Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
8
9%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
29%
Más
32
37%
Nem hoznék senkit
16
19%
 
Szavazatok száma: 86
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2020.07.20. 14:03:21

Bacsa írta:
2020.07.20. 13:00:21
Állítólag a PSG 80 millió + Dembelé áron elengedné Neymart.

Messi, Griezmann, Neymar, Fati, Trincao, Suárez támadósor jó lehet.
Aztán ebből az lenne, hogy ez a trió csapágyasra lenne járatva, Griezmannból lenne egy stabil csere, Fati megkapná a kupát Trincao-nek meg még epizódszerep sem jutna.
Papíron nagyon szépen néz ki, a valóság az teljesen más. Másrészről ha Dembélét savazzuk a sérülései miatt, Neymar az utóbbi 2-3 évben annyit volt a pályán mint az orvosi szobában, nálunk pedig tapasztalat, hogy sokkal könnyebben sérülnek a játékosok.
Forca Barca!!!!
Bacsa
Barça B
Hozzászólások: 44
Csatlakozott: 2020.01.29. 11:01:18

2020.07.20. 13:00:21

Állítólag a PSG 80 millió + Dembelé áron elengedné Neymart.

Nagyon nem tetszett ahogy Neymar sunyi módon "eladta" magát annak idején. Nagyon nem tetszett, hogy azóta folyamatosan követelődzött, pereskedett a Barcaval.
Az sem igazán vonzó, hogy sokat volt sérült az elmúlt években, és ő sem lesz fiatalabb.
De ha ezen az áron visszavehető, akkor én rámondanám az igent.
Dembelétől sokat vártam, de már nem hiszek benne, és nehéz lenne olyan áron eladni, amely nem lenne nagy bukás. Így viszont lényegében komolyabb bukás nélkül passzolnánk el, és Messi is boldog lenne Neymar visszajövetelétől; és 2-3 évet még együtt elfociznának. És talán van még Neymarban azon túl is 2-3 év.
Az is jó lehet, hogy Neymar érkeztével talán nem jönne Lautaro. Tudom, hogy még fiatal, de semmi extrát nem látok benne. (Dembelében sokkal több potenciál volt/van, pedig fiatalabb Lautarónál.)
Messi, Griezmann, Neymar, Fati, Trincao, Suárez támadósor jó lehet.

Ha Coutinhót is sikerülne valahogy eladni egy angol csapathoz, és Rakitic, Braitwaite, Firpo, Umtiti is hozhat összesen + 100 millió körül, akkor lenne pénz a védelem (De Ligt, Tagliafico) és a középpálya rendbetételére is.

A középpályán De Jong, Puig, Busquets, Vidal, S. Roberto, Pjanic mellé kellene egy ember (pl. Thuram, De Beek). De Bryne a City felmentésével sajnos sansztalan. (Egyébként Busquetstől szabadulnék, de őt nem fogják eladni.)
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2162
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Szatmárnémeti

2020.07.18. 09:22:06

Szeretnék éns is FM-ezni egyet, úgy a magam szórakoztatása végett. De ha néhányan elolvassátok, annak különösen fogok örülni. :mrgreen: Végigfutok a keret összes játékosán s leírom, mit kezdenék velük.

👍 Akiket megtartanék

1. Ter Stegen (28 éves): Egyértelmű a helyzet vele kapcsolatban, világklasszis szinten véd, a csapat legbiztosabb pontja, védésekben, passzolásban és higgadtságban kitűnő. Talán Oblak és Alisson mellett a világ legjobb 3 kapusa között említhető.
- - - - -
2. Semedo (26 éves): Én még mindig azok közé tartozom, akik szeretik a játékát. Jó nézni a dinamikáját, a lelkesedését, nagyon tipikus atléta fizimiskája van, amire szükség van a csapatban. Vannak néhányan, akikkel kapcsolatban az a benyomásom, hogy jobban megszervezett szisztémában sokkal kiemelkedőbben tudnának játszani. Számomra ő egy ilyen pont.
3. Roberto (28 éves): Bár nem tartozik a kedvenceim közé, sokszor nyújt jó teljesítmény, volt néhány emlékezetes megindulása is az elmúlt években, azok mindig rávilágítanak, mennyire jó, hogy tud váratlant húzni. Az, hogy több poszton is bevethető, sokszor hátrány, de kiegészítő embernek tökéletes lehet.
4. Piqué (33 éves): Valószínűleg sokan nem értetek egyet ezzel a döntéssel, de szerintem ő még maradhatna egy évet, aztán visszavonulhat. Klasszis védő, csak fejben nincs mindig ott, sokat segíthet a fiataloknak a tapasztalatával, és hangsúlyozom: ha picit tudatosabb taktika és motiválás folyna a vezetők és az edzői stáb részéről, ő is érték lenne. A játékperceit viszont csökkenteni kéne.
5. Lenglet (25 éves): Nem klasszis, de megbízható munkát végez, nem építeném le egy szezon alatt mindkét védő. Megszokta a környezetet, az egyik alapvető választás lenne jövőre.
6. Araujo (21 éves): Idén kicsit belekóstolt abba, milyen is a Barcában játszani (mondjuk idén nem lehetett túl nagy élmény) és az 5 meccséből 4-en kifejezetten ígéretesnek tűnt. Talán megnyerte a csatát Todibo-val szemben, bár nekem a francia alapvetően szimpatikusabb. Jövőre növelném a meccsei számát, lehet, hogy belőle egy fontos láncszem válhat az új csapatban.
- - - - -
7. De Jong (23 éves): Egyelőre nem váltotta meg a világot, de messze a jobban teljesítő játékosok közé tartozik. Ha megkerül a posztja és valamirevaló taktika is támogatja őt, a jövő egyik nagyja lehet.
8. Pjanic (30 éves): Nem igazán tudom, mire számítsunk tőle, de mivel most vettük, nyilván nem adnám el. Valószínűleg motiváltabb lenne a Rakitic/Busquets duónál, úgyhogy a csapatban a helye.
9. Riqui Puig (20 éves): Kezdem nagyon megszeretni a srácot, nem egy meccsen volt a csapatunk legjobb középpályása, borzasztóan agilis, intelligens, előre játszik, lelkes. Talán az egyik legjobb terméke a La Masía-nak, mindenképpen a csapatban s egyre többször a kezdőben a helye.
10. Arturo Vidal (33 éves): Tudom, tudom, hogy ez megint nem egy tiszta döntés. Bevallom őszintén, kínkeservesen vizsgálom a Busi-Raki-Vidal hármast, hogy kit kéne megtartani. Vidal mellett annyi szól, hogy az egyik leggólerősebb játékosunk volt idén, és a túlkapásai mellett még mindig nagyon keményen hajt. Erre a mentalitásra szükségünk van, nem sérülékeny és a kor sem látszik rajta annyira. Persze kevesebb szerepet kapna az eddiginél.
- - - - -
11. Messi (33 éves): Kicsit rossz látni, hogy sokak szemében mennyit zuhant és milyen sokan őt okolják a sikertelenségért. Nyilván idén a jelenlétének negatív oldala is jól látszott, én mégis azt gondolom, kincs ő nekünk és nem szabadna megválni tőle. Remélem, hogy innen vonul vissza és egy olyan rendszerben, amelyben többet pihenhet és valahogy több levegőt enged a társainak, még 1-2 évig csillogni látjuk.
12. Ansu Fati (17 éves): Még mindig ijesztő belegondolni, hogy milyen fiatalon robbant be a srác. Őstehetség, akinek viszont még sokat kell tanulnia. Nem kérdés, hogy jövőre legalább ekkora vagy akár nagyobb szerepet kéne kapnia.
13. Griezmann (29 éves): Nem váltotta meg a világot, voltak bőven meccsek idén, amikor én is a fejemet fogtam, ugyanakkor néha látszott, hogy tudna ő, hogyha visszatérne az önbizalma s összeállna a csapat taktikailag. Elengedte a sallangjait, amit Atleticoban láttunk tőle, remélem a kedve is visszatér. Kicsit a vezetőség és edzői stáb és egyes játékosok töketlensége rányomta a bélyeget az ő szezonjára is.
14. Trincao (20 éves): Egy percet sem láttam játszani, viszont mindenhol jókat írnak róla, szép szezont zárt a Bragával. Lehet, hogy nagy érték lesz számunkra, majd kiderül.
15. Braithwaite (29 éves): Bár csak epizódszerep jutna neki, a hozzáállása példás és sokkal szívesebben látom őt a pályán, mint Suárezt. Küzd, dolgozik és jól érzi a kaput is, csak kevés lehetőséget kapott.

❓ Akikről nem tudok dönteni

1. Neto (30 éves): Szinte mindegy, hogy ő vagy egy másik portás lesz a második számú kapus jövőre. Keveset kell játszania (remélhetőleg), semmi extrára nincs szükség.
2. Pena (21 éves): Ugyanaz, szinte mindegy, rendben van.
- - - - -
3. Todibo (20 éves): Én nagyon szerettem, mikor itt játszott, de szemmel láthatóan nem igazán bíznak benne. A Schalke idén tavasszal katasztrofális teljesítményt nyújtott, nem tudom, mennyire felelős ő ezért (talán 8-10 meccset játszott).
4. Wagué (21 éves): Nice-ben sem volt alkalma bizonyítania a rátermettségé, ha vállalja az epizódszerepet, maradhat.
- - - - -
5. Rakitic (32 éves): Az év második felében már voltak jobb meccsei, kérdés, milyen pénzt lehetne érte kapni. Minden bizonnyal tud ő még ezt-azt adni a csapatnak, de egyre távolodik a kezdőtől (joggal).
6. Oriol (!) Busquets (21 éves): Nem volt rossz szezonja a Twente-ben, de a világot nem váltotta meg. A vékonyka középpályán talán jól fogna egy olyan saját nevelés, aki kipróbálta magát már egy nevesebb első-osztályban is. Játszani nem sokat láttam, a vélemények róla felemásak.
- - - - -
7. Luis Suárez (33 éves): Nem igazán tudom hova tenni őt, már csak a nagyon nehéz helyzeteket oldja meg, a könnyűekbe rendre belehibázik. Talán a csapatmorálra sincs jó hatással, bár őt nehéz lenne "rávenni", hogy elhagyja Barcelonát. Talán jobban meglennénk nélküle.

❌ Akiktől megválnék

1. Umtiti (26 éves): Alapvetően sokkal jobb védő Lenglet-nél és a jelenkori Piqué-nél is, de a sérüléses kálváriája és hozzáállásbeli problémái ellehetetlenítették a helyzetét. Mindenképpen meg kell válni tőle.
2. Jordi Alba (31 éves): Nekem elegem lett abból, hogy mennyit hibázik mostanság, nem kiszámítható és számtalan rossz döntést hoz. Csak Messinek képes passzolni s féket jelent a csapatnak. Megválnék tőle. Nagy örömmel.
3. Miranda (20 éves): Nem nyújtott túl jó teljesítmény a Schalke-ban sem.
4. Firpo (23 éves): Korrekt srác, de nem kellett volna leigazolnunk. Nem volt meggyőző egyáltalán.
- - - - -
5. Sergio Busquets (31 éves): A legnagyobb fék a csapatban, számtalan hajmeresztő hibával. A nagyon közül ő és Alba lenne az, akitől már most nagy örömmel megválnék.
6. Alena (22 éves): A Betis kezdőjébe sem tudta beverekedni magát, innentől számomra egyértelmű, hogy nincs rá szükségünk.
7. Matheus Fernandes (22 éves): Nem is értem, mi volt ez a business. Semmit nem csinált a Valladolidban.
8. Coutinho (28 éves): Sajnálom, hogy nem állt össze az ő karrierje, a Bayernben sem lett közönségkedvenc, pénzzé kéne tennünk.
9. Rafinha (27 éves): Mindig szerettem az Alcantara tesókat, de sajnos neki ez a kaland nem jött össze. Kár áltatni, menjen nyugodtan olyan helyre, ahol játszhat és jól érzi magát.
- - - - -
10. Dembélé (23 éves): Szerintem itt nincs is mit magyarázni.

✅ Akiket leigazolnék

1. David Alaba (28 éves): Világklasszis balhátvéd, aki középen is bevethető adott esetben. Védekezésben is erős, tökéletes erősítés lenne a bal oldalra. Én rögtön a kezdőbe pakolnám, bár nagyon kevés esélyt látok az érkezésére.
2. Eric García (19 éves): Egy darabig nálunk pallérozódott, a Cityben idén már 11 meccsen szerepelt a PL-ben, ami komoly fegyvertény. Jó teljesítményt nyújtott, lehetett is hallani híreket arról, hogy érdeklődünk (a menedzsere Puyol).
3. Fiatal balhátvéd a B-ből (Akieme?)
- - - - -
4. Thiago (29 éves): Sosem fog ez a transzfer megvalósulni, valószínűleg amúgy is Liverpoolban fog kikötni. Ugyanakkor sokat dobna a középpályánkon, nagyon bírom a srácot.
5. Ndombele (23 éves): Mindig is szerettem az erős, izmos védekező középpályásokat. Ndombele nagyon nagy arc, a Tottenham sem igazán ragaszkodik érte, ugyanakkor valószínűleg még csak fel sem merül a leigazolása. Lehet, hogy nem is válna be, én ettől még álmodozhatok róla. :D
- - - - -
6. Collado (21 éves): Felhoznám a B-ből, elől kb. megvagyunk, bőven elég lesz vele kiegészíteni a támadó szekciónkat.

⚽️ A csapat 2020/2021-re

Ter Stegen/Neto/Pena
- - - - -
Semedo/Roberto/Wague – Piqué/Garcia/Todibo – Lenglet/Araujo – Alaba/fiatal
- - - - -
Ndombele/Pjanic/Oriol
Puig/Rakitic/Vidal – De Jong/Thiago
- - - - -
Messi/Trincao – Suarez/Braithwaite – Griezmann/Fati/Collado

Megjegyzés: Tudom, hogy számtalan dolog csak az én preferenciáimra van alapozva, de már rég szerettem volna egy ilyet összeírni. A nagy öregeket én nem pakolnám el mind, és azért másképp tekintek Messire és Piqué-re, mint például Busira vagy Albara. Sajnos nem valószínű, hogy túl nagy változások lennének idén, de én nagyon örülnék valami hasonlónak.
més que un club
Gaillard
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 303
Csatlakozott: 2019.04.03. 06:01:56

2020.07.17. 19:08:20

Jude Bellingham valószínűleg 22,5 millió fontért megy Dortmundba.
Azt hiszem ennyiért nyugodtan jöhetett volna Vidal/Rakitic/Busquets helyére.
Peter
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3229
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.07.17. 13:41:44

A profi labdarúgás nem retro....classic house....vagy nosztalgia fellépés....!
Jól megfizetett játékosoktól minimális elvárás, ha a játék nem is megy (nem is mehet mindíg, ők is emberek), de legalább a csúszás, mászás, küzdeni akarás működjön.....nos, itt semmi sem működik a jó fizetéseket kivéve....a csapat jelentős része túlkoros, másik része alkalmatlan....KI KELL PUCOLNI AZ ÖLTÖZŐT....mielőtt még Ter Stégen, Puig, Fati, de Jong nem mennek el........
Messi maradjon....tőle lehet tanulni....egy félidőre bármikor bárki ellen kíváló még egy - két évig.

Piqué....vele kell kezdeni a takarítást, a focihoz évek óta semmi köze...."üzletember, politikus jelölt"...az öltöző méregfoga!

Jöjjenek a fiatalok....részben saját utánpótlásból, részben igazolásokból....le kell venni az eredménykényszert....akarjanak, küzdjenek....aztán lehet csiszolni és finomítani, hangolni a dolgokat....csak legyen már valami ÚJ....!!!

Gondolom Ti is szívesebben néznétek egy fiatal, félelmet nem ismerő, bátor csapatot, aki majd kell, hogy kapjon néhány pofont is....de legyen benne potenciál...!

Ja....én Ney-t visszavárnám.....szerintem nagyon kellene!
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2020.07.17. 10:35:51

Ugy vélem Ter Stegen-Semedó-Messi-DeJong-Fahti-Puig kivételével mindenki mehet amerre lát. Vita folyik Neyrő-nagyon kell, mert kreativ.
Hogy kik jöjjenek gözöm sincs, mert könnyü ide neveket irni, ha nem adják Őket vagy nem ide vágynak. Különben ennyi uj és jó játékost hozni ennyi pénzből nem lehet.
Azt olvasom, hogy nem lelkesek -látni is -nem tudja az edző felrázni Őket. De ennyi pénzért még külön lelkesités is kell, hát...
Zolika10
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 427
Csatlakozott: 2007.07.26. 21:16:01

2020.07.16. 23:48:17

Nyugodtan lehet Lajost is a listára tenni. Sajna már nem tudja megütni a szintet. Van egy nagyon fiatal Fati, van egy Lajosunk aki az átlépős cselnél illetve az állandó "csapkodásainál" megakadt a szint, van egy Grizink, akitől 3 jó meccset sorozatban nem igen láttunk, illetve egy Dembele, aki két évben játszott 20 meccset. Messiben meg hiába van benne a zsuga, sajnos már kopik megfele. Én úgy látom, hogy ez a támadó szekció nem az igazi. Ahogy lejjebb is írták, 4-3-1-2ben lehetne korrigálni a kérdést, de előre olyan játékosok kellenek, mint pl anno Eto'o volt, gyors és robbanékony.
Hattrick: Tatabánya City
Tomix354
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1054
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2020.07.16. 22:53:32

fanbarca írta:
2020.07.16. 22:21:13
dorian01 írta:
2020.07.16. 21:24:06
Nem mondom, hogy annyit vártam (1-nek is örültem volna), de papíron nincs gyenge csapatunk! Ha mindenki úgy játszana, ahogy tud (pl. Gríz, De Jong, Suarez, Busi...), akkor az összes spanyol csapatot le kellett volna nyomni. De lehet, ez csak az én véleményem.
Én ezt kezdem kétségbe vonni. Szerintem csak a kapusposzt és a csatársor erős, az is csupán papíron. A védelem és középpálya egy visszafogott topcsapaté. Talán a Real és AtMa is erősebb.
+1
Nevekben kb. jók vagyunk, de ez nem a fifa. Csak a kapuban vagyunk meg, sehol máshol.

Dembele, Rakitic, Umtiti, Firpo mehet is nyáron. Kapott pénzből futnia kéne egy kezdő szintű középpályásra és egy középhátvédre. Csatársort illene megoldani Messi, Lajos, Gríz, Fati négyessel megfelelő rotálással. Első évben ez megtenné, össze kell rakni egy jó védelmet Stéga elé, majd következő évben lehet csatár posztra költeni.
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2162
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Szatmárnémeti

2020.07.16. 22:21:13

dorian01 írta:
2020.07.16. 21:24:06
Nem mondom, hogy annyit vártam (1-nek is örültem volna), de papíron nincs gyenge csapatunk! Ha mindenki úgy játszana, ahogy tud (pl. Gríz, De Jong, Suarez, Busi...), akkor az összes spanyol csapatot le kellett volna nyomni. De lehet, ez csak az én véleményem.
Én ezt kezdem kétségbe vonni. Szerintem csak a kapusposzt és a csatársor erős, az is csupán papíron. A védelem és középpálya egy visszafogott topcsapaté. Talán a Real és AtMa is erősebb.
més que un club
Avatar
dorian01
Barça B
Hozzászólások: 60
Csatlakozott: 2020.06.16. 15:06:16

2020.07.16. 21:24:06

Nem mondom, hogy annyit vártam (1-nek is örültem volna), de papíron nincs gyenge csapatunk! Ha mindenki úgy játszana, ahogy tud (pl. Gríz, De Jong, Suarez, Busi...), akkor az összes spanyol csapatot le kellett volna nyomni. De lehet, ez csak az én véleményem.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.16. 21:03:08

dorian01 írta:
2020.07.16. 19:54:26
Mert valljuk be: ebben a csapatban minimum 2 kupa volt ebben a szezonban! Minden spanyol csapatnál erősebb a keretünk papíron, de valahogy idén mindenki leblokkolt.
Dehogy volt ebbe a csapatba minimum 2 kupa.
Keresd vissza akár itt a hsz-eket, senki nem várt már semmit a Valverde-csapattól. A bajnoki esélyeink is csak a Real gyengesége miatt voltak komolyabbak.

Idén valahogy mindenki leblokkolt...
Az előző 2 szezonban is sikerült leblokkolni, tavaly még a kupát se tudták hozni...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
dorian01
Barça B
Hozzászólások: 60
Csatlakozott: 2020.06.16. 15:06:16

2020.07.16. 19:54:26

Az a baj, hogy nem abból kell vagy kéne kiindulni, ami benne van a csapatban, hanem amit mutat :D
Mert valljuk be: ebben a csapatban minimum 2 kupa volt ebben a szezonban! Minden spanyol csapatnál erősebb a keretünk papíron, de valahogy idén mindenki leblokkolt.

Én az előbb azért írtam, hogy aláírnám a Ney-Dembi cserét, mert nem szeretem a franciát! A brazilt se! De inkább ő, mint a francia!
Avatar
crixus
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1390
Csatlakozott: 2014.03.14. 14:43:58

2020.07.16. 18:12:24

Semmi szükseg ujabb szelsöre mint pl. Sancho (v. Neymar). Ameddig Messi kezdö - az lesz amig itt van - addig nem fogunk tudni szelsöt jatszatni vele, igy bukik a klasszik 4-3-3 is. Messi mar nem eleg robbanekony/gyors ahhoz a szelsö-jatekhoz, ami ebbe a rendszerbe kell. Rengeteg labdat adtunk el illetve tamadas akadt el ebben a szezonban azon, hogy Messi a oldalvonaltol akart megindulni es 2-3 emberen atmenni. Ez neki mar nem megy. Ha ki akarjuk aknazni a kepessegeit akkor közepen kell jatszania. Az ö igazi pozicioja a közepcsatar mögötti tamado/elöre tolt tamado közeppalyas lenne. Igy viszont akkor vagy atallunk 4-4-1-1-re vagy 4-3-1-2-re. Ezt az edzö dolga lenne eldönteni hogy melyik taktika lenne elönyösebb.
Ez alapjan latnam szivesebben itt Lautaro-t mint Neymart vagy Sancho-t. Igy konstans 2 közepcsatarral tudnank felallni, akik Messi elött lennenek, Suarez/Lautaro/Griezmann triobol jatszana mindig kettö. Suarez ugysem bir mar ki 60-70 meccset egy szezonban kezdökent, illetve biztosan lesznek serülesek is. Mellettük Trincao es Fati lennenek beugrok, akik adott esetben Messinek is adhatnanak par meccs pihenöt.
Ez a taktika adja magat a közeppalyank miatt is. Busquets,Pjanic,De Jong,Vidal,Roberto,Rakitic, (innen tavozo biztos lesz) nevsor nem eppen kreativ, dinamikus focira hivatott, inkabb defenzivebb focira alkalmas ami nem is artana az idei csapatvedekezes tükreben. Ha a csapat mozgasat a vedekezesnel jobban meg tudnank szervezni jol szürne a közeppalyank. Az adottsagok megvannak hozza.
Avatar
szbsz
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 320
Csatlakozott: 2018.11.06. 12:25:42

2020.07.16. 18:09:50

Úgy fest a City is rámegy idén Lautarora. Lehet nekik több pénzük van rá mint nekünk. :mrgreen:
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Barca_10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2009.06.27. 15:50:43

2020.07.16. 15:56:46

Matyi, őket adnám el aztán a befolyt pénzből-ami olyan £60 millió maximum-plusz egy kis extrából meg is lenne Sancho. Több kraft van benne mint a Lautaro gyerekben, hiába nem egy poszt.
De az igazság az, hogy ezzel sem lennénk túlságosan beljebb mert akkor középcsatár kéne, Lajos az egyedüli a keretben.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.07.16. 15:15:32

Én vigyáznék már a dortmundiakkal, nem egy és nem is kettő sült már be, miután eljött onnan.

Persze nem törvényszerű, hogy Sancho is így jár, de ésszerű keretek között hoznám csak.
Mondjuk egy Dembele-Sancho csere :mrgreen:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2020.07.16. 15:00:55

Ennyire azért nem egyszerű, hogy odaadjuk Dembelet és Lajost, aztán a miénk is Sancho.
Barca_10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2009.06.27. 15:50:43

2020.07.16. 14:49:52

tudnám minek üldözik folyamatosan a bulibáró neymart vagy az olasz ligában is középszer lautarot mikor ott volt werner mai piacon diszkontáron aki évek óta szépen termelt a lipcsében.
ha meg szélső kell akkor adják el dembelét, suarezt, aztán hozzák Sanchot.
persze ebből sem lesz semmi, minek is ábrándozni róla.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Avatar
Rinku
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2009.08.02. 14:28:48

2020.07.16. 14:30:20

A gyerek ráfsott kifelé menet a lábtörlőre, végigkente vele az ajtót, elvárta utána, hogy a cipőjének tisztítását kifizesse a klub, aztán ácsingózik vissza. Ennél súlyosabb, hogy több ember agyban még mindig itt tart, hogy ő kell ide. Nincs már eléggé mélyen a csapatmorál, és véletlenül sincs évtizedek óta látott klikkesedés. Pont a kis latin cimbalom hiányzik ide még. :) És akkor csodálkoztok, hogy miért olyan a fórum, amilyen, miért nincs kedve írni senkinek. Ehhez mit írjon még bárki is? Én is csak 2 meeting között teszem, mert már unom a 9gaget (/coming out)
Football, bloody hell. /SAF/
Argyelus
Barça B
Hozzászólások: 72
Csatlakozott: 2004.10.12. 07:26:07

2020.07.16. 14:06:45

dorian01 írta:
2020.07.15. 21:14:45
Camp Nou99 írta:
2020.07.15. 19:21:24
https://www.sport.es/es/noticias/televi ... no-8040322 Kövezzetek meg de én ezt aláírnám. 80+ Dembi
Ha rajtam múlna, már mindkettő a repülőn lenne! :D Na nem azért, mert a brazil nagy kedvencem (kifejezetten nem kedvelem amiatt, ahogy elment), de ennél az üveglábú Dembinél még őt is szívesebben látnám a keretben! Arról nem is beszélve, hogy milyen reklámértéke van :D
AZért azt is nézzétek, hogy Ney bizony nagyon sokszor volt sérült a PSG-ben is. Na jó nem annyit mint Dembele.
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3186
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2020.07.16. 12:49:10

Inkább adjuk el akkor Dembelét valamennyiért,és az érte kapott pénzt rakjuk bele egy kh-ba. Elmegy Umtiti,de ha marad akkor se érünk vele sokat. Marad Piqué,Lenglet és Araujo. Ez a legkarcsúbb csapatrészünk kb. Még egy 18 éves fiatalt nem érdemes hozni,úgy se teremtene semmilyen versenyhelyzetet.

Előre meg ott van Messi és Fati(igen,kor ide vagy oda,neki jövőre kezdőben a helye) a harmadik helyért meg úgy is Griez és Suarez versenyzik majd. 1 szezon után nem fogjuk eladni a franciát,mivel 2 évig ment érte a hajsza. Suarez meg nem hinném,hogy lelép.

Mondjuk a legjobb az lenne,ha ugranánk 1 évet,az elnökválasztás utánig. Lényeges változás úgy sem lesz most nyáron.
RA7
Jugador del Barça
Hozzászólások: 128
Csatlakozott: 2020.05.12. 04:22:04

2020.07.16. 10:24:40

Meridiane írta:
2020.07.16. 10:20:21
RA7 írta:
2020.07.16. 09:55:39
Arthur8 írta:
2020.07.15. 22:00:48
Nagyon remélem , hogy nem jön Neymar. Nem kell ide még egy ekkora ego , aki a 30-as éveihez közelít és csillagászati fizetése lenne és egy újabb játékos, akit majd nem lehet lecserélni. Elegem van már belőle és a balhéjaiból. Fatinak annyi is lenne a Barcában szerintem egy olyan 3-4 évre, ami valószínüleg a távozását jelentené. Fati 17 éves baromi jól kezdett, érti a Barca játékát, itt akar játszani és odateszi magát a csapatért. Meg kell, hogy kapja az esélyt legalább. A la masia miatt is meg kell kapnia az esélyt meg azért is mert baromi tehetséges. Ha ő nem kapja meg a lehetőséget ilyen bemutatkozás után akkor ki fogja?! Milyen üzenet lenne ez az utánpótlásnak?!
Szerintem Neymar eljátszotta az esélyét. Nem érdemli meg , hogy a Barcában játszott , akármennyire ügyes játékos. Baromi csúnyán ment el , beperelte a Barcát. Már az egy vicc , hogy ezek után szóba áll vele a Barca. Nem kéne még nagyobb hülyét csinálnia magából a klubnak , mint amit az utóbbi időben csinált. Most már lassan úgy kéne viselkedni, mint egy top klubnak , ami a játékosok felett áll.
A La Masia felé már rég megvolt az üzenet Barto alatt. Nem lenne új keletű a dolog.
Ugyanez a válaszom arra is hogy nem kéne még nagyobb hülyét csinálnia magából a klubnak. Ezek már mind megtörténtek. Majd talán jövő nyáron elindul a változás.
Fati mellet állok én is, de ha azt a részét nézzük hogy Dembele megkora fizetést visz el, mennyit játszik akkor ezerszer inkább Neymar, aki bármikor eltud dönteni egy meccset és későbbiekben is kaphatunk érte valami egy kínai vagy akármilyen másik csapattól, ami Dembiről nem mondható el.
Neymar - Suarez - Messi mögött értelmes edző adna lehetőséget Fatinak és Trincaonak a fejlődésre, ez nem azon múlik. Minden 2-3.meccsen kezdene valamelyik, ha lenne elképzelés a jövőt illetően.
Azt mondjuk ne felejtsük el, hogy előre ott van még Antoine Griezmann, és várhatóan Lautaro Martínez is... így a fiatalok a sörmeccseken sem biztos, hogy lehetőséget kapnának... :(
Griezmanntól egy az egyben megválnék ez nem kérdés. Egy szélső és egy irányító kell. Suarez utód ha eddig nem jött akkor még 1 évet várhat. Egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy Lautaro kell
Meridiane
Barça B
Hozzászólások: 33
Csatlakozott: 2009.08.18. 20:59:40

2020.07.16. 10:20:21

RA7 írta:
2020.07.16. 09:55:39
Arthur8 írta:
2020.07.15. 22:00:48
Nagyon remélem , hogy nem jön Neymar. Nem kell ide még egy ekkora ego , aki a 30-as éveihez közelít és csillagászati fizetése lenne és egy újabb játékos, akit majd nem lehet lecserélni. Elegem van már belőle és a balhéjaiból. Fatinak annyi is lenne a Barcában szerintem egy olyan 3-4 évre, ami valószínüleg a távozását jelentené. Fati 17 éves baromi jól kezdett, érti a Barca játékát, itt akar játszani és odateszi magát a csapatért. Meg kell, hogy kapja az esélyt legalább. A la masia miatt is meg kell kapnia az esélyt meg azért is mert baromi tehetséges. Ha ő nem kapja meg a lehetőséget ilyen bemutatkozás után akkor ki fogja?! Milyen üzenet lenne ez az utánpótlásnak?!
Szerintem Neymar eljátszotta az esélyét. Nem érdemli meg , hogy a Barcában játszott , akármennyire ügyes játékos. Baromi csúnyán ment el , beperelte a Barcát. Már az egy vicc , hogy ezek után szóba áll vele a Barca. Nem kéne még nagyobb hülyét csinálnia magából a klubnak , mint amit az utóbbi időben csinált. Most már lassan úgy kéne viselkedni, mint egy top klubnak , ami a játékosok felett áll.
A La Masia felé már rég megvolt az üzenet Barto alatt. Nem lenne új keletű a dolog.
Ugyanez a válaszom arra is hogy nem kéne még nagyobb hülyét csinálnia magából a klubnak. Ezek már mind megtörténtek. Majd talán jövő nyáron elindul a változás.
Fati mellet állok én is, de ha azt a részét nézzük hogy Dembele megkora fizetést visz el, mennyit játszik akkor ezerszer inkább Neymar, aki bármikor eltud dönteni egy meccset és későbbiekben is kaphatunk érte valami egy kínai vagy akármilyen másik csapattól, ami Dembiről nem mondható el.
Neymar - Suarez - Messi mögött értelmes edző adna lehetőséget Fatinak és Trincaonak a fejlődésre, ez nem azon múlik. Minden 2-3.meccsen kezdene valamelyik, ha lenne elképzelés a jövőt illetően.
Azt mondjuk ne felejtsük el, hogy előre ott van még Antoine Griezmann, és várhatóan Lautaro Martínez is... így a fiatalok a sörmeccseken sem biztos, hogy lehetőséget kapnának... :(
RA7
Jugador del Barça
Hozzászólások: 128
Csatlakozott: 2020.05.12. 04:22:04

2020.07.16. 09:55:39

Arthur8 írta:
2020.07.15. 22:00:48
Nagyon remélem , hogy nem jön Neymar. Nem kell ide még egy ekkora ego , aki a 30-as éveihez közelít és csillagászati fizetése lenne és egy újabb játékos, akit majd nem lehet lecserélni. Elegem van már belőle és a balhéjaiból. Fatinak annyi is lenne a Barcában szerintem egy olyan 3-4 évre, ami valószínüleg a távozását jelentené. Fati 17 éves baromi jól kezdett, érti a Barca játékát, itt akar játszani és odateszi magát a csapatért. Meg kell, hogy kapja az esélyt legalább. A la masia miatt is meg kell kapnia az esélyt meg azért is mert baromi tehetséges. Ha ő nem kapja meg a lehetőséget ilyen bemutatkozás után akkor ki fogja?! Milyen üzenet lenne ez az utánpótlásnak?!
Szerintem Neymar eljátszotta az esélyét. Nem érdemli meg , hogy a Barcában játszott , akármennyire ügyes játékos. Baromi csúnyán ment el , beperelte a Barcát. Már az egy vicc , hogy ezek után szóba áll vele a Barca. Nem kéne még nagyobb hülyét csinálnia magából a klubnak , mint amit az utóbbi időben csinált. Most már lassan úgy kéne viselkedni, mint egy top klubnak , ami a játékosok felett áll.
A La Masia felé már rég megvolt az üzenet Barto alatt. Nem lenne új keletű a dolog.
Ugyanez a válaszom arra is hogy nem kéne még nagyobb hülyét csinálnia magából a klubnak. Ezek már mind megtörténtek. Majd talán jövő nyáron elindul a változás.
Fati mellet állok én is, de ha azt a részét nézzük hogy Dembele megkora fizetést visz el, mennyit játszik akkor ezerszer inkább Neymar, aki bármikor eltud dönteni egy meccset és későbbiekben is kaphatunk érte valami egy kínai vagy akármilyen másik csapattól, ami Dembiről nem mondható el.
Neymar - Suarez - Messi mögött értelmes edző adna lehetőséget Fatinak és Trincaonak a fejlődésre, ez nem azon múlik. Minden 2-3.meccsen kezdene valamelyik, ha lenne elképzelés a jövőt illetően.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2020.07.16. 02:41:03

Neymart én szívesen láttam volna akár idén itt, nagyon kellett volna egy ilyen játékos, mint ő. Sanszos hogy nem a Real mögött kullognánk, ha a brazil és nem Griezmann lett volna a balszélsőnk.
Viszont mióta elment a PSG-be ő is legalább annyit volt sérült mint amennyi időt a pályán töltött. Amellett Fatinak is betenné a kaput.

Ugyanakkor ebben a Lautaro bizniszben sem látok semmi biztosat, az utóbbi időben talán a legnagyobb zsákbamacska lenne. Ami pozitívum nála, hogy még fiatal, bár a 22év már annyira nem számít kevésnek. A számai például nem olyan veretesek, 29 meccsen 13 gól nem túl egyedülálló egy támadóra nézve. Tehetséges, ez egyértelmű, de hogy 100+ milliót kiadjunk érte az enyhe túlzás.

Alabára jó lett volna rárepülni, de gondolom 1-2 évig még biztos a kezdőben akarják tartani, az osztrák pedig nem hiszem, hogy szeretne padozni, ahhoz azért túl jó is. Még akkor is ha a középső védő poszt se áll távol tőle.

A nevekkel is lehet dobálózni, meg hogy ki hol játszana, mi a taktika, de ami igazán meghozhatná a javulást az egy megfelelő edző lenne, ez a legfontosabb, de egyben a lgnehezebb is.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése