Barca Igazolások 2020-2021

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17780
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.06.13. 19:29:30

illetve titkon azt is hogy nem kap olyan búcsúztatást mint a fent említett hármas.
Miért, mert nem szimpi? :D
Barca_10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1338
Csatlakozott: 2009.06.27. 15:50:43

2019.06.13. 19:26:30

Ha mindenki a helyén lenne kezelve és játszatva akkor megint szétvernénk a világot ahogy már előfordult háromszor az utóbbi évtizedben. De ameddig Messi és a haverok kirobbanthatatlanok a kezdőből addig változást ne várjunk. Valverde asszisztál ehhez, Bartoék szintén, a hangadóknak pedig így jó mivel orrba-szájba játszanak. Messi, és Alba akik jogosan vannak ott mindig, bár Albat én nem balszélsőnek használnám.

Busquets egy nagy talány. Xavi, Iniesta és Puyol tudták mikor kell kiszállni, remélem őt sem kell már sokáig itt nézni, illetve titkon azt is hogy nem kap olyan búcsúztatást mint a fent említett hármas.

Grízmannal és a haverokkal a kezdőben gyönyörű focink lesz, pályázhatunk Európa leglassabb,legstatikusabb topcsapata díjára, miközben akik veszélyt jelentenek ülhetnek a padon, vagy elmennek.

Font nyilatkozatával egyet kell értenem, Ő látja a problémákat, kár hogy csak 2 év múlva lesz választás.

Arra titkon kíváncsi vagyok mennyi az adóssága a klubnak, ennyi költekezés után meglepődnék ha nem lennénk durván mínuszban.
Kép

"Amikor elbúcsúzok a futballtól, sirni fogok mert véget ér az életem. Ha meghalok, ne egy temetőben vagy akárhol máshol temessetek el,csak
vigyetek egy stadion mellé egy labdával a kezemben mert nekem a labda az életem"
-Ronaldinho
Legendario
vg99
Jugador del Barça
Hozzászólások: 213
Csatlakozott: 2019.04.15. 18:07:51

2019.06.13. 15:59:06

Felipe Luis szerintem tökéletes lenne 2 évre. Alba mögött bárkinek is, de epizódszerep jut. Jogosan. Utána már lehet utódot keresni.
Semedo nem rossz, de nem is a világ legjobb jobbhátvédje, engem 100%-osan nem győzött meg, hogy ne lenne pótolható. Én 50-ért engedném, ha menni akar.

Akire még mozdulnék, az egy támadó középpályás (De Bruyne kaliber), és De Ligt.
Griz nem szimpi, de ha jön, akkor más idén nem kell előre.
Suarez utód majd jövőre viszont jöhetne.

És menne a kötelezőeken (Gomes, D Suarez, Rafinha, Vermalen, Murillo, Prince, Cucu) túl Coutinho (akit emberileg bírok, normális, de itt Messi alatt és Valverdével sosem lesz jó), Busquets és Rakitic is, illetve, aki menni akar. (Cilissen, Semedo). Ez kb. 250-300 misi. De Ligt, Gríz és a középpályás kijönne. Umtiti, Malcom határeset.

Valahogy így: Ter Stegen/B kapus - Roberto/Wague, Pique/Lenglet, De Ligt/Umtiti, Alba/Luis - Arthur/Vidal, De Jong/Todibo, új kp/Alena/Puig - Dembele/Malcom, Messi, Suarez/Gríz

Persze tudom ezek realitása 0, főleg Ernő bá és a vezetés miatt. De olyan jó álmodni...
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2019.06.13. 12:39:07

Luis Alba mögé jó lenne de a betises Firporól is voltak hírek, aki talán idővel át is veheti Alba helyét.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5149
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2019.06.13. 12:05:01

mess2009 írta:tudom, hogy nem könnyű kenyér az igazolási piac de:
- a barcából hiányzik két klasszis szélső hátvéd (Alba mellé, jobboson pedig teljes a káosz mert Semédó nem csak hogy keveset játszott de talán éppen e miatt nem is igazán stabil. most meg még el is akar menni?)
Alba mellé miért kellene klasszis szélső hátvéd. Top 3 a posztján, azt se lehet mondani, hogy olyan gyenge szezont hozott volna le, hogy ráfér a versenyhelyzet, MAtS és Messi mellett talán a legjobbunk volt. Másrészt ki az aki kiszoríthatná, egy "klasszis" balhátvéd nem fog idejönni padozni. Oda egy olyan ember kell aki kellő szinten le tudja hozni azokat a meccseket, amíg Alba pihen.
Filipe Luis tökéletes lenne. Ingyen van, fizetése sem magas, nem rinyál a játékpercekért és ha nem is top 5-ös de minőségi játékos. Az már más kérdés, hogy Valverde belevenne bárkit a rotációba.
Semedonál jobbat a posztján nem igazán találni, annyira beszűkült a piac. Vele nem lenne semmi baj, még rengeteget fejlődhet is, az szintén Ernő húzása hogy 2 meccset nem játszik egymás után. Főleg Dembivel együtt nagyot tud alkotni.

mess2009 írta:-hiányzik egy gólerős csatár. miért? mert a Messi-Suarez duó akkor mondott csődöt amikor nagyon kellett volna csak egy gól(!) és valószínű nem Messi okán. mert Dembélé amikor éppen nem sérült akkor is csak fene-nagy ígéret maradt.
Azért nem mondanám, hogy csak ígéret. Összességében nem hozott rossz szezont, sőt! A sérülésekkel nem volt szerencséje, de nem is az volt a feladata, hogy 20 évesen első szezonjában ő legyen a húzóembere a csapatnak. Egyedül vele volt széljátékunk, nagyon fontos gólokat szerzett és Messi mellett ő volt az, aki mutatott olyan dolgokat, ami igazi felüdülés volt. És még mindig piszok fiatal, ha valakire, akkor rá lehet építeni a jövőben, egyedül a sérülései aggasztóak.
mess2009 írta:- Coutinho olyan egyértelműen bizonyította, hogy itt nem ér semmit, hogy itt tartani csak az óriási balfogás takargatása lenne de a csapat ennyit egyszerűen nem bír el.
Ez szerintem mindenki számára világos. Bár én úgy fogalmaznék, hogy a posztján megbukott, középpályán ha több lehetőséget kap lehet, hogy hasznos tagja lett volna a csapatnak, ha már elvileg Ini helyére hozták. Ezt sose tudjuk meg, de az biztos, hogy a támadósorban konstans -1 ember.

-Griezmann? remélem valaki tudja legalább, hogy mit akar vele játszatni és hol?!
és igen, Rakitic, Umtiti,Cliessen, meg a sok még itt lévő "sallang" szóval Abidal bizonyítványát én még nem állítanám ki...[/quote]

Griezmannt szerintem még a Jóisten sem tudja hol fog játszani, Valverdeből bármit kinézek. Ha tippelnem kéne szélsőt faragnak belőle is Cou/Dembélé helyén, mert valószínűleg egyik távozni fog. Olyan Villa feelingem van vele kapcsolatban. De Ernő észjárását tapasztalva ő lehet az új jh-nk is.

Én amúgy Busit nem írnám le annyira. Tény, hogy baromi gyenge gyenge volt, de volt már ilyen mással is. Például Piqué is le lett már írva, aztán megemberelte magát. Busquetsben is benne lehet, hogy összekapja magát és mutat valamit a régi játékából.
Forca Barca!!!!
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4700
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2019.06.13. 11:45:09

szbsz írta:Ahhoz képest sikerült elhozni Dembelét, Cout, Frenket-meg még sorolhatnám- meg úgy néz ki Griezmannt, aki ráadásul még "nagy álsozatokat" is hozott, hogy itt játszhasson :D Ha nem lenne vonzó a klub biztos idejöttek volna...
Egyetértek. Nem kell itt eljátszani a hattyú halálát, hogy senki nem akar minket. A Jovicos reakciókat sem értem, az hogy figyeltünk valakit, nem következik belőle, hogy ajánlatot is adtunk érte, és úgy választotta a Reált...

Aki meg nem kész megküzdeni a helyéért, az nem is biztos, hogy alkalmas mentálisan arra, hogy itt játsszon. Egy ekkora klubban azért szükség van egy egészséges egoizmusra. És igazából nem De Lightre gondolok, én látok abban rációt, hogy eligazol máshova, és majd 3-5 év múlva megvesszük száz pluszért, csak ne a PSG-t válassza, mert azzal elvágja magát tőlünk.
Kép
Avatar
szbsz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 181
Csatlakozott: 2018.11.06. 12:25:42

2019.06.13. 11:30:54

MatsMessi írta:Sajnos manapsag nem olyan csabito ide igazolni. Amig a teherhajo sebesseggel biro Buszkecc meg a tobbet ordibalo mint hasznos megmozdulast produkalo Suarez kirobbanthatatlan addig hiaba minden. Harom embert sajnalok a csapatbol, Messi, TS meg Vidal azok. Alba szerencsetlen egesz evben szoszerint vilagklasszis volt erre sajnos az Anfielden volt elete Top 3 legrosszabb meccse kozul az egyik.
Ahhoz képest sikerült elhozni Dembelét, Cout, Frenket-meg még sorolhatnám- meg úgy néz ki Griezmannt, aki ráadásul még "nagy álsozatokat" is hozott, hogy itt játszhasson :D Ha nem lenne vonzó a klub biztos idejöttek volna...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3979
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2019.06.13. 09:24:30

tudom, hogy nem könnyű kenyér az igazolási piac de:
- a barcából hiányzik két klasszis szélső hátvéd (Alba mellé, jobboson pedig teljes a káosz mert Semédó nem csak hogy keveset játszott de talán éppen e miatt nem is igazán stabil. most meg még el is akar menni?)
-hiányzik egy gólerős csatár. miért? mert a Messi-Suarez duó akkor mondott csődöt amikor nagyon kellett volna csak egy gól(!) és valószínű nem Messi okán. mert Dembélé amikor éppen nem sérült akkor is csak fene-nagy ígéret maradt.
- Coutinho olyan egyértelműen bizonyította, hogy itt nem ér semmit, hogy itt tartani csak az óriási balfogás takargatása lenne de a csapat ennyit egyszerűen nem bír el.
-Griezmann? remélem valaki tudja legalább, hogy mit akar vele játszatni és hol?!
és igen, Rakitic, Umtiti,Cliessen, meg a sok még itt lévő "sallang" szóval Abidal bizonyítványát én még nem állítanám ki...
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4700
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2019.06.13. 09:14:44

Feast4 írta:Szerintem ebből az lesz hogy megvesszük a grizestésztát meg lesz két flopp igazolás és csá.Nagyon nem haladunk.Igaz még csak juni de a hírek is elfogytak.
Soha nem kapkodtunk ilyen téren, és összességében sosem az idő befolyásolta, hogy flopp lesz e egy igazolás, vagy sem.

Illetve az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha minden igaz Griezmann márciusban el lett intézve, függetlenül, hogy valaki örül e ennek, vagy sem.

Továbbá Frenkiet fél éve biztosítottuk. Bármennyire is fáj pozitívan nyilatkozni Bartóékról, de ezt jól csinálták. Most sokkal nehezebb dolgunk lenne, mindenki ránk licitálna.

Grizi és Frenkie pedig nem olcsó mulatság, szóval gondolom az eladásokat is kell pörgetni, ha tovább akarunk igazolni.

Nekem indokoltan tűnik a csend.
Kép
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3011
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2019.06.12. 22:26:48

Szerintem ebből az lesz hogy megvesszük a grizestésztát meg lesz két flopp igazolás és csá.Nagyon nem haladunk.Igaz még csak juni de a hírek is elfogytak.
Kép
MatsMessi
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 355
Csatlakozott: 2015.05.24. 12:31:37

2019.06.12. 22:10:21

Sajnos manapsag nem olyan csabito ide igazolni. Amig a teherhajo sebesseggel biro Buszkecc meg a tobbet ordibalo mint hasznos megmozdulast produkalo Suarez kirobbanthatatlan addig hiaba minden. Harom embert sajnalok a csapatbol, Messi, TS meg Vidal azok. Alba szerencsetlen egesz evben szoszerint vilagklasszis volt erre sajnos az Anfielden volt elete Top 3 legrosszabb meccse kozul az egyik.
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1568
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2019.06.12. 21:18:47

Tomix354 írta:A gyerek sztorija már ott tart mint 1 éve Grízesé, csak neki nincs egy csodálatos filmje. Igazából már abszolút nem bánnám ha nem ide jön, olyan emberek kellenek akik itt is akarnak játszani (pl. De Jong). Ha felmerült benne a P$G akkor már régen rossz, menjen csak oda nyugodtan
Szerintem nem baj ha átgondolja, feltéve ha erről van itt szó. Ebbe a Valverde-féle Barcába nem tudom érdemes-e igazolni, Lenglet pl lehet alig játszik, ha nincs Umtiti sérülése, vagy Dembelé sérülése nélkül, hogy lettek volna elől elosztva a játékpercek. Pl Malcom így se sokat játszott. Boatengek meg jó, ha volt egy meccse összesen.
Elől a Barca mögötte a Real Madrid!
Avatar
pr13
Jugador del Barça
Hozzászólások: 185
Csatlakozott: 2017.07.23. 10:53:34

2019.06.12. 21:18:21

MesQueUnClub írta:Abidal utána a bitcoinról írogatott szóval vagy mostanában abba fekteti a pénzét vagy feltörték a fiókját
Azóta már meg lett "erősítve", hogy feltörték.

Raiola amúgy Párizsban van, hírek szerint tárgyal De Ligtről. PSG-ben amúgy előbb lehet kezdő, Thiago Silva már 35 lesz, szvsz simán beférhet akár a kezdőcsapatba. Itt azért többet kellene várni vagy harcolni érte. Meg ha többet fizetnek, az is csábítóbb. Talán Barto megérzi a gondot aztán vesz egy repjegyet..

Az AtMa elnöke pedig azt nyilatkozta, hogy már március óta lehet tudni, hogy Griezmann nálunk fog játszani. Érdekes ellentét, 2 hete még ötlete sem volt róla.

Off: Mendy is hivatalos a Realnál. Most már tényleg azért alakul a keretük, talán így meglesz az ezüstérem :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pr13 2019.06.12. 21:20:12-kor.
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2019.06.12. 21:08:19

Abidal utána a bitcoinról írogatott szóval vagy mostanában abba fekteti a pénzét vagy feltörték a fiókját

közben:

Miguel Ángel Gil Marin (Atléti's CEO): "I already know where he [Griezmann] will play next season. It's been known since March. He'll be at Barça." [@FabrizioRomano, @AlfreMartinezz, beIN Sports]
Tomix354
Capitá del Barça
Hozzászólások: 812
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2019.06.12. 17:06:01

A gyerek sztorija már ott tart mint 1 éve Grízesé, csak neki nincs egy csodálatos filmje. Igazából már abszolút nem bánnám ha nem ide jön, olyan emberek kellenek akik itt is akarnak játszani (pl. De Jong). Ha felmerült benne a P$G akkor már régen rossz, menjen csak oda nyugodtan
Avatar
westerngom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1429
Csatlakozott: 2007.12.15. 21:33:00
Tartózkodási hely: West Side

2019.06.12. 15:27:53

MatyiG írta:A PSG-nek amúgy miért kell annyira? Marquinhos, Thiago Silva, Kimpembe, Kehrer négyes nem elég? Még nálunk is jobban állnak. :D
Miért?
Mert nekünk (is) kell.
Egyébként nem tudnék olyan csapatot mondani ahova nem férne be a kezdőbe. 19 évesen, ha nem sérül, vagy éri trauma, szép karrier előtt áll. Nálunk is megoldaná hosszú távon a védő kérdést Todibo-val, de ez már off.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17780
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.06.12. 15:17:42

A PSG-nek amúgy miért kell annyira? Marquinhos, Thiago Silva, Kimpembe, Kehrer négyes nem elég? Még nálunk is jobban állnak. :D
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8951
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.06.12. 14:18:55

Az sem lesz gyenge, ha De Ligt a karrierjét féltve a PSG-be vonul, ahonnan vagy kihal, vagy pedig majd akkor távozik, ha a 5-7 éves szerződése lejár :lol:
Ott is amúgy egy fiatal fix kezdővel, és egy veterán kapitánnyal kell megküzdenie a kezdőbe kerülésért, mint itt.

Itt is sok kérdéses döntés születik, de általában az nem igaz, hogy ha valaki le akarna lépni, azt erőszakkal marasztaljuk, míg a másik oldalon ezt nem lehet teljes mértékben elmondani.

Ha az nem intő példa neki, hogy a többi klasszis is kevesli hogy a BL bukta után csak a League 1 jut nekik amit már februárban megnyernek, akkor semmi, és majd mehet 1 év eltelte után Neymarékkal lázongani.
Avatar
westerngom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1429
Csatlakozott: 2007.12.15. 21:33:00
Tartózkodási hely: West Side

2019.06.12. 14:07:18

Varatrix írta:Abidal twitteren az alábbit osztotta meg:

"Quien dude de jugar en el Barça, ya no nos sirve"-Crujff
Ez kb annyit tesz, hogy "Ha valaki kételkedik abban, hogy Barcában játsszon, az nem szolgál nekünk." (Nem épp irodalmi fordításban.)

A mundo szerint De Lightnek üzent ezzel, bár belegondolva Griezmannra is rá lehetne húzni...
Hááát akkor ez evvel el is dölt, mert ezek szerint ő már tud valamit.
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4700
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2019.06.12. 13:45:32

Abidal twitteren az alábbit osztotta meg:

"Quien dude de jugar en el Barça, ya no nos sirve"-Crujff
Ez kb annyit tesz, hogy "Ha valaki kételkedik abban, hogy Barcában játsszon, az nem szolgál nekünk." (Nem épp irodalmi fordításban.)

A mundo szerint De Lightnek üzent ezzel, bár belegondolva Griezmannra is rá lehetne húzni...
Kép
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 634
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2019.06.12. 13:36:24

Semedo eladását szomorúan venném. Jobbhátvéd pozícióját így nagy valószínűséggel SR. oldaná meg tartósan.( Szerintem nem a legjobban). Érthető Semedo motivációja is, valszeg nem azt ígérték neki, hogy nem ő lesz a első számú jobbhátvéd és osztoszkodnia kell. Dembelével együtt egy jó jobboldalt lehetett volna összehozni.
Rakitic nehéz kérdés szerintem. Több szempont is van,pénzügyi, taktikai, talán még emberi is. Van még benne pár év, amikor segíthet.Egy nagyon elkötelezett és stabil ember.Nem könnyű döntés és EV alapembere.
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2019.06.12. 13:14:17

MatyiG írta:Denisért már a 15 millió is jó lenne, a 20 meg egyenesen nagyszerű. :D
A Gomes-Denis duóból 45-50 millió túl szép, hogy igaz legyen.

Ami még érdekes, de talán inkább csak pletykarovat, hogy Semedo elvileg menni szeretne, és a Juve vinné ahonnan meg Cancelo van távozóban. Nem szívesen engedném Semedot de egy cserében benne lennék... a hideg kiráz attól a gondolattól hogy Roberto jövőre minden meccsen kezd ott kivéve mikor 200 percre beugrik Wagué.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17780
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.06.12. 12:01:17

Denisért már a 15 millió is jó lenne, a 20 meg egyenesen nagyszerű. :D
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2019.06.12. 11:35:25

- Elvileg Rakitic közölte az ügynökével hogy nem akar távozni, valamint Valverde egyeztetni fogja a vezetőséggel az álláspontját miszerint a horvát mozdíthatatlan.
Így akkor az eldőlt hogy Arthur - de Jong középpálya nem nagyon lesz jövőre.

- Raiola akinek közben törölték az eltiltását Párizsban volt tegnap és meghallgatta a de Ligtnek tett szerződésajánlatot. A PSG-hez közeli források szerint 3 millióval többet keresne ott évenként mint itt. (Sky Sports)

-a mostanában teljesen vakon lévő Gerardo Romero szerint a Valencia 20 milliót adna Denisért :lol:
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17780
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.06.11. 23:53:28

Ez a kp max egy kupameccsen. :D
Válasz küldése