Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10090
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.01.10. 10:12:08

zsoltfree: Nem csak itthon látjuk itt, a közösségi média is tele van Barto és Valverde out-os postokkal, de mindez semmire se megy, ha a sociókat nem zavarja a ténykedés. Nem tudom az okát, meg hívja őket egyesével teázni, vagy miért ennyire töretlen a bizalom?
Igen, amúgy Valverde tökéletes lesz bűnbaknak, mert ha idén nem nyerünk semmit, egyszerűen csak kidobja, nyakába varrva mindent, ő meg mossa kezeit.Amíg nem ég a ház, eszébe se jut hozni egy forrófejű Lucho-szerű figurát aki az ajtót berúgva jönne a klubhoz, inkább marad a tutibiztosnál.
Ezeket az ellentéteket amúgy a múltkori vendégblog jól leírta hogy ki hogy éli meg az egészet:
Míg az oda látogató szurkolónak élete egyik legnagyobb élménye a srácokat látni élőben, addig a törzsgyökeres katalán meg rejtvényt fejt miközben a világ legjobbja épp a 6. aranylabdáját mutatja be a közönségnek, mintha 3 évente születnének ekkora játékosok és a világ legnagyobb természetessége lenne..


Tegnapiról:
Én is küldeném az első géppel vissza Bilbaoba, ott volt a helye(ráadásul jó munkát is végzett)

Viszont a tegnapit nem varrnám a nyakába.(maximum a késői cserékben ludas, meg ilyenkor jól jönne egy Klopp-féle idegbeteg aki a hitvesztett csapatot visszarántja)
Lefociztuk az Atletit, köpni-nyelni nem tudtak, ahhoz képest hogy Mikiegér-kupa oda tették a srácok magukat, jobban is mint előzetesen vártam, az egyik legjobb meccs volt a szezonban.

Ami a vesztünk lett, az a VAR ítéletek, és azoknak a hatása a csapatra lélektanilag.
Aki Digin nézte, ott a stúdióban jól kifejtették azt, hogy a játékosokat mennyire meg tudja viselni az, hogy megszerzik a vezetést, bíró megadja, örülnek 2 percig aztán a semmiből jön a VAR és vissza az egész, 1:1, ez teljesen idegen érzés még.
Szerencsénkre hirtelen jött a következő gól, amit már megadtak, viszont utána is mikor egy edzésen begyakorolt technikát nagy pályán sikerül így megvalósítani, főleg az Atleti ellen, és ebből szerezzük meg a harmadik gólt, 2 percig öröm és boldogság van, aztán megint jön a VAR, akkor már tényleg brutálisan demoralizálóan hatott a csapatra.

Talán most először hatott nagyon komolyan a VAR ténykedése a srácokra, nem ehhez szoktak, hanem arra hogy ha a bíró gólt int, akkor utána lehet ünnepelni, most meg rá percekre jön hogy "vissza minden, 1:1/2:1".
Nagyon remélem hogy ezentúl erre felkészülnek lelkileg, és legközelebb nem omlanak össze ennyire.
Azzal meg totálisan egyetértek amit a stúdióban mondtak, hogy ilyen félcentis belógásokkal inkább a támadófocit kellene előnyben részesíteni, és megadni, így amúgy az "egyvonalban" kifejezés kb meg is szűnt. Az meg tényleg vicces, hogy Messi esetében szabálytalan, míg Vidal esetében meg pont ugyanaz a karrész szabályos gólt szerzőnek minősült, ezáltal lesre változtatva.
Piqué is idióta sokszor, de azért ő rá sem jellemző, hogy utolsó előtti emberként félpályán bohóckodik ha 4 ellenfél játékos rohan a kapunk felé, szerintem neki is a fejébe volt ami történt.
Kár érte, az Atletinek köze sem volt a meccshez.
zsoltfree
Capitá del Barça
Hozzászólások: 970
Csatlakozott: 2006.01.10. 11:45:38
Tartózkodási hely: Budapest

2020.01.10. 09:29:12

Megnéznék itt egy olyan szavazást:

Minek örülnél jobban:
- bajnokság és BL megnyerése év végén
- Bartomeu + Valverde távozik év végéig
zsoltfree
Capitá del Barça
Hozzászólások: 970
Csatlakozott: 2006.01.10. 11:45:38
Tartózkodási hely: Budapest

2020.01.10. 09:18:29

Gondolkodtam rajta, hogy ez az edző vajon csak nekem nem szimptaikus, és akik ott élnek Barcelonában esetleg totál másképp látják? Egy példa, amikor Laportát leváltották, akkor nekem úgy tűnt ő nagyon is alkalmas a feladatra, főleg ismerve és emlékezve az elődje munkásságára. Erre Barcelonában megbuktatták. Míg ebben az esetben az elnök stabilan megússza ezt minden évben, és amikor választás volt, akkor pont megnyertünk mindent, így azért nehéz váltani....

Szóval azon töprengtem, hogy lehet mi látjuk rosszul, mert kis zárt közösség vagyunk, egy kis országban, és lehet csak mi fújjuk ezt túl. Most elnézegettem a facebookon az official Barcelona oldalát, és kb minden népszerű komment Valverdéről szól, és arról, hogy miért is van még itt? Szóval durva, hogy valahol mindenki ezt látja. De akkor meg miért jó ez pl az elnöknek, hogy itt tartja őt? Lehet a váalsztás előtt akarja kidobni, és bűnbakot akar belőle csinálni? Ha itt marad Valverde még egy évet, és marad ez ami az utóbbi években van, hogy össze visza igazolunk neveket, akiket nem az edző kér (állítólag), majd utána itt csilliárdokért igazolt és annyit is kereső emberek stabilan nem játszanak, vagy mennek kölcsönbe, akkor a bl-helyekért fogunk majd szépen indulni. Pár éve pont ilyenekért röhögtük ri a Real-t, és örültünk, hogy jó hogy nálunk nincs ilyen, mert ez több, mint egy klub. Hát mára sajnos inkább már kevesebb lett. Ha itt lesz ez a nímand év végéig, akkor ugyan mondjunk már Messinek legalább egy jó indokot, hogy miért ne hagyja abba, vagy esetleg próbálja ki magát máshol is? Mit égesse magát ilyen közegben ennyi idősen, ennyi megnyert trófeával? És azért neki is csak évei vannak hátra, és azért távolról sem pótoltuk a Xavi-Iniesta-Messi hármast (és ha hozzá vesszük, hogy mögöttük volt egy Sergio vagy egy Toure, tartalékban pedig egy Mascherano). Persze rá lehet vágni, hogy nem szüetik minden évben újr az a hárm úriember, és főleg nem az utánpótlásban egyszerre. Viszont egy Pep biztos tudott volna esélyt adni pl Sampernek, Todibonak, Waguenak, Semedonak, Puignak, Alenanak, Lehet jobban használta volna Denist is. Oké, sokan már nincsenek itt, és máshol nem ütnek meg valami magas szintet, de azért Nagyon sokan voltak, akik Pep korában egész jó kiegészítő emberei voltak a csapatnak és innen elkerülve pedig senki sem tudta őket használni. Ha Messi is elhagyja ezt a bandát akkor oké, elmegy az elnök, de jöhetne helyette a jó isten is, ha akkor kezd el csapatot építeni, legalább még évek, mire stabil hosszú távú eredménye lesz. Bár ilyen nézhetetlen kaki játék után nem tudok elképzelni olyat, hogy valami még rosszabb legyen. Vagy 25 éve nézek barca meccseket, és most ott tartok, hogy inkább nem, mert ez az alibi játék amit látok rendesen felhúz. Eredménytelenség, sok bekapott gól, kevés helyzet, ötlettelen tili-toli.

És ezek nem csak üres frázisok. Nézzük meg pl mi lett a Manchesterből, vagy egy Arsenalból, vagy egy Milanból. Szerintem ezzel a vezetőséggel kb ezek a csapatok közé fogunk kerülni.

És tényleg, egy edző már nagyon sokat lendíthetne rövid távon, majd egy elnök mondjuk nyártól, mert akkor az igazolások is következetesebbek lehetnének.

Piszkosul dühítő ez a dolog.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21099
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.01.10. 00:11:49

La Pulga írta:Kicsit kezd komikussa valni a klubtol mar igy a negyedik-otodik(?) nagy eges utan az a kenyszer, hogy mentegessek Valverdet a nagy vilag elott. Remelem amikor esetleg bukjuk a BL-t es a Liga-t is mindenhova ki lesz plakatolva, hogy Valverde iranti bizalom toretlen es ez csak is a jatekosok hibaja.
Nem akarom védeni, mert nem kedvelem, és örülnék, ha már leköszönne, de a mai nálam nem oszt, nem szoroz vele kapcsolatban. A többivel viszont egyet értek, ha majd bukik Valverde, úgy lenne az igazi, ha magával rántaná az elnököt is, illetve azokat, akik tűzön-vízen át kiálltak mellette.
Avatar
La Pulga
Atomico
Hozzászólások: 2597
Csatlakozott: 2007.07.28. 11:36:28
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

2020.01.09. 23:57:36

Kicsit kezd komikussa valni a klubtol mar igy a negyedik-otodik(?) nagy eges utan az a kenyszer, hogy mentegessek Valverdet a nagy vilag elott. Remelem amikor esetleg bukjuk a BL-t es a Liga-t is mindenhova ki lesz plakatolva, hogy Valverde iranti bizalom toretlen es ez csak is a jatekosok hibaja.
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2020.01.07. 10:01:57

crixus írta:Tulajdonkepp edzö nelkül jatszunk, amikor az 1-2 vezer ugy gondolja hogy kicsit meghajtjak akkor van jatek, amugy semmi. De nem latni semmilyen csapatszerkezetet sem meccs közben. Mindenki szinte oda helyezkedik ahova akar, kaosz van a palyan. A nyaron nem csak Valverdenek kellene mennie hanem azoknak a jatekosoknak is akik a leginkabb ragaszkodnak hozza. Legyen az akar Messi es Suarez.
Nem tudom, hogy Messi ragaszkodott-e hozzá, de én nem emlékszem ilyenre, azok meg elég kemény szavak, hogy mennie kellene Messinek... Jelenleg ő tartja ott a csapatot, ahol van. Nélküle nem csodálkoznék ha kb. 3-4. hely körül mentünk volna Karácsonyozni...
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2020.01.06. 17:17:19

Kovbal88 írta: Rondaldinho volt az első ilyen,
Ezt a részt nem teljesen értem szerintem, leírod, hogy itt mire gondoltál?
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10090
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.01.06. 10:34:56

Kovbal88 írta:Szerintem, azt nem lehet megcsinálni, hogy megvették 150 millióért Coutinho-t és rá másfél évre kölcsönadják a Bayern-nek. Profi csapat ilyet nem csinál, sajnos itt már harmadszor fordul elő.
Rondaldinho volt az első ilyen, aztán Ibra, most meg Cou. Szóval nem csak az edzővel van itt a probléma.. azt nem oldaná meg a csere. Viszont ideje lenne tiszta alsót venni.
Szerintem Coutinho kölcsönadása az akkori körülmények között jó ötlet volt.
Szerencsétlen gyerek már annyira leépült önbizalmilag, hogy a szezon végefele már egy normális passz is olykor gondot okozott neki.
Ha itt maradt volna, még tovább romlott volna az értéke és az önbizalma, plusz jött Griezmann is.

Az meg már megint más kérdés, hogy biztos a 150 milliós igazolást kell-e elküldeni, vagy azt akinek nem sikerül beillesztenie a drága játékosokat a rendszerbe.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.01.06. 08:11:59

Coutinhot az öregek nem fogadták be és Valverde ezt hajtotta végre.
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2171
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2020.01.05. 15:30:40

Szerintem, azt nem lehet megcsinálni, hogy megvették 150 millióért Coutinho-t és rá másfél évre kölcsönadják a Bayern-nek. Profi csapat ilyet nem csinál, sajnos itt már harmadszor fordul elő.
Rondaldinho volt az első ilyen, aztán Ibra, most meg Cou. Szóval nem csak az edzővel van itt a probléma.. azt nem oldaná meg a csere. Viszont ideje lenne tiszta alsót venni.
Avatar
crixus
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1390
Csatlakozott: 2014.03.14. 14:43:58

2020.01.05. 13:11:28

Tulajdonkepp edzö nelkül jatszunk, amikor az 1-2 vezer ugy gondolja hogy kicsit meghajtjak akkor van jatek, amugy semmi. De nem latni semmilyen csapatszerkezetet sem meccs közben. Mindenki szinte oda helyezkedik ahova akar, kaosz van a palyan. A nyaron nem csak Valverdenek kellene mennie hanem azoknak a jatekosoknak is akik a leginkabb ragaszkodnak hozza. Legyen az akar Messi es Suarez.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6627
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.01.05. 12:48:33

Teljesen véletlenül futottam bele ebbe :D

Kép
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2171
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2020.01.05. 11:14:33

Samper írta:Igaz, hogy a Barcanak van jópár baja a kártékony edzőn kívül is. De az ő kirúgása a legkönnyebben járhetó út, ami biztos megmozgatna sok mindent a csapat körül.
Lehet, viszont neki tavaly mennie kellett volna, a BL kiesés után, ráadásul a kupát is buktuk. Az első éve amúgy még egész jól is sikerült, sokáig veretlenség, aztán azt is sikerült elintézni. De hogy most mi a nyavaja van, arról fogalmam sincs.
De Jong, Dembele olyan játékosok, akik már egymaguk is képesek lehetnek látványosan javítani a csapat teljesítményét és itt mégse látunk ilyet. Vagy megveszik Coutinho-t Suarez árának a duplájáért és megy kölcsönbe.
A bajnokságban is csak azért állunk jól, mert a másik két nagycsapat se brillírozik, de nemzetközi szinten, már ott tart a csapat, hogy nem képes idegenben gólt rúgni évek óta. És megy minden tovább semmi változás, mindenkinek megfelel a jelenlegi helyzet.
Messi is csak két aranylabdát bukott minimum az elmúlt években, legalább most kapott egyet, habár ő a legjobb nem biztos, hogy neki adtam volna.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21099
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.01.05. 10:28:43

Tomix354 írta:Belegondolva hihetetlen mákja van ennek az embernek. Egyrészt van egy teljesen alkalmatlan elnökünk Barto személyében, aki legalább a tavalyi bl kiesé után lapátra kellett volna tennie. Aztán itt volt a teljesen széteső Atma és a elmúlt évek leggyengébb madridja. Ennek köszönhetően bajnokságok jöttek, így Barto védhette.
+ rengeteg meccset is szerencsével hoztunk alatta, amikor semmivel nem voltunk jobbak, mint az ellenfél. Mert most már legtöbbször ez a helyzet, nem dominálunk, a kiesőjelöltekkel is ki-ki meccset kell vívnunk. Messi és ter Stegen is rengetegszer mentette meg a seggét. És az a baj, hogy az ilyen győzelmek miatt lehet még itt, ezért tart még a szenvedésünk.
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2020.01.05. 09:11:09

említettem már, hogy a barca ki ismert hibáira mennyire lehet építeni...( a Messi kényszerpasszok, a letámadás, a lassúság....stb.)
tegnap nagyon jól látszott egy újabb! DeJong egyik hibája, hogy indokolatlanul húzza magára az ellenfeleit. az egy dolog, hogy ezzel állíttatta ki magát, de jól láthatóan erre utazva szerelték sokszor, vagy hozták zavarba. az csak hab a tortán, hogy tegnap a másodikra elfáradt, sztem mindenki látta Valverdét kivéve.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.01.05. 05:30:39

Igaz, hogy a Barcanak van jópár baja a kártékony edzőn kívül is. De az ő kirúgása a legkönnyebben járhetó út, ami biztos megmozgatna sok mindent a csapat körül.
Avatar
NovaProspekt
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1929
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.01.05. 00:01:23

Tomix354 írta:Várom már mikor lesz újra értelmes edzőnk, aki ilyen Henderson meg Milner szintű játékosokból is kitudja hozni a maximumot, nem hogy ebből a keretből. (Ez ahányszor eszembe jut mindig szekunder szégyen fog el).
épp ez a gond, h nem Hendersonból meg Milnerből kell már kihoznia a maxot, hanem sztárokból. addig ment alatta a szekér, amíg Paulinho volt nálunk a legnagyobb sztár a 17/18-asban. mióta idehoztak neki egy rakat 100+-os játékost akit nem kért, láthatóan nem tud mit kezdeni a helyzettel, ehhez már más kellene.
Tomix354
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1054
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2020.01.04. 22:39:44

Belegondolva hihetetlen mákja van ennek az embernek. Egyrészt van egy teljesen alkalmatlan elnökünk Barto személyében, aki legalább a tavalyi bl kiesé után lapátra kellett volna tennie. Aztán itt volt a teljesen széteső Atma és a elmúlt évek leggyengébb madridja. Ennek köszönhetően bajnokságok jöttek, így Barto védhette.

Első év után (akkor is elég langyos játék volt) egyre rosszabb az egész. Szépen lassan eltűnt az a hírhedt stabilitás, 100+ milliós játékosok szaladgálnak a pályán láthatóan 0 koncepcióval. Nem baj, az előző 2 év mák után hazai porondon jönnie kell egy 0 kupás szezonnak is, csak nem értem miért kell megvárni míg teljesen romokban lesz minden.

Várom már mikor lesz újra értelmes edzőnk, aki ilyen Henderson meg Milner szintű játékosokból is kitudja hozni a maximumot, nem hogy ebből a keretből. (Ez ahányszor eszembe jut mindig szekunder szégyen fog el).
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10090
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.12.30. 19:11:24

"Valverde továbbra is élvezi az elnökség támogatását, és ha a szezon nem végződik botrányosan, akkor ez a helyzet vélhetően nem fog változni."(részlet a Henry-s cikkből)

Sajnos én is ettől tartok.


mess2009:
Szerintem senki sem kéri rajta, hogy a Guardiola-féle játékot játssza a csapat vele, viszont az szerintem elvárható lenne, hogy egy ilyen kerettel legalább nyomokban köze legyen a Barca alapfizolófiájához a csapat játéka. Amikor meg úgy játszunk mint egy kiscsapat (csak szétszórtabban) akkor arra meg tényleg nem lehet mást mondani, csak hogy zsákutca.

Még a 2017-18-as szezonban lehetett védeni, mert akkor tényleg látszódott hogy amit Valverde szeretne elérni a csapattal, azt sikerül is: Erősen Barca idegen játékrendszer, de cserébe a védekezés tényleg nagyon jól működött, alig kaptunk gólt, a Busi-Rakéta tengely jól működött és általában bejött a "ne vállaljunk kockázatot, majd előbb utóbb úgy is felőrlődik az ellenfél és valaki betuszkolja a győztes gólt" elv, meg tanultunk szenvedve is nyerni.

Most azóta ebből mi maradt? Csak a gyenge játék, a biztonsági játékunknak csúfolt valami ellenére úgy nyeljük a gólokat, mint az 5. helyezett Sociedad, és a realitás ennél még több lenne, csak sokszor nem állunk hadi lábon a szerencsével, és mellesleg a kapuban egy ter Stegen áll, aki a világ egyik ha nem a legjobb kapusa.
Vannak üdítő kivételek, de az átlag teljesítmény az, hogy van egy emberfeletti teljesítményű Messink és ter Stegenünk, akik már lassan irreális mértékben hajlítják a valóságos csapatteljesítményt a szerzett pontokkal arányban.

Unalmas a Luchozás, de ő megmutatta hogy hogyan kell felrázni a srácokat, és megtalálni az arany megoldást a tipikus Barca stílus, és a direktebb, fizikálisabb játék ötvözetével.
Azt ne felejtsük el, hogy ő is egy ugyanolyan langyos hangulatú társaságot vett át 2014-ben, mint amilyen most van Valverdével.
Vannak hibák a keretben bőven, nem elvárható hogy jöjjön egy új edző és hirtelen eszméletlen módon játszanak a srácok minden meccsen, és begyűjtsék a triplázást, de szerintem az elvárható lenne, hogy egy olyan edző jöjjön, aki rendbe rakja a fejeket, van tekintélye, és hatni tudjon a srácokra, illetve a meccs képére is.

Azzal meg tényleg nem tudok mit kezdeni, hogy a hírek szerint Valverde nem akarta leigazolni De Jongot, ez mindent elmond az ő felfogásáról, és attól hogy mennyire távol áll a Barca (normális esetben lévő) alapkövetelményeitől.
Lehet hogy ide jönne egy csúcs edző, és az sem tudna többet kisajtolni a keretből, de az is lehet hogy 2014-el szemben egy erős, de befásult keretet felrázna, és 1-2 változtatással ég és föld lenne a 2 csapat, erre nem 1 csapatban láttunk már példát.
Mivel az egyik legértékesebb keretünk van, szerintem az utóbbi reálisabb, de könnyen lehet hogy ezt jövőre sem tudjuk meg, mert ha hozza a ligát Valverde, akkor mindegy hány gólról adjuk le az elődöntőt, akkor se fogják Bartoék sürgetni azt hogy megváljanak tőle.
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2019.12.30. 09:19:03

ez a Valverde "lózungolás" egyéb más mellett azért sem ok. mert elfedi a bajok árnyaltabb, a valóságot jobban közelítő okát. olyasmire gondolok például, hogy az "álombarca" elveszítette Xavit, Iniestát és Neymart és ez sokkal inkább rá nyomja a bélyegét a mai arculatra mint Valverde. aztán ott van a játékos politika....nevezzük most Abidal-nak! ha van valahol tömény jól dokumentálható kudarc nos ott igencsak van. elmondtam már máshol is a foci változik és aki arra a lóra ül az nyerni fog. itt meg az örök (régi, túlhaladott) barcastílust követelik (tőle) persze még azt is sajátos következetlenséggel, amikor éppen a kontrázást kérik számon rajta aminek köztudottan köze nincs az említetthez.
szóval: kétségtelen lenne ok Valverde menesztésére. de az is az, hogy nincs garancia arra, hogy ez megoldaná a Barca jelenlegi gondjait.
adnék egy sanszot annak, hogy Baromeu igenis látja ezt és azért nem nyúl ( inkább: azért nem nyúlt eddig!) Valverdéhez.
Avatar
DavidBarca
Barça B
Hozzászólások: 35
Csatlakozott: 2009.08.10. 11:45:22
Tartózkodási hely: Nagykanizsa

2019.12.29. 01:03:27

"Ez volt az év egyik legnehezebb pillanata. Be kell vallanunk, hogy a Liverpoolban történtek miatt estünk el a kupadöntőben. Ha a Liverpool ellen győztünk volna, a kupát is megnyertük volna.”- zseni ez a pali. :D
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6627
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.12.26. 17:13:06

Samper írta:Meg kéne állapodni - és ki is hirdetni - hogy ez az utolsó féléve. Így nyugodt körülmények között lehet utódot találni és ővele együtt készíteni elő a következő évet.
Simán lehet, hogy a háttérben már teljesen nyugodtan készítik elő a következő szezont.
Talán már az új edző is megvan, csak nem akarják nagy dobra verni okulva az Arthur/Griezmann-esetből.

Év közben meg általában az edző szokta bejelenteni, hogy szezon végén távozik, nem a klub.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2019.12.26. 16:19:09

Meg kéne állapodni - és ki is hirdetni - hogy ez az utolsó féléve. Így nyugodt körülmények között lehet utódot találni és ővele együtt készíteni elő a következő évet.
Peter
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3256
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2019.12.26. 14:51:08

Azok közé tartozom, akik Róma után azonnal elküldték volna Valverdét....azóta sem cáfolt rá erre semmi, folyamatos a csapat leépülése....itt ez az interjú a klub munkatársainak....sótlan, ízetlen, szagtalan, semmitmondó...üres
Avatar
recrea
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6721
Csatlakozott: 2004.12.24. 23:38:21

2019.12.22. 09:31:11

Kovbal88 írta:
MatyiG írta:Bartót nem tudják újraválasztani 2021-ben.
Miért ne tudnák?
Asszem kétszer lehet valaki elnök egymás után csak.
Válasz küldése