Észrevételek, kérdések a honlappal és a fórummal kapcsolatban

Kérdések, észrevételek, hibák és javaslatok az Eurobarca.hu oldallal és a fórummal kapcsolatban.

Legyen-e egy új téma(topik/topic) a fórumon a sérülteknek dedikálva: "Gyengélkedő"?

Igen, szuper ötlet!
15
48%
Igen, de legyen más a neve!
3
10%
Fölöslegesnek tűnik..
13
42%
Nem kell, legyünk optimisták!
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 31
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2021.08.06. 19:54:20

Meg nem àrtana kicsit “magyarosítani” a szöveget, elég sok magyartalan megfogalmazás van benne.

De amúgy köszi, mert gyorsan kint lett!

Csak egy észrevétel, jó tanács, mert màr több ilyen interjúnál feltűnt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2021.08.06. 19:41:01

Koszonjuk a laporta sajtotajekoztato forditasat, de egy kicsit formazzatok mar meg legyetek oly kedvesek, mert egy atlalthatalan katyvasz az egesz, tele spanyol szoveggel.


Koszonom.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2021.07.17. 17:05:14

Elsőre nekem írtál, hogy hol tudod jelenteni a munkámat :D

Mindegy is, az az érzésem, hogy valami más dolog van itt, mint hogy törölték egy hozzászólásod egy internetes fórumon, ezért én el is engedem ezt, és a legjobbakat kívánom neked a valódi problémád megoldásához.
Ha a moderátori munkámmal nem vagy elégedett, akkor már írtam, nyugodtan szólhatsz az adminoknak (akiknek szintén van lehetőségük a visszaélésre és engem kibannolni szó nélkül, ez egy ilyen platform).
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
jelwaz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1145
Csatlakozott: 2005.07.10. 18:38:11
Tartózkodási hely: A barikádokon...

2021.07.17. 16:28:57

Úgy látom inkább maradsz a házmesterkedésnél, de azért még egy kört rászánok. Bár elsőre is fel lehet fogni szerintem, ha nem az egód védelme lenne a célod.

1. Nem panaszoltalak be egy adminnak sem, egyből ide írtam, csak nem azonnal, mert van jobb dolgom is, mint téged "üldözni".
2. Nem LG-nek válaszoltam, az előző hsz-emben beidéztem mire válaszoltam.

Aztán előállsz a morál bajnokaként, aki meghúzza az erkölcsi(?) határvonalat. Undorítónak nevezed, de milyen alapon határozod ezt te meg? Formailag egyáltalán nem volt undorító, egyetlen szó sem volt, aminek a használatát bármilyen körülmények között kerülni kellene. Talán 1, de az sem a másik személyére mutatott, illetve annyira nem is durva, hogy álmatlanul aludj tőle, mert ha a fórumon tiltott is a használata, attól még a hétköznapi életben nem csak, hogy hallod, de még használod is (a homszexuális férfi b-vel kezdődő 4 betűs verziója).
Tartalmilag meg szíved joga undorítónak gondolni, de ez nem képez jogalapot a törlésre. Én meg undorítónak tartom, ha valaki kisbetűvel ír le tulajdonneveket. Akkor az miért nem kerül törlésre? Mert nem én vagyok a moderátor? Akkor tehát a moderátor egyéni preferenciája dönti el, hogy mit töröl és mit nem, nem pedig egy objektív, mindenkire érvényes szempontrendszer?

Beismertem, hogy az utóbbi szerint törölni kellett a hsz-em, megvolt benne a szabálysértés. Az indoklásodat vitattam, mert az én hsz-em tartalma semmivel sem volt undorítóbb, mint az amire reagáltam (meg még jó néhány a fórumon, amikre meg nem). Ha ez a szempont, akkor az miért nem került törlésre? Azért, mert egyetértesz vele? Felőlem az is lehet, csak ne játszd akkor az erkölcscsőszt, és mondd ki, mert az érvelésed, ami inkább egy vélemény kb. csak így állja meg a helyét.

Egyébként azt is tisztáznám ezen a ponton, hogy egyáltalán nem gondolom, hogy azt a hsz-t, amire válaszoltam, törölni kellett volna. Nekem kellett volna máshogy reagálni, bár ha továbbra is ragaszkodsz a narratívádhoz, akkor az azt jelenti, hogy bárhogy reagáltam volna, ugye undorító, amit írok, tehát ugyanúgy törölted volna.
davi10 írta:
2021.07.17. 14:18:43
Nem értem amúgy miért magyarázkodom, ahogy azt sem, hogy mit szeretnél ezzel elérni.
Fel akarok lépni ezellen az ,,énvagyokittakiskirály" szemlélettel szemben, amiben valaki a pozíciójából fakadóan azt gondolja, hogy ő határozza meg a nívót. Ha annyit írtál volna, hogy ,,A fórumszabályzat tiltja mások minősítését és a személyeskedést, a következő alkalomnál számolj vele, hogy tiltást kapsz", akkor egy szót sem szólhatnék. Az, hogy megütöm-e a színvonalat, hát az meg egyáltalán nem a te kompetenciád. Magyarázkodni meg azért magyarázkodsz, mert sértené az egodat, ha beismernéd, hogy rosszul kezelted, és bocsánatot kérnél. Nem azért, mert undorítónak gondolod, nem azért mert a másikkal értesz egyet, nem azért mert törölted, hanem mert számonkéred rajtam más minősítését, úgy, hogy közben minősítesz.

Ja, amúgy baromira nem arra megy ki a játék, hogy valahogy elérem, hogy bocsánatot kérsz, nem lenne sem jobb nekem, sem rosszabb, nem igényem. De ez a fajta működés visszaélésre ad lehetőséget.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2021.07.17. 14:18:43

Szomorúan veszem észre, hogy nem tudtad elengedni a témát több, mint 1 hét után sem. Feltételezem az adminokhoz való bepanaszolás is süket fülekre talált.

Röviden: Olyan undorító választ adtál LG-nek, amit garantálok neked, hogy bármelyik moderátor törölt volna, sőt a stílusa miatt szerintem van akitől insta tiltást is kaptál volna. Csak én vettem észre először, és én ahogy látod a fórumot vagyok olyan vajszívű, hogy csak akkor törlok/tiltok, ha valami nagyon gáz. Ez ne haragudj, de az volt.

Nem értem amúgy miért magyarázkodom, ahogy azt sem, hogy mit szeretnél ezzel elérni.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
jelwaz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1145
Csatlakozott: 2005.07.10. 18:38:11
Tartózkodási hely: A barikádokon...

2021.07.17. 14:03:29

Körülbelül egy hete ezt az üzenetet kaptam egy moderátortól:
davi10 írta:
2021.07.10. 16:49:50
Mindenkinek lehet rossz napja, de a következő ilyen színvonalú hsz-nél tiltás lesz.
A hózzászólás, amire reagáltam, az alábbi volt:
Barca_10 írta:
2021.07.09. 16:43:28
LGBT propagandának szerintem köze van hozzá hogy egyre több a homorózsaszín vendégmez, a Nike amerikai, muszáj belenyomni az ember arcába az “elfogadást”.
Nálam a 08/09, 09/10 és a 14/15 vitt mindent, az idei és a tavalyelőtti okádék.
Az elején leszögezném, hogy a moderálás jogosságát nem vitatom, pontosan értem milyen szabályt sértettem.
Ellenben azt kifogásolom, hogy indokként nem ez a szabálysértés, hanem a ,,színvonal" volt megnevezve. WTF? Tehát a fent idézett 10/10-es sötétség megüti a mércét, mivel az nem került törlésre? Semmivel sem írtam alacsonyabb színvonalú választ, mint az idézett szöveg, nem voltam vulgáris, sem agresszív, "csupán" személyeskedtem.

Ellenben, ha mégis a színvonal a kifogás tárgya, akkor joggal feltételezhetném, hogy ideológia alapon lettem moderálva, és egy jó kis buz!zás elfér a fórumon, az ez elleni kifogás meg már nem. Ezzel sincs bajom, ha így van és az oldal üzemeltetői így akarják, de akkor tisztázzuk ezt egyszer és mindenkorra.

Ha meg mégis a személyeskedés az eredeti indok, akkor talán a moderátornak kellene megerőltetnie magát, hogy megüssön egy színvonalat, és nem ezt a házmester stílust hozni.

Nem gondolom, hogy minden moderátor így végzi a munkáját, azt meg nem tudom, hogy az idézett moderátor mindig így végzi-e el a feladatát, de azt igen, hogy ez így nem oké.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2021.06.08. 06:41:01

Pontosan ugyanezt vetettem fel én is pár héttel ezelőtt.
Alcantara kollegával egyeztetve megpróbáljuk ezt az új protokollt, mert szerintem is baromság az egész hsz-t törölni.

Viszont aki "nem tanul" belőle, tehát folyamatosan nekünk kell átszerkesztgetni a hsz-ét, mert lusta, azzal szemben valami lépés ugyanúgy lesz, csak egy fokkal türelmesebben leszünk :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2021.06.07. 23:08:27

sansz írta:
2021.06.07. 22:02:04
Az egyik topicból ki lett törölve egy hozzászólásom,mert kettőnél több idézet volt benne. Nem tudom amúgy miért van ez a szabály,mert máshol meg pont támogatják a topikon belül is a több szál rendszerét, de végülis tökmindegy,az üzemeltető játszótere,az ő szabályaival szóval ezt el lehet fogadni. Én csak azt kérdem,hogy tényleg a törlés az egyetlen hatékony eszköz? Az, aki csinálta,az pontosan ennyi kattintással kicopyzhatta volna és külön bedobhatta volna egy admin commentjével,hogy kettőnél többet ne idézzetek. Egy fórum alapvető lényege a kommunikáció, van amikor mégis tiltani és törölni kell, de csak vészesetben,mikor elszabadulnak az indulatok. De mikor egy technikai ok miatt egyszerűen csak egy törlés van,az nem szabály betartatás,hanem simán gyökérség.
Jogos.
Egyébként sajnos ez is szubjektív megítélés alá esik, mert nem minden piramis van törölve, sőt.
Tudom nem volt kapacitás, talán most az új modik majd jobban figyelnek erre, és akkor minden piramist kiszednek.

De tényleg nem időigényesebb mondjuk megszerkeszteni a kommentet, járható út lenne, pláne ha értékes gondolatokat tartalmaz egyébként a hsz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2021.06.01. 13:43:52

Üdv az új modiknak, ideje volt! :)
Alcantara
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3881
Csatlakozott: 2011.08.30. 09:31:30

2021.05.28. 16:06:05

Kedves moderátorok!

Hónapok óta megy a politikai mocskolódás az offtopicban. Van aki képes korrekt módon, intelligens formában írni róla, van aki sajnos az alacsony szellemi szintjén tud kizárólag megnyilvánulni.
A fórumszabályzat tizenéve tiltja/kizárja az ilyen jellegű témákat. Miihii anno ezt gyorsan rövidre zárta. Próbáljatok meg ti is -ha időtök engedni- érvényt szerezni a szabályzatnak.
Köszönöm.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2021.05.25. 15:06:46

Enrique írta:
2021.05.25. 14:39:56

Btw, megírod, milyen felbontásban rossz?
991x954-nél ugrik el, annál keskenyebbnél ilyen.
770x954-nél átugrik mobilnézetre, ott megint jó.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
barca_bome
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 444
Csatlakozott: 2009.03.09. 22:50:08

2021.05.25. 15:02:09

Enrique írta:
2021.05.25. 14:39:56
davi10 írta:
2021.05.16. 10:00:39
Sziasztok!
Asztali gépen, "felesbe" megnyitva a böngészőt kicsit szétcsúszik az oldal:
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/ ... 16euro.jpg

Mobilon is ezt csinálja, ha asztali módban nézném az oldalt.
Kicsit nyomi az oldal, van pár egyedi felbontás, ahol nem jeleníti meg jól :/
De mobil, tablet és desktop nézetben biztosan jónak kell lennie, csak egyedieknél és ott sem mindenhol csúszik el.

Btw, megírod, milyen felbontásban rossz?
Üdv!
Nálam akkor csúszik el a menü, ha keskenyebbre veszem a böngészőt, mint ami az oldalnak a fehér része, de még nem kapcsolja be a mobil nézetet.
Avatar
Enrique
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10124
Csatlakozott: 2004.10.08. 07:05:05
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

2021.05.25. 14:39:56

davi10 írta:
2021.05.16. 10:00:39
Sziasztok!
Asztali gépen, "felesbe" megnyitva a böngészőt kicsit szétcsúszik az oldal:
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/ ... 16euro.jpg

Mobilon is ezt csinálja, ha asztali módban nézném az oldalt.
Kicsit nyomi az oldal, van pár egyedi felbontás, ahol nem jeleníti meg jól :/
De mobil, tablet és desktop nézetben biztosan jónak kell lennie, csak egyedieknél és ott sem mindenhol csúszik el.

Btw, megírod, milyen felbontásban rossz?
Avatar
Enrique
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10124
Csatlakozott: 2004.10.08. 07:05:05
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

2021.05.25. 14:37:56

vinszentvega írta:
2021.05.25. 09:29:24
Üdv: Valaki telespammeli a forumot: Piyapron néven
Köszi, tiltva + törölve.
Avatar
vinszentvega
Capitá del Barça
Hozzászólások: 831
Csatlakozott: 2016.09.13. 10:17:08

2021.05.25. 09:29:24

Üdv: Valaki telespammeli a forumot: Piyapron néven
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2021.05.16. 10:00:39

Sziasztok!
Asztali gépen, "felesbe" megnyitva a böngészőt kicsit szétcsúszik az oldal:
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/ ... 16euro.jpg

Mobilon is ezt csinálja, ha asztali módban nézném az oldalt.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
soadroli
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5143
Csatlakozott: 2008.05.17. 19:50:58

2021.05.14. 00:23:16

spíler extra? nem is tudtam hogy van ilyen. de szerencsére már nem kell izgulni hogy bajnokok legyünk, úgyhogy mindegy :mrgreen:
Kép
Avatar
Enrique
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10124
Csatlakozott: 2004.10.08. 07:05:05
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

2021.05.14. 00:07:53

Így-így, ahogy Titinho írja. Most a mutatták a Spíleren a Real meccs után, hogy vasárnap a S1: Real meccs, S2: Atletico, Spíler Extra: Barca lesz a felosztás.
Avatar
Titinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2927
Csatlakozott: 2006.11.17. 11:29:46
Tartózkodási hely: Nyíregyháza, lélekben Camp Nou

2021.05.13. 09:43:36

vargazoli írta:
2021.05.13. 09:18:52
Sziasztok!
A hétvégi Celta meccset mi közvetíti?
A Spíler 2 műsorán egész más van kiírva az adott időpontban, de a Port sem írja, se semmi, hogy élőben közvetítenék a meccset.
Hivatalos kezdés 2021_05_16 18 óra 30 perc
TV adó???
A La Ligában az utolsó két fordulót az összes csapatnak egy időben rendezik, tehát most vasárnap 18:30-tól játszik mindenki.

Valószínű hogy az Atletico-Osasuna megy majd első számú meccsnek, ha a Real, Barca meccseken pedig gól van akkor körkapcsolással oldják meg.

Volt már erre példa nem is egyszer, amikor ilyen szoros volt a vége a bajnokságnak.

Ha a teljes meccset szeretnénk nézni, marad a stream.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
vargazoli
Jugador del Barça
Hozzászólások: 136
Csatlakozott: 2010.09.28. 13:57:02

2021.05.13. 09:18:52

Sziasztok!
A hétvégi Celta meccset mi közvetíti?
A Spíler 2 műsorán egész más van kiírva az adott időpontban, de a Port sem írja, se semmi, hogy élőben közvetítenék a meccset.
Hivatalos kezdés 2021_05_16 18 óra 30 perc
TV adó???
ikajli
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 448
Csatlakozott: 2019.03.30. 20:40:04
Tartózkodási hely: Pécs

2021.05.12. 09:35:47

ikajli írta:
2021.05.12. 09:34:36
Nekem eléggé hiányzik egy link a fórum oldalán, ami visszavezet a főoldalra. Nem a fórum főoldalára, hanem az egész honlap főoldalára. Ha van ilyen, csak én nem találom, akkor bocs.,
Na, csak meg kellett írnom a hozzászólást és már meg is lett a link. :)
ikajli
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 448
Csatlakozott: 2019.03.30. 20:40:04
Tartózkodási hely: Pécs

2021.05.12. 09:34:36

Nekem eléggé hiányzik egy link a fórum oldalán, ami visszavezet a főoldalra. Nem a fórum főoldalára, hanem az egész honlap főoldalára. Ha van ilyen, csak én nem találom, akkor bocs.,
Avatar
Barcaforever
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3973
Csatlakozott: 2004.10.13. 19:17:18
Tartózkodási hely: Barcelona/Budapest

2021.05.11. 22:25:48

Jövő szezonra mindenképp új emojikkal kell bővítenetek a palettát, mert amikor meglátom, hogy S. Roberto állna be, nincs olyan emoji ami ezt az érzést megfelelően leírná, megmutatná. :lol:
Kép
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6340
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2021.05.02. 10:06:36

Főoldali Valencia meccsel foglalkozó cikkben van egy elírás: "kétszer kikaptak, háromszor pedig vereséget szenvedtek."

5.bekezdésben szerepel :wink:
Kép
Avatar
Enrique
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10124
Csatlakozott: 2004.10.08. 07:05:05
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

2021.04.11. 10:49:49

Alcantara írta:
2021.04.10. 11:18:55
Nagyon jó lett a fő oldali cikkben levő El Classico ráhangoló. Dicséret érte azoknak, akik ezt összeállították.
Nekem a meglepetés Valdes volt, teljesen elfelejtettem, hogy eleinte haja is volt. :lol:
❤️
Atis710 írta:
2021.04.11. 09:50:51
Az értékelésnél, amikor mi pontozunk, megoldható lenne, hogy az edzőt is pontozzuk? Érdekes lenne szerintem.
Legközelebb belevesszük, jó ötlet!
Válasz küldése