Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.11.06. 09:54:57

Barcahun írta:
2020.11.05. 22:52:59
Sztm meg pont nem! Valvi mikor idejött első hat meccsét behúzta a ligában, 20 lőtt góllal, ahogyan a BL első három meccsét is, sokkal jobb mutatott játékkal. Tehát nincs több helyzetünk sőt.. Persze az más keret volt, meg lehet szeretni nem szeretni Valvit, azért 2 bajnokságot, meg kupát behúzott, erre most nincs esély, na nem Kúman miatt csak, de tény 9 alkalommal láttuk ugyanazt tőle, ném rotációval, de 0 reagálással, ötlettel, vagy változtatással. De Jong-Lenglet csere meg full amatőrségről tett tanubizonyságot,miközben vannak érinthetetlenek, mutatott játéktól függetlenül, pont Valvit szidták, mert le merte hozni Messit félidőben, meg 442 játszott és variált vele.
Szinte biztos vagyok benne az új vezetéssel új edző is érkezik majd, és ennyit már egy Xavi is tudni fog, amennyit Kűman Úr jelenleg.

Nagyon máshogy emlékszünk a Valverde korszakra. Én arra emlékszem, hogy mennyire unalmas meccseket játszottunk, de mindenki nyugtatott a fórumon mindenkit, hogy majd Dembele beépül meg Dembele felépül meg Deulofeu felveszi a fonalat és jó lesz ez. Aztán nem lett jó. Olyanra meg egyáltalán nem emlékszem, hogy Valverde félidőben lecserélte volna Messi-t. Maximum valami kisebb sérülést tudok elképzelni. Valverde alatt annyival voltunk előrébb, hogy TS nem volt sérült a szezon elején, és Messi aranylabdás formában volt.

Kevesebb, mint 1 héttel az Alaves elleni meccs után, ahol félidőben 3-at cserélt és ezáltal veszélyesebbé tette a csapatot, beírod, hogy 0 reagálással hozza a meccseket felveti a kérdést, hogy van-e egyáltalán értelme veled vitatkozni...
Melyik Lenglet-De Jong cseréről beszélsz? Az Alaves elleniről, ahol Lenglet már a félidő előtt kisárgázta magát, és mivel nincs csere kh ezért hátratolta De Jong-ot, vagy a Kijev elleniről, ahol Koeman merészelte lehozni Busquets-et, és mivel továbbra sincs rendes(ebb) vkp, merte a helyére feltolni De Jong-ot?
És kik az érinthetetlenek? Nekem egyedül Messi, meg talán Pique ugrik be. SR és Busquets többet padozik, mint Valverde vagy Setien alatt, Pique-nek nincs helyettese, Alba meg rászolgál a kezdőtagságra, de őt is pl. lecserélte az Alaves és a Real ellen is.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2020.11.06. 07:38:30

Szerintem az a játék, amit a második félidőben mutattunk a Kijev ellen az nem volt méltó,még egy átalakulóban lévő csapattól sem. Mert az, hogy mostanában semmi sem megy be, és egy ötödik számú kapus élete produkcióját nyújtja épp ellenünk ( amihez illik gratulálni, ha már jogosan dícsérjük TS-t is), az még hagyján.
De hogy olyan gólhelyzeteket hoztak össze,futással, amit egy kicsit rutinisabb csapat kihasznál , és el is vitte volna a 3 pontot. De nem is a három pont a legjelentősebb, hanem az a védelem, amiről nincs mit már mondani, mert konkrétan nincs! És nem is csak a konkrét középső védelem nincs, de középpályás védekezés sincs. Egyszerűen nem értem, hogy mit lehetne itt kezdeni, és én sem szeretem Koeman-t, de tényleg nincs könnyű helyzetben ezekkel ott hátul. Elő kellene vennie méretes golyóit és valami konkurenciát felhozni a B-ből, mert ez így nem mehet tovább. Lenglet, Pique páros bohózat, SR is legtöbbször,Busival egyetemben. Lehet, hogy De Jong játszott valaha középső védőként, de azt sem látom, hogy ő képes volna ott nagyot alkotni... Sem a fizikai ereje, sem szerintem az akarata sincs meg, hogy ott szeretne muzsikálni.
Komolyan azt hittem (naívan) hogy egy rendkívül tartalékos Dinamo-t gálázunk majd, hát ki kell vennünk a kezünket a biliből,és felébredni...
Barcahun
Capitá del Barça
Hozzászólások: 570
Csatlakozott: 2020.09.04. 16:09:08

2020.11.05. 22:52:59

davi10 írta:
2020.11.05. 09:46:10
Azért túlzásokba ne essünk, szerintem meccsenként 5x annyi helyzetünk van, mint Valverde alatt.
Csak annyi a különbség, hogy Messi élete talán legrosszabb formájában van, és egy Griezmann van elöl, aki be van oltva a jó megoldások ellen.
Ha már Griezmann, nekem már az is csípi a szemem, hogy akárhányszor lecserélik, soha nem fut le és pacsizik az új játékossal meg az edzővel, hanem ahol van kimegy a pályáról és körbesétál, mint valami duzzogó gyerek. Csak ebből nem lenne érdemes bármilyen következtetést levonni, de egyértelműen látszik rajta, hogy nem érzi itt jól magát, nagyon remélem, hogy legkésőbb júniusban bejelentkezik érte a PSG/MU/City.

Koeman-on meg látszik, hogy szétb.ssza az ideg, szerintem ha jött volna Garcia, Wijnaldum, Depay, akkor a Lenglet-Busi-Griezmann pakkot kérdés nélkül padra vágta volna már.
Tegnap már megörültem, hogy Lenglet végre kimaradt, erre behozza csereként...
Szerintem neki is az volt a terve, hogy a Dinamo C ellen szakadjon át a gát a szerencsétlenkedőkben (Griezmann, Messi), és akkor innentől talán kaput is találnak.

Puig meg tényleg menjen kölcsönbe, ennek semmi értelme így.
Sztm meg pont nem! Valvi mikor idejött első hat meccsét behúzta a ligában, 20 lőtt góllal, ahogyan a BL első három meccsét is, sokkal jobb mutatott játékkal. Tehát nincs több helyzetünk sőt.. Persze az más keret volt, meg lehet szeretni nem szeretni Valvit, azért 2 bajnokságot, meg kupát behúzott, erre most nincs esély, na nem Kúman miatt csak, de tény 9 alkalommal láttuk ugyanazt tőle, ném rotációval, de 0 reagálással, ötlettel, vagy változtatással. De Jong-Lenglet csere meg full amatőrségről tett tanubizonyságot,miközben vannak érinthetetlenek, mutatott játéktól függetlenül, pont Valvit szidták, mert le merte hozni Messit félidőben, meg 442 játszott és variált vele.
Szinte biztos vagyok benne az új vezetéssel új edző is érkezik majd, és ennyit már egy Xavi is tudni fog, amennyit Kűman Úr jelenleg.
Avatar
gránit
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2402
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.11.05. 20:27:22

Ter Stegen nélkül ezt se nyerjük meg. Tavaly is hányszor mentette ki a csapatot a slamasztikából. Abban bízhatunk, hogy majd összekapar nekünk sok egy gólos győzelmet, amelyek nélküle pontveszteséggel zárulnának.

Amúgy ezen a meccsen még egész folyamatosan be tudtuk szorítani az ellenfelet, az első félidő kb. feléig még egy nagy arányú győzelmet is elképzelhetőnek tartottam. Majd miután háromszázhuszonhatodik alkalommal is körbepasszoltuk a védelmüket, belefásult a csapat az öreguras adogatásba. Griezmann-t fölösleges erőltetni, erre már tényleg nincsenek szavak, amit művel. Fatiban van lehetőség, Messivel összejátszva néhányszor megtalálták a rést a kijevi védelmen, a büntetőt is így hozták össze ketten.

Messi ezzel együtt sokkal veszélyesebb lenne a szélen. Már nincs meg a robbanékonysága és a sebessége ahhoz, hogy középen, betömörült védelemmel szemben három-négy ember között szlalomozva törjön be és alakítson ki közelről gólhelyzetet. A szélről befelé indulva többet tudna 1 vs 1-ezni, amiket nagyobb arányban nyerne meg, mint a középen, betömörült védelem ellen erőltetett szólókat. Utóbbiaknak eddig csak akkor vette hasznát a csapat, ha az ellenfél megtette azt a szívességet, hogy felrúgja, mint a tegnapi meccsen. Eddig csak az így kiharcolt büntetőkből tudott 9 meccsen gólt szerezni. Ha nem rúgták fel, mezőnyből nem talált be eddig ebben a szezonban.

A többiek elől vagy hasznavehetetlenek, vagy egyelőre túl sok hype-ot kapnak, ami nem áll arányban a jelenlegi teljesítményükkel. Ezért nem érdemes túltolni a hype-ot, mert könnyen csalódás lehet belőle, aztán jött az értetlenség meg a felháborodás, hogy hát miért nem átlagolnak ezek a srácok a Guardiola-érához hasonlóan meccsenként 3 gólt. Azért, mert egyszerűen nem elég jók ahhoz. Ezért nem kell mindenkit agyonhype-olni, ami persze nem csak a Barcelonára igaz, hanem általában a futballvilágra. Már minden középszernél talán valamicskével ígéretesebb Gipszjakabot felhype-olnak. Fatiban látom egyelőre az átütő erőt, Griezmann egy nulla, Braithwaite vésztartaléknak elégséges, a többiek egyelőre túlhype-oltak.

Az, hogy Lenglet lemaradt, természetes. Az lett volna a furcsa, ha lehozzák kapott gól nélkül a meccset egy teljesen szárnyaszegett, ezer sebből vérző, és egyébként sem világverő ellenféllel szemben. Ter Stegen visszatérése nagyon kellett már.
Gaillard
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 303
Csatlakozott: 2019.04.03. 06:01:56

2020.11.05. 19:57:33

Messinek tegnap is voltak kapura tartó veszélyes lövései, amit nagy bravúrokkal hárított a kapus és emellett számtalan jó megmozdulása, de mivel tőle nem szokták meg az ilyen számú, arányú hibát, sikertelen próbálkozást korábban, így most mindenki rajta lovagol, pedig még ilyen - a korábbiakhoz képest meddő - játékkal is a legtöbb veszélyt jelentette az ellenfél kapujára.
Igen, 33 évesen már nem fog csodát tenni, de ha a játékostársak pár méterről sem találnak a kapuba, illetve csoszognak vagy alibiznek, rossz területekre mozognak körülötte, akkor ez lesz az eredmény.

Remélem tökös lesz és elmegy jövőre, bár kétlem, hogy lesz még-e egy igazán nagy dobása a pályafutása során, ahhoz előbb kellett volna lépnie, és megérdemelte volna.

A támadókban Fatiban és Dembelében van jelentős potenciál, én mindkettőt a pályán tartanám, Messit most egy picit pihentetném.
Messi sem véletlenül játszik, ha van lehetőség, szívesen velük össze, Fatival kisebb területen is, Dembelénél meg a dinamikájára épít hosszabb átadásokkal.
Puignak is adnék lehetőséget a hétvégén, mert megérdemelné, bár szerencsétlen akár igen görcsös is lehet attól, hogy nincs sok dobása az edzőnél.
A szokásos új fiú majmolása besülni látszik Trincaonál, ideje lenne cáfolnia, mert eddig szinte nulla, amit letett az asztalra.
Peter
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3229
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.11.05. 18:09:38

El kellene "engedni" ezt a Messi-Gríz ragaszkodást....ki kellene próbálni milyen egy meccs nélkülük....egyre inkább arra fog görcsölni a csapat is és Messi is, hogy valahogy akcióból betaláljon és eközben szépen haladunk lefelé a spirlában....maradék lendületet is elveszítve visszaköszön a tesze-tosza hátra-oldalra elképzelés nélküli tinglitangli.....keressük Messit megint ész nélkül, akitől elveszik a labdát és mindenki "távolságtartóan" nézi, ahogy lekontráznak....
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3186
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2020.11.05. 18:07:04

Messi És Griezmann is kezdhetne a padon a Betis ellen,nyugodtan. Előbbi nem fog,mivel úgy látom továbbra sem merik rotálni, utóbbi meg azért nem fog,mert nincs 9-es,aki meg van,azzal nem számolnak. Pedig megnéznék egy Fati,Puig,Dembelé-Brait kezdőt is,nekem senki ne mondja,hogy a mostaninál rosszabb lenne,kell 15 helyzet egy gólhoz.

Messit amúgy is sürgősen rotálni kell,mert minden mozdulatán látszik,hogy nem megy neki,azon csodálkozok,hogy a büntetőket eddig bevágta mindig.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2020.11.05. 14:23:57

mess2009 írta:
2020.11.04. 23:16:50
eddig azt mondtam, korszerűtlen, lejárt focit játszunk, most már azt kell mondanom, ez beteg foci.
ez az ember (Koemann) nem tudja mi az , hogy ellentámadás?! ha már a kontrára képtelenek is vagyunk de az, hogy minden labdaszerzés után , megváratja!! hogy mindenki visszazárjon az ellenféltől nos ez beteges.
Nem Koemant akarom védeni, de közel sem biztos, hogy ő akarja ezt. 5 szituációig számoltam mikor meg lehetett volna indulni, de Messi ott van felezőkörben és neki adták a labdát ő meg lassacskán elindult előrefelé. Eddig pont az volt felüdülés, hogy végre nem az megy, hogy folyamatosan Messit keresi mindenki, de tegnap megint előjött ez a betegség.
Griezmannt most már tényleg a padra kell vágni, mert amit csinál az túl van a botrányos kifejezésen. Lehet mondani, hogy beindul, de nem kap labdát, nem jó helyen játszik etc. de most is eltehetett volna egy mesterhármast, viszont amikor három méterről üres kapura mellélövi, meg a kapussal egy az egyben sorozatosan elrontja a helyzeteit nincs miről beszélni. Ez a meccs is alakulhatott volna egészen máshogy, ha az első fél órában akár csak 3 gólt sikerült elrakni, sanszos, hogy akkor inkább a nagy pofont igyekezetek volna elkerülni. De amíg ott vannak a vendégeknél ezek a fiatalok, akik kúsznak-másznak, tele vannak tűzzel és lőtávolban vannak az ezt eredményezi.
Fejben elkedvetlenednek, görcsösek lesznek, ráadásul az ellenfél kapusa meg eddigi és könnyen lehet jövőbeni karrierje legjobb meccsét hozza.
Amíg 22 kapuralövésből egy tizenegyes és egy fejes megy be, ráadásul egy középső védő védőtől, addig nincs miről beszélni.
Arról nem is beszélve, hogy a lövések 23%-a az ötösön belülről, 50 %-a a tizenhatos és az ötös közötti területről történik. És ezeket Koeman a padról nem tudja belőni.
Mielőtt szép játékról beszélnénk itt kellene valamit rendbe tenni, mert ez nem fog beleférni erősebb csapatok ellen. De folyamatosan ez történik. A Getafe és az Alaves is egy -két helyzetből tartotta otthon a pontot/pontokat, míg meg 8-9-ből voltunk impotensek.

Sajnos eljutottunk oda, hogy Messi kezd ártani a csapatnak. Már önmagában az is érthetetlen és elszomorító, hogy a ligában 6 meccsen van 1 gólja és 2 gólpasssza, összesen pedig 4/4 és mindegyik büntetőből. A kontrák kb. 60 %-a pedig az ő labdavesztéseiből indul.
Nem akarom bántani, mert egy legenda és rengeteget tett a klubért, de neki is tudnia kellene, hogy néha kicsit félre kellene állnia, leülni a padra, mert nagy erőlködésnek besz...ás a vége.

Én arra lennék kíváncsi, hogy most miről szólna a fórum, ha az első fél órában legalább 2-3 góllal elmentünk volna.

mess2009 írta:
2020.11.04. 23:16:50

még annyit, hogy az Ukránok lesajnálása kissé túl lett tolva, mert ez egy lelkes, képzett fiatalokkal, motiváltan, kellő sebességen jó focit nyomó csapat volt.
más: ezt a Puigozást abba kéne már hagyni.....egyszerűen kínos ha valaki végig tekint ..... mintha bármi köze lenne a bajainkhoz.
Ezt amúgy adom, nem volt ez annyira gyenge csapat, a Real is tudna erről beszélni, nekik egy Shaktar B gurított egy hármast.
A Puig témát sem kellene erőltetni. Én is szeretném a pályán látni, de az se biztos, hogy tényleg akkora erősítés lenne, de Koeman megmondta szezon kezdete előtt, hogy nem számít rá, menjen kölcsönbe, ő ennek ellenére maradni akart. Tudta és tudtuk mit vállal, nem kellene már ezen pörögni.
Forca Barca!!!!
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2020.11.05. 12:31:35

Marha nagy baj, hogy igazából alig rúgunk gólt.Messi utolsó 5 gólja 11-es.

Griz az életre alkalmatlan.

Fati próbálkozik de egy egyedül van.

Dembi borzasztó meccshiányos.

A portugál nagyon nem meggyőző, a dán kollégát nem is látjuk.

A többi csapatrész is vérzik.Az általános hangulat is nekem kívülről pocséknak tűnik.

Szerintem itt ezen a lejtmeneten nem lett fél húzva.
Kép
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2020.11.05. 10:52:27

Messi és Grizmann nélkül jobbak lennénk. Grizmann igen sok lehetöséget kap-semmi. Rémitő, mit ki tud hagyni. Messi más tészta. Nagyon kedvetlen. Ennyi hibával játszani ?
Szerintem karácsony után mind a kettöt el kell adni és akkor lehet vásárolni. Messinek lehetne hosszabitást ajánlani, de a mostani fizetése feléért. Oriási a fizuja. Amit eddig tett, az
a mult, ami most van nézhetetlen, alig jön be egy-két csele, kapura semmi, elpasszolt labdák sokasága-azután séta. Ennyi pénzért nem lehet ennyire nulla. A fiatalok oké, de minden meccsen nem játszhatnak, mert lefáradnak. Messit is fokozatosa épitették be, pedig nem akárkik voltak mellete. A fitalok huzóemberré még nem tudnak vállni. Tegnap-is- a vdelem, főleg a középpályás vdekezés nulla volt. Totál ötlettelenség és lassuság. És mitől lenne jobb ?
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.11.05. 09:46:10

Azért túlzásokba ne essünk, szerintem meccsenként 5x annyi helyzetünk van, mint Valverde alatt.
Csak annyi a különbség, hogy Messi élete talán legrosszabb formájában van, és egy Griezmann van elöl, aki be van oltva a jó megoldások ellen.
Ha már Griezmann, nekem már az is csípi a szemem, hogy akárhányszor lecserélik, soha nem fut le és pacsizik az új játékossal meg az edzővel, hanem ahol van kimegy a pályáról és körbesétál, mint valami duzzogó gyerek. Csak ebből nem lenne érdemes bármilyen következtetést levonni, de egyértelműen látszik rajta, hogy nem érzi itt jól magát, nagyon remélem, hogy legkésőbb júniusban bejelentkezik érte a PSG/MU/City.

Koeman-on meg látszik, hogy szétb.ssza az ideg, szerintem ha jött volna Garcia, Wijnaldum, Depay, akkor a Lenglet-Busi-Griezmann pakkot kérdés nélkül padra vágta volna már.
Tegnap már megörültem, hogy Lenglet végre kimaradt, erre behozza csereként...
Szerintem neki is az volt a terve, hogy a Dinamo C ellen szakadjon át a gát a szerencsétlenkedőkben (Griezmann, Messi), és akkor innentől talán kaput is találnak.

Puig meg tényleg menjen kölcsönbe, ennek semmi értelme így.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
1994barca
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 287
Csatlakozott: 2020.08.25. 12:44:00

2020.11.05. 00:07:45

Fel kell fogjuk, hogy jó darabig nem leszünk esélyesek a bl-re. Ez a csapat egy poszthiányos És lelketlen brigád! Messi egy hatalmas fék...ennyire szarúl és kedvetlenül játszani soha nem láttam mint idén! Védelmünk nulla (dest és stegen kivétel) középpályás védekezés nulla, csatárunk nincs griezmant inkább hagyjuk is(nulla) helyzeteink megvannak bőven, de ennyi ziccert kihagyni komoly koncentrációs hibára utal(oké ma az ukrán kapus eszméletlen volt) nem gondolom, h koeman hibája lenne a mai meccs...helyzeteink vannak, tehát taktikailag Szerintem jobbak vagyunk mint tavaly...Egyszerűen ez a csapat egy komoly újításom megy keresztül (kár, h a kiégett “sztárokkal”) reménykedem benne ha a hiányposztok pótolva lesznek, jobbak leszünk! Én Koemant legendának tartom és nem adnék neki kevesebb esélyt mint az előtte levő 1-2 edzőnek. Hozzáteszem nekem sem tetszik pár dolog vele kapcsolatban ( pl; az önelégült kiégett sztárok játszatása, puig mellőzése) de bízzunk benne tavaszra jobb lesz a csapat. Egyébként ma kb 8:3 is lehetett volna..
sansz
Capitá del Barça
Hozzászólások: 843
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.11.04. 23:55:58

Szerintem azért nem kell sírni a győzelem miatt. Olyan fiatalok játszottak akik lehet sosem fognak többet a Barca ellen játszani. Ennek megfelelő elszántsággal tolták. Melyik évben nem tűnnek fel szimpatikus, nagyot küzdő csapatok, akik a legnagyobbakat is megszorongatják?
Az ilyen csapatok ellen nehéz, felpörögni és játszani is. Az elején volt iram, simán meglehetett volna 2-3 gól, aztán leültek fejben. Puig szerintem is kellett volna Alena helyett, de ez van, Puig nem fog mostanában játszani, menjen télen kölcsönbe.
Azért a BL csoportköre rendben van, oké,hogy gyengék az ellenfelek, de baromi lelkesek is. A Juve ellen adott ki magából legtöbbet a csapat, lásd,talán az volt a legsimább a rengeteg helyzettel is számolva.
Lehet mondani,hogy Qman nem ért a támadáshoz, de akkor is ez lenne a vélemény, ha az első tíz percben 4:0 az eredmény? Mert az,hogy 3 méterről nem találja el a kaput, vagy,hogy lő egy orbitális kapufát a gólvonalra vágódva, ezek inkább szerencse kérdései.
Ami még viszonylag szimpi, hogy elég zökkenőmentesen váltunk felállást. Nem mondom,hogy fú az egyikkel soha nem kapunk gólt, a másikkal lövünk hatot, de azért van variálás és egyik sem olyan rossz. Megint Valverdéhez nyúlnék vissza, nála az utolsó évben annyi volt a taktika,hogy mindenki mindig Messihez passzoljon,bárhol is van. Na, akkor nem azzal volt a gond,hogy sok a kihagyott helyzetünk,hanem,hogy volt egy kapuralövésünk. Aztán a tehenészfiú az első két meccsén még valamivel próbálkozott, aztán visszatért a "bevált" Messi-Valverde rendszer. Meg a remek eredmények.
Avatar
Xavier Hernandez
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 265
Csatlakozott: 2018.01.04. 22:42:42
Tartózkodási hely: Barcelona

2020.11.04. 23:22:27

Ha visszanézik majd ezt a meccset, vajon elégedettel lesznek magukkal? Sose láttam ilyen gyenge Barcelonát, semmi koncepció, semmi tűz, totál érdektelen, unalmas és eredménytelen a játék. Kontrajátékra, dinamikus támadásokra képtelenek vagyunk, mindig megvárjuk, míg jó betömörül előttünk a védelem, aztán indul a dögunalom, a lassú kézilabdás adogatás körbe-körbe... ez nézhetetlenné válik lassan, ráadásul olyan figurák vannak többségben már a pályán, akikhez nem is kötődik érzelmileg már az ember...

Mentségükre, lehet, hogy a korábbi drága és sz@r igazolások, a megnyirbált fizetések, a teljesen felforgatott csapatszerkezet és a sehol sem bizonyított középszerű edzőnk mellett a közönség hiánya is szerepet játszik ebben, nincs igazi meccshangulat, gyakorlatilag olyan ez, mintha egy edzőmeccsen szaladgálnának.
A PL-ben is elképesztő eredmények születnek, az angol sajtó is azt írja, a játékosok egyszerűen nem képesek meccshangulatba kerülni az üres lelátók miatt visszhangzó-kongó stadionokban. A covid rendesen betett a focinak is :(.
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2020.11.04. 23:16:50

eddig azt mondtam, korszerűtlen, lejárt focit játszunk, most már azt kell mondanom, ez beteg foci.
ez az ember (Koemann) nem tudja mi az , hogy ellentámadás?! ha már a kontrára képtelenek is vagyunk de az, hogy minden labdaszerzés után , megváratja!! hogy mindenki visszazárjon az ellenféltől nos ez beteges.
még annyit, hogy az Ukránok lesajnálása kissé túl lett tolva, mert ez egy lelkes, képzett fiatalokkal, motiváltan, kellő sebességen jó focit nyomó csapat volt.
más: ezt a Puigozást abba kéne már hagyni.....egyszerűen kínos ha valaki végig tekint ..... mintha bármi köze lenne a bajainkhoz.
Zsolti
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6151
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:34:54
Tartózkodási hely: ,,!,.
Kapcsolat:

2020.11.04. 23:13:08

Az idenykezdet elso par meccse iramban, intenzitasban bizakodasra adott okot, nah mostanra ez teljesen eltunt..
Barcahun
Capitá del Barça
Hozzászólások: 570
Csatlakozott: 2020.09.04. 16:09:08

2020.11.04. 23:12:32

geridoss írta:
2020.11.04. 23:06:58
Ez megint siralmas és elkeserítő volt.

Nincs már
-Valverde
-Setien
-Barto

Most mi a kifogás? Fújt a szél? Hogy nem ég le róluk a mez, komolyan mondom...
Az hogy nincs Barto semmit nem jelent 5 évnyi amatőr munkát kell helyre hozni, évekre vagyunk egy Bl esélyes Barcától, szóval Kúman még van és nem tűnik jobbnak, nincs Barto, de egy öreg és hiányos keret van rövid paddal, és 800 milliónyi hitel vagy ki tudja :?: :roll: szóval nem azt vártuk, hogy triplázunk idén, de nem is azt, hogy olyan hullámző lesz a teljesítmány, hogy kis csapatok ellen sem fog már menni a játék. Néha belefér, de ez tendencia már.
Avatar
geridoss
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2785
Csatlakozott: 2008.11.30. 23:00:46
Tartózkodási hely: Eger

2020.11.04. 23:06:58

Ez megint siralmas és elkeserítő volt.

Nincs már
-Valverde
-Setien
-Barto

Most mi a kifogás? Fújt a szél? Hogy nem ég le róluk a mez, komolyan mondom...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Peter
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3229
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.11.04. 23:05:40

TS volt az egyedüli, akinek a teljesítménye miatt örülhetünk
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.11.04. 23:02:19

Vakmacska írta:
2020.11.04. 22:57:35

TARTALÉKOS Dinamo ellen.
Erre utalt a dinamo C megnevezés.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Atalanta
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2012.04.03. 23:00:27

2020.11.04. 23:01:35

Én a győzelemnek örülök, letettem arról hogy jó játékot várok a csapattól. Megvan a 3 pont ennyi. Puigot én sem értem a semmirekellő Griezman helyett simán játszhatna.
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2020.11.04. 22:57:35

visca el barca írta:
2020.11.04. 22:54:26
Gratulálok a csapatnak, hogy egy dinamo c ellen sikerült 1 góllal nyerni. Óriási teljesítmény volt a mai.
TARTALÉKOS Dinamo ellen.
Avatar
Olcha
Jugador del Barça
Hozzászólások: 205
Csatlakozott: 2018.06.28. 19:31:15

2020.11.04. 22:56:58

Mi a kaka volt ez?? Puig miért nem játszik?? Átálltunk 4-3-3ra, tessék becserélni!
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2020.11.04. 22:54:26

Gratulálok a csapatnak, hogy egy dinamo c ellen sikerült 1 góllal nyerni. Óriási teljesítmény volt a mai.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
PorSiempre
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 374
Csatlakozott: 2020.10.29. 09:40:15

2020.11.04. 22:52:04

3 pont, Ter Stegen

Kb ennyi
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Válasz küldése