Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
66
46%
Nem, tovább kell lépni
78
54%
 
Szavazatok száma: 144
Avatar
Balinho
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1122
Csatlakozott: 2005.06.26. 00:39:59

2020.02.06. 15:52:43

Én örülök, ha végre valaki nyíltan direktben vállalja a véleményét, Bartomeuék évek óta pocsékul vezetik a klubot, pazarolják egy korszakos játékos és egy kivételes generáció utolsó éveit, folyamatosan lejáratják a klubot a viselkedésükkel (Griezmann leigazolása, Neymar távozása aztán üldözése, az elmérgesedő viszony más nagy klubokkal, a La Masia lezüllesztése, a besülő igazolások, korrupciós ügyek, régi legendák kinevezése mögé bújás, aztán belőlük történő bűnbakgyártás, a pályán sorsdöntő pillanatokban hatalmas bukások, az edzőkérdés gyalázatos kezelése (Valverdét sokkal korábban a megfelelő időpontban kellett volna kirúgni, de semmiképp nem aszerint a bohózat alapján, ami most ment és még lehetne sorolni...).

Meddig kell egy ikonnak, legendának ezt tűrnie? Nyilván hálás téma a sajtóban, hogy Messi irányít mindent, de szerintem bőven időszerű volt, hogy valaki felemelje a hangját a klubon belül is ez ellen a a rosszindulató, inkompetens vezetés ellen. Puyolék, Xaviék kívülről már nyilvánítottak véleményt azzal, hogy nem szálltak be ebbe a burleszkbe, Messi most megtette ezt végre belülről, csak remélni tudom, hogy a sociok észbe kapnak a következő választáskor.
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2020.02.06. 08:56:13

leírtam a másik topikban: nekem nem tetszett Messi nyilatkozata(sem). elsősorban azért mert óvatosan fogalmazva is érzek egy kis hitelességi hiányt. igen elsősorban azért mert a pályán éppen egy olyan Messi kezd rendre-másra játszani aki úgymond "alkalmazkodik a korához" és ha eddig nem volt rá jellemző ez a beszólogatás akkor most...?!
azzal nem lehet mit kezdeni, hogy miért nem házon belül rendezte, hiszen Abidal kezdte és nem házon belül. (mondjuk az más hogy mi zajlik ott!? azért h.belüli, hogy ne tudjunk róla semmit)
amit a viselt, vállalt felelősségről mond annak mi is a lényege? hogy leszegett fejjel besomfordálunk az öltözőbe? netán elesünk busás bónuszoktól? nem tudom mire is gondolt....
a nevek? ha neveket mond Abidal holtbiztos, hogy azért szedik szét. nem. Messinek az tett be, hogy egy olyan kontextusba került, ahol nem lett kiemelve, ahol esetleg összemosható olyanokkal akik elmarasztalhatóak jogosan, vagy jogtalanul.
biztosan meg lehet magyarázni azt is aki tapsol neki ezért én ahogy írtam másként érzem, mivel nagyra becsülöm a srácot inkább jobb lett volna ha kimarad ebből.
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3186
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2020.02.06. 08:05:31

Samper írta:Az érthető, hogy Messi sikereket akar az utolsó éveire. Az nem, hogy azt hiszi, hogy minden elemét tekintve ő tudja, hogy mi kell ehhez. Egyre kevésbé tudja, de bajokat generál.
Nem mintha azok tudnák mi kell a sikerhez,akik döntenek fent. Legalább is pl ez az átigazolási időszak megint azt mutatta,hogy fogalmuk nincsen. Eladtuk az egyetlen csere támadónkat is. Ennek van értelme? :D
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.02.06. 05:06:39

Az érthető, hogy Messi sikereket akar az utolsó éveire. Az nem, hogy azt hiszi, hogy minden elemét tekintve ő tudja, hogy mi kell ehhez. Egyre kevésbé tudja, de bajokat generál.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21052
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.02.06. 00:18:24

Érdekes, hogy a labdarúgás terén mekkora port kavar, ha egy játékos leírja a véleményét a közösségi médiában. Az amerikai major sportágakban ez teljesen mindennapos. Ott is csámcsognak a bejegyzéseken, de a tartalmán, nem a létjogosultságán.
Nem követem ezeket a sportokat, úgyhogy megkérdem, mi számít ott mindennaposnak? Az, hogy játékos nyilvánosan támadja a klub egyik vezetőjét? Ezt nehezem hiszen el, bár nem tudhatom, ahogy írtam.
Persze Abidal is hibázott, meggondolatlanul nyilatkozott. De legalább nem mondott neveket - Messivel ellentétben még ezt tartom szerencsésebbnek.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.02.05. 23:15:19

gránit írta:Érdekes, hogy a labdarúgás terén mekkora port kavar, ha egy játékos leírja a véleményét a közösségi médiában. Az amerikai major sportágakban ez teljesen mindennapos. Ott is csámcsognak a bejegyzéseken, de a tartalmán, nem a létjogosultságán. Az meg alap, hogy a játékosoknak beleszólási joga kell hogy legyen abba, hogy kit igazoljon le a csapat, és milyen döntéseket hozzon a vezetőség. Ők játszanak a pályán, magától értetődő, hogy ki kell kérni a véleményüket, hogy kit látnának szívesen, kivel játszanának együtt a pályán. Ez Ferguson alatt a Manchester Unitedben is így működött, volt a játékosoknak egy kvázi szakszervezete, egy négy fős delegáció, amely minden vezetőségi ülésen ott volt és szavazati joggal rendelkezett. Alap, hogy Messi csapatkapitányként beleszólhat a klub dolgaiba, bele is kell hogy szóljon csapatkapitányként. Az már más kérdés, hogy a játékostársak álláspontját vagy csak a saját álláspontját mondja, de egy csapatkapitánynak igenis legyen beleszólása a döntésekbe, ő képviseli a pályát, a csapatot, ennek figyelembe vétele nélkül nem is szabad döntést hozni. Ehelyett azt kifogásolják, hogy nagy a befolyása... Még szép, csapatkapitányként még akkor is kell hogy legyen befolyása, ha nem lenne GOAT-esélyes.

Az meg a klub szégyene, hogy már hosszú évek óta nem tudnak köré BL-győztes csapatot építeni, és sorra pazarolják el történelmi lehetőségeket. Nagyon vissza fogjuk majd sírni, most még el sem tudjuk képzelni, mennyire.
Köszöntem.

Ez az én véleményem is egy az egyben.
Aki azt hiszi hogy más klubnál a játékosok nem szólnak bele semmibe, azok enyhén naivak.

De hátha elüldözik Messit is lassan innen, aztán akkor örömködhetnek a megmondó, “játékosokkussoljanak”, “messitúlnőttaklubon”-ozók.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
gránit
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2402
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.02.05. 22:58:36

Érdekes, hogy a labdarúgás terén mekkora port kavar, ha egy játékos leírja a véleményét a közösségi médiában. Az amerikai major sportágakban ez teljesen mindennapos. Ott is csámcsognak a bejegyzéseken, de a tartalmán, nem a létjogosultságán. Az meg alap, hogy a játékosoknak beleszólási joga kell hogy legyen abba, hogy kit igazoljon le a csapat, és milyen döntéseket hozzon a vezetőség. Ők játszanak a pályán, magától értetődő, hogy ki kell kérni a véleményüket, hogy kit látnának szívesen, kivel játszanának együtt a pályán. Ez Ferguson alatt a Manchester Unitedben is így működött, volt a játékosoknak egy kvázi szakszervezete, egy négy fős delegáció, amely minden vezetőségi ülésen ott volt és szavazati joggal rendelkezett. Alap, hogy Messi csapatkapitányként beleszólhat a klub dolgaiba, bele is kell hogy szóljon csapatkapitányként. Az már más kérdés, hogy a játékostársak álláspontját vagy csak a saját álláspontját mondja, de egy csapatkapitánynak igenis legyen beleszólása a döntésekbe, ő képviseli a pályát, a csapatot, ennek figyelembe vétele nélkül nem is szabad döntést hozni. Ehelyett azt kifogásolják, hogy nagy a befolyása... Még szép, csapatkapitányként még akkor is kell hogy legyen befolyása, ha nem lenne GOAT-esélyes.

Az meg a klub szégyene, hogy már hosszú évek óta nem tudnak köré BL-győztes csapatot építeni, és sorra pazarolják el történelmi lehetőségeket. Nagyon vissza fogjuk majd sírni, most még el sem tudjuk képzelni, mennyire.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21052
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.02.05. 18:17:59

Azokat sem értem meg itt, akik azt mondják hogy megértenék ha Messi elmenne. Én nem. Ne felejtsük el hogy attól még GOAT az elmúlt 12-15 évben bekövetkezett sikerhez ugyanúgy köze volt az egész Barca családhoz mint Messinek. A La Masia is a Barcelonához tartozik. Messi ugyanúgy rengeteget köszönhet a Barcanak, mint a fordítva. Xavi, Ini, Puyol, Pep nélkül is ilyen sikeres lett volna? Nem tudom. De a siker nem csak egy emberes. De azért mert most van egy kis feszkó, nehogymár lelépjen.
Ez pontosan így van. Olyan kapcsolat volt ez, amelyből mindkét fél bőségesen profitált. Viszont ha mégis úgy döntene, hogy kipróbálná magát máshol, azt is elfogadnám, 1,5 évtized alatt szolgált már eleget. Kivéve, ha Realba menne... de ez nem reális.
Avatar
Nyiri81
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1458
Csatlakozott: 2017.01.05. 23:06:25
Tartózkodási hely: BP

2020.02.05. 10:56:22

Igaza van Messinek, de szerintem ez nem kellett volna. Elég lett volna házon belül bemenni és megmondani, hogy ez nem így van az illetékesekenk nyilatkozni újra hogy Abidal megfogalmazása nem volt helytálló. Így működik egy csapat.

Valljuk be hogy most a béka segge alatt van a csapat mint morálisan és mint teljesítményben. És sajnos ez évek óta csak mélyül. Csak azért vagyunk stabilal elől a bajnokságban, mert a teljes spanyol bajnokság árnyéka önmagának.

A nemzetközi porondon már évek óta beárazzák a csapatot és ezért kellene visszább venni az arcból mindenkinek. Messinek is. Ő is sáros azért. Kapitány és felesőggel tartozik a csapat morálért ugyanúgy mint az edző. Nem nyilatkozni ilyeneket, mert ez nem segít semmit. Sőt ront. Akkor meg mi értelme?

Ezzel megint jelezték, hogy ez a szezon újra kuka. 2015 óta minden szezonunkban reményekkel indulok neki, mert keret meglenne aztán jön a hidegzuhany és sehol nem vagyunk a bajnokságon kívűl. BL-ben sima csoportköri győzelem és az egyenes kiesésben szépen megmutatja a csapat, hogy mindenki tud mindent csak csapatként nem tudunk együt működni. Ez nem csak a vezetőség hibája. A játékosoké is. Egytől egyig. Nagyon kényelmes helyzetben vannak. Kapják a zsét akkor is ha szénné égünk a pályán. Javulás semmi. Sőt romlik a helyzet.

Azokat sem értem meg itt, akik azt mondják hogy megértenék ha Messi elmenne. Én nem. Ne felejtsük el hogy attól még GOAT az elmúlt 12-15 évben bekövetkezett sikerhez ugyanúgy köze volt az egész Barca családhoz mint Messinek. A La Masia is a Barcelonához tartozik. Messi ugyanúgy rengeteget köszönhet a Barcanak, mint a fordítva. Xavi, Ini, Puyol, Pep nélkül is ilyen sikeres lett volna? Nem tudom. De a siker nem csak egy emberes. De azért mert most van egy kis feszkó, nehogymár lelépjen.
Csak is Puyol
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2020.02.05. 08:08:42

Biztosan nincs szüksége Messinek az én sajnálatomra, de mégis azt sajnálom, hogy egy ilyen, kétségtelenül a foci legnagyobbjai között lévő játékosnak az útolsó éveiben ilyen közegben kell játszania.
Egy velejéig korrupt, tehetségtelen, saját kis politikai és sportszakmai karrierjüket építő vezetők hatása alatt lévő csapatban. Mert kétségtelen, hogy ő is túllépte már azt a keretet, amit egy játékosnak kellene, de még ez is valamelyest érthető, hiszen évek óta ő az, aki viszi ezt a csapatot. Mostanra azonban teljesen nyilvánvaló válságba került a Barcelona,és ennek ő is és a csapat is az áldozata.
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2020.02.05. 00:12:20

Suárez vagy 6-szor komplettebb játékos volt amikor elhoztuk, de még most is az. Icardi tényleg egy lesipuskás, Lajos azért ennél komolyabb repertoárral bír hál istennek. De ez itt off.

Elvileg ezen akadt ki amúgy Messi, most telt.be nála, hogy ilyen szerepeket aggatnak rá, amik nem igazak. Mint pl ez a játékos igazolás, edzőcserék, stbstb.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21052
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.02.04. 23:40:32

palesz77 írta:
Ezt az Icardis dolgot meg elhiszed? Agüeronak rég itt kéne játszania az ilyenek alapján akkor, meg még vagy 5-6 játékosnak, a mostani keretből meg jó párnak nem. Icardi leigazolása inkább azért nem merült fel, mert meccsenként van 5-6 passza emberünknek, és kb semmi mást nem tud mint gólt lőni. Ami a mi stílusunkba nem épp elegendő.
El tudom képzelni, maradjunk annyiban. Nem azt mondom, hogy ő rakja össze a kezdőt, vagy, hogy ő dönti el, hogy kit igazoljunk, de azért szerintem igenis figyelembe vannak véve az igényei. Pl. ha Agüero reálisan megszerezhető lett volna, akkor könnyen el tudom képzelni, hogy itt kötött volna ki valamikor, de az a hajó akkor elment, amikor a Citybe igazolt.

Amit még Icardiról írsz, a szerintem Suarezre is igaz már az utóbbi éveiben, őt is a góljai mentik meg, játékban sokszor egyenesen katasztrófa volt. :roll:
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.02.04. 23:02:04

palesz77 írta:
LG írta:A közösségi médiában üzengetés szerintem már kicsit több, mint szájkinyitás. A nézeteltéréseket házon belül kéne keresni, nem nyilvánosan kiteregetni a szennyest.

Az, hogy klub fölé nő, több dologban is megmutatkozik, pl. hogy akkor is neki passzolnak, ha van sokkal jobb pozícióban lévő társ, vagy pl. Icardi leigazolása fel sem merülhetett, mert nem kedveli.
Abidalnak se kéne akkor ilyeneket mondania nyilvánosan, és nem lenne ez a reakció. Készíti elő a vezetőség a maguk mentegetését szép finoman, Leo meg ezt "vétózta" meg nemes egyszerűséggel. Szimpla válasz volt ez csak. Nyilván lehetett volna máshogy is, de Abidaléknak is..

Ezt az Icardis dolgot meg elhiszed? Agüeronak rég itt kéne játszania az ilyenek alapján akkor, meg még vagy 5-6 játékosnak, a mostani keretből meg jó párnak nem. Icardi leigazolása inkább azért nem merült fel, mert meccsenként van 5-6 passza emberünknek, és kb semmi mást nem tud mint gólt lőni. Ami a mi stílusunkba nem épp elegendő.
+1
Nem is értem mi szükség volt erre. Miért nem volt elég annyi a vezetőségtől, hogy ŐK nem látták elég jónak Valverdét és csókolom? Feltehetőleg azért, mert érzik hogy inog alattuk a talaj.

Hírek szerint Abidal már lemondás határán van, nem tudom hogy ő lett ennyire ferde gondolatmenetű, vagy szimplán a szájába adták a szöveget, hogy ezt kell mondania.
(Már a múlt héten terjengett a hír, hogy Bartomeu nem túl szép szavakkal lehordta Abidalt mindennek)

Mondjuk most meg az lesz, hogy Abidal lesz a bűnbak, Bartomeuék meg mossák kezüket, pedig gyanítható hogy nem egyedüli Abidal gondolatmenete.
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2020.02.04. 22:57:26

LG írta:A közösségi médiában üzengetés szerintem már kicsit több, mint szájkinyitás. A nézeteltéréseket házon belül kéne keresni, nem nyilvánosan kiteregetni a szennyest.

Az, hogy klub fölé nő, több dologban is megmutatkozik, pl. hogy akkor is neki passzolnak, ha van sokkal jobb pozícióban lévő társ, vagy pl. Icardi leigazolása fel sem merülhetett, mert nem kedveli.
Abidalnak se kéne akkor ilyeneket mondania nyilvánosan, és nem lenne ez a reakció. Készíti elő a vezetőség a maguk mentegetését szép finoman, Leo meg ezt "vétózta" meg nemes egyszerűséggel. Szimpla válasz volt ez csak. Nyilván lehetett volna máshogy is, de Abidaléknak is..

Ezt az Icardis dolgot meg elhiszed? Agüeronak rég itt kéne játszania az ilyenek alapján akkor, meg még vagy 5-6 játékosnak, a mostani keretből meg jó párnak nem. Icardi leigazolása inkább azért nem merült fel, mert meccsenként van 5-6 passza emberünknek, és kb semmi mást nem tud mint gólt lőni. Ami a mi stílusunkba nem épp elegendő.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.02.04. 22:53:44

Leon írta:Messi nélkül a Barca az utóbbi 10 évben kb nem lett volna sehol és ha nem lesz hamarosan még "egy Messink" akkor megint nem leszünk sehol!
Előtte is utána is vol klub,de pont oda kerülünk ahol Dino és előtte voltunk egy jó erős európai középcsapat leszünk,szóval amíg itt van meg kéne csókolni a lába nyomát is, minden irónia nélkül!
Borzasztóan sajnálom,hogy football történelem legjobbjának ilyen egy széthulló klubban kell töltenie az utolsó éveit... :(
Simán megérdemelt volna még 2-3 BL trófeát! :evil:
Nem tudnék rá haragudni, ha nyáron beintene ennek a vezetőségnek a fenébe, és elmenne egy olyan top csapatba, ahol nem az lenne a feladata, hogy az egyre inkább összedőlő épületet egyensúlyozza, hanem egy versenyképes csapat teljesítményére rakhassa fel a pontot a fontos pillanatokban, és nyerhessen még BL-t.
Őszintén szólva félig még örülnék is, mert itt csak eltékozolják a maradék éveit, mi meg csak utána fogunk igazán rá döbbenni hogy mennyit jelentett a csapatnak.

A Barcának meg akkor nélküle el lehetne kezdeni a megújulást, (lehetőleg a vezetőséggel kezdve), és vissza állítani a régi értékrendeket, és lemosni azt a fekáliát amivel a Rosell-Bartomeu a banda szennyezte a klubot. "Biztosan" véletlen, hogy a klubok fele már szóba sem áll velünk lassan.
Psg is állítólag azért rühell minket mert nagy riválisok vagyunk a Bl-ben, ehhez képest a Reallal(akik azért sorra nyerik a BL-t) teljesen jó kapcsolatban vannak, és nagyon úgy néz ki hogy Donatello is náluk fog kikötni a nyáron.
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2020.02.04. 22:53:03

Messi igazolja a játékosokat meg ő rakja össze a kezdőt, ezért van az hogy a haverjai Alves, Aguero meg Fabregas itt játszanak a mai napig és a kezdőben vannak... sőt a válogatottból még Higuaint is kitúrta és Aguerot tette stabil kezdővé éveken át... #-o
Avatar
NovaProspekt
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1912
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.02.04. 22:42:46

micsoda shitshow megy a klubnál, te jó ég. amikor már nyilvánosan a médián keresztül megy az üzengetés, már tudod, hogy nagy a baj.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.02.04. 22:39:12

LG írta:A közösségi médiában üzengetés szerintem már kicsit több, mint szájkinyitás. A nézeteltéréseket házon belül kéne keresni, nem nyilvánosan kiteregetni a szennyest.

Az, hogy klub fölé nő, több dologban is megmutatkozik, pl. hogy akkor is neki passzolnak, ha van sokkal jobb pozícióban lévő társ, vagy pl. Icardi leigazolása fel sem merülhetett, mert nem kedveli.
Nem szokott Messi nyilvánosan mocskolódni, ezt is Abidalék kezdték nyilvánosan, mert már a saját dolgukban sem biztosak, ezért a játékosokra is kell terhelni a felelősséget.(mindezt az után hogy a játékosok kiálltak Valverde mellett, ami hiába sablon, így most a játékosok szavait hazudtolták meg ezzel)

Az hogy neki passzolnak, több dolgot jelenthet:
1. megszokás
2. csapatszintű önbizalom hiány, és csak Messinél látják jó helyen a labdát
3. lustaság: "Áhh, fene se szórakozzon, majd megoldja Messi" felfogás, ami többeknél is látszik, mint amikor Busi mellett elrohan az embere, és inkább megáll és "majd megoldja Stegen" elvvel nyugtázza a napot
4. taktika és koncepció hiánya

És azért ő is tömi a társakat(főleg gólpasszok terén), ha minden meg nem kapott labda után, elrontott helyzet után dobálná a földhöz magát, akkor lehetne ebben igazság.
A fizu a másik dolog. Rekordot keres, de ő meg is szolgálja, és valószínűleg a klub ennek a többszörösét látja viszont a bevételben Messinek hála.

Az meg hogy az igazolásokra mennyire hat, látszik hogy simán ide hozták azt a Griezmannt, akivel "állítólag" nincs jóban.

Gyenge az elnökség, ott kezdődik hogy Piqué (is) túl nőtt rajtuk. Nyilvánosan bevallja hogy napi 4 órát tud aludni(najó meccsnapokon +90 perc), mert mindent IS csinál a foci mellett, és az elnökség ezt rendben találja.
Egy normális elnökség úgy le rakta volna jegelni, mint a huzat, mert lehet hogy sok mindenre készül, de még mindig elsődlegesen profi FOCISTA, nem elnök, üzletember, ezért a focira és az azzal összeegyeztethető életmódra koncentráljon, ne másra.
Ha Neymarnál probléma a buli, akkor Piquénél ez szintén az.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.02.04. 22:35:12

LG írta:A közösségi médiában üzengetés szerintem már kicsit több, mint szájkinyitás. A nézeteltéréseket házon belül kéne keresni, nem nyilvánosan kiteregetni a szennyest.

Az, hogy klub fölé nő, több dologban is megmutatkozik, pl. hogy akkor is neki passzolnak, ha van sokkal jobb pozícióban lévő társ, vagy pl. Icardi leigazolása fel sem merülhetett, mert nem kedveli.
Mármint akkor ez Abidalra is kellene vonatkozzon nem? Ő kezdte az interjúval a dolgot.

De ezt te/ti úgy képzelitek el, hogy Messi minden meccs előtt megfenyegeti a többieket hogy ha nem passzolnak neki akkor elveri őket?
Azért olyan kirívó esetekre nem emlékszem tendenciózusan, hogy valaki ziccerben mehetett volna de odapasszolták inkább Messinek aki cipőt kötött éppen.
Biztos Messi hibája hogy őt keresik legtöbbször?
Nem lehet hogy a taktika hiánya, vagy a felelősség nem vállalása az ami miatt ez a helyzet?

Icardi leigazolása így ki lett mondva, mondjuk vezetőség lenyilatkozta, vagy Icardi, vagy Messi?
Vagy ez megint ilyen légből kapott pletyka volt, amit igazságként elfogadunk mert a véleményünket erősíti?

De egyébként még szép ha kikérik a véleményét a csk-nak, azért ez sem egyedi a focitörténelemben. Se a sportot nézve, de nem keverem ide jobban pl a kosárlabdát, pedig lehetne. Mindegyik témában.


Amit Leon ír, az meg szintén helytálló, de mi itthonról savazzuk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
Leon
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2578
Csatlakozott: 2014.02.17. 16:20:26
Tartózkodási hely: Balkán sarkán

2020.02.04. 22:33:09

Messi nélkül a Barca az utóbbi 10 évben kb nem lett volna sehol és ha nem lesz hamarosan még "egy Messink" akkor megint nem leszünk sehol!
Előtte is utána is vol klub,de pont oda kerülünk ahol Dino és előtte voltunk egy jó erős európai középcsapat leszünk,szóval amíg itt van meg kéne csókolni a lába nyomát is, minden irónia nélkül!
Borzasztóan sajnálom,hogy football történelem legjobbjának ilyen egy széthulló klubban kell töltenie az utolsó éveit... :(
Simán megérdemelt volna még 2-3 BL trófeát! :evil:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21052
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.02.04. 22:27:07

A közösségi médiában üzengetés szerintem már kicsit több, mint szájkinyitás. A nézeteltéréseket házon belül kéne keresni, nem nyilvánosan kiteregetni a szennyest.

Az, hogy klub fölé nő, több dologban is megmutatkozik, pl. hogy akkor is neki passzolnak, ha van sokkal jobb pozícióban lévő társ, vagy pl. Icardi leigazolása fel sem merülhetett, mert nem kedveli.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.02.04. 22:22:02

MatyiG írta:Abidal inkább a játékosok mögé bújik, és nem vállal felelősséget újfent a vezetőség, hát ez aztán tényleg dicsérendő hozzáállás.

Messinek teljesen igaza van.
+1

Nem is értem miért kellett ezt lenyilatkoznia hogy a játékosok nagy része nem volt elégedett Valverdével, mindezt úgy hogy több játékos is kiállt Valverde mellett.
Akkor most vagy a játékosok szájából csinálnak s3gget, vagy pedig vállalják a felelősséget hogy a szakmai tanács szerint nem volt megfelelő Valverde és ezért döntöttek a menesztésben.
Nos mivel az előbbit választották, a játékosokra kenve a dolgot, ezzel meghazudtolva is a nyilatkozatukat, nem csoda ha kiakadt, és CSK-ként ki más szólaljon fel ha nem ő?

Sajnálom Abidalt hogy nevét adja ehhez az egészhez, mindezt úgy, hogy a hírek szerint a tagsággal a viszony nem vmi meggyőző. Bartoéknak is inkább az arca miatt kellett Abidal.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.02.04. 22:17:42

MatyiG írta:Abidal inkább a játékosok mögé bújik, és nem vállal felelősséget újfent a vezetőség, hát ez aztán tényleg dicsérendő hozzáállás.

Messinek teljesen igaza van.
Egyetértek.

Nehogy már ebből a szituból is Messit állítsuk be gonosznak.
Eszem megáll.
Klub fölé nőtt, a legsemmitmondóbb lózung. Ez mit jelent?
Vagy mindenkinek kuss a neve és majd Barto beszél? Meg Abidal, meg a többi éleseszű?

Még jó hogy kinyitják a szájukat a játékosok, pláne Messi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2020.02.04. 22:16:17

Abidal nyilatkozata konkrétan mosdatja a vezetőséget a meghozott döntéseikkel kapcsolatban, és a játékosokra hárítja a felelősséget... de többről szól ez a Messi dolog mint Abidal személyéről, nem a francia menesztését követeli ő.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2020.02.04. 22:14:30

Abidal inkább a játékosok mögé bújik, és nem vállal felelősséget újfent a vezetőség, hát ez aztán tényleg dicsérendő hozzáállás.

Messinek teljesen igaza van.
Válasz küldése