Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
9
10%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
28%
Más
33
38%
Nem hoznék senkit
16
18%
 
Szavazatok száma: 88
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5390
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII-XV-ker Rezervátum

2011.06.09. 19:08:37

p.9 írta: Ha Cesc jönne akkor tuti h Pedro padozna és Ini játszana fent a szélen így azért már több köze lenne a kezdőhöz nem?
Na az ba..na be ha ez megtörténne. Csak hogy Fabi a kezdőben lehessen Init kirakni kp-ról, sírva fakadnék az tuti, de nem csak én hanem a jelenlévők 80% szerintem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
p.9
Barça B
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2010.05.26. 21:47:27

2011.06.09. 19:01:44

marquez2 írta:
p.9 írta:
messideco írta:Akkor én is hozzászólok:
Fabregasnak nem örülnék, ezt már párszor leírtam a fórumon.
Rossi/Sanchez: azért írom őket együtt, mert szerintem vagy az egyik vagy a másik fog érkezni, a kettő kizárja egymást.

Az esetleges távozókról nem tudok, de szerintem Milito és Maxwell köztük lesz, míg Afellayban nagyon bízom, hogy marad.
Miért nem örülnél Fabregasnak :?
Egyértelműen ő tudna a legnagyobbat lendíteni a csapaton , ha 30 misi felett van akkor is meg kéne szerezni már csak azért is mert 2 éve marasztalják...
És akkor esetleg Bojant meg kéne tartani még egy évre hogy ne kelpjen csatárt vásásrolni.
Mt is lendítene ő a csapaton? A kezdőhöz nem sok köze lenne, így marad a törölközőlóbálás a padon, de ha attól jobban megy a csapatnak akkor jöjjön, csak akkor reális áron max 30-ért, bár tartom, hogy nekünk ennyit sem ér meg. Más csapatnak ahol gyenge pont a középpálya megér 30- at, de nekünk a világ legerősebb középpályájára ahol a kiegészítők és a tehetségek is meg vannak felesleges, sőt h...ség.
Ha Cesc jönne akkor tuti h Pedro padozna és Ini játszana fent a szélen így azért már több köze lenne a kezdőhöz nem?
Avatar
Messithebest
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3309
Csatlakozott: 2010.05.15. 20:34:35

2011.06.09. 17:54:11

Tocy írta:Egyébként így belegondolva...az alap kezdőnk mellett ugye 7 csere ülhet a padon. Ki lesz az a 7? Pinto, Mascherano, Keita szerintem tuti. Adriano is kell oda, mert nincs szélsőhátvédcserénk, ez már 4, és marad 3 hely, ahova azért nem lenne baj egy Fontás védőnek, de ha őt kihagyjuk, akkor is Thiago, Fabregas, Sanchez ( feltéve, hogy ők jönnek, bár ez szerintem 50-50 ). Tehát 1 csatár, 4 kp, 1 védő+kapus a padon. Nem a legjobb...és akkor így pl Maxwell, Bojan, AFELLAY sehol nincs. Idén kb így nézett ki, hogy: Pinto, Fontás, Adriano, Mascherano, Keita, Bojan, Afellay, sérülésektől függően.
Szerintem így lenne: VV-Alves,Piqué,Puyol,Abi-Busi,Xavi/Fabre,Ini/Fabre-Messi,Villa,Pedro/Sanchez

Pad: Pinto, Adriano, Masch, Thiago, Xavi/Fabre/Ini(esetleg 1ik sehol,és Keita a padon), Pedro/Sanchez, Afellay/Bojan
Szerintem Fontas nem kell padra, csak sérülések esetén, Masch tökéletes arra is.

Csak azt nem vágom, hogy Nasri hogy merült fel itt, mikor még pletykaszinten sem hozták le....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3729
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2011.06.09. 17:45:44

Messi-Ini írta: Ez így nézne ki:
1. meccs: Xavi - Iniesta
2. meccs: Fabregas - Iniesta
3. meccs: Xavi - Fabregas
4. meccs: Xavi - Iniesta
és így tovább...

Más:Én így képzelem el a jövő évi csapatot:

Valdes/Pinto/E.Andrada
D.Alves/Montoya-Pique/Fontás-Puyol/Abidal-Adriano/Jose A.
Busquets/Mascherano
Xavi/Fabre/Nasri-Iniesta/Keita/Thiago
Pedro/Sanchez-Messi/Bojan-Villa/Affelay

Akiket kiemeltem,azokról szeretném leírni a véleményemet így a végére:


-Montoya-Szerintem tehetséges a fiú,és meg lehetne,sőt meg kell adni neki a lehetőséget!Ő tudtommal már nem is olyan fiatal,már van vagy 22-23 éves ha jól tudom,szóval olyan nagyon sokat nem várhatunk azzal hogy beépitsük...Mindenki mondja hogy Adriano lesz Alves cseréje,de ez nekem nem tetszik,mikor jobbhátvédet játszott elég gyenge volt,de balhátvédként viszont nagyon jól muzsikált!!!És am szerintem a jobbhátvéd az egyik olyan poszt,ahová be lehet építeni egy fiatalt,úgy ahogy ezt megtette Pep Pedroval és Busquetsel!

-Fabregas-Nasri-Keita:Csak akkor kell középpályás,ha Keita megy,ha elmenne egy kicsit sajnálnám,de azért túlélném!Ha Fabre drága,és nem hozzuk idén sem,marad pénzünk,és ha Pep mindenképp hozni akar valakit középre,(akkor ugye először adja el Keitat),majd rámegy Nasrira,mert szerintem ő is egy zseniális játékos,és mivel jövőre lejár a szerződése,és eddig nem hosszabította meg,max 30-ból simn kijönne,és annyit megér!!!

-Sanchez-Bojan:Bojant a Sanchez ügyletbe szerintem biztosan nem vonjuk be,nem tetszene Bojannak sem,és szerintem az Udinesenek sem...Én mindenképp Sanchez párti vagyok,belőle lehet világsztár,Rossi nálunk nem tudna kiemelkedőt alkotni!Bojanról így lezárásképp csak annyit,hogy nekem az a legnagyobb vágyam,hogy egy 2-3-éves visszavásárlási opcióval adjuk el egy spanyol csapatnak,amelynek az első osztályú helye biztos,(tehát nincs benne hogy kiesnek és Bojan megy a 2. vonalba),és ugye a legfontosabb,hogy ez a csapat olyan legyen,amelyben alap kezdő lesz!!!
Bocs hogy hosszú lett,de ez most vhogy kijött belőlem :D
Vélemények?
1: Pep biztos rotálná a kp-t, de tuti nem ilyen gyakran. Egyébként jó elképzelés.
2: Montoyat én is megpróbálnám, max. kiderül, hogy nem olyan jó és akkor Adriano játszik többet. Abidal egyébként eredetileg bal hátvéd, úgyhogy sztem őt is oda kellett volna írnod.
3: Vhogy okosan kéne kijönni ebből a Fabregas-Nasri ügyből. Gondolok arra, hogy idén jön Fabregas, jövőre ingyen Nasri. Te jó ég, de jó is lenne :D Bár ez szinte lehetetlen. Nasrit kivenném most ebből a kalapból, mert az ő neve még nem vetődött fel. Szóval sztem a Xavi-Iniesta-Fabregas-Keita-Thiago-Mascherano-Sergio 7-es fogattal nyugodtan neki lehetne menni a bajnokságnak. Egyrészt, mert sztem átlagban minden csapatrészben kell számolni egy sérülttel. Persze ez általában nem így van, de a logikát kell megérteni. Szóval, ha mindenhol van egy sérült, akkor az univerzális játékosokkal könnyen ki lehet pótolni az űrt. Láthattuk idén Mascheranonál. Így akár Masche mehetne hátra, amivel szintén fölszabadul egy hely. Iniesta is elég sérülékeny, még ha idén szerencsénk is volt ezzel. Meg egyébként is nem kell Xavinak, vagy Iniestanak egy évben 50 meccset végig játszania. Ezek közül a kp-k közül Iniestat és Xavit leszámítva mindenki tud vkp-t is játszani. Nem hinném, hogy itt bármi gond is lenne a rotálással.
4: Honnan veszed, hogy Rossiból nem lenne itt nagy sztár? Egy olasz válogatott játékosról beszélünk, aki tavaly 32 gólt lőtt a Villarealban. Miért ne lehetne meg az esélye annak, hogy itt még nagy zsugás legyen? Egyébként nekem mindegy, hogy ki jön, csak jöjjön vki. A Messi-Villa-Pedro-Rossi/Sanchez-Afellay 5-ös pedig meg tudja oldani a csatárgondokat.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Avatar
SuperMessi
Capitá del Barça
Hozzászólások: 615
Csatlakozott: 2008.07.17. 20:08:27

2011.06.09. 17:39:13

gergo9 írta:Fabregas nem gondolom hogy nem csak Xavi-Iniesta helyett jönne olykor Busqets helyén sem lenne gond nem annyira idegen neki a vkp szerepe.
Vagy akár Messi-t is a trequartista szerepkör is próbára érdemes, onnantól kezdve Xavi-Busqets-Iniesta-Villa-Fabregas-Messi sor brutális.
Ezt én is így gondolom. Biztos hogy Fabregas bevethető a támadósorban is, ahogyan a VKP helyén is, nem véletlen hogy ennyire akarja őt Pep. Minél több ilyen játékos kell a keretbe akik bármelyik sor bármelyik vagy legalábbis sok pozicióján képesek játszani, az utóbbi igazolások ilyenek(Adriano, Masch, Affelay) és Cesc is ilyen lesz.
gergo9
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2902
Csatlakozott: 2007.10.02. 12:19:09
Tartózkodási hely: Miskolc

2011.06.09. 17:33:20

Fabregas nem gondolom hogy nem csak Xavi-Iniesta helyett jönne olykor Busqets helyén sem lenne gond nem annyira idegen neki a vkp szerepe.
Vagy akár Messi-t is a trequartista szerepkör is próbára érdemes, onnantól kezdve Xavi-Busqets-Iniesta-Villa-Fabregas-Messi sor brutális.
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2011.06.09. 17:20:58

SuperMessi írta:Bojan ügynöke szerint, a Barcelona és az Udinese Bojanról egyeztet:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 47,00.html
Bárcsak úgy lenne. Bojan kimondottan jól járna. Tanulhatna a reandkívül rutinos Di Nataletól, ráadásul a BL-ben játszhatja. Panaszkodott h nem akar belekerülni egy transzferbe, mint "árcsökkentő"?! Ha egy cseppet is tiszteli a klubot, ami sztárt csinált belőle, akkor el ell fogadja, ha el akarják adni, sőt, nem annak akarják eladni, aki a legtöbbet fizet, hanem egy BL-induló csapatnak, ahol állandó kezdő lehet.
A Fifa egy szégyen
Avatar
Messi-Ini
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2011.03.26. 14:23:53
Tartózkodási hely: Pápa

2011.06.09. 17:16:03

Ugye itt a legnagyobb kérdés a játékpercek kiosztása a két nem olcsó igazolás után. Leírva elég egyszerű, élesben már nem tudom mennyire működne az a félre rotálás, hogy Xavi, Fabregas és Iniesta minden 3. meccsen pihen(ha mindegyik egészséges).
Ez így nézne ki:
1. meccs: Xavi - Iniesta
2. meccs: Fabregas - Iniesta
3. meccs: Xavi - Fabregas
4. meccs: Xavi - Iniesta
és így tovább...



Először is kifejtem erről a véleményem:
Szerintem tuti nem így lenne a rotálás!Persze ez is lenne,hogy Xavi v Ini helyén Fabre játszik,de szerintem többször lesz majd Xavi és Ini is csere,vagy Ini majd megy fel balszélsőnek!Guardiola tuti hogy lehetőséget fog adni Thiagonak,nem véletlenül nyilatkozta hogy számít rá!!!Amúgy meg szerintem kicsit rosszúl látjátok a kérdést,mert mindenki már majdnem hogy elkönyvelte hogy Fabre érkezik,és hogy jajj de ő ne jőjjön meg stb...nem kell félni,szerintem tutira nem fog,mert 40 milliónál feljebb biztosan nem megyünk,azt meg Wenger papa vissza fogja dobni!!!
2 kérdés van:
-Jön-e Fabregas?
-Megy-e Keita?
Ha érkezik egy középpályás,legyen az bárki,akkor Keitanak mennie kell!Félreértés ne essék,nem azt mondom hogy a mali menjen,sőt,nagyon birom a játékát,hatalmas szive van,rendkívüli módon tud küzdeni és hajtani,egy olyan játékos,aki sosem adja fel,személyesen nagyon birom a srácot!De ugye van egy dolog ami mindenkinek szemet szúr,nem túl meglepő módon,hogy nem egy kombinatív srác,de miért is lenne,mikor elvileg védekező középpályás?És annyiból szerencséje sincs,hogy ebben a Barcában elég nehéz "Jó munkás" címen elérni hogy mindenki elismerje amit a csapatért és a sikerekért tesz!

Más:Én így képzelem el a jövő évi csapatot:

Valdes/Pinto/E.Andrada
D.Alves/Montoya-Pique/Fontás-Puyol/Abidal-Adriano/Jose A.
Busquets/Mascherano
Xavi/Fabre/Nasri-Iniesta/Keita/Thiago
Pedro/Sanchez-Messi/Bojan-Villa/Affelay

Akiket kiemeltem,azokról szeretném leírni a véleményemet így a végére:

-E.Andrada:Azt hiszem jól emlékszem a nevére,ha nem akkor bocsi tőle is
:D Ha felfigyeltünk rá biztosan ügyes,tudomásom szerint a B csapatba jön,de ha kell felugrik hozzánk!
-Montoya-Szerintem tehetséges a fiú,és meg lehetne,sőt meg kell adni neki a lehetőséget!Ő tudtommal már nem is olyan fiatal,már van vagy 22-23 éves ha jól tudom,szóval olyan nagyon sokat nem várhatunk azzal hogy beépitsük...Mindenki mondja hogy Adriano lesz Alves cseréje,de ez nekem nem tetszik,mikor jobbhátvédet játszott elég gyenge volt,de balhátvédként viszont nagyon jól muzsikált!!!És am szerintem a jobbhátvéd az egyik olyan poszt,ahová be lehet építeni egy fiatalt,úgy ahogy ezt megtette Pep Pedroval és Busquetsel!
-Fontas:Szerinem fel kell hozni,és fel is fogjuk,meg kell adni neki alehetőséget,mert tehetséges,én amolyan új Piqueként tekintek rá!
-Jose A.:Én szeretném hogy ő jöjjön,birom a srácot,legalábbis elnyerte a tetszésemet a játéka azon a pár meccsen amelyet láttam!De csak is akkor jöhet,ha Maxwell távozik!
-Fabregas-Nasri-Keita:Csak akkor kell középpályás,ha Keita megy,ha elmenne egy kicsit sajnálnám,de azért túlélném!Ha Fabre drága,és nem hozzuk idén sem,marad pénzünk,és ha Pep mindenképp hozni akar valakit középre,(akkor ugye először adja el Keitat),majd rámegy Nasrira,mert szerintem ő is egy zseniális játékos,és mivel jövőre lejár a szerződése,és eddig nem hosszabította meg,max 30-ból simn kijönne,és annyit megér!!!
-Sanchez-Bojan:Bojant a Sanchez ügyletbe szerintem biztosan nem vonjuk be,nem tetszene Bojannak sem,és szerintem az Udinesenek sem...Én mindenképp Sanchez párti vagyok,belőle lehet világsztár,Rossi nálunk nem tudna kiemelkedőt alkotni!Bojanról így lezárásképp csak annyit,hogy nekem az a legnagyobb vágyam,hogy egy 2-3-éves visszavásárlási opcióval adjuk el egy spanyol csapatnak,amelynek az első osztályú helye biztos,(tehát nincs benne hogy kiesnek és Bojan megy a 2. vonalba),és ugye a legfontosabb,hogy ez a csapat olyan legyen,amelyben alap kezdő lesz!!!
Bocs hogy hosszú lett,de ez most vhogy kijött belőlem :D
Vélemények?
Kép
Avatar
Piqué
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 321
Csatlakozott: 2010.11.17. 21:57:26

2011.06.09. 16:10:52

Szerintem bele fog menni az Udinese a 25 millióba,bár a City biztos megadná érte a 30 milliót is,remélem azért szem előtt tartják,hogy egy értük sokat tett játékos mit szeretne.. :roll:
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5390
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII-XV-ker Rezervátum

2011.06.09. 15:53:57

Akik Rossi mellet teszik le a voksukat azok szerintem ne keseregjenek mert minél nagyobb a csönd Rossi körül mostanában és egyre inkább Sánchez kerül az előtérbe annál nagyobb az esélye, hogy bejelentsék Rossi hivatalos leigazolását.

Én Sánchez és Rossi között nem nagyon tudok választani mivel az elsőt talán soha sem láttam játszani addig a másodikat meg nem kimondottan érzem nagy erősítésnek. Bármelyik is legyen remélem a csapat hasznára lesz!

Egyszer és mindenkorra lezárnám a Bojan, dos Santos, és Jeffren körüli kérdéseket, hogy vajon bármelyikőjükből is lesz e valaha meghatározó játékos vagy sem.
Bojant visszavásárlási opcióval eladnám aprópénzért, hogy valaha meghatározó játékos váljék belőle szerintem el kell tudni engedni.
Jeffren és dos Santos nálam sosem tartozott a nagyreményű és szimpatikus játékosok közé (saját nevelés ide vagy oda) ők bármilyen ajánlat esetén mehetnének is, én szerintem soha nem lesz több bennük.

Ami Fabregast illeti én nem tudom miből gondoljátok sokan, hogy idejön és olyan lesz mintha soha el sem ment volna. Észre sem fogjuk venni Xavi vagy Ini hiányát amikor éppen helyettük játszik? Én nem vagyok ilyen optimista vele kapcsolatban. Nem vagyok ellene (mellette sem) inkább az az álláspontom, hogy nem kell bármi áron megszerezni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Avatar
SuperMessi
Capitá del Barça
Hozzászólások: 615
Csatlakozott: 2008.07.17. 20:08:27

2011.06.09. 15:51:34

Bojan ügynöke szerint, a Barcelona és az Udinese Bojanról egyeztet:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 47,00.html
Cali
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1090
Csatlakozott: 2008.04.05. 18:15:31

2011.06.09. 15:33:41

Chino írta:
Cali írta: Ugye itt a legnagyobb kérdés a játékpercek kiosztása a két nem olcsó igazolás után. Leírva elég egyszerű, élesben már nem tudom mennyire működne az a félre rotálás, hogy Xavi, Fabregas és Iniesta minden 3. meccsen pihen(ha mindegyik egészséges).
Ez így nézne ki:
1. meccs: Xavi - Iniesta
2. meccs: Fabregas - Iniesta
3. meccs: Xavi - Fabregas
4. meccs: Xavi - Iniesta
és így tovább...
Ha ez így lenne sem Thiago, sem Afellay nem enne meg sok sót, ami megint feleslegessé tenné a maradásukat. Legfeljebb 20-25 perceket kapnának amikor már általában lefutott a meccs. Elől az 5 támadó (Ibivel) OK, de kp-n, sokan vannak, főleg úgy hogy Keita is előrébb lesz mint Thiago. Cesc-t ráérne jövőre megvenni. Egyelőre Xavi bírja a terhelést, Keita detto. Most lenne lehetősége Thiago-nak, és jövőre meglátnánk mi sül ki belőle. Csak azért nem kell 40-50 millát kiadni, mert lehet lesz sérülés. Ráadásul minden bizonnyal olcsóbb is lesz egy év múlva, és neki nem kell egy év tanulóidő mint más igazolásnak.
Elfelejtettem odaírni, hogy a kupában folyamatosan és néhány kisebb csapat ellen otthon be lehetne dobálni Thiagot és Afellayt. Ugye a gond ott van, hogy velük még nem életbiztosítás a kp, ami a csapatunkban a legfontosabb. Mivel nagyon kiélezett harc volt idén is a Reallal( jövőre még durvább lesz) így nem lehet megengedni magunknak egyetlen pont elpazarlását sem. Ha pedig ők vannak a kezdőben, kicsivel nagyobb az esélye egy döntetlennek, rosszabb esetben egy vereségnek.
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.09. 15:28:37

[quote="gergo9"]Alexisből akkora játékos lehet mint amekkora Rossiból soha az életbe nem lesz.

Ezzel tökéletesen egyetértek, nem biztos, hogy az is lesz, de a potenciál sokkal nagyobb benne ez első látásra is szemretűnő
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7407
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2011.06.09. 15:21:14

Cali írta: Ugye itt a legnagyobb kérdés a játékpercek kiosztása a két nem olcsó igazolás után. Leírva elég egyszerű, élesben már nem tudom mennyire működne az a félre rotálás, hogy Xavi, Fabregas és Iniesta minden 3. meccsen pihen(ha mindegyik egészséges).
Ez így nézne ki:
1. meccs: Xavi - Iniesta
2. meccs: Fabregas - Iniesta
3. meccs: Xavi - Fabregas
4. meccs: Xavi - Iniesta
és így tovább...
Ha ez így lenne sem Thiago, sem Afellay nem enne meg sok sót, ami megint feleslegessé tenné a maradásukat. Legfeljebb 20-25 perceket kapnának amikor már általában lefutott a meccs. Elől az 5 támadó (Ibivel) OK, de kp-n, sokan vannak, főleg úgy hogy Keita is előrébb lesz mint Thiago. Cesc-t ráérne jövőre megvenni. Egyelőre Xavi bírja a terhelést, Keita detto. Most lenne lehetősége Thiago-nak, és jövőre meglátnánk mi sül ki belőle. Csak azért nem kell 40-50 millát kiadni, mert lehet lesz sérülés. Ráadásul minden bizonnyal olcsóbb is lesz egy év múlva, és neki nem kell egy év tanulóidő mint más igazolásnak.
Forca Barca!!!!
gergo9
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2902
Csatlakozott: 2007.10.02. 12:19:09
Tartózkodási hely: Miskolc

2011.06.09. 15:19:20

Alexisből akkora játékos lehet mint amekkora Rossiból soha az életbe nem lesz. Pep alatt a legjobb kezekben lesz. Míg Ibraból is kiölte az állatot legalább is még itt volt.
Neymar meg minnél többet látom a gyereket annál biztosabb vagyok én is benne hogy semmi nem lesz belőle.
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.09. 15:18:57

Barcaman1993 írta:
ronaldinho89 írta:és mi van Ibrahimoviccal? elvileg abból kapunk még 24 milliót nem? vagy azt már megkaptuk? azt is be lehet venni az átigazolásokra költött keretbe.
Nem számítják bele Ibra árát. Kicsit már unalmas, hogy mindennap megkérdezi vki. Kicsit olvassatok, akkor vissza.
A másik butaság, hogy 24 milliót számol mindenki Ibráért, mikor most csak 8 milliót kapunk érte.
Avatar
samy85
Capitá del Barça
Hozzászólások: 879
Csatlakozott: 2008.12.01. 18:07:58
Tartózkodási hely: Jurassic Park

2011.06.09. 15:17:29

Mikaos írta:Egyébként a Sport.es szerint ma Rossi is Barcelonában tartózkodik. Más források meg Fabregas képviseletét is ott látják. Úgy tűnik, nagyon kapós a barcelonai tengerpart :)
Nem csoda! 2 bl serleg került ide az idén 2 vagy talán 3 bajnoki trófea.... mindenki Barcelonába vágyik! :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2011.06.09. 15:13:23

Mikaos írta:Nyugtassatok meg (aki ismeri Alexis-t, s figyelemmel követte az olasz bajnokikat), hogy
1. emberünk nem a Robinho-Neymar-féle eszetlen "labdazsonglőr" vonalat képviseli, hanem használja az eszét és a szemét is a pályán
2. emberünk nem vad ember, hanem jó eséllyel be tud illeszkedni a sorba
1: Megnyugtatlak, képes nagy zsugákat is osztani. Természetesen nem egy Xavi, de ha passzolásra kerül a sor, nem egy elveszett gyerek...
2: Ezt nem egészen értem, de nem egy állat a pályán, ha erre gondolsz. Még védekezni is hátra szokott menni sokszor, szóval ez sem lesz neki annyira új, mint Affelaynak volt mondjuk. Egy kicsit biztos új lesz neki a rendszer, de szerintem tökéletesen be fog illeszkedni. Az viszont kár, hogy megy a Copára ugye, úgyhogy az alapozást kihagyja - már ha jön... :? De ég így se féltem, jó helye lesz itt, csak lenne már hivatalos!!! [-o<
Mikaos
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2613
Csatlakozott: 2008.11.17. 13:11:47

2011.06.09. 15:13:05

samy85 írta: amig Pep áll a csapat élén addig mindek ok, és ezek a kérdések értelmüket vesztik.... :D
Úgy legyen! :) Végül is Pep az egyik legnagyobb tahó játékosból (Ibra) is majdnem egy bárányt faragott. Legalábbis, amíg itt volt, addig egész normális volt.
noname írta:Rossit favorizálnám(sajna úgy néz ki nincs már rá esély), hiszen ő biztos beválik, az viszont tény h a labdazsonglőrök közül Sanchez a legjobb megoldás, biztos jobb lesz mint Neymar vagy a többi brazil kölyök, akik nyomnak 30 kilót, maradék 25 pedig az egójuk.
Én is Rossit szeretném, de ebben -talán- az is közrejátszik, hogy nem sokat tudok Alexis-ről (a youtube-ot leszámítva).
Az Alexis-videókból nekem az jön le, hogy tényleg -ahogy fogalmaztad- "részben az a vonal, részben nem". Ami elképeszt, az az induló sebessége labdával!, és persze a cselei, ami viszont kicsit elborzaszt, hogy kissé keveset passzol ahhoz képest, amit itt megszoktunk, de remélem, "nevelhető" e tekintetben, ha nálunk köt ki.

Egyébként a Sport.es szerint ma Rossi is Barcelonában tartózkodik. Más források meg Fabregas képviseletét is ott látják. Úgy tűnik, nagyon kapós a barcelonai tengerpart :)
Cali
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1090
Csatlakozott: 2008.04.05. 18:15:31

2011.06.09. 15:12:08

Idén 3 új játékost néznék meg a csapatban: Sanchez, Fabregas és egy mozdítható középső védőt. Kb hasonlót, mint ahogy tavaly megvette a Real Carvallhot.
Távozók nálam: Jeffren, Bojan (kölcsönbe egy Atleticoba vagy vmi hasonló szigorúan spanyol caspathoz) és Milito. Plusz az összes kölcsönadott játékostól is megszabadulnék.
Keret jövőre nálam: Valdes, Pinto, Alves, Adriano, Pique, új védő, Puyol, Fontas, Abidal, Maxwell, Busquets, Mascherano, Xavi, Fabregas, Iniesta, Thiago, Afellay, Keita, Messi, Pedro, Villa, Sanchez.

Ugye itt a legnagyobb kérdés a játékpercek kiosztása a két nem olcsó igazolás után. Leírva elég egyszerű, élesben már nem tudom mennyire működne az a félre rotálás, hogy Xavi, Fabregas és Iniesta minden 3. meccsen pihen(ha mindegyik egészséges).
Ez így nézne ki:
1. meccs: Xavi - Iniesta
2. meccs: Fabregas - Iniesta
3. meccs: Xavi - Fabregas
4. meccs: Xavi - Iniesta
és így tovább...

Ugyanezt csinálnám a támadósorban a Pedro, Villa, Sanchez hármassal is, mivel Messi betonkezdő :)
Így mindenki viszonylag sok játékpercet kapna, de közben tudnak pihenni is.

Más: Nem értem itt az embereket, mikor egy játékos áráról bezséltek! Mit érdekel ez titeket, hogy X Y játékost mennyiért veszünk? Nem a Ti zsebetekből húzzák ki a pénzt, nektek attól egy fokkal se lesz jobb vagy épp rosszabb, ha valaki áron felül érkezik. Gondolom nem hülyék a Barca vezetői... Na, de mindegy.

Az utolsó bekezdésért tudom, hogy páran nekem ugrotok..
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.09. 15:08:55

samy85 írta:
marquez2 írta:Mt is lendítene ő a csapaton? A kezdőhöz nem sok köze lenne, így marad a törölközőlóbálás a padon, de ha attól jobban megy a csapatnak akkor jöjjön, csak akkor reális áron max 30-ért, bár tartom, hogy nekünk ennyit sem ér meg. Más csapatnak ahol gyenge pont a középpálya megér 30- at, de nekünk a világ legerősebb középpályájára ahol a kiegészítők és a tehetségek is meg vannak felesleges, sőt h...ség.
Miért vagy benne biztos hogy a pad jutna neki? szerintem azt a szintet megüti amit Xavi-Iniesta....egyedül a világon... ami a játékrendszerünket illeti.
és elmondom sokadszorra, hogy a 3 ember Xavi-Ini-Cesc forognak folyamatosan... egy meccset pihen egyik, következőn a másik.... és a kezdő meg sem érzi a hiányt... hosszutávon rendkívül jól profitálnánk... a játékosok szellemileg is frissebbek lennének fizikálisan is... hisz minden 2 meccsen játszanának csak.. de akár Ini, Fabre a szélen is bevethetőek lennének...szal nem kéne senkinek állandóan padozni...
Hát akkor ezt nagyon másképp látjuk, mert szerintem ettől a szinttől ő még elmarad, nem kicsit, azért meg 40-50 millát, hogy mélyebb legyen a pad, amikor van egy thiagonk is ..., több mint luxus.
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2011.06.09. 15:01:06

Mikaos írta:Nyugtassatok meg (aki ismeri Alexis-t, s figyelemmel követte az olasz bajnokikat), hogy
1. emberünk nem a Robinho-Neymar-féle eszetlen "labdazsonglőr" vonalat képviseli, hanem használja az eszét és a szemét is a pályán
2. emberünk nem vad ember, hanem jó eséllyel be tud illeszkedni a sorba
Néha láttam játszani. Részben az a vonal, részben nem. Nem az eszéből gazdagszik meg, labdazsonglőr, de ugyanakkor nincs úgy elszállva magától mint Robinho/Neymar.

Rossit favorizálnám(sajna úgy néz ki nincs már rá esély), hiszen ő biztos beválik, az viszont tény h a labdazsonglőrök közül Sanchez a legjobb megoldás, biztos jobb lesz mint Neymar vagy a többi brazil kölyök, akik nyomnak 30 kilót, maradék 25 pedig az egójuk.
A Fifa egy szégyen
Avatar
samy85
Capitá del Barça
Hozzászólások: 879
Csatlakozott: 2008.12.01. 18:07:58
Tartózkodási hely: Jurassic Park

2011.06.09. 15:00:15

Mikaos írta:Nyugtassatok meg (aki ismeri Alexis-t, s figyelemmel követte az olasz bajnokikat), hogy
1. emberünk nem a Robinho-Neymar-féle eszetlen "labdazsonglőr" vonalat képviseli, hanem használja az eszét és a szemét is a pályán
2. emberünk nem vad ember, hanem jó eséllyel be tud illeszkedni a sorba
amig Pep áll a csapat élén addig mindek ok, és ezek a kérdések értelmüket vesztik.... :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2011.06.09. 14:59:13

SuperMessi írta:35m+Jeffren Cesc-ért, 25m+Soriano Sanchezért, és Bojan mehet a Romába 15m-ért ha neki az megfelel, egy visszavásárlási opcióval(60-15=45m és felhozzuk Thiagot+Fontast). Ha muszáj felmehetünk 40-re ill. 30-ra, hisz azért adunk el játékosokat is, de túlzásokba nem kéne esni. Thiago marad! Ez lenne a legjobb konstrukció véleményem szerint, de gyanítom hogy ennyiért nem fogják átpasszolni nekünk Cesc-t, és lehet hogy Thiagot és/vagy Bojant is be kell áldoznunk cserealapként a végén.
Na ezt én 1 az egyben aláírnám. Valami hasonló üzletre gondoltam én is, de szerintem az Arsenalnak kevés lenne ez, még valami u 19-es arcot is kéne adnunk, csak hogy az átlagéletkort tartani tudják.:D
Mikaos
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2613
Csatlakozott: 2008.11.17. 13:11:47

2011.06.09. 14:51:32

Nyugtassatok meg (aki ismeri Alexis-t, s figyelemmel követte az olasz bajnokikat), hogy
1. emberünk nem a Robinho-Neymar-féle eszetlen "labdazsonglőr" vonalat képviseli, hanem használja az eszét és a szemét is a pályán
2. emberünk nem vad ember, hanem jó eséllyel be tud illeszkedni a sorba
Válasz küldése