Bajnoki Mérkőzések 22-23

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró
Hozzászólások: 1194
Csatlakozott: 2004.11.03. 19:52:08

2011.08.30. 14:54:05

Kicsit döcögősen indult a meccs a részünkről, féltem is a Villarreal kontráitól, de aztán az első gól után fokozatosan javult a játék, majd a második félidő elején akkora egyérintős alázás folyt a pályán, amit még a Fifában is ritkán látni. :D Bár ehhez kellett egy indiszponált ellenfél is, akik ráadásul szerencsére nem süllyedtek le arra a szintre, hogy agyonrúgjanak mindenkit a középpályán.
A gólok pedig zseniálisak voltak, sakk-mattig kijátszott szituációk, pazar ütempasszok... :) Öröm volt nézni.

Fabregas szerepével pedig újabb variáció van a támadószerkezetünkben, már nem csak szélességben történnek helycserék elől, hanem egy mélységi helycsere is beépülhet a játékunkba Messi-Fabregas révén.

A 3-4-3 meghúzása pedig egy nagyon bátor és váratlan lépés volt, le a kalappal ismét Pep előtt is. :)
Kép
Yafnag
Barça B
Hozzászólások: 59
Csatlakozott: 2011.08.08. 21:05:23

2011.08.30. 12:18:57

A hivatalos honlapra felkerültek a statisztikák, játékosokra lebontva.
http://fcbarcelona.com/web/english/futb ... fitxa.html
Érdemes megnézni, a szerzett, eladott labdát. Most csak így gyors egy-két név:
Keita: 12 labdát szerzett, 4 adott el. Ez látszott a játékán, ma is nagyon jól szűrt a védelem előtt, nagyon fontos volt a játéka, és eredményes is.
Alexis: 5 labdát szerzett, 10-et adott el. Ez egy támadónál nagyon jó- Pedro pl egy labdát szerzett, és hatot adott el, (a szerzett labdán én meglepődtem) Messi 3-12.- ahhoz képest, hogy Alexisnek teljesen idegen a csapatban mindenki, jól játszott, de még össze kell szoknia a többiekkel, pl a gólja előtt háromszor indult meg, mire sikerült összehozni a bepaszt. Amint összeszokik a társakkal nagyon penge lesz. Fabregas és Thiago is nagyot játszott. Thiagot minden aggodalom nélkül be lehet rakni a bajnoki meccseken, (kivéve Real) vele is nagyon jól működhetne a csapat. Cesc nagyon érzi a társakat, s ha pályán van, még jobban tudják váltani a pozíciókat..
Örülök, hogy erős kispadunk van, ezzel- valószínűleg- a tavaszi formaingadozást is le lehet rövidíteni. :)
Avatar
El fanático
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1417
Csatlakozott: 2009.09.08. 12:36:46
Tartózkodási hely: Valahol a nagyon közel és a nagyon távol között...

2011.08.30. 11:55:10

Többen is mondták előttem, hogy félgőzzel játszottunk csak és mégis mennyire lealáztuk a Villareal-t...
Viszont ennyire sz*rul játszani már rég nem láttam a Villareal-t!
Ezzel nem az 5-0ás győzelmünk ízét akarom keseríteni, de tény - a Villareal messze a képességei alatt teljesítetett tegnap.
Amikor hozzák a szintet, olyankor van az, hogy 3-1re nyerünk, de volt már 3-3 is...
...hogy Cazorla és Capdevila hiánya érződik még vagy ennyit kivett belőlük a BL-selejtező, azt csak sacc / kb.-re tudom megállapítani, de ha nem kapják magukat össze, akkor az ő BL-csoportjukban, amiben ott a Bayern, a Man.City és a Napoli, még egy utolsó hely és kiesés is kinézhet nekik.
A Bayernnel és a Man.City-vel aligha bírnak majd, esetleg a Napolival az EL-be átkerülést érő 3.helyért harcolhatnak majd.

Amúgy félgőz ide - főlgőz oda, jó meccs volt. Kell az ilyen sikerélményt adó idénykezdés, főleg Alexis szempontjából tett jót a végigjátszott meccs és az első gólja.
Thiago az ilyen "lazább" meccseken nagyon él és villog, mint a felkészülési meccseinken is, de egy komolyabb / és parasztabb / védőkkel felálló masszív ellenfél még zavarba hozza, de így is tökéletes, mert a kisebb csapatok ellen játszhat Xavi helyett, a mester többet regenerálódhat.
Leo Messi, pedig mint a sas - látszólag nem feszíti meg magát, de ha csak egy alkalom is kínálkozik, akkor könyörtelenül lecsap és büntet!
Kép
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.08.30. 11:46:00

Hatalmas meccs volt, jól játszott a csapat!
Kicsit féltettem ezt a túl támadó felállást, s az első félidőben bizony még a Villarreal előtt voltak komoly helyzetek, de a másodikra elfogytak!Mindenki nagyon jól játszott, s örömteli, hogy Fabregas, s Alexis is betalált!Messi, Fabregas, Thiago egyértelműen a támadásban jeleskedtek, de Keitát Mascheranot, Busquetset, s Abidalt kiemelném, mert valami hatalmas játszottak ők is!Hiba nélkül a második félidőben esélyt sem adtak a gólszerzésre!Jó meccs volt várjuk a folytatást :lol:
Kép
Kép
Kép
Avatar
Messidona10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1642
Csatlakozott: 2007.12.19. 18:44:50

2011.08.30. 11:03:05

Hogy is szólt a mondás? Ha már reál, akkor egy ötös... :)
Nagyon élveztem a tegnapi meccset, és nagyon örülök, hogy láthatom ezt a csapatot. Sánchez gólörömét teljesen a magaménak éreztem, úgy örült a góljának, mint egy gyerek. Valami hasonlót lejtettem én is a tévé előtt.
Ahogy azt sejtettem már korábban is, mindent visszavonok, amit Fábregasról mondtam. Még hogy felesleges... :) Nagyon jó, hogy Xavi végre tud pihenni, és amint láthattuk, gyakorlatilag teljes mértékben helyettesíteni tudták. Thiagora nagyon büszke vagyok, remek srác.
Abidal játéka tetszett még nagyon, elképesztő, hogy mit hajt a francia a védelem bal oldalán. Sllangmentesen játszik, majdnem mindenhova odaér, és remekül passzol.
Így tovább, és meglesz zsinórban a negyedik is!
Avatar
skadi
Capitá del Barça
Hozzászólások: 630
Csatlakozott: 2007.01.11. 12:12:40

2011.08.30. 10:56:30

na jah, elég vagányra sikerült a nyitány, mind szerkezetileg, mind játékilag.
régóta várok egy 100 pont felett nyert bajnoki címre :D
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3727
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2011.08.30. 10:28:20

socio66 írta: felálltunk egy villarreal ellen három támadóval,három támadó középpályással és három védővel,akik közül egyetlenegy volt csak hivatásos bekk.
ez nagyon durva,szerintem nincs csapat az utóbbi tíz évben aki ezt bevállalta volna.
1 csapat ezt már bevállalta az elmúlt 10 évben. Az pedig a Barcelona volt. A 2006-2007-es idény tavaszi Klasszikusán 3-4-3-ban álltunk fel.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2011.08.30. 10:11:31

tegnapi fél gőzzel simán gálázott a csapat. thiago és cesc is fantasztikusan tolta!!! nekem főleg thiago tetszett nagyon!!! hihetetlen milyen ütemváltásai vannak!!! mekkora lenne egy ilyen spanyol válogatott (Torres gyenge formáját figyelembe véve):
casillas-capdevilla-PUYOL-PIQUÉ-ramos; INIESTA-XAVI-BUSQUETS-FABREGAS; PEDRO-VILLA 8)
socio66

2011.08.30. 10:05:44

hú,hát rég voltam ennyire lelkes egy meccs alatt,mint tegnap. :)
felálltunk egy villarreal ellen három támadóval,három támadó középpályással és három védővel,akik közül egyetlenegy volt csak hivatásos bekk.
ez nagyon durva,szerintem nincs csapat az utóbbi tíz évben aki ezt bevállalta volna.
az elején aztán nem ment annyira a játék,kevés volt a mozgás,de a második félidőben elindult a szekér.
egy élmény volt nézni a srácokat.
fabregas pont úgy játszik ahogy elképzeltem, thiago egy zseni,már a labdaátvételeit,a mozgását imádom, sánchez pedig gólt lőtt,nála csak önbizalom kérdése a jó játék.
a többieket pedig ugye ismerjük. :)
fantasztikusan jók voltak az igazolások,bár ezt eddig is tudtam mert mindkét játékost követtem korábban,de nagyon jó élesben látni,ahogy gólokat lőnek, jól játszanak,boldogok a pályán.
úgy érzem hogy ők megadhatják azt a lökést,azt a mélységet a keretnek amivel megint megújulhat a csapat és megint léphet egy szintet felfelé.
baromira várom a következő meccseket,meg úgy az egész idényt.
ennyire csak a a pep-éra első kiütéses győzelmekor voltam lelkes, akkor éreztem úgy mint most,hogy itt valami pokolian nagy dolog készülődik. :)
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.08.30. 09:40:13

Hát nem semmi meccs volt. Egy BL-résztvevő Villarrealt páholtunk így el! Messi-Iniesta-Fábregas félelmetesen jól érzik egymást, Cesc külön öröm, tényleg mintha nem is ment volna el, úgy érzi a rövid passzokat, helyezkedéseket. Thiago nem játszott rosszul és ismét bizonyította, hogy gólérzékeny :D De most végre adott gólpasszt is, egyből kettőt :D Őszintén szólva, az a legbámulatosabb, hogy a csapat játékának két olyan alappillére, mint Xavi és Alves ( Messi és Busquets mellett sztem ők a leglényegesebb személyek ) hiánya sem eredményezett semmi gyengülést, Xavit most már egy az egyben is lehet pótolni, Alvest pedig másképp is...nekem Dani hiányzik különben, idén szinte alig ért még fel támadáshoz, a megszokott jobb oldali gyorsvonat elmaradt az eddig meccsein, na majd talán legközelebb. Bár érdemes lenne ezt a felállást többször is játszatni :D Meg van oldva, hogy Alvest hogy pihenteti Pep :D
Avatar
kanty
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7783
Csatlakozott: 2009.02.27. 17:29:30

2011.08.30. 09:39:54

A legelképesztőbb az egészben az, h félgőzzel aláztuk le azt a Villarrealt, amely a BL-ben indul. ez egy részből a csapat erősségét, más felől pedig a Liga gyengeségét mutatja.

Jó volt ez az új taktika. A top csapatok ellen( Real, és pár BL team) ellen lehet, h veszélyes bevállalni, de más csapatok ellen nyugodtan lehet játszani, ha a helyzet éppen megköveteli.

Talán ez a legerősebb keret a Pep éra alatt, kíváncsian várom, h mit hoz ki belőle a mester. Ha továbbra is tudja motiválni a csapatot, ha továbbra is szívvel-lélekkel játszanak a fiúk, akkor elképzelhetetlennek tartom, h idei is ne a mi évünk legyen. Ez nem nagyképűség, ez most a realitás. A bajnokságban egyedül a Real az ellenfél, de ha a legjobbunkat hozzuk, akkor azt gondolom, h nem fölényesen de magabiztosan verjük őket. A BL-ben pedig ugyan ez a helyzet.
Kezdésnek ez tökéletes volt.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Boixos
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 9655
Csatlakozott: 2004.11.21. 11:00:59
Tartózkodási hely: monaco di bavaria

2011.08.30. 09:37:32

rettenetes nagy különbség van a bajnokságban a barca és a többiek (a madridot is beleértve), plusz a madrid és a többiek között.
megint a klasszikusokon fog eldőlni minden.
nem tudom, h jó-e ez nekünk, vagy sem. mondjuk az mindenképpen jó, h a bajnokság összes meccsére nem biztos, h 1000%osan kell készülni, így több energia marad a nemzetközi meccsekre.
mindenesetre már olyan szinten kilóg egy-egy komoly nemzeti bajnokságból néhány brigád, h sztem nincs messze az az idő, amikor tényleg bevezetik azt az európai bajnokságot, amit már évek óta pörgetnek a leggazdagabb, legjelentősebb klubbok.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3727
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2011.08.30. 08:37:31

A sport.es azt írja, hogy Cesc-Thiago-Messi az ászok. Sztem ezzel teljesen leírható a tegnapi meccs. A játék elképesztően jó volt. Az első félidőben Alexisszel nem voltam annyira megelégedve, de a 2. játékrészben már ő is nagyon jó volt. Ez a Fabregas pali meg elképesztő milyen gyorsan beilleszkedett. Amellett, hogy a zsugák zsigerből jönnek, nagyon gólérzékeny. Ez a Thiago srác is vmi fantasztikus. Úgy vettem észre, hogy most inkább védekeznie kellett, mint támadni, de ezek a passzok vmi szenzációsak. Amit adott Sancheznek... Messit már le se írom... :D Keita nagyon jól szűrt, míg Ini Fabregasszal nagyon jól forgatta a csapatot. Nagyon sok taktikai érdekességet lehetett felfedezni ezen a meccsen. Egyrészt 3-4-3-ban játszottunk, de ezt nem éreztük meg egyáltalán. Eddig mindig hátul és a kp-n adogattuk a labdát, de most egyértelműen a védelem hiányosságait kompenzálva a kp-n és elől adogattunk. Talán ez volt Sanchez peche is, mert így a gyorsaságát annyira nem tudta kihasználni. Fabregas pedig egy ilyen támadó kp-t játszott. A gólján kívül is rengetegszer érkezett a kapu elé a srác, nagyon jól tolta.

Lehet a spanyol válogatottból kiszorul 1-2 ember? Sergio-Xavi-Iniesta-Thiago-Fabregas 5-ös nagyon ott van. 4-4-2-ben nálam Fabregas kiszorítja Xabi Alonsot. Emellett ott van Thiago is. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2011.08.30. 08:16:20

tegnap mindenki fantasztikus volt!! de hogy thiagoból mekkora játékos lesz és mekkorát játszott tegnap!!! hihetetlen srác!!!!!! :D
Avatar
SuperMessi
Capitá del Barça
Hozzászólások: 615
Csatlakozott: 2008.07.17. 20:08:27

2011.08.30. 01:31:26

Ma 1 percet sem játszott Xavi és Iniesta együtt, mégis hogy uraltuk a középpályát! Ez azt jelenti hogy Cesc és Thiago nem csak hogy tökéletesen játszik össze akár egymással akár Xavival és/vagy Inivel, hanem ennek a két játékosnak a tényleges és minőségi pótlásról is beszélhetünk a személyükkel kapcsolatban. Xavi, Ini, Cesc és Thiago a fantasztikus négyes! Tökéletes csapat!
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5390
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII-XV-ker Rezervátum

2011.08.30. 00:48:00

gergo9 írta:Lassan beindul a szekér.
Közel sem értük el a határokat sőt elég messze vannak még.
Nah van a 3-4-3-ban is ráció úgyhogy a két védőből kettő vkp egy meg balhátvéd.
Először volt az hogy nem éreztem hogy a játékrendszerben Keita egy lék.
Ez most feküdt neki kifejezetten jó volt. Még a végén az ő helyét is megtaláljuk.
Xavi,Pedro,Villa triónak nagyon fel van adva a lecke Cesc,Thiago,Alexis által.
Őket érzem leghaloványabbnak eddig idén.
Érdekes volt látni hogy a csapat 3-4 gólos vezetés után is milyen agresszívan támadott le, félemetesen motiváltak.
Villa is bejött és sztem annyi párharcot nyert mint az elmúlt fél évben összesen :lol:
Jó észrevételek.
Meccs közben bennem is megfogalmazódott, hogy Keita milyen hihetetlenül hasznosan játszik. Ahogy néztem kifejezetten jól is érezte magát ezen a poszton. Roppant szimpatikus és hasznos játékot mutatott be.

Pedro játékában bízom hisz hihetetlen energiákat tud mozgósítani ez a srác csupa szív és lélek a játéka. Elég hamar elkészül az erejével, a 20. percben már a seggén veszi a levegőt mert 4 szer több sprintet lenyom addigra mint bárki más. Én ennek tudom be a rossz befejezéseit.

Villa valóban több párharcot nyert meg ma mit eddig az összes többi meccsén idáig (idén), de lehet ez betudható az addigra teljesen demoralizált védelemnek. De azért bízom benne hogy ez a javuló formájának a jele!

Ami Alexist illeti szerintem azért nem válal még többet mert sokkal inkább a taktikával van még elfoglalva azzal, hogy mit mondott neki Pep, mintsem a saját játékával. Remélem ezen hamar túl lesz mert nagyon jó adottságai vannak ehhez a csapathoz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Avatar
samy85
Capitá del Barça
Hozzászólások: 879
Csatlakozott: 2008.12.01. 18:07:58
Tartózkodási hely: Jurassic Park

2011.08.30. 00:43:00

mess2009 írta:azthiszem a mai meccsből csak azt találtuk el, hogy győzünk, és hogy erős a kispadunk! na de hogy ennyire?!!!!!
Guardiola ma zseniálisat húzott, gyenge a védősor??? sebaj, fogjuk meg őket a saját térfelükön!!! tehát az egyébként is erős letámadásra még rá tett egy lapáttal, merthogy középen ugye igencsak erősek vagyunk!
nos ez nagyon bejött, a Villareal támadosorát elszakítottuk a csapat többi részétől.
egyénileg, majdnem mindenki tetszett, most Keita is nagyon élt, Thiago és Fabre szuper, Pedro hajtott, Messi az Messi. Sanchezben nekem két dolog nem tetszik egyelőre: újonc létére alig vállalt fel előretörést(adja vissza a labdákat) és a passzai üteme nem jó. egyébként a gólja szép volt.
Valdésnek volt ma is egy (majdnem)gólpassza az ellenfélnek, de aztán korrigált, sok dolga nem adódott.
szép rajtott vettünk csak így tovább!

Alexis valóban nem nagyon vállalja fel az egy az egyeket... nem tudom h ez Pep kérése -e v nem érez magában még ennyi rációt... de tény h minden labda a feladónál köt ki... nem bántásból, nyilván valamennyire szokni kell neki nem csak a csapatot, de a ligát is..... ám jo lessz eza csapat... megint... és nem tom meddig lehet még ezt fokozni....minden éven egyre jobbak vagyunk.... vajon lehetünk még jobbak? IGEN!!!!! azthiszem az irány adott....:) Viusca el Barca
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
gergo9
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2902
Csatlakozott: 2007.10.02. 12:19:09
Tartózkodási hely: Miskolc

2011.08.30. 00:26:03

Lassan beindul a szekér.
Közel sem értük el a határokat sőt elég messze vannak még.
Nah van a 3-4-3-ban is ráció úgyhogy a két védőből kettő vkp egy meg balhátvéd.
Először volt az hogy nem éreztem hogy a játékrendszerben Keita egy lék.
Ez most feküdt neki kifejezetten jó volt. Még a végén az ő helyét is megtaláljuk.
Xavi,Pedro,Villa triónak nagyon fel van adva a lecke Cesc,Thiago,Alexis által.
Őket érzem leghaloványabbnak eddig idén.
Érdekes volt látni hogy a csapat 3-4 gólos vezetés után is milyen agresszívan támadott le, félemetesen motiváltak.
Villa is bejött és sztem annyi párharcot nyert mint az elmúlt fél évben összesen :lol:
Avatar
barcatom
Jugador del Barça
Hozzászólások: 196
Csatlakozott: 2006.01.09. 14:41:22
Tartózkodási hely: bonyhád

2011.08.30. 00:19:51

Ez fantasztikusan nagy szinvonalu teljesitmény volt!!!!!! Az az érzésem a 3-4-3 - nak köszönhető! mert 1-el több olyan labdarúgó van a pályán aki aki mind labdatartásba technikába vagyis támadó fociban nagyon komoly szintet képvisel és egy szerüen szét paszoltuk az ellenfelet, BRUTÁL VOLT!!!! Nekem nagyon bejött ez a szisztéma remélem van folytatása!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Avatar
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása
Hozzászólások: 3700
Csatlakozott: 2007.10.20. 20:59:24
Tartózkodási hely: Aba/Székesfehérvár

2011.08.30. 00:00:41

Hihetetlen ez a csapat, Pepnek Cesc, Alexis és Thiago érkezésével annyi variációs lehetősége van, hogy egyszerűen nem fog tudni rossz csapatot pályára küldeni. Ha 4 meghatározó játékos nélkül is ilyen eredményt tudunk elérni, nem tudom mi lesz itt ha azok felépülnek.

Tényleg nincsenek már jelzők, ez brutális.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Avatar
fcb4ever
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 256
Csatlakozott: 2010.02.12. 16:04:50

2011.08.29. 23:56:16

Barcafan9 írta:Csak én éreztem úgy, hogy ha a srácok még jobban belejönnek ez a csapat jobb lesz mint a tavalyi? :)
Én úgy érzem, hogy egyre közelebb vagyunk az abszolút focihoz :D
Xavi, Iniesta, Thiago, Fabregas, Messi bárhol feltalálják magukat, irányítják a játékot, egy sokal tökéletesebb és kötetlenebb játék jöhet létre a tavalyinál. ha ez sikerülne, sztem Guardiola és a korszak neve akkor kerülne be igazán a történelemkönyvekbe 8)
Més que un club.
Avatar
Barcafan9
Jugador del Barça
Hozzászólások: 193
Csatlakozott: 2009.05.05. 20:34:08

2011.08.29. 23:32:02

Csak én éreztem úgy, hogy ha a srácok még jobban belejönnek ez a csapat jobb lesz mint a tavalyi? :)
Kép
Avatar
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4461
Csatlakozott: 2007.10.02. 19:49:32

2011.08.29. 23:24:30

Óriási különbség volt ma, tényleg egy sima edző meccs volt. Bő a keret és minőségi játékosok alkotják egytől-egyig. Ne bízzuk el magunkat, fontos, de nagyon biztató a helyzet, sok van még hátra nagyon, de jó úton haladunk. :) Jó lesz ez nagyon. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2011.08.29. 23:21:55

FCB.Gabesz írta:én nagyon nagyon aggódom h kifog játszani,nem lehet könnyű helyzetben pep...
ez legyen a legnagyobb gondunk! :lol:

Egyébként ma NAGYBETŰS FOCI volt! :D
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5390
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII-XV-ker Rezervátum

2011.08.29. 23:12:22

Több mint meggyőző teljesítmény és eredmény.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Válasz küldése