Quique Setién

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.17. 18:03:48

Sinya22 írta:
2020.07.17. 08:00:00
Anno Pep szabad kezet kaphatott,más volt. Akkor is fejek hullottak,nagy nevek a kezdőből,mert muszáj volt tovább lépni és valami újat építeni. Setien nem fog szabad kezet kapni,lehet képtelen is lenne a változtatásra,ezt sose tudjuk meg. Amíg Piqué,Alba,Busquets,Roberto,Suarez és Messi a szezon 98%-ban kezdők,ha van alternatíva ha nincs,ha -1 a teljesítményük,ha nem addig nem lesz semmivel sem jobb. Alakulhatott volna máshogy a bajnokság,ha Messi egy fokkal élesebb,nem bukunk ennyi pontot ,de azon,hogy ez az alap kezdő 11 ebben a formában alkalmatlan arra,hogy kupákért valós esélyünk legyen,azon nem változtat.

Egyébként Barto el fogja küldeni a bl kiesés után,kell egy bűnbak megint.
Pepnek a koncepció mellett tényleg volt töke, szerintem sok tapaszaltabb edző sem merte volna azzal kezdeni a Barcás pályafutását hogy Ronaldinhot, Decot lapátra teszi. Nem jópofizott hogy" adok neked még 1 szezont hogy megjavulj", hanem fogta kirakta, és ő meg is tehetett egy ilyen radikális lépést.
Hozzáteszem Laporta is engedte ezt, pedig pont ő hozta ide és vált eggyé a munkásságával.
Hozzáteszem Ronaldinho 28 éves volt, itt meg egy 32 éves tetűlassú Busquetset sem lehet kirakni, Piquéről és társairól nem is beszélve.

Lucho szintén, a poén hogy az akkoriban kirakott 27 éves besült Fabregas bőven beférne a jelenlegi kezdőcsapatba, de a padra rakott Xavi is..

Nem hibáztatom Setient, ezzel a kerettel és megkötött kézzel ennyit tud, kész.
Az egész szezon már ott el lett hibázva hogy Liverpool után is Valverdével kezdtük a szezont, ahelyett hogy már akkor keresünk egy épkézláb edzőt és nem pedig januárban kapkodva tűzoltásként.

Allegri-re +1, kíváncsi lennék mit hozna ki.
De a legfontosabb az lenne hogy szabad kezet kapjon az edző, és az elnök teljes mellszélességgel támogassa, úgy nem lehet dolgozni hogy a csapat fele idős+fásult és padra sem lehet őket tenni.

Ha Bartomeu jót akar, akkor még a nyáron mindent megtesz hogy hozzon egy Lucho 2.0-t(és a profi stábját ne feledjük), különben ha Setien vagy hasonló szintű edző marad, akkor garantáltak jövőre is a hasonló eredmények, és akkor remélhetőleg el is felejthetik a választásokat.
Avatar
vidra
Capitá del Barça
Hozzászólások: 726
Csatlakozott: 2018.05.06. 23:33:21

2020.07.17. 17:44:14

Szerintem semmi baj nincs a 4 év La Liga múlttal. A baj a bátortalansággal, a koncepciótlansággal és a megalkuvással van. Ha valami frankó elképzelést fel tudna mutatni a 0-0-ra játszó, bunkervédekező kis csapatok ellen, akik végül elvernek bennünket, akkor senkit nem érdekelne, milyen a háttere az arcnak.

Őszintén? Xavi szerintem megint egy álom elképzelés. Szeretjük a csodákat keresni. Mindenki azt írja, hogy el kell zavarni a keret háromnegyedét. Szerintetek pont Xavi fogja ezt megtenni? Tipikus karizmatikus, agresszív figura :D. Idejön, elzavarja a kiöregedő haverjait, akikkel nem tudom hány évig focizott együtt...eléggé furcsa elképzelés. Azt viszont el tudom képzelni, hogy esetleg rá tudná venni őket a jobb játékra.
A másik, ha olvastátok az Eurobarca cikkeit: “Ragaszkodnunk kell a saját filozófiánkhoz”. Az utánpótlás nevelésben egyetértek ezzel, de a tiki-taka álom kapcsán nem, mint ahogy itt az emberek 90%-a ezt rója fel Setien hibájának is.

Ezt az utóbbit más fórum topic-okban írt hozzászólásokra is reagálva írtam, mert nem itt reklámozták annyira a Xavi megoldást.
hau30
Capitá del Barça
Hozzászólások: 839
Csatlakozott: 2008.05.19. 19:31:35
Tartózkodási hely: Pécs

2020.07.17. 16:52:41

Nekem az a vélemenyem, hogy Setien sokadik verzió volt, mikor EV-t lapátra tették. Ő egy harmadik polcos edző.Mit is jelent ez?Nekem ebben az az üzenet hogy nem szívesen jön ide egy valamire való edző, mert kb. tisztában vannak azzal, hogy a jelenlegi körülmények(keret állapota, vezetőség) mellett borítékolható a bukás. Ezért sem tudom Setient hibáztatni. Amúgy Messi is erre utalt a nyilatkozatban. Elsősorban ez az egész a játékosok sara és persze a vezetőségé. A mostani állapotot látva pedig még kevesebb nívósabb edző jönne ide. Bízom benne, hogy Xavit nem tudják rávenni semmivel. Szíven ütne, ha égetné magát. Viszont valami változtatás kell. Keretben is vezéráldozatokkal, meg stílusban is. Ha nem történik meg és továbbra is ezt a minőségű "Barca stílust fogjuk nyomatni, akkor higgyétek el jövőre azért fogunk küzdeni, hogy a Bl pozit elérjük.
Avatar
NovaProspekt
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1912
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.07.17. 16:03:39

megmondom őszintén, engem full hidegen hagy ez az ember kb. azóta, hogy kinevezték. nem is tudom őt hibáztatni semmiért, és különösebben az sem érdekel, hogy marad-e vagy sem.

már erősen hamisan szólna, ha belőle próbálna bárki bűnbakot csinálni. az emberek (és a játékosaink) tekintélyes hányada azt sem tudja sztem, h ki ez az ember, nehéz ráverni így az elmúlt nyócévet. Sarabiára meg pláne, ne vicceljünk már. :D
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.17. 14:27:22

Az, hogy Valverde alatt rosszabb volt a játék, az egyszerűen nem igaz. Meg azzal együtt sem, hogy siralmasan játszottunk akkor is. Setien egyszerűen kevés ide, és ami még rosszabb, a játékosok előtt sincs hitele. Eleve bukásra volt ítélve, a 4 év la ligás múltjával.
Komolyabb figura kell ide, elsősorban olyan valaki, aki komoly tekintély a játékosok előtt is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Avatar
Titinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2927
Csatlakozott: 2006.11.17. 11:29:46
Tartózkodási hely: Nyíregyháza, lélekben Camp Nou

2020.07.17. 14:17:00

Igazából nem hiszem hogy Barcelonában is úgy látják, hogy Setién alkalmas a jövő évre. Ha igen tényleg semmi sportszakmai hozzáértés nincs ott senkiben.

Én pl. simán elhoznám Allegrit, már januárban is örültem volna neki nagyon, én bírom a csávót. Márpedig a jelenlegi helyzetben igenis egy kemény edzőt kellene hozni, nem megint egy mimóza lelkű nevesincs valakit, aki Barto papa árnyékában csinálja a munkát és aki nem mer kiabálni a pályán. Allegrinek pl. van egy tekintélye, személyisége, kellő határozottsága. Még anno a Milánnál szép éveket töltött ugye, csak ott meg eladták a feje körül a keretet évről évre, a juvés zsinórban 5 bajnoki cím 2 BL döntővel sem mondható kudarcnak. Abban biztos vagyok ha januárban ő jön, nem adtuk volna le a bajnoki első helyet.

Egy középszerű spanyol edzőnek megint nincs értelme, Valverde 2.0 korszak köszi nem kell, értem mondjuk ez alatt ha jönne egy Marcelino...

Végre nagy nevű edző kell, tapasztalattal nagy csapat kispadján, BL rutinnal, nem olyan aki az elmúlt 15 évben megfordult 7-8 csapatnál. Az egyetlen ilyen edző egyébként akire ezek nélkül is pl rá merném bízni a csapatot az Lopetegui...de ez személyes vélemény és személyes kedvencem, lehet csak azért.

Lehet itt a BL után is majd hullani fog pár fej más csapatoknál, augusztus közepén már lehet látni ki mozdítható ki nem.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.17. 12:52:43

Camp Nou99 írta:
2020.07.17. 12:16:48
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... etien.html Remélhetőleg kirúgják.
Tényleg lövésem nincs, ki lesz az edző szeptemberben.
Xavi, Koeman off. Vagy elővarázsolnak valami spanyol középszer csávót, akivel ugyanezt visszük tovább, vagy lesz ami lesz alapon benyomják Pimienta-t.
Szabadúszók közül Pochettino kiesik, Allegri-t se tudnám itt elképzelni.

Még mindig Setien naradására látom a legnagyobb esélyt, Sarabia nélkül.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
sansz
Capitá del Barça
Hozzászólások: 843
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.07.17. 12:51:15

Oké,nagy az elkeseredettség, és könnyű az ember ellen dühöngeni,aki nem nőtt senki szívéhez, de Valverde alatt egy fokkal rosszabb volt a játék, csakhát a szerencse nem állandó.
Sokan követelnek valami híres edzőt. Mi lenne egy celebbel? A híres edzők jó része jó helyen volt jókor, van imidzsük, de ennyi. De oké, tegyük fel itt lesz AZ edző, valami nagyarcú, aki majd hangosabban fog bírózni, meg ellenfelekre gyűlölködni. És aztán mi lenne? Suarez, Messi, Busi majd jobban fogja bírni? Messi majd szó nélkül tűri, ha padoztatják őt vagy a haverjait? Ha megmondják neki hova menjen? Vagy ha valaki leordítja az ő vagy egy haverja fejét? Vagy ha nem az lesz a CSAPAT célja,hogy Messi és Suarez néhány rekordot megdöntsön?
Mert ebben az idényben ez volt a cél. Folyton Messinél kell lennie a labdának, egy támadásból sem lehet kihagyni,inkább minden támadással lassítsunk,hogy oldalra lehessen passzolni a labdát. Én nem hiszem,hogy ezt az edző erőlteti. És csodálkozunk,hogy egyrészt milyen sok gólban van benne Messi és Suarez,másfelől pedig,hogy rengeteg pontot vesztünk? Pedig ebből a stílusból ered. Ez nem Barca stílus, ez a Messi-Suarez rekordelérő cél. Mi lenne Messi nélkül? Nem tudjuk,nyilván gond, nem rugjuk meg a góljait, de lehet azokból meg pont gól születik, ami helyzetek kialakulását most megöli.
Sarabia hangerejét látványosan letekerték,pedig ami sajtóig eljutott,mindig igaza volt.
Kár most edzőt hibáztatni, nem vele van a fő gond. Most egy problémaspirálban vagyunk. Vagy egy tutyimutyi edző van, aki nem tud mit tenni a pályán levő főnökökkel, vagy egy erős, akit azonnal megbuktatnak. Vagy lemondunk arról,hogy Messiék több rekordot döntsenek, vagy lemondunk a fejlődésről. A kettő együtt már nem megy.
Az egyetlen pozitív az lenne,ha egy edző elkezdhetne úgy építkezni, hogy Messi és a haverok nem főszereplők. Suarez utolsó 15 percekre jó csere lenne, amikor nagyon kéne már a gól, Busi utolsó fél órákra, ha stabilabb védelem kéne, Messi pedig második félidőkre hogy frissebben okozzon gondot.
De ilyen nincs, egyértelműen nem ez lesz. Az is valahol fő hibás aki a valaha volt egyik legjobb játékosból vezért csinált. Nem vezér, egy remek játékos, de nem neki kéne dirigálnia,hogy ki mit csináljon és nem neki kéne megmondani,hogy ki legyen a pályán. Hát ez van.
Barca_10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2009.06.27. 15:50:43

2020.07.17. 12:50:31

gondolom Sarabia kemény volt velük, hajtotta volna őket és talán szembesített pár játékost a tényekkel azért utálták ki először az “öregek”. Na ha egy másodedzőt így semmibe vesznek mi lenne egy Allegri típusú edzővel? :D a kérdés költői, ilyen edzőt Piquéékhez nem fognak hozni.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Avatar
Camp Nou99
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 355
Csatlakozott: 2020.05.31. 14:32:47
Tartózkodási hely: Surány

2020.07.17. 12:16:48

LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21052
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.07.17. 11:14:21

Szimpatikus fickó, de édeskevés ide. Bekövetkezett, amitől többen féltünk, hogy Valverde után egy semmi komoly eredménnyel nem rendelkező Cruyff/Pep-fan edzőt, csak még mélyebbre ássa a csapatot. Nem az ő hibája, benne tényleg ennyi van, a vezetőséget kéne most már nagyon keményen elővenni érte, na meg a többi disznóságukért is.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.07.17. 10:57:49

Titinho írta:
2020.07.17. 10:42:14


Erre Setién mit csinált? Na mit? Fogta a fejét és mondta a magáét meg mutogatott hogy miért nem passzolt Juniornak... :shock: Mert végre lőni mert egy 17 éves gyerek a kaputól 16-17 méterre. És akkor pofázik meccs után arról hogy nem lőttünk kapura, meg volt 10 szögletünk nem használtuk ki, amikor kb 30 meccsenként lövünk gólt szögletből. Nem játszott magas színvonalon Fati sem, de hogy egy Barca edő azért vergődik mert kapura rúgtunk 0-1-nél az mindent elmond mennyire mélyen vagyunk. Arra biztos büszke volt hogy a múltkor az Espanyol ellen az első félidőben NEM rúgtunk kapura, de volt 400 passzunk...hurrá... :?

Jah az mindennek a legalja volt, gondolom Setien szerint onnan egy biztos visszapassz TS-nek lett volna a megfelelő döntés.
Igazi bohóc, és mindent elmond róla.
Valaki mer próbálkozni, és akkor hadonászik a kezével :lol:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
Titinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2927
Csatlakozott: 2006.11.17. 11:29:46
Tartózkodási hely: Nyíregyháza, lélekben Camp Nou

2020.07.17. 10:42:14

Tudjátok mi verte ki nálam a biztosítékot a tegnapi meccs alatt?

Volt egy jelenet, a bekapott gól után kb a 20-25. perc környékén, amikor Fati a bal oldalon kapott labdát vitte is kapura és ahelyett hogy Juniornak passzolt volna mellette, kapura lőtt, megpattant egy védő lábán és szöglet lett, pedig a visszajátszás után egy hátsó kamerából jól látszott hogy erős, helyezett kis lövés volt a bal alsóba. Ha nem ér bele a védő vádlija nem biztos hogy leért volna a kapus.

Erre Setién mit csinált? Na mit? Fogta a fejét és mondta a magáét meg mutogatott hogy miért nem passzolt Juniornak... :shock: Mert végre lőni mert egy 17 éves gyerek a kaputól 16-17 méterre. És akkor pofázik meccs után arról hogy nem lőttünk kapura, meg volt 10 szögletünk nem használtuk ki, amikor kb 30 meccsenként lövünk gólt szögletből. Nem játszott magas színvonalon Fati sem, de hogy egy Barca edő azért vergődik mert kapura rúgtunk 0-1-nél az mindent elmond mennyire mélyen vagyunk. Arra biztos büszke volt hogy a múltkor az Espanyol ellen az első félidőben NEM rúgtunk kapura, de volt 400 passzunk...hurrá... :?
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Avatar
NovaProspekt
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1912
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.07.17. 09:52:49

baas11 írta:
2020.07.16. 23:13:52
Ez az ember megis mire olyan buszke es magabiztos...az 1 szem Villa elleni mecs miatt ? Az nrm semmi !Mert higy mast nem lehet emliteni...
én is büszke és magabiztos lennék, ha meg lenne bennem az a képesség, hogy tehenészbácsiként összekamuzzam magamnak egy top klub kispadját :mrgreen:
davi10 írta:
2020.07.17. 09:19:56
Ha egyáltalán érdekli annyira, hogy valakivel elvitesse a balhét, akkor az szerintem Sarabia lesz. Ő jobb bűnbak lenne, tele voltak az újságok azzal, hogy mennyire nem bírják a játékosok.
ezt de fogom majd imádni. Sarabia a hibás mindenért, miatta nem tripláztunk :D
Avatar
gránit
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2401
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.07.17. 09:36:05

baas11 írta:
2020.07.16. 23:13:52
Ez az ember megis mire olyan buszke es magabiztos...az 1 szem Villa elleni mecs miatt ? Az nrm semmi !Mert higy mast nem lehet emliteni...
Nekem is leesett olykor az állam, hogy milyen álmagabiztossággal kommunikálja a semmit. Az a megdöbbentő, hogy minden meccsen ugyanaz a séma, és semmiből nem tanul. Miközben minden meccsen ugyanaz a nóta. A meccsek végkimenetele attól függ, hogy az ellenfelek belövik-e a kontrákat vagy nem. A Valladolid nem lőtte be, az Osasuna belőtte. Ezen múlnak a meccseink, ennek vagyunk kitéve. Képtelen a kerethez és a játék képéhez igazítani a játékot. Tegnap is ugyanaz volt a sablon, szinte minden mezőnyjátékosunk az ellenfél térfelén, mögöttük ott tátong 50 méternyi üres terület, és úgy kontráznak le minket Osasuna meg Celta Vigo-szintű csapatok, ahogy akarnak. Egy-egy labdavesztés után simán a hátunkba tudnak kerülni, alsóházbeli csapatok is.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.17. 09:19:56

Sinya22 írta:
2020.07.17. 08:00:00
Egyébként Barto el fogja küldeni a bl kiesés után,kell egy bűnbak megint.
Nem hiszem, hogy Barto az utolsó nyarán ezzel tökölne, ráadásul Augusztusban. Mellesleg Valverde is maradt Roma és Liverpool után...

Ha egyáltalán érdekli annyira, hogy valakivel elvitesse a balhét, akkor az szerintem Sarabia lesz. Ő jobb bűnbak lenne, tele voltak az újságok azzal, hogy mennyire nem bírják a játékosok.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.07.17. 09:17:27

Sinya22 írta:
2020.07.17. 08:00:00
Anno Pep szabad kezet kaphatott,más volt. Akkor is fejek hullottak,nagy nevek a kezdőből,mert muszáj volt tovább lépni és valami újat építeni. Setien nem fog szabad kezet kapni,lehet képtelen is lenne a változtatásra,ezt sose tudjuk meg. Amíg Piqué,Alba,Busquets,Roberto,Suarez és Messi a szezon 98%-ban kezdők,ha van alternatíva ha nincs,ha -1 a teljesítményük,ha nem addig nem lesz semmivel sem jobb. Alakulhatott volna máshogy a bajnokság,ha Messi egy fokkal élesebb,nem bukunk ennyi pontot ,de azon,hogy ez az alap kezdő 11 ebben a formában alkalmatlan arra,hogy kupákért valós esélyünk legyen,azon nem változtat.

Egyébként Barto el fogja küldeni a bl kiesés után,kell egy bűnbak megint.
Teljesen egyetértünk. De el se tudom képzelni, mi lesz a nyáron és kit hol talál a szezonkezdet Barto utolsó évében.
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3186
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2020.07.17. 08:00:00

Anno Pep szabad kezet kaphatott,más volt. Akkor is fejek hullottak,nagy nevek a kezdőből,mert muszáj volt tovább lépni és valami újat építeni. Setien nem fog szabad kezet kapni,lehet képtelen is lenne a változtatásra,ezt sose tudjuk meg. Amíg Piqué,Alba,Busquets,Roberto,Suarez és Messi a szezon 98%-ban kezdők,ha van alternatíva ha nincs,ha -1 a teljesítményük,ha nem addig nem lesz semmivel sem jobb. Alakulhatott volna máshogy a bajnokság,ha Messi egy fokkal élesebb,nem bukunk ennyi pontot ,de azon,hogy ez az alap kezdő 11 ebben a formában alkalmatlan arra,hogy kupákért valós esélyünk legyen,azon nem változtat.

Egyébként Barto el fogja küldeni a bl kiesés után,kell egy bűnbak megint.
Tomix354
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1054
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2020.07.16. 23:29:45

Bíztam benne, hogy kicsit felpörgeti a csapatot, de túl nagyon volt végül a kabát. Legalább így mindenkinek egyértelmű lett, hogy a kerettel van a legnagyobb baj. Jöhetett volna bármilyen jó edző, nem hozott volna 7 pontot.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.07.16. 23:23:53

baas11 írta:
2020.07.16. 23:13:52
Ez az ember megis mire olyan buszke es magabiztos...az 1 szem Villa elleni mecs miatt ? Az nrm semmi !Mert higy mast nem lehet emliteni...
Egyszer kapnék olyan állást, mint ő.
Mondjuk Harvardon római jog oktató.

Na kb ennyi köze van neki is a legmagasabb szinthez.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
baas11
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1232
Csatlakozott: 2007.08.02. 11:19:13
Tartózkodási hely: Közép-pálya

2020.07.16. 23:13:52

Ez az ember megis mire olyan buszke es magabiztos...az 1 szem Villa elleni mecs miatt ? Az nrm semmi !Mert higy mast nem lehet emliteni...
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3186
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2020.07.07. 08:02:10

Samper írta:
2020.07.06. 19:20:06
Fogalmam sincs, hogy miben sántikál Barto edző- és átigazolási ügyben. De hogy csinál meglepetést, azt biztosra veszem.
Semedot is elcseréljük egy 30 éves olasz ligás jobbhátvédre.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.07.06. 19:20:06

Fogalmam sincs, hogy miben sántikál Barto edző- és átigazolási ügyben. De hogy csinál meglepetést, azt biztosra veszem.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.07.05. 18:06:18

Benne van a szerződésében, hogy a Barcaba bármikor elmehet. Alkupozíció. Kérdés, hogy Bartonak van-e alternatív edző - jelöltje. Ha nincs, Xavi diktál.
hau30
Capitá del Barça
Hozzászólások: 839
Csatlakozott: 2008.05.19. 19:31:35
Tartózkodási hely: Pécs

2020.07.05. 17:11:40

mark watney írta:
2020.07.05. 15:09:10
OFFICIAL: Al-Sadd renew Xavi’s contract to continue as manager for the 2020-21 season.
Hála az égnek! Nem csalódtam benne.
Válasz küldése