Frenkie de Jong

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Avatar
Andris
Adminisztrátor
Hozzászólások: 13507
Csatlakozott: 2006.05.20. 20:47:07
Tartózkodási hely: Budapest

2022.08.15. 17:26:48

Szerintem itt fog maradni, mert itt akar maradni. Xavi rengeteget fogja használni, és a csapat is olyan jó lesz körülötte minden valószínűség szerint, amilyen még sose volt mióta itt van.

Laportáéknak semmi beleszólása nincsen ebbe az egészbe, azt hiszem. Próbálkozni lehet, de remélem hiába teszik. Élő szerződése van, bárhogy is alakul valójában a fizetése, nem lehet kikezdeni őt emiatt. Se jogilag, se emberi értelemben.

Pár dolog:
1. hónapok óta minden második nap van róla hír, hogy éppen ki miről van meggyőződve, hol folytatja majd Frenkie. Nem unjátok még hogy minden nap beteszitek a legújabb ugyanazt ide valamelyik ócska sportújságból, vagy twitterhuszártól?
2. Laportáék a sajtón keresztül gyakorolnak rá nyomást, ami egy az egyben bartomeui színvonal
3. Csak mert a néháyn leginkább unatkozó szurkoló, blogger meg újságíró megállás nélkül felszínen tartja a hülyeséget, még nem jelenti azt, hogy Frenkie bármiféle ellenszélben lenne. Ahogy írtam, Xavi ezerszer elmondta nyilvánosan, legutóbb tegnap, hogy kulcsszerepe lesz, ha marad. Élő szerződése van, ráadásul maradni akar. A társak szeretik, és a szurkolók is szeretik. Nyilván a leghangosabb és egyben leghülyébb 2%-ot kivéve.
4. Ha a MU az egyetlen valódi érdeklődő, akkor pláne semmi ügyünk nincsen. Nincs az a világ barma, aki most abba a klubba akar menni játszani. Kiégett szurkolók, hatalmas elvárások, félnótás játékoskeret, toxikus sztárok és wannabe-k közé, játszani az európa ligában... vagy ott se? ezt hirtelen nem is tudom.
5. A fizu... bár ugye elvileg semmi nyilvános info nem áll rendelkezésre se bárki fizetésének a mértékéről, se bárki kontraktusának a részleteiről, mégis imádnak/imádtok ezen csámcsogni. Nyilván részben fontos is amúgy, általában. Pláne ha vannak a klubnak anyagi gondjai.
Két gondolatom van a témához, és ezzel lezártnak is tekintem:
A.) Ha valóban nagyot nő a fizetése, az persze nem jó a klubnak, és nem is tűnik valóban indokoltnak, ugyanakkor ha a klub szinte egyik pillanatról a másikra úgy dönt, hogy eltapsol 150-200milliót, sőt fizetésekkel inkább 250-300at, akkor elég nehéz átérezni a szükségét annak, hogy a fizetés ne nőjön meg 5-10 millióval az évekkel ezelőtt aláírt, kialkudott szerződés szerint.
B.) Ha valóban az történt, amit én látni vélek, hogy Dembeléhez (és Gavihoz, és még kitudja kihez) hasonlóan Laportáék a nyílt sisakos, korrekt bánásmód helyett megint a sajtóhadjáratos irányt választották, akkor Frenkie helyében én is jól beintenék nekik. Ha megfelelő tisztelettel állnak egy játékoshoz, akkor meg lehet próbálni megkérni, hogy elégedjen meg a korábbi, csilliárdos fizetésével, és ne kérje a megemelkedett kétcsilliárdosat helyette. Ha viszont ez nincs meg, akkor mégis miben reménykednek? Akármennyire szeretem a klubot, én biztos a búbánatba elküldeném a klubvezetést, ha megpróbálnák a szurkolókat ellenem fordítani.

Zárszóként: Nem érdekel, mennyi a fizetése, mit fogad el, mit nem, sose fogunk tisztán látni, hála az újabb simlis vezetőségnek. Szerintem a világ egyik legjobb képességű középpályása, és ha nem volt vagy nem lesz sikeres, az legnagyobb valószínűség szerint nem az ő hibája, hanem az edzőké és a környezeté. Mégegyszer hangsúlyozom: ez a legvalószínűbb. Annak is van esélye, h mentálisan bizonyul majd gyengének, vagy nem lesz elég szorgalmas, vagy bármi. De ezek kevésbé valószínűsíthető dolgok.
Szükségünk is lesz rá, szvsz, mert akármennyire szeretem Busquets játékát még mindig, Gavin és Pedrin kívül szerintem nem lesz más megfelelő minőségű játékosunk a kp-n. Bárki meglephet még, de pont Niconál láttam volna a legtöbb esélyt. Pjanicnak és Kessiének kb 2-3% esélyt adnék, hogy be tudják játszani magukat legalább 4. számú középpályásnak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
andras953
Jugador del Barça
Hozzászólások: 127
Csatlakozott: 2020.06.14. 09:35:42

2022.08.15. 17:22:24

Ha Frenki el akarna menni,már megtette volna!Ha a klubnak nem kell,akkor lesz szíves fizetni a döntése összes következméye szerint.
aszim
Jugador del Barça
Hozzászólások: 173
Csatlakozott: 2019.02.11. 21:19:48

2022.08.15. 16:58:02

soadroli írta:
2022.08.15. 13:16:09
FC Barcelona are convinced that Frenkie De Jong will join Manchester United. @sport
Mondanám, hogy vakok közt a félszemű a császár ha MU be megy, de ez nem igaz ! FDJ nek itt a helye ebben a csapatban, jó játszótársakkal ő itt lenne a legjobb. A MU ben elpazarolja minimum ezt az évét. Nagyon sajnálom ha megy neki itt a helye !
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2022.08.15. 15:05:21

Troym írta:
2022.08.15. 14:55:59


A srác kb. 150 meccsen kezdett már nálunk, még mennyi kell megállapítani róla bármit?
Pont hogy ő volt, aki betettek minden meccsen, akkor is ha hetek óta nem csinált semmi érdemlegeset. Játszott Valverde, Setien, Koeman és Xavi alatt is.
Nem volt soha rossz, de soha nem is volt kiemelkedően jó, viszont pont hogy nála van elég meccs, ahol megmutathatta magát, és felemás róla a kép.
Ezt értem, és nem is ezen megy a vita.
Hanem, hogy pl Busquets helyén alig játszott az itt léte alatt, pedig lenne benne potenciál ott, szerintem

Nálam az lenne a legtisztább a klubtól, ha kimondaná, hogy bocs Frenkie, kell a pénz mert elvertünk egyéb igazolásokra mindent, belőled tudunk pénzt csinálni, viszlát.
De nem, itt megy a himihumi, a terelés mindenáron.
Ráadásul ha már eladjuk, ne hozzunk már ide mást, mert akkor minek? Értem hogy anyagiak de marha visszás az egész sztori.

Jövőre felkészül TS, ezt is már 3 éve borítékoltam, hogy az "idegenekre" fogunk rászállni. A klub meg szépen manipulál is ellenük, ahogy azt a nagykönyvben tanítják.


De nekem mindegy, csak legyen vége ennek a huzavonának, mert unalmas.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Troym
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2455
Csatlakozott: 2009.08.15. 12:12:47

2022.08.15. 14:55:59

csababarca írta:
2022.08.15. 13:29:36

Nekem meg az a gondom, hogy attól várom el a magas szintű konstans teljesítményt, aki konstans kezd.
Nem érdekel, hogy hány éves, vagy milyen magas, hány kiló, milyen szép haja van.

Az meg megint nonszensz, hogy egy meccsre nélkülözzük Busquetst, majd abból a meccsből akarunk következtetéseket levonni. Ha nyerünk, ha vesztünk, az nem Busquets egy meccses hiányzásával lesz magyarázható.
Na de Frenkie topik, én remélem marad, és kiharcolja (úgy látszik neki kell harcolni, a többieknek konstans helyük van valamiért) a helyét a csapatban.
Ha nem akkor köszönjünk, sok sikert máshol.
A srác kb. 150 meccsen kezdett már nálunk, még mennyi kell megállapítani róla bármit?
Pont hogy ő volt, aki betettek minden meccsen, akkor is ha hetek óta nem csinált semmi érdemlegeset. Játszott Valverde, Setien, Koeman és Xavi alatt is.
Nem volt soha rossz, de soha nem is volt kiemelkedően jó, viszont pont hogy nála van elég meccs, ahol megmutathatta magát, és felemás róla a kép.
Ter Stegen - Kounde - Araujo - Christensen - Balde - De Jong - Pedri - Gündogan - Raphinha - Yamal - Lewandowski
Res
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 386
Csatlakozott: 2014.08.06. 15:39:22

2022.08.15. 14:29:18

Kétlem, hogy ha elmenne igazolnánk még valakit helyette a középpályára.
Viszont a pénzügyi stabilitás szerintem fontosabb a vezetőknek, ahogy nekem is az lenne a helyükben.
Szóval szerintem ha valakit pénzzé kell tenni most, akkor ő a legjobb "árucikk".
Peter
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3229
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2022.08.15. 14:12:14

csababarca írta:
2022.08.15. 13:29:36
Na de Frenkie topik, én remélem marad, és kiharcolja (úgy látszik neki kell harcolni, a többieknek konstans helyük van valamiért) a helyét a csapatban.
Ha nem akkor köszönjünk, sok sikert máshol.
Menni fog. Itt már akkora az ellenszél, hogy értelmetlen is lenne bármit tenni ellene.

Bízzunk benne, ezzel elhárul az utolsó akadálya is annak, hogy összeálljon az álom középpálya Bernardo Silva - Busi - Pedri hármasban.
Stílszerűen ez a hármas megelőlegezi, hogy triplázásra felkészülni....
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2022.08.15. 13:29:36

Troym írta:
2022.08.15. 13:01:52

Ezzel a gondom, hogy nem a 19 éves Pedritől és a 18 éves Gavitól elvárás / elvárható a magas szintű konstans teljesítmény és vezérszerep, hanem a 25 éves világklasszisnak tartott FdJ-től. A másik gondolatom, hogy mindenki szerint abban a pozícióban, ahol a vezetőedző használja, nem is fog tudni kiteljesedni, Xavi pedig, aki naponta dolgozik vele és nem 1,5 órát látja hetente, mint mi, plusz kb. jobban ért a focihoz, mint a fórum összessége, nem látja meg benne Busi utódját. Ők minden nap együtt dolgoznak, edzéseken azért más dolgok is kiderülnek meccsekhez képest.
Az árából én rámennék mondjuk TAA megszerzésére jhv poszton Silva helyett és akkor csapatszinten erősödnénk.
Nekem meg az a gondom, hogy attól várom el a magas szintű konstans teljesítményt, aki konstans kezd.
Nem érdekel, hogy hány éves, vagy milyen magas, hány kiló, milyen szép haja van.
Az ellenfelet se érdekli ez, nem fogja azt mondani Modric Gavinak, hogy jajj de aranyos kisfiú vagy, nem fogom elvenni tőled a labdát, mert csak 18 éves vagy. Ez nem így működik

A másik gondom, hogy szerintem ez a hármas, amit Xavi kitalált képtelen együtt eredményes lenni.
Lehet egyenként másokkal mindegyik jó, de így hárman nem.
Hogy ennek mi az oka, az mindegy.


Az meg megint nonszensz, hogy egy meccsre nélkülözzük Busquetst, majd abból a meccsből akarunk következtetéseket levonni. Ha nyerünk, ha vesztünk, az nem Busquets egy meccses hiányzásával lesz magyarázható.

Na de Frenkie topik, én remélem marad, és kiharcolja (úgy látszik neki kell harcolni, a többieknek konstans helyük van valamiért) a helyét a csapatban.
Ha nem akkor köszönjünk, sok sikert máshol.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
soadroli
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5143
Csatlakozott: 2008.05.17. 19:50:58

2022.08.15. 13:16:09

FC Barcelona are convinced that Frenkie De Jong will join Manchester United. @sport
Kép
Avatar
bence0330
Az Év Fórumozója 2022
Hozzászólások: 6887
Csatlakozott: 2020.07.16. 19:01:18
Tartózkodási hely: Pécs

2022.08.15. 13:11:25

drobika írta:
2022.08.15. 12:49:17
Valószínűleg kezdő ember lesz San Sebastianban. Ha jól fogja tolni, és Busi egy meccses eltiltást kap. akkor kíváncsi leszek, hogy marad e a kezdőben FDJ...
Már régóta neki kellett volna adni a középpályán Busi helyét. Aki viszont jelenleg CSK., és a CSK-t nem szokás kihagyni...
Szerintem el fogják adni De Jongot, kell a lé! Lehozzuk Busival a közepét ebben a szezonban igy - úgy, azt kész. Sajnos.
Szinte biztos vagyok benne, hogy Pjanic lesz ott. Ettől még kezdhet, 8asként, vagy akár kh-ként is, főleg ha Koundé még csúszna...
ter Stegen; Cancelo - Cubarsí - Araujo - Koundé; Gündogan - Christensen - Pedri; Felix - Lewy - Raphinha
Troym
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2455
Csatlakozott: 2009.08.15. 12:12:47

2022.08.15. 13:01:52

csababarca írta:
2022.08.15. 12:20:15

ilyen alapon a teljes kp-t el lehetne adni, mert konkrétan ez a csapatra jellemző leírás.
Xavi fejében katyvasz van jelenleg, hibát hibára halmoz. Reméljük megnyugszik és reálisan átértékeli a csapatot, hogy kit hova kéne rakni.
Persze, ha nem kell neki FDJ engedjük el, vagy Pjanicot. De kétlem, hogy a bosnyákért adna bárki is komolyabb pénzt.

Busi helyén meg senkivel nem számol, ez a fő probléma a kp-n, így a maradék két helyen kéne zsonglőrködni, úgy, hogy a harmadikon meg egy korlátolt emberke játszik tojótyúkot.
Ezzel a gondom, hogy nem a 19 éves Pedritől és a 18 éves Gavitól elvárás / elvárható a magas szintű konstans teljesítmény és vezérszerep, hanem a 25 éves világklasszisnak tartott FdJ-től. A másik gondolatom, hogy mindenki szerint abban a pozícióban, ahol a vezetőedző használja, nem is fog tudni kiteljesedni, Xavi pedig, aki naponta dolgozik vele és nem 1,5 órát látja hetente, mint mi, plusz kb. jobban ért a focihoz, mint a fórum összessége, nem látja meg benne Busi utódját. Ők minden nap együtt dolgoznak, edzéseken azért más dolgok is kiderülnek meccsekhez képest.
Az árából én rámennék mondjuk TAA megszerzésére jhv poszton Silva helyett és akkor csapatszinten erősödnénk.
Ter Stegen - Kounde - Araujo - Christensen - Balde - De Jong - Pedri - Gündogan - Raphinha - Yamal - Lewandowski
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2022.08.15. 12:49:17

Valószínűleg kezdő ember lesz San Sebastianban. Ha jól fogja tolni, és Busi egy meccses eltiltást kap. akkor kíváncsi leszek, hogy marad e a kezdőben FDJ...
Már régóta neki kellett volna adni a középpályán Busi helyét. Aki viszont jelenleg CSK., és a CSK-t nem szokás kihagyni...
Szerintem el fogják adni De Jongot, kell a lé! Lehozzuk Busival a közepét ebben a szezonban igy - úgy, azt kész. Sajnos.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2022.08.15. 12:20:15

Troym írta:
2022.08.15. 12:04:57
3 éve ez megy. Felvillanások, jobb meccsek 2-3 majd elszürkülés ugyanennyi időre.
Xavi nem számol vele Busi helyén, bármennyire jónak gondolják sokan, tehát az edző elképzelése más.
ilyen alapon a teljes kp-t el lehetne adni, mert konkrétan ez a csapatra jellemző leírás.
Xavi fejében katyvasz van jelenleg, hibát hibára halmoz. Reméljük megnyugszik és reálisan átértékeli a csapatot, hogy kit hova kéne rakni.
Persze, ha nem kell neki FDJ engedjük el, vagy Pjanicot. De kétlem, hogy a bosnyákért adna bárki is komolyabb pénzt.

Busi helyén meg senkivel nem számol, ez a fő probléma a kp-n, így a maradék két helyen kéne zsonglőrködni, úgy, hogy a harmadikon meg egy korlátolt emberke játszik tojótyúkot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Troym
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2455
Csatlakozott: 2009.08.15. 12:12:47

2022.08.15. 12:04:57

Ha ő Busi utódja, akkor Pjanicot kell eladni, ha nem, akkor meg Frenkiet. Azon kívül, hogy volt pár jó mozdulata az utolsó meccsén, kár megtartani (Amúgy vele se nyertünk) 3 éve ez megy. Felvillanások, jobb meccsek 2-3 majd elszürkülés ugyanennyi időre.
Xavi nem számol vele Busi helyén, bármennyire jónak gondolják sokan, tehát az edző elképzelése más.
Ter Stegen - Kounde - Araujo - Christensen - Balde - De Jong - Pedri - Gündogan - Raphinha - Yamal - Lewandowski
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2022.08.14. 21:47:26

Nevessenek, de két kezüket osszetennek, ha lenne egy ilyen 17 éves tehetséges kozeppalyasuk.

ON
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2022.08.14. 17:12:40

davi10 írta:
2022.08.14. 17:01:43

Kessie nemzetközi szinten értékelhető kp, de a Golden Boy Pedri (vagy az esetleges következő Gavi) nem? :D
Gavinak mi a szerepköre?
Próbáltam rájönni tegnap is, de nem tudtam.
Tényleg érdekelne tőled a válasz, mert rád hallgatok :mrgreen:

Amúgy nem mondott hülyeséget a kolléga, Pedri rendben van, itt tévedett, de Gavin egyelőre röhögnek a legtöbb fórumon más drukkerek. És most nem a realos szurkolókra értem ezt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zsolti
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6151
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:34:54
Tartózkodási hely: ,,!,.
Kapcsolat:

2022.08.14. 17:11:23

Ilyen torpokkel nem fogunk sok borsot torni egy europaban jegyzett csapat orra ala, foleg Busival kiegeszulve, de cafoljanak ram..elnyomjak oket, mint a cigicsikket. Jelenleg..
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2022.08.14. 17:01:43

Zsolti írta:
2022.08.14. 13:29:23
Egyetlen nemzetkozi szinten ertekelheto kpnk (plusz Kessie). Teljesen idiota a vezetoseg ha elengedik. Kore kellene epiteni a kpt, busit meg vegre elfelejteni.
Kessie nemzetközi szinten értékelhető kp, de a Golden Boy Pedri (vagy az esetleges következő Gavi) nem? :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
sansz
Capitá del Barça
Hozzászólások: 843
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2022.08.14. 15:49:32

Chino írta:
2022.08.11. 12:16:10

De az igazi gond ott van, hogy Tebasék keresztbe tettek, a klub úgy számolt, hogy lesz még egy 150 milliós bevétele, amivel akár még fizetéscsökkentés nélkül is rendben lehetett volna a regisztráció.
Láthatóan FDJ-nek nem a pénzéhség a gondja, ebben különbözik Umtitől és a többi jómadártól, többet kereshetne, ha elmenne top klubokba no. sztárnak, ha viszont ez egy sértődés vagy a gesztus nem tetszik az azért elég kicsinyes, pedig elvileg az álmai klubjával akar sikereket elérni.
Még ma ki fog ki fog derülni, hogy mi lesz ennek a szappanoperának a vége. Én azért csalódnék a hollandban.
Szurkolóként nem bűn,hogy elfogult vagy, de... elfogult vagy!
Tebasék nem tettek keresztbe, csak egy nyilvánvaló trükköt, kvázi csalást füleltek le. Lehet azon vitatkozni,hogy jó-e ez a rendszer, szerintem is vannak problémák, bár a legnagyobb probléma csak annyi,hogy a spanyol bajnokság nem olajpénzből van eltartva.
De pont az előző és a mostani vezetésünk a jó érv,hogy miért kellenek Tebasék szabályai. És még ígyis költekeztünk eurómilliárdos tartozással, amihez még nagyon sok tétel benne sincs (elhalasztott kifizetések pl)

Én nem érzem kicsinyesnek Frenkiet. Laporta megkérte,hogy a fizetésének egy részét később fizethessék ki, erre médiahadjáratba kezdenek vele. Nagyon jól teszi,ha a sarkára áll, Laporta kapkodó manővereinek a balhéját ne neki kelljen már elvinnie.
A klub és a vezetés két dolog. A klubhoz sok minden tartozik, gyerekkori élmények és érzések, szép város, kedves szurkolók, edzői stábok és egyéb személyzetek, társak és még egymillió dolog.
Attólmég,hohy a klub a szíve csücske, lehet fasírtban a jelenlegi elnökkel és tán arra gondol,hogy ő még Barcás lesz talán mikor Laporta közös cellában fog csücsülni Bartoval. Hiába az a direktívája Laportának,hogy ez a feszkó FDJ és a klub közt van, valójában csak a játékos és a vezető közt és ebben a relációban éppen Laporta a kicsinyes,aki szórja mindenre és mindenkire a pénzt,a manővere még plusz 30milliós adózást is generál, ő tartozik a játékosának és ezekután mégis minden Frenkie hibája.
Zsolti
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6151
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:34:54
Tartózkodási hely: ,,!,.
Kapcsolat:

2022.08.14. 13:29:23

Egyetlen nemzetkozi szinten ertekelheto kpnk (plusz Kessie). Teljesen idiota a vezetoseg ha elengedik. Kore kellene epiteni a kpt, busit meg vegre elfelejteni.
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2165
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2022.08.14. 13:09:02

A tegnapi lendület kellene ide a többiektől is a középpályára és akkor nem lenne baj, elől berúgnánk annyit amennyi kell, hátul meg ha jobban fárad az ellenfél ugyse lennének képesek ennyi támadást vezetni.
Avatar
kanty
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7783
Csatlakozott: 2009.02.27. 17:29:30

2022.08.14. 11:30:29

soadroli írta:
2022.08.13. 10:33:06
Manchester United say that their financial offer to both FC Barcelona & Frenkie De Jong will be better than that of Chelsea. Total confidence that the player will accept, who never rejected them. @sport
Tegnapi MU-performansz után mondjuk ezen még lehet, hogy kell egyet emelni. :D
Nem újdonság, hogy ebben az esetben is lemegy full kutyába a United, de az minimum vicces, hogy gyakorlatilag hónapok óta könyörögnek egy olyan játékosnak, aki nem akar hozzuk menni.

A Rayo ellen amúgy jól szállt be, dinamikusan játszott, vitt némi sebességet a játékba.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2022.08.14. 08:25:46

MQuCsabi írta:
2022.08.14. 00:30:19
Ma is jól szállt be, pont azok az erènyei, amivel Busit jellemzik.
Tőle aztán nem igen szokták elvenni a bogyót, pedig forgolódik vele, akár több ember nyomásában is.
Már èvek óta neki kène irányítani, elè pedig a Pedri-Gavi vagy Pedri-Kessiè kettőst berakni.
Ez lenne megoldás! Sokkal jobban működhetne! FDJ talán ebben bízott, amikor nem akar/akart elmenni, hogy előbb utóbb az edző is belátja ezt.
De Busi haver, CSK, és köré kell építeni a középpályát! Vasárnap majd az RSOC ellen lehet összejön ez a felállás, és mivel aligha van begyakorolva, lehet döcögni fog, az csak újabb megerősítés, hogy kell ide Busi.
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6340
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2022.08.14. 00:30:19

Ma is jól szállt be, pont azok az erènyei, amivel Busit jellemzik.
Tőle aztán nem igen szokták elvenni a bogyót, pedig forgolódik vele, akár több ember nyomásában is.
Már èvek óta neki kène irányítani, elè pedig a Pedri-Gavi vagy Pedri-Kessiè kettőst berakni.
Kép
Avatar
soadroli
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5143
Csatlakozott: 2008.05.17. 19:50:58

2022.08.13. 10:33:06

Manchester United say that their financial offer to both FC Barcelona & Frenkie De Jong will be better than that of Chelsea. Total confidence that the player will accept, who never rejected them. @sport
Kép
Válasz küldése