Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.02.07. 14:04:34

Lilfish írta:Nem csak az a baj h az egykori aranykor meg játszó jatékosai is öregszenek, meg h borzalmasan lett kezelve a jatékosnigazolás, hanem sajnos a játékstílusunk felett is eljart az idő. Kiismerték, megtanultak ellene védekezni kihasználni sebezhetőségét. Valtani kellene de nincs mire, nincs kikkel. A Masia ugyanebben a stilusban termel játékosokat nem véletlen h a nagyja mashol sem fut be nagy karriert. Más focit játszanak... ezért nem sokat segit egy kölcsön se a fiatalokon, mast rendszerben szerez jatekperceket visszakerülve még rosszabb... megoldas nem tudom, de h sok szűk esztendő jön az sajna nagyon valószinű.
La Masiával tényleg az a baj, hogy azt hiszik a mai fociban megállja a helyét, ha kislány testalkatú srácokat nevelnek ki.
Ott van Riqui, nagyon tehetségesnek tűnik, de vasággyal, 3 nagykabáttal is 50 kilós kis gizda, ilyen testalkattal mit várnak a mai fociban?
Hogy majd nem fogja elnyomni egy Casemiro-Suarez-féle testalkat az egész meccsen? Aztán csodálkoznak hogy az összes játékosról visszapattannak.
Szabhatják hogy álmukban is a fülükön pörgetik a labdát, vagy hogy olyan passzokat tudnak osztogatni(mint pl Iniesta a 2006-os Bl döntőben Eto'o-nak), ha a mai fociban oda áll egy csúcsnigga' a hátsójukba és levegőt sem tudnak venni.Nem tudom elhinni hogy erre lassan 5-10 éve nem jöttek rá arrafele, ha mi látjuk, szerintem ott is sokkal okosabb, de cserébe begyöpösödött emberek vannak, mint Pistabá' aki 2020-ban is a Zsigulira esküszik mert "abba még vót' anyag+ könnyen szerelhető", cserébe nehezen tudja a forgalom ritmusát felvenni.


Játékstílusra meg hasonlót kellene folytatni mint amit Lucho elkezdett, labdatartáson alapuló, de direktebb foci, kontrákkal, és ha szükséges, tudatos labda-térfél átadással.
Kitámadott az ellenfél? Bedaráltuk őket. Beállt a kapujába az ellenfél? Nesze, ott a labda, stabilan védekezünk és aztán mi meg kontrázunk az első labdavesztésből.
Csak ugye ott is átment a másik irányba a dolog, és jöttek az Arda, Gomes-féle igazolások.
Avatar
Lilfish
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2004.10.08. 08:45:22
Tartózkodási hely: Na'Conxypán

2020.02.07. 13:54:03

Nem csak az a baj h az egykori aranykor meg játszó jatékosai is öregszenek, meg h borzalmasan lett kezelve a jatékosnigazolás, hanem sajnos a játékstílusunk felett is eljart az idő. Kiismerték, megtanultak ellene védekezni kihasználni sebezhetőségét. Valtani kellene de nincs mire, nincs kikkel. A Masia ugyanebben a stilusban termel játékosokat nem véletlen h a nagyja mashol sem fut be nagy karriert. Más focit játszanak... ezért nem sokat segit egy kölcsön se a fiatalokon, mast rendszerben szerez jatekperceket visszakerülve még rosszabb... megoldas nem tudom, de h sok szűk esztendő jön az sajna nagyon valószinű.
Alcantara
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3881
Csatlakozott: 2011.08.30. 09:31:30

2020.02.07. 13:31:00

NovaProspekt írta: Arthur meg nem bír 90 percet már 2 éve. Riqui-t megennék vacsira a baszkok, a bíró közreműködésével. olyan sok lehetősége így nem volt Kiké bácsinak.
Teljesen lényeglátó megfogalmazás mindkét személyre.
Szerkezetileg rossz a csapat, sok az öreg játékos, aki túl van pályafutása zenitjén. Egyénenként vérzik az ember szíve értük, de mindenképpen ki kellene rostálni őket. Már meg kellett volna kezdeni Xavi és Iniesta távozásakor, szépen fokozatosan. Ennek a levét isszuk és lényegtelen, hogy ki a felelős érte. El nem tudom képzelni meddig maradnának néhányan, ha Iniesta szerű élethosszig szerződést adnának nekik. Ez a szezon és a következő is rámegy a váltásra. Arról nem is beszélve, ha a jövő szezont is ezekkel kezdjük el.
A tegnapi meccs nem volt rossz, de ettől többet nem lehet várni játékban. Komoly csapat a BL-ben feltörli a padlót velünk. Szerintem a Napoli is kemény dió lesz, nehogy ott megfirkáljanak.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21051
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.02.07. 13:30:01

Érdekes, hogy Valverdének egy hasonló vereség után kellett mennie, míg a tegnapit nagyon sokat pozitívumnak írják Setiénnek, ez elég kettős mérce. :roll:

Továbbra sem látom, hogy Setién bármi előrelépést jelentene hozzá képest, sőt! Ja, a Setién-érában jónak mondható a tegnapi meccs, mert az első meccsein sikerült annyira alacsonyra tennie a mesternek a lécet, ahonnan már szinte csak felfelé vezethetett az út.

De 1 milliárd euró lett elkötve néhány év alatt játékosokra, a fizetések a csillagos égben vannak, aztán annak örülünk, hogy egy kicsit jobban játszva esünk ki a Bilbao ellen!? Ne szórakozzatok már! #-o Jó, ne legyenek magasan az elvárások, de akkor a játékosok kapják a fizetésük negyedét, mert a jelenlegi teljesítményük annyit ér.
Avatar
pezZy
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 292
Csatlakozott: 2010.09.29. 18:34:43
Tartózkodási hely: Békéscsaba
Kapcsolat:

2020.02.07. 13:18:51

MatyiG írta: Miután lenyomorekozol egy saját játékost, töröltem, igen.
Egyébként a játéktól, meg mindentől függetlenül... nagyon meredek, ahogy itt sokan beszélnek a saját játékosainkról. És itt nem a megfogalmazott kritikákra értem, mert persze azt kell is.. de az, hogy le vannak itt hordva mindennek...
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2020.02.07. 12:45:53

visca el barca írta:Nem tudom, hogy azok, akik szerint biztato volt a jatek mit neztek. Rem lassu, otlettelen nulla, pont mint valverde alatt. Tudom, ido kell blablabla. A bl-ben egy kicsit komolyabb csapat (city, pool, juve, bayern) egy laza otossel fog minket hazakuldeni. De en mar a napoly ellen is max 50-50et adok.

Miutan torolve lett a tegnapi hsz-em, ujra megkerdezem: buszkecc elmult 500 passzabol mennyi ment elorefele?
Miután lenyomorekozol egy saját játékost, töröltem, igen.

Régen több elorepassza volt? Sosem volt az a feladata, hogy meginduljon a labdával. Főleg ugy, hogy rengetegszer kapunak háttal kapja a labda, és ebben pont átlag feletti, hogy jól játszik saját kapunak szembe.

Messivel amúgy gyakran játszik össze, a védelmi vonalak közötti labdai meg rendre előre mennek.

Persze megkopott már O is, nem tagadom, mielőtt nekem estek.
Avatar
grgly50
Capitá del Barça
Hozzászólások: 760
Csatlakozott: 2018.02.07. 21:37:09

2020.02.07. 12:41:57

LG írta:
Igen, így volt ez évekkel ezelőtt. De a követted mostanában a csapatot, akkor láthattad, hogy jó pár nagy verést kaptunk úgy, hogy az ellenfél egyszerűen nekünk rontott, a gyorsaságukkal, agressziójukkal egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni. Ne éljünk a múltban, ez már régen nem az a csapat, bár sokan felültetek a nosztalgiavonatra Setiénnel együtt. De ennek nem lesz jó vége.[/quote]


Én sokkal borúsabban látom. Lehet megírni a "Volt egyszer egy BARCA" könyvet. A túlzott "csak a pénz!" irányvonal eredménye, hogy vége egy álomnak. Vagy ez az élet törvénye? Egyszer mindennek vége lesz?
Az a koncepció nélküli stratégia, a jövő eldobása egyértelműen a vezetőség bűne. Törvényszerű, hogy a korosodó ember veszít fényéből, erejéből. A fiatalokkal nem tud versenyre kelni. Ezt látjuk minden játékosnál nap mint nap. Messinek alig jönnek be a cselei, szabadrúgásai. A passzai is sokszor tévesek. Piqué sebessége jeentősen megkopott. Az, amit tegnap láttam, hogy húzták a füvön.... Sírhatnékom volt. Szerintem fénykorában a Barca biztos pontja volt. Sorolhatnám......
Véleményem szerint az idős "csillagokra" még szükség van a fiatalok mellett, de teljes csapatot már nem lehet rájuk építeni. Fiatal reménység pedig nem látszik. Talán egy, kettő.
Ezért látom én a Barca legendának a végét. Szomorú.
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2020.02.07. 12:30:26

Volt és van honnan feljönnünk, vegyük észre! Remélem, legalábbis, hogy elindultunk felfelé. Kapunk még pofonokat ebben a szezonban ez biztos, de tegnap legalább elmozdultunk akaratban felfelé. Látszott, hogy legalább akarunk, és ez jobb játékot hozott. Az összes problémánk jelen van, a középpálya, a védelem gyengesége, a támadások idegenbeli gyenge hatásfoka.
Előttünk volt a lehetőség legalább! Messi és Griezmann is eldönthette volna a javunkra, nem tették. Helyette egyetlen kapura menő labdából gólt kaptunk. Pont akkor, amikor már reagálni sem lehetett. Néha ilyen a foci. Sajnos. Nem gondolom, hogy az idén nagy dolgokra lennénk képesek, és azt sem, hogy ezzel a vezetéssel mikor is lennénk azok.
Peter
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3229
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.02.07. 12:02:58

Folyamatos, többszörös emberelőnyt adunk ellenfeleinknek amikor Piqué - Busi - SR - Raki a pályán van....Piqué annyival hasznosabb a többinél, hogy bevállalja meccsenként az egy sárgát, így minimum egy góltól meccsenként megóvja a csapatot...(persze eltiltás stb, de legalább a klub észreveszi, hogy kell egy beton védő a posztjára)

Old boys BL esély oké, de ez most nem az a kávéház.... #-o

Miért nem lehet intelligensen és méltó módon véghezvinni akár a lépésről lépésre történő visszavonulást....??? Láttunk ilyenekre már példát...
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2020.02.07. 11:55:49

vidra írta:Többen írtátok, hogy a BL felejtős. Az az igazság, hogy a BL-ben (főleg a nagy csapatok részéról) sokkal gyakoribb a támadósabb játék (bunkervédekezés nélkül), ami általában öngyilkosságnak számít a Barcelona ellen. Kevésbé jól védekező csapatok ellen van esélyünk szerintem.
Egy kevesbe defenziv csapat, szoval akik tamadnak majd, minden gond nelkul rugnak nekunk ket meccsen 4-5 golt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21051
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.02.07. 11:37:18

vidra írta:Többen írtátok, hogy a BL felejtős. Az az igazság, hogy a BL-ben (főleg a nagy csapatok részéról) sokkal gyakoribb a támadósabb játék (bunkervédekezés nélkül), ami általában öngyilkosságnak számít a Barcelona ellen. Kevésbé jól védekező csapatok ellen van esélyünk szerintem.
Igen, így volt ez évekkel ezelőtt. De a követted mostanában a csapatot, akkor láthattad, hogy jó pár nagy verést kaptunk úgy, hogy az ellenfél egyszerűen nekünk rontott, a gyorsaságukkal, agressziójukkal egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni. Ne éljünk a múltban, ez már régen nem az a csapat, bár sokan felültetek a nosztalgiavonatra Setiénnel együtt. De ennek nem lesz jó vége.
Avatar
NovaProspekt
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1911
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.02.07. 11:15:33

Chino írta:Azt mondjuk nem tudom hogy gondolta QS, hogy a középpályán kiállított ennyi statikus, defenzív embert úgy, hogy van 2 épkézláb támadó. De Jong erőltetése egyfajta tkp-ként egyértelműen halott ötlet. Egy Vidal nagyon sokat dobhatott volna az egész játékon.
Vidalnak térdgondjai vannak, azért nem játszott. Arthur meg nem bír 90 percet már 2 éve. Riqui-t megennék vacsira a baszkok, a bíró közreműködésével. olyan sok lehetősége így nem volt Kiké bácsinak.
Avatar
vidra
Capitá del Barça
Hozzászólások: 726
Csatlakozott: 2018.05.06. 23:33:21

2020.02.07. 11:15:21

Többen írtátok, hogy a BL felejtős. Az az igazság, hogy a BL-ben (főleg a nagy csapatok részéról) sokkal gyakoribb a támadósabb játék (bunkervédekezés nélkül), ami általában öngyilkosságnak számít a Barcelona ellen. Kevésbé jól védekező csapatok ellen van esélyünk szerintem.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2020.02.07. 11:09:22

vidra írta:Elismerem, hogy volt akarás a játékosokban és némileg a szerencsén múlott ez a győzelem, de BE KELL LÁTNI, hogy a taktikánkban nincs benne az átütő erő. Nehogy már egy Barcelona győzelme egy Bilbao ellen 3db IGEN/NEM helyzet kihasználásán múljon. Ez nudli. Mindez azért van, mert beáll az ellenfél bunker védekezni a 16-osára és ezt a kedvenc tili-tolinkkal nem fogjuk tudni feloldani. Továbbra sem mennek a következő dolgok:
1. Pontos, átütő kontra játék (gólt lőni, amikor nem állt még össze az ellenfél védekezése)
2. Szélről beadások
3. Beadások fogadása középen
4. Lajos nélkül nincs a falon áttörni tudó játékosunk/ normális befele mozgás
A San Mames-ben egy olyan Bilbao ellen, aki még a szokásosnál is defenzívebb focit tol pont ennyi helyzet van, és kb. mindenkinek. Kontrára nagyon kevés lehetőség volt, mert még ha támadtak sem ment fel 3-4 embernél több. Ehhez még hozzáadva hogy egy Messiből meg Fatiból állt a támadósorunk, volt két olyan helyzet, amit Messi álmából felkeltve is be szokott rúgni, Griezmannak meg olyan, hogy még aludhatott is volna egyet mielőtt elrúgja. Emellett kis szerencsével Fati két lövéséből is legalább egy utat találhatott volna a kapuba. Amit inkább fel lehet róni az a helyzetkihasználás, mert ilyen meccseken ez marha nagy luxus. Nem mellesleg úgy aprították a milyeinket ezek a favágók büntetlenül, hogy rossz volt nézni, amihez nagyon szépen asszisztált a bíró, nekünk meg csak úgy szórta a sárgákat, hogy majdnem az egész csapat sárgával játszott.

A hajtással sem volt akkora gond, látszott az akarás a játékosokon.
Egyéni teljesítmények közül nekem tetszett Fati, De Jong és Semedo újra. Utóbbit szerintem simán be lehetne rakni szélsőnek. Támadásban nagyon jól kijön, hogy milyen technikás és veszélyt jelenthetne ha szabadabban játszhatna és nem kellene annyira figyelnie, hogy vissza is érjen. Mert ha Robival akarjuk továbbra is elképzelni a jobb oldalunkat, gyakorlatilag kiállhatunk 10 emberrel. Olyan szinten retteg a labdától hogy az félelmetes.

sajnos néhány játékosunk idén elfelejtett focizni. Alba pl. tavaly MAtS és Messi mellet a legjobbunk volt, idén ebből semmi nem látszik, hogy Piquét, Busquetset ne is említsem, Rakitic már nyugdíjas tempóban tolja, de még ki lehetne emelni egy-két embert. Ráadásul a hatalmas, 120 milliós erősítéssel is adtunk annak a bizonyosnak egy pofont, mondjuk ezt nagyjából sejeteni lehetett.

Azt mondjuk nem tudom hogy gondolta QS, hogy a középpályán kiállított ennyi statikus, defenzív embert úgy, hogy van 2 épkézláb támadó. De Jong erőltetése egyfajta tkp-ként egyértelműen halott ötlet. Egy Vidal nagyon sokat dobhatott volna az egész játékon.

Mindent összevetve nem volt olyan rossz meccs és legalább sikerült idegenben, az egyik, ha nem legnehezebb terepen is mutatni valamit, a szerencsétlen kimeneteltől eltekintve. Nem azt mondom, hogy gyönyörű játékkal lemostuk a Bilbaot, de legalább Valencia óta valami pislákolás látszik, azzal együtt hogy mi folyik jelenleg a klubnál és milyen keret áll rendelkezésre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2020.02.07. 11:16:40-kor.
Forca Barca!!!!
hau30
Capitá del Barça
Hozzászólások: 839
Csatlakozott: 2008.05.19. 19:31:35
Tartózkodási hely: Pécs

2020.02.07. 09:52:24

Balinho írta: Busquetset meg ideje lenne vagy felrázni valamivel, vagy limitálni, mert elég rosszul néz ki az utóbbi időben a játéka (és ezt nem csak amiatt mondom, mert mellőle kaptuk a gólt)
Én tegnap kifejezetten az Ő játékát néztem. A gól az egy dolog, bár ott is olyan enerváltnak tűnt, mint egy nyugdíjas. Rettenet gyenge szerintem. Hatalmas alibi játékos lett támadásban és védekezésben egyaránt. Fizikálisan pedig az mb1 szint alatt van. Volt egy szitu mikor felugrott fejelni és egy újságpapírt nem lehetett volna kihúzni a lába alól akkora emelkedése volt. Muniain le is fejelte. És semelyik edző nem meri félre rakni. Lehet az én készülékemben van a hiba.
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2020.02.07. 09:46:59

Ennyi passzal, mikor az ellenfél teljes csapata kB 40 méterre beáll, nem lesz gyors a játék, garantáltan. Ezt ne is várjuk. Tartom, hogy amióta Setien az edző, a tegnapi volt a legelfogadhatóbb produktum.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2020.02.07. 09:37:28

Hát ahhoz hasonlítva, hogy milyen volt az augusztusi Bilbao meccs idegenben szerintem látványos volt a különbség, jobbak voltunk mint vártam ezzel a kezdővel.
Ott volt nagyjából 3 lehetőségünk egész meccsen: egy távoli lövés, egy Suarez helyzet ami abból jött hogy a védő hátrapasszolta neki, meg volt még egy lövés éles szögből.
Itt azért Griezmann meg Messi előtt 100%-os ziccerek voltak amiket kihagytak sajna, Albának ha lennének működő agysejtjei és visszapasszolta volna középre a befutásai után lehetett volna több helyzet is. Aztán ott volt még de Jong befutása amikor elesett a kapussal szemben, (az pl egész szép labdafelhozatal után jött) meg amit Griez tett vissza elé és blokkolta a védő a lövését.
Ami biztos hogy a Bilbao letámadása jó volt, és sajna mivel Vidal gondolom nem volt 100%-os, Arthurral meg ki tudja mi van, ilyen letámadásnak nekimenni úgy hogy Rakitic pályán van aki körbenézés nélkül passzolja egyből vissza a védőknek a labdát letámadás közben... garancia arra hogy párszor el fogjuk veszíteni hátul.
A Bilbao meg alig tudott igazi helyzeteket kialakítani, meg úgy nézett ki szusszal is jobban bírtuk most egy kicsit ugyanis egész sok volt a visszatámadás meg labdaszerzések az ellenfél térfelén, tényleg úgy tűnt hogy kivételesen hamarabb fáradt el az ellenfél a meccsen mint mi...
Az első félidő végén volt egy 15 perc visszaesés de eredménytől függetlenül meg nem tudom mondani mikor irányítottunk ennyire egy meccset idegenben rangadón utoljára.

Ami szerencsétlen az Piqué sérülése... Umtiti meg Lenglet maradt középhátvédnek össz-vissz, ezzel a megmaradt kerettel erőn felüli lenne behúzni a bajnokságot, pláne úgy hogy a Real a legtöbb nehéz idegenbeli meccsét már letudta amíg mi pontokat szórtunk el a Levante, Granada, Osasuna, Espanyol stb csapatok ellen ősszel.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.02.07. 09:23:47

visca el barca írta:Nem tudom, hogy azok, akik szerint biztato volt a jatek mit neztek. Rem lassu, otlettelen nulla, pont mint valverde alatt. Tudom, ido kell blablabla. A bl-ben egy kicsit komolyabb csapat (city, pool, juve, bayern) egy laza otossel fog minket hazakuldeni. De en mar a napoly ellen is max 50-50et adok.

Miutan torolve lett a tegnapi hsz-em, ujra megkerdezem: buszkecc elmult 500 passzabol mennyi ment elorefele?
beszóltál Buquets-re, és meglepődsz ha törlődik a hsz? :D

Egyébként én sem értem, volt egy két Messi megindulás aztán viszont látás.

SR, Busi. atyaég. tehát első osztályban, világ egyik legjobb csapatában játszanak úgy évek óta, hogy bármilyen passzt kapnak, hátra felé fordulnak vele egyből. tehát nem a kapu felé, hanem egyből hátrafelé. egyszerűen akkor alibi mindkettő, hogy nem igaz. utána meg jön egy 3 méteres oldalpassz, vagy hátrapassz TS-nek.
Szánalmas, hogy kezdők lehetnek.
Még Busit talán egyedül elbírná a csapat, bár egyre kevésbé, főleg, hogy most a körülötte lévők is gyengébben fociznak, de ha még Robit is berakják mellé, az kész öngyilkosság.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2020.02.07. 09:16:58

Nem tudom, hogy azok, akik szerint biztato volt a jatek mit neztek. Rem lassu, otlettelen nulla, pont mint valverde alatt. Tudom, ido kell blablabla. A bl-ben egy kicsit komolyabb csapat (city, pool, juve, bayern) egy laza otossel fog minket hazakuldeni. De en mar a napoly ellen is max 50-50et adok.

Miutan torolve lett a tegnapi hsz-em, ujra megkerdezem: buszkecc elmult 500 passzabol mennyi ment elorefele?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2020.02.07. 09:06:32

én is aludtam rá egyet.
a helyzet bonyolultságát híven tükrözi az a pár vélemény ami itt megjelenik: totál ellentétes
a játék változik?! sztem nem. u az a lassú alacsony hatékonyságú ki ismert, jól levédekezhető, az európai színtéren kevés.
a főoldali cikk sommás megjegyzése: .." akart a Barcelona".. igen csak nem tudott.
Pique és az ő "faultja": Williams bárkit lefut a spanyol mezőnyben, a taktikai szabálytalanságok mindennaposak és kevésbé károsak mint pl. ahogy Messit tapossák, rugdossák..
kupa sikerek? ahhoz más játék-felfogás, más játékos állomány és másik edző kell.
és mit tehetünk mi?
nyaljuk sebeinket. :mrgreen:
Avatar
Balinho
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1122
Csatlakozott: 2005.06.26. 00:39:59

2020.02.07. 09:05:02

Biztató, de nagyon balszerencsés meccs volt.

Setient sajnálom, mert egy eleve nehéz helyzetben lévő csapatot vett át, amiből még ki is esett Suarez és Dembele is, úgyhogy halmozottan hátrányos helyzetből indul.

Busquetset meg ideje lenne vagy felrázni valamivel, vagy limitálni, mert elég rosszul néz ki az utóbbi időben a játéka (és ezt nem csak amiatt mondom, mert mellőle kaptuk a gólt)
Avatar
NovaProspekt
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1911
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.02.07. 08:54:24

sztem is amúgy magunkhoz képest full jó meccset hoztunk idegenben, legalábbis a motiváció tetten érhető volt a játékosainknál, ami nálam ma már elég ahhoz, h kijelentsem, h korrekt módon játszottunk.

amikor becserélték ezt az Adurizt, már jöttek nekem a flashbackek a nyári meccsről, h majd rúg egyet a 90. percben. ez az ember akkor is be fogja nekünk rúgni, ha már 50 éves lesz és csak 10 percet bír majd a pályán... aztán persze nem ő volt a gólszerző, de vhogy mégis megszívtuk.

innen nehéz lesz kupát nyerni, mert a bajnoksághoz kevés a játékos, a BL-hez meg már minőségbeli gondok is vannak. de ha a változáshoz ez kell, akkor jobban jártunk a kieséssel, mint egy vígaszdíj-kupával.

ez az új kupa-formátum egyébként nem lesz hosszúéletű így, hogy a nagyok ilyen hamar kizúgnak.
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2020.02.07. 08:39:44

Peches egy meccs volt, de a játék egyáltalán nem volt rossz, gólokkal nyerhetünk volna. Talán az ilyen típusú meccseket egy Suarezzel be is húzzuk, egyértelműen direktebb focit töltünk az egyik legkellemetlenebb terepen. A Setien éra eddigi legbíztatóbb focija volt, nem erdemeltünk kiesést.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Avatar
Ronal.10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1255
Csatlakozott: 2005.12.18. 09:10:35
Tartózkodási hely: Dunakeszi

2020.02.07. 08:20:20

Gondoltuk hogy nem egy triplázós csapat lesz ez most. :D
Jó ez h kiestünk, így már ugyse lett volna presztízse hogy a real is kiesett.
Hát nem tudom de lehet jobb lenne ezzel a szűk csatársorral elengednénk a BL-t is és csak a bajnokságra mennénk rá. Pool fog BL-t nyerni ismét.. őket úgysem verjük le.
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6340
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2020.02.07. 08:03:46

Milyen jól járt a sport tv, hogy idén visszavásárolta a jogokat :twisted: :mrgreen: =D>

Egyébként egyet aludva rá, valóban az a helyzet, hogy játékban még nem is voltunk annyira elveszettek. Engem az bosszant, hogy Messi ezeket el szokta rakosgatni, bár az elmúlt hónapokban volt egy két ilyen helyzete és, mintha kopna az élessége. Greznek kell kb ezer helyzet egy gólhoz, ez bosszantó. Ma mondjuk kapott néhány passzt, lehet szóba állt vele Messi :D
De Jongot pedig nem értem, hogy ziccerben minek dobja fel magát, simán beérhető labda lett volna, mikor eltolta a labdát a kapus mellett. És akkor most nem Setien lenne szidva.

Játékban szerintem kicsit mélyültünk, nem mondom, hogy szemkápráztató, de azért látható a különbség még sebességben is Valverde team-hez képest. Nagy dolgokat nem várok, de Piqué nyilatkozata is mutatja, hogy voltak itt hozzáállás beli gondok pl az edzésmunkában, ami Setiénnél tuti változott.
(Piqué sérülése: az után a fault után az a csoda, hogy felállt még, nem az, hogy lesérült. Úgy nézett ki, mint a kutyák után kötött szán a havon.)
Kép
Válasz küldése