Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
66
46%
Nem, tovább kell lépni
78
54%
 
Szavazatok száma: 144
Avatar
szbsz
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 320
Csatlakozott: 2018.11.06. 12:25:42

2020.09.01. 11:08:08

Vakmacska írta:
2020.09.01. 10:30:01
Az ember agyal unalmában.
És mi van, ha Messi tudatosan csinálta ezt, hogy ő ingyen akar elmenni, de tudja, hogy ingyen nem mehet, nem engedik el.
És kezdődik a cicajáték, duzzog. Az emberek már balhéznak a vezetőség ellen, lejár az igazolási időszak, és ő itt marad. Persze csak emiatt.
Márciusban bukik a csürhe, és ő pedig örül, és azt mondja akkor már inkább marad.
Végre valaki átlát a szitán!
Az egészet közösen generálták Bartoval, hogy eltereljék a figyelmet a mutyizásokról plusz arról, hogy a beígért nagy változások helyett marad minden a régiben: Maradnak az amigok :arrow: a fiatalításnak annyi, amíg mindenki erről beszél pár transzfert szépen suttyomba véghez tudnak vinni, ezáltal levéve Koemanrol a nyomást!
Ennyi az egész sztori!
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2020.09.01. 10:30:01

Az ember agyal unalmában.
És mi van, ha Messi tudatosan csinálta ezt, hogy ő ingyen akar elmenni, de tudja, hogy ingyen nem mehet, nem engedik el.
És kezdődik a cicajáték, duzzog. Az emberek már balhéznak a vezetőség ellen, lejár az igazolási időszak, és ő itt marad. Persze csak emiatt.
Márciusban bukik a csürhe, és ő pedig örül, és azt mondja akkor már inkább marad.
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2020.09.01. 10:19:00

Amúgy visszakanyarodva az alaptémához. Nem akartam erről véleményt mondani, mert nagyon elfogult vagyok Messivel szemben, de ahogy nézem sokan el vannak tájolva a Messi féle eligazolás kapcsán.

Egyrészt mi a realitás? Van egy élő szerződése. Van egy brutál nagy kivásárlási ára. És 34 éves lesz.
Na most azt ne gondolja senki, hogy bármi meg tudja venni, mert a pénzügyi fair play sérül. Valószínűleg 3 csapat van ami ki tudná fizetni. A City, a United és a PSG.

A City érdeklődik, de most úszták meg a kizárást a BL-ből szóval 1000% hogy nem mennek bele egy bármilyen szempontból kockázatos igazolásba. Másrészt ahogy tegnap írtam kész a keretük. Mindenki azt várja, hogy Messi jusson valamire a klubbal és bontsanak szerződést. Mindenkit megnyugtatok ezzel az agytröszt bagázzsal nem hiszem, hogy bármire jut. Nem fogja elengedni Barto, szóval vagy megy a bíróságra vagy lázad, de akkor az utolsó világversenye is veszélyben lesz.

Abban az esetben pedig, ha valamire mégis jutnak arra senki ne számítson, hogy kapunk 200 milliót+ De Bruyne-t, / Bernardo Silva-t/ Gabriel Jesus-t/Sterling-et vagy legszebb álomban 200 milliót+ De Bruyne-t, +Bernardo Silva-t+ Gabriel Jesus-t+Sterling-et egy 34 éves játékosért. Hiába Messi az. Egyébként ha megnézitek a City minden évben brutál sokat költ, de olyat még sose csinált, hogy egy játékosra elver 100+milliót.

Amúgy hajlamosak vagyunk Messivel úgy csinálni mintha örökké Messi lenne. 34 éves. Ha a saját közegében marad akkor is látszik, hogy max 2-3 év van a karrierjében. Nehezen alkalmazkodik úgy helyzethez ezt tudjuk. Na én ha logikus lennék nem fizetnék ki érte ennyi pénzt az életbe sem. Új közeg. Más focikultúra, kiszakítjuk onnan ahol felnőtt. Nem is mai csibe. Túl kockázatos.

Ha a reklámértékével reálisan nézzük a valós értékét akkor is 100-150 millió közti lehet az ára a piacon.

Másrészt fujjoghatunk itt, hogy el akar menni, de nézzük már meg mi van. A klub koncepció nélkül működik minimum 3 éve. Beleszaladtunk a BL egyenes kiesésének legmegalázóbb vereségébe, ráadásul, az előtte lévő két évben is égtünk mint a rongy.
Új játékosokat venni nem tudunk, a nagy átalakítás eddig kimerült abban, hogy Suarez mehet innen és Messivel összevesztek. Eddig faxa átalakítás.
Év közben összeakasztott a sportigazgatóval a vezetőséggel nem egyszer. Pedig tudható, hogy nem az a kiálok velük vergődni tipús.
Nyilván mondhatjuk, hogy ő mint csk hibás a jelenlegi szituban, de egy ilyen asperger gyanús full introvertált figura ne legyen már csk bármekkora klubikon. Sose csinált olyan, hogy odaállt ha gáz volt és elmondta ez, ez és ez el volt cseszve. Nem ilyen a mentalitása. Ez nem hiba, csak erre a posztra pont nem ő az alkalmas.
Amúgy mondhatjuk, hogy megsértődött, hogy elzavarják az ombrékat de ez se történt még meg. Beszélt az edzővel a fene tudja mit és utána azt mondta, hogy elég volt.
Sok minden volt itt már és ez a 8-2 szerintem csak az utolsó csepp volt. Szidhatjuk meg lehetünk csalódottak, de nem tudjuk a tárgyalóasztaloknál mi hangzik/hangzott el. Ennyi sajnos...

Meg a nagy fujjogásban nézzük vegyük már ki a csapatból. Jé egyből nem vagyunk a Sevilla...se.

Azt azért nem kéne elfelejteni, hogy a klub nélküle soha nem ért volna abba a magasságba ahova ért.
Kép
Avatar
Cseri
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1784
Csatlakozott: 2010.11.19. 08:58:48
Tartózkodási hely: Pécs

2020.09.01. 10:02:04

Egyébként az Aspergernél elég gyakori hogy nehezen tanul meg beszélni és nyelveket kb egyáltalán nem. Ez mondjuk úgyhogy 20 éve európában van és nem beszél angolul kicsit alátámasztja. Vagy csak lusta. De pl az is tipikus ha valamiben nagyon tehetséges közben alap dolgokban pedig hiányosságot mutat. Lásd foci és kommunikáció :)

Akkor a magyarok többsége Asperger szindrómás, mert egyáltalán nem beszél semmilyen idegennyelvet? A mentális betegségeket, amúgy orvos állapítja meg, nem a sajtó.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.09.01. 09:57:35

Szerintem szimplán csak földönkívüli, és nehéz volt azt az 1 földi nyelvet is megtanulni neki :mrgreen:
sansz
Capitá del Barça
Hozzászólások: 843
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.09.01. 09:54:34

Nyiri81 írta:
2020.09.01. 07:48:27
geridoss írta:
2020.09.01. 01:28:05
Erről amúgy van valami hivatalos adat? Mert Romario egyszer lenyilatkozta, de hogy ő honnan szedte, azt nem tudom.
Szerintem nincs sehol. A viselkedése és nyilatkozatok alapján Asperger szindróma lehet, de lehet hogy csak introvertált :)
Egy pszichológustól olvastam, hogy így távolról nehéz ezt megmondani. Az autizmusnak is azért van sok fajtája. Van olyan ember, akiről felnőttként derül ki, hogy autista. Van aki csak simán különc és van aki már autista..igazából tök mindegy, az biztos, hogy egy nagy gyerek, mindig is gyerekesen viselkedett, amivel nincs gond alapvetően.
Az autizmus, ha igaz is, ha nem, tök mindegy, mert nem mentség semmire.

@LG "Sokan kritizálják, hogy nem szólal meg az ügyben. Valószínűleg nem véletlenül. Gondolom az ügyvédjei figyelmeztették, hogy bármit mond, Bartoék fel tudják ellene használni. Ezért én is csendben maradnék, és csak akkor szólnék a szurkolókhoz, ha pont került az ügy végére."

Bármilyen betegsége van Messinek, lehet neked is ugyanaz :D Nem.. Úgy gondolom, hogy könnyen mondod, hogy nem szólalnál meg..szerintem ezerből 999 megszólalna és vsz te is (mivel itt is képes vagy kommunikálni, érvelni, vitatkozni).
Ez a sportoló többször elmondta, hogy marad a Barcában (legutóbb asszem júniusban), többször elmondta, hogy a szurkolók mennyire csodásak és mennyit köszönhet nekik és mindent belead, hogy kiszolgálja őket. Ha te mondanál ilyet és kicsit is komolyan gondolnád, akkor igenis megszólalnál és nem hagynád a gyerekeket zokogni egy k. szó nélkül az út szélén a stadion mellett.
Lehet igazad van az ügyvédekkel kapcsolatban egy bizonyos pontig, de szögezzük le, hogy senki nem azt várja, hogy avasson bele minden részletbe mindenkit. Csak azt, hogy a folyamatos BL gyalázatok után valamit ÍRJON (vagy valaki helyette) a szurkolóknak, hogy belefáradt, nagyon szeret mindenkit, de nem megy vele a Barcelona. Nélküle neki is és a klubnak is van esélye magához térnie, ezért döntött úgy a szezon végével, hogy elmegy, így a legjobb mindenkinek. De többet nem árulhat el jogi okokból kifolyólag, amíg tart az egyezkedés a klub vezetőségével.
És akkor mindenki meghatódik, csak azok bökőjének az élét nem vennék el, akik eddig is utálták.

És ezt a szöveget ötvenszer átnézhetne az összes ügyvédje is. Konkrétan ehhez csak annyi kellett volna, hogy ne sz.rja le a szurkolóit, ezen nem nagyon van mit kimagyarázni. Sértődött gyerek, rugdossa a játékokat, leveri a tányért, csak mert mérges a volt kispajtására, mert elvette az uzsonnáját. A tönkretett játéknak és az eltört tányérnak semmi köze a dologhoz...
Avatar
Nyiri81
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1458
Csatlakozott: 2017.01.05. 23:06:25
Tartózkodási hely: BP

2020.09.01. 09:53:16

Xavier Hernandez írta:
2020.09.01. 09:50:00
Megy a Messi-fikázás ezerrel, autista, aspergeres... gratulálok, srácok.
Egyáltalán nem fikáztam. Hiányozni fog és klublegenda. Ez csak egy beszélgetés volt hogy több infó van arról hogy mentálisan nem teljesen egészséges. Ettől még nem vonom kétségbe a tehetségét és azt amit köszönhetünk neki.
Csak is Puyol
Avatar
Xavier Hernandez
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 265
Csatlakozott: 2018.01.04. 22:42:42
Tartózkodási hely: Barcelona

2020.09.01. 09:50:00

Megy a Messi-fikázás ezerrel, autista, aspergeres... gratulálok, srácok.

Akik elfelejtették volna, azok számára emlékeztetőül: az előző - amúgy gólszegény - szezonban Messi(25) és Suárez(16) összesen 41 gólt szállítottak, és Messi adta a legtöbb gólpasszt is (21, ami rekord) a bajnokságban:

https://www.sport.es/es/noticias/laliga ... 20-7596364

-41 gól, ami hiányzik a most induló szezonból, jó ha a 4.-5. hely összejön a végén.

Kicsit több tiszteletet a legendáknak!
Avatar
Nyiri81
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1458
Csatlakozott: 2017.01.05. 23:06:25
Tartózkodási hely: BP

2020.09.01. 08:55:30

Varatrix írta:
2020.09.01. 08:37:43
Pontosan ez a két elmélet áll szemben. A környezet állítja, hogy enyhe autizmus, amit aspergernek hívnak, a család meg azt mondja, hogy zárkózott személyiség.

Volt korábban olyan cikk, hogy Neymar azért jó futballista, mert alacsony az IQ-ja, ezért ösztönös döntéseket tud hozni a pályán. Xavi meg azért mert okos, és gondolkodik, ezért mindent átlát. Most akkor tégy igazságot!
Egyébként az Aspergernél elég gyakori hogy nehezen tanul meg beszélni és nyelveket kb egyáltalán nem. Ez mondjuk úgyhogy 20 éve európában van és nem beszél angolul kicsit alátámasztja. Vagy csak lusta. De pl az is tipikus ha valamiben nagyon tehetséges közben alap dolgokban pedig hiányosságot mutat. Lásd foci és kommunikáció :)

De ez simán lehet hogy csak tények elferdítése az elmélethez úgyhogy ki tudja. Tuti soha nem fogják hivatalosan megerősíteni.
Csak is Puyol
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4857
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2020.09.01. 08:37:43

Nyiri81 írta:
2020.09.01. 07:48:27
Szerintem nincs sehol. A viselkedése és nyilatkozatok alapján Asperger szindróma lehet, de lehet hogy csak introvertált :)
Pontosan ez a két elmélet áll szemben. A környezet állítja, hogy enyhe autizmus, amit aspergernek hívnak, a család meg azt mondja, hogy zárkózott személyiség.

Volt korábban olyan cikk, hogy Neymar azért jó futballista, mert alacsony az IQ-ja, ezért ösztönös döntéseket tud hozni a pályán. Xavi meg azért mert okos, és gondolkodik, ezért mindent átlát. Most akkor tégy igazságot!
Kép
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Atlantis
Capitá del Barça
Hozzászólások: 886
Csatlakozott: 2008.08.29. 13:25:29
Tartózkodási hely: Budapest

2020.09.01. 08:16:52

Leon írta:
2020.08.31. 23:55:01
Kérdés:
Ha ti lennétek Messi akkor mit tennétek jelenleg?
Jöhetnek a troll hozzászólások meg az értelmesek is, tényleg kíváncsi vagyok . :)
Nehéz megmondani úgy, hogy semmit nem tudunk arról mit gondol, mi a célja, mivel meg sem szólalt 1 hét alatt az ügy kapcsán. :(

Az biztos, hogy én már legkésőbb előző pénteken egy hivatalos búcsúlevelet vagy nyilatkozatot kiadtam volna. Ezzel egyrészt nyomást helyeznék a Barcelona vezetőségére, hogy elengedjenek, másrészt a szurkolók és a klub (nem a vezetőség, hanem az intézmény) felé is a minimum tiszteletet megadnám, azután az elképesztő közös utazás után, amin túl vagyunk.
Másrészt apucit/a menedzseremet seggbe rúgtam volna már 3szor, hogy mi az hogy 1,5 hétig várt a tárgyalások elkezdésével egy ilyen nehéz és bonyolult helyzetben, mint amit a covid eredményezett, tehát amikor az átigazolási szezonok felborultak és a lehetséges kérők száma is drasztikusan csökkent.
A végén meg ha komoly címeket akarnék még nyerni akkor egyértelműen a Citybe igazolnék, ahol van olyan mélysége a keretnek, hogy elbírja a meccs felén csak sétálgató stílusomat és a magas fizetésemet is szó nélkül kifizetik. Ha pedig a legmagasabb szinten szeretnék focizni a legtovább, és nem a címek a fontos, akkor Inter vagy PSG lenne a fejemben, mert az ottani bajnokságok színvonala és sebessége még 3-4 évig jó lenne, és 3 év alatt azért le tudnám tenni a névjegyemet egy másik klubnál.

Elvonatkoztatva a jelenlegi szitutól, ha valaha komolyan megfordult volna a fejemben az eligazolás akkor legkésőbb tavaly nyáron megléptem volna és irány a City, hogy Guardiolával újra történelmet írjak.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2020.09.01. 07:51:56

Jovore mar nem akarom a csapatban latni. Vagy menjen el penz plusz jatekosert, (aki koemannak kell) vagy lelatozzon egy evet es jovore menjen ingyen.

Egy nagy korszak lezarult, az ujat mar nelkule kell elkezdeni. Ennyi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
Nyiri81
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1458
Csatlakozott: 2017.01.05. 23:06:25
Tartózkodási hely: BP

2020.09.01. 07:48:27

geridoss írta:
2020.09.01. 01:28:05
Erről amúgy van valami hivatalos adat? Mert Romario egyszer lenyilatkozta, de hogy ő honnan szedte, azt nem tudom.
Szerintem nincs sehol. A viselkedése és nyilatkozatok alapján Asperger szindróma lehet, de lehet hogy csak introvertált :)
Csak is Puyol
Avatar
Nyiri81
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1458
Csatlakozott: 2017.01.05. 23:06:25
Tartózkodási hely: BP

2020.09.01. 07:40:33

Rinku írta:
2020.09.01. 07:14:23
LG írta:
2020.09.01. 00:32:44
Lehet sokaknak nem tetszik, amit írok, de ugyanazt, amit ő. Mindenképp elmennék a Citybe. Sokan kritizálják, hogy nem szólal meg az ügyben. Valószínűleg nem véletlenül. Gondolom az ügyvédjei figyelmeztették, hogy bármit mond, Bartoék fel tudják ellene használni. Ezért én is csendben maradnék, és csak akkor szólnék a szurkolókhoz, ha pont került az ügy végére. Ezzel az elnökséggel pedig nem egyezkednék. Ha lemondanának, akkor viszont hajlandó lennék kompromisszumra, de akkor is elmennék. Ha nem engednének, akkor pedig csúnya balhét rendeznék. Ha még azután sem engednének, és muszáj lenne maradnom még egy évet, akkor egy szalmaszálat nem tennék keresztbe már a klubbért. Pihengetnék, élvezném az életet, jövőre pedig mennék ingyen.
Csak hogy a klub és a szurkolók nem érdemlik ezt az attitűdöt. Csak mert két maroknyi herével baja van, nem jogosítja fel, hogy beleszrjon egy nagyot az emberek arcába. Eleve röhejes, amikor állítólag otthon van, el akar menni parádézni a Citybe... A Citybe cseszd meg. De ha ezen a szinten van agyilag, akkor menjen is. Viszont felejtse el, hogy ingyen. Köré épült a csapat, sosem mondta, hogy köszöni, ő ezt nem kéri, csak bólogatott. A szép fizu is jól esett. Vagy a barcelonai hála időközben átment kapzsiságba? Ez a hiszti meg, ami folyik, Neymar-féle fürdőskrvázás már... 20 év után képes egy ügyvédi faxban közölni, hogy távozni akar. Hála, szeretet, kölcsönös tisztelet, nagy lószr az egész. [vulgáris] nagy csalódás az emberünk, megbántott több száz millió embert, aki támogatta. Csak hümmögni képes már, meg megkeverni a szrt csendben. Guardiolával valóban jól ki fognak jönni újra, totál ugyanaz a két személyiség. Menjen csak Angliába, égessen fel mindent gyerekes szrokon alapozva, veszítse el a saját bázisát, és bukjon meg az 'Isten'. Mert kint meg fog, a Bayern az egyetlen szint, amit a Barca felett van választásban. Maradonát látom, csak lightos, csendes kiadásban. (szerk.: Na pont ezért nem ajánlom soha a játékos nevével ellátott mezvételt. Csak egy van, Puyolé, de Puyí örök, szerencsére.)
Kicsit erős a fogalmazás, de sajnos egyet kell értenem. Egyébként nekem is csak Puyolos mezem van. :)
Csak is Puyol
Avatar
Rinku
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2009.08.02. 14:28:48

2020.09.01. 07:14:23

LG írta:
2020.09.01. 00:32:44
Lehet sokaknak nem tetszik, amit írok, de ugyanazt, amit ő. Mindenképp elmennék a Citybe. Sokan kritizálják, hogy nem szólal meg az ügyben. Valószínűleg nem véletlenül. Gondolom az ügyvédjei figyelmeztették, hogy bármit mond, Bartoék fel tudják ellene használni. Ezért én is csendben maradnék, és csak akkor szólnék a szurkolókhoz, ha pont került az ügy végére. Ezzel az elnökséggel pedig nem egyezkednék. Ha lemondanának, akkor viszont hajlandó lennék kompromisszumra, de akkor is elmennék. Ha nem engednének, akkor pedig csúnya balhét rendeznék. Ha még azután sem engednének, és muszáj lenne maradnom még egy évet, akkor egy szalmaszálat nem tennék keresztbe már a klubbért. Pihengetnék, élvezném az életet, jövőre pedig mennék ingyen.
Csak hogy a klub és a szurkolók nem érdemlik ezt az attitűdöt. Csak mert két maroknyi herével baja van, nem jogosítja fel, hogy beleszrjon egy nagyot az emberek arcába. Eleve röhejes, amikor állítólag otthon van, el akar menni parádézni a Citybe... A Citybe cseszd meg. De ha ezen a szinten van agyilag, akkor menjen is. Viszont felejtse el, hogy ingyen. Köré épült a csapat, sosem mondta, hogy köszöni, ő ezt nem kéri, csak bólogatott. A szép fizu is jól esett. Vagy a barcelonai hála időközben átment kapzsiságba? Ez a hiszti meg, ami folyik, Neymar-féle fürdőskrvázás már... 20 év után képes egy ügyvédi faxban közölni, hogy távozni akar. Hála, szeretet, kölcsönös tisztelet, nagy lószr az egész. [vulgáris] nagy csalódás az emberünk, megbántott több száz millió embert, aki támogatta. Csak hümmögni képes már, meg megkeverni a szrt csendben. Guardiolával valóban jól ki fognak jönni újra, totál ugyanaz a két személyiség. Menjen csak Angliába, égessen fel mindent gyerekes szrokon alapozva, veszítse el a saját bázisát, és bukjon meg az 'Isten'. Mert kint meg fog, a Bayern az egyetlen szint, amit a Barca felett van választásban. Maradonát látom, csak lightos, csendes kiadásban. (szerk.: Na pont ezért nem ajánlom soha a játékos nevével ellátott mezvételt. Csak egy van, Puyolé, de Puyí örök, szerencsére.)
Football, bloody hell. /SAF/
Avatar
geridoss
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2785
Csatlakozott: 2008.11.30. 23:00:46
Tartózkodási hely: Eger

2020.09.01. 01:28:05

Nero. írta:
2020.09.01. 00:24:57
nem egy atom fizikus és elvileg autista.


Erről amúgy van valami hivatalos adat? Mert Romario egyszer lenyilatkozta, de hogy ő honnan szedte, azt nem tudom.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2020.09.01. 01:14:21

Pihengetnék, élvezném az életet, jövőre pedig mennék ingyen.
Szerintem ez nem fér bele egy élsportolónál. Ha nem edzene rendesen egy évig, pláne nem játszana, akkor nagyon sok idő lenne ameddig újra formába lendül.

10% esélyt adok arra, hogy itt marad. Valószínűleg jó nagy balhé lenne belőle de 1-2 hónap után újra jelentkezne játékra.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21052
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.09.01. 00:32:44

Leon írta:
2020.08.31. 23:55:01
Kérdés:
Ha ti lennétek Messi akkor mit tennétek jelenleg?
Jöhetnek a troll hozzászólások meg az értelmesek is, tényleg kíváncsi vagyok . :)
Lehet sokaknak nem tetszik, amit írok, de ugyanazt, amit ő. Mindenképp elmennék a Citybe. Sokan kritizálják, hogy nem szólal meg az ügyben. Valószínűleg nem véletlenül. Gondolom az ügyvédjei figyelmeztették, hogy bármit mond, Bartoék fel tudják ellene használni. Ezért én is csendben maradnék, és csak akkor szólnék a szurkolókhoz, ha pont került az ügy végére. Ezzel az elnökséggel pedig nem egyezkednék. Ha lemondanának, akkor viszont hajlandó lennék kompromisszumra, de akkor is elmennék. Ha nem engednének, akkor pedig csúnya balhét rendeznék. Ha még azután sem engednének, és muszáj lenne maradnom még egy évet, akkor egy szalmaszálat nem tennék keresztbe már a klubbért. Pihengetnék, élvezném az életet, jövőre pedig mennék ingyen.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2020.09.01. 00:24:57

Leon írta:
2020.08.31. 23:55:01
Kérdés:
Ha ti lennétek Messi akkor mit tennétek jelenleg?
Jöhetnek a troll hozzászólások meg az értelmesek is, tényleg kíváncsi vagyok . :)
Innen már nincs vissza út. Egyértelmű hogy távoznia kell, és a City jó választásnak tűnik. Guardiola, olyan focit játszat ami fekszik neki, a Citynek és főleg Pepnek Messi hiányzik ahhoz hogy BLt nyerjenek.
Ha Angliában is oktatna (biztos vagyok benne hogy menne neki, a BLben mindig jó volt az angol csapatok ellen) akkor lezárulna az az örök vita hogy Messinek csak a Barcában megy.

Elmehetne a Juvéba is, nem kicsit szólna a CR Messi kettős, pláne ha együtt nyernék meg a BLt de szerintem a Citybe igazolni több értelme van.

Hogy mit kéne tennie? Ki állni a sajtó elé és őszintén elmondani hogy hálás a klubnak mindenért, innen tervezett vissza vonulni, de zsinórban három ekkora BL-zakó már túl sok és a vezetőséggel sem a legjobb a kapcsolata úgy hogy szeretne tovább állni.
Igaza is van, még van benne legalább 3 év, azt nem vesztegetheti el itt.

Ezen kívül nem azt akarni hogy ingyen adják el, mert azzal a klubot jó nagy anyagi veszteség érné.

Nem a távozással van a baj, a helyében már az Anfielden elszenvedett tragédia után léptem volna, hanem azzal ahogy ezt elő adja.

Bár mint tudjuk, attól függetlenül hogy a világ legjobb játékosa, nem egy atom fizikus és elvileg autista. Talán pont ezért nincs meg benne a jellem, hogy kiálljon a szurkolók elé és őszintén elmondja a dolgokat.

Feast: Szerintem meg nekünk se sürgős. Legfeljebb durcizik 1-2 hónapot, de biztos hogy nem fog kihagyni egy teljes szezont.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
Leon
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2578
Csatlakozott: 2014.02.17. 16:20:26
Tartózkodási hely: Balkán sarkán

2020.08.31. 23:55:01

Kérdés:
Ha ti lennétek Messi akkor mit tennétek jelenleg?
Jöhetnek a troll hozzászólások meg az értelmesek is, tényleg kíváncsi vagyok . :)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2020.08.31. 23:41:06

Nero. írta:
2020.08.31. 21:30:19
Van valami pletyka arról hogy mi a City ajánlata nekünk?
Milyen ajánlat? :mrgreen: Messi fel akarja bontani a szerződését.A City kerete kész nem hajtja őket a tatár.Az FFP megsértése nélkül nem tudja senki megvenni.Eleve most úszták meg a büntetést.Ameddig a szitu nem fog tisztázódni nem mozdulnak.Nem is kell nekik.Mi vagyunk meglőve nem ők.
Kép
vargazoli
Jugador del Barça
Hozzászólások: 136
Csatlakozott: 2010.09.28. 13:57:02

2020.08.31. 22:36:56

bartu, te gazember!

A Csodacsapat megmaradt nagy öregjei, egy közös fotóra sem gyűlhettek össze!
Remélem az élet 7szer 77szer leveri rajtad!
Konyec filma!
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2020.08.31. 21:42:07

Vakmacska írta:
2020.08.31. 21:39:54
Messi most pont azt teszi, mint Dembelé.
Bartoék érezhetik a törődést.
Én már azt is kinézem, hogy ezért csinálja.
Könnyen lehet, hogy nem tetszett a játékosoknak az, ahogy ide "csábították" Dembit.
Ez igaz, de rendesen le is rántott minket a Dortmund. Mi is húzzuk le a Cityt amennyire csak lehet. Mansour sejk vagyona 20-22 milliárd dollár körül van, ha ennyire real life FMezni akar akkor fizessen mint a katona tiszt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2020.08.31. 21:39:54

Messi most pont azt teszi, mint Dembelé.
Bartoék érezhetik a törődést.
Én már azt is kinézem, hogy ezért csinálja.
Könnyen lehet, hogy nem tetszett a játékosoknak az, ahogy ide "csábították" Dembit.
Avatar
Titi62
Barça C
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2020.03.01. 16:52:55

2020.08.31. 21:33:27

Sziasztok,
Új vagyok a hozászolások terén ezért minden segítséget és építő kritikát szívesen fogadok.
Már 46 éve vagyok Barca szurkoló, sok szépet és sok rosszat megéltem ezen idő alatt, de még egy ilyen kártékony és rossz vezetősége nem volt a szeretett csapatomnak.Ez a tehetségtelen, egoista és erkölcstelen elnök az elmúlt 4-5 évben mindent szétvert ami a Barcelona erénye volt és amiért igaz volt a szlogen " Több mint egy klub". Messi az elmúlt 15 évben nagyon sokat tett ezért a klubért és a szurkolókért. Soha nem érték volna el az 1 milliárd euro bevételt ha nincs Messi. Messinek már évek óta elege van ebből a vezetésből. Ennek többször is hangot adott. Már 6 hónapja mondja, hogy nem akarja a szerződését meghosszabítan, már ez intőjel kellett volna lenni a vezetőségnek. Milyen vezetőség az aki eltűri, hogy az elnök fizetett trollok segítségével összeugrassza a játékosokat és a szurkolókat?!
Vajon Xavi és Puyol miért nem akar szerepet vállalni a jelenlegi vezetőség irányítása alatt?!
Válasz küldése