Mateo Messi és az érzés, amikor apukád Aranylabdás lesz
😆 When your dad became the 2019 Ballon d'Or ! #ballondor pic.twitter.com/E1WMm0fkCT
— #BallondOr (@francefootball) December 2, 2019
Moderátorok: palesz77, PCsabi, MatyiG, Slither, Enrique, Andris, ozsimiki, miihii, Tim, Drigo
MesQueUnClub írta:Szerintem se fog jönni egyébként, de furcsának találom hogy DiMarzio kockáztatni merné a hírnevét és mondjuk azt megbízhatóságát azzal, hogy kb egyedüliként lehozza hogy szinte kész van az üzlet.
MesQueUnClub írta:Szerintem se fog jönni egyébként, de furcsának találom hogy DiMarzio kockáztatni merné a hírnevét és mondjuk azt megbízhatóságát azzal, hogy kb egyedüliként lehozza hogy szinte kész van az üzlet.
andreas írta:Barca+ írta:Teljesen mindegy ki mit mondd! Ilyen szarságot...
Neymar nem jön és pont! Jobb is lesz! Szerettem volna, ha jön nekem ronaldinho után Ő a kedvencem! DE ennyit nem ér! Valamelyik újság már kb 3 hete lehozta, h nem adja el a PSG a Barcának csak szórakoznak! Ennyiért meg ha elhozták volna csak nyertek volna a dolgokon!(PSG)
De ezen már kár agyalni!
Végleges a keret a 83 középpályással együtt!
Jönni fog mert nincsen más alternatíva:)Ma mindenki lehozta nem edz nem akar játszani!
Barca+ írta:Teljesen mindegy ki mit mondd! Ilyen szarságot...
Neymar nem jön és pont! Jobb is lesz! Szerettem volna, ha jön nekem ronaldinho után Ő a kedvencem! DE ennyit nem ér! Valamelyik újság már kb 3 hete lehozta, h nem adja el a PSG a Barcának csak szórakoznak! Ennyiért meg ha elhozták volna csak nyertek volna a dolgokon!(PSG)
De ezen már kár agyalni!
Végleges a keret a 83 középpályással együtt!
MatyiG írta:Szeretném látni a tényleges statokat...MSN és nélkülük
Ha már te dobálsz be számokat hasra ütésszerűen, miért mi nézzük meg az adatokat?
Szeretném látni a tényleges statokat...MSN és nélkülük
Grimaldo írta:Csak úgy kíváncsiságból ,néha azért utána nézel valaminek vagy csak a fejedben elképzelsz dolgokat és akkor az úgy van ?
Képzeld el az előző szezonban megközelítőleg ugyanakkora volt az átlagnézőszám mint MSN utolsó évében,sőt ezrekkel meghaladta az azt megelőző 2 szezonnak a számait.
Nervo írta:Cinikusan megkérdezném tőled, ahogyan te szoktad másoktól, te Dembelé játékát hanyasra értékelnéd?? Mert eddig az jön le, hogy elégedett vagy vele és azzal amit nyújt.
palesz77 írta:... Amúgy ha jön Neymar, én is el vagy kölcsönadnám (Dembéléről beszéltem), de azért nehogy már ő legyen a hibás, hogy nem akar elmenni a PSG-be a Barcából.. Én se fűzök sok reményt hozzá már, de azért utálni, mert nem akar a Neymar alku része lenni. ...
ktm írta:Mivel a legjobb korban van es nem gondolnam, hogy elfelejtett volna focizni a PSG-ben[igazabol ez latszik is a statisztikaibol].
andreas írta:
Azt gondolom, nem a tényleges aréna növekedés, de tudod mit: az is jóval növekedni fog(ezrekkel)!
Amire én kihegyeztem a mondanivalóm: sok sok millióval növekedni fog azoknak a száma, akik Barca meccset néznek a világban és azt hiszem ez a lényeg.
Szeretném látni a tényleges statokat...MSN és nélkülük
Samper írta:Miből képzelitek, hogy a mai Neymar azonos azzal, akit imádtok?
palesz77 írta:]Nem a mezeladás a lényeg.Sokkal fontosabb, mondjuk nem 20 millió ember ül le a tv elé hanem lehet 60.Maga a megítélés mint Barca, megint lehet a varázslat stb..Ez az igazi értéke!
palesz77 írta:Szóval Messi miatt 20 millió ember ül le, de ha Neymar is mellette van, 3-szor annyi embert fog érdekelni a csapat..?
palesz77 írta:Szóval Messi miatt 20 millió ember ül le, de ha Neymar is mellette van, 3-szor annyi embert fog érdekelni a csapat..?
andreas írta: a nézőszám növekedése ha Ney érkezik,
andreas írta:Nem a mezeladás a lényeg.Sokkal fontosabb, mondjuk nem 20 millió ember ül le a tv elé hanem lehet 60.Maga a megítélés mint Barca, megint lehet a varázslat stb..Ez az igazi értéke!
Wenroca írta:Én úgy látom, a legnagyobb baj a klub elnökének az egoja.
Annak idején röhögtünk Perez elnökön és a galaktikusain. De azóta egy elnök belebukott Neymar leigazolásába. Most a második elnök bukása alakul. Neymar távozása után horrorisztikus összegekért jött Coutinho és Dembele. Azért, hogy az elnöki ego rendben legyen. Ez a két játékos nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. (Nem lehet Dembele korával takargatni a hozzáállását. Frankie csupán 3 nappal idősebb...) valószínűleg az elnökünk is észrevette ezt, és most újabb felelőtlen költekezést tervez Neymar megvásárlása révén.
A pénzügyi részen túl más bajom is van azzal, hogy újra összeálljon az MSN. ők mindig játszani akartak személyes sértés volt ha valakit lecseréltek. De így hogy kapnának lehetőséget a fiatalok? Neymar újbóli leigazolása számomra a La Masia elárulása lenne.
Arra a felvetésre, hogy a fiatalokkal nem nyerünk semmit, az a válaszom hogy majd meglátjuk és szivesebben nézném azt is ha látnám a Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Busquets, Piquet örökébe lépő új sikercsapat felnevelését, úgy hogy pár évig nem nyerünk (szinte) semmit.
mess2009 írta:ha hinni lehet(ne) a brazilnak(Leonardo) ebből a sz...rágásból nem lesz semmi. pontosabban mindkét klubban marad egy csomó zavaros, személyeket sértő, bántó lezáratlan ügy.
Vissza: Barca Háttér - Múlt és Jövő
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég
Impresszum | Foci EB 2016 © 2003 - 2019, www.eurobarca.hu |