2019.10.02. 20:19:37
Hoznék egy témát, érdekel a véleményetek. Tegyük fel rendben vagyunk anyagilag és presztízsileg is, a klubot nem Messi és a haverok irányítják, normális edző van rendes koncepcióval, a meglévő játékoskeret erősségeit és gyengeségeit figyelembe véve ti milyen változtatásokat eszközölnétek a kereten?Bármelyik poszt szóba jöhet.
Nálam a védelembe jönne egy kh Piqué mellé ésszerű rotációval, Umtitit eladnám. Roberto vagy menne a Betisbe vagy maradhatna 13-14.emberként, Semedo cseréjeként, illetve a kp-n csereként hasznos is lehetne de semmiképp sem kezdő.
Kp-ról Busquetset eladnám, csak eggyel többen vagyunk vele, 1.5 éve haszna nincs hosszútávon. Rakitic tőlem maradhatna, korából kifolyólag csereként, Vidalt szeretem, de mehetne. Ide jöhetne Kimmich-kár hogy a Bayernből igazolni többéves szerződéssel rendelkező kulcsjátékost gyakorlatilag lehetetlen. Mindenesetre jó eljátszani a az Arthur,De Jong,Kimmich kp gondolatával, ebben meglenne az erő,kreativitás és a profizmus is.
Támadósor nehéz ügy, Suarezt nyáron el kellett volna adni, Griezmannal sem vagyok kibékülve, bár az elvárásokat hozza-színtelen,szagtalan játék,jobbal nem tud hozzáérni,bújócska, de legalább gürizik.
Dembele érdekes, a csávóban ott az X, csak a sérülékenysége..és neki a gondolkodást kell elfelejteni, az nem erőssége.. mielőtt nekem estek kicsit Suarez beütésű az emberünk-ha ösztönből játszik akkor a csoki Messi, ha egy kis észt kell beletenni 3 méteres passzal bajban van..
kellene egy kezdő csatár, illetve egy megbízható, klasszis szélső. Csatárra nincs ötletem, pang a piac, szélsőnek Mané jöhetne, rá tolnám az all in-t.
Nálam a kapitányok is kérdésesek, Mats lenne az állandó, mellette Messin és talán Rakiticen látnám legszívesebben a karszalagot.
"Amikor elbúcsúzok a futballtól, sirni fogok mert véget ér az életem. Ha meghalok, ne egy temetőben vagy akárhol máshol temessetek el,csak
vigyetek egy stadion mellé egy labdával a kezemben mert nekem a labda az életem"
-Ronaldinho
Legendario