Barca Igazolások 2019-2020

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3050
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.08.10. 10:52:25

drobika írta: Lehet a helyettese, csak abból semmi jó sem lesz! Griezmann a tökéletes NEM9-es, a tökéletes nem középcsatár!
Lajos ereje, mentalitása bőven Griez felett van abban a pozícióban, ott Griezt megeszik reggelire.
A felkészülési meccseken nem mutatott semmit.
Előbb kezdődjön el a szezon...
Amúgy láttad is a felkészülési meccseket? Én bevallom vagy csak félszemmel, vagy az összefoglalókat láttam, de egyáltalán nem tűnt elveszettnek Griezmann, összjátékban (és gyorsaságban) magasan Lajos fölött van. Én se bírom, de szerintem be fog válni.

Téma volt, hogy kihalóban vannak már a klasszikus (erő)középcsatárok, nem volt lehetőség hozni egy Lajos-típusú játékost (Jovic-ot hagyjuk, szerintem Ő végig a Real-ba akart menni). És szerintem a jelenlegi keretből inkább Griezmann játsszon Lajos helyett, mint Messi/Dembele/Coutinho.
Ha meg 4-4-2t játszunk, ott bőven jó lehet elöl.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
drobika
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 443
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2019.08.10. 10:06:35

MesQueUnClub írta:Griezmann egyben Suarez helyettese is lehet ahogyan az eddigi felkészülési meccseken is volt.
Lehet a helyettese, csak abból semmi jó sem lesz! Griezmann a tökéletes NEM9-es, a tökéletes nem középcsatár!
Lajos ereje, mentalitása bőven Griez felett van abban a pozícióban, ott Griezt megeszik reggelire.
A felkészülési meccseken nem mutatott semmit.
Lesz belőle EV-nél egy balszélső, ha nem jön Ney.
Aztán hogy ott mire megy? Tartok tőle, hogy annyira, mint Cou vagy Dembi azon a szélen.
Avatar
Chino
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4926
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2019.08.09. 16:08:41

vg99 írta:Nem értem, hogy hova akarjuk bepaszírozni még Neymart. Semmi koncepciót nem látok.
Suareznek továbbra sincs helyettese, de a másik 2 posztra lenne Messi, Dembele, Griez, Neymar, Coutinho? Őrültség ilyen embereket, ennyiért padoztatni.
Bár a középpálya is rettentő telített 3 helyre: De Jong, Roberto, Vidal, Rafinha, Busquets, Rakitic, Arthur, Puig.
Kezdjük már meg a fiatalítást! Nem eszetlenül, hiszen a védelmen is látszott, hogy nagyon rutintalanok, össze kell szokni, de fokozatosan mehetne.
A fiatalítással egyedül a támadósorban van gond. A védelemben Piqué az aki már benne van a korban, de benne is van még legalább 2 év és egy rutinos kh mindenképp kell oda. Umtiti, Lenglet, Todibo posztjukon a legjobb korban vannak, utóbbi pedig még tejfölösszájó is. Umtitiról pedig tudjuk milyen klasszis teljesítményre képes, jelenleg nála elérhetőbb és jobb védő nincs a piacon. Jobboson ott van Semedo, aki kifejezetten fiatal, Wagué pedig szintén egy tini, az ő felhozatalát személy szerint korainak tartom. Ha leteszi Valverde a portugál mellett a voksát sérülés/rotálás esetén ott van Robi. Alba mögé is jött egy olyan ember aki fiatal és tehermentesíteni tudja, az hogy mennyi van benne majd kiderül. Baromság (és egyben lehetetlen) lett volna egy vagyonért egy közel Alba szintű játékost hozni. Versenyhelyzet pont neki nem kell, minden meccsen 100%-osan odateszi magát.

A kp szintén jól áll, sőt talán még több is a fiatal. Itt Busquets tűnik gondnak, ha Valverdenek lenne töke és De Jonggal kicsit ösztönözné Busit jól kijöhetnénk belőle. De Arthur, a holland és Puig mind a jövő emberei és akkor ott van még Alena. Rafinha pedig már összepakolt, ráadásul ő inkább játszott szélsőt mint középpályást. A Vidal-Rakitic duóból egyik pedig valószínűleg távozni fog. Azt kifejezetten jó döntésnek tartom, hogy Puig nem lett a nagycsapat tagja. Feljöhet edzeni, egy-egy meccsre, ha egész évben a lelátót meg a padot melegíti mindent tett volna neki csak jót nem.
Elöl van a rákfene a csapatban. Egyedül Dembélé az akire hosszútávon lehet számítani. Griezmann sem hiszem, hogy 2-3 év múlva még a kezdőben vitézkedne, ha egyáltalán érdemlegeset tud letenni az asztalra, mert így is van benne kockázat, eladni pedig 1-2 év múlva már lehetetlen lesz.
Cou lesz még a kérdés, ogy Valverde mit akar csinálni vele, Padra rakni, eröltetni Griezmann/Suarez mellett vagy megpróbálni a kp-n játszatni.
vg99 írta:Ehelyett kihajtjuk az öregeket, amíg lehet, és pont úgy fogunk járni mint a Real. Tavaly az év csapatát adta minden poszton, aztán bedőlt az egész.
Igenis jöjjön fel Puig, Vidal még maradjon beugrónak, de a fix helyes Busi vagy Raki menjen. Vagy mindkettő. Waguet pedig kölcsön adnám 1 évre.
De jó lenne egy Ajax mentalitású edző..
Na jó, ideje felébredni.. :(
Hogy a Real az év csapatát adta volna minden poszton nagyon meredek, sőt még a BL-győztes csapat sem.
Az Ajax-szal meg nem lehet összehasonlítani a Barcat. Velük szemben max. az az elvárás hogy megnyerjék a holland ligát, de akkor sincs pánik, ha lemaradnak róla. Itt, ha egy BL-negyeddöntőben akárhogy kiesünk konganak a vészharangok, vagy ha a Real mögött csak másodikok vagyunk a ligában.

Speciel emiatt aggódom, mert iszonyatosan orrnehéz a csapat, nincs egy játékos a kp-n, aki kulcspasszokkal/gólapszokkal netán szökőévente góllal tudná segíteni a támadójátékot. Nem akarok vészmadárkodni vagy túlságosan pesszimista lenni, de kezd egy kicsit Rijkard-érára hajazni a történet csak nem lesz újra egy Messi.
Forca Barca!!!!
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 536
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2019.08.09. 14:47:44

Griezmann egyben Suarez helyettese is lehet ahogyan az eddigi felkészülési meccseken is volt.
MA19
Barça C
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2019.08.08. 09:23:21

2019.08.09. 14:09:11

Én személy szerint de Jong érkezésének örülök a legjobban. Mivel kiválóan olvassa a játékot és lát a pályán, ezért jó döntéseket hoz meg gyorsan( magyarán a lehető legjobb passzopciót választja), amellyel biztosítja a labdatartást és annak folytonosságát, vagy lendületet, sebességet, dinamikát, váratlant, egy kis kiszámíthatatlanságot visz a támadásba, vagy akár gólhelyzetet teremt csapatának. Ezen felül nagy teherbírású, a cselező készsége párját ritkítja,taktikailag érett, a középpálya bármely pontján ugyanolyan magas színvonalú teljesítményre képes, a labdát rendkívül nehéz megszerezni tőle, igazi mélységi irányító, szerelésben, labdaszerzésben és kontrák megakasztásában is világszínvonal. A mai modern futballban ilyen középpályásokra van szükség. Szerintem az a trend látszik kirajzolódni, hogy azok nyerik a nagy meccseket és nagy tornákat, akik gyorsan váltanak az egyes játékfázisok között, és gyorsan tudnak átállni védekezésről támadásra, vagy fordítva. Ahhoz, hogy BL-t nyerjünk dinamikus, atletikus, gyors, kiszámíthatatlan, lendületes, attraktív támadófocit kell játszani agresszív letámadással. (Ilyen focira Rakitic és Busi nem alkalmas, egyszerűen túlságosan lassúak, körülményesek és szinte csak sablon passzokat adnak.) Ehhez a játékosaink abszolút megvannak( de Jong, Arthur, Dembélé, Coutinho, Griezmann, Messi ), már csak Valverde-nek kell felnőnie a feladathoz. Hozhatnak ide akárkit, meg lehet akármilyen erős a keret, ha nincs egy olyan játékrendszer, amelyben ez a sok klasszis együtt hatékony, akkor nagy dolgokat nem fognak véghez vinni a srácok.
vg99
Barça B
Hozzászólások: 90
Csatlakozott: 2019.04.15. 18:07:51

2019.08.09. 06:49:46

Nem értem, hogy hova akarjuk bepaszírozni még Neymart. Semmi koncepciót nem látok.
Suareznek továbbra sincs helyettese, de a másik 2 posztra lenne Messi, Dembele, Griez, Neymar, Coutinho? Őrültség ilyen embereket, ennyiért padoztatni.
Bár a középpálya is rettentő telített 3 helyre: De Jong, Roberto, Vidal, Rafinha, Busquets, Rakitic, Arthur, Puig.
Kezdjük már meg a fiatalítást! Nem eszetlenül, hiszen a védelmen is látszott, hogy nagyon rutintalanok, össze kell szokni, de fokozatosan mehetne. Ehelyett kihajtjuk az öregeket, amíg lehet, és pont úgy fogunk járni mint a Real. Tavaly az év csapatát adta minden poszton, aztán bedőlt az egész.
Igenis jöjjön fel Puig, Vidal még maradjon beugrónak, de a fix helyes Busi vagy Raki menjen. Vagy mindkettő. Waguet pedig kölcsön adnám 1 évre.
De jó lenne egy Ajax mentalitású edző..
Na jó, ideje felébredni.. :(
Arthur8
Barça B
Hozzászólások: 44
Csatlakozott: 2019.04.01. 18:47:25

2019.08.08. 17:36:59

Totálisan egyetértek Stoichkovval. Szerintem ez a valaha volt egyik legerősebb Barcelona keret tele klasszis beérett sztárral kiegészülve a posztjukon legígéretesebb fiatalokkal. Minden poszton olyan cserék vannak, akik máshol simán kezdők lehetnének. Olyan játékosról mondjuk, hogy bukta és még jobb kell, aki 3 évig folyamatosan klasszis teljesítményt nyújtott az előző csapatában és a liga egyik, ha nem a legjobb játékosa volt (Coutinho - liverpool, brazil válogatott) . Valószinűleg edzői probléma is, hogy mindenhol megy, de itt meg nem.
Csak gondoljunk bele, hogy a mai piacon melyik az a játékos , akit a Barcelona elhoz és fixen kezdő és fixen jobb játékos, mint aki már eleve itt van. (Talán Mbappe, Neymar és Van Dijk)
Ezt a keretet reálisan nem kell tovább erősíteni , mert elképesztő erős.
Tavaly BLt nyert egy csapat, ahol Henderson, Fabinho, Milner , Wijnaldum játszottak a középpályán.
Ez a Barcelona keret zseniális és az edző a gátja a sikereknek és a lehengerlő játéknak.
Én is elszomorodom, hogy egy Rakiticet el kell ahhoz adni, hogy egy fiatal új tehetség (de Jong, Arthur) fixen játszon, mert az edző nem képes megfelelően rotálni a játékosokat és 11 emberből 7-8 embernek teljesítménytől függetlenül bérelt helye van.
Csak abba gondoljunk bele, hogy a tavalyi Barcelona - Liverpool párharcban kicseréljük a két edzőt, akkor az a Barca keret mit művelt volna azzal a Poollal.
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3050
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.08.08. 17:31:56

bszilard10 írta: - Dembele: tobbet serult mint amennyit jatszik, par igeretes meccs es felvillanas mellett
rengeteg agyatlan hiba de meg mindig o az aki esetleg bevallhat

Most csak ugy kapasbol abbol a 400 milliobol kijott volna Mbappe, Van Dijk + De Jong, Arthur es Lenglet.
Miből gondolod, hogy Griezmann nem fog beválni? Csak fél szemmel vagy csak az összefoglalókból láttam a felkészülési meccseket, és egyáltalán nem tűnt elveszettnek. Mondom ezt úgy, hogy ellene voltam a leigazolásának, és a mai napig kiráz a hideg a hülye fejétől. És ha jól tudom, Griezmann Valverde nagy kedvence és kifejezetten kérte, de lehet kamu.

Ebből a 400 misiből meg utólag könnyű okoskodni, senki nem tudta előre, hogy Dembele fél évre kidől, Coutinho meg annyira megzuhan, hogy labdát se tud átvenni, pedig a PL egyik legtechnikásabb játékosaként volt számontartva.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6050
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2019.08.08. 17:28:23

Ma 18:00ig van idő elvileg, úgyhogy az nagyon utolsó pillanat lesz.
Kép
lics
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 433
Csatlakozott: 2017.08.21. 22:12:42

2019.08.08. 17:08:24

Remélem Coutinhot az utolsó pillanatba megveszi vagy kölcsönveszi a Tottenham, Arsenal, Manchester 3masból valaki.
bszilard10
Barça B
Hozzászólások: 69
Csatlakozott: 2007.09.19. 23:51:36

2019.08.08. 16:13:52

Az kemeny azert, hogy elkoltottunk 400 millio eurot 2 ev alatt 3 jatekosra :

- Coutinho: fel evig konyorogtunk mire elengedtek most meg kolcsonbe sem tudjuk elpasszolni
senkinek sem, hogy legalabb a fizeteset ne kelljen allni ebben a szezonban
- Griezmann: szembe rohogi a klubot egy evvel ezelott most megis elhozzuk ugy, hogy senki nem
tudja hol fog jatszani (Valverde legkevesbe)
- Dembele: tobbet serult mint amennyit jatszik, par igeretes meccs es felvillanas mellett
rengeteg agyatlan hiba de meg mindig o az aki esetleg bevallhat

Most csak ugy kapasbol abbol a 400 milliobol kijott volna Mbappe, Van Dijk + De Jong, Arthur es Lenglet.
Avatar
Stoichkov
Jugador del Barça
Hozzászólások: 207
Csatlakozott: 2004.10.09. 12:24:19

2019.08.08. 15:56:34

olvasom itt a hozzaszolasokat minden nap, de vegul mindig az az erzesem, hogy nem az igazi problemarol beszelunk. Mert a barcaban most tenyleg nem az egyeni jatekosokkal van a gond, hanem az edzovel. Es tudom, hogy ez mar fel jott itt jo par alkalommal, de egyszeruen semmi ertelme arrol beszelni, hogy rakitic maradjon e vagy menjen, illetve hogy neymar, griezmann, stb bele illik e a kepbe... az igazsag az, hogy ezek mind fenomenalis jatekosok, viszont teljesen ertelmet veszti a kepesseguk egy ilyen edzovel. Nagyon elszomorodtam Rakitic goljanal tegnap, hogy eluldozunk ilyen jatekosokat csak azert mert az edzot nem lehetett...
MA19
Barça C
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2019.08.08. 09:23:21

2019.08.08. 15:29:58

Igen, tényleg képes dinamikát hozni, ha nagyon jó napja van. De legalább ugyanannyiszor szürke, pontatlan, láthatatlan, vagy éppen önző. A legnagyobb probléma továbbra is a sérülékenysége, amin nem igen lehet javítani. Azért 29 bajnoki meccsen 8 gól és 5 gólpassz nem egy ámulatba ejtő adat. Meccsenként átlagosan 1,1 kapura lövés, 2,3 sikeres csel( 61%), 3,9 megnyert párharc a földön( 48,7%). Ezen adatok sem túlságosan meggyőzőek.
Avatar
Chino
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4926
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2019.08.08. 13:21:02

MA19 írta:Dembélé szerződtetésével szerintem hatalmas bakot lőttünk. Nagyon tehetséges, de rendkívül hanyag, lusta, egyszerűen nem úgy viselkedik, mint egy profi sportoló. A pályán nyújtott teljesítménye is rendkívül hullámzó: Bizonyos meccseken a cseleivel őrületbe kergeti az ellenfeleket, amikor passzolni kell akkor pontosan és jó helyre passzol, ha kell akkor pedig lő.
Hanyag, lusta, nem úgy videlkedik mint egy sportoló? Ez is kb. egy sztereotípia, ha valaki elhiszi, hogy csak ő volt aki késett edzésről az elég naiv. Pep alatt rendszeresek voltak a késések, ezért is vezette be az 500 eurós büntetéseket. Csak akkor éppen szárnyalt a csapat és mindenki magasan tett rá. Amelett érdekes mód hajlamosak elsiklani, hogy idén például ő és Todibo voltak azok akik leghamarabb edzésbe álltak.
Sokszor hoz rossz döntést, hullámzó a teljesítménye ez igaz. De egy 20-21 éves kölyökről beszélünk, pont ezért kellene játszania, hogy rutint szerezzen és kiküszöbölje ezeket. Megnéznék egy ilyen idős Griezmannt, Coutinhot, Suarezt, Neymart, Manét vagy akármelyik felkapott sztárjátékost, hogy mennyivel hozott kevesebb rossz döntést a pályán.
Nagy összeget tennék rá, hogy ha nem ennyibe került volna nem lennének ilyen kritikusak vele, erről pedig ő tehet legkevésbé.

MA19 írta:Más találkozókon láthatatlan, elszórja a labdákat, a cselei pedig nem ülnek. Egy Barca szintű labdarúgó mindkét Liverpool ellen elpuskázott helyzetét gólra váltja. Az pedig, hogy a klub történetének 3. legdrágább igazolása, egy 21 éves fiatal srác a padon üljön, az teljesen érthetetlen, elszomorító és felesleges.
Az tényleg elszomorító hogy a padon kell ülnie, mikor a 2. legdrágább, 3, legjobban fizetett igazolása (bár azt se tudjuk Neymar mennyibe fájt) játszik helyette, aki kb. mínusz egy ember, Griezmannról pedig még nem tudunk semmit.
A liverpooli meccset meg hagyjuk. Az odavágó sem volt olyan sima, mint az eredmény mutatta, a visszavágón pedig MAtS-on és Vidalon kívül mindenki egy seggberúgást érdemelt volna, Alba-ról legalább 1, de talán két gólt is kaptunk, ajtó-ablak ziccerben pedig inkább Messinek passzolt 3 ember közé, de lehetne folytatni a sort minden játékossal, az edzővel az élen.

Nem mosdatni vagy védeni akarom, mert van hibája bőven, de a jelenlegi csapatban Messin kívül ő az egyetlen aki dinamikát tud hozni és nem csak annyit csinál, hogy keresi az argentínt és gurigázik a 16-os körül, hanem próbál valami színt, váratlant hozni a játékba. Habár hazudok, mert Lajos is próbálja, de labdavezetés közben elbotlik, a cselei pedig kb. 20-ból 1X sikerülnek.

Az MSN is ezért működött igazán, mert nem Suareznek kellett ilyen dolgokat meghúzni és nem Messire volt minden kihegyezve, hanem volt egy Neymar, akire szintén nagyon oda kellett figyelni. Most van egy statikus kp. egy Coutinhoval aki azt se tudja mit játszik, Suarez futkos keresbe-kasba a pályán, Messi meg visszamegy félpályáig labdáért, aztán majd történik valami. Emiatt kellene egy olyan ember, aki képes előre játszani és akár kontrajátékot is játszani. Lucho alatt is sokat profítáltunk ebből. Most a franciával ki tudja változni fog-e, de olyan nagy reményt nem táplálok, amolyan Valverde-játékosnak érzem. Emiatt örültem volna baromira helyette Neymarnak, aki azon a poszton a világ legjobbja, ami nekünk jelenleg a leggyengébb. A másik Busi helye volt, de oda legalább hoztunk valakit.
Forca Barca!!!!
drobika
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 443
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2019.08.08. 13:13:08

Dembelé és Vidal leigazolása a sok baklövés mellett amit elkövettek az utóbbi években a legeslegjobb lépés volt.
Dembelé fiatal és tud meglepetést hozni a dögunalom tili-toli mellett. Képes váratlant húzni.
Fiatal kora sem mentség azokra, amiket elkövetett a viselkedésében de még így is szent Neymarhoz viszonyítva.
EV ha megtalálta volna a helyét a csapatban, akkor az edzettségi állapota is jobb lett volna, mivel többet játszhatott volna. Sajnos a tehetségtelen báb edzőnk többek helyét sem találja ebben a keretben, ezért aztán tényleg az van, hogy a tehetséges játékosaink bizony szerény teljesítményt nyújtanak.
MA19
Barça C
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2019.08.08. 09:23:21

2019.08.08. 11:29:48

Dembélé szerződtetésével szerintem hatalmas bakot lőttünk. Nagyon tehetséges, de rendkívül hanyag, lusta, egyszerűen nem úgy viselkedik, mint egy profi sportoló. A pályán nyújtott teljesítménye is rendkívül hullámzó: Bizonyos meccseken a cseleivel őrületbe kergeti az ellenfeleket, amikor passzolni kell akkor pontosan és jó helyre passzol, ha kell akkor pedig lő.
Más találkozókon láthatatlan, elszórja a labdákat, a cselei pedig nem ülnek. Egy Barca szintű labdarúgó mindkét Liverpool ellen elpuskázott helyzetét gólra váltja. Amikor a sebességét tudja kamatoztatni, akkor tud igazán élni, de ha kevés a terület, akkor komoly gondokkal küzd. Anno a Dortmundban működött az, hogy Aubat vagy őt futtatták, de a Barcelona nagyon nem ez. De a legeslegnagyobb probléma a sérülékenysége. Ezzel nem igazán lehet mit kezdeni. Az pedig, hogy a klub történetének 3. legdrágább igazolása, egy 21 éves fiatal srác a padon üljön, az teljesen érthetetlen, elszomorító és felesleges.
MA19
Barça C
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2019.08.08. 09:23:21

2019.08.08. 11:20:17

Eriksen nem megy a MU-ba, a Spurs Lo Celsot szerzi meg, szóval Coutinhot olasz meg német csapatoknak fogják felajánlani. Nagyon sajnálom a srácot, Valverde konkréten tönkretette a karrierjét. Liverpoolban imádták, kulcsember volt és nem ezért jött ide. Egyértelműen Barca-szintű játékos, csak ez a vakegér Valverde nem tudja kihozni a benne rejlő lehetőségeket. A középpályánk nagyon telített, a támadósorban az MSG mellett ott van Dembélé is, szóval ha marad, akkor nem nagyon fog lehetőséget kapni. Az pedig, hogy a klub történetének legdrágább igazolása, akiért hatalmasat tepert a klub, a padon ül egyszerre kínos, bizarr és rendkívül elszomorító. Ő és a klub érdekében is engedjük el, ha nem más kölcsönben, mert amíg Valverde itt rontja a levegőt, addig ő csak szenvedni fog. Voltak jobb periódusai, főleg tavaly ősszel, de mérföldekkel többet vártam tőle.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5913
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2019.08.08. 00:23:46

Samper írta:Mindegy, hogy hová megy N., csak ide ne jöjjön!
Nem fog valószínűleg

Pogba, Bale, Neymar mind maradnak a helyükön. Jóval macerásabb világsztárokat igazolni mint pár éve.
"A Barcelonát olyan emberek irányítják, akiknek nem szabadna a klub élén állniuk. Nagyon szomorú vagyok emiatt. A Barca és a szurkolók ennél sokkal többet érdemelnek. Nem tudom, mi folyik a klubnál, de nagyon rossz érzés a korábbi csapattársaimat bánatosnak látni" - Neymar
Avatar
Forcabarca73
Barça C
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2019.07.16. 22:59:57

2019.08.07. 23:57:23

[quote="vinszentvega"][quote="bszilard10"]A katalan Sport-on meg a mostani fohir hogy a Madrid 120 millio + Modric ajanlatot keszul tenni Neymarert amit a PSG sokkal inkabb hajlik elfogadni mint barmilyen eddigi ajanlatot amit a Barcaval kapcsolatban hoztak fel eddig. Perec regi alma Neymar megszerzese es neki velunk ellentetben nagyon jo a kapcsolata a PSG sejkkel es egy ilyen uzlettel jol az orrunk ala dorgolnenek. Egyedul Zidane ellenzi a transzfert aki inkabb Pogba megszerzeset preferalja.

EKKORA KAMUT!!!
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3556
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2019.08.07. 22:10:26

Mindegy, hogy hová megy N., csak ide ne jöjjön!
johdepp
Jugador del Barça
Hozzászólások: 200
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2019.08.07. 20:10:58

vinszentvega írta:Egy helyre hajlandó költözni párizsból...az pedig a földközi tenger partja.
Szóval akkor elmegy a Napoliba, a Marseillebe vagy a Valenciába? :mrgreen:
Avatar
vinszentvega
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 265
Csatlakozott: 2016.09.13. 10:17:08

2019.08.07. 19:32:12

bszilard10 írta:A katalan Sport-on meg a mostani fohir hogy a Madrid 120 millio + Modric ajanlatot keszul tenni Neymarert amit a PSG sokkal inkabb hajlik elfogadni mint barmilyen eddigi ajanlatot amit a Barcaval kapcsolatban hoztak fel eddig. Perec regi alma Neymar megszerzese es neki velunk ellentetben nagyon jo a kapcsolata a PSG sejkkel es egy ilyen uzlettel jol az orrunk ala dorgolnenek. Egyedul Zidane ellenzi a transzfert aki inkabb Pogba megszerzeset preferalja.

Kozben az ESPN is lehozta, hogy ha a Pogba nem jossze a Madridnak akkor minden erejukkel Neymar szerzodtetesen lesznek. Szerencse, hogy holnap zarul az atigazolasi piac Angliaban es igy par dolog tisztabb lesz.
És ki fog játszani bal szélen? Eden? Neymar vagy Vini? Hagyjuk már ezt a Madridi megakarjuk venni történeteket. Nem akar a madridba menni. Egy helyre hajlandó költözni párizsból...az pedig a földközi tenger partja.
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
bszilard10
Barça B
Hozzászólások: 69
Csatlakozott: 2007.09.19. 23:51:36

2019.08.07. 18:53:14

A katalan Sport-on meg a mostani fohir hogy a Madrid 120 millio + Modric ajanlatot keszul tenni Neymarert amit a PSG sokkal inkabb hajlik elfogadni mint barmilyen eddigi ajanlatot amit a Barcaval kapcsolatban hoztak fel eddig. Perec regi alma Neymar megszerzese es neki velunk ellentetben nagyon jo a kapcsolata a PSG sejkkel es egy ilyen uzlettel jol az orrunk ala dorgolnenek. Egyedul Zidane ellenzi a transzfert aki inkabb Pogba megszerzeset preferalja.

Kozben az ESPN is lehozta, hogy ha a Pogba nem jossze a Madridnak akkor minden erejukkel Neymar szerzodtetesen lesznek. Szerencse, hogy holnap zarul az atigazolasi piac Angliaban es igy par dolog tisztabb lesz.
lics
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 433
Csatlakozott: 2017.08.21. 22:12:42

2019.08.07. 18:41:01

Sky sporton olvastam, hogy Coutinho elvileg marad.

BREAKING NEWS

Philippe Coutinho’s return to the Premier League now looks unlikely to happen before tomorrow’s deadline as he has rejected a loan move to Tottenham.

Both Barcelona and the player would prefer a permanent deal – but it’s thought unlikely any Premier League team will match Barca’s £80m price tag.
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3327
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2019.08.07. 16:35:36

Coutinho problémája egyrészről egyszerű, másrészről nagyon bonyolult.
Amiért nem találja a helyét: a selecaoban és a Poolban is a csatárok mögött játszott igazi 10-esként, mögötte meg 2 melózós kp-val. Szervezhetett kedvére és kedvenc helyén játszott, szabadon és nem kellett védekezéssel foglalkoznia. Kb. hasonló a szitu, mint anno Kaká helyzete a selecaoban és a Milanban, majd a Realban.
Nálunk más a rendszer, kikerült bal szélső támadónak, ami ő soha nem volt és nem is lesz. A selecaoban pl. Neymar posztja az, de a Copán - amin nem volt Neymar - sem ő játszott ott, hanem Everton (nem is rosszul), mert felismerték, hogy nem egy szélső támadó. Ahogy pl. mondjuk Iniesta, vagy pl. Fabregas sem... felesleges oda erőltetni.
Na de pont ezért bonyolult az ő problémája, mert a kp-n nem tudja azt a melót letenni, mint egy Vidal, vagy Rakitic, elől meg a kötetlen szerep Messié. Cou kb. akkor lubickolhatna nálunk, ha Messi nem lenne, a kp-n meg ott lenne mögötte 2 Vidal kaliberű játékos (és NEM Busquets).
Ez jelenleg több okból kivitelezhetetlen, ezért nem szabad erőltetni az itteni játékát. Nagy kedvelője vagyok Counak, nagyon örültem, amikor idejött és a legjobban annak örültem volna, ha beválik, de a fent leírtak miatt mindenkinek a váltás lenne jobb. A TH-ban Erikssen helyén megint kiteljesedhetne. Kívánom, hogy így legyen és ne jusson Kaká sorsára...
Válasz küldése