Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
9
10%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
28%
Más
33
38%
Nem hoznék senkit
16
18%
 
Szavazatok száma: 88
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.01. 13:53:37

A legnagyobb baj rossival az ára, mert 30 milláértegy olyan játékost aki akkor lenne kezdő amikor villanak nagyon nem megy?.. :? .ezt a szintet kevesebből össze kéne hozni, és akkor marad pénz minőségi védő(k)re, vagy ha lúd akkor már...35- 40-ből már olyanra is lenne esély aki akár a kezdőhöz is odaférhet, csak akkor nem tudom mi marad a védelem erősítésére, márpedig az szerintem jelen esetben fontosabb lenne... bár ha rossit és fabregast is akarjuk az 60-70 között fog fájni (ezt még leírni is fáj), ezt az összeget meg okosabban is el lehetne költeni.
lbasse
Barça B
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2011.03.27. 12:59:35

2011.06.01. 13:49:45

A Marca.com azt írja, hogy Pep leszeretné igazolni Thiago Silvátt.Sztem kacsa.De azért szép álom lenne. :lol:
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2011.06.01. 13:44:59

Remélem inkább ő jön mint Rossi. Végre lenne valami vérfrissítés a csapatban, nem olyan játékos jönne, amilyen már van jelenleg is - Rossi nekem teljesen a Villa-Pedro "vonalat" erősíti. Sanchez meg végre hozna egy kis Sambát, több dinamikát elől. Nekem ez nagyon hiányzik már. Azért szeretem ha Ibi játszik Pedro vagy Villa helyett, mert akkor végre nem csak Messi cselez - Inin kívül, de ő meg sokkal hátrébb van - és húz váratlant. Szóval remélem inkább Sanchez jön Rossi helyett, a chilei véleményem szerint pár éven belül benne lesz a szűk elitben, míg Rossiról ezt nem mondanám el...

Thiagot meg kétlem hogy beáldoznánk Cescért. Ennek lélektani "üzenete" van, egy kitartó és a ranglétrát teljesen bejáró játékost elcserélnénk egy olyanért, aki itt hagyta az akadémiát anno hogy máshol játsszon? Ezzel szerintem nem biztatnánk az ifiket, hogy maradjanak és fejlődjenek itt - és kerüljenek a nagy csapat közelébe lassabban, mintha elmennének tizen akárhány évesen angliába... Értitek remélem.

Csak abban az esetben örülnék teljesen Cesc érkezésének, ha Keita elmenne. Remélem ez lesz a forgatókönyv, van is rá némi esély, szóval én bizakodó vagyok. Szerintem senkinek nem kell elmondani, hogy Cesc mennyivel minőségibb játékos a malinál, és az meg hogy nem játszana és padon ülne Fabre nem igaz, így is Keita játszotta a legtöbb meccset a szezonban - számomra teljesen érthetetlenül -, úgyhogy Cescnek is akadna pár perc a szezonban szerintem... És így az ifik előtt sem záródna be az ajtó, Thiago is kaphatná ugyanúgy a játékperceket mint idén, sőt, még talán többet is.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2011.06.01. 13:37:32

nekem tökmind1 h kit igazolunk, a pad legyen elég hosszu, mert ha elmegy milito, maxwell, ne adj Isten bojan meg jeffren, nem tudom ki lesz a csere. :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2011.06.01. 13:37:15

Most a lényeg nekem Rossi. Ha őt megszerezzük és más nem történik semmi, már akkor is eléggé elégedett leszek, mert most még egy kompetitív csatár megszerzése a lényeg.

Védelemben nem hiszem h gond lesz. Adriano alighanem a kezdő balbekk lesz. Cserének Maxwell vagy az új gyerek. Középre Pique,Puyol,Abidal, szükség esetén Mascherano. Kiegészítőembernek pedig Botia/Fontas vagy mind2. Sztem ez nem rossz. Kapják meg a lehetőséget Fontasék. Ha veszünk egy középső védőt, akkor nem fogják. Puyolban bőven benne van egy félszezon. Abidalban egy egész, Piqueben úgyszintén. A védelmen sztem nem érdemes változtatni.

Támadósorban ugyebár Rossi jön, Bojan megy. Jeffrenért ha valaki 5-10 millát ad, gondolkodás nélkül mehet. Így maradna 5 ember elöl 3 posztra, szóval nem ártana még valaki, aki időnként beugrik. Sztem ez lehetne Jonathan Soriano. Kezdő: Messi-Villa,Pedro,Rossi 3asból 2
Cserék: Villa,Pedro,Rossi trióból 1, azonkívül Afellay és 5-6 meccsre Soriano is beugorhat. Bojan és Jeffren eladásával ráadásul Rossi árának a nagy része fedezve lenne.
Ha Soriano nem elég jó, akkor esetleg hozhat Pep még vkit, olcsón, Afellayéhoz hasonló pénzért télen.

A középpálya a legérdekesebb. Vkp poszton nagyon el vagyunk látva. Van 2 kezdő osztogatónk: Xavi,Ini. Kreatív kp cserének ott van Thiago, míg győztes meccseken a kp stabilizálására ott van Keita, ez így rendben is lenne. Bár Iniesta sérülékeny és Xavit is lassan utolérheti a kora(legalábbis sérülések szempontjából), mint idén Puyolt. Szóval elég jó esély van arra h lesznek meccsek, ahol Thiago lesz az egyetlen kreatív kp...
Nos, akik nálam szóba jöhetnek azok: Vidal és Cesc.
előbbi mellett sok érv szól: olcsóbb, könnyebben elfogadná a cserepadot, de Cesc pedig 100% h beválik. Villa se volt zsákbamacska, mindenki tudta h jó lesz, az is lett. De ugyanakkor az ő esetében sok az ellenérv is: sérülékeny, drága, ráadásul ha jön, Thiagot is elveszíthetjük.

Ha rajtam múlna, a jövő évi keret ez lenne:

Valdes/Pinto
Alves,Pique,Puyol,Abidal,Adriano,Fontas,Botia,Maxwell/Jose Angel
Masche,Sergi,Xavi,Ini,Thiago,Keita,Vidal
Messi,Rossi,Villa,Afellay,Pedro,Soriano

De a Masche,Sergi,Xavi,Ini,Cesc,Keita kp is hasnolóan erős.
A Fifa egy szégyen
Avatar
Cooltiszo
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2004.10.08. 06:57:08
Tartózkodási hely: Bp

2011.06.01. 13:26:25

Tocy írta:Tök jó, hogy hirtelen senkinek nem kell senki, elég egy Rossi, többit megoldjuk :D pár héttel ezelőtt még hülyepep, nem vett senkit, aztán nincs meg a csapat.

Thiago még kevés szerintem. Ügyes srác, de még hajlamos elszórni labdákat, amik nagyon sokat rontanak az összképen. Ő idén sem lesz még tökéletes megoldás valószínűleg...Fontásnak pedig még igazán jó meccse nem volt, hibázgatott, bizonytalankodott. Erősen kérdéses, hogy Pep be meri-e tenni őket nagy meccseken. Ha nem, akkor nem elég, hogy ők itt vannak.
Szerintem nem elég Rossi, kell védő is. Akár 2 is (középső és bal), de az egyiket saját neveléssel oldanám meg.
Nem értek egyet a logikával miszerint nem lesznek elegek jövőre. Emlékezzünk Busira, Pedrora, amikor elkezdtek játszani a felnőtt csapatban jobban hasonlítottak 2 szerencsétlenségre. Thiagonak játékpercek kellenek a szezon elejétől kezdve, így tavaszra fog annyi rutint szerezni hogy a fontos meccsekre megbízható legyen.
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.01. 13:11:55

Tök jó, hogy hirtelen senkinek nem kell senki, elég egy Rossi, többit megoldjuk :D pár héttel ezelőtt még hülyepep, nem vett senkit, aztán nincs meg a csapat.

Thiago még kevés szerintem. Ügyes srác, de még hajlamos elszórni labdákat, amik nagyon sokat rontanak az összképen. Ő idén sem lesz még tökéletes megoldás valószínűleg...Fontásnak pedig még igazán jó meccse nem volt, hibázgatott, bizonytalankodott. Erősen kérdéses, hogy Pep be meri-e tenni őket nagy meccseken. Ha nem, akkor nem elég, hogy ők itt vannak.
Avatar
Cooltiszo
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2004.10.08. 06:57:08
Tartózkodási hely: Bp

2011.06.01. 12:51:56

Rossit támogatom, a támadó négyes így Messi Villa Pedro Rossi lenne, és az utolsó három közel hasonló hasznos lehetne, így forma, pihentetés szempontjából tökéletesen lehetne variálni.

Fabregas: NEM. Nincs rá szükség. 20 M környékén még talán, de 45ért? Minek? Xavi még nem vonult vissza, sőt, bőven csúcson van még. Nem tudni meddig, de jövőre ettől még nem félnék :) A Xavi Ini kettős mellé cserének Thiago, Keita, Affelay, Busi ha fellép mind tökéletes. Ha ő jönne, akkor Affelaynak és vagy Thiagonak se lenne helye, ez pedig butaság lenne tőlünk, hatalmas butaság.

Thiago mentalitása? 20 éves, szeretne első csapat tagja lenni, teljesen érthető, nem azért kampányolt hogy kezdő legyen (Gio), ennyi idősen, és ilyen eredményekkel a háta mögött rengeteg nagycsapatban a kezdő pozícióért indulna jó esélyekkel, nálunk a keretbe és a rotációba akar kerülni, és nem akar megállni a fejlődésben. A pályán azért alázatos, van benne valami, ami viszont szerintem egyedül Decohoz hasonlítható, az a tipikus pimaszság, látni rajta hogy élvezi ha egy embert át tud verni, viszont védekezésben fut, szerel, nincs ezzel semmi gond. Jövőre robbantást várok tőle!
lluisllach89
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3701
Csatlakozott: 2008.07.02. 22:46:30

2011.06.01. 12:14:42

Igazad lehet.Azért ez nem hasonlítható a Touré esethez, Pep van annyira profi hogy nem ilyenek alapján dönt, gondolok itt arra hogy bekevert Mazinho.

A másik összetevő meg a játéklehetőség volt, Thiago előtt ott a jövő, ráadásul el lett mondva hogy szeretné ha a tavaszt végig a fiatalok között töltse, és lám mennyi lehetősége volt, mennyire jól játszott, ráadásul bajnokságban 2 gól, kupában 1.

Touré 1 posztra pályázhatott, ott a Barca játékába lehető legjobban passzoló Busi játszik, míg szükség esetén ha Ini fel van tolva akkor ott játszhat Thiago, vagy mikor Xavi pihen.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Avatar
d
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1627
Csatlakozott: 2009.05.13. 18:46:36

2011.06.01. 11:49:20

lluisllach89 írta:Milyen személyiségi vonás az konkrétan?
Ismét mondom: ez csak egyfajta megérzés, vagy inkább benyomásom Thiagoról, de nincs meg benne az a feltétel nélküli alázat a csapattal szemben, ami mondjuk lesül Pedroról. Thiago még csak 20 éves, persze most meghúzza magát, de elég akaratos, öntörvényű játékos lehet belőle. Mint mondjuk egy újabb Giovani Dos Santos.
Guardiola pedig az ilyeneket nem kedveli, ő teljesen felhőtlen kapcsolatot vár el, amiben az ő akarata és gondolatvilága feltétel nélkül teljesülhet, aki pedig ebbe nem illeszkedik bele, az nagyon-nagyon hamar a pályán kívül találhatja magát, ha van alternatívája. Ez teszi naggyá Guardiolát, de ez lehet az egyik nagy hibája is egyben.
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7852
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2011.06.01. 11:42:23

d írta:Én megmondom őszintén egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Thiagot belvonják a Fabregas bizniszbe. Lehet tévedek, de Thiagoban is mintha lenne valami abból a személyiségi vonásból, amit Guardiola nem kedvel a játékosokban, ez átbillentheti a mérleget. Ez persze csak spekuláció a részemről és csak arra alapozom, amilyen benyomást keltett a kis brazil-olasz-spanyol a pályán és a pálya mellett.
sajnos értem, mire gondolsz... vmint az sem segített, h Thiago apja már tavaly is elégedetlenkedett, ilyenkor szokott következni az, ami Yayánál megtörtént...

meglátjuk...
lluisllach89
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3701
Csatlakozott: 2008.07.02. 22:46:30

2011.06.01. 11:39:59

d írta:Én megmondom őszintén egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Thiagot belvonják a Fabregas bizniszbe. Lehet tévedek, de Thiagoban is mintha lenne valami abból a személyiségi vonásból, amit Guardiola nem kedvel a játékosokban, ez átbillentheti a mérleget. Ez persze csak spekuláció a részemről és csak arra alapozom, amilyen benyomást keltett a kis brazil-olasz-spanyol a pályán és a pálya mellett.
Milyen személyiségi vonás az konkrétan?

Sajnos én is félek, de tuti hogy nem következik be. Ha jön Cesc, hát jön, de Thiago biztosan itt lesz, és bízik benne Pep. Persze a legjobb az lenne ha Cesc maradna a helyén szépen.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Avatar
d
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1627
Csatlakozott: 2009.05.13. 18:46:36

2011.06.01. 11:34:04

Én megmondom őszintén egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Thiagot belvonják a Fabregas bizniszbe. Lehet tévedek, de Thiagoban is mintha lenne valami abból a személyiségi vonásból, amit Guardiola nem kedvel a játékosokban, ez átbillentheti a mérleget. Ez persze csak spekuláció a részemről és csak arra alapozom, amilyen benyomást keltett a kis brazil-olasz-spanyol a pályán és a pálya mellett.
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7852
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2011.06.01. 11:19:13

ezek közül csak az egyikre reagálok, mert sajnos kinézem a vezetőinkből (elsősorban berosált sanyiból), h mindenre képesek lennének Cesc-ért...

úgy vagyok vele, h jó játékos, "manszúrsejksziti ár alatt " érdemes elhozni, de ha cserébe komolyan gondolják Thiagot, vagy vmelyik fiatalt, akkor menjenek a fenébe...
Krisztian91
Jugador del Barça
Hozzászólások: 187
Csatlakozott: 2008.03.23. 19:02:00
Kapcsolat:

2011.06.01. 11:16:29

Igazából én szívesen hoznám Fabregast, de kicsit feleslegesnek tűnik. Max akkor lenne jó, ha erősíteni akarnánk a középpályát meg a labdajáratást azzal hogy még Init kicsit feljebb toljuk.

Azért egy

Xavi, Fabregas
Messi, Villa, Iniesta

támadó ötös sem biztos hogy olyan rossz lenne :roll:

Ezzel talán valamilyen szinten a csatárkérdést is meg tudnánk oldani. Előre még 1 Bojan, Affi, Jeff, Pedro cserepad bőven elegendő.

Középpályán is lenne még egy Masch, Thiago, Keita pad, ami szintén nem olyan vészes, főleg h Init akár hátrébb is húzhatjuk, és akkor a padon lenne egy Fabregasunk is, ami elég minőségi csere.

Hátulra

Alves, Puyol, Pique, Abidal, Adriano. + felhoznám Fontást és igazolnék még egy középső védőt. Elnézést tudatlanságomért, de Fontás milyen posztokon tud hátul játszani ? (A fiatalok képességeivel nem igazán vagyok tisztában...)
Avatar
Charlie
Öreg Harcos
Hozzászólások: 6901
Csatlakozott: 2004.10.08. 11:13:39
Tartózkodási hely: East Side

2011.06.01. 11:11:55

Gigaajánlat Baleért

Guardiola és Katar

Elmundo szerint Thiagot is belevonnánk a Fabregas üzletbe.

Nem vettem egyik hírt se komolyan, csak azért tettem be, hogy milyen dolgokat találnak ki. Ahhoz képest, hogy 50millió + az eladott játékosok ára lesz igazolásra elég szép összeg lenne ez Balért úgy, hogy venni akarunk 30millióért Rossit(ami nonszensz őszintén) és még védő után is nézelődünk. PedoWengerből kinézem, hogy Thiagora fájhat a foga, de illik ezt a hírt is a helyén kezelni. Roppant nagy butaság lenne elengedni.

Komolyabb gondolatok,

Rossis hír kezd komoly lenni, ahogy olvasható a főoldalon is. Nem vagyok kibékülve az árával őszintén, azt se tudom, hogy hogyan fogunk beleférni ebbe az igazolási keretbe, ha az olaszt, Fabregast + még egy védőt is szeretnénk idehozni.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
lluisllach89
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3701
Csatlakozott: 2008.07.02. 22:46:30

2011.06.01. 10:46:59

Fecooo írta:
őőő most az jött le a hsz-emből, h én el akarom zavarni? egyáltalán nem...

kimondottan szimpatikus játékos...
A "pont te szoktad mondani" az nem azt akarta kihangsúlyozni mintha magadnak mondanál ellent, hanem szimplán eszembe jutott pont akkor, most is használtam, nézzd milyen spontán szó :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.01. 10:36:43

Bár úgy néz ki a dolog, hogy rossi fabregas kettősünk lesz én megmondom őszintén egyiknek sem örülnék, egyikben sem látom hogy csapatot elölrébb vinné.
Rossi sokkal inkább szélső lehetne akit közbe középre forgatna pep a meccsek alatt és ebben nem adna plusszt. Elölrejátékban jó,de a munkabírása közel sincs olyan mint mondjuk pedro-é, márpedig az ellenfél kergetése a mi agresszív letámadós játékunkba elengethetetlen( abba a 10mp-ben amíg nincs nálunk a labda :D ) és ha kell, akkor vissza kell érnie az ellenfél szélsőjével, ebbe meg az alaphármas jobb , monjuk messi lehet nem, bár még hezitálok hogy őt le kéne-e cserélni rossira :D .
Ide hasonló kaliberben egy olyat tudnék elképzelni aki kimagasló egy az egyben és leköt legalább 1 embert ( mert ezt messi is megteszi a másik oldalon, mondjuk ő akár 3-at is jobb napjain és akkor lubickolhat a xavi - ini kettős aminek általában jó vége szokott lenni). Lehet nem leszek vele népszerű de én aguerot el tudnám képzelni( inkább ő 35-40-ért mint rossi 30-35-ért), esetleg lavezzi aki talán olcsóbb is lenne...
Egy másik variáció lenne ha egy igazi éket keresnénk, azzal nőne a taktikai repertoár is. Neymar a santosból, bár ő se olcsó meg európában még nem bizonyított, de nagyon igéretes, esetleg falcao bár ő valószínüleg mozdíthatatlan( emberi összegért).1 szó mint 100 nem egyszerü de valaki nem ártana, mert mint láttuk villa sincs mindig csúcsformában.
A középpálya meg szerintem megvan: xavi, ini, busi kezdő masch, keita tiago cserepad több mint jó, főleg, hogy tiagonak is kéne perceket adni, hogy őszinte legyek én benne látom majd xavi utódját. Szóval fabregas minek? Azt a pénzt inkább védő(k)re.
A szélső védőink megvannak abidal, alves alap, adriano bárhol tud helyettesíteni, az angel srác is igéretes, ha meg minden kötél szakad fontas is bevethető, neki is van jövője és a köv 2 évben alighanem az is kiderül, hogy a barcaban vagy valami középcsapatban van az a bizonyos jövő.
A sarkallatos pont szerintem a középső védők, mert ha milito megy marad a pp duó ami ugye nagyon kevés egy szezonra. Ok, tudom hogy még páran bevethetők itt, de ugye businak nem ez a természetes közege( láttuk az arsenal ellen), meg ő azért rangadókon nagyon hiányozna középről, masch- megoldja,de róla ordít, hogy nem oda való. Aki viszont jó középen is az abidal, kár, hogy nincs belőle kettő ( bár a történtek után én ennek az egynek is igen örülök).
Az elképzelés meg mondjuk tiago silva a milanból, bár ő is csak az én kitalációm és valószínü az is marad, de hogy védő kell az ziher.
Összegzésül baj azért nincs, mert mégiscsak mi csücsülünk az európai foci trónján, de azért nem árt keresni az elölrelépés lehetőségét, főleg mivel mordor seregei is folyamatosan zúgolódnak(madrid) és ibra, csigi, keirsson féle bukták se feltétlen hiányoznak, bár ha jövőre egy gyenge rossival meg egy pocsék fabregassal bl-t meg bajnokságot nyerünk..... :D
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6642
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2011.06.01. 09:56:42

Hatalmas hiba lenne eladni Jeffrent. Maximum kölcsönbe kéne adni, mert tényleg több játéklehetőség kéne neki.
Inkább tartsuk meg és ne vegyük meg Rossit.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19551
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.01. 09:47:01

A nem kell sok változás, s kell változás között van egy szónyi különbség :lol: Vérfrissítés mindig jól jön, én pl ezért írtam, Angel+Rossi, s máris kicsit megpezsdítettük a csatárokat, s a hátvédeknél még több opció van!Mascherano-t illetve Busit, meg azért sorolják sokan hátra, mert ha papíron védekező kp-ként vannak feltűntetve a meccsen, akkor is ők azok akik labdakihozatalnál visszamennek belső védőnek!A 2 szél rohan fel, Puyol-Pique hátul, s melléjük lép vissza az adott vkp!Ha meg Pique fellép, akkor általában Abidal rendeződik a védő3asba!3-4 ember érkezés, majdnem ugyanennyi távozást jelentene, szerintem ez felesleges!
Kép
Kép
Kép
Avatar
Ibrahim Afellay
Barça C
Hozzászólások: 19
Csatlakozott: 2011.06.01. 08:19:25
Tartózkodási hely: Szolnok

2011.06.01. 09:46:22

én nem értem h minek nekünk fabregas....maximum majd 2év mulva jöhet!de most még minek?cserének otvan afellay meg thiago...meg annyi pénzért... :shock: meg sérülékeny is!inkább vegyük meg modric-ot :P :D
Fc Barcelona : Més que un club

Kép
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2011.06.01. 09:37:38

Középső védő kell kettő is. Miért számitják sokan oda Masheranót, Busit, Abidált. Szükségmegoldások voltak még akkor is, ha jók voltak. Csatárt is kell hozni azt mindenki látja, jöhet kettő is. Boján szép gyerek, de nem lesz menő és Jeffren sem. Tul sok fiatalt egyszerre felhozni nagy hiba, hiszen csak feltételezett a klasszisuk. Többen sem futottak be, ahogy várni lehetett és ilyen lehet a mostaniak között is. Egy meglévő komoly keretbe lasan kell őket beépiteni, mint Messit -- fokozatosan. De alapból rájuk épiteni bukta lehet. Pl: Fontast sokan már a jövő emberének látják, én még nem, mert igazán jól nem láttam játszani, de lehet, hogy kinövi magát. De csak LEHET. Igy többen is vannak. Thiagot látom a legtöbbnek.
Egyébbként az, hogy nem kell mozgás igen rossz gondolat. A válltozatlanság maga a bukás. Évente 3-4 uj játékos kell. A megujulás és a verseny miatt is. Ilyen gondolkodással sok csapat befürdött. Pl: ott a Sevilla aki komolyan alig vett, a régiek beégnek már és látni az eredményt.
Amugy is rövid a kispad. Neveket nem szoktam irni, de 3-4 uj ember kell.
Fecó
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.01. 09:32:22

Ha jönne Rossi, akkor elöl nem nagyon lehet már javítani, az MVP mellett-mögött ő és Afellay elég erősnek tűnik+Bojan is maradhat. Kp-n nekem nagy kedvencem Fabregas, ezért nagyon örülnék ha jönne, de nem tudom, hogy férne bele egyrészt a költségvetésbe, másrészt a keretbe. Hátul megint érdekes, jobbon Alves végig, ha sérült, vagy eltiltott, akkor Adriano. Balon Abidal, mögötte Adriano, és José Angel is ott van. Középen Piqué-Puyol alap, de egyrészt Piqué elég sok lapot kap, másrészt Puyol elég sérülékeny most már...Abidal mindenképp középhátvéd lesz sokat, és nagy kérdés, hogy Pep mennyire bízik meg Fontásban, meri-e játszatni szükség esetén, avagy nem. Figyelembe kell venni, hogy Abidal se vasból van, nem bírja végig a szezont egyszerre két poszton, Mascherano pedig mégiscsak vkp eredetileg. Viszont alaphelyzetben nem kell khv, mert Abidal tökéletes khv-csere, és helyette meg van balos. Csak ha jön egy olyan sérüléshullám, mint idén...
Avatar
Kezso
Barça C
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2009.11.11. 23:05:12
Tartózkodási hely: Budapest

2011.06.01. 09:20:03

Pár előttem szólóval egyetértek abban hogy Soriano-t fel kellene hozni a B csapatból. Ha csak annyi lehetőséget kap mint Bojan, ami kumma sok, akkor azzal sztem elégedett lesz. Bojant mindenképpen el kell adni véleményem szerint amíg még pénzt látunk belőle, sőt cserealapnak bármelyik üzletbe be lehetne tenni a fiút. Jeffrent én többre tartom ő csak kölcsönbe engedném el, aztán majd kiderül hogy muzsikál. Fabregas sztem tavaly csak jófej volt az Arsenallal idén jönni fog,csak ne fizessünk 50 millát érte. A csatárposztra Alexis Sanchez lenne a tökéletes és lehet hogy a vezetés nem fog rááldozni annyit, de a csóka 40et is megér már most és ezt még meg fogjuk bánni. Egy 30 Bojant már holnap ajánlani kellene. Rossi is egy nagyon yó opció ez kétségtelen de Sanchez 2-3 éven belül a legjobb 10 játékosban lesz sajnos az Inter játkosaként és az ára 60 milla körül lesz. Ekkor pedig a nyuszika baszhassa élesbe hátúlról... Egyszóval remélem hogy Sanchez felé fordulunk.
"Respect the game" ( Henry )
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19551
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.01. 08:51:48

Mindig nehéz kérdés az igazolástéma! :lol:
Barcaman14 hozzászólása áll hozzám a legközelebb, illetve többen is írták, hogy nagyon nem kell jövés-menést rendezni!
Az alapcsapat adott, én örülnék mind Angelnek, illetve Rossinak is!Első körben a kölcsönszerződéseket kellene lerendezni, s nem húzni tovább, hogy ki megy ki marad!Védőnek egyértelmű Fontás az elsőszámú opciónk, s úgyis gondolom ebben a csapatban belső védőnek „hazai” játékost kell alkalmazni!Speciális taktikát igényel a belső védő megjátszása!
Angel szerintem nem lenne rossz, s ha megy Maxwell akkor, szívesen látnám gránátvörös kékben!KP adott, oda senki nem kell, bőven több opció is van a középpályán!Csatársor, na ez a legnagyobb kérdés!Jeffren-Bojan okozza a problémát, főleg a venezuelai állandó sérülése miatt nem lehet rá számítani!Én örülnék Rossi érkezésének, de így valaki előröl távozni fog!Ott is van bőven opció:Iniesta-Jeffren-Bojan-Messi-Pedro-Villa-Afellay!
Hangsúlyozom még egyszer nagy mozgásra nem számítok (s felesleges is lenne), Angel-Rossi jöjjön, Maxwell támadómunkájával mindig is elégedett voltam, de hátrafelé nem szeret játszani…Őt és sajnos Jeffren-t távozónak érzem!Bojan meg maradjon!!!!Lehet lassan fogy a türelem, de szükségünk van a szerb-spanyolra!!!!!
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése