Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
8
9%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
29%
Más
32
37%
Nem hoznék senkit
16
19%
 
Szavazatok száma: 86
Avatar
MessiFan
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7284
Csatlakozott: 2008.02.06. 16:17:19

2011.07.14. 08:30:36

D minden hsz-vel egyetértek amit csak ír ide, mert nagyon igaz.
Fabregas számomra sosem volt túl szimpatikus a pályán való viselkedése miatt, de ezt kinőtte. Akármennyire is hűséges Wengerhez, akármennyire hálás, egy idő után ha nem nyer semmit a klub, akkor nem csak őt fogja ez rosszul érinteni, hanem a tulajdonosok zsebét is. Nem nyernek semmit, akkor nem is kapnak pénzt. Előbb, vagy utóbb ha ez így folytatódik tovább, vagy mélyen a zsebükbe nyúlnak és sztárokat igazolnak és feltesznek mindent 1 lapra, vagy szépen 1 játékosért kapnak 40 milliót.

Ezzel azt akarom mondani, hogy nagyon necces ez a Fabregas ügy. Én inkább Thiagoval törődnék akibe rengeteg lehetőség van, de nem én dirigálok.
Avatar
Bogyó
Jugador del Barça
Hozzászólások: 239
Csatlakozott: 2011.04.20. 16:33:44

2011.07.14. 08:28:36

socio66 írta:Wenger: "Xavi nagyon tiszteletlen volt"
ezzel részben egyetértek,azért gondoljunk bele hogy egy csapatkapitányról van szó,a klub legfontosabb játékosáról,egy példaképről akit imádnak a szurkolók és nem akarják hogy távozzon.
mi pedig barca-mezt húzunk rá sunyiban,meg xavi-ék folyamatosan úgy beszélnek mintha legalábbis fogságban lenne odaát.
ráadásul az ő szemükben-félig meddig jogosan-nekünk fabregas 'fölösleges' mert hovaakarunkmárerősíteni.
mindehhez még hozzájön hogy az utóbbi két évben mi ütöttük ki őket a bl-ből..nem csodálom hogy unják már a képünket.
Hát ezt most igazán nem értem. :roll: Wenger arról prédikál, hogy Xavi (!) volt tiszteletlen. Akkor ehhez hogy jön a "mezfelhúzás", a "bl-ből kiejtés" meg stb...? Egyébként meg amennyiben az tiszteletlenségnek tekinthető, hogy a feltett kérdésekre őszintén válaszol (lévén, hogy gondolom mindenki Fabregasról faggatja...), akkor nem tudom, Wenger bá' mit szólt volna egy speciálván-féle nyilatkozathoz... Xavi nem becsmérelte sem Wengert, sem az Arsenalt sem semmit. Akkor mégis ebben mi a tiszteletlenség? :roll: Az meg, hogy az ő szemükben Fabre számunkra fölösleges... hát könyörgöm, ne ők döntsék már el! Ha nekem van egy baromi jó autóm, ami kb a világ legjobbja, de ehhez nekem kellene még egy nagyon pöpec kis lengéscsillapító (pl :lol: ), akkor nehogy már a boltban azt mondják nekem, hogy "hámineknekedaz? úgyis jó már ez a járgány..." pff :) na, további szép napot! ;)
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.07.14. 07:50:44

D tökéletesen leírta, én még azzal kiegészíteném (ha megengeded d :lol: ), hogy szépen hangzik a kijelentgeti xy vagy a Barcába vagy sehova, de ez semmit nem jelent!Udinese produkált egy jó szezont, elkövetkezendő évekre megalapozta a pénzügyi alapjait, eladja a játékosait, de az Arsenal nincs rá kényszerülve!Sokkal bonyolultabb a helyzet, nem elég, hogy Cesc felhívja Wengert, hogy papa ha nem adtok el a Barcanak nem játszok.... Fabregasnak is kell a játék, különben a válogatottba sem hívják fel, illetve ez kőkemény üzlet, lehet itt sírni jobbra-balra, ha a klub el akarja adni eladja!A játékosok árucikkek, meghallgatják persze mit akar (ha meghallgatják), de semmilyen eszköze nincs, hogy hasson arra, hogy eladják!
Illetve initom is jó leírta nem megszokott módon próbáljuk magunkhoz csábítani Cesc-t, már-már a gerinctelenség határait súrolja a twitteres üzengetés, meg mezfelhúzások!
Rém egyszerű a dolog, ami már évek óta megy ha kifizetjük az árát, ide engedik!Itt is látszik üzlet az Arsenalnak egy játékos Fabregas akiből pénzt szeretnének látni, lőtéri kutyát nem érdekli hova akar menni!
Én sem látom értelmét, hogy leigazoljuk!De ez presztízs a klubnak, ami nem biztos, hogy jó(általában az érzelmekre nem illdomos hallgatni, főleg ha üzletről van szó....)!
Kép
Kép
Kép
Avatar
OvaMind
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 486
Csatlakozott: 2007.09.28. 14:49:49

2011.07.14. 07:46:41

Az évek során egyre inkább megutáltam Wengert. Gyakorlatilag 1-2 klasszis leigazolásával minden évben komoly esélyekkel vághattak volna neki a BL-nek és a PL-nek, ehelyett rendszeresen csak a "vegyünk diszkontáron játékosokat, és adjuk el aranyáron"-elvet követte az Arsenal. Nevetséges, hogy Wenger ennek ellenére minden évben előadja a "nagy halált", miközben az egyébként kiváló tréner játékospolitikája ma már kerékkötője a csapatnak (de így van ez már évek óta). A fiatalítás-kifogás mögé bújva persze könnyű...csakhogy Wenger már 4 éve fiatalít...

Úgy érzem, az öreg francia már magát alázza, Fabregas ügyében is. És mondom ezt úgy, hogy speciel nem vagyok nagy Cesc-fan...
olaszka
Barça C
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2011.07.07. 01:20:35
Tartózkodási hely: Palermo

2011.07.14. 00:07:10

Srácok igazat adok a Fabregast támadóknak egy részben
Ittvan egy Chilei fiú aki nemis katalán, soha nem játszott a barcában.
És kijelenti hogy csak ide szeretne jönni.
Erre Cesc meg itt vacilál?:)
Megértem hogy tiszteli az Arsenalt... de akkoris kevés. Amíg ő nem vállalja fel távozási szándékait addig nem lesz Barca mez rajta soha! :(
Avatar
Initom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2127
Csatlakozott: 2010.06.07. 16:11:17
Tartózkodási hely: Vas(trón)

2011.07.13. 23:45:21

Nagyjából én is ezt írtam , mindenesetre én nem igazolnám le!
De akkor is úgy gondolom,hogy a kötélhúzást ő tudná eldönteni,vagy legalább is segíteni rajta.

Bár ilyenkor jut eszembe hogy 2000 km -re vagyunk. Senki nem tudja mi folyik ott... Mi csak egyszerű emberek vagyunk,akik szabadidőnket arra fordítjuk,hogy hamis híreken,kitalációkon marakodunk napokon át...
Abi & Tito
Avatar
d
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1627
Csatlakozott: 2009.05.13. 18:46:36

2011.07.13. 23:35:04

Fabregas megítélésekor egy valami nem szabad elfelejteni: nekünk szenvedélyünk a foci és a Barcelona, Fabregasnak viszont a munkája, megélhetése, amire feltette az életét. Nem lehet azzal elintézni, hogy pénzéhes volt, amikor elment az Arsenalhoz. Wenger akkor a fizetéssel együtt profi labdarúgó karriert ajánlott neki, míg a Barcelona annyit tudott volna mondani, hogy ha elég jó vagy két év múlva, akkor talán majd kapsz lehetőséget a harmadosztályú B csapatban. 2003-ban, amikor romokban volt a klub, volt, a kiesés közelébe is jutott a csapat, elfogyasztottunk két edzőt egy szezon alatt, elnökváltás következett. És nem egy gigatehetség lett lepattintva a la masiából. Én nem hibáztatom, hogy megragadott egy biztos, nagy lehetőséget.

Azt pedig nekem külön szimpatikus, hogy nem köpi arcon azt a klubot, ami nagy játékost csinált belőle, ne nyilatkozgasson, hisztizzen, fenyegetőzzön. Nem tudni Wenger mit ígért meg neki és mit nem, megállapodtak-e valamiben a korábbiakban, azt tartassa be vele, de ennyi. A klubját tiszteletben kell tartnia, ha nem teszi, az nem jó előjel nekünk sem...

Megmondom őszintén egyébként baromira nem kedvelem Fabregast és bár biztos vagyok benne, hogy jelentősen növelheti erőinket mégsem igazolnám le, ha rajtam állna (szerencsére nem így van), de nem ő az antikrisztus.
Jah és annyit: Sanchez annyit nyilatkozott, hogy vagy a Barcába, vagy sehova. Más a szituáció, belőle pénzt akartak csinálni, de ő maradt is volna akár.
Avatar
Initom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2127
Csatlakozott: 2010.06.07. 16:11:17
Tartózkodási hely: Vas(trón)

2011.07.13. 22:58:27

Egy semleges témával kezdeném: Most mindenki veri a nyálát,hogy Wenger mekkora tolvaj! De arról senki nem mondott egy szót se,hogy mi 12 tinit csencsöltünk el az Espanyoltól! (folyt. a végén)

Mihu teljes mértékben egyet értek veled.Én abba a kategóriába tartozom,aki azt mondja hogy nem kell!A viselkedésünk sem tetszett,ahogyan meg akartunk szerezni!Gondolva a mezhúzásra a folyamatos nyilatkozatokra!Elhiszem,hogy haver,meg hogy jó lenne ha jönne de álljon meg a fáklyásmenet!!
Nekem igazából Cesc el van bajom!Ha anno el akart menni,szerintem most maradjon a seggén,vagy döntse el mit akar!Ott van Sanchez,kiverte a hepajt és lámlám nálunk fog (99%) játszani!
Akkor ez nem stimmel!"Jól érzem magam magam Londonba"-és ehhez hasonló dumák...ugyanmár...velük csesz csak ki!
Itt nincs két oldal szerintem,mind két félnek meg vannak a jogos érdekeik,stb.,pont ezért kéne a játékosnak döntenie...
-Nekünk kell mert Xavi öreg,meg rótáció stb ellenben azzal hogy az Ágyúsok,jogosan minél több pénzt szeretnének látni a játékosból!
Ez üzlet,akinek nem tetszik,az ne irogasson ide!

A huzavona sem jön be igazán ami itt folyik,ennek is elejét lehetett volna venni már réges-rég!

Befejezésül:

Nem kellett volna elmennie...Gondolom az akadémián tanítják azt,hogy fő a klubbhűség,nem a trófea a lényeg,nem a győzelem(mondjuk ezt a tudást alkalmazhatta 7 éven át) az elsőszámú. Nem minden a pénz és stb.
Nem hiszem,hogy anno nem mondták neki,hogy te itt akár kezdő is lehetsz! Ennek ellenére elment...igen emberek nem másért mint a pénzért!

És nem...nem Wengert kell hibáztatni!SENKINEK NEM KÖTELEZŐ ELMENNI!
Ezt jegyezzétek meg...Toral és stb is lelépett,ezt Wenger kihasználta,nem ő a bűnbak.

Kössz hogy elolvastad.-
Abi & Tito
socio66

2011.07.13. 22:54:13

Wenger: "Xavi nagyon tiszteletlen volt"
ezzel részben egyetértek,azért gondoljunk bele hogy egy csapatkapitányról van szó,a klub legfontosabb játékosáról,egy példaképről akit imádnak a szurkolók és nem akarják hogy távozzon.
mi pedig barca-mezt húzunk rá sunyiban,meg xavi-ék folyamatosan úgy beszélnek mintha legalábbis fogságban lenne odaát.
ráadásul az ő szemükben-félig meddig jogosan-nekünk fabregas 'fölösleges' mert hovaakarunkmárerősíteni.
mindehhez még hozzájön hogy az utóbbi két évben mi ütöttük ki őket a bl-ből..nem csodálom hogy unják már a képünket.
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.07.13. 22:45:17

Mihu írta:
Sanama írta:Mihu,
Pique valószínűleg úgy be volt robbanva mint Cesc, ugye?! :)
Arról mit tehet valaki, hogy mennyi pénzt kérnek érte? Ezt az egy dolgot magyarázza már el valaki, köszi!
Azért nem Fabregas a hibás. Félreértitek Tocy-val. Nekem ilyen tekintetben az elv zavar. Az, hogy volt egy saját nevelésű játékosunk, aki ingyen kezdő lehetett volna, de azért mert ő nem bírta kivárni a sorát, sokkal fontosabb volt neki a szerződés alján a szám meg utána a sok 0. Lesz 35-40 millióért egy olyan játékosunk, aki 0 azaz NULLA euróba került volna. Piqué esetében az 5 millió még az elmegy kategória. Na de 35-40 millió...2 jó játékost tudnánk belőle venni...

Tocy:

"És ahhoz, hogy jön v nem jön? Ő jönne, tavaly is megmondta, idén is megmondta, Wenger nem engedi. De persze mindenért Fabregas a hibás..."

Erre csak ennyit tudok mondani: nem most kéne hangoztatni hogy jönne...akkor nem kellett volna elmenni...


És lehet hülyézni engem, meg hogy elfogult vagyok negatív irányba, meg hogy baromságokat beszélek...de azt hiszem hogy engem igazol az a szavazás amin a szavazók 90%-a Thiago mellett tette le a voksát Fabregas-szal szemben...szerintem a katalánok kicsit jobban értenek a Barca-val kapcsolatos dolgokhoz mint mi, és jobban átérzik a dolgokat mint mi innen 2000 km-ről. Akkor lehet őket is hülyének és elfogultnak nevezni.
Én is inkább azt a 90%ot támogatom egyébként. De egy 16 éves gyereknek olyat ajánlott Wenger, amit ő akkor nem tudott visszautasítani, lent leírtam, hogy szerintem miért. Én megértem a döntését, Piqué esete teljesen más, neki nem volt kezdőtagsága, nem lett 22 éves korára csk...nem volt sztár, csak egy kiegészítő ember. A pénzről továbbra sem tehet, értem én, hogy neked az elv nem tetszik, hogy a nullás embert ne vegyük meg 40ért, de ha annyi, hát annyi...szerintem ha jön Cesc, akkor el kéne felejteni már ezt a témát, és szurkolni neki, hogy jól játsszon, segítsen a csapatnak, nem szidni akkor is ha éppen kézen állva fejel győztes gólt a Bernabeuban.
Avatar
Mihu
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4091
Csatlakozott: 2005.02.12. 21:35:42
Tartózkodási hely: Nyíregyháza

2011.07.13. 22:29:14

Sanama írta:Mihu,
Pique valószínűleg úgy be volt robbanva mint Cesc, ugye?! :)
Arról mit tehet valaki, hogy mennyi pénzt kérnek érte? Ezt az egy dolgot magyarázza már el valaki, köszi!
Azért nem Fabregas a hibás. Félreértitek Tocy-val. Nekem ilyen tekintetben az elv zavar. Az, hogy volt egy saját nevelésű játékosunk, aki ingyen kezdő lehetett volna, de azért mert ő nem bírta kivárni a sorát, sokkal fontosabb volt neki a szerződés alján a szám meg utána a sok 0. Lesz 35-40 millióért egy olyan játékosunk, aki 0 azaz NULLA euróba került volna. Piqué esetében az 5 millió még az elmegy kategória. Na de 35-40 millió...2 jó játékost tudnánk belőle venni...

Tocy:

"És ahhoz, hogy jön v nem jön? Ő jönne, tavaly is megmondta, idén is megmondta, Wenger nem engedi. De persze mindenért Fabregas a hibás..."

Erre csak ennyit tudok mondani: nem most kéne hangoztatni hogy jönne...akkor nem kellett volna elmenni...


És lehet hülyézni engem, meg hogy elfogult vagyok negatív irányba, meg hogy baromságokat beszélek...de azt hiszem hogy engem igazol az a szavazás amin a szavazók 90%-a Thiago mellett tette le a voksát Fabregas-szal szemben...szerintem a katalánok kicsit jobban értenek a Barca-val kapcsolatos dolgokhoz mint mi, és jobban átérzik a dolgokat mint mi innen 2000 km-ről. Akkor lehet őket is hülyének és elfogultnak nevezni.
Avatar
bottlikakos
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 259
Csatlakozott: 2008.11.09. 19:07:22
Tartózkodási hely: Kecskemét
Kapcsolat:

2011.07.13. 19:27:58

Mihu írta:
Tocy írta:
Mihu írta: 1: Piqué nem k.rválkodott 3 évig hogy vissza akar jönni
:)
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8028
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2011.07.13. 19:21:11

Mihu,
Pique valószínűleg úgy be volt robbanva mint Cesc, ugye?! :)
Arról mit tehet valaki, hogy mennyi pénzt kérnek érte? Ezt az egy dolgot magyarázza már el valaki, köszi!
Zbacsi
Barça B
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2009.08.19. 21:28:19

2011.07.13. 19:18:16

Tocy írta:És Fabregasnak ahhoz mi köze szerinted, hogy mennyi az ára? És ahhoz, hogy jön v nem jön? Ő jönne, tavaly is megmondta, idén is megmondta, Wenger nem engedi. De persze mindenért Fabregas a hibás...
Ja, azért hosszabbította meg a szerződését, és azért nem állt ki tavaly és azelőtt nyíltan a média elé, mert nagyon jönne. Hagyjuk már. Ha valaki szeretne valamit, azért tenni kell.
Avatar
albicelesteX
A Vadász
Hozzászólások: 3450
Csatlakozott: 2007.06.25. 12:18:01
Tartózkodási hely: Erdők,mezők,vadligetek...

2011.07.13. 18:51:11

Mihu írta:Szegény Cesc :( Úgy sajnálom. Akkor biztos nem érezte ilyen rosszul magát mikor lelécelt...
Én is hasonlót éreztem mikor olvastam...olyan szánalom szerűséget.
Kép
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.07.13. 18:50:51

És Fabregasnak ahhoz mi köze szerinted, hogy mennyi az ára? És ahhoz, hogy jön v nem jön? Ő jönne, tavaly is megmondta, idén is megmondta, Wenger nem engedi. De persze mindenért Fabregas a hibás...
Avatar
Mihu
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4091
Csatlakozott: 2005.02.12. 21:35:42
Tartózkodási hely: Nyíregyháza

2011.07.13. 18:48:47

Tocy írta:
Mihu írta:Szegény Cesc :( Úgy sajnálom. Akkor biztos nem érezte ilyen rosszul magát mikor lelécelt...
Szálljunk már le erről a témáról...16 évesen egy Arsenal hív a felnőttbe, úgy kezelnek mint egy kiskirályt, és nagyon komoly fiztetést kapsz. 16 ÉVESEN! Miközben az általad imádott klubodnál Deco, Xavi, Iniesta van előtted, és egyáltalán nem hajtják, hogy maradj, mert játszani fogsz. Te mit választanál...nyilván van kivétel pl Xavi, Ini, de érdekes módon Piquénél sosem hozod fel, meg más sem...pedig ő dettó ugyanazt csinálta. Csak ott nem olyan feltűnő, mert nem lett világsztár, és 5 milláért visszahoztuk, elsőre. Míg Cescet évek óta hajtjuk, de Wenger nem engedi. ... ... ...
1: Piqué nem k.rválkodott 3 évig hogy vissza akar jönni

2: Piqué-ért 5 millió fizettünk, nem pedig 30-40-et...


Engem nem fog meghatni az se ha visszajön és ő lövi a győztes gólt egy Clasico-n vagy bajnokságról döntő meccsen vagy egy BL döntőben...Xavi-Ini-Puyol-Bojan-Pedro-Messi nem ment el pedig biztos hogy ők is megtehették volna. Xavi előtt is finoman szólva nem volt egyenes út a kezdőbe de még a rendszeres csere szerepkörbe se, bevallottan gondolkozott rajta hogy elmegy, mégse ment el. Ennyi, nekem ez számít.
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.07.13. 18:25:59

Mihu írta:Szegény Cesc :( Úgy sajnálom. Akkor biztos nem érezte ilyen rosszul magát mikor lelécelt...
Szálljunk már le erről a témáról...16 évesen egy Arsenal hív a felnőttbe, úgy kezelnek mint egy kiskirályt, és nagyon komoly fiztetést kapsz. 16 ÉVESEN! Miközben az általad imádott klubodnál Deco, Xavi, Iniesta van előtted, és egyáltalán nem hajtják, hogy maradj, mert játszani fogsz. Te mit választanál...nyilván van kivétel pl Xavi, Ini, de érdekes módon Piquénél sosem hozod fel, meg más sem...pedig ő dettó ugyanazt csinálta. Csak ott nem olyan feltűnő, mert nem lett világsztár, és 5 milláért visszahoztuk, elsőre. Míg Cescet évek óta hajtjuk, de Wenger nem engedi. ... ... ...
Avatar
Mihu
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4091
Csatlakozott: 2005.02.12. 21:35:42
Tartózkodási hely: Nyíregyháza

2011.07.13. 18:20:16

Szegény Cesc :( Úgy sajnálom. Akkor biztos nem érezte ilyen rosszul magát mikor lelécelt...
Avatar
Barcaman14
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4373
Csatlakozott: 2008.04.15. 16:40:28
Tartózkodási hely: Debrecen

2011.07.13. 18:14:38

Varatrix írta:Most szépen hangzik, így felsorolva...
Van egy idősödő sérülékeny Puyolunk, Abidalnak nem ez az eredeti posztja, és ő sem mai gyerek. Milito elmegy, és amúgy sem bízik benne Pep. Mindzezek után nem lennék nyugott, ha egy fontos meccsen Fontást látnám a kezdőbe. Szerintem kell egy megbízható csere ember.
Puyol valóban sérülékeny. Piqué végig tud játszani egy idényt akár, kisebb pihentetésekkel, egy egy kupameccsen pl. Abidal nem az eredeti posztja, de a tavalyi teljesítmény után, ez eszembe sem jutott. Bal szélre pedig ott van Adriano, és minden bizonnyal Maxvell is. Alves eddig sem arról volt híres hogy minden 2. meccsen pihen. Plusz Fontás aki nem véletlenül került fel a kerethez, kiegészítő embernek minimum jó lesz! És a középpályáról Busi vagy Mascherano is vissza tud lépni. Szerintem ez így bőven jó!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4857
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2011.07.13. 18:01:00

fcbarca0827 írta:Valószínűleg, csak te vagy. :P Piqué, Puyol, Mascherano, Abidal, Fontás, ha marad Milito. Megvagyunk.
Most szépen hangzik, így felsorolva...
Van egy idősödő sérülékeny Puyolunk, Abidalnak nem ez az eredeti posztja, és ő sem mai gyerek. Milito elmegy, és amúgy sem bízik benne Pep. Mindzezek után nem lennék nyugott, ha egy fontos meccsen Fontást látnám a kezdőbe. Szerintem kell egy megbízható csere ember.
Kép
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Avatar
Senyera
Jugador del Barça
Hozzászólások: 143
Csatlakozott: 2011.07.06. 15:23:15

2011.07.13. 17:44:27

Miért igazolnánk le egy veteránt?
Avatar
Messithebest
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3308
Csatlakozott: 2010.05.15. 20:34:35

2011.07.13. 17:22:53

fcbarca0827 írta:
Attila919 írta:Lehet , hogy csak én vagyok bezsongva de mostmár 1 jó középhátvédet kéne igazolnunk!:)))))
Valószínűleg, csak te vagy. :P Piqué, Puyol, Mascherano, Abidal, Fontás, ha marad Milito. Megvagyunk.
Még Busquetset is kihagytad :D A hírekre pedig reagálnék: Abidal 100000000% hogy maradni fog, Capdevila pedig felesleges, ugyan európa- és világbajnok balhátvéd, de Abidal mellett nem sok lehetőséget kapna....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Avatar
Firefox
Capitá del Barça
Hozzászólások: 772
Csatlakozott: 2011.06.03. 21:06:35

2011.07.13. 16:59:42

olvastam egy nyilatkozatot Capdevilától, azt hiszem a SPORT-on, hogy el akar menni a Villarealból, és új kihívások elé akar nézni vagy valami ilyesmi, de ez a lényege.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Avatar
Adam Philip
Barça B
Hozzászólások: 78
Csatlakozott: 2009.01.30. 23:20:32
Tartózkodási hely: Petőháza

2011.07.13. 16:59:14

Zibra16 írta:Joan Capdeviláról mintha olyanokat olvastam volna, hogy érdeklődünk iránta ez valóban igaz?
Örülnék ha jönne mert igaz, hogy már kicsit koros de nagyszerű világklasszis játékos
Nála az összes balhátvédünk jobb képességű.
Ráadásul 33 éves.

Egyetlen pozitívum szól mellette, az hogy katalán....
Mást nem tudok előhozni....
Válasz küldése