Barca Igazolások 2019-2020

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Avatar
hady
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2852
Csatlakozott: 2005.12.06. 12:18:01

2011.06.01. 21:06:11

T. Silva jön a Milántól........
Avatar
Piqué
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 321
Csatlakozott: 2010.11.17. 21:57:26

2011.06.01. 21:04:37

bence-barca írta:
Stalkyard írta:Rossi érkezését maximálisan támogatnám, bár a 30 millió kicsit borsos érte. Köszönjük meg a Realnak, ugyanis az elmúlt évek madridi költekezései miatt tart ott a játékospiac, ahol.
Azért mi sem kíméltük az árakat, Cityről nem is szólva... :roll:
Nem kell megint mindent a Madridra kenni...
Hát ja amit mi is műveltünk az Ibra transzfernél az se volt százas. :x
bence-barca
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5465
Csatlakozott: 2007.06.14. 17:19:38
Tartózkodási hely: Budapest

2011.06.01. 21:01:43

Stalkyard írta:Rossi érkezését maximálisan támogatnám, bár a 30 millió kicsit borsos érte. Köszönjük meg a Realnak, ugyanis az elmúlt évek madridi költekezései miatt tart ott a játékospiac, ahol.
Azért mi sem kíméltük az árakat, Cityről nem is szólva... :roll:
Nem kell megint mindent a Madridra kenni...
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2961
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2011.06.01. 20:58:27

Rossi érkezését maximálisan támogatnám, bár a 30 millió kicsit borsos érte. Köszönjük meg a Realnak, ugyanis az elmúlt évek madridi költekezései miatt tart ott a játékospiac, ahol. Egy középszerű játékost sem kapsz meg 20 millió euró alatt kis túlzással ( itt most nem feltétlenül Rossira gondolok ). Ezen kár fennakadni, ha erősíteni akarunk, muszáj mélyen a zsebünkbe nyúlni, ugyanis olcsóbb alternatívát, aki hasonló szintet képvisel, nem igazán fogunk találni.
Sánchez leigazolása nálam tabutéma. Nem feltétlenül a képességei, sokkal inkább az ára miatt. Érte már mégis csak sok az a 35-40 milla, közben pedig akkora zsákbamacska lenne, mint a ház. Jöjjön csak Rossi, mellé még egy középpályás és egy bal, illetve egy középső védő. Utóbbit meg lehet oldani házon belül is, kérdés, hogy Pep mennyire bízik Fontásban, rám kifejezetten jó benyomást tett az elmúlt meccseken. Nem játszott hiba nélkül, de több játéklehetőséggel biztos vagyok benne, hogy nem okozna csalódást.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Avatar
barca0417
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1757
Csatlakozott: 2006.10.27. 18:06:27
Tartózkodási hely: erre-arra

2011.06.01. 20:53:25

Látom Sánchezt akarják sokan Rossi helyett. Én nem így vagyok ezzel, mert Sánchez szélső. A keretből jelenleg az összes támadójátékosunk tud a szélen játszani. míg középen Messi és Villa és az esetleg távozó Bojan. Rossi pedig szintén tudna középen is. A szélen Pedro,Afellay,Villa,Messi,vagy akár Iniesta, de Adrianois és Rossi is ha jön, tud játszani, van oda elég játékosunk, inkább egy összjátékban is jó, de gólerős csatár kell. Rossi ennek jobban megfelel, és elég technikás ő is. Sánchez se lenne rossz azt gondolom, de nem feltétlenül őrá van szükség leginkább.
Én az olaszra szavaznék.
És szerintem mindenképpen kell egy középhátvédet igazolni. Piqué ott van, meg Puyolban még azért van, de most műtik a térdét, és nem olyan fiatal már, Abidal tud ott játszani, Mascherano is Busi is, de akkor se 2 középhátvéd legyen már a keretben. Botía, ha vissza is jön, még akkor is kéne még valaki, akiben meg is bízik Pep, és megfelel az elvárásoknak. Biztos van ilyen...azért nem csak a saját nevelések tudnak itt jól teljesíteni.
Fontás, Bartra meg legyenek még tűz közelben, szépen játszanak egyre többet, egyre jobban, de azért még éretlenek a fontos szerephez.
Kép
Avatar
sjd
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6400
Csatlakozott: 2007.07.09. 08:55:57

2011.06.01. 20:50:34

marquez2 írta: Amúgy hadd kérdezzek vissza, Te beraktad volna mondjuk jonathant a kezdőbe a 3.classico-ra??Két év múlva talán, bár lehet akkor is inkább csak thiagot.
Mindenki ezzel jön, viszont egy dologba gondoljatok bele: ha Keita nem játszik, akkor Thiago/JdS eddigre már kb. 30 tétmeccsen lett volna túl (az előző szezonokról nem is beszélve) és ez pont megfelel annak a két évnek, amikor Te betennéd őket Keita helyett
krampusz
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 279
Csatlakozott: 2007.06.26. 22:13:09

2011.06.01. 20:49:50

Cesc jó játékos ez tény. Csak egy módon jöhet, ha saját zsebébe belenyúl és egy 10est átvállal árából! Volt aki megtette,csak, hogy ide jöhessen. Thiagót még kölcsönbe se szabad belevonni az üzletbe!!!
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.01. 20:41:35

palesz77 írta:
marquez2 írta:Nem értem mi a baj keitával, nem egy xavi de nem is ő a stabil kezdő, cserének meg tökéletes és jól viseli a padozást. Ha az ő játékára gondolok akkor a tavalyi bernabeu- beli classico jut eszembe , ahol kiemelkedett, akárcsak az idei bl elődöntő és negyeddöntő odavágókon( ez alatt nem azt értem, hogy ő döntötte el a mecsseket), pedig mondtam egy puta m...-ét amikor kiderült, hogy ini nélkül megyünk idén 3. classicora, és ...megoldotta, sőt,.. szerintem se ér fel a xavi-ini szintre, de stabilan képes jól játszani, a saját maga maximumját meg általában a rangadókon éri el, amikor néha rezeg a léc. Padra tökéletes és még 30 millába se fáj
Bocs, de ez szemet szúrt... Találós kérdés: Ki játszotta a legtöbb bajnoki meccset a szezonban? Keita... Ezt a padozást mindenki szó nélkül tűrné, hogy minden meccsen beáll fél órákra, és majdnem minden 2. meccsen kezdő... És nekem az a bajom vele, hogy Thiago és Jonathan elől veszi el a perceket - sajnos a Mexikói be se fog nálunk robbanni már szerintem. :cry: Amúgy szimpatikus játékos, de nem Barcába való, főleg nem úgy, hogy sokkal tehetségesebb fiatalok elől veszi el a helyet. Persze ez csak az én véleményem.

A Rossi dologhoz meg. Nagyon remélem hogy nincs a Nou Camp kapujában, én kicsit csalódott lennék ha jönne, nekem Sanchez egy álomjátékos, remélem végül ő köt ki nálunk... De ha idejön Rossi, akkor azért nem fogok rosszul hozzá állni, tiszta lappal indul, és remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket, és nem hozza az olaszok Barcás formáját, és ő tényleg megvillantja mit is tud...
Igazad van, mecsseket tekintve ő vezet, de játékpercben korántsem ilyen a helyzet.Én azért abba nem vagyok olyan biztos, hogy pl cesc megelégedne ennyivel, márpedig a xavi-ini-busi hármas az alap ha jön cesc, ha nem( remélem nem).
Amúgy hadd kérdezzek vissza, Te beraktad volna mondjuk jonathant a kezdőbe a 3.classico-ra??Két év múlva talán, bár lehet akkor is inkább csak thiagot.
Na mind1, ettől is szép, hogy sokan sokféle képpen látjuk ugyanazt(még szerencse, hogy pep az edző nem mi), amúgy sanchez-t én is szivesebben látnám ebben egyet értünk.
Avatar
Lionel85
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7126
Csatlakozott: 2007.08.11. 10:38:38
Tartózkodási hely: Budapest, Pestszenterzsébet

2011.06.01. 20:39:54

palesz77 írta:Bocs, de ez szemet szúrt... Találós kérdés: Ki játszotta a legtöbb bajnoki meccset a szezonban? Keita... Ezt a padozást mindenki szó nélkül tűrné, hogy minden meccsen beáll fél órákra, és majdnem minden 2. meccsen kezdő... És nekem az a bajom vele, hogy Thiago és Jonathan elől veszi el a perceket - sajnos a Mexikói be se fog nálunk robbanni már szerintem. :cry: Amúgy szimpatikus játékos, de nem Barcába való, főleg nem úgy, hogy sokkal tehetségesebb fiatalok elől veszi el a helyet. Persze ez csak az én véleményem.

A Rossi dologhoz meg. Nagyon remélem hogy nincs a Nou Camp kapujában, én kicsit csalódott lennék ha jönne, nekem Sanchez egy álomjátékos, remélem végül ő köt ki nálunk... De ha idejön Rossi, akkor azért nem fogok rosszul hozzá állni, tiszta lappal indul, és remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket, és nem hozza az olaszok Barcás formáját, és ő tényleg megvillantja mit is tud...
Amikor az eredményt kell tartani, vagy más esetben, amikor stabilitást kell adni a középpályának, akkor jó Keita. Szerintem jó játékos, egy erős középszerű játékos, már ami a spanyol bajnokságot illeti! Ugyebár a spanyol liga a világon a második legjobb (vagy már az első, nem tudom), és máshol pl. Keita egy sztárjátékos lenne. Pl. egy francia bajnokságban, ahol amúgy is előszeretettel vannak afrikai játékosok. Elvenni nem tudja a helyet a fiatalok elől, mivel azok, akik eddig bemutatkoztak, többé-kevésbé támadó szelleműek, Keitával ellentétben. Tehát egymás mellett is megférne Thiago és Keita vagy dos Santos vagy Keita. Ez nem kizáró ok.

Rossi szerencsére nem olasz közegben nőtt fel, volt ugyan olaszországi játékos, de nem azt a légkört szívta magába kiskora óta, így szerintem nem fog ahhoz az olasz kolóniához tartozni, akik itt nem váltak be anno. Gondolok itt kapásból Francesco Cocóra, Gianluca Zambrottára, de még Demetrio Albertini se hozta azt, amit a Milanban, bár ő lehelletnyivel jobb volt. Csípem Rossit és ő a La Ligában már letette a névjegyét. Ráadásul nem is egyszer. Személy szerint engem már meggyőzött.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2011.06.01. 20:50:06-kor.
Kép
Kép
Kép
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12833
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2011.06.01. 20:24:30

marquez2 írta:Nem értem mi a baj keitával, nem egy xavi de nem is ő a stabil kezdő, cserének meg tökéletes és jól viseli a padozást. Ha az ő játékára gondolok akkor a tavalyi bernabeu- beli classico jut eszembe , ahol kiemelkedett, akárcsak az idei bl elődöntő és negyeddöntő odavágókon( ez alatt nem azt értem, hogy ő döntötte el a mecsseket), pedig mondtam egy puta m...-ét amikor kiderült, hogy ini nélkül megyünk idén 3. classicora, és ...megoldotta, sőt,.. szerintem se ér fel a xavi-ini szintre, de stabilan képes jól játszani, a saját maga maximumját meg általában a rangadókon éri el, amikor néha rezeg a léc. Padra tökéletes és még 30 millába se fáj
Bocs, de ez szemet szúrt... Találós kérdés: Ki játszotta a legtöbb bajnoki meccset a szezonban? Keita... Ezt a padozást mindenki szó nélkül tűrné, hogy minden meccsen beáll fél órákra, és majdnem minden 2. meccsen kezdő... És nekem az a bajom vele, hogy Thiago és Jonathan elől veszi el a perceket - sajnos a Mexikói be se fog nálunk robbanni már szerintem. :cry: Amúgy szimpatikus játékos, de nem Barcába való, főleg nem úgy, hogy sokkal tehetségesebb fiatalok elől veszi el a helyet. Persze ez csak az én véleményem.

A Rossi dologhoz meg. Nagyon remélem hogy nincs a Nou Camp kapujában, én kicsit csalódott lennék ha jönne, nekem Sanchez egy álomjátékos, remélem végül ő köt ki nálunk... De ha idejön Rossi, akkor azért nem fogok rosszul hozzá állni, tiszta lappal indul, és remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket, és nem hozza az olaszok Barcás formáját, és ő tényleg megvillantja mit is tud...
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.01. 20:16:05

Nem értem mi a baj keitával, nem egy xavi de nem is ő a stabil kezdő, cserének meg tökéletes és jól viseli a padozást. Ha az ő játékára gondolok akkor a tavalyi bernabeu- beli classico jut eszembe , ahol kiemelkedett, akárcsak az idei bl elődöntő és negyeddöntő odavágókon( ez alatt nem azt értem, hogy ő döntötte el a mecsseket), pedig mondtam egy puta m...-ét amikor kiderült, hogy ini nélkül megyünk idén 3. classicora, és ...megoldotta, sőt,.. szerintem se ér fel a xavi-ini szintre, de stabilan képes jól játszani, a saját maga maximumját meg általában a rangadókon éri el, amikor néha rezeg a léc. Padra tökéletes és még 30 millába se fáj
Avatar
Balinho
Capitá del Barça
Hozzászólások: 996
Csatlakozott: 2005.06.26. 00:39:59

2011.06.01. 19:58:26

Hát úgy gondolom kissé el vannak szaladva az árak. Fabregasnál még megértem, hogy 40-50ekkel dobálózik Arsene, de Rossi 30 fölött, meg Alexis Sanchez 35, Pastore 50, Agüero kivásárlási áron 45?

Pláne, hogy az MVP-nk eléggé stabil kezdőnek tűnik, cserének meg ott van Afellay, Bojan és ha akarjuk Jeffren. Értem én, hogy közülük jó néhány távozhat, de azért 30 fölött hozni egy alapvetően cserecsatárt, aki igazából lutri, hogy mennyire fog beilleszkedni kicsit erősnek érzek. Amúgy ha választani kellene akkor én is Alexis mellett voksolnék, amennyit én láttam belőle a kombinatív rövidpasszos játékban jobb, mint Rossi, benne megvan (legalábbis szerintem inkább benne van meg) a potenciál, hogy húz egy váratlant, megcsinál egy az egyben egy cselt. Aztán persze Rossi tűnik esélyesebbnek, csak hát az utóbbi időben az olaszok nem váltották meg itt a világot...

Ami nekem fontosabbnak tűnne, az az hogy a középpálya ügye minél hamarabb lezáruljon, nehogy aztán úgy járjunk Thiagoval, mint Robinhoval a Madrid. Mindenesetre engem aggaszt, hogy Pep szemében Keita a legjobb megoldás az Iniesta-Xavi tengely tehermentesítésére. Vagy kezdjük meg Thiago azonnali beépítését (Ibi rendszeresítését), vagy hozzuk Cescet, nekem igazából mindegy, csak gyorsan, ne menjen már egész nyáron át ez huzavona!
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.01. 19:54:22

Fernando írta:
Tocy írta:mondjuk Sanchez nekem egy az egyben a régi CR :D és hát így belegondolva, miket tudnának ők Alvessel szambázni a jobb oldalon, kiegészülve Messivel... :D de akkor is azt mondom, hogy még nem bizonyított eleget, fel lett kapva nagyon, és ezért az ára is irreálisan magas. Én mondjuk először a VB-n figyeltem fel rá, gondolom mert nem nézek olasz meccseket sűrűn. Ott jó volt, és most volt egy jó szezonja.
Hát ott a fő pont, hogy nem nézel olasz focit. Nem egy szezonja volt már jó. 25 millió egy reális át érte, de 30-40 szerintem is sok.
Igen, nincs Digisportom, így nem nézek :? most megnéztem minden videót róla :D és tényleg csak az ára ami gyengéje...de az nagyon. Meg hát nekem elég nagyképűnek tűnik, szal veszekedett csapattárssal, edzővel...de felesleges is beszélni erről, mert szerintem ennyiért nem fogja Rosell megvenni.
Avatar
Fernando
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8218
Csatlakozott: 2005.09.30. 16:11:15
Tartózkodási hely: U.S.S. Enterprise

2011.06.01. 19:50:18

Tocy írta:mondjuk Sanchez nekem egy az egyben a régi CR :D és hát így belegondolva, miket tudnának ők Alvessel szambázni a jobb oldalon, kiegészülve Messivel... :D de akkor is azt mondom, hogy még nem bizonyított eleget, fel lett kapva nagyon, és ezért az ára is irreálisan magas. Én mondjuk először a VB-n figyeltem fel rá, gondolom mert nem nézek olasz meccseket sűrűn. Ott jó volt, és most volt egy jó szezonja.
Hát ott a fő pont, hogy nem nézel olasz focit. Nem egy szezonja volt már jó. 25 millió egy reális át érte, de 30-40 szerintem is sok.

Egyébként a katalán SPORT is cikkez Sánchezről, de jelen pillanatban inkább Rossiról, akiről azt írják már a Barca kapujában van. Cácerest pedig 4.5 millióért adtuk el. 17-ért vettük... Ismét jó vásár volt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2011.06.01. 19:54:52-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.01. 19:39:13

mondjuk Sanchez nekem egy az egyben a régi CR :D és hát így belegondolva, miket tudnának ők Alvessel szambázni a jobb oldalon, kiegészülve Messivel... :D de akkor is azt mondom, hogy még nem bizonyított eleget, fel lett kapva nagyon, és ezért az ára is irreálisan magas. Én mondjuk először a VB-n figyeltem fel rá, gondolom mert nem nézek olasz meccseket sűrűn. Ott jó volt, és most volt egy jó szezonja.
Avatar
Messithebest
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3206
Csatlakozott: 2010.05.15. 20:34:35

2011.06.01. 19:32:53

Nem tudom hogy hogy vagytok vele, de szerintem a hátvédposztot kéne megoldani. Olvastam itt Thiago Silva nevét is, rohadt jó lenne, de mivel a Marca hozta le, 1% valóságalapot adok neki. Én nem tudom Puyolban még mennyi van, de én akár 7 milkát is adnék José Angelért, csak legyen megoldva a közép-bal oldal.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
FCB, CAVS, PANTHERS, PENGUINS, FERRARI FAN
szbalint88
Jugador del Barça
Hozzászólások: 244
Csatlakozott: 2009.06.02. 14:03:45

2011.06.01. 19:16:41

Piqué írta:Abidal bal oldalon a leghasznosabb számunkra így nincs más igazolnunk kell szerintem egy belső védőt,mert ki tudja milyen formában kezdi Puyol a szezont a műtéte után.
Pont hogy Abidal középen a leghasznosabb, azt hiszem ez az év ezt teljes mértékben bebizonyította. Bal oldalon egy nagyon jó játékos, középen egy félisten. :D
Ha Maxwell megy akkor balhátvéd kell. Ha nem megy akkor talán senki se, bár én se marasztalnám. Azt meg nem hiszem el hogy ha ezt az Angel gyereket bukjuk 2 misi miatt.. Szerintem az a 4 millió egy korrekt ár, ha azt nézzük hogy U21-es spanyol válogatott.
Avatar
Piqué
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 321
Csatlakozott: 2010.11.17. 21:57:26

2011.06.01. 19:07:11

Abidal bal oldalon a leghasznosabb számunkra így nincs más igazolnunk kell szerintem egy belső védőt,mert ki tudja milyen formában kezdi Puyol a szezont a műtéte után.
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.01. 18:53:17

Jose angyalért állítólag 2 adnánk, a gijon meg négyet kér, a malaga meg lehet viszi 3,5-ért.
Contrao nem rossz de már féllábbal madridba van.
Adriano se rossz nekünk balra, de szerintem abidal még mindig jobb ott és akkor megint ott vagyunk, hogy nagyon kell egy középső védő.
Az igazság az, hogy nagyon ütős kis csapatunk van és nehéz olyan emberkéket találni akik minőségi plusszt hoznának, pláne a mi játékrendszerünkbe. Játszon el mindenki a gondolattal kit hozna ha nem számítana a pénz...,szerintem 1-2 helyen változna a kezdőnk... és akkor ebből levesszük azokat akik elérhetetlenek...akkor mi is marad? Ugye nem is olyan egyszerü.., de azért ha van lehetőség, hogy elölrelépjünk azt azért meg kéne lépni, legyen az védő vagy csatár.Thiago Silva szerintem ilyen, egy próbát megérne, a milannal amúgy is jónak gondolom a viszonyunkat a múlt fényében. Hátha...
szbalint88
Jugador del Barça
Hozzászólások: 244
Csatlakozott: 2009.06.02. 14:03:45

2011.06.01. 18:34:32

Barcaman1993 írta:
Thiago Silva érkezhet Maxwell helyett a Barcához?

A madridi marca.com értesülései szerint a katalán klub érdeklődik a brazil védő iránt, aki egy másik brazilt pótolhat a BL győztesnél.

Annak ellenére, hogy a minap arról lehetett olvasni a sport.es-en, hogy Pep Guardiola nem tervezi védő leigazolását, a Marca internetes portálja arról számol be, hogy a Milan védőjével erősítené meg védelmét a Barcelona.

A játékos, aki 2008-ban érkezett a milánói klubhoz, és 2016-ig köti szerződés 25 millióba kerülne, legalábbis ennyiben határozták meg az olaszok a lelépési árát. Ezt csökkentheti esetleg az, ha a Mino Raiola védenc Maxwellt beveszik a tranzakcióba, ám kérdéses, egyáltalán szükség van-e akkor a Thiago Silvára, amikor Piqué, Puyol, Abidal mellett olyan fiatalok állnak a klub rendelkezésére, mint Fontás, Bartra vagy Muniesa, nem beszélve a védekezésre alkalmas Busquetsről és Mascheranoról. (barcanoticias)
A marca jelentette meg a cikket, de ha lenne realitás alapja az vmi csodás lenne. Egy ilyen jó védőt, ilyen "olcsón" megvenni nagyon nagy üzlet lenne. Én reménykedem, hogy mikor tárgyaltak Ibráról, akkor ő is szóba került, de nem tartom valószínűnek. A Milan legjobb védője és sztem a TOP5-ben is bent van. Jó lenne, ha jönne, de sztem nincs valós alapja. Vélemény?
100%, hogy kacsa. Amúgy kegyetlen jó a srác, de szerintem jelenleg nem lenne helye a csapatban. A Pique-Abidal páros még 2-3 évre tuti jó lesz, Puyol meg ha az egészsége úgy engedi szóhoz jut, de már csak cserepadról szerintem. Egyébként ezt a brazil kölyköt a magyar milanisták megválasztották a szezon játékosának is, szerintem is TOP 5-ös, ha nem TOP 3-as a posztján. http://milan.blog.nepsport.hu/archives/ ... elto_utod/
Remélem a Rossis 30M+Bojan is csak kacsa, mert az nagyon sok lenne érte. Ügyes gyerek, de nem ennyire. Sanchez-t én csak a VB-n figyeltem, ott nagyon tetszett, de 25-30-nál egyikőjük se ér többet.
Amit kicsit furcsállok, hogy ilyen hirtelen megszakadtak a tárgyalások José Angel esetében, nem tudom mi lehet a háttérben. Illetve amit ezzel a poszttal kapcsolatban nem teljesen értek, az hogy miért nem Coentrao-ra megyünk már rá akkor, ha mindenképp balhátvéd kell. állítólag 25 M környékén lehetne elhozni, és ő szerintem jobb mint Adriano, tehát kezdőnek jöhetne. Van nemzetközi tapasztalata, állandó válogatott, védekezésben és támadásban is képes magas szinten futballozni, szerintem aki látta játszani idén az ezt csak megerősíteni tudja.
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.01. 18:32:59

Barcaman1993 írta:
Thiago Silva érkezhet Maxwell helyett a Barcához?

A madridi marca.com értesülései szerint a katalán klub érdeklődik a brazil védő iránt, aki egy másik brazilt pótolhat a BL győztesnél.

Annak ellenére, hogy a minap arról lehetett olvasni a sport.es-en, hogy Pep Guardiola nem tervezi védő leigazolását, a Marca internetes portálja arról számol be, hogy a Milan védőjével erősítené meg védelmét a Barcelona.

A játékos, aki 2008-ban érkezett a milánói klubhoz, és 2016-ig köti szerződés 25 millióba kerülne, legalábbis ennyiben határozták meg az olaszok a lelépési árát. Ezt csökkentheti esetleg az, ha a Mino Raiola védenc Maxwellt beveszik a tranzakcióba, ám kérdéses, egyáltalán szükség van-e akkor a Thiago Silvára, amikor Piqué, Puyol, Abidal mellett olyan fiatalok állnak a klub rendelkezésére, mint Fontás, Bartra vagy Muniesa, nem beszélve a védekezésre alkalmas Busquetsről és Mascheranoról. (barcanoticias)
A marca jelentette meg a cikket, de ha lenne realitás alapja az vmi csodás lenne. Egy ilyen jó védőt, ilyen "olcsón" megvenni nagyon nagy üzlet lenne. Én reménykedem, hogy mikor tárgyaltak Ibráról, akkor ő is szóba került, de nem tartom valószínűnek. A Milan legjobb védője és sztem a TOP5-ben is bent van. Jó lenne, ha jönne, de sztem nincs valós alapja. Vélemény?
Ez már telitalálat lenne, még a 30+-t is inkább érte adnám ki, mint rossiert. Nálam ő tagja a szűk világelitnek és nagyon fiatal, ráadásul nagyon labdabiztos és jól is hozza fel azt. Passzolna a csapatba és pique-vel ketten jóideig megoldhatnák ezt a posztot. Nem utolsó sorban meg az aklimatitzálásához is most lenne idő, amíg azért van egy pui biztosítéknak. Nem hiányzik, hogy jövőre vagy két év múlva kapkodjunk védőért akinek ha nem megy egyből, akkor még meccsek is menjenek el rajta.
Egyszóval kéne ő de rohadtul.
Avatar
Messi-Ini
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2011.03.26. 14:23:53
Tartózkodási hely: Pápa

2011.06.01. 18:28:20

Na a Rossi vs Sanchez témához hozzászólva,szerintem a brazil gyerek :D
Amikor a Sahtar ellen játszottunk,szerintem nem tolta rosszul,és ha megnézünk pár elég fontos dolgot:
1:Brazil,vérében van a foci!
2:22 éves,fiatal!
3:Valaki emlegette,hogy felállt védelem ellen nem lenne valami hasznos Sanchez,ezzel egyet tudok érteni,de én azt mondom hogy kimondottan Rossi sem lenne a legjobb az ilyen csapatok ellen!Ha megnézzük,ilyen szituációkban nagyon sokat számít az,mikor Messi vagy Iniesta 1-1 finom csellel megetet 1-2-védőt,még 1-2-védő kilép rájuk,és máris megnyílik a folyosó.Na már most,amit én problémának tartok a csapatban,hogy 2 ilyen játékosunk van "csak"...A Brazillal lehetne még1!Érzésem szerint hasznára lenne a csapatnak!
4:Az ára...Jövőre lejár a szerződése,15 millióért el lehet vinné,úgy,hogy nem adjuk oda mellé Bojant!
5:SZÉLSŐ!!!Már kezd elegem lenni abból,hogy vesszük állandóan a tipikus középcsatárokat,és szélen egyszerűen meghalnak,vagy közel sem teljesítenek tudásukhoz mérten!!!
Szerintem nem lenne rossz igazolás!
A Thiago Silvas esethez pedig csak annyit,hogy mióta Ibrat eladtuk,lényegében bagóért,nekem mindíg az jár a fejemben hogy vkivel viszont megállapottunk,vki jönni fog még,mert ez a 25 millió nevetségesen alacsony...Lehet h nincs így,és nem fog jönni senki,és tényleg odaajándékozzuk nekik Ibrat,de akkor csalódni fogok nagyon,mert már kezd a t*köm telelenni azzal,hogy több 10 milliókat bukunk el játékosokon,és 400 milliós adósságunk van...De a lényeg,hogy szerintem jöhetne,mert elférne,Puyolnak van 1-2 éve,után jöhetne a helyére a kezdőbe Pique mellé,addig meg csereember lenne,de látva hogy Puyol egyre öregebb,és sérülékenyebb,szerintem nem panaszkodna a játékpercek miatt!

Bocs hogy hosszú lett,de ha egyszer megered a nyelvem... :D
Vélemények?
Kép
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12833
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2011.06.01. 18:26:46

Barcaforever írta:
albicelesteX írta:Nem sok Udinese meccset láttam szóval valaki homályosítson már föl,hogy mit is tud ez az Alexis Sánchez??
Ha gondolod nézz rá youtube-on. Röviden, chilei srác, egy igazi cselgép, a bicikli csel az élete, 90 percet végig fut oda-vissza a vonal mellett, eredményesnek is mondható abszolut, szép cselei vannak, de gól szerzésnél én úgy láttam az egyszerűségre megy.Védekezésnél nem tudom mennyire jó...

Volt vmi konkrét érdeklődés iránta vagy honnan a neve itt?
Kiegészíteném azzal, hogy védekezésben is igen aktívan részt vesz, és amellett hogy egy cselgép nem mondható öncélúnak, képes kombinatív passzjátékra is. Szóval pont olyan játékos akit én már egy ideje itt szeretnék látni... Messi is nagyon hasonló, de én szeretem nézni a "fölösleges flikk-flakkokat"...
lbasse
Barça B
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2011.03.27. 12:59:35

2011.06.01. 18:25:38

Barcaforever írta:
Volt vmi konkrét érdeklődés iránta vagy honnan a neve itt?
Alexis Sánchez:

A Barcelona már megkezdte a tárgyalásokat az Udinesével, Alexis Sánchez leigazolásával kapcsolatban, azonban a Bajnokok Ligája döntője miatt egy kis időt kért az olaszoktól.

A chieli tehetség ára rendkívül magas, köszönhetően annak, hogy a Chelsea és a Manchester City is bejelentkezett érte, a két angol együttes már 35 millió euróra nyomta fel Sánchez árát.

Alexis megszerzésére nem sok esélyt látunk, hiszen nagyon, már-már irreálisan magas az ára, - a szerk.

Infó:
http://www.barcelonista.hu/pletykak/680 ... kojuk.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lbasse 2011.06.01. 18:27:44-kor.
messibingyo
Jugador del Barça
Hozzászólások: 223
Csatlakozott: 2010.11.16. 11:56:48

2011.06.01. 18:22:42

Szerintem a mi dolgunk az hogy szurkoljunk es hogy szoritsunk a csaptnak a sikerert az hogy mennyit fizet az Fc Barcelona az a Rosellek dolga neizguljatok mert van boven penzuk'''es megoldjak ok jobban tudjak
bingyo
Válasz küldése