Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Zsono
Jugador del Barça
Hozzászólások: 212
Csatlakozott: 2017.12.10. 21:12:36

2019.11.17. 18:22:02

MatyiG írta:Hát de el is akartuk adni. Ő nem volt hajlandó menni, azzal meg nem tud egy klub mit csinálni.


Igen, ez is közrejátszik - egy rendezett, konzekvens csapatnál, vezetésnél.

A zavart az okozza, hogy ha nyáron még van szerződésében joga maradni, pl. minimum eladási ár közös megállapítása, vagy az előző évről vállalt és teljesített mérkőzésszám, akkor nem értem, miért ajánlották több rendben is cserealapnak más klubnál.

Ha meg nincs a klubnak kötelezettsége megtartani, és a játékosnak nincs már megszerzett joga maradni, akkor egy teljesen végig játszott szezon után nyilván jobban el lehet adni erőből, mint a padról.

Én tisztelem Rakitic-et az elmúlt évéért (is). Nagyon sajnálom, hogy Valverde csak védekező középpályásként szerepeltette. Az elmúlt szezonban két alkalommal előre engedte, lőtt két gólt, és három gólpassza is volt e meccseken.

Az tanulságos, hogy az egyébként vitathatatlanul tehetséges, és Rakétánál minden bizonnyal majd jobb játékos De Jong szerződésbe foglaltan megszabhatja, hogy csak kezdőnek jön ide, és ezt egy klub elnök megígéri. Avagy az még inkább tanulságos, hogy a mai Barca-ba érkezők ezt a feltételt szabhatják, merthogy láthatóan nem vagyunk annyira jók, nem elég rang a játékkal és edzésmunkával kiérdemelni a keret/csapat tagságot. (Persze De Jong érthetően bizalmatlan, Cou, Griez és korábbi "zsoldos" igazolások okán)

Az meg már eleve itt is többször jól részletezett sutaság, hogy De Jong érkeztével a Rakitic-nél már gyengébb Busi kezdő, és ezért De Jong nem a helyén játszik.

Be kellene látni, hogy a Barca játékos eladásból nem nagyon tud nyereséges lenni. Mert ha jó a játékos, és teljesít, akkor azt illene megtartani. Ha meg már levezetni kell neki, akkor az európai piac már nem fizet sokat. Amerika, távol kelet, Kína, még igen.

Ha meg jó a játékos, de a Barca-nál nem az (Valverde és az öltöző "érdemei" okán) akkor nincs mese, jelentősen visszaesik az ár.

Egyértelműbb, és Rakiticnek mindenképpen hasznosabb megoldást kellett volna találni neki, megszolgált érte. No, meg még mindig vannak nála gyengébb játékosok a kezdőben.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.11.17. 17:40:58

Hát de el is akartuk adni. Ő nem volt hajlandó menni, azzal meg nem tud egy klub mit csinálni.
Zsono
Jugador del Barça
Hozzászólások: 212
Csatlakozott: 2017.12.10. 21:12:36

2019.11.17. 17:14:04


És az szerinted egy jó tárgyalási pozíció, ha nyilvánosan kijelentjük, hogy nem kell nekünk a horvát?


A jelen helyzet szerint, amikor is a piac 15 milliót kínál érte, biztosan jobban el lehetett volna adni anno az alapozás idején. Ennyit nyilván akkor is adtak volna érte. Az értéke a padon ugyanis nem megy senkinek sem feljebb...
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.11.17. 16:33:04

Nyilván lehetett ezt látni, de miért november közepén kell ezt nyilvánosságra hozni. Miért nem mondjuk másnap, ahogy ezt elmondták(?) neki. Ha nem kell, ki kell fizetni, és kész. Még júliusban, amikor a cserebere operett elindult volna a PSG-vel, és más csapatokkal.
És az szerinted egy jó tárgyalási pozíció, ha nyilvánosan kijelentjük, hogy nem kell nekünk a horvát?
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.11.17. 16:07:09

Durva hogy vezetőségi szinten így làtják a Liverpool elleni kiesést, hogy egy gólon múló baleset volt.
Mintha tényleg ez lett volna a taktika, hogy kapjunk 4 gólt de préseljünk be egyet. Ugyan már.
Nevetséges.
Pedig bírom Abidalt, kedvenceim között volt amíg játszott, de ő is vakon van rendesen.

Meg hogy majd EV eldönti folytatja e. Wtf.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zsono
Jugador del Barça
Hozzászólások: 212
Csatlakozott: 2017.12.10. 21:12:36

2019.11.17. 15:42:57

Kritikusan, de nem gonoszkodva Abidal legutóbbi nyilatkozatáról:

Rakitic

“Leültünk vele, és figyelmeztettük, hogy idén már nem szerepel a terveink között. Tudja, hogy ez egy sportszakmai döntés.”


Nyilván lehetett ezt látni, de miért november közepén kell ezt nyilvánosságra hozni. Miért nem mondjuk másnap, ahogy ezt elmondták(?) neki. Ha nem kell, ki kell fizetni, és kész. Még júliusban, amikor a cserebere operett elindult volna a PSG-vel, és más csapatokkal.

Az idei szezon

“Ez itt a Barça, minden évben meg kell nyernünk mindent. Éppen ezért nem is a keretről beszélnék, hanem inkább a hozzáállásról. A sportban ugyanis utóbbi jelenti a különbséget. Ha az együttes megfelelően áll hozzá a dolgokhoz, akkor el fogja érni a céljait. Én pedig azok közé tartozom, akik meg vannak győződve arról, hogy fejben rendben van a csapat. 200%, hogy a mentalitással nincs gond.”


Már itt nyilvánvaló, hogy ő az elnök embere. Itt minden rendben van, sőt.
De aztán egyből ellent is mond magának:

Anfield

(...) Amiben én a fő problémát láttam, az a hozzáállás és a hiányzó egy gól. Ha begyötrünk egy találatot, senki sem emlékezne a Liverpoolra.”


A hozzáállás, ami 200 %-ban rendben van. Arra a játékra (inkább csak pályán létre) mindenki emlékszik, aki látta. A hozzáállás nem volt jelen.

“Róma és Liverpool között azonban nem lehet egyenlőségjelet tenni. Nem ugyanazok a csapatok, nem ugyanaz a párharc. Ezekből tanulni kell, noha továbbra is az a helyzet, hogy egy gól hiányzott. Egy gól, ami billenti a mérleg nyelvét a szezon értékelésekor.”

Ez még az amatőr csapatok edzőinél is méltatlanabb hozzáállás. Pro forma egy gólon múlt, ami a számszerű eredményt illeti, és azon a mérkőzésen. Az a realitás, miszerint az utóbbi két évben már nincs BL győztes szintű csapatunk és edzőnk, az nem egy gól kérdése. Ne vegyük már olyan biztosra azt, hogy ha bármely esetben tovább megyünk, BL-t nyer az a csapat.

Valverde

(...) Folytatja a csapat élén? Erről csakis ő fog dönteni. Amikor majd meghozza a döntését, elmondja nekünk.”

És szépen áll a három lábú szék, nem billeg. Valverde, az elnök, és Abidal szék három lába. Ez a (nem Barca szintű) edző maga dönthet a sorsáról? Ki ő, hogy ezt megteheti?
Mindösszesen három edzőt jöhet nálam számításba, akik már lehetnek olyan szerények a sikereikre, hogy ezt megtehetik. Ketten még aktívak, a harmadik meg önmaga látta be, hogy kell egy jobb nála.

Vajon, ha összeáll egy új vezetés, mondjuk a Puyol, Piqué, Xavi hármas, az a szék is csak ennyit ér majd, mint az, amely most ezek alatt van?
Avatar
grgly50
Capitá del Barça
Hozzászólások: 760
Csatlakozott: 2018.02.07. 21:37:09

2019.11.13. 18:19:13

Feast4 írta: ........A másik szempont ami mellette szól a Barca nem egy focicsapat hanem egy gazdasági vállalkozás.Reklám, média, részvények, forgó tőke, ingatlanok a foci csak ezután jön.Ha van egy vezető akinek van a gazdasági vállalkozásáról egy elképzelése, az nyilván olyan embereket rak maga köré akik az elképzelésébe illenek azt szó nélkül támogatják.Itt nem a foci a lényeg hanem a Brand és az azt hogyan fialtatjuk. A csapatban az történik amit látni akarnak így EV a mi edzőnk.
Egyetértek a bejegyzéssel, s nagyon elszomorít ez az állapot. Az, hogy a foci lassan már huszadrangú kérdés.
Azért kíváncsi vagyok, hogy a szponzorok, akik állítólag nagy pénzt fektetnek a klubba, mikor fogják hallatni hangjukat. Gondolom a szerződés lejártáig nem léphetnek.
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2019.11.13. 14:12:36

Nem lesz itt változás semmi, amíg Barto itt van, tiszta sor, bele kell törődni. Mondjuk ez már akkor biztossá vált, mikor nem küldték el az Anfield után. Annál nagyobbat meg nem lehet égni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8563
Csatlakozott: 2006.11.04. 10:20:50
Tartózkodási hely: Debrecen

2019.11.13. 13:49:03

Újonnan érkezettek csapatba gyúrása=

"Cou/Griz, a balon fogsz játszani, ott van üres poszt a sablon 4 3 3ban."

"Frenkie, téged kicsit feljebb tollak, csak ott van hely, sajna Busi ott van azon a poszton, ahol tavaly klasszis voltál, bicsibocsi."

Figyelemreméltó teljesítmény.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.11.13. 13:22:58

Nervo írta:Bartomeu: Úgy gondoljuk, hogy Valverde az ideális tréner a számunkra, mert ő képes arra, hogy vegyítse a különböző korú játékosokat. Egyrészt ott vannak a már mindent megnyert generáció tagjai, másrészt pedig az újonnan érkezettek, őket kell egy csapattá gyúrni.”

“Nagyon fontos, hogy a két elemből olyan egység szülessen, mely előre viheti a Barcelonát. Valverde pedig rendelkezik azzal a képességgel, hogy ezt a folyamatot levezényelje.”


Akkor nincs semmi gond azzal hogy legtöbbször Messi nyeri meg meccseket, és évről-évre kiesünk a bl-ből. :? :x
Tényleg nem értem hogy a sociok, pártolók ezt hogy lehet hogy rendben találják, és nem lázadtak fel még Bartoék ellen?
Minden héten levest visz a nyugdíjasoknak, meg felhívogatja telefonon a pártoló tagokat egyenként dumcsizni, vagy mivel nyeri meg őket ennyire?
Barto a 2015-ös triplázó csapat miatt lett véglegesen megválasztva, azóta fasorban sincs a csapat eredményre, látványossága ahhoz képest, nem tudom elhinni hogy aki Lucho csapata miatt rájuk szavazott, az örömmel nézi ezt a Valverde-féle langyosságot.

Most is durrogtatja Bartomeu a közhelyeket, mintha akkora hatalmas eredmény lenne hogy berakja az új szerzeményeket a mindent megnyert generáció tagjai közé.
Közben Coutinhot már kivégezte, Griezmann is jó úton halad, De Jong posztidegen, és lehetne sorolni ami alapból nagy probléma lenne, hát még ha mellé a csapat mutatott játékát, teljesítményét nézzük.
Most is milyen szép hogy vezetjük a la ligát, az meg már más kérdés hogy 30-40 éve szerzett ilyen kevés pontot a Barca, BL-ről meg inkább ne is beszéljünk, ahol a realitás a Dortmund ellen egy 2-0/2-1, és a Slavia ellen sem 4 pont lett volna a játék alapján.
Avatar
Nervo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 536
Csatlakozott: 2014.03.07. 14:50:11
Tartózkodási hely: Home, Workplace.

2019.11.13. 12:31:19

Bartomeu: Úgy gondoljuk, hogy Valverde az ideális tréner a számunkra, mert ő képes arra, hogy vegyítse a különböző korú játékosokat. Egyrészt ott vannak a már mindent megnyert generáció tagjai, másrészt pedig az újonnan érkezettek, őket kell egy csapattá gyúrni.”

“Nagyon fontos, hogy a két elemből olyan egység szülessen, mely előre viheti a Barcelonát. Valverde pedig rendelkezik azzal a képességgel, hogy ezt a folyamatot levezényelje.”


Akkor nincs semmi gond azzal hogy legtöbbször Messi nyeri meg meccseket, és évről-évre kiesünk a bl-ből. :? :x
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2019.11.11. 14:22:49

Azért aki. 90-es években is nézte a Barcát annyira szerintem nincs meglepődve a történteken.Mindig gond volt az hogy ki az edző, mennyire van meg az identitás, mennyire a mi kutyánk kölyke, mennyire holland, mennyire spanyol, mennyire ismeri a ligát, mennyire játszat támadó focit, mennyire épít a saját értékekre stb. stb.

Nálunk rengeteg kritérium van ami kizárja azt, hogy egy komoly befutott neves edzőnk legyen.

EV egyike azon edzőknek akikre rá akarjuk erőltetni a sormintát, aki erre tök alkalmatlan viszont valószínűleg a legnagyobb előnye hogy mindenkinek a kedvére tesz akiknek befolyása van a csapaton belül.Vezetőség kulcs játékosok, meg még a fene tudja ki.

A másik szempont ami mellette szól a Barca nem egy focicsapat hanem egy gazdasági vállalkozás.Reklám, média, részvények, forgó tőke, ingatlanok a foci csak ezután jön.Ha van egy vezető akinek van a gazdasági vállalkozásáról egy elképzelése, az nyilván olyan embereket rak maga köré akik az elképzelésébe illenek azt szó nélkül támogatják.Itt nem a foci a lényeg hanem a Brand és az azt hogyan fialtatjuk. A csapatban az történik amit látni akarnak így EV a mi edzőnk.

Az hogy fejjel beleállunk a középszerűségbe a kutyát nem érdekli.Az MU is napról napra gazdagabb a nevéből eredmények nélkül is.

Amúgy ha megnézitek a Barca kispad a nagy edzőgéniuszoknál nem is kapós.
Kép
Avatar
grgly50
Capitá del Barça
Hozzászólások: 760
Csatlakozott: 2018.02.07. 21:37:09

2019.11.10. 21:54:28

lesliejr12 írta:Messi megint megmentette Valverde fenekét... kár... mert amúgy nézhetetlen volt ismét. Erősen kellett koncentrálni, hogy el ne aludjak.
... és ez a 4-1 megint szép, megint jó, Valverde meg marad... ágyrém az egész már.
Lehet, hogy agyrém. Szerintem is egy más mentalitású vezetőre lenne szükség, mert a nyilatkozatokból is az látszik, hogy Valverde edzői tudása itt véget ért.
Jönnek is a hozzászólóktól az ötletek, hogy ki lenne jó helyette. Emlkezzünk! Gerardo Daniel Martinot dicshimnuszokkal fogadták, majd rövid idő múlva kiderült, hogy nem érzi a "barca játék stílust".
Mikor Luis Enrique elment, ismét a "barca stílushoz" kerestek edzőt. Sikerült is elcsábítani Valverdét. Akkor éljenzés volt, most "out".
Lehet, hogy egy új még rosszabb lesz.
Ennek ellenére a változtatást meg kellene lépni
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2165
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2019.11.10. 13:29:37

mess2009 írta:sok új nincs a nap alatt....valahogy hitét veszítettnek érzem a csapatot. a támadó hármasunk egyszerűen nem működik. a félidő egyetlen klasszis megmozdulása Messi szabadrúgása volt.
Semedó - újabb sérülés?! pedig a Celta brutál letámadása nagyon átlátszó rengeteg lehetőség lenne mögöttük, ha..... futnánk lehetőleg gyorsan.
Jobban belegondolva ennyire nem lehet amatőr egy tapasztalt edző, hogy André Gomes-t erőltesse minden meccsen, hogy a bekötözött lábú Pique játszon, hogy a bal oldali védő legyen a jobb oldalon, hogy Suarez-t nem képes lecserélni vagy éppen Busquets-et. Nem létezik, hogy a csapat összeállításnál az a szempont legyen, hogy a jelenlegi legjobb 11 legyen a pályán. Itt több dolog kell, hogy legyen a háttérbe, amiket nem osztanak meg a szurkolókkal.

Mert ilyen sötét ember nem létezik...
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.11.10. 13:11:55

Nervo írta:Bartomeu: "Valverde is the ideal coach for this Barcelona era." [marca]
Amíg ez az ember az elnök, addig itt nem lesz változás. #-o =D>
Igazából nem hazudott.
Az a barcelona éra Barto érája. Neki tényleg ő az ideális. Jól egymásra talált a két alkalmatlan.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
Nervo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 536
Csatlakozott: 2014.03.07. 14:50:11
Tartózkodási hely: Home, Workplace.

2019.11.10. 12:51:38

Bartomeu: "Valverde is the ideal coach for this Barcelona era." [marca]
Amíg ez az ember az elnök, addig itt nem lesz változás. #-o =D>
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
sicske
Barça C
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2008.03.06. 10:22:31
Tartózkodási hely: Budapest

2019.11.10. 10:56:26

Nem láttam tegnap a meccset, de az összefoglalóból nekem úgy tűnik, most a messzi rakta össze a csapatot..nem volt véletlen a lelkesedese..rég láttam így visszafutni, labdát szerezni a saját 16-osa előtt amiből mondjuk a szelta gólt szerzett! Valverde napjai a végét járják!
lesliejr12
Jugador del Barça
Hozzászólások: 229
Csatlakozott: 2009.03.01. 21:53:00

2019.11.10. 09:46:03

Messi megint megmentette Valverde fenekét... kár... mert amúgy nézhetetlen volt ismét. Erősen kellett koncentrálni, hogy el ne aludjak.
... és ez a 4-1 megint szép, megint jó, Valverde meg marad... ágyrém az egész már.
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2019.11.09. 21:57:25

sok új nincs a nap alatt....valahogy hitét veszítettnek érzem a csapatot. a támadó hármasunk egyszerűen nem működik. a félidő egyetlen klasszis megmozdulása Messi szabadrúgása volt.
Semedó - újabb sérülés?! pedig a Celta brutál letámadása nagyon átlátszó rengeteg lehetőség lenne mögöttük, ha..... futnánk lehetőleg gyorsan.
andreas
Jugador del Barça
Hozzászólások: 184
Csatlakozott: 2019.05.11. 21:25:03

2019.11.09. 20:00:56

Tomix354 írta:Otthon a kieső helyen levő Celta ellen nincs valami nagy kockázat. Max csak a játékosok buktathatják meg ha akarják egyébként meg kételkedem, hogy ez a hír igaz volna...
sracok, én inkább nézem a tremors
II szerintem nem hibázom túl nagyot:)
Tomix354
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1054
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2019.11.09. 19:37:47

Otthon a kieső helyen levő Celta ellen nincs valami nagy kockázat. Max csak a játékosok buktathatják meg ha akarják egyébként meg kételkedem, hogy ez a hír igaz volna...
Avatar
Nervo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 536
Csatlakozott: 2014.03.07. 14:50:11
Tartózkodási hely: Home, Workplace.

2019.11.09. 19:34:21

Ernesto Valverde will be sacked if Barça doesn't win against Celta Vigo. [ABC Deportes]
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2019.11.09. 17:57:17

csababarca írta:
optimus írta:
Na jó ez már tényleg mindennek a legalja amikor Joó Gabi cikkeket hoztok.,

ki a bánatot érdekel, hogy ki írta? meg sem néztem a szerzőt, totál hidegen hagy. korlátolt vagy, ha ez alapján ítélsz.


létező problémákról ír, amik jelen vannak, csak mindenki tapsol, mert egy rém gyenge teljesítményű spanyol ligában elsők vagyunk éppenhogy. zseniális teljesítmény tényleg.

....mindenki tapsol???!! az emlegetett úriember éppen hogy, innen a fórumunkról szemezgethette az irományát....hovatovább már főbenjáró bűn lesz leírni néhány nyilvánvaló tényt...elől vagyunk a ligában? na és? mert mások még rosszabbak....a BL.-ben ? az meg lutri, és úgyis kiesünk majd.....
ettől eltekintve valóban van igazság a cikkben csak ennek itt nemigen van hírértéke!
andreas
Jugador del Barça
Hozzászólások: 184
Csatlakozott: 2019.05.11. 21:25:03

2019.11.09. 16:14:55

Egyszerűen hihetetlen hogy ez az ember Valverde még mindig bizalmat élvez!
Tönkerteszi mindazt amit sok-sok éven keresztül felépített a Barca.

Eszméletlen ami történik és senki nem lép.
Tényleg mi kell még ahhoz, észrevegyék nagyon ferde utakon jár a csapat?
Nagyon kíváncsi lennék egy statra, anno mennyien néztek egy Barca meccset, és most mennyien nézik!
Erre a focira , ilyen múlt után ki a frász kiváncsi?
Egy biztos: Ma már nem feltétlen szaladok haza meló után hogy Barca mecset nézzek, gyanítom nem vagyok egyedül:)
Értem én hogy nem lehet minden évben a csúcson lenni, értem én hogy sok gond beépíteni az embereket, értem én hogy idő kell mindenhez, de azt nagyon nem értem, amikor valaki alkalmatlan bizonyos dolgokra, Őt miért erőltetik tovább...
Évek óta csinálja a nagy semmit és szép lassan nézhetetlen, unalmas focit csinált a Barcából, kinek kell ez?
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.11.09. 14:42:19

Most még az élen sem vagyunk, mert a Soci megy előttünk, de egy fontos egy ponttal újra az élre állhatunk, ha bukik a RM. :mrgreen:

Sajnos - de lehet, hogy nem -, nem látom az esti meccset, ilyenkor előszeretettel szoktunk pontokat hullajtani. Kíváncsi leszek, hogy Suárez kezd-e, illetve SR-Semedo szélek. :D
Válasz küldése