácok tudnak focizni is alapvetően. Mindenkinek a haverja ott a kezdőben, meg a kispadon az edző is már haver (mind a csapattal, mind a vezetőséggel), ráadásul a kupák is jönnek Spanyolországban, szóval még azt sem hányhatja senki a szemükre, hogy eredménytelen ez a tutyimutyiság. Csak Európában meg már kijön, hogy azért hátrányos ez a hatalmas kényelem.

Világverő csapat meg lehetnénk már most is szerintem, a keretünk az egyik legjobb jelenleg Európában. Viszont hiányzik már a idősödő csapatgerincből az éhség, amire borzasztóan nagy szükség lenne ahhoz, hogy egy-egy ilyen idegenbeli nehéz, megszorongatott helyzetben úrrá legyenek a félelmükön. És emiatt írom azt, hogy edző legyen a talpán, aki felrázza ezt a bandát (tehát anélkül, hogy bárkit elzavarnánk/padra száműznénk). Valverde erre nyilvánvalóan alkalmatlan, mert ha taktikailag jó is, de motivátornak kb. a legrosszabb edző, aki létezhet. Ő tényleg bajnokságot nyerni alkalmas, mert kimér mindent patikamérlegen, oszt-szoroz, és a végén begyűjti a pontokat, persze trágya játékkal. Viszont az ő játékosai sosem fognak habzó szájjal pályára lépni egy ellenséges stadionban.

Úgy érzem, hogy a csapatunk az a diák, akit óriási intelligenciával áldott meg a sors, így a középiskolában a tárgyait minimális tanulással hozza ötösre, hozzászokik ahhoz, hogy IQ-ból lesimáz mindent, aztán ahogy bekerül az egyetemre, az első zéhán megvágják, mert még nem sejtette akkor, hogy az ész mellé ott már seggelni is kell tudni. :D
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2165
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2019.05.11. 22:04:24

Cestus írta:Edzőként milyen habitusú Koeman? Fel tudná kavarni a mostani állóvizet? Bár sajnos attól tartok, a mostani csapatgerincbe már nincs edző, aki elég életet tudna verni egy BL-hez.
Lehetne itt ebből a keretből és egy két igazolással világverő csapatot csinálni. Még Messiben is van legalább két év... A kérdés az, hogy egyáltalán akarunk-e. Mert lehet mindenkinek megfelel, ami most van. Elfocizgat a csapat egy normál szinten, nem mondom, hogy nincs küzdelem a pályán, mert, azért aminek kell lennie az megvan, de hogy nem halunk meg az biztos.

Nem gondolnám, hogy ez Valverde hibája, nyilván nem annyi az edző feladata, hogy 90 percet üljön a kispadon és cseréljen hármat, hanem hhogy összerakjon egy jó taktikával felépített csapatot, ami a meccsen ütőképes lehet.

Liverpoolban, nem játszottunk katasztrofálisan rosszul, csak nem rúgtunk gólt, kellett volna a nagyobb lelkesedés. De nem csak az edzőtől, a játékostól is.
Egyébként nem tudom elhinni, hogy így ki tudtunk esni. Ezt nem lenne szabad annyiban hagyni, de a jelek szerint túl vagyunk rajta. Amire idén már annyira nem is, jövőre okozhat komoly problémákat.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2019.05.11. 21:07:41

Sohaviszonlátásra szöveggel küldeném el. De minthogy semmi befolyásom nincs a dolgok alakulására, nem szórakoztatom ezzel a szurkertársakat.
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2019.05.11. 20:55:02

Edzőként milyen habitusú Koeman? Fel tudná kavarni a mostani állóvizet? Bár sajnos attól tartok, a mostani csapatgerincbe már nincs edző, aki elég életet tudna verni egy BL-hez.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Avatar
Tim
Mezei fórumozó
Hozzászólások: 3213
Csatlakozott: 2007.06.15. 21:52:33

2019.05.11. 20:34:45

Léfe írta: Koeman többször megégett, mint E.V.
Tegyük azért hozzá hogy több csapatnál is volt edző, mint Valverde aki ugye háromszor lett bajnok az Olimpiakos edzőjeként, és nyert egy görög kupát, illetve a Bilbaoval egy spanyol szuperkupát.
Koeman két csapattal volt nagyon gyenge,a Valencia edzőjeként 34 meccsen 11 győzelem 9döntetlen, 14 vereség.
Evertonnál 58 meccsen volt edző ebből 24 győzelem, 14 döntetlen, 20 vereség. Szóval nem egy katasztrófa, de mindegy is nem az ő személye a lényeg, jöjjön bárki más. Mert ezzel a szerencsétlenkedéssel egy lépéssel nem leszünk előrébb. Hogy egy klasszikust idézzek a "helyzetnek nincs semmi oka hogy megváltozzon magától." Ernőnél mindegy milyen játékost veszünk mert mint látjuk képtelen beilleszteni őket, ha játszatja őket egyáltalán.
Kép
vg99
Capitá del Barça
Hozzászólások: 539
Csatlakozott: 2019.04.15. 18:07:51

2019.05.11. 20:04:53

Valverde 2 meccsen óriásit bukott, de a focija egész évben nézhetetlen volt. Lehet, hogy eredményes, mondjuk ehhez egy Ronaldo nélkül széthulló Real is asszisztált. Én jó pár meccset kihagytam, részben láttam, és nem is nagyon sajnáltam utólag, mert nem emlékeztetett arra a Barcára, amit szeretünk. Korábban ezt elképzelni sem tudtam volna. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt fent nem látják. A szurkolók 80-90%-a biztos, hogy páros lábbal rúgná ki, ha már nincs önkritikája. Persze fejétől bűzlik a hal most is. Ha mégis marad, akkor én de Ligt és a többi fiatal helyében, alá nem írnék ide.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.05.11. 20:03:42

Cestus írta:
La Pulga írta:Na a sajtotajekoztatoja szerint jol van es erzi magaban az erot, hogy jovore is folytassa. Bartomeu pedig szemelyesen tamogatja ebben:D
Pár hsz-szel lejjebb írtam, hogy szerintem is marad. Itt Bartomeu szemszögéből kell nézni a dolgokat. Adott egy edző, aki

1. nem szól bele semmibe a klubbal kapcsolatban,
2. jóban van az öltöző hangadóival,
3. fixen hozza a bajnokságot, és a kupát,
4. tökéletes bűnbak.

Itt főleg a 4. pont szerintem a lényeg. Minden szurkoló EV fejét akarta tavaly is a Róma, idén is az Anfield után, Bartoékról abszolút megfeledkezett mindenki, nem úgy mint 2017-ben, amikor a Neymar-sztori után őket akarták elzavarni. Most itt van EV, akire lehet ujjal mutogatni. Ezek miatt szerintem Bartomeunak abszolút jó ez a mostani helyzet.
Ha tényleg így gondolja a vezetőség, akkor őszintén remélem, hogy Messi most azonnal szedi a cuccait, és eligazol, mert így csak az utolsó éveit vesztegetik el.
Spanyol bajnokságot, kupát talán nélküle is tudunk nyerni, de BL-t jelenlegi állapotban még vele sem, és ha Valverde marad, akkor ez jövőre sem lesz máshogy.
Bár hátha jövőre meglesz az, hogy BL döntőben 4-0-ról adjuk le a meccset.
Menjen akkor inkább egy olyan csapatba, ahol hálát adnak az égnek hogy velük van, és egy igazi, versenyképes, ütős CSAPATOT alakítanak köré, amivel joggal pályázhat a BL-re, és nem az lesz hogy negatív rekordokat döntöget a csapat.
De erre aligha van esély, Messi nem az a típus.

Valverdét meg féligmeddig sajnálom. Pár lépése erősen kérdőjeles, de látszik hogy nem egy analfabéta, viszont egyszerűen képtelen fejben felkészíteni a srácokat egy idegenbeli BL meccsre, pedig jelen esetben többet ért volna, mint egy taktikai zsenialitás.
Otthon hajtja őket a Camp Nou közönsége, de attól távol képtelen megadni azt a mentális löketet Valverde a csapatnak, ami ilyenkor átbillentené őket a holtponton, és nem 3-0-ákra, 4-0-ákra kapnánk ki, hanem X-elnénk, vagy szoros, de továbbjutást eredményező vereséget szenvednénk az adott meccsen.
Tomix354
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1054
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2019.05.11. 19:16:05

Nagyon úgy néz ki akkor jövőre nem fogok minden áron streamet szerezni... Még évekig ezt a játékot nézni nagyon szomorú lesz.
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2019.05.11. 17:59:50

La Pulga írta:Na a sajtotajekoztatoja szerint jol van es erzi magaban az erot, hogy jovore is folytassa. Bartomeu pedig szemelyesen tamogatja ebben:D
Pár hsz-szel lejjebb írtam, hogy szerintem is marad. Itt Bartomeu szemszögéből kell nézni a dolgokat. Adott egy edző, aki

1. nem szól bele semmibe a klubbal kapcsolatban,
2. jóban van az öltöző hangadóival,
3. fixen hozza a bajnokságot, és a kupát,
4. tökéletes bűnbak.

Itt főleg a 4. pont szerintem a lényeg. Minden szurkoló EV fejét akarta tavaly is a Róma, idén is az Anfield után, Bartoékról abszolút megfeledkezett mindenki, nem úgy mint 2017-ben, amikor a Neymar-sztori után őket akarták elzavarni. Most itt van EV, akire lehet ujjal mutogatni. Ezek miatt szerintem Bartomeunak abszolút jó ez a mostani helyzet.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Avatar
La Pulga
Atomico
Hozzászólások: 2597
Csatlakozott: 2007.07.28. 11:36:28
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

2019.05.11. 17:52:56

Na a sajtotajekoztatoja szerint jol van es erzi magaban az erot, hogy jovore is folytassa. Bartomeu pedig szemelyesen tamogatja ebben:D
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2019.05.11. 17:48:14

Kovbal88 a szivemből szoltál. Egyébként, ha egy csapat bajnokságot nyer már nem sikertelen. És ott van még a kupa is. Honnan az ördögből tudják sokan, hogy Valverde nem jó edző. Azt jó lenne tundni, hogy az igazolásokhoz mennyi a köze. Azt is szeretném tudni, hogy Coutinhó miért ült le. Ennyire. A Poolban extra volt, többször láttam és örültem, hogy jön. Érthetetlen. De a fiatalitást-főleg a középpályán, már el kellett volna kezdeni. Koeman többször megégett, mint E.V.
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2165
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2019.05.11. 16:26:07

hau30 írta:
ikajli írta:Azért fura, hogy semmi hivatalos nyilatkozat, vagy ilyesmi nincs, hogy akkor változik-e valami, vagy minden megy a régiben. Azért nem mondhatjuk, hogy nem történt itt semmi, lehet tovább haladni. Vagy csak én maradtam le valamiről?
Valszeg beadta a lemondását. Ezt már a meccs utáni nyilatkozatkor tudta.Hajlandóság biztos meg van a vezetőség részéről, hogy elfogadják,viszont több opció is van a jelöltre. Velük való egyeztetés sem pár nap alatt van meg. Ha rögtön kihírdették volna, hogy elfogadják a lemondást, úgy hogy nincs meg a jelölt, akkor rossz alkupozícióba kerültünk volna most az egyeztetéskor. Menni fog! Relax!
Nincs oka menni! Kikapott egy meccsen, igaz csúnyán, főleg hogy tavaly is így, de emiatt nem fog menni. Főleg, ha nem is az ő hibája, lehet nincs is teljesen rábízva a csapat összeállítása, csak ezt nem verik nagydobra. De mindenesettre fura, hogy egy jó formában lévő Malcom szinte nem is játszik... tavaly egy sérült Pique játssza végig a tavaszt és így tovább. Nem, olyan kutyaütő ez a pasas. Mint itt sokan gondoljátok.
hau30
Capitá del Barça
Hozzászólások: 839
Csatlakozott: 2008.05.19. 19:31:35
Tartózkodási hely: Pécs

2019.05.11. 15:10:37

ikajli írta:Azért fura, hogy semmi hivatalos nyilatkozat, vagy ilyesmi nincs, hogy akkor változik-e valami, vagy minden megy a régiben. Azért nem mondhatjuk, hogy nem történt itt semmi, lehet tovább haladni. Vagy csak én maradtam le valamiről?
Valszeg beadta a lemondását. Ezt már a meccs utáni nyilatkozatkor tudta.Hajlandóság biztos meg van a vezetőség részéről, hogy elfogadják,viszont több opció is van a jelöltre. Velük való egyeztetés sem pár nap alatt van meg. Ha rögtön kihírdették volna, hogy elfogadják a lemondást, úgy hogy nincs meg a jelölt, akkor rossz alkupozícióba kerültünk volna most az egyeztetéskor. Menni fog! Relax!
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2019.05.11. 14:56:27

ikajli írta:Azért fura, hogy semmi hivatalos nyilatkozat, vagy ilyesmi nincs, hogy akkor változik-e valami, vagy minden megy a régiben. Azért nem mondhatjuk, hogy nem történt itt semmi, lehet tovább haladni. Vagy csak én maradtam le valamiről?
A Király-kupa döntőig hivatalos közlésre ne is várjon senki.
Tomix354
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1054
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2019.05.11. 13:06:21

Elég szomorú leszek, ha jövőre is ezeket a célfocinak nevezett [auto_cenzúra] meccseket kell nézni. Kell valaki aki a játékosok fejében rendet tesz, nem pedig guggol a pálya szélén és néz ki a fejéből. Nagyon megnézném, hogy miket mond a szünetekben a játékosoknak
Válasz küldése