Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
lgeri
Barça C
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2019.03.12. 21:32:14

2019.09.28. 09:03:40

Ronal.10 írta:Majd pénteken Pesten Puyolt megkérdezem meddig marad Ernőbá hátha tud valami benfektes infót :D
Szia!
Megtudtál valamit?
Avatar
Nervo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 536
Csatlakozott: 2014.03.07. 14:50:11
Tartózkodási hely: Home, Workplace.

2019.09.24. 18:56:35

Ronal.10 írta:Majd pénteken Pesten Puyolt megkérdezem meddig marad Ernőbá hátha tud valami benfektes infót :D
Az jó lenne, sztem ő is várja már a távozását mint egy falat kenyeret. :lol: De lehet azt fogja mondani, hogy a drága bartó annyira elégedett, hogy ez a szégyenteljes teljesítmény ami x éve megy, az csak is a véletlen műve és semmi több.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Avatar
Ronal.10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1255
Csatlakozott: 2005.12.18. 09:10:35
Tartózkodási hely: Dunakeszi

2019.09.24. 11:15:40

Majd pénteken Pesten Puyolt megkérdezem meddig marad Ernőbá hátha tud valami benfektes infót :D
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2019.09.24. 11:07:59

optimus írta:.....
Egyet értek.

Annyival kiegészíteném, hogy ez a Fati mizéria azon túl, hogy jó a srác szerintem most Dembélének szól. Ha kap új szerződést a fiú Dembélé játékpercei simán átszivárognak majd hozzá. Szerintem simán padon fog ülni heteket, hogy nyáron Ő maga is menni akarjon így szabaduljanak a bértömegétől. Azt gondolom ha nem találja meg a góllövő cipőt nem lesz megbocsájtva, hogy nem ment bele a Neymar üzletbe.

Szerintem Fatit is a vezetőség húzta elő a kalapból, mint a mi kutyánk kölykét és pont bejött, hogy egyből betalált. Nem hiszem, hogy EV érdeme.
Kép
optimus
Jugador del Barça
Hozzászólások: 186
Csatlakozott: 2017.01.09. 16:04:31

2019.09.24. 10:38:34

Feast4 írta:
optimus írta: Nincs alternatíva.
Azon felül lehet ezzel nem értesz egyet de én szeritem ez mindenkinek kényelmesebb így. A vezetőségnek megfelelő azt csinálja amit kérnek. A kemény mag is elvan vele látszik. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Ez jogos, kényelmesnek nyílván kényelmesebb, ők is tudják hogy ha idejön egy új edző, nulla kötődéssel a klubbhoz abból simán kijöhetünk rosszul (csapat szinten), és úgy érezték nem akarnak kockáztatni.

Egy Messi, Pique, Busquets kaliberű játékos nem azért áll ki egy edző mellett, mert az új edző terveiben nem szerepelne :D . Fix kezdők lesznek a nagy meccseken így is úgy is, pusztán a tapasztalat, játék tudás miatt is, nem azért mert szent tehenek. Egyszerűen úgy kellene alakítani a taktikát hogy az a töménytelen pozitívum amit mondjuk Busi ad jöjjön elő, és ne az hogy lassú...
Feast4 írta: Azzal nem értek egyet, szeptember végén, hogy nem játszatja a szent teheneket. Ha ez a tendencia meglesz márciusban akkor elfogadom.
Rakiticet szerintem vezetői szinten akarják eladni télen, azért nem játszatja. Más magyarázat nincs arra hogy pl most sem került be a keretbe. Busi meg vissza fog térni a kezdőbe, Busi- De Jong - Arthur lesz a kezdő kp, és ez jól is van így. Amíg Dembele használhatatlan addig meg Suareznek sincs alternatívája, mert ha berakod középre Grizt akkor szélsőnk nincs. Perez aranyos meg minden, de komoly meccsen nem szint, Fati meg 16 éves, egyik az hogy még kevés erre a szintre nagyon, a másik az hogy a fejlődése szempontjából annál jobban nem lehetne elrontani a gyereket mint hogy megmentőként használjuk 16 (!!!) évesen.

Amúgy szerintem ez a kezdés ugyanaz mint tavaly, a szurkolói elvárásoknak adni kellett, legyen Semedo a jobbhátvád, játszon Cou 8-ast, SR legyen kp, Busi meg Rakitic ne játsszon, próbáljunk támadni, stb.
2-3 hét és vissza térünk a Valverde stílushoz, és elkezdjük nyerni az összes meccsünket, SR lesz a jobbhátvéd, Busi fix kezdő lesz, nem fogunk nyomni mint a félőrültek - teszem hozzá eredménytelenül mivel a csávó még mindig nem tud támadást szervezni, ötlete nincs hogy kell - hanem szépen járatjuk a labdát és kihasználjuk ha az ellenfél fárad / hibázik. A bajnokság meglepne ha nem lenne meg, ez a real teljesen hulladék, Benzemának szezononként összesen van 15-20 jó meccse, a többin értékelhetetlen, minden évben ezt játssza el, más meg nem tud gólt lőni. Atleti meg szerintem többet fog botlani mint mi, plusz az egymás ellenieket is évek óta hozzuk. Ilyen Sevillákkal meg ne vicceljünk :D
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2019.09.24. 10:21:06

optimus írta: Nincs alternatíva.
Ezzel teljesen egyet értek. Nincs kit hozni. Hozzáértő nagynevű stílusedző spanyol nincs elérhető.

Szezon közben kockázatos lenne valakit tolmáccsal és közegismeret nélkül idehozni. Ezt egy Barcelonában élő barátom mondta: ahogy beszéltük már korábban ha idejön egy új edző katalán háttér kötődés nélkül a cluek az első 5-6 meccs alatt kikezdik, ha nem úgy jönnek az eredmények. Ahogy mesélte ilyen szinten nem túl elfogadók.EV hülyeségét könnyebben eltűrik még így is, hogy akadozik a gép.

Azon felül lehet ezzel nem értesz egyet de én szeritem ez mindenkinek kényelmesebb így. A vezetőségnek megfelelő azt csinálja amit kérnek. A kemény mag is elvan vele látszik. Innentől kezdve nincs miről beszélni.

Az pedig teljesen igaz, hogy nincs olyan hogy nem lehet rosszabb. Katalán kötődésű edzőben gondolkodjatok. Peppel, LE-vel szerencsénk volt de azért a volt játékosaink közt van jó pár aki olyan edzői táletum lett, hogy orral belevezetne minket az Európa ligába és akkor még simán megúsztuk.

Végül pedig kár erről beszélni mert itt csak akkor lesz edzőcsere szezon közben, ha elkezdik felgyújtani a stadiont.

Azzal nem értek egyet, szeptember végén, hogy nem játszatja a szent teheneket. Ha ez a tendencia meglesz márciusban akkor elfogadom.
Az viszont való igaz és ez a legnagyobb baj, a csávó nem tud belenyúlni a meccsbe, rosszul cserél, új embereket nem tud beépíteni és ötlettelen kiscsapathoz méltó támadójátékunk van ezzel a kerettel, és szerintem túl lassan is mozog az egész gépezet és képtelen taktikát váltani ha valami nem megy. De ez van. Ezt borítékolhatjuk szezon végéig.

Majd ma dobunk egy kényelmes 3-0-át otthon és minden meg van bocsájtva. Aztán kezdődik előröl a körforgás.
Kép
optimus
Jugador del Barça
Hozzászólások: 186
Csatlakozott: 2017.01.09. 16:04:31

2019.09.23. 19:57:57

MessiNeymarSuarez írta:
De hogy pont a felemlített Mourinho-párhuzam legyen: A Manchester Unitednek is mennyire megérte hogy tavaly télen kirúgták, és jött helyette egy Solskjær, egész szép tavaszt letoltak, BL-ben főleg, de bajnokság se volt kudarc a Mourinho-s teljesítményhez képest.
:D :D :D

Igen Oleval hihetetlen jól jártak, nála nagyobb kókler top csapat élén nincs, nem is volt, 3 jó hónapja volt, amint megkapta a szerződést nyílegyenesen elindította a repülőt a föld felé, és még mindig nem állt bele. Összes MU drukker rögtön kidobná, szó szerint bárki jobb lenne nála.
Gyakorlatilag rögtön sikerült a legjobb ellenpéldát felhozni, a bárki csak ne őt -re.
MessiNeymarSuarez írta: De ott van pl a Real és Zidane esete, bukdácsoltak, borzasztó volt a hangulat, kinevezték szezon közben Zidane-t, a többi már történelem.
Igen, az alatt a 3 év alatt olyan játékot tettek le az asztalra hogy ahhoz képest a mi hétvégi idegenbeli játékunk egy jó meccs volt. Ha Valverdénél nem nézzük az eredményeket, akkor ZZ-nél se tegyük, akkor meg azt látjuk hogy egy angol 4ed osztályú csapat játékát játszották top játékosokkal minden meccsen, töménytelen mennyiségű bírói hibával.

Félreélrtés ne essék szerintem is kikellett volna dobni nyáron, sőt már tavalyelőtt is kidobtam volna, de azért a vezetőség szempontjából is megkéne nézni a helyzetet. Nincs alternatíva.
Koeman kb 5 helyen bukott meg, Martineznek ha nincs ZZ szintű mákja, akkor a világelit japán válogatott ellen repül a vb-n, Fellaini mentette meg... .
Utólag én most nyáron Ten Hag-ot hoztam volna, de azért az ő sztorija se olyan egyszerű, 45 perc alatt keményebben leolvadt mint mi, mellette majdnem kidobták januárban mert összeveszett az egész öltözővel, és mellé az eredmények sem jöttek ám. Ő se volt egy tuti előrelépés.
A másik talán Tuchel lett volna, aki előrelépés lehetett volna, de neki meg siekrült kizúgnia egy hullagyenge MU ellen, mellette nem tud egy szót sem spanyolul, és idehozni egy stílusedzőt akinek semmi kötődése nincs a csapathoz és egy szót se beszél spanyolul nagyon rizikós lett volna.
Emellé tegyük hozzá, hogy az egész csapat egy emberként kiállt Valverde mellett.

Nem tudom honnan jönnek az olyan baromságok, hogy azért nem hoznak új edzőt MERT AKKOR DOLGOZNI KÉNE, de azért aki ilyent ír annak kb az áltsulis osztályfőnöke lehetett a legnagyobb vezető beosztású ember akivel találkozott.

Amúgy a csávónak annyi, de annyi hibája van, de sikerült pont azokat felhozni amiket nem csinál rosszul :D . Játszatja a szent teheneket, hát ja Rakiticnek nincs 90 perce a szezonban, Busi meg többet ül a padon mint játszik. Suareznek nincs alternatívája jelenleg, így is Perez játszik, azért a 16 éves Fatinak ne kelljen már helyettesítenie Suarezt... A labdakihozatalaink is rendben vannak, nyilván ha félőrült módjára letámad az ellenfél akkor előrevágják a labdát, de még a City is ezt teszi ezekben az esetekben, de amúgy teljesen korrektül kihozzuk a labdát.
Legalább hozzátok fel azt hogy ötlete nincs hogy kell támadójátékot megszervezni, vagy hogy a félidőbeni feltüzelést távolról sem ismeri, ennyi bőven elég.
Avatar
sneco7
Capitá del Barça
Hozzászólások: 546
Csatlakozott: 2006.01.31. 10:59:48
Tartózkodási hely: Föld nevű bolygó

2019.09.23. 19:42:38

A legnagyobb probléma,hogy itt nem arról van szó már meccsek óta,hogy nincs szerencsénk,nem mennek be a lövések stb. Hanem a játék alapjaiban rossz, helyzetekig se jutunk el és még csak azt se mondhatjuk,hogy az ellenfelek vertek meg minket taktikailag,fizikailag stb. Hanem egyszerűen nincs semmi sem rendben a játékot,játékosokat illetően. Ha ezt odafent nem látják,akkor nem tudom,hogy mi hozhatna változást. A hétvégén szerintem eljutottunk a mélypontra...most kell meglépni a váltást,mondjuk most holnap lesz megint meccs,uh bízom benne,hogy csak emiatt nem történt semmi. Remélem hétvégén már más ül a padon. Akkor se érdekel,ha Setien jön,inkább haljunk meg szépen :D
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.09.23. 18:39:39

Oké, csak nemrég felmerült a neve, mint opció.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.09.23. 18:33:34

MatyiG írta:Joseval azért ne bohockodjunk már. Sokadjára megbukott edzorol beszélünk.
Pont hogy félreértetted amit írtam. Azt írtam, hogy milyen jól tették, hogy őt kirúgták szezon közben, mert totális volt a lélektelenség, a kilátástalanság, és pocsékul teljesített a csapat, amelynek az edzője már vakon volt.

Pont ez a helyzet jelenleg Valverdével is, ezért kéne őt is kirúgni, minél hamarabb, mindegy hogy ki jön a helyére, mert ha Valverde marad, azzal csak veszítünk.

De ott van pl a Real és Zidane esete, bukdácsoltak, borzasztó volt a hangulat, kinevezték szezon közben Zidane-t, a többi már történelem.
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2165
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2019.09.23. 18:29:33

MatyiG írta:Joseval azért ne bohockodjunk már. Sokadjára megbukott edzorol beszélünk.
Szerinted mennyire lehetnek itt kétségbe esve az emberek, ha felmerül bennük Mourinho neve?

Egyébként innen már nincs lejjebb! Egy kapura lövés egész meccs alatt, ezt nem lehet kijavítani.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.09.23. 18:09:20

Joseval azért ne bohockodjunk már. Sokadjára megbukott edzorol beszélünk.
andreas
Jugador del Barça
Hozzászólások: 184
Csatlakozott: 2019.05.11. 21:25:03

2019.09.23. 17:39:29

Nálam egy edző azért jó mert:
1: Tudja motiválni a játékosokat.
2: Össze tudja állítani a csapatot az ellenfélhez képest, megfelelően.
3: Van élhető és életképes taktikája.
4: Ha baj van, bele tud nyúlni mérkőzésbe.
5: Figyel a tradíciókra.
6: Nem egy báb akit bárki irányíthat.

Biztosan lehetne még sorolgatni más dolgokat is, de alap hogy ezek meglegyenek.
EV mellett 0 pontot hoztam ki!
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.09.23. 17:06:10

Jelenlegi játékunkat alulmúlni nem lehet, szóval akár edző nélkül is játszhatnánk.
Kezdő kijelölésén kívül (ez is kérdőjeles) mást nem csinál Valverde.
Ezt meg lehetne oldani sorsolással is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.09.23. 16:59:25

Feast4 írta:
MessiNeymarSuarez írta: Így ez a szezon(ha csak nem történik valami hatalmas változás), totális sikertelenségre van ítélve.
Szerintem ha most kedden a Villareal nyerne (vágni fogunk egy kényelmes 3-0-át) az sem lenne elég.

A másik meg az alapvető gond:Kit hoznának?Megint jönne a megerőszakoljuk 100x az edző kérdést és jönne a mi kutyánk kölyke:
Koeman most ugye nem játszik, de majd jönnének a nevek de Boer, Sztoicskov,Laudrup, Hagi bárki aki egy noname csapatot edz, vagy épp nincs munkája 2x2 percig hordta egyszer a mezt és "benne van a Barca DNS" vagy elkezdünk matekolni ilyen Pellegrini, Bielsa, Sampaoli vonalon. Legrosszabb esetben húzunk a kalapból egy újabb Tata Martinot.

Hozzánk komoly most futó elképzelésekkel rendelkező nagy nevű edző nem fog jönni amíg Bartoék itt vannak.

Bárki jöhetne, már erősítés lenne. Legrosszabb esetben nem válik be, de Valverdével sajnos a mostani tendencia alapján garantált a sikertelenség ebben a szezonban, ezt szerintem(kis túlzással) a mostani szétcsúszott Maradona is tudná produkálni edzőként, amit Valverde munkássága alkot az elmúlt időszakban, szóval nagy veszítenivalónk nem lenne, max nyerhetünk vele.

De hogy pont a felemlített Mourinho-párhuzam legyen: A Manchester Unitednek is mennyire megérte hogy tavaly télen kirúgták, és jött helyette egy Solskjær, egész szép tavaszt letoltak, BL-ben főleg, de bajnokság se volt kudarc a Mourinho-s teljesítményhez képest.

Ennek viszont tényleg csak akkor lenne esélye, ha már látnák Bartoék hogy a Camp Nou lázong.
Különben nem mernének egy tökös edzőt hozni, nehogy a választás előtt úgy híresüljenek el, akiknek hála 1-2 betonstabil legenda padra szorult, esetleg lelépett a Barcából.
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2019.09.23. 16:36:54

MessiNeymarSuarez írta: Így ez a szezon(ha csak nem történik valami hatalmas változás), totális sikertelenségre van ítélve.
Szerintem ha most kedden a Villareal nyerne (vágni fogunk egy kényelmes 3-0-át) az sem lenne elég.

A másik meg az alapvető gond:Kit hoznának?Megint jönne a megerőszakoljuk 100x az edző kérdést és jönne a mi kutyánk kölyke:
Koeman most ugye nem játszik, de majd jönnének a nevek de Boer, Sztoicskov,Laudrup, Hagi bárki aki egy noname csapatot edz, vagy épp nincs munkája 2x2 percig hordta egyszer a mezt és "benne van a Barca DNS" vagy elkezdünk matekolni ilyen Pellegrini, Bielsa, Sampaoli vonalon. Legrosszabb esetben húzunk a kalapból egy újabb Tata Martinot.

Hozzánk komoly most futó elképzelésekkel rendelkező nagy nevű edző nem fog jönni amíg Bartoék itt vannak.
Kép
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.09.23. 14:37:37

sansz írta:Szerintem nagyon nehéz meghatározni, hogy az edző mennyire hibás. Egy jó edző egy jó csapattal mindent megnyerhet. Egy jó edző, rossz csapattal viszont semmire se megy, cserébe egy rossz edző leronthat egy jó csapatot is. Nehéz megmondani, hogy most mi történik.
Ez igaz, de egy jó edző arra van, hogy egy rossz csapatot jóvá alakítson, de legalább fejlődjön.(Lásd Martino-féle 2014-es csapat, vs Lucho féle 2015-ös csapat)
Ez minden csapatban így van, csak az elvárások másak.
Jó edzőt beraksz egy fix liga 10-edik helyezett csapatba, akkor az képes a csapatot előre vinni, jelen esetben egy liga 8-9-edik helyezés már fejlődés.

Viszont Valverdének ez már a harmadik szezonja, és sehol sem látni a fejlődést, volt egy erős fél éve, onnantól totális fejetlenség, 0 fejlődés, és teljes káosz az egész, amellett hogy a játék képével sokszor kínozni lehetne az embert.
Taktika 0, labdakihozatal, támadásszervezés 0, de már a védelem is gyakran olyan mint egy ovis társulat.
A játékosok fejét meg elég megnézni. Egy remekül teljesítő Coutinhobol sikerült csinálni 1.5 év alatt egy Barca szerelmes srácból egy kedvetlen 0-t, akinek olykor egyszerű passzok sem mentek, ez azt hiszem mindent elmond.


A keret pedig folyamatosan erősödik, és ezt képtelen kihasználni még szinten tartásra is, nemhogy még fejlődésre..
Említett példa ott van, Luchonak sem kellett a fél csapatot kicserélnie ahhoz hogy a Tata-féle langyos csapatból triplázós, világverő csapatot csináljon.
Ezek alapján Valverde nem jó edző, hanem rossz(a Barcába), mert csak lefele száll a csapat teljesítménye.

Így ez a szezon(ha csak nem történik valami hatalmas változás), totális sikertelenségre van ítélve.
BL-ben kellenet a friss impulzus, egy motivátor edző, de továbbra is Valverde marad, így ez csak álom marad továbbra is.
Bajnokságban meg látható a tendencia, majd jön Messi, párszor kirántja a csokiból a csapatot, de ennyi, már tavaly is rég nem látott gyengeségű riválisok miatt nyertünk ligát, nem a teljesítmény miatt.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21051
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2019.09.23. 14:32:22

A játékosok motiválatlannak tűnnek.
Most talán igen, de az előző két szezonban nagyon akarták a BL-t, ott egyértelműen látszott a játékosokon az extra motiváció, Messin különösen. Attól tartok, hogy a Liverpool elleni 4-0 nagyon komoly mélyütés volt a csapatnak. Hogy ezt mennyire sikerül kiheverni, meglátjuk, ebben is nagy szerepe van az edzőnek. Szerintem egy új edzővel nagyobb eséllyel lenültünk volna túl. Igy szerintem az egyenes kiesésben nagyon benne lesz a fejekben a római és a liverpooli kiesés.
Dembelé szerintem nagyon is jó játékos, tavaly volt olyan időszaka (két sérülés között sajnos :( ), mikor a góljai, gólpasszai értékes pontokat hoztak. Szerintem egy egészséges Dembelé jól használva nagyon sokat adhatna a csapatnak.
Griezmann már más tészta, őt nem tartom igazán jó igazolásnak, bár szerintem többre lenne képes, mint amit eddig a mester kihoz belőle.

De annyiban védeném a vezetőséget, hogy voltak nagyon jó fogásaik is, ha csak a közelmúltat nézzük: Arthur, Lenglet, de Jong is nagyon annak tűnik. Valahogy a támadókkal nyúlnak nagyon mellé, de szerintem ebbe benne van az is, hogy Valverde nem tud velük mit kezdeni igazán. Coutinhonak és Dembelének sem találta meg helyét 1,5 év alatt, Griezmannal is félek, hogy vmi hasonlót el fog játszani.
sansz
Capitá del Barça
Hozzászólások: 843
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2019.09.23. 13:07:07

Szerintem nagyon nehéz meghatározni, hogy az edző mennyire hibás. Egy jó edző egy jó csapattal mindent megnyerhet. Egy jó edző, rossz csapattal viszont semmire se megy, cserébe egy rossz edző leronthat egy jó csapatot is. Nehéz megmondani, hogy most mi történik.

A játékosok motiválatlannak tűnnek. Ez lehet edző is, de sok minden más is. Lássuk be, Messi kezd kiöregedni, már régóta nem az a könnyedén átszaladom a pályát, mindenkit lecselezve játékos. És a kor meglátszik a többieken is. Ez nem az edző hibája. Az más kérdés, hogy a borzalmas igazolásokba vajon mennyi beleszólása volt? Most eljátszák azt, amit a Real Madrid a brazil Ronaldo kiöregedése után kezdett. Nagyon hosszú haláltusa, beijednek, költenek egy vagon pénzt, de ész nélkül. Szeritnem Dembele egészségesen sem egy olyan jó játékos, hogy bármin is változtasson. Oké, Fati jobbnak tűnik, de azért Ő sem az a szint, ami kellene (de legalább ő nagyon motivált). Griezmann meg pláne nem tudom mit keres itt, nem tartom rossznak, de nem ilyen csapatba való, fura, hogy ez az edzőt nem zavarta, vagy nem volt beleszólása?

Az is fura, hogy akiben lenne tűz pl Vidal, csak csere, akiben pedig már-már megtalálhatták volna Xavit (Arthur) kevés lehetőséget kap.

Összességében ez most egy rossz csapat (saját magához képest) és egy rossz edző (vagyis nem ide való). Nem lesz elég az edzőcsere.
pep71
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1092
Csatlakozott: 2011.08.30. 00:28:51

2019.09.23. 13:01:04

AdamSweden írta:Én ebbe a motiválatlanságba nehezen tudok hinni. Egyszerüen nem ezt érzem. A vezetöség rossz , meglehet. Ami biztos, hogy Valverde nem tudja kellökèppen motiválni, felèpiteni a csapatot és ez már nagyon tisztán látszik. Nincs elkèpzelés a játékunk mögött, nincs taktika, nem tudjuk mit akarunk játszani. A mi csapatunk, játékoskeretünk egy támadò , kezdeményezö focira alkalmas ami helyett föként idegenben egy passziv reakciòs játékot látok teljesen eredménytelenül. Teljesen egyértelmü volt a szezon végén , hogy uj ember kell. Nagy hiba a vezetöség részéröl. Kiváncsi vagyok mennyi ideig hùzzák még a mindenki számára nyilvánvalòt.
Ameddig a csapat vezéreinek(Messi,Piqué stb..) megfelel Valverde, addig nem lesz váltás, ahogy már többen is leírták. Esetleg, ha egymás utána jönne több vereség(hazai pályán is), de annyira meg nem gyenge Messi, ki fogja húzni a csapatot a sz.rból, megint, hogy ez jó a Barcának, azt döntse el mindenki maga.
Remélem innentől amúgy Fati stabil kezdő lesz, ő legalább mer cselezni,lőni, van benne lendület, át tudja venni a labdát(ugye Suárez..:D), ha már a csapat leépül, legalább ezt a srácot ne hagyjuk veszni.
AdamSweden
Barça C
Hozzászólások: 19
Csatlakozott: 2019.02.02. 09:43:10

2019.09.23. 12:05:04

Én ebbe a motiválatlanságba nehezen tudok hinni. Egyszerüen nem ezt érzem. A vezetöség rossz , meglehet. Ami biztos, hogy Valverde nem tudja kellökèppen motiválni, felèpiteni a csapatot és ez már nagyon tisztán látszik. Nincs elkèpzelés a játékunk mögött, nincs taktika, nem tudjuk mit akarunk játszani. A mi csapatunk, játékoskeretünk egy támadò , kezdeményezö focira alkalmas ami helyett föként idegenben egy passziv reakciòs játékot látok teljesen eredménytelenül. Teljesen egyértelmü volt a szezon végén , hogy uj ember kell. Nagy hiba a vezetöség részéröl. Kiváncsi vagyok mennyi ideig hùzzák még a mindenki számára nyilvánvalòt.
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2019.09.23. 11:43:43

csababarca írta: de nem, nekik is jó ez a semmi, megszakadni nem kell, néha ha van kedv, akkor odateszik magukat, és ennyi.
Ráadásul és szerintem ez is edzői hiba: Idehozzák az új embert első, 4-5 meccsén kapar, rág, mindent csinál mindenki hasra van esve, utána pedig beleszürkül a semmibe. Ezt is simán végignézi mindenki egy szót sem szól.

Itt edzőcsere év közben nem nagyon lesz, max. ha a szurkolók elkezdik felgyújtani a stadiont.A van Gaal-Antić csere óta nem emlékszem évközi edzőcserére. Ezért nem örültem a Valencia elleni meccsnek. Egy vereség jó nagy nyomást helyezett volna EV-re és Bartora a szurkolók felől. Erre a Granada lett volna az olaj a tűzre.

De itt az a baj nem csak új edző kéne hanem szabad kéz is neki, hogy esetleg a szent tehenekből is ki lehessen vágni azt, aki kerékkötő. EV ezért jó edző most mindenkinek, a vezetőséggel nem mer szembe menni, a játékosokkal nem mer szembe menni mindenkinek bepucsít, jó hogy ragaszkodnak hozzá. Emiatt nem lesz amúgy soha egy Klopp szerű edzőnk aki idegből szétvágna az egészben és elzavarná aki nem kell, azt játszatja akit ő akar nem pedig akit megvettek összes millióért és a vezetőség erőből nyomatja, bármekkora ratyi.
Kép
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.09.23. 10:57:26

Feast4 írta:
Nem akarlak benneteket rémisztgetni, de itt szerintem óriási a baj. Egy edzőcsere nálunk annyi lenne, hogy Messi, Suarez, Pique és Busquets (vagy akár Messi is elég lehet) bekopog Bartohoz és közli: .....


Itt tuti nem edzőbuktatás zajlik, mert azok a játékosok akin nálunk szent tehenek bárkitől meg tudnának szabadulni, ha nem egy agyonnyert ikonikus edző.

Szerintem a fejére nőttek, és ebből kifolyólag szerintem marha kényelmes is ami most van.
tökéletesen egyetértek, én is így gondolom.
itt ha a játékosokat érdekelné, akkor a pooli blama után felmentek volna Messiék, és elzavartatják.

de nem, nekik is jó ez a semmi, megszakadni nem kell, néha ha van kedv, akkor odateszik magukat, és ennyi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2019.09.23. 10:46:37

AdamSweden írta:
Subinho írta:3 dolog lehet:
1. EV töketlen, fejére nőttek a sztárok, bármit megtehetnek.
2. Fogalmatlan, egyszerűen nem tudja, hogy kezelje a helyzetet
3. Edzőbuktatás folyik.
Vagy ezek kombója...

3as ajtò nyilj ki!
Nem akarlak benneteket rémisztgetni, de itt szerintem óriási a baj. Egy edzőcsere nálunk annyi lenne, hogy Messi, Suarez, Pique és Busquets (vagy akár Messi is elég lehet) bekopog Bartohoz és közli:
"-Figyi már jelleggel zavard el ezt az idiótát mert olyanok vagyunk, mint a Kaposvár öregfiúk másnaposan vasárnap 9-kor."

Itt tuti nem edzőbuktatás zajlik, mert azok a játékosok akin nálunk szent tehenek bárkitől meg tudnának szabadulni, ha nem egy agyonnyert ikonikus edző.

Szerintem a fejére nőttek, és ebből kifolyólag szerintem marha kényelmes is ami most van.

Azon túl, hogy EV alkalmatlan szerintem óriási -vezetőség részéről főleg- baki volt, hogy feltöltöttük a csapatot semmire nem való zsoldosokkal, akiknek az is kényelmes ha nem játszanak értelmesen mert a 40 milla simán megvan és nem győzzük őket kirakni. Gomesek, D.Suarezek és az utóbbi 5-6 évből volna pár név.

A Neymar mizériánál olyan játékosokat vettünk elő, pl. Rakitic aki a lelkét kiütötte a klubbért és most látták ők is mennyire van nekik megköszönve. Ezen túlmenően megveszünk Coutinhot és egy Dembélét a világ pénzéért óriási fizetéssel az egyiket nem tudjuk beilleszteni, a másikat megnevelni. Erre válaszként jön Griezmann akinek posztja sincs a csapatban, de odahozzák annak az edzőnek aki a bevett dolgaitól elrugaszkodni nem mer.

Hatalmas játékostemető lettünk 3 év alatt és ennek fejébe brutál pénzeket is fizetünk olyanoknak akiket el kellett volna zavarni, vagy meg sem kellett volna venni, vagy maga a stáb cseszte el.

Itt szerintem nem edzőbuktatás zajlik, hanem egy tehetségtelen edző, egy pénzéhes vezetőség és egy jóllakott játékoskeret gyönyörű egyvelegét nézzük.
Kép
ikajli
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 448
Csatlakozott: 2019.03.30. 20:40:04
Tartózkodási hely: Pécs

2019.09.23. 10:45:20

Az is érdekes, amit Vidal produkált a Granada ellen. Mint valami bolond. Szerintem ez is mutatja, hogy valami nincs rendben az öltözőben, a fejekben. És ehhez vastagon van köze az edzőnek.
Válasz küldése