Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
8
9%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
29%
Más
32
37%
Nem hoznék senkit
16
19%
 
Szavazatok száma: 86
Avatar
salas9
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2486
Csatlakozott: 2006.09.26. 14:37:40
Tartózkodási hely: Győr

2011.06.15. 14:58:19

Eddig úgy voltam vele, hogy nagyon örülnék egy Alexis és Cesc duónak, ám a Chileinek nagyon felment az ára, felesleges harcba szállni érte. Inkább hozzuk Rossit, vele sem járnánk rosszul az biztos. Fabregasról eddig úgy voltam örülnék ha jönne, "elfér" de ez után a nyilatkozat után hogy így-úgy jó a csapat szeret ott akkor maradjon is ott nem kell ide! Jó nekünk Thiago és Johnatan, csak több lehetőség kell nekik. Esetleg körbenézünk még egy "minőségi csere" után és meglátjuk mi lesz. Wenger valami jól csinál, hogy telebeszéli a fejét Cesc-nek hülyeségekkel, hogy majd idén nyerünk maradj stb dolgokkal és ő meg elhiszi. Maradjon is ott, az az ő csapata. Az Arsenal elleni meccsen a szurkolóink is kifejetették már döntésüket mikor kifütyülték. Ennyi.
Kép
Avatar
samy85
Capitá del Barça
Hozzászólások: 879
Csatlakozott: 2008.12.01. 18:07:58
Tartózkodási hely: Jurassic Park

2011.06.15. 14:57:10

Atomot Nekik! írta:Mint írtam, ha majd előveszi a brifkót és lepengeti a különbözetet, mint Masche tette, na akkor hiszek neki. Minden egyéb annyit sem ér mint a disznóf*ng.
azért Maschnak "csak" 3 milliót kellet kifizetnie, azért itt minimumm 10 milla van a 2 klub között... persze kitudná könnyen fizetni Fabre, de más mint masch esete..

De ha Nem jön fabre, jöjjön Fábry.. Sanyival még jobban is járnánk... :D :D :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Mikaos
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2613
Csatlakozott: 2008.11.17. 13:11:47

2011.06.15. 14:54:39

Az a baj, hogy már 4 forrásból olvastam a Cesc-nyilatkozatot, és mindegyik egy kicsit máshogy értelmezi...

Lényegében elmondta az igazat, miszerint tulajdonosai/edzői döntenek a sorsáról. Ezen nincs mit vitatkozni. Nem fog Wenger ellen fordulni, és ezt tökéletesen megértem. Persze, mi innen ezt bűnnek vesszük, de ha kívülállóként szemléljük, akkor egy nagyon pozitív dolognak kéne venni.

Beszélünk itt klubszeretetről...de ő csak jobban tudja, hogy mit jelent(ett) neki a Barca, és mit jelent neki az Arsenal - ahol 17 éves kora óta tartózkodik. Nem véletlenül újította meg a szerződését mostanság. Ha nagyon akarna jönni hozzánk, akkor ez lett volna az első lépés (hogy nem hosszabbít), s ehhez még sajtótájékoztató sem kellene.

Azt is megértem, hogy nem akar idejönni padozni. Abban biztosak lehetünk, hogy Xavi-Iniesta-Busquets helye megingathatatlan a középpályán, ha kulcsfontosságú meccsekről van szó - nézzük meg a válogatottat is, ugyanaz a történet, ugyanaz lenne nálunk is. Tudja ő ezt jól.
Avatar
Atomot Nekik!
Jugador del Barça
Hozzászólások: 110
Csatlakozott: 2011.01.24. 21:00:25

2011.06.15. 14:50:12

Az igaz, hogy kapkodni nem kell.

De a tárgylásokat szavakkal folytatják (csak szavak...). És a nyomást igenis ki kell fejteni.

Egyébként én sem vártam Cescet a csapatba és teljesen egyetértek azzal, hogy nem kell most azonnal megegyezni. Sőt jobb lenne valaki mást keresni. De legjobb a fiatalokat fejleszteni ezerrel.

Egy szó mint száz, számomra az egész Cesc sztori erre a nyárra le van zárva. Mint írtam, ha majd előveszi a brifkót és lepengeti a különbözetet, mint Masche tette, na akkor hiszek neki. Minden egyéb annyit sem ér mint a disznóf*ng.
Avatar
Atomot Nekik!
Jugador del Barça
Hozzászólások: 110
Csatlakozott: 2011.01.24. 21:00:25

2011.06.15. 14:42:14

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... witterfeed

Lehet olvasni és összevetni. (A hivatkozásért köszönet CeSc-nek).

Azért az már érdekes, amikor a Skysport cikkének egyik alcíme: "Lying"
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.15. 14:34:03

Legfontosabb, hogy nem látunk bele a szerződésekbe!Én úgy gondolom mivel jelenleg az Arsenalhoz köti, így lojális a klubjához, s nem zárta ki az eligazolás lehetőségét, de az angolok a „kenyéradók”!Persze bele lehetett volna fűzni, hogy elakarok jönni, stb, de ez nem „angolos távozás” lenne!Annyira felesleges ezen rágódni, mert Cesc éppen mit akar, nem érdekli a 2 tárgyaló klubbot!Írtam már sztrájkolhat, mindennap 15ször elmondhatja, hogy nem akar ott játszani SZERZŐDÉS köti az angolokhoz!És valószínűleg érzelmileg is azért tudja, hogy sokat adott neki a londoni klub!Ne ítélkezzünk már, úgyhogy kb 0-t tudunk a valós sztoriról!Erről az egészről a Piramis:Ha volna két életem száma jut eszembe, Cesc is valószínűleg elég nagy érzelmi hullámzásban van….
Ha ma azt mondta volna, hogy minden vágyam, hogy itt játszhassak, és köszönök mindent az Arsenalnak, csak játék a szavakkal, az angolok elmondanák, hogy rendben hallgatjuk az ajánlatokat!Mennyit kínál a Barcelona 30 milliót?Kevés…Ennyi, ők döntenek és nem Cesc, minimális beleszólása van!!! Azt teljesen adom, hagyjuk az egészet a francba, inkább másfelé keresgéljünk, ami ár/érték arányban megfelelő!Én annyira nem repesek Fabregasért, jelenleg nem látom az ő helyét a csapatban….és amennyit kérnek érte sok!De azon kiakadni, hogy mit nyilatkozik, blődség!

szerk: s valóban samy, akár még hátráltathatja is a dolgokat....
Nem értem a "fanyalgókat", most nyitott a piac, várni kell szépen türelemmel, megnyugodnak a kedélyek, lejjebb mennek az árak!Azonnal mindenki jöjjön Sanchez, jöjjön Fabregas, jöjjön David Hasselhoff....A csapatot megakarják kcisit "bolondítani" az igazolásokkal, s Rossellben lehet is bízni, hogy nem kapkod, s a lehető legjobb megoldást választja, mind pénzügyileg, mind erősítés szempontjából!Ha Cesc ezt aug 25-én mondta volna, azt mondom jogos a felháborodás valamelyest, de így ????Hát hova kapkodnánk?????
Kép
Kép
Kép
Avatar
Atomot Nekik!
Jugador del Barça
Hozzászólások: 110
Csatlakozott: 2011.01.24. 21:00:25

2011.06.15. 14:28:36

barca99 írta:Azon kívül, hogy jobban aludnátok, min változtat egy ilyen nyilatkozat? Ha jönni akar, akkor megbeszélik személyesen Wengerrel és nem telesírja a sajtót, hogy ez a szemét francia foglyul ejtett. A sajtó jó előre beharangozta, hogy nyilvános eseményen fogják kérdezgeti, és mindenki elhitte, hogy ez majd változtat valamin is. Persze, egyszer be lehetett csalni az olvasót a bejelentéssel, most magával a nyilatkozattal, holnap meg a pánikoltató "most akkor jön vagy nem?" és a "Fabregas-alternatívái" cikkel. :) Srácok, így működik a média, gyárták a híreket a látogatottság érdekében, nem kellene ezt ilyen halál komolyan venni. Alig látunk bele a dolgokba, de ítéletet mondani meg "én az ő helyében" monológokat írni azt tudunk.
Ezért vagyunk szurkolók, nem?

Amúgy meg a nyilatkozat (kulturált, de határozott) is nyomásgyakorlás, hogy a tárgyalások a számára kívánatos eredménnyel záruljanak. Ez a kívánatos eredmény most nem került megfogalmazásra. Ennyi. És a szurkolók csak ezt várták volna, hogy a sok pamacsolás-habozás-hebegés helyett egy kis jelzést adjon, hogy: "Igen, még mindig így érzek." És akkor mindenki veszi a lapot, ő meg kicsit segít a Barca-nak (meg saját magának), mindezt teljesen korrekt módon. A színfalak mögötti dolgokat (amibe tényleg nincs belelátásunk) néha a sznfalak előtt is elő kell segíteni.
tiva
Barça B
Hozzászólások: 38
Csatlakozott: 2010.06.28. 19:31:41
Tartózkodási hely: Wien

2011.06.15. 14:28:03

en meg mindig azt mondom, nem kellenek ide ekkora penzekert ezek a bizonytalan jatekosok! Meg Fabregas sem biztos hogy felvenne a ritmust, hat meg a többiek. Villara is csak kidobtuk a rengeteg penzt! Epitsük be a sajat fiataljainkat, az a legolcsobb erösites!
Avatar
barca99
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7307
Csatlakozott: 2006.07.19. 12:37:02

2011.06.15. 14:19:50

Azon kívül, hogy jobban aludnátok, min változtat egy ilyen nyilatkozat? Ha jönni akar, akkor megbeszélik személyesen Wengerrel és nem telesírja a sajtót, hogy ez a szemét francia foglyul ejtett. A sajtó jó előre beharangozta, hogy nyilvános eseményen fogják kérdezgeti, és mindenki elhitte, hogy ez majd változtat valamin is. Persze, egyszer be lehetett csalni az olvasót a bejelentéssel, most magával a nyilatkozattal, holnap meg a pánikoltató "most akkor jön vagy nem?" és a "Fabregas-alternatívái" cikkel. :) Srácok, így működik a média, gyárták a híreket a látogatottság érdekében, nem kellene ezt ilyen halál komolyan venni. Alig látunk bele a dolgokba, de ítéletet mondani meg "én az ő helyében" monológokat írni azt tudunk.
Avatar
Atomot Nekik!
Jugador del Barça
Hozzászólások: 110
Csatlakozott: 2011.01.24. 21:00:25

2011.06.15. 14:19:04

Night írta:
Barca_10 írta:Azt viszont csak én nem értem, h 3 éve próbáljuk megszerezni, és mindig szinte ugyanannyi pénzt ajánlunk érte.
Mert a szerződéséből az évek fogynak:)
Persze! Tavaly hosszabbított. :twisted: Szegény, tudatlan, szende Fabre! :roll:
Avatar
Atomot Nekik!
Jugador del Barça
Hozzászólások: 110
Csatlakozott: 2011.01.24. 21:00:25

2011.06.15. 14:15:25

Bob_Marley írta:Ennek semmi jelentősége nincs, teljesen korrektül nyilatkozott a jelenlegi csapatáról, s ahogy mondta is az Arsenal dönt!Ne legyünk már naivak ha kérhetném, ha azt mondja, hogy dögöljön meg az Arsenal sem vagyunk előrébb!Ez egy diplomatikus nyilatkozat volt, először az Arsenal-t kellene befűzni, aztán nyílván Cesc-szel már formalitás lenne a megegyezés!
De most elhordani mindennek, én se örülnék ha jönne, csakis ha értelmes áron szerezzük meg, de akármit mondhat, sztrájkolhat, minden, az ANGOLOK kezében van!!!!Az ő tulajdonuk, ők tárgyalnak először, nem Fabregas!
Ez nem korrekt nyilatkozat. Ez a nyilatkozat annyit jelent egyszerűen és röviden, hogy: "Nekem mindegy. Mások döntenek. Ez is nagyon jó, az is nagyon jó."

Ha tényleg korrekt nyilatkozat mondott volna, akkor az így nézne ki: "A Bacelonában szeretnék játszani jövőre. Köszönök mindent, nagy tiszteletem. Nagyon remélem, hogy megegyeznek." Nem kell több! Senki sem várja, hogy gányolja az Arsenalt. Sőt! Hogy nézne az ki?! Nagyot csalódnánk itt sokan benne.

De ő nem így tett. Innentől kezdve számomra az egész tényleg, csak egy szappanopera. Nem is karom követni tovább.
Avatar
Night
Barça B
Hozzászólások: 35
Csatlakozott: 2011.05.14. 18:30:12

2011.06.15. 14:14:40

Barca_10 írta:Azt viszont csak én nem értem, h 3 éve próbáljuk megszerezni, és mindig szinte ugyanannyi pénzt ajánlunk érte.
Mert a szerződéséből az évek fogynak:)
Avatar
samy85
Capitá del Barça
Hozzászólások: 879
Csatlakozott: 2008.12.01. 18:07:58
Tartózkodási hely: Jurassic Park

2011.06.15. 14:14:21

Bob_Marley írta:Ennek semmi jelentősége nincs, teljesen korrektül nyilatkozott a jelenlegi csapatáról, s ahogy mondta is az Arsenal dönt!Ne legyünk már naivak ha kérhetném, ha azt mondja, hogy dögöljön meg az Arsenal sem vagyunk előrébb!Ez egy diplomatikus nyilatkozat volt, először az Arsenal-t kellene befűzni, aztán nyílván Cesc-szel már formalitás lenne a megegyezés!
De most elhordani mindennek, én se örülnék ha jönne, csakis ha értelmes áron szerezzük meg, de akármit mondhat, sztrájkolhat, minden, az ANGOLOK kezében van!!!!Az ő tulajdonuk, ők tárgyalnak először, nem Fabregas!
na ez az valami ilyet gondolok, vagy hasonloképp gondolom... a jelenlegi klubjával szemben korrekt maradt... ennyi... ugye nem arról híresek a játékosok hogy felelőtlenül mondják azt amit gondolnak... jelen esetben pedig ez lenne a leghelytelenebb... lehet ha azt nyilatkozta volna amit miszerettünk volna még hátráltatta volna a 2 klub közti tárgyalásokat... ez is ben a pakliban... nem de Bob? :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Avatar
Eagico
Barça B
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: 2008.10.03. 21:12:41
Tartózkodási hely: Budapest

2011.06.15. 14:12:16

Szánalmas ez a topik! Jövőre meg aranyba öntenétek a lábát, ha majd gólpasszt ad Messinek! VICC
Barca_10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2009.06.27. 15:50:43

2011.06.15. 14:10:33

Azt viszont csak én nem értem, h 3 éve próbáljuk megszerezni, és mindig szinte ugyanannyi pénzt ajánlunk érte.Miből gondolják a vezetők, h ha tavaly nem akkor idén elfogadja az ajánlatunkat az Arsenal?Nemtudjuk mivan a háttérben, de ennyi pénzt nem ér meg szerintem, inkább akkor jöjjön helyette egy csatár,kp-n több lehetőséget lehetne adni Thiagonak, a Femenía srác is bagóért megszerezhető, hátra az a fiatal balhátvéd (mindig elfelejtem a nevét.. :oops: ) és ennyi. :roll:
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Avatar
Atomot Nekik!
Jugador del Barça
Hozzászólások: 110
Csatlakozott: 2011.01.24. 21:00:25

2011.06.15. 14:07:03

samy85 írta:
Atomot Nekik! írta:Tartok attól, hogy a csapat morális tartását is szétzüllesztené.
azért mert nem azt mondta amit szerettetek volna hallani, mint ember is elítélitek... ez így már egy kicsit abszurd... lehet hogy ezt "kellett" nyilatkoznia... én olyanokról mondok véleményt akiket jól ismerek... amugy a hsz-ed első felével egyetértek.. szívesen hallottam volna ezt én is... de ez a nyilatkozat nem zárta le az ügyet semmiképp... :D
Az embert a tettei minősítik. Mint embernek, pláne csapatkapitánynak éreznie kell, hogy mit várnak el tőle az állítólag hőn szeretett csapatának szurkolói. Nem érzi. Már három éve. Nem kellett volna x évre hosszabbítani az Arsenalnal. Akkor is töketlenül járt el. Ide pedig szőröstökű egyenes emberek kellenek.

OK, elismerem, hogy az öltözői hangulat rontása talán meredek, de a sérelmek "babusgatása" nem egy lehetetlen dolog.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.15. 14:03:17

Ennek semmi jelentősége nincs, teljesen korrektül nyilatkozott a jelenlegi csapatáról, s ahogy mondta is az Arsenal dönt!Ne legyünk már naivak ha kérhetném, ha azt mondja, hogy dögöljön meg az Arsenal sem vagyunk előrébb!Ez egy diplomatikus nyilatkozat volt, először az Arsenal-t kellene befűzni, aztán nyílván Cesc-szel már formalitás lenne a megegyezés!
De most elhordani mindennek, én se örülnék ha jönne, csakis ha értelmes áron szerezzük meg, de akármit mondhat, sztrájkolhat, minden, az ANGOLOK kezében van!!!!Az ő tulajdonuk, ők tárgyalnak először, nem Fabregas!
Kép
Kép
Kép
Avatar
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4461
Csatlakozott: 2007.10.02. 19:49:32

2011.06.15. 14:00:52

Sanama írta: Az ára annyi lesz amennyiért megveszik.
Most mit csináljon? Pattogjon és ne járjon be edzésekre,vagy mit vártok tőle?Tavaly elmondta,hogy szeretne visszajönni,de szerződése van. Vagy nektek az lenne evidens,ha az abban leírtakat megszegné? Akkor meg az lenne a bajotok,hogy mekkora cirkuszt vágott, nem kell ide.

Na mind1.
Adjunk érte akkor 100-t és akkor rendben van. Tavaly elmondta? Hogy álmai csapata a Barcelona, és valamikor szeretne vissza térni? Ez nekem nem konkrét. Ha ma pedig azt nyilatkozta, amit valaki itt lefordított, akkor nincs miről beszélni..

Így kell ezt Cesc, gratulálok. Maradj ott ahol vagy és ne nyerjél semmit egész pályafutásod során, hogy majd utána egész életedben bánhatod, hogy képtelen voltál 2 mondatot nyilvánosság előtt megereszteni. =D> =D> =D>
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Avatar
samy85
Capitá del Barça
Hozzászólások: 879
Csatlakozott: 2008.12.01. 18:07:58
Tartózkodási hely: Jurassic Park

2011.06.15. 13:59:37

Innentől kezdve akkor mondom, hogy Bízok pepben, és a vezetőségben, hogy az uborkaszezon érkezői, és távozói mind jól fognak elsülni... és csak erősödünk...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Avatar
Atomot Nekik!
Jugador del Barça
Hozzászólások: 110
Csatlakozott: 2011.01.24. 21:00:25

2011.06.15. 13:58:56

Subinho írta:az a helyzet fabregassal kapcsolatban, hogy egy olyan játékosról beszélünk, aki elment tőlünk fiatalon, ahelyett, hogy kijárta volt pl. az Iniesta féle utat!!! most próbáljuk méreg drágán visszavenni!!! esetleg elpasszolni (megint) egy fiatalt bagóért, aztán évek múlva több tíz millióért visszavenni!!! ennek mi érteme??? én mndíg is azt mondtam, hogy Xavi/Ini mögé padra, főleg a fentiek miatt ennyiért nem kell!!!
ha akar, jöjjön vissza, de tegyen érte valamit, különben hajrá paulo henrique!!!!!!!!!!

Egyetértek. Pl. tegye le a vételár különbözetének egy részét, ahogy Mascherano tette. Így viselkedik egy igazi férfi, ha valamit meg akar mutatni. Nagyot is nőtt a szememben a kis argentín.

Ezerszer inkább Thiago, akinek apja-anyja és ő maga is folyton bizonygatják, hogy csak a Barca létezik számára.

Vagy Afellay, aki szerénységből és alázatból eddig példamutató volt. (Ezek a meccs végi 1-2 percek szvsz gyalázatosak = Ez edzőm csak 1-2 percre bízik meg bennem.)
Avatar
albicelesteX
A Vadász
Hozzászólások: 3450
Csatlakozott: 2007.06.25. 12:18:01
Tartózkodási hely: Erdők,mezők,vadligetek...

2011.06.15. 13:54:13

Fabregas egy kislány ezt folyton csak megerősíti....Kell ő ide?Ennyire?Ez egy pojáca. :D Hozzuk Lucho-t cserének azt Thiagot meg lehet nyomatni!
Kép
Avatar
SuperMessi
Capitá del Barça
Hozzászólások: 615
Csatlakozott: 2008.07.17. 20:08:27

2011.06.15. 13:53:10

Fabregas bebíztosította magát ezzel a nyilatkozattal, hát ez tényleg szánalom. Bár felmerül a kérdés hogy miért köpje szembe a mostani szurkolóit hogy ha az a csapat ahova menni akar ill. ahonnan hívják nem biztos hogy letesz annyi pénzt amennyiért elengedik? Az egy elég nagy öngól lenne. De én már tényleg elvesztettem a fonalat, fogalmam sincs mi megy a háttérben, de unalmas már eléggé.
Avatar
samy85
Capitá del Barça
Hozzászólások: 879
Csatlakozott: 2008.12.01. 18:07:58
Tartózkodási hely: Jurassic Park

2011.06.15. 13:51:49

Atomot Nekik! írta:Tartok attól, hogy a csapat morális tartását is szétzüllesztené.
azért mert nem azt mondta amit szerettetek volna hallani, mint ember is elítélitek... ez így már egy kicsit abszurd... lehet hogy ezt "kellett" nyilatkoznia... én olyanokról mondok véleményt akiket jól ismerek... amugy a hsz-ed első felével egyetértek.. szívesen hallottam volna ezt én is... de ez a nyilatkozat nem zárta le az ügyet semmiképp... :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Avatar
Atomot Nekik!
Jugador del Barça
Hozzászólások: 110
Csatlakozott: 2011.01.24. 21:00:25

2011.06.15. 13:50:55

És még őrá húzták rá a Barca mezt... Nem érdemli meg, mert nem vállalja fel, hogy szereti a clubot. Talán, mert nem is szereti. Ha igaz, hogy 16 évesen azért ment el, mert a La Masiaban úgy vélték, hogy soha sem fog az első csapathoz felnőni, akkor nem is csodálom, ha lelke mélyén még mindig ott lenne a tüske. Ki tudja, milyen károkat is okozhat az öltözőben egy-egy elejtett mondattal, szurkapiszkával.
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2011.06.15. 13:49:40

az a helyzet fabregassal kapcsolatban, hogy egy olyan játékosról beszélünk, aki elment tőlünk fiatalon, ahelyett, hogy kijárta volt pl. az Iniesta féle utat!!! most próbáljuk méreg drágán visszavenni!!! esetleg elpasszolni (megint) egy fiatalt bagóért, aztán évek múlva több tíz millióért visszavenni!!! ennek mi érteme??? én mndíg is azt mondtam, hogy Xavi/Ini mögé padra, főleg a fentiek miatt ennyiért nem kell!!!
ha akar, jöjjön vissza, de tegyen érte valamit, különben hajrá paulo henrique!!!!!!!!!!
Válasz küldése