Ousmane Dembélé

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Avatar
westerngom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1527
Csatlakozott: 2007.12.15. 21:33:00
Tartózkodási hely: West Side

2020.10.10. 13:55:56

Leon írta:
2020.10.09. 21:19:28
johdepp írta:
2020.10.09. 19:38:51
Még várok pár elmés beszólást vele kapcsolatban, a szokásos fikázók közül páran még nem jelentkeztek be ma.
Van rajta sapka, nincs rajta sapka, csak köpködni lehessen bármiért. Van itt színvonal, kérem. Sajnos régebbi fórumozóktól is...
Itt vagyok. :mrgreen:

Egyem a pici szívét Dembelének mert 2 pizza között edz pár pluszt.
Az elmúlt semmittevő éveiben is így kellett volna tenni nem csak amikor épp eszébe jut.
Akkor talán nem a rehabon xbozott volna éveken keresztül hanem esetleg a csapat hasznára lett volna.
Egy link semmitérő alak ( a pióca egy nagyon találó hasonlat) és nagyon várom,hogy végre Umtitvel együtt kib...ák őket a...ába! 8)

Az komoly amikor a pizzával, x box-val, elalvással jönnek egyes emberek, mint ha ott lettek volna és a saját szemükkel látták volna azt a rengeteg alkalmat...
A profi focisták egy nagy része komoly sportolóhoz NEM méltó életet él. Sokan éjszakáznak, kaszinóznak, pókereznek éjszakába nyúlóan, isznak, füveznek, cigarettáznak, vagy kitudja mit művelnek. A nagy különbség, hogy amíg nem bukik ki addig evvel a kutya nem foglalkozik érdemben.
Ez a sötét bőrű, egy generációs európai, föld buta gyerek, nekem sem szimpatikus a viselkedése alapján, de képességei alapján egy isten adta maximálisan kétlábas, bitang gyors, ösztönös megoldásokra képes szélső támadó. A meccseken a támadó játék érdekei alapján mind két szélen hasznosan bevethető.
Hasznosabban, mint a jobb szélen őrlődő játékmester Griezmann, vagy a bal szélre Fati cseréjeként betuszkolt támadó középpályás Pedri.
Engem csak ez érdekel!!! Engem nem érdekel a bulvár, az elrontott játékos politika, engem csak az érdekel, hogy a pályán mit tud adni a saját posztján a csapatnak.
A sérüléseit a pizzára és az x boxra fogni szimplán dőreség. Jelen esetben, a klub és az edzők legalább akkora felelősséggel bírnak a sérülések kialakulásában, mint a játékos, vagy mint a genetika. Megjegyzem, előtte sosem volt sérült a gyerek, pedig a Dortmund sem álló focit játszik.
Az, hogy miért keres annyit, amennyit, azt Bartomeuval kell megbeszélni, hogy miért kínálták neki a Dortmundi fizetésének többszörösét.
Valószínűleg, a kommentemet olvasók közül senki nem fogadta volna el már a fotelből, ha felkínálják neki azt a nagy összeget, hanem egy érzelmes katalán monológot követően, egy jelképes összegért a klubnak ajánlotta volna 5 évre szolgálatait és veséjét.
Az, hogy miért nem gyakorol ön kontrollt és takaródik el emelt fővel, látva csapaton belüli helyzetét, érezve lejárt idejét, ismerve a csapatra mért hatását, azt talán olyan csupa szív, katalán hazafiktól is meg lehetne kérdezni, mint Busquets kartárs.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.10.10. 12:15:56

Igen, ez nagyon szép és nagyon jó, hogy bement a szabadnapján edzeni, de ezt már ismerjük...
Nyáron is hamarabb megjelent, mint kéne, 1 hónapra rá megint elkésett. Mintha tavalyról is rémlene valami ilyesmi.

A végén még kiderül, hogy nem is önszántából megy be, hanem büntetésbe van :D

Nagyon megosztó a gyerek, én elismerem a tehetsegét, de soha nem fogom megérteni azokat, akik még mindig azt várják, hogy világklasszis szintet fog itt hozni. Meg volt benne a lehetőség, ezt aláírom, de jobb lenne, ha szedné a sátorfáját.
De majd 5 év múlva is emlegetve lesz, hogy a rohadt szemét Valverde nem játszatta és a meccshiány miatt bénázta el a Liverpool ellen a mindent eldöntő helyzetet :mrgreen:
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
NovaProspekt
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1912
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.10.10. 11:49:51

mindent elmond erről a paliról, h itt vitatkozunk még mindig h ő most jó-e vagy sem, meg ő-e a fényes jövő vagy sem, de közben vhogy 23 éves lett, meg már a szerződéséből sincs sok :mrgreen:
johdepp írta:
2020.10.10. 00:01:39
És a hülye paraszt most még plusz edzésre is be mer menni, hát az ilyen idióta agyatlan barmot hogyan viselje el a jóindulatú szurkoló?
és az kit érdekel, hogy plusz edzésmunkát végez, ha előtte, amikor igazán számít, elalszik és elkésik? utána meg Canossát jár. az egészet orvosolhatná azzal, ha jól végezné a munkáját - amiért felveszi a nagy pénzt - és időben odaérne. Koeman ott van-e bent az edzőközpontban vasárnap, amikor Dembélé bemegy? és amikor elkésik az edzésről? az én főnököm is tuti vállon veregetne, ha elkésnék akkor, amikor éppen papolna nekem, aztán meg bemennék szombaton dolgozni, amikor ő már sehol sincs :D
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2020.10.10. 07:53:14

Ha már itt maradt, játszatni kellene, mert szerintem fél lábbal többet tesz le, mint Griezmann.
Amúgy profizmus hiánya ide, hozzáállás oda, ha végre elkerülnék a sérülések, nálam a kezdőbe kerülne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcahun
Capitá del Barça
Hozzászólások: 570
Csatlakozott: 2020.09.04. 16:09:08

2020.10.10. 03:43:46

johdepp írta:
2020.10.09. 19:38:51
Még várok pár elmés beszólást vele kapcsolatban, a szokásos fikázók közül páran még nem jelentkeztek be ma.
Van rajta sapka, nincs rajta sapka, csak köpködni lehessen bármiért. Van itt színvonal, kérem. Sajnos régebbi fórumozóktól is...
Színvonal? :lol: Bocsánat akkor dícsérni kell! Ő is színvonalas játékos! Tetszik, hogy hajnali 3-ig tartott pizza zabállós Fifázás a haverokkal után csupán 5 percet késett és nem aludt el,mint máskor, ez előrelépés. Tetszik, ahogy Suarez gyáva módon elmegy, ahelyett harcolna a helyéért, mint Dembele, akit 2 éve akarnak kirakni =D>

Ez sapkás dolog meg igaz is, hiszen teljesítményébe nem lehet belekötni, mind az 5 bajnokin tavaly fantasztikus volt, az az 1 gólja meg pazar, BL-ben meg az a 135 perc, mégha nem is lőtt gólt, egyszerűen nem is csoda már csak sapiba tudnak belekötni, bár mintha picit eleve a pályán mutatott teljesítményét bírálni egyfajta anomália lenne =P~

Szóval jó lenne leszállni róla én is üzenem és elfogadni, hogy kifogja tölteni a szerződését, mert egyszerűen megérdemli a 12 millát évente (mégha másol, biztos dupla ennyit keresne, egy ilyen jó szélső), és ha Messinek maradni kellet, akkor egy Dembele kaliberű még jó, hogy szintúgy :roll: és ugyan 120 milláért jött, de mint a klubb legnagyobbjait, őt is illik elfogandi hogy ingyen fog távozni szolgálataiért cserébe. Ezek után, aki nem tudja támogatni ezt a fiatalembert abba, hogy folytassa mindezt, inkább ne adjon szót erről [-X
sansz
Capitá del Barça
Hozzászólások: 843
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.10.10. 00:25:28

bence0330 írta:
2020.10.09. 23:31:57
Megmagyarázná nekem valaki, miért emlegetik Fati nevét Dembelével kapcsolatban?
Lehet mert sötétben könnyű összetéveszteni őket, az anyagi válság miatt meg lámpafény nélkül mennek az edzések :)
johdepp
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 273
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2020.10.10. 00:01:39

sansz írta:
2020.10.09. 23:12:23
Nem csak ő hagyott ki akkor helyzetet, szerintem ezeket el kéne felejteni. A csapat nagy részére azóta is jogosan lehetünk mérgesek, de ezt vagy el kell engedni,vagy mindenkit ezen keresztűl kell megítélni.
Nem értem,hogy ezt a srácot miért csak úgy lehet megítélni,hogy egy fantasztikus focista(amikor jött,pedig sosem volt annyira jó), vagy egy utolsó szemét, aki viccből szakítja el az izmait és késik 15 percet.

Umtitiről meg könyörgöm, írjon már valaki konkrétumot, aki sámánozást emleget(nem nem hiszek neked, csak tényleg érdekel).
Én max addig jutottam, hogy egy hiperszuper fejlett dohai(nem Afrika) klinikán kap konzervatív (nem sámán, hanem elfogadott kezelés a modern orvoslásban is) kezelést. Továbbá azt sem láttam sehol,hogy pontosan mi baja, milyen orvosi javaslatok voltak,milyen műtéti lehetőséggel és sikerességgel.
De csakis Dembélén múlott Liverpool, mert ha berúgja és 4-0 itthon, akkor ott 6-1-re nyertünk volna utána, ezt meg kellene már értened!!!4!4!!!!!44!!
Észérveket meg senkitől ne várj, mert itt csak tények vannak, itt mindenki tudja a legszemélyesebb dolgait is az összes játékosunknak. Percre pontosan tudják és én is pontosan, hamisítatlanul tudom, mikor és hány gramm pizzát eszik és hány ml kólát iszik meg Dembélé minden reggel, délben és este is, meg hogy hánykor és hogyan kapcsolja ki hajnali 4:29-kor a PS4-en a Fifát, amit Mbappéval szokott nyomni mindig hajnali negyed hatig, de bezzeg ő ugye be tud érni edzésre, Dembélé meg mindig késik és ezért sérül le állandónak direkt, hogy lopja a klub pénzét, nyilvánvalóan, mert játszani biztosan nem akar, de ő erőszakolt ki magának ekkora fizetést és az egész csak az ő hibája és hogyan képzeli, hogy az élő szerződését nem akarja itthagyni, mert ha elhúzta volna már a belét, akkor visszajött volna Neymar és már tripláztunk volna 5ször azóta megint!!!!!44!4!!
És a hülye paraszt most még plusz edzésre is be mer menni, hát az ilyen idióta agyatlan barmot hogyan viselje el a jóindulatú szurkoló? Nevetséges senki a csávó, egy nímand4!!!!44!!!!4!!!!!
Avatar
bence0330
Az Év Fórumozója 2022
Hozzászólások: 6887
Csatlakozott: 2020.07.16. 19:01:18
Tartózkodási hely: Pécs

2020.10.09. 23:31:57

Megmagyarázná nekem valaki, miért emlegetik Fati nevét Dembelével kapcsolatban? A francia az összes jó meccsét a másik oldalon játszotta, ahol jelenleg van egy 0 Griez és egy tanulófélben lévő ígéret Trincao személyében. Oda verekedje be magát. Persze ha erőnléti okokból cserél a 70. percben, akkor jöhet oda Dembi Fati helyett, de ennyi.
ter Stegen; Cancelo - Cubarsí - Araujo - Koundé; Gündogan - Christensen - Pedri; Felix - Lewy - Raphinha
sansz
Capitá del Barça
Hozzászólások: 843
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.10.09. 23:12:23

Nero. írta:
2020.10.09. 22:42:50
Szabadidejében is edz? (mert már a válogatottba se hívják be)

Na, akkor mindjárt megérte azt a 150-200 millát amit eddig kóstált a klubnak.
És a Liverpool ellen kihagyott helyzete is megvan bocsájtva, meg az hogy másodjára tagadja meg a transzfert.

Umtitivel viszont nem venném egy kalap alá. Ameddig játszott top 3 védő volt a világon. Vele az volt a baj hogy inkább az afrikai kuruzsló haverokra hallgatott, nem az orvosokra.
Nem csak ő hagyott ki akkor helyzetet, szerintem ezeket el kéne felejteni. A csapat nagy részére azóta is jogosan lehetünk mérgesek, de ezt vagy el kell engedni,vagy mindenkit ezen keresztűl kell megítélni.
Nem értem,hogy ezt a srácot miért csak úgy lehet megítélni,hogy egy fantasztikus focista(amikor jött,pedig sosem volt annyira jó), vagy egy utolsó szemét, aki viccből szakítja el az izmait és késik 15 percet.

Umtitiről meg könyörgöm, írjon már valaki konkrétumot, aki sámánozást emleget(nem nem hiszek neked, csak tényleg érdekel).
Én max addig jutottam, hogy egy hiperszuper fejlett dohai(nem Afrika) klinikán kap konzervatív (nem sámán, hanem elfogadott kezelés a modern orvoslásban is) kezelést. Továbbá azt sem láttam sehol,hogy pontosan mi baja, milyen orvosi javaslatok voltak,milyen műtéti lehetőséggel és sikerességgel.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2020.10.09. 22:42:50

Szabadidejében is edz? (mert már a válogatottba se hívják be)

Na, akkor mindjárt megérte azt a 150-200 millát amit eddig kóstált a klubnak.
És a Liverpool ellen kihagyott helyzete is megvan bocsájtva, meg az hogy másodjára tagadja meg a transzfert.

Umtitivel viszont nem venném egy kalap alá. Ameddig játszott top 3 védő volt a világon. Vele az volt a baj hogy inkább az afrikai kuruzsló haverokra hallgatott, nem az orvosokra.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.10.09. 21:21:41

Van az úgy, hogy egy nehezen kezelhető játékossal egy edző megtalálja a hangot - de van, hogy nem. Dembelével a Barcanál már a harmadik edzőnek nem sikerül. Most már vagy saját maga húzza ki magát a mocsárból, vagy úgy jár, mint Turan.
Avatar
Leon
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2578
Csatlakozott: 2014.02.17. 16:20:26
Tartózkodási hely: Balkán sarkán

2020.10.09. 21:19:28

johdepp írta:
2020.10.09. 19:38:51
Még várok pár elmés beszólást vele kapcsolatban, a szokásos fikázók közül páran még nem jelentkeztek be ma.
Van rajta sapka, nincs rajta sapka, csak köpködni lehessen bármiért. Van itt színvonal, kérem. Sajnos régebbi fórumozóktól is...
Itt vagyok. :mrgreen:

Egyem a pici szívét Dembelének mert 2 pizza között edz pár pluszt.
Az elmúlt semmittevő éveiben is így kellett volna tenni nem csak amikor épp eszébe jut.
Akkor talán nem a rehabon xbozott volna éveken keresztül hanem esetleg a csapat hasznára lett volna.
Egy link semmitérő alak ( a pióca egy nagyon találó hasonlat) és nagyon várom,hogy végre Umtitvel együtt kib...ák őket a...ába! 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5390
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII-XV-ker Rezervátum

2020.10.09. 20:59:11

Ez jól hangzik, hogy plusz erőnléti munkát végez, gondolom rá is fér, elmúlt évek sérülései és semmittevése után az erőnléte a béka segge alatt lehet.
Várni nem várok tőle semmit, csak azt, hogy a "lelkesedése" tartson ki minél tovább, és ne csak 1-2 hétig.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
johdepp
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 273
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2020.10.09. 19:38:51

Még várok pár elmés beszólást vele kapcsolatban, a szokásos fikázók közül páran még nem jelentkeztek be ma.
Van rajta sapka, nincs rajta sapka, csak köpködni lehessen bármiért. Van itt színvonal, kérem. Sajnos régebbi fórumozóktól is...
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2020.10.09. 19:09:34

Titinho írta:
2020.10.09. 12:53:36
Na miután el lett mondva mindennek, úgy néz ki észbekapott kicsit. Rivaldo is elmondta mindennek és Koeman is megjegyezte ugye a múltkor meccs után, hogy a kezdetleges jó formája visszaesett az utóbbi edzéseken. Ott volt ugye az újabb kisebb késése is, nem került be a francia válogatott keretébe sem, valamint igen csak nagy meccs hiányban szenved Dembouz.

Jaa és hogy miért is írom ezeket? Azért mert Koeman a keret tagjainak 4 napos pihenőt adott tegnaptól kezdve, majd csak hétfőn kell újra edzésre jelentkezni.

Viszont ezt Dembelé nem fogadta meg és a tegnapi nap után ma is kiment a Ciutatba egyedül edzeni egy erőnléti edzővel. Úgy hírlik holnap is menni fog, mert bizonyítani akar Koemannak és nem szeretné ha lemondana róla.

Ezt az elszántságot azért jó látni tőle hogy nem adja fel és mindenképpen megsüvegelendő. Ha a múltkor 15 perc miatt magján égette volna mindenki, akkor ezt is el kell ismernünk, hogy látszik rajta az akarás. :wink:

Bár valszeg ebből is az jön le sokaknál, hogy nem fogadja meg Koeman utasítását, szembe megy az edzővel, nem profi, stb. =D>

A tök tudja miért, de én még mindig bízom benne, pláne látva Griez szerencsétlenkedését a jobboson, egy Dest-Dembelé jobbost igen csak megnéznék. :wink:
Úúúú!!!! Basszus, elkezd edzeni, valaki állítsa le, mielőtt megint megsérül egy pár hónapra..
Barcahun
Capitá del Barça
Hozzászólások: 570
Csatlakozott: 2020.09.04. 16:09:08

2020.10.09. 18:10:36

Titinho írta:
2020.10.09. 12:53:36
Na miután el lett mondva mindennek, úgy néz ki észbekapott kicsit. Rivaldo is elmondta mindennek és Koeman is megjegyezte ugye a múltkor meccs után, hogy a kezdetleges jó formája visszaesett az utóbbi edzéseken. Ott volt ugye az újabb kisebb késése is, nem került be a francia válogatott keretébe sem, valamint igen csak nagy meccs hiányban szenved Dembouz.

Jaa és hogy miért is írom ezeket? Azért mert Koeman a keret tagjainak 4 napos pihenőt adott tegnaptól kezdve, majd csak hétfőn kell újra edzésre jelentkezni.

Viszont ezt Dembelé nem fogadta meg és a tegnapi nap után ma is kiment a Ciutatba egyedül edzeni egy erőnléti edzővel. Úgy hírlik holnap is menni fog, mert bizonyítani akar Koemannak és nem szeretné ha lemondana róla.

Ezt az elszántságot azért jó látni tőle hogy nem adja fel és mindenképpen megsüvegelendő. Ha a múltkor 15 perc miatt magján égette volna mindenki, akkor ezt is el kell ismernünk, hogy látszik rajta az akarás. :wink:

Bár valszeg ebből is az jön le sokaknál, hogy nem fogadja meg Koeman utasítását, szembe megy az edzővel, nem profi, stb. =D>

A tök tudja miért, de én még mindig bízom benne, pláne látva Griez szerencsétlenkedését a jobboson, egy Dest-Dembelé jobbost igen csak megnéznék. :wink:

Hát én nem tudom Te miről beszélsz, vagy nagyon máshogy látjuk haver! :o Ez a Dembele egy sunyi ge.... Mocskos kis, na jó nem szidom. Persze most úgy tesz, mint aki teper, ez már arra szól ne legyen alap felbontani a szerződését. Mire megy ki a játék?
Hogy kitöltse itt a szerződését, mert 12 millát keres, 2 éve akarnak tőle megszabadulni, persze, hogy nem akarja, soha életében nem fog ennyi pénzt kapni sehol. Nem fog eligazolni és fele ennyit keresni, ahogyan szépen megvárja, amíg lejár a szerződése, ekkor kb. 30milla lesz a piaci értéke, feltéve nem sérül meg és játszik néhány percet, ahol 2 egyeneset még bele tud lőni a labdába. Az ingyen távozás miatt le fogják szerződtetni még jó pénzért 1x, amit megspóroltak a vételi árán, kb. 5 millát fog keresni, aztán ott is elbukik és mehet Qatarba pótolni Dzsudzsit. Persze érthető,ő anyagilag így jár a legjobban. Nekünk meg egy pióca a nyakunkon.
Szomorú az egészben, hogy nem is 120 milla fáj, hanem hogy belőle lehetett volna valaki, ha más jellemmel érkezik vagy felnő a feladathoz, szomorú, vagyis jó nekünk, hogy egy 17 éves gyerek már most profibb és többet is ér a piacon, mint Ő. A foci ilyen néha elvesz néha meg ilyen gyöngyszemeket ad inygen az utánpótlás,mint Fati.
Guardiola
Capitá del Barça
Hozzászólások: 699
Csatlakozott: 2004.10.14. 10:40:57

2020.10.09. 13:45:04

Én sajnos nem tudok bízni benne. Nagyra tartom, hogy megpróbál bizonyítani, korábban is voltak ilyen hírek, hogy plusz munkát vállalt, hogy formába lendüljön. Sajnos ez igazán sosem sikerült nálunk. Nem tudom, hogy ezek csak fellángolások vagy kitartó, félek, hogy előbbi. Ha tévedek is mindennek ellenére az ígéret szintjén maradt, rézszint önhibáján kívül okokból.
Avatar
Titinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2927
Csatlakozott: 2006.11.17. 11:29:46
Tartózkodási hely: Nyíregyháza, lélekben Camp Nou

2020.10.09. 12:53:36

Na miután el lett mondva mindennek, úgy néz ki észbekapott kicsit. Rivaldo is elmondta mindennek és Koeman is megjegyezte ugye a múltkor meccs után, hogy a kezdetleges jó formája visszaesett az utóbbi edzéseken. Ott volt ugye az újabb kisebb késése is, nem került be a francia válogatott keretébe sem, valamint igen csak nagy meccs hiányban szenved Dembouz.

Jaa és hogy miért is írom ezeket? Azért mert Koeman a keret tagjainak 4 napos pihenőt adott tegnaptól kezdve, majd csak hétfőn kell újra edzésre jelentkezni.

Viszont ezt Dembelé nem fogadta meg és a tegnapi nap után ma is kiment a Ciutatba egyedül edzeni egy erőnléti edzővel. Úgy hírlik holnap is menni fog, mert bizonyítani akar Koemannak és nem szeretné ha lemondana róla.

Ezt az elszántságot azért jó látni tőle hogy nem adja fel és mindenképpen megsüvegelendő. Ha a múltkor 15 perc miatt magján égette volna mindenki, akkor ezt is el kell ismernünk, hogy látszik rajta az akarás. :wink:

Bár valszeg ebből is az jön le sokaknál, hogy nem fogadja meg Koeman utasítását, szembe megy az edzővel, nem profi, stb. =D>

A tök tudja miért, de én még mindig bízom benne, pláne látva Griez szerencsétlenkedését a jobboson, egy Dest-Dembelé jobbost igen csak megnéznék. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3186
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2020.10.06. 14:55:19

Barca_10 írta:
2020.10.06. 10:41:06
én arra emlékszem hogy a brazil itt volt 4 évig, abból 1.5 volt a topszint a maradék időben több volt az alibi és a hiszti. Hihetetlen hogy még mindig vannak akik sírnak utána, semmivel nem lett jobb játékos az elmúlt 3 évben, nem a prime Ronaldinhot adtuk el hanem egy bulibáró pénzéhes cigót.
Ousmané helyzete érdekes, be kell dobni a kezdőbe Gríz helyén pár meccsig, legyen a lábaiban meccs, addig úgysem derül ki mennyire dolgozik keményen.
Mindig az kell,aki már nincs itt. :D Nekem sem kellene,még ingyen sem a hisztijei után,nem hogy még 100-200-at fizetni érte,meg cserélgetni mással. A teljesítmény számít elsősorban, de ahogy írod,abból se volt annyit toppon,és bár én nem nézek sok PSG meccset,nem hiszem,hogy bármit fejlődött volna azóta,tekintve hogy ő is szeret kidőlni hetekre,csak ezt sokan elfelejtik mikor róla álmodoznak. Sőt,én tartom azt a véleményemet,ha nem megy el a pénzért,akkor most már ő lenne a húzóemberünk,nem Messi. De ezt már sose tudjuk meg.

Dembelé meg a sokadik esélyét kapja. Ha ezzel sem él,hanem kényelmesre veszi,akkor így járt,jövő nyáron el kell passzolni.
Barca_10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2009.06.27. 15:50:43

2020.10.06. 10:41:06

én arra emlékszem hogy a brazil itt volt 4 évig, abból 1.5 volt a topszint a maradék időben több volt az alibi és a hiszti. Hihetetlen hogy még mindig vannak akik sírnak utána, semmivel nem lett jobb játékos az elmúlt 3 évben, nem a prime Ronaldinhot adtuk el hanem egy bulibáró pénzéhes cigót.
Ousmané helyzete érdekes, be kell dobni a kezdőbe Gríz helyén pár meccsig, legyen a lábaiban meccs, addig úgysem derül ki mennyire dolgozik keményen.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2020.10.06. 07:34:30

Leon írta:
2020.10.05. 21:30:31
Már hosszú évek óta itt van és a semmire nyalja fel a súlyos eurómilliókat.
Igenis tehet a sérüléseiről mert nem agyonrúgdosták hanem "csakúgy" összeszedte.
Biztos, hogy link semmitérő hozzáállás miatt lett porcelán mert ahelyett hogy rendesen edzett meg pihent volna , a kajáról nem is beszélve pont le..rta az egészet. Azt hitte a tehetsége majd ellensúlyozza a kóklerségét de nem jött be.
Takarodjon innen a sámánista Umtitivel együtt és rabolja más klub költségvetését!
Nem szeretnék vitatkozni, de az állítólagos link hozzáállásának semmi köze nincs a sérüléseihez. Ezek a combizom szakadások a lehető legsúlyosabb sérülések...Sem a kólától, sem a pizzától nem lehet ilyesmit kapni, sőt attól sem, ha nem nyolc órát alszik valaki, csak hatot. Viszont kehet kapni olyan terheléstől, és ez alatt extrém terhelést kell érteni, ami egy adott pillanatban sajnos okozhat ilyen sérüléseket. a nagyobbik baj, hogy ezek gyógyulása nem is olyan egyszerű folyamat, nem csak az idejét tekintve, hanem a következményeit tekintve sem. Az orvosi, és edzői stábot is meg kellett volna nézni abban az időben... hány ilyen típusú, szerencsére nem szakadásos történet fordult elő... Messinél is. Talán ő is éjjel Fifázik MBappéval? És MBappé akkor miért nincs lesérülve szinte soha, ha Dembivel nyomja? Nem véletlen, és persze jó lenne tudfni, hogy miért is zavarták el a komplett orvosi stábot a Barcától és van most új orvosi csapat a dokitól a fizikoterapeutáig bezárólag?!
Hogy nyalja fel a klub költségvetését. A fizetését a klub adta, még szép hogy felveszi! a többiek nem? Busi, SR, és sorolhatnám azokat, akiknek magukba kellene nézni, ők talán nem? Szerencséjükre nem sérültek, ilyent nem is lehet kívánni nekik, de nehogy már Dembele hibája, hogy felveszi a fizetését!
Mindenki frusztrált attól hogy hogy alakul idáig az itteni teljesítménye, nyilván nem szent és mások sem azok, csakhogy Griez jobb oldalon nulla, úgy néz ki, hogy a ,, társak,, sem nagyon preferálják, Messi annál inkább szereetné Dembit, tehát igenis szükség volna rá, amennyiben végre megtalálják a szerepkörét mint Counak, aki ugye szintén minden volt itt egy idő után, csak szép fiú nem. Most pedig úgy néz ki, hogy igenis tudja mozgatni a csapatot, nagyon jó indításai vannak. Remélem, hogy nem kiabáltam el.
Persze nincs kétségem afelől, ha Dembiért kifizeti valaki az 50 ME-t, akkor eladják, ami nálam szimplán hűtlen kezelés, arra jó, hogy takargasson egy kicsit a Himalája méretű lyukon a költségvetésben.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.10.05. 22:50:09

Nero. írta:
2020.10.05. 22:35:39
Arra emlékeztek még amikor megtagadta a PSG-transzfert, és végleg megakadályozta hogy Neymar vissza jöjjön?

:lol: :lol:

Arra emlékeztek még amikor az emberek nem ültek fel minden hírnek?

Én sem.

Én arra emlékszem, hogy Neymar első alkalommal lelépett innen, ahogy tehette. De sírjatok miatta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2020.10.05. 22:35:39

Arra emlékeztek még amikor megtagadta a PSG-transzfert, és végleg megakadályozta hogy Neymar vissza jöjjön?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
Leon
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2578
Csatlakozott: 2014.02.17. 16:20:26
Tartózkodási hely: Balkán sarkán

2020.10.05. 21:30:31

Már hosszú évek óta itt van és a semmire nyalja fel a súlyos eurómilliókat.
Igenis tehet a sérüléseiről mert nem agyonrúgdosták hanem "csakúgy" összeszedte.
Biztos, hogy link semmitérő hozzáállás miatt lett porcelán mert ahelyett hogy rendesen edzett meg pihent volna , a kajáról nem is beszélve pont le..rta az egészet. Azt hitte a tehetsége majd ellensúlyozza a kóklerségét de nem jött be.
Takarodjon innen a sámánista Umtitivel együtt és rabolja más klub költségvetését!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2020.10.05. 21:04:35

A csokinyuszi a fáradt Villarreal védelmét is szétkontrázhatta volna, de nem mutatott semmit.

Tudom, hogy nem kapott sok lehetőséget, csak akkor ennyi erővel nincs mire alapozni ezt.
Válasz küldése