Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
8
9%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
29%
Más
32
37%
Nem hoznék senkit
16
19%
 
Szavazatok száma: 86
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.01. 10:36:43

Bár úgy néz ki a dolog, hogy rossi fabregas kettősünk lesz én megmondom őszintén egyiknek sem örülnék, egyikben sem látom hogy csapatot elölrébb vinné.
Rossi sokkal inkább szélső lehetne akit közbe középre forgatna pep a meccsek alatt és ebben nem adna plusszt. Elölrejátékban jó,de a munkabírása közel sincs olyan mint mondjuk pedro-é, márpedig az ellenfél kergetése a mi agresszív letámadós játékunkba elengethetetlen( abba a 10mp-ben amíg nincs nálunk a labda :D ) és ha kell, akkor vissza kell érnie az ellenfél szélsőjével, ebbe meg az alaphármas jobb , monjuk messi lehet nem, bár még hezitálok hogy őt le kéne-e cserélni rossira :D .
Ide hasonló kaliberben egy olyat tudnék elképzelni aki kimagasló egy az egyben és leköt legalább 1 embert ( mert ezt messi is megteszi a másik oldalon, mondjuk ő akár 3-at is jobb napjain és akkor lubickolhat a xavi - ini kettős aminek általában jó vége szokott lenni). Lehet nem leszek vele népszerű de én aguerot el tudnám képzelni( inkább ő 35-40-ért mint rossi 30-35-ért), esetleg lavezzi aki talán olcsóbb is lenne...
Egy másik variáció lenne ha egy igazi éket keresnénk, azzal nőne a taktikai repertoár is. Neymar a santosból, bár ő se olcsó meg európában még nem bizonyított, de nagyon igéretes, esetleg falcao bár ő valószínüleg mozdíthatatlan( emberi összegért).1 szó mint 100 nem egyszerü de valaki nem ártana, mert mint láttuk villa sincs mindig csúcsformában.
A középpálya meg szerintem megvan: xavi, ini, busi kezdő masch, keita tiago cserepad több mint jó, főleg, hogy tiagonak is kéne perceket adni, hogy őszinte legyek én benne látom majd xavi utódját. Szóval fabregas minek? Azt a pénzt inkább védő(k)re.
A szélső védőink megvannak abidal, alves alap, adriano bárhol tud helyettesíteni, az angel srác is igéretes, ha meg minden kötél szakad fontas is bevethető, neki is van jövője és a köv 2 évben alighanem az is kiderül, hogy a barcaban vagy valami középcsapatban van az a bizonyos jövő.
A sarkallatos pont szerintem a középső védők, mert ha milito megy marad a pp duó ami ugye nagyon kevés egy szezonra. Ok, tudom hogy még páran bevethetők itt, de ugye businak nem ez a természetes közege( láttuk az arsenal ellen), meg ő azért rangadókon nagyon hiányozna középről, masch- megoldja,de róla ordít, hogy nem oda való. Aki viszont jó középen is az abidal, kár, hogy nincs belőle kettő ( bár a történtek után én ennek az egynek is igen örülök).
Az elképzelés meg mondjuk tiago silva a milanból, bár ő is csak az én kitalációm és valószínü az is marad, de hogy védő kell az ziher.
Összegzésül baj azért nincs, mert mégiscsak mi csücsülünk az európai foci trónján, de azért nem árt keresni az elölrelépés lehetőségét, főleg mivel mordor seregei is folyamatosan zúgolódnak(madrid) és ibra, csigi, keirsson féle bukták se feltétlen hiányoznak, bár ha jövőre egy gyenge rossival meg egy pocsék fabregassal bl-t meg bajnokságot nyerünk..... :D
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2011.06.01. 09:56:42

Hatalmas hiba lenne eladni Jeffrent. Maximum kölcsönbe kéne adni, mert tényleg több játéklehetőség kéne neki.
Inkább tartsuk meg és ne vegyük meg Rossit.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.01. 09:47:01

A nem kell sok változás, s kell változás között van egy szónyi különbség :lol: Vérfrissítés mindig jól jön, én pl ezért írtam, Angel+Rossi, s máris kicsit megpezsdítettük a csatárokat, s a hátvédeknél még több opció van!Mascherano-t illetve Busit, meg azért sorolják sokan hátra, mert ha papíron védekező kp-ként vannak feltűntetve a meccsen, akkor is ők azok akik labdakihozatalnál visszamennek belső védőnek!A 2 szél rohan fel, Puyol-Pique hátul, s melléjük lép vissza az adott vkp!Ha meg Pique fellép, akkor általában Abidal rendeződik a védő3asba!3-4 ember érkezés, majdnem ugyanennyi távozást jelentene, szerintem ez felesleges!
Kép
Kép
Kép
Avatar
Ibrahim Afellay
Barça C
Hozzászólások: 19
Csatlakozott: 2011.06.01. 08:19:25
Tartózkodási hely: Szolnok

2011.06.01. 09:46:22

én nem értem h minek nekünk fabregas....maximum majd 2év mulva jöhet!de most még minek?cserének otvan afellay meg thiago...meg annyi pénzért... :shock: meg sérülékeny is!inkább vegyük meg modric-ot :P :D
Fc Barcelona : Més que un club

Kép
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2011.06.01. 09:37:38

Középső védő kell kettő is. Miért számitják sokan oda Masheranót, Busit, Abidált. Szükségmegoldások voltak még akkor is, ha jók voltak. Csatárt is kell hozni azt mindenki látja, jöhet kettő is. Boján szép gyerek, de nem lesz menő és Jeffren sem. Tul sok fiatalt egyszerre felhozni nagy hiba, hiszen csak feltételezett a klasszisuk. Többen sem futottak be, ahogy várni lehetett és ilyen lehet a mostaniak között is. Egy meglévő komoly keretbe lasan kell őket beépiteni, mint Messit -- fokozatosan. De alapból rájuk épiteni bukta lehet. Pl: Fontast sokan már a jövő emberének látják, én még nem, mert igazán jól nem láttam játszani, de lehet, hogy kinövi magát. De csak LEHET. Igy többen is vannak. Thiagot látom a legtöbbnek.
Egyébbként az, hogy nem kell mozgás igen rossz gondolat. A válltozatlanság maga a bukás. Évente 3-4 uj játékos kell. A megujulás és a verseny miatt is. Ilyen gondolkodással sok csapat befürdött. Pl: ott a Sevilla aki komolyan alig vett, a régiek beégnek már és látni az eredményt.
Amugy is rövid a kispad. Neveket nem szoktam irni, de 3-4 uj ember kell.
Fecó
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.01. 09:32:22

Ha jönne Rossi, akkor elöl nem nagyon lehet már javítani, az MVP mellett-mögött ő és Afellay elég erősnek tűnik+Bojan is maradhat. Kp-n nekem nagy kedvencem Fabregas, ezért nagyon örülnék ha jönne, de nem tudom, hogy férne bele egyrészt a költségvetésbe, másrészt a keretbe. Hátul megint érdekes, jobbon Alves végig, ha sérült, vagy eltiltott, akkor Adriano. Balon Abidal, mögötte Adriano, és José Angel is ott van. Középen Piqué-Puyol alap, de egyrészt Piqué elég sok lapot kap, másrészt Puyol elég sérülékeny most már...Abidal mindenképp középhátvéd lesz sokat, és nagy kérdés, hogy Pep mennyire bízik meg Fontásban, meri-e játszatni szükség esetén, avagy nem. Figyelembe kell venni, hogy Abidal se vasból van, nem bírja végig a szezont egyszerre két poszton, Mascherano pedig mégiscsak vkp eredetileg. Viszont alaphelyzetben nem kell khv, mert Abidal tökéletes khv-csere, és helyette meg van balos. Csak ha jön egy olyan sérüléshullám, mint idén...
Avatar
Kezso
Barça C
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2009.11.11. 23:05:12
Tartózkodási hely: Budapest

2011.06.01. 09:20:03

Pár előttem szólóval egyetértek abban hogy Soriano-t fel kellene hozni a B csapatból. Ha csak annyi lehetőséget kap mint Bojan, ami kumma sok, akkor azzal sztem elégedett lesz. Bojant mindenképpen el kell adni véleményem szerint amíg még pénzt látunk belőle, sőt cserealapnak bármelyik üzletbe be lehetne tenni a fiút. Jeffrent én többre tartom ő csak kölcsönbe engedném el, aztán majd kiderül hogy muzsikál. Fabregas sztem tavaly csak jófej volt az Arsenallal idén jönni fog,csak ne fizessünk 50 millát érte. A csatárposztra Alexis Sanchez lenne a tökéletes és lehet hogy a vezetés nem fog rááldozni annyit, de a csóka 40et is megér már most és ezt még meg fogjuk bánni. Egy 30 Bojant már holnap ajánlani kellene. Rossi is egy nagyon yó opció ez kétségtelen de Sanchez 2-3 éven belül a legjobb 10 játékosban lesz sajnos az Inter játkosaként és az ára 60 milla körül lesz. Ekkor pedig a nyuszika baszhassa élesbe hátúlról... Egyszóval remélem hogy Sanchez felé fordulunk.
"Respect the game" ( Henry )
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.01. 08:51:48

Mindig nehéz kérdés az igazolástéma! :lol:
Barcaman14 hozzászólása áll hozzám a legközelebb, illetve többen is írták, hogy nagyon nem kell jövés-menést rendezni!
Az alapcsapat adott, én örülnék mind Angelnek, illetve Rossinak is!Első körben a kölcsönszerződéseket kellene lerendezni, s nem húzni tovább, hogy ki megy ki marad!Védőnek egyértelmű Fontás az elsőszámú opciónk, s úgyis gondolom ebben a csapatban belső védőnek „hazai” játékost kell alkalmazni!Speciális taktikát igényel a belső védő megjátszása!
Angel szerintem nem lenne rossz, s ha megy Maxwell akkor, szívesen látnám gránátvörös kékben!KP adott, oda senki nem kell, bőven több opció is van a középpályán!Csatársor, na ez a legnagyobb kérdés!Jeffren-Bojan okozza a problémát, főleg a venezuelai állandó sérülése miatt nem lehet rá számítani!Én örülnék Rossi érkezésének, de így valaki előröl távozni fog!Ott is van bőven opció:Iniesta-Jeffren-Bojan-Messi-Pedro-Villa-Afellay!
Hangsúlyozom még egyszer nagy mozgásra nem számítok (s felesleges is lenne), Angel-Rossi jöjjön, Maxwell támadómunkájával mindig is elégedett voltam, de hátrafelé nem szeret játszani…Őt és sajnos Jeffren-t távozónak érzem!Bojan meg maradjon!!!!Lehet lassan fogy a türelem, de szükségünk van a szerb-spanyolra!!!!!
Kép
Kép
Kép
Avatar
samy85
Capitá del Barça
Hozzászólások: 879
Csatlakozott: 2008.12.01. 18:07:58
Tartózkodási hely: Jurassic Park

2011.06.01. 08:37:59

Rossi nagyszerű játékos és beleillene a Barcába a széleken is jol mozog, de 25-30 milliósokegy kicsit érte... én nem adnék többet 18 esetleg 20 milliónál... Esetleg 20 :!: :!: :!: nem azért mertnem ér annyit,hanem azért mert nem hasonlíthatunk a Madridhoz játékospolitikát illetően... Fabre meg jöhetne már... kíváncsi lennék mit alkotnának a Xavi, iletve Iniesta párost vennénk... na meg Messivel..
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Avatar
barcafan0911
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1142
Csatlakozott: 2008.03.07. 17:40:36
Tartózkodási hely: Balassagyarmat

2011.06.01. 07:52:48

Szerintem a védelembe 2 ember is kéne. A balszélső az oké, de kellene Alvesnek is egy megbízható csere. A középső védőknél ugye puyol és pique lesz a kezdő, a helyükre fiatalok jöhetnek cserének, illetve Masc vagy Busi is feltalálja ott magát. Középre ha jön Fabregas, az érdekes lesz. Xavi és Ini helye totál fix. 4-4-2-re meg fabregas kedvéért biztos nem fogunk átállni. Rotálásnál, meg sérülés esetén játszhatna, de akkor sem lenne stabil állandó kezdő. Ez talán meggátolja Fabregast hogy idejöjjön még az idén. Persze Pep jobban tudja, meg a fiúk is akik csalogatják őt. SZóval taktikai szempontból érdekes lenne a jövetele. A csatársor megint adott. Normális cserénk csak Bojan van jelenleg + néhány fiatal. Ha Bojan megy és Rossi vagy bárki más jön, akkor megint ott tartunk hogy van 1 tapasztaltabb cserénk és néhány fiatal. Bojannal kapcsolatban az a véleményem, hogy hiába vagyunk jelenleg az évszázad legjobb csapapata, ha nem kölcsönbe adjuk őt, hanem megválunk töle végleg, akkor az évszázad eddigi egyik legnagyobb ostobaságát követjük el klubbon belül. Persze ebben a témában az egyik legmegoszlóbb a szurkolók véleménye. Na ennyi lettem volna. :)
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Avatar
torrentkiller
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1505
Csatlakozott: 2008.01.16. 19:52:58
Tartózkodási hely: Zalaegerszeg/BP.

2011.06.01. 07:52:19

Léfe írta: Azon csodálkozom, hogy középső védő nem kkül képbe. Pedig kellene aká kettő is.
Gondolom azért, mert ha a középpályát kellőképpen meg tudják erősíteni, akkor Masch vagy Busquets hátramehet védőnek is akár.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2011.06.01. 06:53:26

Ha igazolnak egy baloldali védőt - Maxwell mehet. Igy is 3-an lennének.
Két csatár kell, Rossi jó és egy kissebb név, mivel lehet, hogy Boján és Jeffren megy. Jó lenne ha csak kölcsönbe mennének, egyikük sem fejlődik elég lendülettel. Azon csodálkozom, hogy középső védő nem kkül képbe. Pedig kellene aká kettő is.
Fecó
Avatar
kristop
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2120
Csatlakozott: 2009.04.14. 14:25:05

2011.06.01. 02:43:47

teljesen valószínű forgatókönyv az is, hogy igazából maxwell (plusz az ügynöke) érzi úgy, hogy adriano beilleszkedésével mostmár tényleg csak bulimeccsek illetve armageddon esetén lehetne kezdő, ő meg még ennél többet érez magában. viszont egy fiatal gijoni játékos teljesen elégedett lenne eleinte kevés játékidővel egy ilyen klubban. bukni meg nagyon nem bukhatunk rajta, sőt, azért a spanyol u21 balhátvédjéből akár több is lehet.
Avatar
SuperMessi
Capitá del Barça
Hozzászólások: 615
Csatlakozott: 2008.07.17. 20:08:27

2011.06.01. 01:16:50

Sokan szidtuk Pepet tavaly hogy elengedte Zlatant,Tourét és 19 fővel vágott neki a szezonnak, bízva a fiatalokban. Mennyire igaza lett, már megint... Én azt mondom elég Rossi plusz 2-3 fiatalt felhozunk. Thiago ugyebár mától hivatalosan is a felnőtt keret tagja, én ezt tenném Fontassal is. Bojan/Jeffren/Milito biztosan menni fog, és ha Maxwell is, akkor akár feljöhetne Montoya is, bár ez esetben azért még egy védő igazolása indokolt lehet. Mindegyik szekcióban vannak univerzális játékosok akik más oldalon és más sorban is tudnak játszani. Szerintem elég jól rotálható, és ha valamelyik fiatal nagyon nem jön be (amit egyébként kétlek), akkor januárban lehet bővíteni. Szóval a keret:

VV,Pinto
Alves,Puyol,Pique,Fontas,Abidal,Adriano
Busquets,Mascherano,Keita,Thiago,Xavi,Iniesta
Messi,Villa,Pedro,Rossi,Affelay

Hm?
gergo9
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2902
Csatlakozott: 2007.10.02. 12:19:09
Tartózkodási hely: Miskolc

2011.05.31. 23:49:44

Maxwellel semmi gond nincs csak komoly csapat ellen ne lássam a kezdőben, kezdősebbesége,dinamikája eléggé megkopott elég durván kerülgették de ha mint eddig is elfogadja az epizódszerepet hogy olykor tehermentesíti Abidalt,Alvest akkor örülnék ha maradna.
Bojannal nem tudom mi lesz lehet mennie kell ami teljesítménye alapján teljesen logikus is lenne de Rossiért 30millió az vicc. Annyit nem ér vagyis amit láttam belőle tuti nem. De legalább Villanak lenne igazán komoly konkurenciája vagy Pedro-nak. Az meg nem árt.
:)
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7851
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2011.05.31. 23:40:02

lluisllach89 írta:Azért tavaly egy rossz szó nem lehetett rá, nagyon jól ment, jobboson meg néha nagyon nagyot alkotott. Sőt, idén Abidal felemelkedéséig is nagyon jól teljesített. Csak mindenki kicsit alulértékeli a brazilt sajnos, az Arsenal elleni odavágó után ki lett kiáltva bűnbaknak, pedig nagyon jó igazolás volt.

Persze, nem azt mondom hogy kezdőben a helye, de azért Adriano se muzsikált kiemelkedően az elején, a végén meg nagyon ment, persze Mascheranonak köszönheti hogy az Arsenal elleni visszavágó óta életben van egyáltalán... Erről jut eszembe Piquében meg felbuzgott a MU-s vér szombaton, majdnem elrakta VV mellett :lol:

Szóval pont te is szoktad mondani az ördögi kört... Maxwellre amikor huzamosabb ideig számítanak akkor nagyon jó, ahogy Adriano is, játék nélkül meg szinte senki sem. És akkor el kéne küldeni és a helyére hozni egy full noname zsákbamacskát? :roll:
őőő most az jött le a hsz-emből, h én el akarom zavarni? egyáltalán nem...

kimondottan szimpatikus játékos...
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8028
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2011.05.31. 23:36:13

Ha Rossi jön,akkor Bojan jobban teszi ha elmegy innen jó messzire,amit én nagyon sajnálnék.
Idén is már Afellay is többet játszott támadó szerepkörben, mint Bojan,ha még idehoznak egy csatárt, akkor hol játszana Krikic? Sehol.

Maxwellt én nem adnám el, Adriano szintjét hozza szerintem, azokra a meccsekre,ahol Abidalnak pihenni kell vagy bemegy középre tökéletes szerintem. Minek hozni valakit,aki zsákbamacska?
Viszont lassan,ha nem is idén,de utána Puyol helyére valakit be kell iktatni, vagy ifit, vagy pedig hozni valakit,mert a kapitány már többet sérült, mint egészséges sajnos.

Fabregas-al lehetne várni 1 évet,de személy szerint örülnék ha már idén jönne. Hála az égnek még nem tapasztaltuk milyen az,ha hosszabb ideig nem számíthatunk Xavira vagy Iniestára, de el fog jönni az is, és akkor nyugodtabb lennék,ha egy Cesc játszana. És igen... ha mindhárman egészségesek, akkor meg kell tanulnia rotálni.

Csatársor meg szerintem kész. A kérdés,hogy Bojan megy vagy nem, Rossi jön vagy nem. Ha Rossi jön,akkor szerintem Bojan megy.

Összességében aki elmegy szerintem:
Milito,Jeffren,Maxwell(bár én nem adnám el)

Hozni meg lehetne a védelembe és a középpályára 1-1 embert szerintem, plusz 1-2ifi és kész a csapat jövőre.
lluisllach89
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3701
Csatlakozott: 2008.07.02. 22:46:30

2011.05.31. 23:22:43

Azért tavaly egy rossz szó nem lehetett rá, nagyon jól ment, jobboson meg néha nagyon nagyot alkotott. Sőt, idén Abidal felemelkedéséig is nagyon jól teljesített. Csak mindenki kicsit alulértékeli a brazilt sajnos, az Arsenal elleni odavágó után ki lett kiáltva bűnbaknak, pedig nagyon jó igazolás volt.

Persze, nem azt mondom hogy kezdőben a helye, de azért Adriano se muzsikált kiemelkedően az elején, a végén meg nagyon ment, persze Mascheranonak köszönheti hogy az Arsenal elleni visszavágó óta életben van egyáltalán... Erről jut eszembe Piquében meg felbuzgott a MU-s vér szombaton, majdnem elrakta VV mellett :lol:

Szóval pont te is szoktad mondani az ördögi kört... Maxwellre amikor huzamosabb ideig számítanak akkor nagyon jó, ahogy Adriano is, játék nélkül meg szinte senki sem. És akkor el kéne küldeni és a helyére hozni egy full noname zsákbamacskát? :roll:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7851
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2011.05.31. 23:09:27

lluisllach89 írta:Csak én nem értem hogy minek kéne Maxwellnek távoznia? :shock:
az ügynöke egy bizonyos Mino Raiola, aki már megint beszólt a Barcának, mondván "szemétség", h Maxi nem játszott a BL-döntőn... (emelte volna a védence értékét...)

el akarja adni vhova ez a talján parazita, szóval telebeszéli a fejét a brazilnak, akivel nekem sincs bajom, egy átlagos csereember, akit nem kell betanítani, csöndben van és játszik, amikor éppen szükséges...
lluisllach89
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3701
Csatlakozott: 2008.07.02. 22:46:30

2011.05.31. 23:01:56

Csak én nem értem hogy minek kéne Maxwellnek távoznia? :shock:

Maradjon csak szépen mert nagyon jó kis playa. Középhátvédnek úgyse lehet egyből akárkit venni szerintem, Abidal eljátszik majd ott szépen, btw tavaly nyugtattam mindenkit hogy jó ő középen de kb mindenki félt mint a tűztől, erre tessék.

Tehát nyugodtan maradhat, az a keretben a szép hogy többen tudják a másikat pótolni, több poszton is képesek játszani többen. Simán játszhatna Maxwell is, mondom ezt úgy hogy ő volt a legutolsó megoldás és Adriano is nagyon jól teljesített. Még több meccset fog játszani a csapat...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
nagyatyesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1020
Csatlakozott: 2009.06.02. 16:51:33

2011.05.31. 22:45:40

Én örülnék Rossinak, szerintem illene ide, és a támadó szekcióba mindenképpen ő lenne a legjobb választás az említett 3 ember közül. Az ukrán bajnokságból ki tudja mit tudna itt produkálni a gyerek, míg az Udineses (?) gyerek eddig egy szezonos, és drágább mint Rossi! A legkisebb rizikó Rossiban van, mert ismeri a spanyol focit, és játéka alapján is illene a csapatunkba, ráadásul igen gólerős! Ami itt a távozókat illeti, nálam az alap Villa,Messi,Pedro mellett Affelay maradását mindenképpen szorgalmaznám, mert ő jó lesz itt. Jeffren és Bojan pedig kölcsönbe adnám, ha pedig nem tudnak cserecsapatukban, állandó lehetőség mellett sem bizonyítani, akkor fájó szívvel, de jövőre mehetnek!
Középen van Ini, Xavi, Busi + Masc, Keita, Tiago! Nekem ez elég! Esetleg akkor jöhetne valaki, ha nem veszünk középhátvédet, mert akkor Masc és/vagy Busi néha hátul játszana, így elférne még egy ember! Fabregas nem lenne roszz, de csak értelmes áron...az meg kizárt!
Védelem: ha Milito, Maxwell megy, akkor a következő a helyzet: Abidal, Puyi, Piqué, Dani + Adriano akár mindkét szélen lehet csere. Ha jönne a Gijonos gyerek, akkor a szélső posztok rendben lennének. Abidal és akár Masc vagy Busi is tud középhátvédet játszani, nem beszélve a fiatalokról.
Összefoglalva: jöhet Rossi + José Angel + Cesc vagy egy középhátvéd!
Avatar
Barcaman14
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4373
Csatlakozott: 2008.04.15. 16:40:28
Tartózkodási hely: Debrecen

2011.05.31. 20:09:54

Akár 4 érkező is lehet. Ez sok lenne szerintem. A védelemből Milito távozik, ahogy Maxvell is tegyük fel. Abidallal középen kéne számolni lassan, mert Puyol egyre kiszámíthatatlanabb. Nem a játékát illetően hanem ki tudja mikor bevethető és mikor nem. Ha bevethető akkor természetesen az első számú balhátvéd Abidal. Ellenkező esetben Adriano, vagy a frissen igazolt balhátvéd?! De szerintem Adriano nem tette rosszul a dolgát.
És ugye nem feledkezzünk meg Pep kedvelt opciójáról, hogy maschernaot vagy Busit hátravezényli. Mindketten megbízhatóak. Így a védelembe 1 ember kell, ha Milito és Maxvell távozik.
KKöézpen az alap ismét a Busi-Xavi-Ini trió természetesen. Keita marad ez szerintem 99%! És sokszor megtaláljuk hogy nem kell ő ide, a helyet veszi el, de bizony egy rossz szavunk nem lehet a malira. Kell ő ide, jövőre még mindenképpen. Ott van ugye még Mashcerano. És a legnagyobb kérdés a kreatív helyettes?! Thigao jövőre már képes lenne betölteni ezt a szerept, és nagyon remélem hogy Pep is az első csapatnál számol vele! Cesc nem kell ide, én továbbra is azt mondom! Főleg nem ennyiért, na de ez már lerágott csont...
És a támadósor. Ahogy középen itt is az bizonyos trió képviseli az állandóságot. Afellayt óriási hiba lenne elpasszolni szvsz! Van benne potenciál, és könyörgöm miért adnánk el. Olcsón jött, nem nagyok az igényei, fiatal, ég benne a bizonyítási vágy, mi kell még??! Jövőre pedig jelentős konkurenciát jelenthet Villára nézve pl, jobb teljesítményre sarkallva ezzel. A legnagyobb kérdés Bojan. Az őesetében is a maradása mellett vagyok. Egyszerűen nem szeretném ha elmenne, nem nyújt világklaszis teljesítémnyt, de akkor sem!
Na most ide hozni Rossit 30 akárhány milióért teljesen fölösleges. Sanchez dettó.

Lehet hogy képtelen vagyok elrugaszkodni a jelenlegi kerettől, és tény hogy nehéz megszoknom az új igazolásokat, de szerintem bőven elég ha 2 új ember érkezik. Bízom benne hogy nem fogunk kiadni felesleges milliókat.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7208
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2011.05.31. 20:05:21

Barcaman1993 írta: Egy erőcsatárral már befürödtünk. Sztem az a szisztéma megbukott, pedig egy nem akármilyen csatárunk volt Ibra személyében. Amennyi pluszt hozott, legalább annyi negatívumot is a csapat játékában.
pláne,hogy elég fix a játékrendszeretek és nem sok hely van benne egy langaléta csatárnak.
fabregast én nem venném meg a barca helyében,mert most van más fontosabb is. szerintem akkor sem hagyná el az arsenalt és akkor majd jövőre érkezhet. rossi a támadósorba+thiago a kp-ra, barca b a védelembe. ez 30millió. esetleg egy univerzális ember,mert nem lehet mindig messiket kinevelni és így kis kockázat lehet a fiatalokban. jövőre pedig fabregas+puyolpótló
Avatar
albicelesteX
A Vadász
Hozzászólások: 3450
Csatlakozott: 2007.06.25. 12:18:01
Tartózkodási hely: Erdők,mezők,vadligetek...

2011.05.31. 20:02:06

Szerintem többször haszontalan mint hasznos,ráadásul igen keveseket játszott főleg a vége felé és igaz a kevés idő miatt nem lehet pálcát törni,de amikor játszott (még ha keveset is) gyenge volt.
Kép
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3727
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2011.05.31. 20:00:48

Fernando írta:A támadó posztra ráfér egy kis frissítés szó mi szó. A kezdő oké, de ők is fásulnak (lásd: Villa, lásd: Pedro). Az az alapvető probléma, hogy nincs megfelelő alternatíva a pihentetésük céljából. Bojan ha beáll néha csak kevesebben vagyunk, Jeffren pedig üvegből van. Ellenben én utóbbiban mégis többet érzek/látok. Talán ők ketten hatástalanítják egymást valami oknál kifolyólag. Én azt mondom: ha Bojan megy, Jeffren többet játszik. A két szél alternatívája így meg is lenne Afellay és Jeffren jelenléte okán. Ám utóbbi igen sérülékeny és Villa vagy Messi se mindig tud majd végigjátszani egy szezont én vennék egy középső támadót is, és hogy nagyobb legyen a taktikai repertoar egy kicsit amolyan erőcsatárt, gondolok itt Llorentére a Bilbaoból pl. Bőven meg is lennénk.
Egy erőcsatárral már befürödtünk. Sztem az a szisztéma megbukott, pedig egy nem akármilyen csatárunk volt Ibra személyében. Amennyi pluszt hozott, legalább annyi negatívumot is a csapat játékában.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése