Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2020.01.14. 17:49:23

Goikoechea írta:Most meg megy a rinya, hogy elküldték.
aki rinyál, max azon, hogy egy mégszrabb edzőt hoztak a helyére.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Goikoechea
Jugador del Barça
Hozzászólások: 106
Csatlakozott: 2008.02.07. 10:17:47

2020.01.14. 17:33:36

Én azon csodálkozom, hogy a fórumozó társaim nagy része a Liverpooli zakó óta nem szívesen látták itt Valverdét. Most meg megy a rinya, hogy elküldték. Személy szerint örülök a döntésnek. Valahogyan fel kell rázni ezt acsapatot, mert sokszor nézhetetlen a meccs. Rosszul válsztott kezdő, nem megfelelő rotálás, mégrosszabb cserék a neccseken. Csak akkor kapott lehetőséget egy sokat mellőzött játékos amikor hisztizett(lásd Vidal,Rakitic,Alena. Nincs megtalálva a ķözéppálya, a védelem átjáróház. Rendbe kell tenni a dolgokat. Hogy jó edzőt választottak-e a feladathoz, az majd kiderül.
Avatar
ventiladors
Barça B
Hozzászólások: 55
Csatlakozott: 2019.05.13. 20:31:40

2020.01.14. 17:18:19

Ha a tabellára nézünk, első a Barca. Még el se kezdődött a kupa, a BL-ben csoportelsőként jutottunk tovább... Ilyenkor szokták mondani, hogy az idény elején aláírtam volna.
Azonban az Atletico elleni meccs semmi jót nem ígért a jövőre nézve. A játék képe alapján egy agyonvert csapat ejtett ki bennünket. Nem tudtuk az előnyünket továbbjutásra váltani. Ahogy Rómában sem, és ahogy Liverpoolban sem.
Biztos vagyok benne, hogy idén sem értünk volna el semmit a BL-ben. Talán a bajnokságban sem miénk lesz az első hely. De van itt más is. Tiszta vizet kellene önteni a pohárba: kire van szükség, kire lehet számítani, kitől kell megválni. Ezt a feladatot sem sikerült eddig megoldani. Fontos lesz ez a fél év Umtiti, Todibo, Vidal, Rakitics, Firpo, Wague, Perez, Dembele, (talán) Griesmann és Coutinho számára is, de leginkább a csapatnak.
Az Atletico elleni meccs után, amikor a kamera a leballagó Messi érzelem mentes arcát mutatta, az jutott eszembe, hogy ki fog bocsánatot kérni azért, mert egy ilyen zseni életéből/sport pályafutásából megint elpazaroltunk egy évet. Ő sem lesz mindig.
Ezzel együtt sem haragszok Valverdére. Valószínűleg megtette ami tőle tellett, ez erre volt elég. Köszönjük meg és kívánjunk további sikereket neki!
Avatar
gránit
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2402
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.01.14. 15:37:43

Nem mondtam, hogy nem volt jó választás. Sőt, logikus volt, a játékfelfogása miatt, amit most leginkább látni szeretnének a szurkolók. Csak majd' 20 évnyi edzősködés alatt nem sok minden mutatott eddig, ezt azért hozzátartozik a CV-jéhez.
herlius
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1428
Csatlakozott: 2008.11.10. 11:55:35
Kapcsolat:

2020.01.14. 15:22:34

gránit írta:Nem nyert még eddig semmit, szó szerint. A Betis-szel volt egy jó éve, amilyeneket Valverde hosszú évekig hozott a csapataival. A második éve meg már közel sem lett olyen jó, ki is dobta a Betis.
Mondjuk ilyen alapon Luis Enrique sem volt jó választás, mert a Barca előtt semmit nem nyert, a Roma-tól pedig elég rossz szájízzel jött el. Ehhez képest... Alapvetően az edzői profil a lényeg, hogy mit szeret játszatni a csapataival. Hogy ezt milyen emberanyagból tudja megvalósítani, az már más kérdés. Ezt a fajta játékot ugyanis nem mindenkivel lehet hatékonyan játszatni, ehhez kifejezetten jól képzett, labdaügyes játékosok kellenek. Egy kiesőjelöltnél nagyon veszélyes a nyílt sisakos játék felvállalása, viszont a közönség többnyire jól fog szórakozni. Viszont ha van csapat amelyik direkt erre a felfogásra lett kitalálva és amiben a legjobban otthon érzi magát, az pont a Barca. Én alapvetően nem voltam híve Valverde menesztésének, de tény, hogy talán nem árt valamifajta új impulzus a csapatnál. Setién alkalmas lehet arra, hogy felrázza a csapatot, még ha hosszú távra (3-4 év) nem is feltétlenül jelent megoldást.
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6340
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2020.01.14. 14:57:06

Sajnos a nyílt levélből sem derült ki semmi. Talán, ha ír majd egy könyvet ő is, okosabbak leszünk. Az a bajom, tulajdonképp ürességet hagyott maga után. Nem tudom, hogy hol csúszott el, mert tulajdonképp mind csak találgatunk. Rossz szó nem jött senkitől felé a klubon belülről. Igazából Alena nyilatkozata sem negatívum feltétlenül.
Kép
Avatar
gránit
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2402
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.01.14. 14:19:51

Subinho írta:Nem ismerem Setient, csak a tavalyi Betisből, ahonnan - ha jól emlékszem - idő előtt kirakták. Láttam 1-2 meccsüket, nem játszottak rossz focit, de sokszor kikaptak, védekezésük nagyon gyenge volt.
Las Palmas edzőjeként is többször ment bele adok-kapokba, pedig most a védelem rendbe tétele az egyik legfontosabb kihívás. Majd' kétszer annyi gólt kaptunk eddig a Ligában, mint madridi riválisok, ez így nagyon nem jó. Egyébként Setién semmivel nem eredményesebb edző, mint Valverde volt 2017 előtt, sőt, kifejezetten nem. Valverdének brutális mutatói voltak a maga csapataival, a felső-középmezőnyben abszolút prémium kategória. Liga harmadik hely, a Bilbaóval meg 7 év alatt sosem végzett kilencediknél rosszabb helyen (+ spanyol kupadöntő, szuperkupa-győzelem). Szerintem ezért is esett Valverdére a döntés annak idején, hogy ha a tiki-taka már nem megy, legalább eredményesek legyünk. A két elrontott BL-meccs tett be neki, egyébként a két és fél év alatt kb azt hozta, amit várhattunk. Látványtalan, de elég eredményes játék.

A szurkolók viszont a stílust, a látványt is akarják. Setién felfogásában ez abszolút megvan, ebből a szempontból logikus döntés. Hogy meg tudja-e valósítani, azt most még nem tudjuk. Nem nyert még eddig semmit, szó szerint. A Betis-szel volt egy jó éve, amilyeneket Valverde hosszú évekig hozott a csapataival. A második éve meg már közel sem lett olyen jó, ki is dobta a Betis.

A vezetőség meg nagyon kényelmes helyzetben van. A "Valverde out" már hónapok óta folyamatban volt, bármi történik, ők csak a népakaratot teljesítették, ráadásul késve. Senki nem róhatja fel majd nekik Valverde leváltását, amikor mindenki ezt követelte. Ha meg bejön Setién, annál jobb. Ezen a fronton most hátradőlhet a vezetőség.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21052
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.01.14. 13:32:47

MQuCsabi írta:Lehet erősen fogalmaztam, nyilván nem tehetett mást az elnökség, mint a végsőkig hangoztatja, hogy töretlen a bizalom.
Talán e mögött a döntés mellett az is lehetett, hogy Barto ne veszítsen híveket az elnökség tagjai közül, ezért beadta a derekát év közben . Mert az nyilvánvaló, hogy többen már ott is sokkal hamarabb kitették volna az öreget.
Nem láthatunk a dolog mögé, nem tudhatjuk, hogy Valverde mennyire láthatta előre, hogy ez fog következni. Az meg szerintem természetes, hogy a nyilvánosság előtte védték az utolsó pillanatig, mégsem nyilatkozhatták, hogy elegünk van belőle, ha nem javul, elzavarjuk. De könnyen meglehet, hogy bizalmas beszélgetésekben azért elmondták neki, hogy nem elégedettek.
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6340
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2020.01.14. 13:03:39

Lehet erősen fogalmaztam, nyilván nem tehetett mást az elnökség, mint a végsőkig hangoztatja, hogy töretlen a bizalom.
Talán e mögött a döntés mellett az is lehetett, hogy Barto ne veszítsen híveket az elnökség tagjai közül, ezért beadta a derekát év közben . Mert az nyilvánvaló, hogy többen már ott is sokkal hamarabb kitették volna az öreget.
Kép
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4857
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2020.01.14. 12:56:26

Megmondom őszintén nem olvastam végéig minden cikket, és hozzászólást, de mit értenek azalatt néhányan, hogy "hátba szúrták" "elárulták" "nem érdemelte, hogy így..." ?

Lehet lemaradtam valamiről.

Nekem ez egy nagyon sima évközi edzőváltásnak tűnik. Nálunk ez valóban nem gyakori, de mit intéztek rosszul? Fél szezonos türelmi időt kapott még Liverpool után!
Kép
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6340
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2020.01.14. 12:49:05

Én vele voltam az első évben mindenképp, de még a második szezonjában is megvédtem párszor. Épp ezért sok sikert kívánok neki, ez egy álom meló volt számára, láthatóan nem is omlott össze -legalább is az arckifejezéséből ez sem szűrhető le-, gondolom várta már egy ideje, hoy mikor szúrja hátba a vezetőség.

Gondolom nem ez volt az utolsó lehetősége bizonyítani, a Barcával viszont biztos megnyílt néhány kapu még előtte. Sok sikert!
Kép
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2020.01.14. 12:07:43

Nem ismerem Setient, csak a tavalyi Betisből, ahonnan - ha jól emlékszem - idő előtt kirakták. Láttam 1-2 meccsüket, nem játszottak rossz focit, de sokszor kikaptak, védekezésük nagyon gyenge volt. Anno mondjuk Lucho is így került ide a Celtától. Középcsapat, de az a Celta nagyon jól ment. Lehet, hogy sokkal jobb edzőt is találhattunk volna, felreppentek itt nevek, mint Martinez, de szezon közben valakit elkapni... :roll:
Mondjuk úgy, hogy vészmegoldás volt. EV ideje lejárt, meglátjuk, mi változik. Nem mindegy, hogy nyáron alapozás, taktika, stb., vagy ugorj be és mentsd meg a világot a hozott anyagból...
Vannak azért szabad edzők a piacon, de vagy nem vállalták el gondolom, vagy nem illik a játékfelfogásuk a Barcához (pl. Allegri).
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2020.01.14. 11:25:47

Valverde megérett a cserére, ez nem vitás.
az már más kérdés, hogy egy Barcelona szintű csapattól arra telik, hogy a saját bajnoksága 13.-helyén tanyázó csapat edzőjét rakja helyette.
a pályafutása kapcsán hemzsegnek a negatívumok, csak a barca-berkekben úgy látszik azonnali vakságot okozó labdatartós felfogást emelik ki - ennek kellene örülnöm?!
nem látok a jövőbe, lehetnek csodák, nyilván szurkolóként csak jót kívánhatok neki (és magunknak is) de én egy szerencsétlen balfogásnak érzem a személyét.
danixx
Barça B
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2017.08.29. 11:27:36

2020.01.14. 10:14:34

Szerintem ezen kár elmélkedni, hogy milyen folyamatok húzódnak a háttérben. Végre megtörtént amire mindenki várt mióta kinevezték a Barca élére. Reméljük ennél csak jobb lesz, nyílván nagyok az elvárások az új edzőtől, mert átvenni egy totál szétzilált csapatot nem könnyű, de remélhetőleg az elnök is az edző sorsára jut minél előbb...
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2020.01.14. 10:05:47

Elég naiv dolog szerintem azt képzelni, hogy egyik napról a másikra adták a tudtára, hogy repülsz innen. Ez a kupa "kudarc" ráadásul egy jó ürügy is volt. A vezetőség szerintem most nem hibázott, ami komolyan felróható nekik, hogy a tavalyi szezon után kapott még egy lehetőséget. Sok edzőt már egy olyan római kudarc is felállítanak év végén, de azt még, ha nehezen is- de le lehetett nyelni, egy olyan fiaskó után, mint ami tavaly volt a csapatok 90 %-nál nemhogy nem tartják meg az edzőt, hanem magától is le szokott mondani. Amikor egy triplázás küszöbén állsz úgy, hogy a bajjnokságot már behúztad két kupát elbukni, ráadásul megalázó módon arra nincs mentség. Ha még egy szemet gyönyörködtető játékkal történt volna mindez még lehetett volna takarózni, de már ebben is a leépülés látszik.

Valverde szerintem már magától is tudta, hogy meg vannak számlálva a napjai és 100 %-ra veszem, hogy tudott arról, hogy keresik az utódját, nem egy derült égből villámcsapásként érte.
Sok dolgot meg lehet köszönni neki, ráadásul szimpatikus ember volt, de úgy vélem ő is hibázott, hogy nyáron a helyén a maradt. Úgy még relatíve jó emlékek maradnának meg róla a szurkolókban, így viszont inkább a hibái fognak kidomborodni. Kicsit hajaz a dolog LVG második érájára, mondjuk neki inkább az egoja volt hatalmas.
Ami nagyban mentheti még az az, ha mondjuk Fati nagy karriert fog bemutatni és el lehet mondani, hogy ő volt az aki "felfedezte".

Setién szerintem a legjobb választás, aki elérhető volt. Kellően tapasztalt, a Betissel sztem nagyon jó focit játszatott sokkal gyengébb képességű játékosokkal. Ez a szezon jó lesz még tanulóidőnek, senki nem vár tőle csodát, ha egy kupát behúz az csak hab a tortán a következő szezont követően pedig kiderül, hogy jó irányba halad-e és kap-e még egy évet vagy inkább hozzák Xavit.
Forca Barca!!!!
Avatar
brazilfan
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1012
Csatlakozott: 2018.02.26. 09:49:51

2020.01.14. 09:40:22

Ebben az idényben is voltak olyan meccsek vagy legalábbis félidők, amikor nemcsak jól, hanem szépen is játszott a csapat, igaz, ezek szinte kizárólag az otthoni találkozókra korlátozódtak.
Az viszont az én szemem is bántotta, amikor egy-két gól után, a győzelem tudatában, lassabb fokozatba kapcsoltunk, és újabb akciók, gólok helyett az eredmény tartásával, alibizéssel húztuk ki a hátralévő időt. Ez nyilván Valverde sara volt, ahogyan a sokszor túlságosan óvatoskodó összeállítás is, én például betettem volna Riquit (olyanokra képes, amiket a többi középpályástól nem szoktunk látni), és A. Fati is többet játszott volna az eddigieknél. De ki tudja, milyen elvárások lehettek Valverdével szemben, borzasztó nyomás lehet a mindenkori edzőn az állandó győzelmi kényszer.
Annak idején sokkal jobban át kellett volna gondolni, hogy alkalmas lesz-e a feladatra, és még nem lehet tudni, hogy Setién esetében nem ugyanez ismétlődött-e meg.
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2020.01.14. 09:26:39

Valverde szezonjait értékelve, azt gondolom, az első nem volt annyira katasztrófa, utolsó pillanatban elment Neymar, nem jött helyette senki, kényszer 4-4-2 felállás, azt gondolom, ezt még megugrotta. A Roma elleni vereség fájó, de nem volt nagy tapasztalata azért ezen a téren, várható volt az újabb szezon.
A 2. évét azonban már nem értettem, megkapta Coutinho-t, akit szépen lassan leépített (az első féléve milyen volt pedig), nem tudta normálisan beépíteni, forgatni a játékosokat, elkezdődtek a nézhetetlen meccsek, majd a Pool elleni BL kiesés, aztán a teljesen szétesett csapat és a Valencia elleni kupa vereség. Ott teljesen egyértelmű volt, hiába a 2 bajnoki cím, itt bizony nagy bajok vannak. Így nekivágni ennek a szezonnak... több mint bátor dolog volt.
Az idei év katasztrófa, jó ha 2 élvezhető meccset láttunk a csapattól. Ha most lennék fiatal tizenéves, nem a Barcát szeretném meg az tuti. Szenvedés, lötyögés, unalom.
Valverde elküldése mögött nem a kupavereség áll, az csak indok, kifogás, sokkal inkább a látott semmilyen, fantázia nélküli "játék". Liga 1. helyről nem szoktak kirúgni edzőt, ezért is jött most kapóra ez a kupa vereség. Pont jókor, jó időben. Inkább, mint szezon végén.
Ez az év valószínű kuka lesz, senki ne várjon BL aranyat, vagy Liga győzelmet, nem is ez a cél most, hanem felrázni és összerakni egy jó csapatot, akikkel jövőre minden frontos esélyesek leszünk.
Setiennel pedig a másfél év pont azt sejteti, amit Xavival beszélt meg a vezetés. Valószínű akkor várható Xavi érkezése és már ezt készíti elő a vezetés.
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2020.01.14. 08:28:11

EV menesztése szakmailag teljesen megalapozott. A kivitelezése, és az időpontja az már erkölcsileg kifogásolható, bár ez vérmérséklet kérdése is.
Nem tudhatjuk, hogy miért most, ez már inkább ,,politika,, Barto és a vezetés nem változik, ki tudja, hogy mennyiben kap szabad kezet az új edző. Azt sem tudhatjuk, hogy Messi miként fog majd hozzáállni az új edző személyéhez. Az öltöző, a haverok.
Bonyolult egyenlet lesz ez... Az edző szerint csak Messi csinál azt amit akar a pályán.
Meglátjuk...
Avatar
Balinho
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1122
Csatlakozott: 2005.06.26. 00:39:59

2020.01.14. 08:03:34

Egyetértek azzal, akik az időzítést és a módot kritizálják, ugyanakkor nagyon örülök a döntésnek. A bajnoki címeket köszönöm neki, ugyanakkor az több, mint beszédes, hogy a sorsdöntő meccseket rendre elbukta és a mutatott játékunk is egyre gyengébb, nézhetetlenebb lett, ahogy telt az idő.

Kívánom neki, hogy a bajnoki címek nyissanak meg előtte komolyabb lehetőségeket, kapjon más nagy csapatnál is bizonyítást, legyen esélye bizonyítani, hogy nem a Bilbao-Villarreal-Olympiakos-kaliberű csapatok jelentik számára a szintet.

Ugyanakkor,l ehet, hogy csak azért, mert még túl frissek az élmények, de bennem nem pozitív érzés marad meg ha rá gondolok, hanem, hogy minden szezonban kaptunk legalább két akkora gyomrost, amit nehéz megbocsátani neki (Első szezonban a római fiaskó és a veretlen szezon elbukása, másodikban a liverpooli blama és az elvesztett kupadöntő).

Márpedig, ha egy edző feláldozza a látványosságot és a szórakoztatási faktort, akkor négyszer kulcspillanatban nem betlizhet ekkorát a csapata.
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2165
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2020.01.14. 07:54:59

Nyiri81 írta:Senki nem tudja hogy szóltak e neki vagy nem. Simán lehet hogy jelezték azelőtt hogy utódot kezdtek keresni. Nem tudunk minden infót. Most azért ne sajnáljuk már annyira Ernőt, kap egy olyan végkielégítést ami legalább annyi mint amit eddig összesen keresett. Neki kellett volna lelepnie már tavaly nyáron.

Nem kedvelem a vezetőséget, de nem hiszem hogy most hibáztak. Biztos ott is sokan megelegeltek már a sok kudarcot csak most ért el egy olyan szintet hogy többen voltak ellene mint mellette. Addig meg amíg többen vannak a maradása mellett peerage hogy azt kommunikáljak hogy minden oké.
Nem tudunk minden részletet, de fordítva is igaz lehet a dolog, hogy ő szólt valami olyat, ami nem tetszett a vezetőségnek. Amúgy szükség van a váltásra ez látszik egyszerűen nézhetetlen a csapat játéka. Más kérdés az új edzővel mi lesz.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2020.01.14. 07:31:19

Bajnoki vezető helyről edzőt váltani... Hát nem tudom. Sokan ellene voltak, így dolgozni is nehéz, de mindenesetre köszönet neki, bajnoki címek, kupa győzelmek.
Kép
Kép
Kép
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2020.01.14. 06:45:46

Vicc. Na nem az, hogy el lett küldve, hanem az hogy mikor, és főleg hogy hogyan. Azt hittem, a Barto féle vezetés mar nem tud lejebb süllyedni. Tévedtem.
Mindenki tudja, melyik lett volna a legideálisabb pillanat a közös munka megszakitására.
Azért köszi Ernesto. Ha mást nem, a két bajnoki címet, Real alázásokat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Avatar
Nyiri81
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1458
Csatlakozott: 2017.01.05. 23:06:25
Tartózkodási hely: BP

2020.01.14. 06:33:20

Senki nem tudja hogy szóltak e neki vagy nem. Simán lehet hogy jelezték azelőtt hogy utódot kezdtek keresni. Nem tudunk minden infót. Most azért ne sajnáljuk már annyira Ernőt, kap egy olyan végkielégítést ami legalább annyi mint amit eddig összesen keresett. Neki kellett volna lelepnie már tavaly nyáron.

Nem kedvelem a vezetőséget, de nem hiszem hogy most hibáztak. Biztos ott is sokan megelegeltek már a sok kudarcot csak most ért el egy olyan szintet hogy többen voltak ellene mint mellette. Addig meg amíg többen vannak a maradása mellett peerage hogy azt kommunikáljak hogy minden oké.
Csak is Puyol
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2020.01.14. 06:31:02

Régóta vártam mér erre a hírre. Sokkal régebben, igazából nem is értem, miért most telt be a pohár? Inkább a kilátástalan semmilyen meccsek voltak a döntő faktor, mint ez a kupa kiesés, lássuk be az kit érdekel.
Setien stílusa tetszik, anno Lucho is egy Celtától jött, vagyis nem hinném, hogy ez probléma lenne.
Meglátjuk, én bízom benne. Másfél év tökéletes lenne, addig Xavi felkészül.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.01.14. 06:18:15

Végiggondolatlan, hogy mit is hibáztatunk. Azt-e, hogy egy jelentéktelen vereséggel telt be a pohár? Ez a valóságban úgy lehetett, hogy a vezetőség egy része eleve helytelenítette a hosszabbítást és akik eddig védték, fel kellett adják álláspontjukat. Ezen tehát nincs mit rugózni. Az viszont valóban méltatlan, hogy úgy kezdenek az utódlásról tárgyalni, hogy előtte neki erről egy szót se szóltak.
Válasz küldése