Quique Setién

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.07.01. 14:11:57

Feast4 írta:
2020.07.01. 14:02:11


Na ezt valahogy nem látom. :lol: De még egy esetleges vezetőség, váltás után sem látom ezt a dolgot. Eleve ennyi pénz a bolygón nincs.
erre több szezon kell.
Ezért kellene már most a katalán culéknak vasvillával meg korbáccsal elüldözni a bolondokat az élről, aztán új választás gyorsan.
Most egy év kuka lesz, mármint még egy, összesen 3 már.

Szépen meg kellett volna lenni a folyamatnak az átállásra. Kiment Xavi, Iniesta, őket kellett volna követnie legkésőbb mostanáig Businak, Piquének, Albanak, Lajosnak, majd legutoljára Messinek 2-3 év múlva. (de az említett négyes fogatnak már semmi létjogosultsága nincsen a csapatban, max a padon.)
Ehelyett ledöntik a saját szobrukat ezek a játékosok, mert önkritika egyikben sincs.

Én abban reménykedek, hogy TS nem unja meg, és igazol el ebből a nihillből idő előtt, ilyen kapust nehezen akasztanánk le újra.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2020.07.01. 14:02:11

Chino írta:
2020.07.01. 13:35:36
...
Teljesen igaz.

Pont ezért mondom, hogy Setién most már szenvedje végig ezt az egészet, aztán a választás után meglátjuk.

Valahogy nem látom, hogy (térjünk rá fm-re) elérhető edző:

Allegri.

Idehozzuk, tart 3 edzést és közli Bartoékkal, hogy jól van gyerekek, Suarez, Pique, Busqets és Rakitic, gyors modern játékra alkalmatlan, küldjük el őket.

Messi szerepét és azt, hogy mindenkörülményekközöttis Messi most már engedjük el.

Gondoljuk át a pozícióját a játékidejét. Griezmann, be tudom építeni/nem tudom beépíteni, szóval itt fog játszani tetszik vagy sem/küldjük el őt is ne bomlassza a közeget.

Dembélé, teljesen üveglábú és sokszor nehezen is kezelhető ez a csapat ezt most nem bírja el, mehet.

Coutinho, bármelyik posztra rakjuk nem megy neki (szerintem ő egy Klopp bébi, aki csak Klopp keze alatt működik) mehet.

Ez az Umtiti, Firpo, Lenglet, SR pakk max. csere. Ha valakinek kell adjuk el őket, egyébként csak pad.

A kezdőbe pedig már jelleggel az én igényeimnek megfelelően, igazoljunk egy csatárt, egy szélsőt, egy irányító középpályást, egy támadó középpályást egy VKp-t és két belső védőt és én döntöm el kit, nem a sportigazgató.

Ez pedig így meg is történik a nyáron.

Na ezt valahogy nem látom. :lol: De még egy esetleges vezetőség, váltás után sem látom ezt a dolgot. Eleve ennyi pénz a bolygón nincs. Igazság az, hogy Messin és TS-en kívűl senkivel sem hosszabbítottam volna szerződést. Lejárt. Ennyit mutattatok? Mehettek. Könyörgöm van aki annyit keres, hogy focicsapatot vett. Brutál adósságállományt görgetünk évről évre és most már a csapatot is lelaktuk.

Egy év alatt ez nem tehető rendbe... Küszködje végig Setién , ezt a szűk másfél évez aztán kiderül mi lesz a választás után. Annyi a szomorú, hogy így azoknak a játékosoknak, akik megérdemelnék, hogy valamit nyerjenek újabb egy év kuka a karrierjéből.
Kép
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2020.07.01. 13:35:36

Feast4 írta:
2020.07.01. 11:44:34


A másik miért kell jóban lennie az öltöző fejeseivel? A legjobb edzőket akiket ismertem, egyiket sem a brahizás jellemezte, hanem a konzekvens döntések és az öltözőben Ők voltak a fejesek, nem A, B, C játékos. Telibe tették, hogy te ki vagy, vagy ki voltál a csapatnál, azt csinálod amit mondok, ha nem akkor pá. Először pad, ha nem tetszett utána B csapat, végül lelátó. Érdekes mód a játékosaik mégis bíztak bennük és a tűzbe mentek értük. Na ha ezt nagyba kivetítjük, ne gondoljuk, hogy Guardiola, Klopp, Heynckes, Simeone, Conte vagy Allegri egy percig is jópofáskodik. Bármelyik ide jönne első dolga az lenne, hogy ezt a belassult alul motívált, nyugdíjas csordát széthajítja. Mivel ehhez senki nem kapja meg a kellő támogatást, így ilyen edző ide nem jön. (Ezért nem lesz soha sztáredzők egyébként. Azoknak megvannak a maguk feltételei, amik itt nem teljesülnek. LE, és Pep is itt lett nagy, és amikor már szembe mertek állni, ezzel meg azzal és semmire nem mentek leléptek.)

Másrészt fölösleges is Xaviban, Kloppban, Guardioléban gondolkodni, mert nem jó a csapat.Az utolsó BL győzelem óta egyre gyengébb. Xavi, Iniesta, Neymar pótlása nem sikerült, csak elköltöttünk 350 milliót feleslegesen. Pique, Busquets Suarez, Rakitic megöregedett és agyonnyerték magukat, Alba, csak alibizik vagy pedig túlhúzzuk. A világot ilyen Lenglet, SR, Artur, Umtiti, Firpo, játékosokal akarjuk megváltani, akik mind max cserének lettek volna jó. (Való igaz nem lehetett, tudni mindenkiről előre, hogy besül) Nem mellesleg vettünk ilyen Gomes, DS kalibereket, akik szintét totál bukták voltak és egy 20 éves Riqui Puig és egy 17 éves Ansu Fati az, akinek a beállításáért imádkozunk, hogy na majd ők. Ez a csapat körülbelül annyit tud, ahol most tart, fölösleges ide a szuper edző. Ez körülbelül az az eset, hogy ha Schumachert berakom a trabantba és elindítom az F1-en aztán csodálkozom, hogy bukta van. És mivel szerintem még nem értük el a gödör alját és ebből egy-kettőre nem is fogunk visszamászni, így valóban Setién a legjobb edző, aki most nekünk kell. Ameddig a "mi vagyunk a mi vagyunk az FC Barcelona valaha volt legeredményesebb csapatának maradékának baráti köre" hozzáállás játszik itt semmi nem lesz. Xavi is ugyanúgy beállna a sorba szerintem. Hát a régi spanok és még nem tolószékesek.

Ha egyszer eljutunk oda, hogy oké van egy megújult vezetés, akik új koncepciót, egy új bajnok csapatot, akarnak és ehhez nem félnek sem embert, sem pénzt áldozni és egy hosszú távú ötlet van, akkor kell ide új edző. Amíg a vezetés és az öltöző hozzáállása ilyen, addig jól van ez így. Csak az elköltött pénz az amit sajnálok, mert az is a jövő építését nehezíti majd.
Egyértelmű volt már a kinevezésekor is, hogy Setien csak tűzoltásnak érkezett. Valverdet elzavarták, akkor ő volt az aki megszerezhető és bizonyos szintet képvisel, a Betisnél azért nem végzett rossz munkát. Hozták volna Koemant, de kijelentette, hogy ő még a válogatottnál akar maradni, Xavi még nem érezte késznek magát, illetve nem is hiszem, hogy a Barto-rezsim alá eljönne/jött volna, főleg, hogy nyíltan Fontot preferálja.
Kezdetben azért akkora gondok nem voltak Setiennel, de mostmár nem csupán a személyes problémák jelentenek gondot.
Ilyen beszari edzőt én még nem láttam. Nincs papírom, nem vagyok tréner, csak egy egyzerű szurkoló, de amikor döntetlenre állunk, ami jelenkleg egyenlő a vereséggel esze ágában sincs behozni egy támadót, inkább jön SR, aztán az utolsó néhány percben jut eszébe, hogy hoppá gólt is kéne lőni. Ráadásul a támadósorunk állt egy Messiből, aki inkább a középpályán mászkált, meg egy Suarezből akinek egy értelmes megmozdulása nem volt. Még ha Griezmannal fasírtban is van, Fati eddig minden egyes meccsen hozott lendületet a támadójátékba mégis egeli. De eljátszotta ezt a Celta ellen is, az eredmény ugyanaz.
Túl nagy változást nem is lehetett várni, de ami a pályán és a pályán kívül folyik Setien alatt, azt egy csapat sem bírja el. A jövő év sem hiszem, hogy hoz nagy változást, az új vezetőség talán hoz egy komoly változást.
Az pedig közel sem biztos, hogy ha valami markáns edző jönne minden úgy megváltozna. Mourinho is például híres volt a nagy karizmájáról meg szigorjáról aztán a saját csapata kicsinálta. Simeone sem hiszem, hogy más csapatban olyan sikeres lenne, neki az ATMA-t teremtették, már a átékos múltja miatt is tisztelték ott, ezért is érhet többet egy olyan edző akire felnéznek, mint aki idejön és szétcsap köztük. Ez többnyire felesleges konfliktusokhoz vezet. Egy középcsapatnál bejöhet az előbbi, de egy sztárokkal tűzdelt, jóllakott top csapatnál azért ez más.
Forca Barca!!!!
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2020.07.01. 13:26:56

csababarca írta:
2020.07.01. 12:58:50
Ide juttatta a klubot ez a Bartomeu vagy ki az isten, jelentéktelen adócsaló senkiházi.
Röviden sajnos igen. Pont ezét mondom, hogy Setién a legjobb edző, aki most nekünk kell.

Ennek a korszaknak a fájó végét a pálya széléről integesse csak le egy, ilyen játékosoknak, vezetőknek, mindenkinek lefeküdt bábember. Tökéletes szimbóluma az elmúlt éveknek.

Szerintem már túl vagyunk a féktávon és jönni fog a fal, szóval fölösleges azon szüttyögni, hogy új edző és mentsük, ami menthető. Ezt a raklap túlfizetett hülyét, meg a jól lakot sztárokat a Bartomeu éra végéig nem lehet már rendbe tenni. Keretszűkítés és brutális várfrissítés kéne. Ez már nem fog menni. Ha most valami csoda folytán rádumálnánk egy hozzáértő embert, hogy jöjjön ide azzal csak megalázzuk.

99.99%-ig biztos, hogy kupamentes év lesz. Jövőre ha ez lehet még rosszabb lesz. Setién a legjobb edző, aki ehhez jópofát fog vágni. A szurkolók, meg a Brand le van tojva.

Kicsit olyan érzésem van mint Tata után. Csak az a baj, hogy fog jönni legalább még egy ilyen év.
Kép
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.07.01. 12:58:50

Nem szoktam ilyet csinálni, de most reagálok a tökös mester szavaira.

"Több dinamizmust és kombinatív készséget reméltem"
Kitől? A Rakitic, BUSIIII, Vidal kptól, meg Lajostól?:DDDDD

"Azért nem cseréltem korábban (Griezmant), mert akik pályán voltak, nagyon jól tették a dolgukat, Riqui, Messi, Suárez is."
Tehát a tökös mester úgy látta, hogy Lajos NAGYON jól tette a dolgát? Most komolyan?

"Nem könnyű úgy helyet találni valakinek, hogy közben ne destabilizáljuk a csapatot."
Ez az X annyit ér, mintha kikaptunk volna. Egy győzelem élet halál volt, kidolgozott helyzet nélkül voltunk, és ez jár az eszében, hogy destabilizáljuk a csapatot, netán véletlen kikapunk? Francot érdekelt volna, ha látjuk, hogy feltépjük a pályát, kapura lövünk, de nincs szerencsénk.

Alapvetően elégedett. Ennek örülök, ez is alátámasztja, hogy teljesen vakon van.

Nem tisztem megkérdőjelezni Setient, de a bicska kinyílik a zsebemben, mikor egy BARCELONA nevű klubnál az edző azzal van elfoglalva a bajnoki hajrában, lépéshátrányban, otthon X-re állva, hogy jajj nehogy destabilizáljuk a csapatot. Ezt nevezem SZÉGYENNEK.

A legnagyobb baj, hogy ez a vezetőségtől árad, onnan ömlik ez a csicska hozzáállás a játékhoz. Öregem, egy X-et nem kockáztatunk meg egy bajnoki hajrában???? ide jutottunk?
Ide juttatta a klubot ez a Bartomeu vagy ki az isten, jelentéktelen adócsaló senkiházi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2020.07.01. 12:56:38

a véleményem róla már leírtam, most csak az a nyilatkozata akaszt ki, hogy ......Messi,Suarez....jók voltak nem volt indok a cserére!?
ez a szivar nálam vagy tök hülye, vagy vak, vagy csak szimplán besz....i!
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2020.07.01. 11:44:34

Samper írta:
2020.07.01. 09:26:05

Most egy olyan edző kell, aki jóban van az öltöző fejeseivel Ez a haragszomrád nem tartható fenn még egy évig. Hogy aztán abból mi lesz, majd kiderül, ha megvalósul.
A kérdésem újból az: Minek? :lol:

Ez az FC Barcelona, nem "a mi vagyunk a mi vagyunk az FC Barcelona valaha volt legeredményesebb csapatának maradékának baráti köre".

Messi, szerintem max 2-3 évig alkalmas csúcs focira. Pique, Busquets, Suarez már most nem az. Nekik az a szerep juthatna, hogy minden meccsen kapnak 20-30-percet, hogy a többieket tehermentesítsék és a tudásuk, rutinjuk veszélyessé tenné még őket erre a rövid időre és ennyi idő alatt talán még tudnák a régi önmagukat hozni.

Ezzel szemben ha kell ha nem játszanak, az edző a vezetőség pedig szépen végignézi, ahogy lerohad a csapat. Most idehozzák a 0 rutinnal rendelkező Xavit, aztán Ő alatta rohad tovább., mert ő se szólna a régi spanoknak semmit. Setién a legjobb edző, aki most nekünk kell. Építeni fog? Nem. Új játékosokat épít be? Nem. Új felállást taktikát talál ki? Nem. Szembeáll a sportigazgatóval és megmondja, hogy már pedig ez a játékos nem eladó és őt pedig hozzátok ide? Nem. A szurkolókon kívül van erre valakinek igénye? Nem. Ergo Setién a legjobb edző, aki most nekünk kell, aki végigaszisztálja a nagy Josep Maria Bartomeu mester mostani korszakának a végét. Nem kell ide Xavi, akit karrierje elején rögtön hazavágna ez a történet, nem kell ide Klopp vagy ki tudja ki aki, idejönne saját koncepcióval, mindenhol falakba ütközne aztán elmenekül Katalóniából.

A másik miért kell jóban lennie az öltöző fejeseivel? A legjobb edzőket akiket ismertem, egyiket sem a brahizás jellemezte, hanem a konzekvens döntések és az öltözőben Ők voltak a fejesek, nem A, B, C játékos. Telibe tették, hogy te ki vagy, vagy ki voltál a csapatnál, azt csinálod amit mondok, ha nem akkor pá. Először pad, ha nem tetszett utána B csapat, végül lelátó. Érdekes mód a játékosaik mégis bíztak bennük és a tűzbe mentek értük. Na ha ezt nagyba kivetítjük, ne gondoljuk, hogy Guardiola, Klopp, Heynckes, Simeone, Conte vagy Allegri egy percig is jópofáskodik. Bármelyik ide jönne első dolga az lenne, hogy ezt a belassult alul motívált, nyugdíjas csordát széthajítja. Mivel ehhez senki nem kapja meg a kellő támogatást, így ilyen edző ide nem jön. (Ezért nem lesz soha sztáredzők egyébként. Azoknak megvannak a maguk feltételei, amik itt nem teljesülnek. LE, és Pep is itt lett nagy, és amikor már szembe mertek állni, ezzel meg azzal és semmire nem mentek leléptek.)

Másrészt fölösleges is Xaviban, Kloppban, Guardioléban gondolkodni, mert nem jó a csapat.Az utolsó BL győzelem óta egyre gyengébb. Xavi, Iniesta, Neymar pótlása nem sikerült, csak elköltöttünk 350 milliót feleslegesen. Pique, Busquets Suarez, Rakitic megöregedett és agyonnyerték magukat, Alba, csak alibizik vagy pedig túlhúzzuk. A világot ilyen Lenglet, SR, Artur, Umtiti, Firpo, játékosokal akarjuk megváltani, akik mind max cserének lettek volna jó. (Való igaz nem lehetett, tudni mindenkiről előre, hogy besül) Nem mellesleg vettünk ilyen Gomes, DS kalibereket, akik szintét totál bukták voltak és egy 20 éves Riqui Puig és egy 17 éves Ansu Fati az, akinek a beállításáért imádkozunk, hogy na majd ők. Ez a csapat körülbelül annyit tud, ahol most tart, fölösleges ide a szuper edző. Ez körülbelül az az eset, hogy ha Schumachert berakom a trabantba és elindítom az F1-en aztán csodálkozom, hogy bukta van. És mivel szerintem még nem értük el a gödör alját és ebből egy-kettőre nem is fogunk visszamászni, így valóban Setién a legjobb edző, aki most nekünk kell. Ameddig a "mi vagyunk a mi vagyunk az FC Barcelona valaha volt legeredményesebb csapatának maradékának baráti köre" hozzáállás játszik itt semmi nem lesz. Xavi is ugyanúgy beállna a sorba szerintem. Hát a régi spanok és még nem tolószékesek.

Ha egyszer eljutunk oda, hogy oké van egy megújult vezetés, akik új koncepciót, egy új bajnok csapatot, akarnak és ehhez nem félnek sem embert, sem pénzt áldozni és egy hosszú távú ötlet van, akkor kell ide új edző. Amíg a vezetés és az öltöző hozzáállása ilyen, addig jól van ez így. Csak az elköltött pénz az amit sajnálok, mert az is a jövő építését nehezíti majd.
Kép
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.01. 11:35:47

Samper írta:
2020.07.01. 09:26:05

Most egy olyan edző kell, aki jóban van az öltöző fejeseivel Ez a haragszomrád nem tartható fenn még egy évig. Hogy aztán abból mi lesz, majd kiderül, ha megvalósul.
Valverde jóban volt velük...
fanbarca írta:
2020.07.01. 10:50:04
Szerintem a valódi baj (Bartóék mellett), hogy nem igazán hoznak a Barcához elismert, kiforrott, tekintéllyel rendelkező edzőket. Az elmúlt 4 edzőből 3 (Tata Martino, Valverde, Setien) kevés sikerrel, viszonylag szerény labdarúgói pályafutással maga mögött érkezett hozzánk, így viszont nagyon nehéz bármi érdemlegeset is elérni a sztárokkal. Főleg ha nincsenek kiforrott ötletek. A Bilbao és a Betis nem említhető egy lapon a Barca szintű csapatokkal, Guardiola és Enrique legalább messze sztár-kategória volt játékosként, amitől megvolt a kellő tekintély és működtek is az ötletek. Elég már a tutyimutyiságból..
Van benne igazság, de tőled és csababarca-tól kérdezem, aki mindig hangoztatja:
Ilyenkor kire gondoltok? Egyáltalán nem akarok kötözködni, komolyan érdekel.
Klopp felejtős, akkor ki a szaktekintély? Mourinho, Benitez, Ancelotti, Heynckes?
Ten Hag-ot emlegették sokan, Ő se sztáredző.
Sarri-t ugyanúgy megennék.
Nekem kizárásos alapon, aki úgyahogy megmarad az talán Koeman, esetleg Allegri.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2020.07.01. 11:20:48

Xavit se akarom itt latni. Menne tovabb ez az uram-bátya, haveri alapon mukodo jatek, plusz 100000% hogy o is ezt a sokpasszos tutyimutyi semmit eroltetne.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2162
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Szatmárnémeti

2020.07.01. 10:50:04

Varatrix írta:
2020.07.01. 10:11:04
Samper írta:
2020.07.01. 09:26:05

Most egy olyan edző kell, aki jóban van az öltöző fejeseivel Ez a haragszomrád nem tartható fenn még egy évig. Hogy aztán abból mi lesz, majd kiderül, ha megvalósul.
Ezt csak én érzem egyre gázosabbnak, hogy minden döntésnek arról kell szólnia, hogy Messi komfortosan érezze magát? Ha tudja, hogy mi kell a csapatnak, akkor legyen játékos edző, vagy mit tudom én. De kicsit kezd sok lenni, ahogy bánnak egy-egy emberrel, kedvel, nem kedvel alapon....
Szerintem a valódi baj (Bartóék mellett), hogy nem igazán hoznak a Barcához elismert, kiforrott, tekintéllyel rendelkező edzőket. Az elmúlt 4 edzőből 3 (Tata Martino, Valverde, Setien) kevés sikerrel, viszonylag szerény labdarúgói pályafutással maga mögött érkezett hozzánk, így viszont nagyon nehéz bármi érdemlegeset is elérni a sztárokkal. Főleg ha nincsenek kiforrott ötletek. A Bilbao és a Betis nem említhető egy lapon a Barca szintű csapatokkal, Guardiola és Enrique legalább messze sztár-kategória volt játékosként, amitől megvolt a kellő tekintély és működtek is az ötletek. Elég már a tutyimutyiságból..
més que un club
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6340
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.01. 10:13:48

Mondjuk azért alsóházhoz és kieséshez több kell, de valós esély címekre változtatások nélkül nem lesz.
Kép
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4857
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2020.07.01. 10:11:04

Samper írta:
2020.07.01. 09:26:05

Most egy olyan edző kell, aki jóban van az öltöző fejeseivel Ez a haragszomrád nem tartható fenn még egy évig. Hogy aztán abból mi lesz, majd kiderül, ha megvalósul.
Ezt csak én érzem egyre gázosabbnak, hogy minden döntésnek arról kell szólnia, hogy Messi komfortosan érezze magát? Ha tudja, hogy mi kell a csapatnak, akkor legyen játékos edző, vagy mit tudom én. De kicsit kezd sok lenni, ahogy bánnak egy-egy emberrel, kedvel, nem kedvel alapon....

Profiként nem engedhetnek meg maguknak nyilvános hisztériákat! Kezeljék négy fal között, de nem profi a hozzáállásuk! "Mi mindent megtettünk!" bla-bla, ennyire tróger módon, még senki nem hárított az edzőjére. legalábbis Barcelonában....

A kemény mag között is ideje lenne már vezéráldozatnak. Én alapvetően, nem tenném ki a valódi Culékat, de padra vágnám a nagy részét!
Kép
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Peter
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3229
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.07.01. 09:56:27

Samper írta:
2020.07.01. 09:26:05
Feast4 írta:
2020.07.01. 08:10:44


És minek? :D :D



Most egy olyan edző kell, aki jóban van az öltöző fejeseivel Ez a haragszomrád nem tartható fenn még egy évig. Hogy aztán abból mi lesz, majd kiderül, ha megvalósul.
Az öltöző fejese napról napra öregedni fog.....a mag napról napra kedvetlenebb, enerváltabb, fásultabb lesz....be kell látniuk, hogy ennyi volt (top szinten)...la liga közép vagy alsóház bennük lesz még jövőre.....amúgy saját maguk alatt is fágták a fát, mert néhány éve még "levezetni" is jobban eladhatták volna magukat....ma, holnap már az is egyre nehezebb lesz....ennyi volt.....ez napról napra egyre jobban szét fog csúszni
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.07.01. 09:26:05

Feast4 írta:
2020.07.01. 08:10:44


És minek? :D :D

Ez szerintem bár szerintem Sentién nem ide való, elavult a felfogása stb. stb. Nem az ő hibája.Szezon közben kapott egy kifüstölt alulmotívált öreg keretet.

A gondok nem most kezdődtek hanem még az utolsó BL győzelemkor.Benne ragadtunk a stilusban, azt hittük mindenki örökké az a játékos lesz aki akkor volt, senkit nem tudtunk pótolni akik itt maradtak megöregedtek de legalább elvertünk vagy 650 milliót feleslegesen 5-6 év alatt és jó nagy játékostemető lettünk.

Szegény Sentién dolga annyi hogy ennek az aggóniának a végét végigszenvedje.

Ahhoz hogy ezt rendbe tegyék nem a rutin nélküli Xavi kell, hannem egy kiforrott edző saját stábbal, saját döntésekkel, a keret feletti valós befolyással. Ameddig ez nincs tök mindegy hogy Xavi vagy Klopp után bőgünk normális edzőnk nem lesz mert ebbe a kívűlállók által is látott katyvaszba senki nem jön.Föleg úgy hogy sanszos hogy a vezetőség is bukik jövőre, utána a fene tudja merre megy majd az irány.
Most egy olyan edző kell, aki jóban van az öltöző fejeseivel Ez a haragszomrád nem tartható fenn még egy évig. Hogy aztán abból mi lesz, majd kiderül, ha megvalósul.
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2020.07.01. 08:10:44

Samper írta:
2020.07.01. 06:33:00
Az egyetlen reális kérdés: Xavi beszáll-e most.
És minek? :D :D

Ez szerintem bár szerintem Sentién nem ide való, elavult a felfogása stb. stb. Nem az ő hibája.Szezon közben kapott egy kifüstölt alulmotívált öreg keretet.

A gondok nem most kezdődtek hanem még az utolsó BL győzelemkor.Benne ragadtunk a stilusban, azt hittük mindenki örökké az a játékos lesz aki akkor volt, senkit nem tudtunk pótolni akik itt maradtak megöregedtek de legalább elvertünk vagy 650 milliót feleslegesen 5-6 év alatt és jó nagy játékostemető lettünk.

Szegény Sentién dolga annyi hogy ennek az aggóniának a végét végigszenvedje.

Ahhoz hogy ezt rendbe tegyék nem a rutin nélküli Xavi kell, hannem egy kiforrott edző saját stábbal, saját döntésekkel, a keret feletti valós befolyással. Ameddig ez nincs tök mindegy hogy Xavi vagy Klopp után bőgünk normális edzőnk nem lesz mert ebbe a kívűlállók által is látott katyvaszba senki nem jön.Föleg úgy hogy sanszos hogy a vezetőség is bukik jövőre, utána a fene tudja merre megy majd az irány.
Kép
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.07.01. 06:33:00

Az egyetlen reális kérdés: Xavi beszáll-e most.
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6340
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.01. 00:23:57

Nem őt akarom védeni, nekem tök mindegy, ki ül, áll a padnál, de Ernestoval ugyan ezt a semmit játszottuk, sőt, 3 éve ugyan ezt a semmit játszuk.
Kép
Avatar
csabimo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 946
Csatlakozott: 2006.01.13. 02:09:37
Tartózkodási hely: bonyhád

2020.07.01. 00:21:13

Köszönünk mindent mester! Megprobáltad, nem sikerült, van ilyen.Nem a te kávéházad. Az egyetlen jó húzása Riqui volt, cserélni elfelejtett ma is. Kiváncsi vagyok kivel akar nekifutni Barto az uccso szezonjának. Igazából mind1, ugrott a következő szezon is valószinű.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2020.07.01. 00:04:07

25 eve nezek barca meccset, de ilyen gyenge edzonk még nem volt.

Idenre en is befejeztem a bajnokikat, blt azert megnezem, hatha.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.07.01. 00:02:23

Tata Martino újratöltve.
Mondjuk akkor legalább volt pár élvezetes meccsünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.06.30. 23:59:27

Mesterünk igen nagy taktikus.
Nem hoz elhamarkodott döntéseket, minden cserét alaposan megfontol.
Fejben lejátssza az összes lehetséges kimenetet.

Az más kérdés, hogy mire ennek a végére ér, a meccsnek is vége.

Nekem a szezonra ennyi volt, majd a BL-be talán belenézek.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
csabimo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 946
Csatlakozott: 2006.01.13. 02:09:37
Tartózkodási hely: bonyhád

2020.06.29. 23:49:53

Azt olvasom spanyol ùjságirók tollábol, hogy meglátogatták otthonában az öreg tehenészt.Abidal Bordas Grau es bartomeu is beugrottak egy kàvèra.. innentôl világos hogy amennyiben az Atletico/ Villareal elleni meccseket nem hozzuk és a Real nyerni a meccseit, ergo kiszállunk a bajnokságbol, akkor Kike nem kell többet Rondozzon a srácokkal az edzésen.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.06.29. 19:00:06

ikajli írta:
2020.06.29. 18:06:15
A meccseken ugyanazt látjuk, mint ősszel.
Én egyáltalán nem ugyanazt látom, még ha minimálisan is, de egyértelműen javult a játékunk.
Egyetlen óriási különbség van, ősszel ment Messi-nek, most meg nem.

Én megnézném a csávót egy olyan csapattal, ahol nincs Messi, Suarez, Pique stb. hanem fiatalabb, motiváltabb kerettel dolgozhat, és ahol nincs egyértelmű vezérbika, és nem büdös a munka.
Szerintem edzhetné a B-csapatot :D

De osztom azt, hogy amíg nincs nagytakarítás, addig hozhatnak ide bárkit. Annyira belekényelmesedtek abba, hogy soha nincs lecseszés, tinglitangli edzések vannak és az edző elalszik a kispadon, hogy nekik már semmi nem lesz jó.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
hau30
Capitá del Barça
Hozzászólások: 839
Csatlakozott: 2008.05.19. 19:31:35
Tartózkodási hely: Pécs

2020.06.29. 18:50:46

Az én véleményem az, hogy az atyaúristen is ide jöhet a végén akkor is be fog pucsítani a vezetőségnek és a játékosoknak. Értem én azt, hogy sokan a csapatból már sok mindent elértek, de nem lehet igaz, hogy mindenki a rossz csak mi vagyunk a jók felfogás uralja a csapatfelfogást. Xavi remélem még min. 2 évig nem kerül ide. Most szerintem Ő is megégetné magát. Anno Pep meghúzta azt,amit meg kellett. A mostani helyzetben, ha valaki akarna valamit kezdeni a csapattal jó pár embert, talán a csapat felét kellene félreállítania. Viszontagságos időknek nézünk elébe és nagyon félek attól, hogy a magukat isteneknek gondolt játékosok olyan mélyre viszik a saját és klub nimbuszát, hogy az nagyon sokáig fog fájni.
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2020.06.29. 18:31:18

Alant minden igaz a szememben, de Setien ez nem tudja megtenni. Xavi nekem nagy kedvencem volt, de ne legyünk annyira biztosak
hogy be fog jönni. Elöbbb egy csomo öregtől meg kell szabadulni.
Válasz küldése