Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
9
10%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
28%
Más
33
38%
Nem hoznék senkit
16
18%
 
Szavazatok száma: 88
Avatar
Barca+
Jugador del Barça
Hozzászólások: 168
Csatlakozott: 2009.06.06. 12:33:59

2011.06.22. 23:55:38

Nekem csak egy pár dolog tiszta Alexis Sanchez-l kapcsolatban!
1: Nagyon érzi a labdát
2: Gólérzékeny( távolról is) bár ezt Pep úgyis kiöli belőle :(
3: Lobbanékony
4: jól osztogatja a lasztit és végül de nem utolsó sorban
5: Nagyon jó az összjátékban is!

A Lazio a Milan és még számos csapat ellen az Udinese legjobbja volt.
Remélem jön ( persze értelmes áron ) és akkor itt is megmutathatja, hogy mit tud!Bár kellenek neki is játékpercek mert az nélkül majd mindenki szídja mint akár Bojan-t is, hogy nem sok mindent mutatott!
Go Sanchez Barca!
Személyes vélemény!
Avatar
ab1daL
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3473
Csatlakozott: 2008.05.08. 18:40:25
Tartózkodási hely: Siófok

2011.06.22. 23:42:19

Enrique Pina, az Udine spanyolországi képviselője azt nyilatkozta egy chilei rádiónak, hogy leakarják zárni az átigazolást, és azt akarják, hogy boldog legyen Alexis. Remélem ez nem csak a chilei rádió kedvéért hangzott el, hanem így is gondolják.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - de Jong, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Guiu, Roque
Avatar
Imperial
Jugador del Barça
Hozzászólások: 119
Csatlakozott: 2009.06.27. 03:10:32

2011.06.22. 23:41:31

Honnan veszed, hogy egy meccset sem láttam?!
Láttam kb. 4 meccset ahol játszott, nem sok, de egyiken sem mutatott nekem egy 30 milliós teljesítményt ebben biztos vagyok!
Nem fogsz tudni meggyőzni, hiába is vagy akkora fanja, én szerintem bukás lesz az üzlet, ez a saját véleményem. Erre még akkor is jogom lenne, ha egy meccset sem láttam volna tőle! Ne te mondd már meg, hogy miről alkothatok véleményt, és miről nem! Én láttam a válogatott összes meccsét az utóbbi néhány évben, jó részét élőben is, és én meg azt mondom hogy Dzsudzsákért is ugyanekkora összeget kifizethettünk volna ennyi erővel, mégsem fordult meg senkinek sem a fejében! Bezzeg a számunkra alig ismert Sanchezről simán el lehet hitetni, hogy megér annyit.
socio66

2011.06.22. 22:51:09

Imperial írta:Én meg azt bírom, hogy itt egy pár ember kinevezte magát már futballszakértőnek és megpróbál meggyőzni mindenki mást, hogy ők látták az Udinese össze idei meccsét, és nekünk minden áron ki kell fizetni egy alig ismert játékosért ekkora összeget, ráadásul nem hiányposztra érkezne, és még csak nem is tapasztalt! Tehetségeink meg nekünk is vannak...
A spanyolok elleni meccsen volt egy kapu fölé bombázott lövése, meg egy szép cselsorozata, ennyi volt a diadalmenet. Le is cserélték a 65. percben...
de még mindig nem nézted meg pár meccsét,helyette itt nyomod a semmit. nem értem..
van pár ember,aki odafigyelt rá a vébé óta,mint pl. én,nagyon sok udine-meccset láttam amiben persze az is közrejátszott hogy tavaly az egyik leglátványosabban játszó csapat voltak,de alapvetően sánchez-re voltam kíváncsi. az aláírásomba is jóval az első pletykák előtt írtam ki a nevét, szóval van némi fogalmam róla,nem csak úgy divatból kaptam fel mert le akarjuk igazolni.
meg nyilván a vezetőség sem véletlenül akarja leigazolni,meg még rajtunk kívül fél európa és nem véletlenül lett második a Fifa legtöbbre taksált játékosainak listáján sem.
az,hogy valakinek van egy értelmes véleménye mint pl. Bob-nak azt elfogadom,de hogy te úgy írsz véleményt hogy szinte soha nem láttad és még mindig neked áll feljebb,azt nehezen.
Avatar
barca99
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7307
Csatlakozott: 2006.07.19. 12:37:02

2011.06.22. 22:43:08

http://www.youtube.com/watch?v=ZgfMSkP7_eU

Lehet, hogy volt már ez a videó, de ez az egyik legjobb, ami a neten van róla. Különösen az eleje, ahol már-már Pedro szintjén harcol a labdáért, támadja le az ellenfelet. Ez mindenképpen bíztató.

Ugyanakkor nem tudom azt mondani, hogy Bob_Marley legutóbbi, vagy Boixos Quaresmát emlegető hozzászólásába bele lehetne kötni.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19556
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.22. 22:35:19

Végeláthatatlan a 2 ellentét :lol:
Tocy mint annyiszor ebben a fránya igazolás történetben ellentétes oldalon állunk!
Mindkét játékosnak vannak előnyei hátrányai!Rossi középszer, nagyon lealacsonyító kijelentés, játékintelligenciában biztos vagyok, hogy veri a chileit, s ami fontos jóval kevesebb labdaérintéssel játszik!És nem begyepesedett középcsatár, Nilmarral ketten tökéletesen oldották meg a 2 ékes keresztbemozgásos játékot, s a kicsi olasz nem egyszer szélről beindulva teremtett gólhelyzetet, vagy épp rásuhintotta!
Váratlan húzások mint érv kerül elő a legtöbbször....Mint tegnap írtam, most pontosítok 11 ember (mindegy, hogy kicsoda) tökéletes gépezetet alkot!Rossinál a játékintelligencia mellett a megbízhatóság is döntő érv!
Racionális érvek vannak az olasz mellett, Sanchez meg meglepőt húz....Megbízhatóság, konstans jó teljesítmény ez jellemzi az olaszt, s pont ez lenne az előnye, mert bármikor belökik akárcsak 10 percre tudja hozni magát!
S ha már Sanchez forgatta a spanyol védelmet, Rossi meg a szemünk láttára okozott nem egy nehéz percet ellenünk akár a Camp Nouról, akár a Madrigalról beszélünk!
És tegnap írtad, hogy nem érted 'aggodalmamat", jelenleg nagy lila köd van előttem, hogy hova tesszük a chileit, s mit kezdünk vele!
Nem játszott még itt a chilei, nem tudhatjuk mi lesz, lehet nagyon beválik, de továbbra is fent tartom logikai szinten nem ő a mi fegyverünk!2 példát hoznék fel Keita azért játszik többet, mint Thiago, mert jóval megbízhatóbb, s folyamatosan hozza az elvárt szintet, Thiago még fiatal, s technikai adottsága megvan, de még nem olvassa kellőképpen a játékot!
Afellay dettó, nála még az is döntő, hogy védekezésben gyenge, s támadásban is holterekben mozog!Fél éve van itt, ezekben a dolgokban biztos fejlődni fog!
Pep is ezért nem meri őket berakni, mert lehet épp húz egy cselt gól, de lehet épp megakad rajta a támadás, egy Pedrotól meg folyamatosan tudod mit vársz, s megkapod!
Sanheznél ugyanezt érzem, nem a váratlan "húzásai" van szükség, hanem ha be kell lépni 10-15 percr, akkor ugyanazt hozza mintha kapna egy félidőt, gyorsan felvegye a ritmust, egy érintőben játsszon!
De adjuk meg neki a bizalmat, mert még fiatal fejlődőképes, nagyon nehéz időszak lesz előtte, belecsöppen egy más világba, a kezdőből hirtelen pados lesz, s nem lesz túl sok ideje, hogy megtanulja a rendszert, rögtön villantani kell!Kívánom, hogy mindezek teljesüljenek, s hasznára legyen a csapatnak! :lol:
Kép
Kép
Kép
Avatar
Imperial
Jugador del Barça
Hozzászólások: 119
Csatlakozott: 2009.06.27. 03:10:32

2011.06.22. 22:34:29

Én meg azt bírom, hogy itt egy pár ember kinevezte magát már futballszakértőnek és megpróbál meggyőzni mindenki mást, hogy ők látták az Udinese össze idei meccsét, és nekünk minden áron ki kell fizetni egy alig ismert játékosért ekkora összeget, ráadásul nem hiányposztra érkezne, és még csak nem is tapasztalt! Tehetségeink meg nekünk is vannak...
A spanyolok elleni meccsen volt egy kapu fölé bombázott lövése, meg egy szép cselsorozata, ennyi volt a diadalmenet. Le is cserélték a 65. percben...
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8028
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2011.06.22. 22:23:41

Akinek Rossival baja van, az szerintem azért van,mert nagyon hasonlít Pedrora. Mármint nem ugrál kezenállva a labda fölött a kezdőkörben, hanem végzi a dolgát, és szállítja a gólokat már évek óta.

Sanchez meg más, sokakban gondolom Ronaldinhot idézheti fel, de én még nem láttam játszani, szóval nem mondok róla semmit.
Rossi jöhetett volna felőlem,mert a spanyol ligában már évek óta jól teljesít
socio66

2011.06.22. 22:10:34

imádom hogy azoknak,akik egy darab meccsét sem látták a gyereknek,feltétlenül véleményt kell írniuk..
írnak egy baromságot és még nekik áll feljebb ha valaki odaszól.
nem lenne egyszerűbb megnézni egy-két udinese-meccset? most is ment épp a digin a milan elleni négy-négyük,meg amúgy is itt a net,le lehet tölteni pár meccset,meg lehet nézni hogy kit igazolunk.
Avatar
fcbarcelona10
Jugador del Barça
Hozzászólások: 143
Csatlakozott: 2009.07.04. 13:59:33

2011.06.22. 21:50:02

Imperial írta:
Fernando írta: Nulla tájékozottsággal ne nagyon írj ilyen baromságokat legközelebb szerintem. Focis játékok megszállottjai... :lol: jah. Az csak az lehet, aki szereti a játékát és 2-nél több Udinese meccset nézett, jah várj, a VB-n is csak töltelék ember volt Chilénél... igen. huszonéves korai elején az oalsz bajnokság egyik legjobbja.
Gondoltam, hogy megjelenik egy profi játékosmegfigyelő, aki szerint a világ legjobbja a srác!
Elmondanád nekem, hogy hány éve figyeled már a pályafutását, hogy ennyire szereted a játékát, meg tudnád mondani hogy a chilei válogatottban is mely meccseken szerepelt kiválóan a nagy csapatok?
Mert azt én is látom, hogy Guatemala, Zambia meg Bolívia ellen ment neki, de pl. a vb-n engem egyáltalán nem kápráztatott el, annak ellenére hogy minden meccsüket láttam.
Az Udinese meccseit valóban nem követem, de az számomra alapból még semmit sem jelent, hogy valaki egy másik csapatban, egy másik bajnokságban az év egyik legjobbja. Mivel mondjuk Mario Gómezt sem tudnám elképzelni a csapatunkban, annak ellenére hogy fiatal, és a német bajnokság egyik legjobbja.
Ráadásul ő már évek óta ilyen teljesítményt mutat fel, Sanchezt meg kb. idén fedezték fel. Nagyon elvakult vagy, ennyi a történet.
Nem tudom te melyik VB-t nézted de ez a "srác" a spanyol védelmet kicsit forgatta jobbra-balra :roll:
Avatar
Imperial
Jugador del Barça
Hozzászólások: 119
Csatlakozott: 2009.06.27. 03:10:32

2011.06.22. 21:45:10

Fernando írta: Nulla tájékozottsággal ne nagyon írj ilyen baromságokat legközelebb szerintem. Focis játékok megszállottjai... :lol: jah. Az csak az lehet, aki szereti a játékát és 2-nél több Udinese meccset nézett, jah várj, a VB-n is csak töltelék ember volt Chilénél... igen. huszonéves korai elején az oalsz bajnokság egyik legjobbja.
Gondoltam, hogy megjelenik egy profi játékosmegfigyelő, aki szerint a világ legjobbja a srác!
Elmondanád nekem, hogy hány éve figyeled már a pályafutását, hogy ennyire szereted a játékát, meg tudnád mondani hogy a chilei válogatottban is mely meccseken szerepelt kiválóan a nagy csapatok?
Mert azt én is látom, hogy Guatemala, Zambia meg Bolívia ellen ment neki, de pl. a vb-n engem egyáltalán nem kápráztatott el, annak ellenére hogy minden meccsüket láttam.
Az Udinese meccseit valóban nem követem, de az számomra alapból még semmit sem jelent, hogy valaki egy másik csapatban, egy másik bajnokságban az év egyik legjobbja. Mivel mondjuk Mario Gómezt sem tudnám elképzelni a csapatunkban, annak ellenére hogy fiatal, és a német bajnokság egyik legjobbja.
Ráadásul ő már évek óta ilyen teljesítményt mutat fel, Sanchezt meg kb. idén fedezték fel. Nagyon elvakult vagy, ennyi a történet.
Avatar
El fanático
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1417
Csatlakozott: 2009.09.08. 12:36:46
Tartózkodási hely: Valahol a nagyon közel és a nagyon távol között...

2011.06.22. 21:44:10

Bojannak nagyon jó helye lesz Rómában LE21 keze alatt, ezt ő is belátta végül - elülhetne a kispadon nálunk akár 35 éves koráig is, örülve annak, hogy a klub szolidaritásból nem adta el és a pályafutása során úgy lenne remélhetőleg minél többször bajnok és BL győztes, hogy max.10 perceket tudna felmutatni meccsenként.
Ráadásul neki van visszaút - ha a rendszeres játék mellett, amit biztosan megkap majd, tud fejlődeni, akkor 2 év múlva élve az opciós joggal - visszavásárolja őt a Barça.

Jeffren:

Vele kapcsolatban azt írja a valenciai illetőségű "Superdeporte" elnevezésű lap, hogy mivel Joaquín az idén is távozni készül - tavaly is el akart igazolni - és amennyiben ezúttal valóban elhagyja a Valencia-t, akkor Jeffren-t leigazolnák tőlünk és ez a lehetőség inkább megfelelne Jeffren-nek, mint az Udinese.

A gond az, hogy úgy látszik a klub mindenáron rá akarja - finoman szólva - beszélni, hogy menjen az Udinesébe, holott nem akar ott játszani - most ráküldték Zubizarretát, hogy puhítsa meg a srácot.
Szvsz. ha annyira kell Alexis Sánchez, akkor már ne azon a 4 millió Eurón kínlódjanak - elvileg figyelembe kell venni a játékos akaratát is és Jeffren már többször elmondta, hogy az Udinesébe nem akar menni, akkor már inkább a Rómába, mint Bojan illetve a Valenciába -a fentiek alapján.
Erre most olybá' tűnik, hogy ki akarják kényszeríteni, hogy mégis belevonhassák az üzletbe.
Ez nagyon nem oké így!
Kép
Galen
Jugador del Barça
Hozzászólások: 139
Csatlakozott: 2011.01.15. 14:26:06

2011.06.22. 19:40:35

Szerintem felesleges vitatkozni Rossi vs Sanchez ügyben.

Mindkettő jó játékos ez tény, az meg, hogy melyik miben erős, szakmai kérdés, nyilván oka van annak, hogy inkább Sanchezt favorizálja a klub.

Lehet, hogy hatalmas siker lesz és egy új kevergető védőbolondító támadó lesz belőle, lehet, hogy képtelen lesz beilleszkedni.

Szerintem vitán felül áll, hogy Ibra nagyon jó játékos, mégse tudott rendesen beilleszkedni. van, hogy egyszerűen a jó dolgok nem illenek egymáshoz, pedig elsőre úgy tűnik igen.

sok magyarázata meg része van a beilleszkedésnek meg a játékhoz való alkalmazkodásnak, ezt mindannyian tudjuk.

Bárki jön remélem, hogy passzol majd a játékhoz és a konstans jó teljesítmény mellett majd az állóvíz helyzetekben tud nyújtani valami újat.

CSAK VÉGRE TÖRTÉNJEN MÁR HIVATALOS DOLOG IS :)
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.22. 19:21:35

barca99 írta:
Tocy írta:Én másként látom, szerintem te írtál rosszat minden szempontból. Azért kell egy jó csatár, hogy lehessen rotálni, és ne haljanak meg a csatárok februárra. Rossi márpedig szerintem egy középszerűnél valamivel jobb játékos, de semmiképp sem klasszis, és nem is lesz az. Az, hogy technikás, erős túlzás Sanchezhez képest. A chileinek nem egy jó szezonja volt, hanem folyamatosan lép egyre feljebb, ebből látszik, hogy nem látod játszani. Honnan tudod, hogy Sanchez idegenebb lesz, mint Rossi? Az olasz nem szélső, és ő sem játszott a Barcában soha. Eto'ohoz meg nem hasonlítanám, a kameruni igenis klasszis volt. Sanchez semmivel sem áll távolabb a Barcától mint Rossi, sőt, őt jóval többet láttam letámadni, visszafutni, szerelni. Rossi alapvetően középcsatár, akit a szélre kéne kitenni huzamosabb ideig, láthattuk, hogy ez nem jött be még senkinél. Sem Villa, sem Bojan, sem Ibra nem tudott ezzel megbírkózni. Sanchez klasszikus szélső, de a támadó3as bármely posztján bevethető. És az árakat továbbra is fenntartom, ha Rossi 15 milla lenne, azt mondanám, hogy oké, de hogy 29ért se adták oda, az már elképesztően sok. Sanchezzel befürödhetünk, de ugyanez az esély nem kisebb Rossinál sem - és a chileivel, ha beválik nagyon sokat nyerhetünk, míg az olasszal szinte semmit.
Sanchéz mitől olyan technikás? Mert biciklizik orrba-szájba? Ha technikásabb is, nem hinném, hogy annyival gyengébb lenne Rossi, hogy "erős túlzás" legyen ezt mondani rá, hogy technikás. A technikához nem csak a cselezés tartozik hozzá, hanem a labdakezelés, egyérintőzés, lefordulások, passzok, és ebben igenis erős Rossi. És lehet, hogy Rossi nem szélső, de én inkább úgy látom, hogy ide szélről induló csatárok kellenek, akik _gólt lőnek_.

És attól, hogy Sanchéz folyamatosan fejlődik, attől még ez volt az egyetlen kiemelkedő szezonja. Egyelőre egy egyszezonos játékos, kár ezen szépíteni. Az ezelőtti teljesítménye kötve hiszem, hogy ennyi pénzt érne. Max. a negyedét.

Azt meg végképp nem értem, mitől lesz Sanchéz egy csiszolatlan gyémánt, Rossi meg egy középszernél éppen jobb valaki. Másfél évvel idősebb csak az olasz, de már több jó szezonja is volt egy erősebb csapatban, illetve nemzetközi szinten is bizonyított.

Sőt, még az áron is lehetne vitázni, mert Rossi értéke stabilan 20m euró körül van egy pár éve, Sánchez most ugrott egy év alatt 8-ról 18-ra. Ennek megfelelően túlzásnak érzem a számaidat, de igazából ez a része érdekel a legkevésbé.
Pontosan a lefordulás-labdakezelés az, amiben utcahosszal veri Rossit Sanchez. Számomra azért csiszolatlan gyémánt, és azért középszer Rossi, mert a chilei meghúzza a váratlant, helyzetet teremt, sokkal többet mutat mezőnyben, mint Rossi, akivel amúgy semmi bajom. Egy dologban nagyon igazatok van, nevezetesen, hogy Sanchez nem épp egy gólzsák, míg Rossi elég sokat lő. Dehát Messi sem volt gólkirály a Pep-éra előtt, mégsem mondta senki, hogy kevés ide.
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.22. 19:17:57

Barcaman1993 írta:
Tocy írta:Én másként látom, szerintem te írtál rosszat minden szempontból. Azért kell egy jó csatár, hogy lehessen rotálni, és ne haljanak meg a csatárok februárra. Rossi márpedig szerintem egy középszerűnél valamivel jobb játékos, de semmiképp sem klasszis, és nem is lesz az. Az, hogy technikás, erős túlzás Sanchezhez képest. A chileinek nem egy jó szezonja volt, hanem folyamatosan lép egyre feljebb, ebből látszik, hogy nem látod játszani. Honnan tudod, hogy Sanchez idegenebb lesz, mint Rossi? Az olasz nem szélső, és ő sem játszott a Barcában soha. Eto'ohoz meg nem hasonlítanám, a kameruni igenis klasszis volt. Sanchez semmivel sem áll távolabb a Barcától mint Rossi, sőt, őt jóval többet láttam letámadni, visszafutni, szerelni. Rossi alapvetően középcsatár, akit a szélre kéne kitenni huzamosabb ideig, láthattuk, hogy ez nem jött be még senkinél. Sem Villa, sem Bojan, sem Ibra nem tudott ezzel megbírkózni. Sanchez klasszikus szélső, de a támadó3as bármely posztján bevethető. És az árakat továbbra is fenntartom, ha Rossi 15 milla lenne, azt mondanám, hogy oké, de hogy 29ért se adták oda, az már elképesztően sok. Sanchezzel befürödhetünk, de ugyanez az esély nem kisebb Rossinál sem - és a chileivel, ha beválik nagyon sokat nyerhetünk, míg az olasszal szinte semmit.
Sztem én se tudlak téged, meg te sem engem meggyőzni. Én örülni fogok akárki is jön, csak azt remélem, hogy normális áron.

Azt még megjegyezném, hogy Eto nem klasszis, hanem világklasszis volt :D A kedvenceim egyike :D
Így van, másképp látjuk, ez van. Én se mondtam, hogy Rossinak nem örülnék, max egy kicsit csalódotabb lennék. Eto'oval kapcsolatban pedig egyetértünk :D
Boixos
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 9655
Csatlakozott: 2004.11.21. 11:00:59
Tartózkodási hely: monaco di bavaria

2011.06.22. 19:10:36

remélem, nem az lesz ebből a gyerekből, mint anno karezsmából, aki szintén ekkora hájppal lett leigazolva, azt' tudjuk, h mi lett az itteni szitu vége és úgy általában hol tart nála történet...
ezt nem azért mondom, mintha rossival versenyeztetném, csak úgy.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3729
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2011.06.22. 19:01:34

Tocy írta:Én másként látom, szerintem te írtál rosszat minden szempontból. Azért kell egy jó csatár, hogy lehessen rotálni, és ne haljanak meg a csatárok februárra. Rossi márpedig szerintem egy középszerűnél valamivel jobb játékos, de semmiképp sem klasszis, és nem is lesz az. Az, hogy technikás, erős túlzás Sanchezhez képest. A chileinek nem egy jó szezonja volt, hanem folyamatosan lép egyre feljebb, ebből látszik, hogy nem látod játszani. Honnan tudod, hogy Sanchez idegenebb lesz, mint Rossi? Az olasz nem szélső, és ő sem játszott a Barcában soha. Eto'ohoz meg nem hasonlítanám, a kameruni igenis klasszis volt. Sanchez semmivel sem áll távolabb a Barcától mint Rossi, sőt, őt jóval többet láttam letámadni, visszafutni, szerelni. Rossi alapvetően középcsatár, akit a szélre kéne kitenni huzamosabb ideig, láthattuk, hogy ez nem jött be még senkinél. Sem Villa, sem Bojan, sem Ibra nem tudott ezzel megbírkózni. Sanchez klasszikus szélső, de a támadó3as bármely posztján bevethető. És az árakat továbbra is fenntartom, ha Rossi 15 milla lenne, azt mondanám, hogy oké, de hogy 29ért se adták oda, az már elképesztően sok. Sanchezzel befürödhetünk, de ugyanez az esély nem kisebb Rossinál sem - és a chileivel, ha beválik nagyon sokat nyerhetünk, míg az olasszal szinte semmit.
Sztem én se tudlak téged, meg te sem engem meggyőzni. Én örülni fogok akárki is jön, csak azt remélem, hogy normális áron.

Azt még megjegyezném, hogy Eto nem klasszis, hanem világklasszis volt :D A kedvenceim egyike :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Avatar
barca99
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7307
Csatlakozott: 2006.07.19. 12:37:02

2011.06.22. 18:59:44

Tocy írta:Én másként látom, szerintem te írtál rosszat minden szempontból. Azért kell egy jó csatár, hogy lehessen rotálni, és ne haljanak meg a csatárok februárra. Rossi márpedig szerintem egy középszerűnél valamivel jobb játékos, de semmiképp sem klasszis, és nem is lesz az. Az, hogy technikás, erős túlzás Sanchezhez képest. A chileinek nem egy jó szezonja volt, hanem folyamatosan lép egyre feljebb, ebből látszik, hogy nem látod játszani. Honnan tudod, hogy Sanchez idegenebb lesz, mint Rossi? Az olasz nem szélső, és ő sem játszott a Barcában soha. Eto'ohoz meg nem hasonlítanám, a kameruni igenis klasszis volt. Sanchez semmivel sem áll távolabb a Barcától mint Rossi, sőt, őt jóval többet láttam letámadni, visszafutni, szerelni. Rossi alapvetően középcsatár, akit a szélre kéne kitenni huzamosabb ideig, láthattuk, hogy ez nem jött be még senkinél. Sem Villa, sem Bojan, sem Ibra nem tudott ezzel megbírkózni. Sanchez klasszikus szélső, de a támadó3as bármely posztján bevethető. És az árakat továbbra is fenntartom, ha Rossi 15 milla lenne, azt mondanám, hogy oké, de hogy 29ért se adták oda, az már elképesztően sok. Sanchezzel befürödhetünk, de ugyanez az esély nem kisebb Rossinál sem - és a chileivel, ha beválik nagyon sokat nyerhetünk, míg az olasszal szinte semmit.
Sanchéz mitől olyan technikás? Mert biciklizik orrba-szájba? Ha technikásabb is, nem hinném, hogy annyival gyengébb lenne Rossi, hogy "erős túlzás" legyen ezt mondani rá, hogy technikás. A technikához nem csak a cselezés tartozik hozzá, hanem a labdakezelés, egyérintőzés, lefordulások, passzok, és ebben igenis erős Rossi. És lehet, hogy Rossi nem szélső, de én inkább úgy látom, hogy ide szélről induló csatárok kellenek, akik _gólt lőnek_.

És attól, hogy Sanchéz folyamatosan fejlődik, attől még ez volt az egyetlen kiemelkedő szezonja. Egyelőre egy egyszezonos játékos, kár ezen szépíteni. Az ezelőtti teljesítménye kötve hiszem, hogy ennyi pénzt érne. Max. a negyedét.

Azt meg végképp nem értem, mitől lesz Sanchéz egy csiszolatlan gyémánt, Rossi meg egy középszernél éppen jobb valaki. Másfél évvel idősebb csak az olasz, de már több jó szezonja is volt egy erősebb csapatban, illetve nemzetközi szinten is bizonyított.

Sőt, még az áron is lehetne vitázni, mert Rossi értéke stabilan 20m euró körül van egy pár éve, Sánchez most ugrott egy év alatt 8-ról 18-ra. Ennek megfelelően túlzásnak érzem a számaidat, de igazából ez a része érdekel a legkevésbé.
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.22. 18:35:41

Barcaman1993 írta:
Tocy írta:Én se értem...sírnak a 28+10+jeffren miatt, amit adnánk a világ jelenlegi egyik legnagyobb tehetségéért, aki folyamatosan fejlődik, kijelentette, hogy ide akar jönni, minden mást elutasít, tökéletesen illik a játékunkba, és taktikailag is fegyelmezett. De persze Rossit, aki semmi, nulla pluszt adna, egy sablonos játékos, és 30 alatt nem adják oda. Most akkor? Emberek...akik 30ért akarják Rossit, de ezt a 28+10+jeffrent sokallják Sanchezért...azok nem tudom mit néznek :) Én sem ismertem Sanchez játékát, de azóta szedtem le pár Udinese-meccset, és bátran állíthatom: ő a tökéletes játékos nekünk. Rossi pedig egy középszerű csatár, akiért rohadt módon irreális árat kérnek. Vicc. Akik szidják, azok nem ismerik Sanchezt...
Hát vitatkoznék veled. Minden szempontból rosszat írtál. Eto pl. mit csinált? Gyors volt is úgy rúgta a gólokat, mint az állat. Taktikailag semmi nem adott a csapatnak viszont a góljai kiló számra jöttek. Jött egy Ibra, akivel tényleg taktikailag "elvileg" sokat fejlődtünk (fejlődhettünk volna) és egyből lebőgtünk vele. Visszatérve a Rossi Sanchez összehasonlítására. Még mindig nem értem miért nem látja be az emberek 80% itt a fórumon, hogy Rossi nem egy közép... szintű labdarúgó. Gyors, jól cselez, technikás, rengeteg gólt lő, évek óta bizonyított egy olyan csapatban ami azért jóval erősebb az Udinesenél. Az ára 30 millió. Sancheznek volt egy jó éve, amikor jól játszott egy a spanyolnál gyengébb bajnokságban, egy Villarealnál gyengéb szintű csapatban. Rossi 32-őt lőtt idén, Sanchez ha jól emlékszem 12-őt. Sanchez ára 40-45 millió euró egy olyan emberért, akinek volt egy jó éve. Sztem azért van egy kis különbség a 2 játékos között, főleg árban. Aztán ami a taktikát illeti. A csapat számára szükségtelen olyan játékost igazolni, aki új színt visz a játékba. Az MVP 98 gólt lőtt a bajnokságban. Nem hinném, hogy kiszorítanák bármelyikőjüket a kezdőből. A csatártrió a világon a legjobb nálunk, egyedül arra van szükség ha netalántán Villa 18 forduló alatt 1 gólt lő, akkor egy ember be tudjon ugorni a helyére, hogy a gépezet ugyanolyan simán gördüljön, mint korábban. Másrészt meg van egy Afellay nevezetű játékosunk, akinek a játékában tényleg benne a "más" fogalom, mint mondjuk a többi emberében. Viszont, ha 2 ilyen "más" stílusú játékosunk van, akkor meg az történik, ha vki nem tettrekész, akkor olyan áll be akinek a játékán egyértelműen látszik, hogy nem idevaló. Lásd Afellay, lásd Ibra. Mindannyian fantasztikus játékosok, de hogy huzamosabb ideig kezdők legyenek az egészséges konkurencia mellett semmi esély. Persze szurkolni fogok Sancheznek, ha jön meg minden, de azért mégis rá akartam világítani egy-két dologra.
Én másként látom, szerintem te írtál rosszat minden szempontból. Azért kell egy jó csatár, hogy lehessen rotálni, és ne haljanak meg a csatárok februárra. Rossi márpedig szerintem egy középszerűnél valamivel jobb játékos, de semmiképp sem klasszis, és nem is lesz az. Az, hogy technikás, erős túlzás Sanchezhez képest. A chileinek nem egy jó szezonja volt, hanem folyamatosan lép egyre feljebb, ebből látszik, hogy nem látod játszani. Honnan tudod, hogy Sanchez idegenebb lesz, mint Rossi? Az olasz nem szélső, és ő sem játszott a Barcában soha. Eto'ohoz meg nem hasonlítanám, a kameruni igenis klasszis volt. Sanchez semmivel sem áll távolabb a Barcától mint Rossi, sőt, őt jóval többet láttam letámadni, visszafutni, szerelni. Rossi alapvetően középcsatár, akit a szélre kéne kitenni huzamosabb ideig, láthattuk, hogy ez nem jött be még senkinél. Sem Villa, sem Bojan, sem Ibra nem tudott ezzel megbírkózni. Sanchez klasszikus szélső, de a támadó3as bármely posztján bevethető. És az árakat továbbra is fenntartom, ha Rossi 15 milla lenne, azt mondanám, hogy oké, de hogy 29ért se adták oda, az már elképesztően sok. Sanchezzel befürödhetünk, de ugyanez az esély nem kisebb Rossinál sem - és a chileivel, ha beválik nagyon sokat nyerhetünk, míg az olasszal szinte semmit.
Avatar
Bobberto
Capitá del Barça
Hozzászólások: 713
Csatlakozott: 2007.08.25. 21:25:45
Tartózkodási hely: Budapest

2011.06.22. 18:23:42

Barcaman1993 írta:
Tocy írta:Én se értem...sírnak a 28+10+jeffren miatt, amit adnánk a világ jelenlegi egyik legnagyobb tehetségéért, aki folyamatosan fejlődik, kijelentette, hogy ide akar jönni, minden mást elutasít, tökéletesen illik a játékunkba, és taktikailag is fegyelmezett. De persze Rossit, aki semmi, nulla pluszt adna, egy sablonos játékos, és 30 alatt nem adják oda. Most akkor? Emberek...akik 30ért akarják Rossit, de ezt a 28+10+jeffrent sokallják Sanchezért...azok nem tudom mit néznek :) Én sem ismertem Sanchez játékát, de azóta szedtem le pár Udinese-meccset, és bátran állíthatom: ő a tökéletes játékos nekünk. Rossi pedig egy középszerű csatár, akiért rohadt módon irreális árat kérnek. Vicc. Akik szidják, azok nem ismerik Sanchezt...
Hát vitatkoznék veled. Minden szempontból rosszat írtál. Eto pl. mit csinált? Gyors volt is úgy rúgta a gólokat, mint az állat. Taktikailag semmi nem adott a csapatnak viszont a góljai kiló számra jöttek. Jött egy Ibra, akivel tényleg taktikailag "elvileg" sokat fejlődtünk (fejlődhettünk volna) és egyből lebőgtünk vele. Visszatérve a Rossi Sanchez összehasonlítására. Még mindig nem értem miért nem látja be az emberek 80% itt a fórumon, hogy Rossi nem egy közép... szintű labdarúgó. Gyors, jól cselez, technikás, rengeteg gólt lő, évek óta bizonyított egy olyan csapatban ami azért jóval erősebb az Udinesenél. Az ára 30 millió. Sancheznek volt egy jó éve, amikor jól játszott egy a spanyolnál gyengébb bajnokságban, egy Villarealnál gyengéb szintű csapatban. Rossi 32-őt lőtt idén, Sanchez ha jól emlékszem 12-őt. Sanchez ára 40-45 millió euró egy olyan emberért, akinek volt egy jó éve. Sztem azért van egy kis különbség a 2 játékos között, főleg árban. Aztán ami a taktikát illeti. A csapat számára szükségtelen olyan játékost igazolni, aki új színt visz a játékba. Az MVP 98 gólt lőtt a bajnokságban. Nem hinném, hogy kiszorítanák bármelyikőjüket a kezdőből. A csatártrió a világon a legjobb nálunk, egyedül arra van szükség ha netalántán Villa 18 forduló alatt 1 gólt lő, akkor egy ember be tudjon ugorni a helyére, hogy a gépezet ugyanolyan simán gördüljön, mint korábban. Másrészt meg van egy Afellay nevezetű játékosunk, akinek a játékában tényleg benne a "más" fogalom, mint mondjuk a többi emberében. Viszont, ha 2 ilyen "más" stílusú játékosunk van, akkor meg az történik, ha vki nem tettrekész, akkor olyan áll be akinek a játékán egyértelműen látszik, hogy nem idevaló. Lásd Afellay, lásd Ibra. Mindannyian fantasztikus játékosok, de hogy huzamosabb ideig kezdők legyenek az egészséges konkurencia mellett semmi esély. Persze szurkolni fogok Sancheznek, ha jön meg minden, de azért mégis rá akartam világítani egy-két dologra.
Még egyet is értenék veled, de.... Rossi játéka (ahogy többen is leírták már) hasonló, ha nem ugyanaz mint Villa-nak és Pedro-nak. Gondolom a vezetőségbe is látják mekkora pluszt jelenthet Sanchez, ugyanis ő teljesen más stílus. Lehet nem lőtt annyi gólt, de legalább annyit előkészített, futott, szerelt, lökött stb. Nem egy szezonja volt kiemelkedő, hanem már több is és a VB-n is húzóember volt, ahogy Fernando is említette. Előző szezonban teljesedett ki az igaz stílusa szvsz. Az olasz bajnokság egyik legnagyobb tehetsége és rettentő fiatal. Ez az ár meg.... 28 milla -> olcsóbb mint Rossi + 5 milla -> így már nem, de ez olyan minimális + amit egy igazolásból pl Milito vagy már Bojan eladásából lehet finanszírozni + Jeffren -> akinek lejárna a szerződése jövőre, azaz most lehet belőle pénzt csinálni. Világosan látszik, hogy nem számít rá sem a vezetőség sem Pep. 2 éve volt bizonyítani, sajnos tényleg nem az a szint (talán a sok sérülés is befolyásolta a kiteljesedését) ami a Barcához kell.
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3729
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2011.06.22. 18:06:22

Tocy írta:Én se értem...sírnak a 28+10+jeffren miatt, amit adnánk a világ jelenlegi egyik legnagyobb tehetségéért, aki folyamatosan fejlődik, kijelentette, hogy ide akar jönni, minden mást elutasít, tökéletesen illik a játékunkba, és taktikailag is fegyelmezett. De persze Rossit, aki semmi, nulla pluszt adna, egy sablonos játékos, és 30 alatt nem adják oda. Most akkor? Emberek...akik 30ért akarják Rossit, de ezt a 28+10+jeffrent sokallják Sanchezért...azok nem tudom mit néznek :) Én sem ismertem Sanchez játékát, de azóta szedtem le pár Udinese-meccset, és bátran állíthatom: ő a tökéletes játékos nekünk. Rossi pedig egy középszerű csatár, akiért rohadt módon irreális árat kérnek. Vicc. Akik szidják, azok nem ismerik Sanchezt...
Hát vitatkoznék veled. Minden szempontból rosszat írtál. Eto pl. mit csinált? Gyors volt is úgy rúgta a gólokat, mint az állat. Taktikailag semmi nem adott a csapatnak viszont a góljai kiló számra jöttek. Jött egy Ibra, akivel tényleg taktikailag "elvileg" sokat fejlődtünk (fejlődhettünk volna) és egyből lebőgtünk vele. Visszatérve a Rossi Sanchez összehasonlítására. Még mindig nem értem miért nem látja be az emberek 80% itt a fórumon, hogy Rossi nem egy közép... szintű labdarúgó. Gyors, jól cselez, technikás, rengeteg gólt lő, évek óta bizonyított egy olyan csapatban ami azért jóval erősebb az Udinesenél. Az ára 30 millió. Sancheznek volt egy jó éve, amikor jól játszott egy a spanyolnál gyengébb bajnokságban, egy Villarealnál gyengéb szintű csapatban. Rossi 32-őt lőtt idén, Sanchez ha jól emlékszem 12-őt. Sanchez ára 40-45 millió euró egy olyan emberért, akinek volt egy jó éve. Sztem azért van egy kis különbség a 2 játékos között, főleg árban. Aztán ami a taktikát illeti. A csapat számára szükségtelen olyan játékost igazolni, aki új színt visz a játékba. Az MVP 98 gólt lőtt a bajnokságban. Nem hinném, hogy kiszorítanák bármelyikőjüket a kezdőből. A csatártrió a világon a legjobb nálunk, egyedül arra van szükség ha netalántán Villa 18 forduló alatt 1 gólt lő, akkor egy ember be tudjon ugorni a helyére, hogy a gépezet ugyanolyan simán gördüljön, mint korábban. Másrészt meg van egy Afellay nevezetű játékosunk, akinek a játékában tényleg benne a "más" fogalom, mint mondjuk a többi emberében. Viszont, ha 2 ilyen "más" stílusú játékosunk van, akkor meg az történik, ha vki nem tettrekész, akkor olyan áll be akinek a játékán egyértelműen látszik, hogy nem idevaló. Lásd Afellay, lásd Ibra. Mindannyian fantasztikus játékosok, de hogy huzamosabb ideig kezdők legyenek az egészséges konkurencia mellett semmi esély. Persze szurkolni fogok Sancheznek, ha jön meg minden, de azért mégis rá akartam világítani egy-két dologra.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Avatar
Fernando
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8673
Csatlakozott: 2005.09.30. 16:11:15
Tartózkodási hely: U.S.S. Enterprise

2011.06.22. 18:01:04

Imperial írta:Sanchezt én elég "noname"-nek tartom ilyen összeget, "ekkora" névért nem kellene kidobni ennyi pénzt. Persze majd akik a focis játékok megszállotjai majd jól megmondják, hogy nekik 2014-ben már 100 milliós értéke volt, meg hogy ők már 2005-ben felfedezték ezt a csillagot, de nekem egyszerű halandónak egy szerintem gyenge bajnokság középcsapatéban szereplő, fiatal és tapasztalatlan játékosáért a mostanában repkedő összegek felét is soknak tartom.

Guardiola meg egy párszor lenyilatkozta, hogy új kihívás kell neki, 1 évre hosszabbított, és nem ez lenne az első általa megálmodott sokszoros áron elhozott játékosunk. Majd 1 év múlva visszaadjuk 15 millióért, vagy megy egy évre kölcsön a Milanba...
Nulla tájékozottsággal ne nagyon írj ilyen baromságokat legközelebb szerintem. Focis játékok megszállottjai... :lol: jah. Az csak az lehet, aki szereti a játékát és 2-nél több Udinese meccset nézett, jah várj, a VB-n is csak töltelék ember volt Chilénél... igen. huszonéves korai elején az oalsz bajnokság egyik legjobbja.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.22. 17:50:00

Messithebest írta:
Barcaman1993 írta:A SPORT szerint a City újabb ajánlatot tesz az Udinese elé. Remélem Pozzo pénzéhes lesz (ahogy eddig) és, akkor még van esély arra, hogy Rossi jöjjön.
De miért?? Szerintem Rossival rosszabbul járnánk, mint Sánchezzel. Ez csak az én véleményem.
Én se értem...sírnak a 28+10+jeffren miatt, amit adnánk a világ jelenlegi egyik legnagyobb tehetségéért, aki folyamatosan fejlődik, kijelentette, hogy ide akar jönni, minden mást elutasít, tökéletesen illik a játékunkba, és taktikailag is fegyelmezett. De persze Rossit, aki semmi, nulla pluszt adna, egy sablonos játékos, és 30 alatt nem adják oda. Most akkor? Emberek...akik 30ért akarják Rossit, de ezt a 28+10+jeffrent sokallják Sanchezért...azok nem tudom mit néznek :) Én sem ismertem Sanchez játékát, de azóta szedtem le pár Udinese-meccset, és bátran állíthatom: ő a tökéletes játékos nekünk. Rossi pedig egy középszerű csatár, akiért rohadt módon irreális árat kérnek. Vicc. Akik szidják, azok nem ismerik Sanchezt...
Avatar
zsulter
Jugador del Barça
Hozzászólások: 132
Csatlakozott: 2005.12.24. 14:50:02

2011.06.22. 17:40:03

Megmondom őszintén, én 40-45 milliónál nem ebben a Sanchez gyerekben gondolkodnék, hanem sokkal inkább Agueroban....
Szerintem ennyiért simán mozdítható lenne, + egyértelműen ki is jelentette, hogy menni akar, valamint cserealapként Jeffren is szivesebben menne egy atleticoba, mit egy udinesebe....és nem utolsó sorban az atletico sem járna rosszul vele...(gondolom én).
Persze ez csak fikció, valamiért Sanchezt preferálja a szakmai stáb, még ennyiért is.....hát ha meg tudják szerezni, nekem mindegy áldásom rá...
Csak remélem, hogy van ez a Sanchez gyerek legalább olyan jó (nem nézek olasz focit, fogalmam sincs hogy játszik...engem ezek a youtube-os videók egyáltalán nem győztek meg, mindenhol ugyanazt az egy cselét mutogatják 5x + amikor jó volt, akkor rengeteg terület volt előtte, na ez a barcában nem lesz meg...)
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3729
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2011.06.22. 17:01:57

Hunter91 írta:AS sokkal többet tesz azért hogy a Barcába kerüljön mint Fabregas. Kiáll a vágyai mellett. Ha nem hozzánk jön akkor a City-be sem fog menni tucatjátékosnak- ez biztos.

Most már annak szorítok hogy Fabre ne érkezzen,mert Thiago ha megkapja a lehetőséget sokkal többre hivatott. remélem ezt Pep is látja.
Hát azért ezt nem igazán mondanám. Thiago nagyon gyors, nagyon technikás és nagyon lát a pályán, de azért Fabregast sem kell "lebecsülni". EB és VB győztes, BL döntős. Persze itt több kupát nyerhetne, de azért azt mondani, hogy többre hivatott egy kicsit még túlzásnak érzem.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése