2 gondolatom van a honlappal és fórumozással kapcsolatban (mindezt úgy, hogy én klasszikban csak látogató vagyok itt, szóval lehet nem is kéne

):
1. a cikkekhez nem lehet hozzászólni. Szerintem érdemes lenne a cikkek aljára egy linket bedobni, ami a fórum arra a pontjára vezet, ami az adott cikk témájával kapcsolatos. Hátha 1-1 cikkhez születik hozzászólás, ami kicsit bepörgeti a dolgokat. Manapság ahhoz szokott az ember, hogy lát egy posztot és aláírja, ami az eszébe jut, ezt segíthetné ez elő úgy, hogy nem konkrétan a cikk alá írnak, hanem a fórumba.
2. nekem igennagyon hiányzik a honlapról a statisztika. Az mondjuk a minimum lenne, hogy a tabella ne legyen elrejtve, de a bajnokságról néhány statot tök könnyű lenne összekukázni pl legtöbb gól, gólpassz ilyesmik. Ezeket akár be is lehetne úgy trükközni, hogy a gugliban mondjuk a spanyol bajnokságra rákeresve rátaláljanak emberek az oldalra. Ám a statisztikák terén nem csak ilyen alap statokra gondoltam, ha lenne egy olyan szerkesztőtök, aki szereti és bújja a focis statokat, akkor lehetne külön rovata. Én az NBA világát kedvelem, ott arra is van stat kábé, hogy hányszor túrta az orrát egy játékos a cserepadon a második negyedekben, szóval feltételezem a fociban is van sok sok ilyesmi. A statisztikákban is az a jó, hogy úgy magyarázod, ahogy neked tetszik, ami megint indikálhat egy beszélgetést a fórumon, de nem úgy, hogy szerintem XY kuka, mert már öreg.
+1 a legutóbbi hozzászólást tartalmazó topicok listájához hasonlóan esetleg lehetne látni a hozzászólás elejét is, hátha az jobban vonzza az embert, ha lát egy fél gondolatot. Persze a főoldalon jól láthatóan.