Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%
 
Szavazatok száma: 103
antiimperialista
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3356
Csatlakozott: 2004.11.24. 10:28:44
Tartózkodási hely: Nyíregyháza

2008.07.05. 20:44:38

Már megint a személyeskedés...

Kb. ennyit lát a két oldal:
laporta-fanok:
- két és fél jó év, 2 bajnoki cím, BL-győzelem
- felismerték, hogy bajok vannak, és megpróbálnak tenni ellene (Mégis mit??? Azt, hogy elzavarják többek közt R10-et és Eto'ot, helyettük pedig Adebayor-féle óriási igazolásokat terveznek, a togóiért például 30+ millió eurót adva? Vesznek 3 fiatal védőt, amikor védőből van elég? Végre elküldik rijkaardot, és leültetik helyére az edzőként gyakorlatilag kezdő Guardiolát, amikor több igazán jó edző is csapat nélkül van?)
- Rosell csak a hatalmat akarja (hahahahaha, ez [auto_cenzúra] érv ellene, laporta nyilván nem)

laporta ellenzői:
- 2 év a világ legjobb keretével, komoly trófea nélkül, kiábrándító, gyatra játékkal
- előre lehetett látni tavaly ilyenkor, hogy rijkaard Ten Cate nélkül gyenge, és ha marad, megismétlődik az előző szezon sikertelensége, laportáék mégsem léptek
- hülyébbnél hülyébb döntések, nyilatkozatok (pl. a tavaly nyári "most aztán bekeményítünk" sajtóközlemény, ami szerintem az évtized vicce volt, azzal sikerült hülyét csinálniuk magukból
- végre elküldik rijkaardot, és leültetik helyére az edzőként gyakorlatilag kezdő Guardiolát, amikor több igazán jó edző is csapat nélkül van
- idétlen igazolások, Adebayor kergetése irreális összegért

Én természetesen az utóbbiba tartozom, és nem fogtok meggyőzni az ellenkezőjéről. (Azt még bele sem írtam, hogyan bántak a kedvenc játékosommal laportáék...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2008.07.05. 20:52:23-kor.
19
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa
Hozzászólások: 7479
Csatlakozott: 2005.11.22. 11:03:07
Tartózkodási hely: Campo dei Miracoli

2008.07.05. 19:45:04

barca99 írta:Bocs, de ez a tipikus Varga Tamás válasz. Amikor nem tudod bebizonyítani az igazadat, akkor átváltasz ebbe. Nem tudsz észérveket felsorolni, nem tudsz a kérdéseimre válaszolni, csak gyerekes módon kitérsz előle. Nekem jó, igazából nem lepődtem meg. Ez van. Sprite. 8)
Nem, a Te magatartásod tipikus. Ha megmagyarázod, mik az érvek, akkor okosabb lennék. Én érveket és előnyöket soroltam fel Rosell oldalán, csak Te szarsz rá. Ill. megpróbálod megmagyarázni, hogy én nem tudok érveket felsorakoztatni. Sajnálom, hogy komoly szövegértelmezési és - felfogási problémáid vannak. Én nem akarok semmit bebizonyítani, hiszen ez nem tétel...A kérdéseidre pedig korábban válaszoltam, csak valami módon Te nem érted meg őket.
A Te viselkedésed tipikus.

1. Ez a keret alkalmas a kemény próbák kiállására. És egyáltalán nem egyértelmű a helyzet, hogy lehet-e igazolni vagy nem. Hiszen van hivatalosan kijelölt edző, és lesz vezetőség is. Még ha ideiglenes is. Ami az AM esetében nem volt alkalmazható, nem biztos, hogy nálunk nem kivitelezhető. És ha ez az indokok arra, hogy laporta maradjon, akkor az nagyon gyenge érv.
2. Miért ne? Laporta az elmúlt két évben bizonyított, az azt megelőző sikereknek pedig Rosell is részese volt.
3. Miért Laporta mit akar? Talán nyugdíjba vonulni? Na, ne hülyéskedjél már. Ha Laporta nem akarná a hatalmat, akkor félreállna. Mindenki azt akarja. Ebben semmi rossz nincsen, semmi kivetni valót nem találok benne.
4. Igen, volt egy-két érdekes megjegyzése. Senor Presidentének meg jó pár az elmúlt években. Mindenkivel előfordul, hogy sületlenséget beszél. Ettől még alkalmas lehet az elnökségre. Három éves tevékenysége a Klubnál bebizonyította.
5. Miért, Adebayor 30 valahány milkáért nem irreális? Miért Samu helyére egy tejfelesszájú ifjonc nem ismeretlenbe lépés? Mióta megfelelő az, ha a járt utat a járatlanért elhagyjuk? Mit bizonyított eddig Adebayor? Azt, hogy egy sikeres év után pénzéhes döggé vált, és a toronyóra láncostul sem elegendő neki. Kun Agüero pedig nem irreális ár. Szerintem Messivel kiválóan meg tudnák magukat érteni.

Tudom, hogy kevés ez Neked, de érd be tőlem ennyivel. Egy anti-laportistától. :wink:

Ne írj több hsz-t egymás után, használd a szerkeszt gombot.Drigo
Kép
Avatar
currahee
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 353
Csatlakozott: 2008.07.05. 10:48:26

2008.07.05. 19:32:03

sok mindent felsoroltak itt az előttem szólók mindkét fél mellett. én nem igazán tudom h kinek a pártján állok - laporta v rossell. vagy talán mégis: és az a Klub, az FC Barcelona. és én sokszor ugy voltam az utóbbi időben h laporta nem mindig csinálja jol a dolgokat és lehet h mennie kéne de igazából soha nem is gondoltam igazán komolyan. most ő a vezetőtestülettel együtt képes volt döntéseket hozni amiket meg kellett. én személy szerint rijkaard-ot a világ egyik legjobb edzőjének tartom de mennie kellett mert muszáj volt a váltás két sikertlen év után. és ezért van h sok nagy játkékos láb most kilóg a csapatból, de hát ez van. dönteni kellett és megmerték tenni. máskérdés h azért lehetett volna tisztábba is intézni dolgokat...
és főleg most nem tartom egyáltalán jó időzítésnek ezt a bizalmi szavazást mert ha laporta-ék veszítenének akkor nagy baj lépne fel a Klubnál, mert nem feljeződne be a keret átalakítása és hát egy félig átformált kerettel belevágni egy uj idénybe ugy h a vezetőréteg sincs a helyén, hát hogy is mondjam nem jó döntés. szoval ha most az ellenzék nyer avval csak is a Klubnak ártanak. és ez nem lenne túl jó. ha majd érik a váltás és be kell h következzen akkor ugyis megfog történni, de én azon a véleményen vagyok h ez semmiképp ne most következzen mert akkor annak nagyon rossz következményei lehetnek! sztem ebbe mindenki gondoljon bele (ha eddig nem tette...)
Avatar
barca99
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7307
Csatlakozott: 2006.07.19. 12:37:02

2008.07.05. 19:30:44

Bocs, de ez a tipikus Varga Tamás válasz. Amikor nem tudod bebizonyítani az igazadat, akkor átváltasz ebbe. Nem tudsz észérveket felsorolni, nem tudsz a kérdéseimre válaszolni, csak gyerekes módon kitérsz előle. Nekem jó, igazából nem lepődtem meg. Ez van. Sprite. 8)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa
Hozzászólások: 7479
Csatlakozott: 2005.11.22. 11:03:07
Tartózkodási hely: Campo dei Miracoli

2008.07.05. 19:21:44

Elbeszélünk egymás mellett. te nem fogadsz el semmit, én meg úgy sem tudlak meggyőzni. Igaz, Te sem engem. Mintha a borsót hánynám a falra, annyit érnek a mondataim, mert úgyis kiforgatod őket. Ez szomorú. Ennél többre tartalak, minthogy nem tudod felfogni a mondataimat.
Én lezártam ezt a részemről. Remélem, holnap az egész Laporta-bagázs bukik.
Kép
Avatar
barca99
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7307
Csatlakozott: 2006.07.19. 12:37:02

2008.07.05. 19:18:17

Varga Tamás írta:Az, hogy itt tart a Barcelona ma, az - legalább - felerészben Rosell-nek is köszönhető. [...]
Sajnos nem sikerült meggyőznöd, ugyanis az első mondatod után azt lehet mondani, hogy felerészben meg Laportának. Ebbe szerintem nagyon felesleges belemenni, sem Te sem pedig én nem tudjuk, hogy kinek mennyit köszönhetünk. Ha már megemlítetted Ronaldinhot, akkor megemlítethetted volna Eto'o-t, aki helyett minden áron az eddig egy elfogadható szezont nyújtó Fabianot preferelta Senior Rosell. Azt hiszem ez így kerek.

Mésrészt a múltbéli sikeres szezonokat emlegeted, ami alapján például Cruyff hogyan mer beleszólni a dolgokba. Tehát ami akkor szép volt jó volt, azt már el lehetne felejteni. Akkor Rosellnél sem értem miért azt hozod fel.

És kérdésedre válaszolva nem, nem derült ki mitől lenne jobb elnök Rosell. Nem a feltett kérdéseimre válaszoltál. Akkor nekifutok mégegyszer:

1., Miért lenne jó ezzel a kerettel idényt kezdeni?
2., Miért lenne biztosabb a siker Rosell-lel, mint Laportával?
3., Miért vonzó egy olyan ember, aki láthatóan mindenáron hatalmat akar?
4., Miért nem baj, hogy össze-vissza beszél?
5., Miért lenne jó nekünk Ronaldo vagy Agüero irreális áron?
Varga Tamás írta:És, attól, hogy a Laportát támogatók többen vannak, ill. az ő véleményük van többségben, még nem biztos, hogy igazuk van.
Jó lenne átnézned a másik oldalra is. Attól, hogy Te (mint a kisebbség egyik tagja) mondod, még nem biztos, hogy igazad van.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa
Hozzászólások: 7479
Csatlakozott: 2005.11.22. 11:03:07
Tartózkodási hely: Campo dei Miracoli

2008.07.05. 18:05:26

Az, hogy itt tart a Barcelona ma, az - legalább - felerészben Rosell-nek is köszönhető. Továbbá Neki, és csak Neki, hogy ideigazolt Ronaldinho. Neki köszönhetők a támogatók egy részének ideérkezése is, hiszen Laportának ügyvédként max. Barcelonában voltak ismerősei, míg Rosell-nek NIKE-menedzserként, igazgatóként a világ több részén vannak/voltak kiépített kapcsolatai. A sociók számának jelentős megugrásában is elévülhetetlen szerepe van. A gazdasági egyensúly helyreállításából is nagyobb részt vállalt, mint az ügyvéd. Laporta egy csapat tagjaként lett elnök, akinek munkáját Rosell is keményen segítette.
Remélem, sikerült pár okot leírnom, ami alátámasztja, miért tartom jobb elnöknek Rosell-t, mint Senor Laportát.
És, attól, hogy a Laportát támogatók többen vannak, ill. az ő véleményük van többségben, még nem biztos, hogy igazuk van. Egy példa: George W. Bush-t 2004-ben 60,6 millió szavazattal választották elnökké. De, nem biztos, hogy a többségnek volt igaza.
Kép
Avatar
barca99
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7307
Csatlakozott: 2006.07.19. 12:37:02

2008.07.05. 17:52:25

Félreérted, nem utállak. Csupán az a véleményem rólad, hogy neked minden rossz, ami most történik, mert ezt egyszer valamikor így gondoltad, és akármi történik nem vagy hajlandó változtatni (tehát amíg Laporták hatalmon vannak -mondjuk 2010- addig Te mindenért meg fogod találni); (hogy ezt más is észrevette? -valószínűleg véletlen lehet).

Menjen Laporta és maradjanak félbe az átigazolások? Ez mitől ésszerű? Szépen kérlek erre ne azt válaszold, amit Zozznak, hogy ez politikus duma. Én, barca99, azt szeretném, hogy a Barcelona jövőre sikeres legyen. Két választási lehetőségem van (jobban mondva egy sincs, de nem ez a lényeg :D ): adok min. egy évet a mostaniakanak, akik bár hagyták, hogy idáig fajuljanak a dolgok, de ennél rosszabbat nem csináltak a Klubnak, ráadásul van egy konkrét elképzelésük, amivel újra sikeres lehet a Klub. Vagy megszavazom Rosellt, aki össze-vissza beszél, CRonaldokat és 55 milliós Agüerókat ígér, de őket is max. jövőre. Nagyon sajnálom, én ebben nem látom az ésszerűséget. Annyit látok, amit már valaki írt lejjebb: Rosell fél, hogy a Barca újra sikeres lesz, és még addig akar a székbe ülni, amíg lehet. Mert ha most sikeres lesz Laporta, akkor valószínűleg 2010-ben is az ő utódja lesz a presidente, 2014-ben meg ki emlékszik majd valami Sandro Rosellre. :roll:

Igazából most az észérveket várnám, hogy miért lenne jó Rosell, tehát mitől jobb ő, mint a mostaniak. Miért lenne jó ezzel a kerettel idényt kezdeni. Miért lenne biztosabb a siker Rosell-lel, mint Laportával. Szóval konkréten Rosell mellett érvelj, ne Laporta ellen.

(a hszed elejére igazából nem is akarok reagálni, csupán érdekes, hogy annyi ember így látja ezt a dolgot - és ez nem vitaindító sehol, csak elgondolkodtató)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa
Hozzászólások: 7479
Csatlakozott: 2005.11.22. 11:03:07
Tartózkodási hely: Campo dei Miracoli

2008.07.05. 17:27:19

barca99!
Szomorú vagyok, hogy ennyire rövid az emlékezeted, és ennyire nem érdekelnek a dolgok, csak az, hogy ott rúgj belém, ahol csak tudsz, és amikor csak kedved tartja. Kb. úgy állítasz be - más is -, mintha én valami aljas gazember lennék, aki a csapat ellen szurkol, és a lételeme a minél rosszabb, annál jobb - elve. szomorú, hogy az érveket nem hallgatjátok meg, az viszont fáj a Számotokra, ha mi nem hallgatjuk meg a tiéteket. Én így gondolom, Te úgy. Nekem nem tegnap alakult ki ez a meglátásom, hanem tavaly nyáron. Tavaly ilyenkor is tettek a kialakult helyzet láttán, aztán rosszabb lett. Vagy talán jobban szerepeltünk az idén? Előrébb léptünk az eredmények, a teljesítmény, a hozzáállás terén! Szebb a kép az idén, mint tavaly ilyenkor? Ehhez pedig semmi köze az Elnöknek, igaz? Aki pedig Laporta-ellenes véleményt fogalmaz meg, az minden, csak éppen jó ember nem, hanem egy rohadt dög, aki utálja a Barcelonát.
Felvilágosítanálak: ez messze nincs így. Én nagyon szeretem a Barcelonát. Majd phelan nevű madridista barátomat kérdezzétek meg. Tört már össze távírányító a kezemben Barca-me3ccs alatt, sírtam én már elvesztett meccs, bajnoki cím felett érzett fájdalmamban. Úgyhogy, illene elfogadni a mi/én véleményünket/emet, mert ez így korrekt. Nekem az a véleményem, hogy Laporta is hibás a kialakult helyzetért, aminek következmény nélkül hagyása többet árthat a Klubnak, mint használna. Én szívesebben látnám Sandro Rosell-t a Klub élén, mint a mai Laportát.
Attól, hogy más véleményen vagyok, ugyanúgy szeretem a Barcelonát, mint aki Laporta-fan.
Bocsánat, hogy egy kicsit szangvinikusra sikeredett a hsz-em, de már elegem van, hogy azért utáltok, mert nem vagyok Laporta-párti. Tudtommal demokrácia van.
Kép
Avatar
barca99
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7307
Csatlakozott: 2006.07.19. 12:37:02

2008.07.05. 17:18:27

Lujo írta:Azt gondolom, hogy kitaláltad magadnak, hogy itt most mindenki rossz, aki a Barca környékén van, menjen az elnökség, menjen az edző, menjen mindenki. Pedig nagyon nincs igazad.
Én is pont ezt érzem. Amíg Rijkaard itt volt, addig ő volt terítéken mindenért. Most jön Laporta. Aki aztán akármit csinálhat, az rossz. Elérzékenyült - kisgyerek. Valaki kiáll mellette? - szr ember mind a kettő. Miért nem szól bele mindenbe, hisz az az elnök dolga!!

Van pár ember, akit semmivel nem lehet meggyőzni, mert mindenből azt hozzák ki, hogy Laporta és csapata szr. És szentül meg vagyok győződve, hogy ha Rosell jön 2010-ban 3-4 év múlva őt is pont így szidják majd. LG nagyon jól leírta a mostani dolgot... nem kell szeretni Laportát, mert vannak rossz dolgai, de végre tesznek a dolgok ellen, a lehető legjobbat akarják kihozni az egészből. Aki pedig igennel szavaz, az nem a Klub érdekeit nézi, mert az senkinek nem lehet érdeke, hogy egy nagy fejetlenséggel induljon az év, kezdve a kerettel, etc...

Nem mellesleg Rosell mostani tevékenysége sokkal nagyobb fejetlenségre vall, mint ami jelenleg van. Csak látni kéne a fától az erdőt, és Laporta neve hallatán nem kéne leeresztkedni a lila ködnek, és utána már minden mindegy...
Boixos
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 9655
Csatlakozott: 2004.11.21. 11:00:59
Tartózkodási hely: monaco di bavaria

2008.07.05. 16:52:25

az a durva, h ha az esetleges váltás után rosszul menne a bugi, az akkor bekövetkező elégedetlenkedési rohamokban valszeg azok az emberek lennének az elsők, akiket most bezizzentettek odakint rosellék.

cruyff sztem már rég nem akkora orca odakint, mint amekkora volt. az biztos, h meghallgatják a tanácsait, de nem kezelik istenként, de még pápaként sem, h kritikátlanul fogadják el a megnyilvánulásait. ahhoz pedig tett eleget a Klubért, h elmondhassa a véleményét a dolgokról, ha olyanja van.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2008.07.05. 16:37:31

Remélem-a csapat érdekében, az eredményesség érdekében-hogy Laporta marad a helyén. Ha most leváltják, annak kegyetlenül megihatjuk a levét a szezon során. Ez semmiképp sem jó időpont a váltásra.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa
Hozzászólások: 7479
Csatlakozott: 2005.11.22. 11:03:07
Tartózkodási hely: Campo dei Miracoli

2008.07.05. 16:37:00

Lujo írta:
Varga Tamás írta:Lujo!
Johan I egész pontosan 4 bajnoki címet nyert a Barcelonával edzőként. Illene tudnod. + 1 Király Kupát, egy KEK-et, egy európai Szuper Kupát, és 3 spanyol Szuper Kupát.
A többire nem reagálnék, mert már lerágott csont, és már magam is unom.
Mert a BEK döntőt ki nyerte? Én úgy tudom, hogy a holland. A többire meg reagálj csak nyugodtan. Tudod egyre inkább úgy tűnik, hogy felállítasz magadnak egy elméletet, s ahhoz tűzön-vízen keresztül ragaszkodsz, nem látod be, ha más érvekkel próbál vitázni, hogy van igazság abban amit mond. Mert meg nem győztél (hidd el, engem ész érvekkel meg lehet, ellenben ugyanazon vélemény állandó kántálásával nem).
Szóval reagálj csak nyugodtan, kíváncsi vagyok a véleményedre az általam korábban leírtakkal kapcsolatban, ne söpörd félre egy "A többire nem reagálnék, mert már lerágott csont, és már magam is unom"-mal.
Kedves kolléga.
Én nagyon jól tudom, mit nyert a Barcelona Nagy Johan edzősködése idején. Azért írtam le ezeket csupán, hogy kijavítsam a te 2 bajnoki címedet. A tévé előtt ülve figyeltem már a '86. május 17-iki BEK-döntőt is, úgyhogy erről ennyit.
A többivel kapcsolatban pedig ha kíváncsi vagy a véleményemre, lapozz vissza ebben a topicban.
Kép
Avatar
Lujo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 845
Csatlakozott: 2004.10.08. 10:35:41
Tartózkodási hely: Marcali

2008.07.05. 16:09:00

Varga Tamás írta:Lujo!
Johan I egész pontosan 4 bajnoki címet nyert a Barcelonával edzőként. Illene tudnod. + 1 Király Kupát, egy KEK-et, egy európai Szuper Kupát, és 3 spanyol Szuper Kupát.
A többire nem reagálnék, mert már lerágott csont, és már magam is unom.
Mert a BEK döntőt ki nyerte? Én úgy tudom, hogy a holland. A többire meg reagálj csak nyugodtan. Tudod egyre inkább úgy tűnik, hogy felállítasz magadnak egy elméletet, s ahhoz tűzön-vízen keresztül ragaszkodsz, nem látod be, ha más érvekkel próbál vitázni, hogy van igazság abban amit mond. Mert meg nem győztél (hidd el, engem ész érvekkel meg lehet, ellenben ugyanazon vélemény állandó kántálásával nem).
Szóval reagálj csak nyugodtan, kíváncsi vagyok a véleményedre az általam korábban leírtakkal kapcsolatban, ne söpörd félre egy "A többire nem reagálnék, mert már lerágott csont, és már magam is unom"-mal.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa
Hozzászólások: 7479
Csatlakozott: 2005.11.22. 11:03:07
Tartózkodási hely: Campo dei Miracoli

2008.07.05. 15:39:04

Lujo!
Johan I egész pontosan 4 bajnoki címet nyert a Barcelonával edzőként. Illene tudnod. + 1 Király Kupát, egy KEK-et, egy európai Szuper Kupát, és 3 spanyol Szuper Kupát.
A többire nem reagálnék, mert már lerágott csont, és már magam is unom.
Kép
Avatar
lowride
Jugador del Barça
Hozzászólások: 116
Csatlakozott: 2007.09.05. 23:54:19
Tartózkodási hely: Székelyudvarhely/Kolozsvár

2008.07.05. 15:01:57

Lujo írta:
Varga Tamás írta:Lujo!
Tudod, lehet másodiknak lenni, még harmadiknak is. Csak nem ezzel a kerettel, nem ilyen játékkal, és nem ilyen vérlázító hozzáállással. Ebben a játékosok, az edzők is ludasak. Az edző ment, a játékosok egy része is. Most az elnökön, mint elsőszámú felelősön a sor.
De, mint azt írtam: az eredményt, bármilyen kimenetelű is legyen, elfogadom, és tiszteletben tartom.
Már megbocsáss, de szerintem kevered a szezont a fazonnal. Az hogy egy csapat hogy játszik, mennyire küzd, stb. teljesen szakmai kérdés. Ez az EDZŐI STÁB felelőssége. Az ELNÖKSÉG felelőssége, ha csak a foci csapatot nézzük a keret kialakítása és a megfelelő működési feltételek kialakítása. Ezt is sikerrel tették, hisz a keret az 5 év alatt sikeres volt. A végére leengedett, ez azonban az EDZŐSI STÁB felelőssége, mint már mondtam. Vagy talán szét kellett volna kergetni a csapatot évközben? Nem is tudom, hogy gondolod. Mert talán egy olyan ezüst, ahol pontegyenlőség van, nem hiszem, hogy akkora kudarc volna, hogy ne járna mégegy lehetőség.
Azt gondolom, hogy kitaláltad magadnak, hogy itt most mindenki rossz, aki a Barca környékén van, menjen az elnökség, menjen az edző, menjen mindenki. Pedig nagyon nincs igazad.
Egyet értek veled, az elnökségnek inkább gazdasági jellegű szerepköre van. Nem lehet a gyenge teljesítményt direkt kapcsolatba hozni az elnökséggel. Mellesleg meg gazdaságilag prosperál a klub szóval nem értem miért cirkuszol mindenki. Edző, játékosok mentek, ez ami befolyásolhatja a jövő évi szereplést.
És nem hinném, hogy jó ötlet lenne ez az elnökség leváltása ebben az időpontban. Be kellene fejezni az átigazolásokat, átgondolni mindent nyugodtan.
Egy Leo tízezer botlábúval felér.
Avatar
Lujo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 845
Csatlakozott: 2004.10.08. 10:35:41
Tartózkodási hely: Marcali

2008.07.05. 14:30:05

Varga Tamás írta:Lujo!
Tudod, lehet másodiknak lenni, még harmadiknak is. Csak nem ezzel a kerettel, nem ilyen játékkal, és nem ilyen vérlázító hozzáállással. Ebben a játékosok, az edzők is ludasak. Az edző ment, a játékosok egy része is. Most az elnökön, mint elsőszámú felelősön a sor.
De, mint azt írtam: az eredményt, bármilyen kimenetelű is legyen, elfogadom, és tiszteletben tartom.
Már megbocsáss, de szerintem kevered a szezont a fazonnal. Az hogy egy csapat hogy játszik, mennyire küzd, stb. teljesen szakmai kérdés. Ez az EDZŐI STÁB felelőssége. Az ELNÖKSÉG felelőssége, ha csak a foci csapatot nézzük a keret kialakítása és a megfelelő működési feltételek kialakítása. Ezt is sikerrel tették, hisz a keret az 5 év alatt sikeres volt. A végére leengedett, ez azonban az EDZŐSI STÁB felelőssége, mint már mondtam. Vagy talán szét kellett volna kergetni a csapatot évközben? Nem is tudom, hogy gondolod. Mert talán egy olyan ezüst, ahol pontegyenlőség van, nem hiszem, hogy akkora kudarc volna, hogy ne járna mégegy lehetőség.
Azt gondolom, hogy kitaláltad magadnak, hogy itt most mindenki rossz, aki a Barca környékén van, menjen az elnökség, menjen az edző, menjen mindenki. Pedig nagyon nincs igazad.
X0sas0X
Barça C
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2008.07.05. 13:57:17

2008.07.05. 14:13:00

Mint azt mi Barca drukkerek tudjuk az FC Barcelona nem csak egy csapat számunkra hanem egy élet érzés. És ebbe a nézetbe nagyon illik Laporta hiszen ő is egy jó ember, jó érzésekkel!
Avatar
fcjoc
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2173
Csatlakozott: 2005.08.20. 22:41:37

2008.07.05. 14:09:55

alig várom már hogy lemenjen ez az egész választási hócihő. qwra unalmas hogy más se lehet olvasni csak hogy miként b@xtatják egymást a vezetők. foglalkoznának mással. szvsz. de am remélem marad laporta
Avatar
Lujo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 845
Csatlakozott: 2004.10.08. 10:35:41
Tartózkodási hely: Marcali

2008.07.05. 14:09:19

antiimperialista írta:
Varga Tamás írta:Egyébként Ati szavaival és mondataival a legteljesebb mértékig azonosulni tudok.
Cruyff-ból pedig már nagyon elegem van. Az egyik indoka, hogy az elnökséget négy évre választották. Pfff, mekkora egy ökörség.
Ezzel pedig én értek egyet! Minden tiszteletem az öregé, de nem bánnám, ha többet nem szólna bele a csapat ügyeibe. Én már évek óta haragszom rá, mégpedig azért, mert van gaal másodszori bukása után is ragaszkodott ahhoz, hogy holland edző legyen, ezért került rijkaard a klubhoz, pedig már akkor lehetett volna egy igazán jó edzőt szerződtetni. Ez szerintem Cruyff sara...
Tőled meg csak azt kérdem: Meglett az eredménye? Nem nyert a csapat 2 bajnokságot, 1 BL-t, hogy csak a nagyobb címeket említsem? Talán tudhat valamit még ez az "öreg" holland. S ne feledd, hogy valamilyen módon mindkét BL címünkhöz volt köze. Nagyon-nagyon jó tanácsadó ő.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa
Hozzászólások: 7479
Csatlakozott: 2005.11.22. 11:03:07
Tartózkodási hely: Campo dei Miracoli

2008.07.05. 14:03:37

Lujo!
Tudod, lehet másodiknak lenni, még harmadiknak is. Csak nem ezzel a kerettel, nem ilyen játékkal, és nem ilyen vérlázító hozzáállással. Ebben a játékosok, az edzők is ludasak. Az edző ment, a játékosok egy része is. Most az elnökön, mint elsőszámú felelősön a sor.
De, mint azt írtam: az eredményt, bármilyen kimenetelű is legyen, elfogadom, és tiszteletben tartom.
Kép
Avatar
Lujo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 845
Csatlakozott: 2004.10.08. 10:35:41
Tartózkodási hely: Marcali

2008.07.05. 14:00:11

Varga Tamás írta:
LG írta:Én mind2 lehetőséggel elégedett leszek. Ha a pártolók ugy látják, elég Laportából, akkor bizony mennyen. Ha biznak továbbra is benne, akkor maradjon. Sztem a döntést majd ne kérdőjelezze meg senki itt a forumon, a pártolók döntését el kell fogadni :!:
Ezt én magam is így gondolom.
Egyébként Ati szavaival és mondataival a legteljesebb mértékig azonosulni tudok.
Cruyff-ból pedig már nagyon elegem van. Az egyik indoka, hogy az elnökséget négy évre választották. Pfff, mekkora egy ökörség. Anno Gaspartot is négy évre választották. Akkor Laportának nem volt joga kezdeményezni a leváltását. Dehogynem, és jól is tette. Gaspartnak mennie kellett.
Csak tudod ott volt egy hatalmas különbség. A Gaspart féle elnökség mind anyagilag, mind szakmailag meglehetősen lerontotta a Barcát. Nyilván olvastad a pénzügyi beszámolót, abból láthatod, hogy mekkora adósságot sikerült nagyrészt nekik, s még korábbról Nunezéknak felhalmozni. Na ezért kellett Gaspartnak mennie. Laportának miért kellene? Mert az utolsó 2 szezonban egy ezüstöt és egy bronzot sikerült "csak" szereznünk, illetve a gazdasági célkitűzések rendre megvalósulnak? Hát igen, ez valóban vérlázító, ezért aztán tényleg el kell távolítani egy elnököt. Tudod nagyon örülök, hogy itt páran nem vagytok sociók.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21052
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2008.07.05. 13:47:50

Sztem az lenne jó, ha maradna Laporta, de nem azért mert ő olyan jó lenne, csak a mostani váltás valóban nagyon roszkor jönne. Szóval és is nemmel szavaznék, de nem Laporta, hanem a Barca miatt. De ha a szavazás még a holt szezon előtt történik, akkor gondolkodás nélkül Laporta ellen szavaznék,
tagore
Barça B
Hozzászólások: 71
Csatlakozott: 2007.11.11. 10:23:33

2008.07.05. 13:47:26

Az teljesen igaz, hogy -többek között- ő húzta ki a sz.rból a csapatot, nagyon jól is csinálta, amit csinált, de valahogy elszaladt vele a ló. Az utóbbi időben már egyre jobban hasonlított egy jellemtelen, hataloméhes jogászra (ld. AHOGY Rijkaard-tól is megszabadult). Nagyon ügyesen kisakkozta, ki legyen az áldozati bárány, csak azzal nem számolt, hogy az emberek az ő fejét is követelik, Rijkaardot pedig szimpátiával búcsúztatják. Így meg kiöntötte a fürdővízzel együtt a gyereket is...
Az, hogy elsírta magát, tényleg őszintének tűnt, és ebben benne lehetett a saját meghasonlása is. Tényleg kell a váltás egyébként, de Rosell-ék se tűnnek nekem jellemóriásoknak...
Avatar
currahee
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 353
Csatlakozott: 2008.07.05. 10:48:26

2008.07.05. 13:43:23

igazad van és én is nem-mel szavaznék, de azért laportának vannak hülye dolgai is ezt be kell látni... néha hülyeséget csinál.. de egyébként igazad van. két év sikertelenség után változtatni kell.
Lezárt