Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
8
9%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
29%
Más
32
37%
Nem hoznék senkit
16
19%
 
Szavazatok száma: 86
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2019.08.08. 13:21:02

MA19 írta:Dembélé szerződtetésével szerintem hatalmas bakot lőttünk. Nagyon tehetséges, de rendkívül hanyag, lusta, egyszerűen nem úgy viselkedik, mint egy profi sportoló. A pályán nyújtott teljesítménye is rendkívül hullámzó: Bizonyos meccseken a cseleivel őrületbe kergeti az ellenfeleket, amikor passzolni kell akkor pontosan és jó helyre passzol, ha kell akkor pedig lő.
Hanyag, lusta, nem úgy videlkedik mint egy sportoló? Ez is kb. egy sztereotípia, ha valaki elhiszi, hogy csak ő volt aki késett edzésről az elég naiv. Pep alatt rendszeresek voltak a késések, ezért is vezette be az 500 eurós büntetéseket. Csak akkor éppen szárnyalt a csapat és mindenki magasan tett rá. Amelett érdekes mód hajlamosak elsiklani, hogy idén például ő és Todibo voltak azok akik leghamarabb edzésbe álltak.
Sokszor hoz rossz döntést, hullámzó a teljesítménye ez igaz. De egy 20-21 éves kölyökről beszélünk, pont ezért kellene játszania, hogy rutint szerezzen és kiküszöbölje ezeket. Megnéznék egy ilyen idős Griezmannt, Coutinhot, Suarezt, Neymart, Manét vagy akármelyik felkapott sztárjátékost, hogy mennyivel hozott kevesebb rossz döntést a pályán.
Nagy összeget tennék rá, hogy ha nem ennyibe került volna nem lennének ilyen kritikusak vele, erről pedig ő tehet legkevésbé.

MA19 írta:Más találkozókon láthatatlan, elszórja a labdákat, a cselei pedig nem ülnek. Egy Barca szintű labdarúgó mindkét Liverpool ellen elpuskázott helyzetét gólra váltja. Az pedig, hogy a klub történetének 3. legdrágább igazolása, egy 21 éves fiatal srác a padon üljön, az teljesen érthetetlen, elszomorító és felesleges.
Az tényleg elszomorító hogy a padon kell ülnie, mikor a 2. legdrágább, 3, legjobban fizetett igazolása (bár azt se tudjuk Neymar mennyibe fájt) játszik helyette, aki kb. mínusz egy ember, Griezmannról pedig még nem tudunk semmit.
A liverpooli meccset meg hagyjuk. Az odavágó sem volt olyan sima, mint az eredmény mutatta, a visszavágón pedig MAtS-on és Vidalon kívül mindenki egy seggberúgást érdemelt volna, Alba-ról legalább 1, de talán két gólt is kaptunk, ajtó-ablak ziccerben pedig inkább Messinek passzolt 3 ember közé, de lehetne folytatni a sort minden játékossal, az edzővel az élen.

Nem mosdatni vagy védeni akarom, mert van hibája bőven, de a jelenlegi csapatban Messin kívül ő az egyetlen aki dinamikát tud hozni és nem csak annyit csinál, hogy keresi az argentínt és gurigázik a 16-os körül, hanem próbál valami színt, váratlant hozni a játékba. Habár hazudok, mert Lajos is próbálja, de labdavezetés közben elbotlik, a cselei pedig kb. 20-ból 1X sikerülnek.

Az MSN is ezért működött igazán, mert nem Suareznek kellett ilyen dolgokat meghúzni és nem Messire volt minden kihegyezve, hanem volt egy Neymar, akire szintén nagyon oda kellett figyelni. Most van egy statikus kp. egy Coutinhoval aki azt se tudja mit játszik, Suarez futkos keresbe-kasba a pályán, Messi meg visszamegy félpályáig labdáért, aztán majd történik valami. Emiatt kellene egy olyan ember, aki képes előre játszani és akár kontrajátékot is játszani. Lucho alatt is sokat profítáltunk ebből. Most a franciával ki tudja változni fog-e, de olyan nagy reményt nem táplálok, amolyan Valverde-játékosnak érzem. Emiatt örültem volna baromira helyette Neymarnak, aki azon a poszton a világ legjobbja, ami nekünk jelenleg a leggyengébb. A másik Busi helye volt, de oda legalább hoztunk valakit.
Forca Barca!!!!
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2019.08.08. 13:13:08

Dembelé és Vidal leigazolása a sok baklövés mellett amit elkövettek az utóbbi években a legeslegjobb lépés volt.
Dembelé fiatal és tud meglepetést hozni a dögunalom tili-toli mellett. Képes váratlant húzni.
Fiatal kora sem mentség azokra, amiket elkövetett a viselkedésében de még így is szent Neymarhoz viszonyítva.
EV ha megtalálta volna a helyét a csapatban, akkor az edzettségi állapota is jobb lett volna, mivel többet játszhatott volna. Sajnos a tehetségtelen báb edzőnk többek helyét sem találja ebben a keretben, ezért aztán tényleg az van, hogy a tehetséges játékosaink bizony szerény teljesítményt nyújtanak.
MA19
Barça C
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2019.08.08. 09:23:21

2019.08.08. 11:29:48

Dembélé szerződtetésével szerintem hatalmas bakot lőttünk. Nagyon tehetséges, de rendkívül hanyag, lusta, egyszerűen nem úgy viselkedik, mint egy profi sportoló. A pályán nyújtott teljesítménye is rendkívül hullámzó: Bizonyos meccseken a cseleivel őrületbe kergeti az ellenfeleket, amikor passzolni kell akkor pontosan és jó helyre passzol, ha kell akkor pedig lő.
Más találkozókon láthatatlan, elszórja a labdákat, a cselei pedig nem ülnek. Egy Barca szintű labdarúgó mindkét Liverpool ellen elpuskázott helyzetét gólra váltja. Amikor a sebességét tudja kamatoztatni, akkor tud igazán élni, de ha kevés a terület, akkor komoly gondokkal küzd. Anno a Dortmundban működött az, hogy Aubat vagy őt futtatták, de a Barcelona nagyon nem ez. De a legeslegnagyobb probléma a sérülékenysége. Ezzel nem igazán lehet mit kezdeni. Az pedig, hogy a klub történetének 3. legdrágább igazolása, egy 21 éves fiatal srác a padon üljön, az teljesen érthetetlen, elszomorító és felesleges.
MA19
Barça C
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2019.08.08. 09:23:21

2019.08.08. 11:20:17

Eriksen nem megy a MU-ba, a Spurs Lo Celsot szerzi meg, szóval Coutinhot olasz meg német csapatoknak fogják felajánlani. Nagyon sajnálom a srácot, Valverde konkréten tönkretette a karrierjét. Liverpoolban imádták, kulcsember volt és nem ezért jött ide. Egyértelműen Barca-szintű játékos, csak ez a vakegér Valverde nem tudja kihozni a benne rejlő lehetőségeket. A középpályánk nagyon telített, a támadósorban az MSG mellett ott van Dembélé is, szóval ha marad, akkor nem nagyon fog lehetőséget kapni. Az pedig, hogy a klub történetének legdrágább igazolása, akiért hatalmasat tepert a klub, a padon ül egyszerre kínos, bizarr és rendkívül elszomorító. Ő és a klub érdekében is engedjük el, ha nem más kölcsönben, mert amíg Valverde itt rontja a levegőt, addig ő csak szenvedni fog. Voltak jobb periódusai, főleg tavaly ősszel, de mérföldekkel többet vártam tőle.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2019.08.08. 00:23:46

Samper írta:Mindegy, hogy hová megy N., csak ide ne jöjjön!
Nem fog valószínűleg

Pogba, Bale, Neymar mind maradnak a helyükön. Jóval macerásabb világsztárokat igazolni mint pár éve.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
Forcabarca73
Barça B
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2019.07.16. 22:59:57

2019.08.07. 23:57:23

[quote="vinszentvega"][quote="bszilard10"]A katalan Sport-on meg a mostani fohir hogy a Madrid 120 millio + Modric ajanlatot keszul tenni Neymarert amit a PSG sokkal inkabb hajlik elfogadni mint barmilyen eddigi ajanlatot amit a Barcaval kapcsolatban hoztak fel eddig. Perec regi alma Neymar megszerzese es neki velunk ellentetben nagyon jo a kapcsolata a PSG sejkkel es egy ilyen uzlettel jol az orrunk ala dorgolnenek. Egyedul Zidane ellenzi a transzfert aki inkabb Pogba megszerzeset preferalja.

EKKORA KAMUT!!!
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2019.08.07. 22:10:26

Mindegy, hogy hová megy N., csak ide ne jöjjön!
johdepp
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 273
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2019.08.07. 20:10:58

vinszentvega írta:Egy helyre hajlandó költözni párizsból...az pedig a földközi tenger partja.
Szóval akkor elmegy a Napoliba, a Marseillebe vagy a Valenciába? :mrgreen:
Avatar
vinszentvega
Capitá del Barça
Hozzászólások: 831
Csatlakozott: 2016.09.13. 10:17:08

2019.08.07. 19:32:12

bszilard10 írta:A katalan Sport-on meg a mostani fohir hogy a Madrid 120 millio + Modric ajanlatot keszul tenni Neymarert amit a PSG sokkal inkabb hajlik elfogadni mint barmilyen eddigi ajanlatot amit a Barcaval kapcsolatban hoztak fel eddig. Perec regi alma Neymar megszerzese es neki velunk ellentetben nagyon jo a kapcsolata a PSG sejkkel es egy ilyen uzlettel jol az orrunk ala dorgolnenek. Egyedul Zidane ellenzi a transzfert aki inkabb Pogba megszerzeset preferalja.

Kozben az ESPN is lehozta, hogy ha a Pogba nem jossze a Madridnak akkor minden erejukkel Neymar szerzodtetesen lesznek. Szerencse, hogy holnap zarul az atigazolasi piac Angliaban es igy par dolog tisztabb lesz.
És ki fog játszani bal szélen? Eden? Neymar vagy Vini? Hagyjuk már ezt a Madridi megakarjuk venni történeteket. Nem akar a madridba menni. Egy helyre hajlandó költözni párizsból...az pedig a földközi tenger partja.
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
bszilard10
Barça B
Hozzászólások: 69
Csatlakozott: 2007.09.19. 23:51:36

2019.08.07. 18:53:14

A katalan Sport-on meg a mostani fohir hogy a Madrid 120 millio + Modric ajanlatot keszul tenni Neymarert amit a PSG sokkal inkabb hajlik elfogadni mint barmilyen eddigi ajanlatot amit a Barcaval kapcsolatban hoztak fel eddig. Perec regi alma Neymar megszerzese es neki velunk ellentetben nagyon jo a kapcsolata a PSG sejkkel es egy ilyen uzlettel jol az orrunk ala dorgolnenek. Egyedul Zidane ellenzi a transzfert aki inkabb Pogba megszerzeset preferalja.

Kozben az ESPN is lehozta, hogy ha a Pogba nem jossze a Madridnak akkor minden erejukkel Neymar szerzodtetesen lesznek. Szerencse, hogy holnap zarul az atigazolasi piac Angliaban es igy par dolog tisztabb lesz.
lics
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 433
Csatlakozott: 2017.08.21. 22:12:42

2019.08.07. 18:41:01

Sky sporton olvastam, hogy Coutinho elvileg marad.

BREAKING NEWS

Philippe Coutinho’s return to the Premier League now looks unlikely to happen before tomorrow’s deadline as he has rejected a loan move to Tottenham.

Both Barcelona and the player would prefer a permanent deal – but it’s thought unlikely any Premier League team will match Barca’s £80m price tag.
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2019.08.07. 16:35:36

Coutinho problémája egyrészről egyszerű, másrészről nagyon bonyolult.
Amiért nem találja a helyét: a selecaoban és a Poolban is a csatárok mögött játszott igazi 10-esként, mögötte meg 2 melózós kp-val. Szervezhetett kedvére és kedvenc helyén játszott, szabadon és nem kellett védekezéssel foglalkoznia. Kb. hasonló a szitu, mint anno Kaká helyzete a selecaoban és a Milanban, majd a Realban.
Nálunk más a rendszer, kikerült bal szélső támadónak, ami ő soha nem volt és nem is lesz. A selecaoban pl. Neymar posztja az, de a Copán - amin nem volt Neymar - sem ő játszott ott, hanem Everton (nem is rosszul), mert felismerték, hogy nem egy szélső támadó. Ahogy pl. mondjuk Iniesta, vagy pl. Fabregas sem... felesleges oda erőltetni.
Na de pont ezért bonyolult az ő problémája, mert a kp-n nem tudja azt a melót letenni, mint egy Vidal, vagy Rakitic, elől meg a kötetlen szerep Messié. Cou kb. akkor lubickolhatna nálunk, ha Messi nem lenne, a kp-n meg ott lenne mögötte 2 Vidal kaliberű játékos (és NEM Busquets).
Ez jelenleg több okból kivitelezhetetlen, ezért nem szabad erőltetni az itteni játékát. Nagy kedvelője vagyok Counak, nagyon örültem, amikor idejött és a legjobban annak örültem volna, ha beválik, de a fent leírtak miatt mindenkinek a váltás lenne jobb. A TH-ban Erikssen helyén megint kiteljesedhetne. Kívánom, hogy így legyen és ne jusson Kaká sorsára...
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2019.08.07. 11:54:31

pep71 írta:
MesQueUnClub írta:Őszintén én nem Valverdere kenném rá Cout hanem azokra akik megfigyelték és leigazolták... ő tényleg egy fajta rendszerben tud működni de abban nagyon.
Ez nem igaz szerintem, mert már az Espanyol-ban és az Inter-ben is jó volt, csak az Inter elbohóckodta(8-10 millió körül adták el), plusz a VB-n ők volt a brazilok legjobbja és ott nem a Klopp féle foci ment..mind1, szerintem a Barca szurkolók nagy része nem élvezi ezt a lassú töketlen tili-tolit és a meccsnézéstől is elmegy a kedve, ennek pedig a legfőbb oka Valverde, nem pedig Coutinho, Dembelé.

Nem a Klopp féle foci ment de a középpálya megszervezése hasonló volt, Messi szerű szabad szerepkörben mozgott Cou mögötte meg ott nem Henderson Milner Can féle emberek hanem Casemiro meg Fernandinho darált... ettől függetlenül EV-nek mindenképpen mennie kellett volna legkésőbb ezen a nyáron de továbbra is azt tartom hogy azok még inkább hibásabbak Coutinho leépüléséért akik idehozták mint az edző.
pep71
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1092
Csatlakozott: 2011.08.30. 00:28:51

2019.08.07. 11:42:34

MesQueUnClub írta:Őszintén én nem Valverdere kenném rá Cout hanem azokra akik megfigyelték és leigazolták... ő tényleg egy fajta rendszerben tud működni de abban nagyon.
Ez nem igaz szerintem, mert már az Espanyol-ban és az Inter-ben is jó volt, csak az Inter elbohóckodta(8-10 millió körül adták el), plusz a VB-n ők volt a brazilok legjobbja és ott nem a Klopp féle foci ment..mind1, szerintem a Barca szurkolók nagy része nem élvezi ezt a lassú töketlen tili-tolit és a meccsnézéstől is elmegy a kedve, ennek pedig a legfőbb oka Valverde, nem pedig Coutinho, Dembelé.
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2019.08.07. 10:15:57

pep71 írta:Coutinho példája mutatja meg igazán, hogy mi a különbség egy jó edző(Klopp) és egy átlagos középcsapatba való között(Valverde). Klopp alatt szárnyalt, a PL egyik legjobb játékosa volt, a neki való szerepkörben játszott, magabiztosan, tele önbizalommal. Erre rekordösszegért nagy nehézségek árán leigazolta a Barca, de elképzelés, hogy milyen poszton, Messi mellett meg tud-e élni az már nem jutott eszükbe. Teljesen ki is pukkant, megye 2-es szinten játszott itt, labdát alig tudta átvenni...nehogy Griezmann is így járjon, mert Dembelé is igen hasonló buktának tűnik, ráadásul nagyon sérülékeny plusz jött elé a sorba Griez...nem értem, mit várnak Valverde-től még, teljesen leírta már magát mindenki szemében, ez jobb már nem lesz.
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy EV-től a vezetőség mit vár el! A tökéletes báb szerepét. Valljuk be, arra alkalmas is teljesen. Senkivel szemben nem tud fellépni. Sem a csapaton belüli spanrendszerrel, sem azokkal szemben, akik idehozzák a játékosokat ilyen, vagy olyan tervekkel.
Hogy aztán a játékunk, hagyományaink, értékeink elvesznek, azon már senki se csodálkozzon.
Cou a tipikus példája annak, hogy EV mennyire nem tud, és talán nem is akar vele mit kezdeni.
Nála a 4-3-3 rendszer a stabil formáció, és Cou, ahogy Dembi is megkapta a balszélső szerepét, amit egyik se tud játszani rendesen. Mindenki látja, csak ő nem. Ennyi.
Griezzel ugyanez lesz.Lesz belőle balszélső, meglátjuk milyen...Suareznek nem alternatívája 9-es poszton, ott őt megeszik reggelire, középen,jobboson meg ott Messi.
Szinte biztos vagyok ebben a kezdőben.
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2019.08.07. 00:02:32

Őszintén én nem Valverdere kenném rá Cout hanem azokra akik megfigyelték és leigazolták... ő tényleg egy fajta rendszerben tud működni de abban nagyon.
pep71
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1092
Csatlakozott: 2011.08.30. 00:28:51

2019.08.06. 20:26:26

Coutinho példája mutatja meg igazán, hogy mi a különbség egy jó edző(Klopp) és egy átlagos középcsapatba való között(Valverde). Klopp alatt szárnyalt, a PL egyik legjobb játékosa volt, a neki való szerepkörben játszott, magabiztosan, tele önbizalommal. Erre rekordösszegért nagy nehézségek árán leigazolta a Barca, de elképzelés, hogy milyen poszton, Messi mellett meg tud-e élni az már nem jutott eszükbe. Teljesen ki is pukkant, megye 2-es szinten játszott itt, labdát alig tudta átvenni...nehogy Griezmann is így járjon, mert Dembelé is igen hasonló buktának tűnik, ráadásul nagyon sérülékeny plusz jött elé a sorba Griez...nem értem, mit várnak Valverde-től még, teljesen leírta már magát mindenki szemében, ez jobb már nem lesz.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2019.08.06. 19:23:26

lahertitty írta: És tök ugyanúgy járna, mint szerencsétlen Coutinho. Kár ezen filóznod amíg Valverde az edző, azt értsd meg! Jöhetne ide Cr7, Mbappé, De Bruyne, Neymar, Salah közül akárki, a csapat játéka összességében ugyanolyan "impotens" maradna. :oops:
De Jong kimondta: lassú a csapat játéka. Most már csak az a kérdés, hogy Valverde ezt akarja, vagy hogy a szent tehenek lassúak. Ha az utóbbi, ők az év során kikerülhetnek a csapatból. Ha Valverde, akkor csak ha távozik.
Avatar
lahertitty
Jugador del Barça
Hozzászólások: 115
Csatlakozott: 2009.08.07. 11:33:36
Tartózkodási hely: Kiskunhalas

2019.08.05. 05:38:14

Samper írta:Salah kéne ide, nem NMeymar.
És tök ugyanúgy járna, mint szerencsétlen Coutinho. Kár ezen filóznod amíg Valverde az edző, azt értsd meg! Jöhetne ide Cr7, Mbappé, De Bruyne, Neymar, Salah közül akárki, a csapat játéka összességében ugyanolyan "impotens" maradna. :oops:
Kép
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2019.08.05. 05:01:33

Salah kéne ide, nem NMeymar.
culinho
Capitá del Barça
Hozzászólások: 543
Csatlakozott: 2008.03.02. 09:38:26
Tartózkodási hely: budapest

2019.08.04. 17:42:22

Firpo közben hivatalos és Barto szerint lehet még igazolás
Avatar
recrea
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6714
Csatlakozott: 2004.12.24. 23:38:21

2019.08.04. 16:04:45

drobika írta:Bár gondolom, hogy EV - nek van konkrét elképzelése, ha már annyira akarta.
:D :D :D
Feldobtad a napomat, emberünk két éve sodródik.

Nekem sincs ötletem, h mihez kezd a franciával, vélhetően Cou és Demb kárára fog játszani, azt remélem senki nem gondolja, h Suarez fog kimaradni a kezdőből :D játszani fog, ahogy eddig is. Igazából logikus lépés lenne az említett két játékos egyikéből pénzt csinálni, csak sajnos a kutya nem fog fizetni értük.

Ettől függetlenül sztem jól igazoltunk eddig, mind a négy játékos jó focista és illik is ide. Amúgy csak miattuk fogok meccseket nézni, hátha hoznak egy ki színt az EV féle “tutiba”.
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2019.08.04. 14:56:01

Agypiercing írta:A Malcom távozásáról szóló cikkben egyébként rosszul szerepel, hogy Copa del Rey-trófeát nyert volna, mert Valverde "mesternek" az se jött össze. A Szuperkupa lesz a jó megoldás.

amúgy ti értitek, hogy Griezmann hol fog játszani? a kedvenc posztját, a second strikert alapul véve egyszerűen útban lenne Messinek, így én csak arra tudok gondolni, hogy balszélsőt akarnak faragni belőle, mint Henryból, csak ugye Henry kicsit nagyobb játékos (meg korrektebb emberileg is egyébként). ha középcsatár lenne, akkor padozna a 84 milliós Suárez? nekem őszintén szólva már tavaly is érthetetlennek tűnt ez a Griezmann-sztori, a tavalyi valóságshow-val egybekötött bejelentése után meg még inkább az.

hűségbónuszos Neymarnak legalább lenne posztja, más kérdés, hogy amit művelt, azután a Barcelona közelébe nem kellene engedni, de a jelek szerint ez a vezetőség értékeli, ha valaki s*gget csinál a szájukból. szóval szerintem Griezmann abszolút "galaktikus" igazolás, vegyünk meg mindenkit, aki jó, meg legyen 10 világsztár támadónk, aztán adjuk el a hajtós/védekezni tudó embereket (Makelélé vs. Rakitic/Vidal).

tehát hacsak nem akarnak padoztatni egy másik sztárigazolást, a tartalék középcsatár posztja még mindig nincs megoldva és szerintem Suárez visszaesését az is okozza, hogy egyszerűen túljátszatják. ennél nyilván lehet alaposabban is elemezni, de a transfermakt alapján összehasonlítottam Agüeróval, aki hasonló korú és akinek ugye ott van egy Gabriel Jesús, mint "váltótárs". Agüero az egész szezonban, minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 3370 percet volt a pályán (bajnokság ebből 33 és 2480), a mi Lajosunk meg 49 meccsen 4132 percet (bajnoki ebből 33, 2829). egy meccsre vetítve a vámpír 84,3 percet tölt a pályán (úgy, hogy többször is játszik), Agüero meg csak 73,3-at.

tehát egy olyan ember kellene, aki nem világsztár, nem galaktikus, nem sír, ha más van a gálakezdőben, de a legteljesebb lelki nyugalommal be lehet vetni egy középcsapat, egy Getafe vagy Levante ellen. ez tipikusan egy új Henrik Larsson vagy Gudjohnsen lenne, nem a 28 éves Griezmann.
Abszolút egyetértek ezzel. Griez igazolása mentálisan is és szakmailag is nehezen érthető. Bár gondolom, hogy EV - nek van konkrét elképzelése, ha már annyira akarta. Ha a balszélső lesz a pozíciója, akkor szerintem egy Cou, és Dembi kudarc után lesz egy Griez is azon az oldalon. Közel 400 millás kudarc lenne. Csak remélni lehet, hogy nem így lesz. Nagyon nem tetszik, hogy ez és így történt ami történt, de most már legalább legyen is valami hozadéka.
Agypiercing
Barça B
Hozzászólások: 92
Csatlakozott: 2005.01.27. 22:33:04

2019.08.04. 13:54:13

A Malcom távozásáról szóló cikkben egyébként rosszul szerepel, hogy Copa del Rey-trófeát nyert volna, mert Valverde "mesternek" az se jött össze. A Szuperkupa lesz a jó megoldás.

amúgy ti értitek, hogy Griezmann hol fog játszani? a kedvenc posztját, a second strikert alapul véve egyszerűen útban lenne Messinek, így én csak arra tudok gondolni, hogy balszélsőt akarnak faragni belőle, mint Henryból, csak ugye Henry kicsit nagyobb játékos (meg korrektebb emberileg is egyébként). ha középcsatár lenne, akkor padozna a 84 milliós Suárez? nekem őszintén szólva már tavaly is érthetetlennek tűnt ez a Griezmann-sztori, a tavalyi valóságshow-val egybekötött bejelentése után meg még inkább az.

hűségbónuszos Neymarnak legalább lenne posztja, más kérdés, hogy amit művelt, azután a Barcelona közelébe nem kellene engedni, de a jelek szerint ez a vezetőség értékeli, ha valaki s*gget csinál a szájukból. szóval szerintem Griezmann abszolút "galaktikus" igazolás, vegyünk meg mindenkit, aki jó, meg legyen 10 világsztár támadónk, aztán adjuk el a hajtós/védekezni tudó embereket (Makelélé vs. Rakitic/Vidal).

tehát hacsak nem akarnak padoztatni egy másik sztárigazolást, a tartalék középcsatár posztja még mindig nincs megoldva és szerintem Suárez visszaesését az is okozza, hogy egyszerűen túljátszatják. ennél nyilván lehet alaposabban is elemezni, de a transfermakt alapján összehasonlítottam Agüeróval, aki hasonló korú és akinek ugye ott van egy Gabriel Jesús, mint "váltótárs". Agüero az egész szezonban, minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 3370 percet volt a pályán (bajnokság ebből 33 és 2480), a mi Lajosunk meg 49 meccsen 4132 percet (bajnoki ebből 33, 2829). egy meccsre vetítve a vámpír 84,3 percet tölt a pályán (úgy, hogy többször is játszik), Agüero meg csak 73,3-at.

tehát egy olyan ember kellene, aki nem világsztár, nem galaktikus, nem sír, ha más van a gálakezdőben, de a legteljesebb lelki nyugalommal be lehet vetni egy középcsapat, egy Getafe vagy Levante ellen. ez tipikusan egy új Henrik Larsson vagy Gudjohnsen lenne, nem a 28 éves Griezmann.
Visca el Barça!
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3161
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2019.08.04. 13:12:21

Samper írta:De hosszú az út Sevillaból Barcelonába...
Mint a türelem veled szemben.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Válasz küldése