Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2019.11.06. 15:43:08

ÉS ismét megerősítették. :lol: Komolyan mondom ez hihetetlen. Fejjel fog belevezetni minket a falba. Ahogy látom nem tud olyat csinálni ami miatt bukna. =D>
Kép
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2019.11.06. 14:55:15

Sanama írta:Ne szépítsük, a City mellett Európa legerősebb kerete a mai Barca, de akár mondhatom a Valverde Barcát is, 3 éve folyamatosan.

Ennek ellenére, eredményességben kb. 75%-on van járatva a csapat, szépségre/szórakoztatásra meg kb 50%-on, vagy még ott se.

A probléma az, hogy a vezetőség - EV viszony win-win:
-A vezetőségnek egy rossz szót nem szólt mióta itt van, 1-2 kupát hoz évente mutatóba
-EV meg kapja a gázsit, amit sehol máshol nem kapna

Mi meg szívunk. Ennek ellenére, azért a játékosok is ludasak, és nem is értem, hogy miért nem balhéztak még össze EV-től kezdve mindenkivel.

PS: Ráadásul úgy megy ez, hogy Messi és Ter Stegen 2éve kb. életük formájában játszanak.
Úgy gondolom, ez egy tökéletes összefoglalás a jelenlegi helyzetünkről. Liverpool után új utakat kellett volna keresni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8028
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2019.11.06. 14:45:10

Ne szépítsük, a City mellett Európa legerősebb kerete a mai Barca, de akár mondhatom a Valverde Barcát is, 3 éve folyamatosan.

Ennek ellenére, eredményességben kb. 75%-on van járatva a csapat, szépségre/szórakoztatásra meg kb 50%-on, vagy még ott se.

A probléma az, hogy a vezetőség - EV viszony win-win:
-A vezetőségnek egy rossz szót nem szólt mióta itt van, 1-2 kupát hoz évente mutatóba
-EV meg kapja a gázsit, amit sehol máshol nem kapna

Mi meg szívunk. Ennek ellenére, azért a játékosok is ludasak, és nem is értem, hogy miért nem balhéztak még össze EV-től kezdve mindenkivel.

PS: Ráadásul úgy megy ez, hogy Messi és Ter Stegen 2éve kb. életük formájában játszanak.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21052
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2019.11.06. 13:15:15

Vezetjük a bajnokságot meg a BL-csoportot is, okés. De ezért nem véletlenül ismeri el egyre több játékos is, hogy bizony bajok vannak. Persze csak finoman, nyilván nem fog senki sem nyíltan beleállni Valverdébe, akit ráadásul nagy valószínűséggel a többség kedvel, csak az a baj, hogy a kölcsönös szimpátia is kevés az elvárt teljesítményhez.
Pique Lucho első szezonjával nyugtat, szerintem rossz példa. Ott fél év után beindult a buli, Valverdével már több mint két éve nem megy, és szerintem már nem is fog. A bajnokságra még akár elég is lehet ez megint, csak fájó a sok elmulasztott lehetőség a BL-re. Tartom, hogy a triplázó Real és két döntőt játszó, egyet megnyerő Liverpool bár nagyon jó csapatok voltak, egy olyan Barca ellen, amely közel a maximumot tudja kihozni magából (vagy inkább az edző a keretből), nem lett volna esélyük, ez a Real esetében a bajnokságban többször meg is mutatkozott.

Nem lehet csak szimplán az eredményeket nézni szerintem, hanem azt is meg kell fontolni, hogy mekkora tartalékok vannak a csapatban, és Valverde mennyit tud ebből kihozni. Nálam már itt bukik a dolog, mert véleményem szerint igen keveset. A másik dolog a játék... szerintem nagyon-nagyon sok szurkoló emiatt szerette meg a csapatot. Mert még 2000-es évek elején, mikor egy jóval kevésbé eredményes időszakot életünk, akkor is lehetett élvezni a játékunkat, nem mondom, hogy mindig, de ilyen huzamos ideig, mint most Valverdével, amitóta követem csapatot, nem játszottunk ennyire kínvallató játékot. És ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a Real kétszer is elküldte gyatra játékkal nyert bajnoki cím után Capellot, akkor pedig miért lenne szentségtörés ezt megtenni Valverdével? Az olasznak ráadásul nem egy ilyen bivaly keret állt a rendelkezésére.

Ja, és még annyit hozzátenném, hogy ahhoz, hogy most a BL-csoportot vezetjük, nem kevés szerencse kellet, mert az összes meccsünkön rohadttul rezgett a léc. Persze lehet mondani, hogy ez még csak a csoportkör, itt nem kell gálázni, de számomra mind a négy meccs kiábrándító volt, és nem azt vetítette elő, hogy tavasszal túl sok esélyünk lesz a címre.
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2019.11.06. 12:59:41

Azon túl, hogy ez a tehetségtelen majom tegnap elérte, hogy egy hazai BL. meccsen azon szurkoljak, hogy egy cseh csapat, amit egyébként normál esetben minimum 3-al haza kellett volna küldeni szimpatikusabb volt mint mi, és nem mellesleg a végén már nekik szurkoltam, elérte azt is hogy Csehországba csak mázlival tudjuk megverni őket, végül pedig elérte azt, hogy tulajdonképp bárki meg tud minket bárhol szorítani. =D> =D> =D>

És nem csak Ő itt a hibás sajnos. Ott a vezetőség akik tartják ezt a dilettáns hülyét mert lelkesen azt csinálja amit mondanak neki. Igaz, hogy vettek a keze alá 3 játékost 350 millióért és ebből egyet gallyra vágott, egyet nem tud fegyelmezni, egyet meg most vág gallyra, nem mellesleg minden fiatal játékos menekül a csapatból mert soha nem kerül pályára, de már azokat is akik a belüket tálba tették a csapatért azokat is el akarjuk küldeni de nem baj. Bartoék és ez a pincsi tönkrevágnak mindeni is, de nem gáz.

És továbbhaladva nem csak ez a majom és Bartoék, de a játékosaink is hibásak. Jóllakott túlfizetett elkényelmesedett kemény mag, és egy raklap összevásárolt slepp, akik szintén tök jó ami van, ide kerülnek megnyomunk négy-öt meccset évi 35-50 milla és csá. Olyan játékosaink vannak akiknek ez a kényelmes lötyögés tök jó. Ha annyira zavarná őket azt nekem ne mondja senki, hogy ha Messi, Suarez, Busquets, Piqué, Alba ötös kiverné a raplit azzal, hogy: "figyeljetek már, ha valamelyikünk nem oldja meg zsigerből a meccset, akkor mi vagyunk az Eibar taktikailag szóval vagy Ő megy vagy mi" nem rúgnák pánikszerűen seggbe.

Itt azon felül, hogy ezt a a majmot ki kellene rúgni nagyon nagyon sok baj van még. Vezetőség játékoskeret, szakmai stáb és ez csak az ami így kivűlről látszik.

Meg ha kirúgjuk kit hozunk? Nagy nevű stilusedzőt, aki tökösen felkavarja az állóvizet, és rendet vág? Két okból nem. Egyrészt ki az aki erre alkalmas és szabad vagy elcsábítható? Másrészt Bartoék majd elviselik, hogy valaki beint.
Valószínű lesz egy Tata Martino 2.0 rosszabb esetben, megint majd a mi kutyánk kölyke kell ide és 100x is megerőszakoljuk a Barca identitást azzal hogy edzőt csinálunk valakiből akin a 90-es években 2x volt a mez.
Kép
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2019.11.06. 11:44:57

Ahhoz a 36% - hoz tartozom, amelyik eleve nem örült Valverde szerződtetésének. Azóta is így van ez, de közben többség lettünk. Most viszont úgy látom, hogy őt meneszteni csak akkor van értelme, ha másik véleményemmel is többségbe kerülök: határozott nemzedékváltásra van szükség. Ha nem ez a feladat, akkor szinte mindegy, hogy ki az edző.
Avatar
Mihu
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4091
Csatlakozott: 2005.02.12. 21:35:42
Tartózkodási hely: Nyíregyháza

2019.11.06. 11:28:28

Soha nem gondoltam, hogy el fog jönni az a pillanat, amikor annak fogok szurkolni, hogy a hazai El Clasico-n jól elpicsázzanak minket úgy 3 vagy 4-0-ra. Egyszerűen olyan érdektelenségbe fulladtam, hogy a mostani állapoton egy El Clasico-s bukta sem tudna mélyíteni...

Viszont akkor látom az egyetlen esélyt arra, hogy elzavarják, vagy a népharag elsodorja. Akkor még talán meg lehetne menteni a szezonunk hátralevő részét. És most itt nem arra gondolok, hogy ez kupákban fog megmutatkozni, hanem legalább újra úgy alakítsam a napomat, hogy 2x45 percig nekem fix programom van, mert érdemes lesz nézni a csapatot. Most jelenleg abszolút nem érdekel a meccs, azt se tudom következő héten kivel játszunk, meg otthon vagy idegenben.

Egyszerűen nem vagyok hajlandó más dolgokat háttérbe szorítani azért, hogy nézzem 2x45 percig ezt a semmit. Unalmas, elképzeléstelen, hibáktól hemzsegő NULLA amit tegnap is bemutattunk. A védők vagdosták előre a labdákat, tele voltunk beívelésekkel, védők mögé ívelt labdákkal, meg azzal, hogy adjuk oda Messinek. Jelenleg itt tartunk, hogy ez a csapat játéka.

Borzalmas azt látni, hogy egy Slavia Praha 13 km-el fut többet a 75. perc környékén, mint a Barca és nem azért, mert rohangálnak a labda után, mint a mérgezett egér, és keresik a bogyót. Hanem támadnak, labdát szereznek, stb. Ez már mindennek a legalja.

Ha nem nyerünk kupát, az egy dolog. Pep utolsó évében is mindössze egy spanyol kupát nyertünk, de legalább le lehetett ülni nézni a csapatot, és olyan megoldásokat láttam másfél órán keresztül, amit tegnap a csokinyúl csinált az oldalvonalnál, mikor táncoltatta a fején a labdát és úgy tartotta bent.

Meg merem kockáztatni, hogy az elmúlt 2 év az elmúlt 20-25 év legkárosabb időszaka a klub életében, ha mindent összevetünk. Mert elpazarolják Messi utolsó éveit, mert lehet elpazarolnak egy Riqui Puig-ot, aki Xavi és Iniesta óta a legnagyobb ígéret a La Masia-n.

Ha azt nézzük, akkor az utóbbi két BL szezont simán hozhattuk volna. A két évvel ezelőtti Real-t simán üthettük volna, a tavalyiról meg inkább ne is beszéljünk.......egy Tottenham-et azért hátha leküzdöttünk volna...Ehelyett mi lett a vége? Két akkora blama, ami nemhogy klub, de futballtörténelmi volt. Egy Messivel a csapatban.

Úgyhogy én addig nem vagyok hajlandó meccset nézni, amíg Valverde az edző, mert értelmetlen az időtöltés és abszolút semmi örömömet nem lelem abban, amit látok, sőt...csak a szomorúság és az ideg öl meg, hogy ide jutott a csapat. És a vezetőség ehhez asszisztál.
Kép
Avatar
Rinku
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2009.08.02. 14:28:48

2019.11.06. 11:19:40

Olvasgattam itt a Valverdét védő hozzászolásokat, és nem tudom, hogy hogy lehetnek ilyen sokan még mindig ennyire vakok. Nem az baj, hogy nem ért ahhoz, amit csinál. Ha megpróbálja, de nem jön össze, és férfiasan bevallja, még a római szívást is megbocsátotta volna neki mindenki, mert nem volt alkalmas tovább már a posztra, de legalább kiállt volna. És semmi bajom nem is lett volna az egésszel, és másnak sem. Megesik. De Valverdével az a baj, hogy szrik mindenre, és semmi nem érdekli, csak a hülye, elborult világa. A felelősséget nem tudja vállalni, bocsánatot kérni képtelen, csúszik-mászik, takarózik mindennel, egy ugyanolyan gerinctelen bohóc, mint a vezetőségünk.

Ha találkozunk a Liverpoollal, Manchester Cityvel, Ajaxszal, úgy meg leszünk farkalva, hogy olyat az elmúlt három évben egyikőtök sem látott. És a legrosszabb az egészben, hogy a barcelonai közvélemény és a sociók is csak legyintenek az egészre. 120 csomós sebességgel pöfékelünk neki a vízesésnek, és teljesen hidegen hagy ez mindenkit, akinek lenne beleszólása. Na ezért írjuk tovább a történelmet még Messi idejében is, mint az egyik legszerethetőbb, legtökösebb focit játszó klubból az egyik leghitványabb, legjellemtelenebb szrig, amit 15 éves nézői pályafutásom alatt láttam.
Football, bloody hell. /SAF/
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4857
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2019.11.06. 11:12:01

Peter írta:Vezetjük a tabellát... #-o .
Igen, illetve csoportelsők vagyunk a BL-ben! Mi a probléma? :^o

Én továbbra is azon pörgök, hogy eredmények ide, vagy oda. Unalmas a játékunk! Tudom, hogy ez nem csak engem zavar, de a kérdésem, hogy van még olyan akit ez egyáltalán nem zavar?

Mostanában gyakorlatilag a végbéltükrözés az egyetlen, ami nem tűnik szimpatikusabb programnak, minthogy Barca meccset nézzek. Egyre nehezebb odafigyelni, arra ami a TV-ben zajlik, és ez szomorú.

Sajnos nem vagyok született Katalán, nem élek Barcelonában, nem szülői nyomásra lettem a csapat szurkolója, így nem tartom becsületbeli ügynek, hogy ránézzek a TV-re, ha értéktelen amit ott látok.

#outboredom
Kép
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
lesliejr12
Jugador del Barça
Hozzászólások: 229
Csatlakozott: 2009.03.01. 21:53:00

2019.11.06. 09:53:12

Valverde persze csak azt teszi amihez ért, nem fog ő már változni. Az elnökség feladata lenne a jelenlegi helyzetet megoldani.
De ők csak a bevételi oldalt nézik és a pontszámokat. Vezetjük a bajnokságot és a BL csoportot, minden szép.
mes
Capitá del Barça
Hozzászólások: 820
Csatlakozott: 2010.06.21. 16:40:13
Tartózkodási hely: Marosvasarhely
Kapcsolat:

2019.11.06. 09:39:27

Nem hiaba mondta par éve, hogy szeretné a Bilbaot a Barca szintjére emelni. Nem jött ossze, erre itt a B terv, majd forditva...


Majd 4-5 év mulva megtudjuk ilyen olyan elszólásokbol, hogy mi is volt ez az egész Bartomeu-valverde féle Barca leépités.
lesliejr12
Jugador del Barça
Hozzászólások: 229
Csatlakozott: 2009.03.01. 21:53:00

2019.11.06. 07:34:12

Egy morálisan szétesett csapat lettünk. Kapkodás, fejetlenség, klikkesedések amiket látni a pályán. Tegnap pontosan ezt vártam, egy szenvedős semmilyen meccset. Ennyi rossz passz régen volt már Barca meccsen.
Ez a csapat semmivel nem jobb mint a Tata Martino féle és ő 1 év után el lett kergetve. Persze akkor az Atma csúcson volt, így behúzta a bajnoki címet. Valverde-nek még szerencséje is van ezzel.
Zozzy 5
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8563
Csatlakozott: 2006.11.04. 10:20:50
Tartózkodási hely: Debrecen

2019.11.06. 06:49:45

Én a Pool visszavágóig ki voltam vele bekulve, játék akkor sem volt igazán, de az eredmények legalább jöttek, meg voltak szép meccseinek is, a Madridnak legalább kifújtuk párszor az orrát. Úgy voltam vele, hogy oké, bőven nem az igazi, de most a kövi jobb edzőig ez van, amúgy sem látva, hogy kit lehetne hozni helyette. Azóta viszont, hogy a második BL égése után nem mondott le, hanem kritikatlanul üldögél a saját maga épített szemétdombon, nagyon antipatikus figurává tette. Semmi keresnivalója nincs már, nála sokkal nagyobb edzők ezt fel szokták ismerni és elmennek. Ezzel a kritikatlanságával, ebben a tekintetben nekem most Mourinhot idézi ez a csávó...
Alcantara
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3881
Csatlakozott: 2011.08.30. 09:31:30

2019.11.05. 17:52:06

Sinya22 írta:Én Bartot se értem amúgy.......... :D
Nemcsak vele van a baj. A kulcsjátékosok tökéletesen el vannak ezzel a színtelen-szagtalan, langyos sz..ral, amit játéknak neveznek. A kiöregedett sztároknak/hangadóknak a csapatban tökéletes az edző személye. Miért akarnának mást? Bizonytalan pozíciót hozna a kereten belül, valamint lehet többet kellene futnia egyeseknek. A keret többsége jóllakott, magas fizetéssel, minimális motiváció van bennük. Nem roskadnak magukba egy BL égés után, van már a vitrinben ilyen trófea, meg sok más. Nincs bennük elszántság, ha nem úgy áll a meccs, némán, lehajtott fejjel elsétálgatnak egy szégyenteljes BL meccsen akár.
Az egyesületen belül teljes az igény- vezetőtől, kulcsjátékostól- erre az egészre.Az újak meg hozzájuk idomulnak.
Goikoechea
Jugador del Barça
Hozzászólások: 106
Csatlakozott: 2008.02.07. 10:17:47

2019.11.05. 17:33:39

Sajnos meg kell várnunk a következő elnököt. Jön Xavi és beépíti a kis Puig gyereket,ha itt marad. Nagyon jó a keretünk amúgy, csak meg kellene tanulni használni a játékosokat. Oly sokan látják,h ki miben erős hol képes legjobbját nyújtani, miben lehet a csapat hasznára. Erre itt van Ernőbá és nem megy neki, nagyon nem. Abban reménykedem,hogy a fiatalok nem fogják megunni ezt nihilt, és a nagy sztárok sem épülnek le teljesen a következő elnökválasztásig, vagy edző cseréig.
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3186
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2019.11.05. 12:58:51

Én Bartot se értem amúgy. Sokszor olvasom itt, hogy azért nem cseréltünk edzőt,mert akkor dolgoznia kellene,majd a következő vezetés megoldja. Milyen kockázata lett volna,ha a 2. bl égés után megköszöni EV munkáját? A keret elég jó,látva az ellenfeleket a bajnokságban ugyan úgy esélyünk lenne egy másik edzővel is,cserébe talán változott volna valami,ha nem is szerkezetileg, de nem ezt a semmit mutatnánk. Cserébe most már a bl-ben is ott járunk hogy idegenben egy cseh csapat is lefociz minket,mert 1-0 után védekezni akarunk mint Izland. :D
Avatar
Ronal.10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1255
Csatlakozott: 2005.12.18. 09:10:35
Tartózkodási hely: Dunakeszi

2019.11.05. 12:38:48

Elképzelem amikor valami nagyon fontos gólt belövünk és le föl futkos önfeledten vigyorog mint az eddigi sikeres! edzőink.... ja nem :D
Fiatal, Barcában már megfordult srác kéne edzőnek aki egy hullámhosszon van a srácokkal, szimplán motiváló erő kellene ide.
lesliejr12
Jugador del Barça
Hozzászólások: 229
Csatlakozott: 2009.03.01. 21:53:00

2019.11.05. 11:47:37

Pontosan...

Valverde nyilatkozataiból süt 3.éve, hogy fogalma sincs mit kellene csinálni. Rá van bízva elöl a támadókra a feladat, oldják meg. Ha nem sikerült akkor ilyen a labdarúgás.
Csak megkérdezném akkor Ernesto-t, hogy ha se mentálisan nem tudod felkészíteni a csapatot, sem taktikailag akkor amúgy te mit csinálsz egész nap?

Mikor égünk, csak meg kell nézni a pálya szélén. Ott áll és hunyorgat, mered a messziségben, közben a csapata is lógó fejjel közlekedik a pályán. Katasztrófa na...
Zsono
Jugador del Barça
Hozzászólások: 212
Csatlakozott: 2017.12.10. 21:12:36

2019.11.05. 10:59:31

Nem sportszakmai, hanem személyiségi, kommunikációs, és a csapatvezetésben elfoglalt helye, szerepe okán néhány - nem ekézni, de elismerni sem akaró sor.

Slavia

„.... Fizikailag erősek, sokat és jól érkeznek az ellenfél térfelére.”


Ez a mérkőzés előtt is nyilvánvaló volt, erre reagáló taktika nélkül, nagy szerencsével nyert a Barca.

Nehézségek

“Elvesztettünk egy mérkőzést és még keressük az okát. ... Magunkba kell néznünk és ki kell elemezzük, hogy mi vezetett ehhez.”


Több nappal egy mérkőzés után keres,(keresnek?) okokat. Nem én akarom megmondani, az érintett fórum hozzászólásaiból, és a spanyol szaklapokból ez már a meccs után is tudható volt. Folyamatában, és aktuálisan is. 1. Nem tudja az okát, az rég rossz, ezen a szinten már meccs közben észre kell venni, és reagálni. 2. Tudja az okát, de nem tud változtatni, és/vagy nem hagyják. Ez még rosszabb, de biztosan nem vezet előre.

Változás a játékrendszerben

“Mindig megvan a lehetőségünk, hogy más taktikával játszunk, a lehetőségeink közül ki kell válasszuk a jó megoldást. A támadó harmadban néha nem a megfelelő döntéseket hozzuk, nehezen törjük át a vonalakat vagy rosszul sikerülnek az utolsó passzok. Arra kell törekedjünk, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk, vagy a mi játékrendszerünkkel vagy valami hozzá hasonlóval.”


Ez a legbeszédesebb. Nem láthatók taktikai variációk. Ez az együttes most egyformán stílustalan. És ez a "mi játékrendszerünk" jelentős csapatok ellen jelen pillanatban kudarcok lehetőségét hordozza (nem a korábbi eredményes stílusra gondolok, mert ez nyilvánvalóan nem az).


Hangulat

“Nem telt el sok idő a bekapott gólok között. Tavaly a Liverpool két gólt szerzett egy percen belül, de szerintem ennek nincs köze a hozzáálláshoz, egyszerűen ilyen a labdarúgás.”


Mintha Rebrovot hallanám. Ilyen a labdarúgás. Nem, az - az én gondolatom szerint - a felelős döntések játéka is. Ilyen simán ráfogni a labdarúgásra a megsemmisítő vereségeket, vagy a kilátástalan játékot egyszerűen nem lehet (Liverpool negyedik gólja...)


De Jong

„ ... Olyan játékos, akinek szüksége van a térre, hogy mozogjon és mozgassa a csapatot. A fizikai adottságai lehetővé teszik, hogy a középpálya több pontján is játsszon."


Ha ezt kijelenti, miért nem a helyén játszatja? Ott, hol mindezt tudja.

Az, hogy milyen edző, az egy dolog. A legnagyobb hibája nem a (nálunk egyre kevésbé látható) tudása, hanem ahogyan ebben a rendszerben elhelyezkedik. Valahol a láthatóan kihívásokkal küszködő, a klub hagyományaihoz méltatlan vezetőség, a nyilván szabadjára engedett, és sztárjainkkal hangadó öltöző, és a sportvilág között. Nehéz lehet e területen mozogni, nem is tud, kommunikációs téren is nagy falat ez neki.
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2019.11.05. 08:47:03

Peter írta:Vezetjük a tabellát... #-o .
Van aki így szurkol, van aki úgy szurkol, ahogyan van aki olvassa a focit és van aki nézi a focit...aki olvassa, az sosem nézi...aki nézi az sosem olvassa....aki olvas az lát...aki néz az néz...és helyben is vagyunk :roll:

Aki érti, érti....aki nem, nem... :)
van aki röhög ezen, van aki sír..... a könyveimet bizony olvasom, a focit meg nézem....a játékot, nem árt ha pl. Messi "olvassa" annak lehet némi haszna! a többi(zagyvaság) meg szóra sem érdemes....
lesliejr12
Jugador del Barça
Hozzászólások: 229
Csatlakozott: 2009.03.01. 21:53:00

2019.11.05. 08:08:12

Mondjuk engem hidegen hagy, hogy vezetjük e a bajnokságot jelenleg vagy sem. A játékunk közben nézhetetlen és ez sokkal nagyobb probléma. Persze elsők vagyunk mert az Atma meg a Real sem jó egyelőre.
Aztán minden évben jön a BL és beárazzák a csapatot. Nem csak kiesünk, mert az benne van mindig hanem megsemmisülünk, összeomlunk komoly előnyről.
Semmit sem fejlődik a csapat Valverde alatt, minden évben ugyanazok a problémák.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.11.05. 07:12:50

Milyen büszkén hangoztatja hogy egy Barcanál volt 3 győztes meccs zsinórban:D
Valaki szóljon már neki, hogy a Bilbaonál ez hírértékű volt, itt mások az elvárások.

Eszem megáll.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2019.11.05. 05:53:50

Néztem a B csapat meccsét. Mozgékonyak, technikásak, jól passzolnak, viszont igazi gólhelyzetet nem tudnak teremteni, a távolabbi lövéseik nem találják a kaput és ha az ellenféllel egyszerre indulnak labdáért, mindig a lendületesebb és és erőteljesebb ellenfélé a labda. Vagyis nagyon hasonló a meccs képe, mint az A-ban. Nem mégis az edzés-ás játékrendszer az, ami megújításra szorul?
Peter
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3229
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2019.11.04. 22:31:42

Vezetjük a tabellát... #-o .
Van aki így szurkol, van aki úgy szurkol, ahogyan van aki olvassa a focit és van aki nézi a focit...aki olvassa, az sosem nézi...aki nézi az sosem olvassa....aki olvas az lát...aki néz az néz...és helyben is vagyunk :roll:

Aki érti, érti....aki nem, nem... :)
Avatar
grgly50
Capitá del Barça
Hozzászólások: 760
Csatlakozott: 2018.02.07. 21:37:09

2019.11.04. 22:08:03

"Ekézi itt mindenki szerencsétlen Valverdét..." "Valverde out"
Pro és kontra. Igaza is lehetne, akik védelmébe veszik az edzőt. De!! Van egy gond. Ha egy probléma megoldására nincs több ötletem, nincs jogom pénzt felvenni a további jelenlétemért. Sajnos, Valverde burkoltan ki is jelenti hogy elfogyott az ötlet. Nem látunk a háttérmunkába, de úgy tűnik, hogy a meglévő névsorból kiválaszt tizenegyet, plusz negyet ötöt. Ennyire telik. Kívülröl így látszik.
Tehát nem lehet elitélni azokat, akik megvonták bizalmukat az edzőtől.
Válasz küldése