Bajnoki Mérkőzések 22-23

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
albicelesteX
A Vadász
Hozzászólások: 3450
Csatlakozott: 2007.06.25. 12:18:01
Tartózkodási hely: Erdők,mezők,vadligetek...

2011.09.22. 13:12:39

Boixos írta:bármelyik csapat győzhetett volna, úgyhogy sztem reális ez az x, még ha fáj is a pontvesztés. ennyit a meccsről.
olvasva guardiola meccs utáni nyilatkozatát azon filóztam, h hogy a túróban van az, h vannak olyan fazonok, akik egy ilyen éles bugi után is normális ember módjára tudnak megnyilvánulni, nem kezdik el szinte azonnal a szrdobálást és a bűnbakkeresést (természetesen mások személyében), és tudnak gratulálni az ellenfélnek stb. örülök, h guardiola ilyen.
fabregas pedig nagyon jó, az utóbbi évek legjobb igazolása, talán a samu mellett.
Igen!Ez nekem is szemet szúrt már,hogy milyen sportszerűen csinálja a dolgát.Nekem nem volt sokszor kedvencem,de az évek alatt nagyon megszerettem,mert Talpig Úriember!!!!
Kép
Mikaos
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2613
Csatlakozott: 2008.11.17. 13:11:47

2011.09.22. 13:07:37

Az egész Guardiola-érában három meccs volt, ahol valódi, komoly ellenfél volt egy csapat: kétszer a Valencia (tegnap is), illetve a spanyol kupadöntőben a Madrid.
Ettől függetlenül a tegnapi meccs első félidejének problémái egy taktikai hibához köthetők...ami nem feltétlenül lett volna gond, csak hamarabb kellett volna reagálni. 15perc alatt nyilvánvalóvá vált, h a Valencia a mi jobb szélünkön erőlteti a támadásait, csak és kizárólag. Alves előretolásával óriási űr keletkezett a védelmünkben, ráadásul mi is főleg azon az oldalon támadtunk, ergo totálisan leszűkült a tér. De ha már ezt választottuk, akkor jobb lett volna, ha Puyol megy ki jobb szélre, aki gyorsabb, mint Mascherano. Illetve úgy is egész korrekt lett volna a dolog, hogyha Busquets-nek vagy Keita-nak mindig hátra kellett volna érkeznie afféle "pót-középsővédőnek", de láttuk, hogy nem ez volt a rendszer.
Állandó létszámfölényt tudtak kialakítani, még akkor is, amikor nemcsak kontráztak, hanem felhozták a labdát azon az oldalon.

(Egyébként ne feledjük: két teljesen tiszta 11-esünk volt)
Boixos
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 9655
Csatlakozott: 2004.11.21. 11:00:59
Tartózkodási hely: monaco di bavaria

2011.09.22. 13:03:31

bármelyik csapat győzhetett volna, úgyhogy sztem reális ez az x, még ha fáj is a pontvesztés. ennyit a meccsről.
olvasva guardiola meccs utáni nyilatkozatát azon filóztam, h hogy a túróban van az, h vannak olyan fazonok, akik egy ilyen éles bugi után is normális ember módjára tudnak megnyilvánulni, nem kezdik el szinte azonnal a szrdobálást és a bűnbakkeresést (természetesen mások személyében), és tudnak gratulálni az ellenfélnek stb. örülök, h guardiola ilyen.
fabregas pedig nagyon jó, az utóbbi évek legjobb igazolása, talán a samu mellett.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Avatar
Charlie
Öreg Harcos
Hozzászólások: 6901
Csatlakozott: 2004.10.08. 11:13:39
Tartózkodási hely: East Side

2011.09.22. 13:00:05

Megnéztem[klikk] az összefoglalót a mérkőzésről, mivel sajnos nem nézhettem élőben. Igazából nem bánom hogy nem láttam. Kabaréba illő gólokat kaptunk, szegény Abidal öngólja, aztán egyedül maradt 2 támadóval bent, pedig majdnem kipöckölte azt a beadást. Olvasom, hogy a felállás érdekes volt, hát tényleg az, nem voltak szélső védőink azt látom ebből a 10perces kis összefoglalóból. Mathieu állandóan jól játszik ellenünk és rendre veszélyesen ad be szélről, pedig olyan mint egy telefonfülke tiszta Mátyus. Soldadonak megköszönhetjük, hogy mellérúgta a hihetetlen nagy helyzetét. Kis szerencsénk van akkor simán hozhattuk volna ezt a meccset, volt két tizenegyes gyanús szituáció, az egyik tisztán az volt, a másiknál Miguel előbb Messit rúgta le, az is elég gyanús. Mascherano lövése, Messi ziccere, Villa nagy helyzete ahol óriásit védett a kapus szerintem, Pedro lehet berúgta volna. Rendbe kéne tenni a védelmünket, mert nem tetszik amit ott látok. Támadások mennek, helyzetek zsákszámmal vannak.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
mrlevy
Jugador del Barça
Hozzászólások: 202
Csatlakozott: 2006.05.14. 13:12:39

2011.09.22. 12:50:40

„A második félidőt már négy védővel kezdtük, hogy stabilitást adjunk a csapatnak. Az első félidőben kicsit zavarodottak voltunk, azonban később ismét három védőre váltottunk, és ez működött a legjobban. Végül a hozzáállásunk, a sikeréhségünk hozta vissza a meccset.”

Ebben teljesen igaza van Pepnek.
Nincs gond a 3-4-3 al , csak ...
1. Masch nem szélső hátvéd
2. Busi és Keita már sok a középpályára (inkább Cesc vagy Thiago)
3. Alves nem szélső csatár

ha így kezdünk neki , hogy :
Alves , Masch./Puyol , Abi
Thiago , Busi , Sesc , Xavi
Pedro , Messi , Villa

Vagy még esetleg...

Adriano , Busi, Thiago , Xavi
Pedro , Messi , Cesc

Egyértelműen Pep kurta el a meccset , nem kell ezt szépíteni.
Főleg azért mert 15 perc után reagálnia kellet volna.
Nem a listavezető otthonában "kísérletezek" amúgy sem.

A legnagyobb probléma az volt hogy önbizalmat adtunk a valencia játékosoknak.Pont amiről már sokszor szó volt . hogy a meccs elején már eldől a dolog mert önbizalom nélkül játszanak ellenünk.Ez most nem hogy nem volt meg , de még pont hogy visszájára fordult.
A végére így is szétestek , de egy félidő és egy gól előny elég volt nekik egy x-re .

Gond nincs ettől függetlenül , nem olyan rossz az x , főleg hogy a real is döntetlent játszott.
Avatar
maxilopez
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 374
Csatlakozott: 2008.05.13. 15:37:32

2011.09.22. 12:42:19

visca el barca írta:
Chino írta:Szerintem nem feltétlenül Pep hibája volt ez a taktika.
a tegnapi meccs abszolut pep hibája. alvest feltolta, nem jött vissza védekezni. busi meg keita meg soha nem tudott időben kiváltani a szélre...
Az is az ő hibája, hogy az elmúlt pár évbe mindent megnyert a csapat!
Felszívta magát az összes csapat a Malaga a 2. a real hátul kullog (így maradjon) a csapattal nincs baj szezon eleje van.. a végére úgy is tudjuk mi lesz a vége!:)
Avatar
d
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1627
Csatlakozott: 2009.05.13. 18:46:36

2011.09.22. 12:17:43

Azt hiszem nem egyedül voltam, aki nagyon tartott ettől a meccstől, ehhez és a mutatott játékhoz képest nem rossz eredmény a döntetlen. Lehet (sőt: valószínű), hogy a Valencia nem tudja fenntartani a jó sorozatát, de azért csak jobb így, hogy nem húztak el tőlünk és az egy pont a Real ellen is fontos lehet.

Részben igazat adok azoknak, akik Guardiolát hibáztatják. Valóban kockázatos volt az első félidei felállás, de tegyük hozzá, hogy még mindig nem lett volna belőle olyan nagy baj, ha elkerüljük az igen komoly egyéni hibákat, mert balról induló támadások se valósulhattak volna meg eladott labdák és helyezkedési gondok nélkül. Persze ettől függetlenül az átszervezés szükséges volt, talán hamarabb is illett volna meglépni.

Ami azt illeti megint kicsit tompák voltak a srácok, pontatlanok, idegesek, nagyon rapszodikus a teljesítménye a csapatnak, de azt hiszem még így is jól megússzuk ezt az idénykezdetet.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2011.09.22. 11:53:35

Chino írta:Szerintem nem feltétlenül Pep hibája volt ez a taktika.
a tegnapi meccs abszolut pep hibája. alvest feltolta, nem jött vissza védekezni. busi meg keita meg soha nem tudott időben kiváltani a szélre...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2011.09.22. 11:22:48

Szerintem nem feltétlenül Pep hibája volt ez a taktika. Simán működhetett volna, ha a védőink teszik a dolgokat és Busi. de főleg Keita normálisan szűr. Alapvetően fejben nem voltak ott a srácok. Ami máskor csukott szemmel megy, az most hihetetlenül gáz volt. Ennyi eladott labdát kb. 4 meccsen összesen szoktak produkálni a fiúk. A másik ami szembetűnő az a késve adott pontatlan labdák. Nem néztem a végén a statot, de kb 12-13 lest biztos összehoztunk. Ami üdítő, az Adriano és Thiago teljesítménye. Nagy lendületet és kreativitást hoztak a játékba, főleg Adriano, de Thiago labdája Messinek valami varázslatos volt, kár hogy kimaradt.
Összességében igazságos az X, bár a helyzetek és a második félidő alapján jobbak voltunk, de megtanulhatnánk, hogy 2 félidőből áll egy meccs, végigf koncentrálni kell. Ha fejben jobban ott lettünk volna, akkor, ha nem is simán de behúzzuk a meccset. Azért örülök ennek a Valenciának. Az első két hely mindezzel együtt ki van osztva, de már számolni kell velük.
Azért a Madridnak is köszönetet mondhatunk. Remélem a denevérek ellenük is így játszanak majd.
Forca Barca!!!!
gergo9
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2902
Csatlakozott: 2007.10.02. 12:19:09
Tartózkodási hely: Miskolc

2011.09.22. 11:16:42

felician333 írta: hát ezt nem tudom miért mondod,amikor egy ilyen valenciát láttál ma a pályán..véleményem szerint jobbak voltak mint mi,mert akarták a sikert minden egyes percben,mi csak az egyenlítésnél,nameg a végén jött a henger,és ez kevés,nagyon kevés..
Jó láttuk már mennyit érnek ezek a tiszavirág idejű fellángoláso. BL-ben majd ha alkotnak vmit akkor van értelme bármiről beszélni de míg egy német középcsapattól szpnak oda-vissza addig nincs.
Majd eljön nemsokára az az idő mikor kiesőjelölt veri őket hlyére otthon
herlius
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1428
Csatlakozott: 2008.11.10. 11:55:35
Kapcsolat:

2011.09.22. 11:09:25

Összességében jó az X, főleg az első félidőt is látva. Azt se felejtsük el, hogy ezen a pályán minden évben szenvedünk. 2 éve is 2-2 lett, tavaly egy nagyon húzós meccsen nem kis szerencsével nyertük meg a meccset, pedig a helyzetek alapján a Vale akkor bizony jobban rászolgált a győzelemre. Most talán kicsit visszaadott valamit a sors a Valenciának is a mi tavalyi szerencsénkből.
Avatar
barcami
Jugador del Barça
Hozzászólások: 237
Csatlakozott: 2008.07.25. 12:09:18

2011.09.22. 10:45:47

Csak a bajnokikat nézve egyelőre éles különbság van a hazai (2-0-0, 13:0 gk.) és az idegenbeli meccsek között (0-2-0, 4:4 gk).
Javulni kell idegenben, nem elég hazai közönség előtt nyerni.
BL-ben elég lehet általában X is, de itt nem.
Mindhárom döntetlenünket megnézve, az ellenfélnek - a helyzeteink alapján - igencsak szerencséje volt, főleg a rsoc. és a milan (botrányos milan játék, simán verni kellett volna őket) meccsen.
Összességében itt is egyértelműen nyerésben voltunk már a 2. félidőben, tehát sikerült majdnem átfordítani a meccset. Az öngólt is idevehetem, mert azt Valdes fogta volna.
Az, hogy nem lőttünk 1-el többet, most már 3-jára bosszulja meg magát. Na ezen kell változtatni.
Avatar
barca2010
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 330
Csatlakozott: 2009.06.15. 11:01:33
Tartózkodási hely: Budapest

2011.09.22. 09:31:10

Soha nem szidtam a csapatot és Pepet sem! Most sem fogom, de annyit mindenképpen meg kell említeni, hogy most hibázott az első félidőben. Kicsit eltaktikázta magát. Amiért hibázott az az, hogy nem egy Valencia ellen kell próbálgatni az új formációt, pláne nem idegenben. Szerencsére vissza tudták pörgetni magukat a srácok a meccsbe, és mentettünk egy pontot. Nincs tragédia, mert lesznek pontvesztések a Madridnál is, de még nálunk is. Az tisztán látszik, hogy Cesc telitalálat volt. Messivel nagyon értik egymást. Azt azért hozzá tenném, hogy 1-1 nél volt egy tizi ide második sárgával Raminak! Más lett volna úgy a meccs, de összeségében rendben van az X szerintem! Még annyi, hogy amikor a megszokott játékot játsszuk, akkor nincsenek gondok ami megnyugtató! Adtunk egy félidő előnyt.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Avatar
kanty
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7783
Csatlakozott: 2009.02.27. 17:29:30

2011.09.22. 09:29:54

Jó meccs volt, igazságos a döntetlen. Az első félidő abszolút a valenciáé volt, a másodikban akár nyerhettünk volna is.
Ez a három védős taktika most nem igazán jött be, bár a középpályán sok volt az ember, mégis elég könnyedén átjátszottak. Volt azért szerencsénk is az elején, ha kettővel mentek volna a félidőben akkor sem lehetett volna egy rossz szavunk sem.

A második félidőre aztán Alves visszament a helyére és így a stabilitás visszatért. Messi hatalmas labdákat osztott, kár, h Villa a végén kihagyta.

DE ez az x igazságos.
A Valenciával hosszútávon nem igazán kell számolni, a harmadik hely meglesz nekik, de szerintem összeszednek a végére 15-20 pontos hátrányt ismét.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Avatar
kilibarca
Capitá del Barça
Hozzászólások: 756
Csatlakozott: 2007.06.13. 14:35:35
Tartózkodási hely: Lélekben Camp Nou

2011.09.22. 09:12:36

albicelesteX írta:Hát szerintem a védelem nagyon gyatra volt tegnap,főleg amíg 3-an védekeztek és Várhidi azt szépen le is vezette,hogy miért.Viszont amikor Puyol lejött szerintem magabiztosabb lett a védelem is.Idény eleji forma,sérülésből visszatérés,jövőre már nem szeretném a kezdőbe látni,de idén is nyugodtabb lennék egy Piqué-Masch középső kettőssel!
3 védős rendszerben Masch Abidal is kritikán aluli volt az első félidőben, Alves jóformán labdához se ért . 2.félidőbe feljavultak amikor mindenki vissza került a helyére.Szerintem Puyolra nagy szükségünk van még ha öregszik és lassul akkor is .
Keitát csak védekező kp poszton szerepeltetném.
Thiago és Adriano nagyon jól szált be.
Avatar
albicelesteX
A Vadász
Hozzászólások: 3450
Csatlakozott: 2007.06.25. 12:18:01
Tartózkodási hely: Erdők,mezők,vadligetek...

2011.09.22. 08:48:08

Hát szerintem a védelem nagyon gyatra volt tegnap,főleg amíg 3-an védekeztek és Várhidi azt szépen le is vezette,hogy miért.Viszont amikor Puyol lejött szerintem magabiztosabb lett a védelem is.Idény eleji forma,sérülésből visszatérés,jövőre már nem szeretném a kezdőbe látni,de idén is nyugodtabb lennék egy Piqué-Masch középső kettőssel!
Kép
Pavel
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1688
Csatlakozott: 2006.05.23. 20:57:21
Tartózkodási hely: Budapest

2011.09.22. 08:43:39

noname írta: Puyol amúgy nagyot játszott.
Ezt nem osztom. Az első gól vastagon az övé volt.
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2011.09.22. 08:21:26

Nem vagyok elégedetlen. Igazságos eredmény a döntetlen. A Vale nagyon jól játszott. Ha Soldado nem hibázik, nyernek. A taktika elhibázott volt, de ez nem menti fel Alest, aki az utóbbi években a legrosszabb félidőt produkálta a nálunk játszó játéksok közül. :roll:
Puyol amúgy nagyot játszott. Megint voltak hihetetlen mentései.
A Vale eljutott arra a szintre h a 2 nagy már nem esélyes a Mestallában!
A Fifa egy szégyen
Avatar
OvaMind
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 486
Csatlakozott: 2007.09.28. 14:49:49

2011.09.22. 08:21:11

Érdekes meccs volt, szerintem Abidal volt a mezőny egyik leggyengébbje, és Pepnek is be kellene látnia, hogy Busquets pl. nem védő. Ütközni gyakorlatilag nem tud, ahogy szerelései is elvétve akadnak.

A Valencia egyébként nagyon jól játszott 65 percig, és néhány dologra rávilágított a meccs. Adriano pl. színt vitt a játékba, a brazil játékának fényében még megdöbbentőbb volt, hogy Pedro mennyire nem tudja játszani az 1 v 1-eket. Villánál ezt ugyancsak hiányolom, másrészről ő a széleken teljesen elvész.

Én többet szerepeltetném Adrianót és Afellayt, ők legalább cselezni és beadni jól tudnak. Pedróban és Villában kb. azt látom most, hogy eljutnak évi 20 gólig, de ezen felül semmi. Pedro mondjuk legalább védekezésben hasznos.
Avatar
puma
Barça B
Hozzászólások: 40
Csatlakozott: 2009.03.08. 11:10:36
Tartózkodási hely: Bp

2011.09.22. 07:46:10

sziasztok!

Alapjában véve csak a Barca minden fronton, azaz nem foglakozom a többi csapattal. Most azért kivételesen megnézetm a szenvedős realmadridot. Ugye - már aki látta- döntetlen lett, meg mi is döntetlentre hoztuk, de azért a két meccs között ég és föld a különbség.
Ezt csk azért jegyeztem meg, mivel sokan attól félnek két csapat fog küzdeni a bajnoki címért. Látható, ez korántsem így lesz. Nálunk a játék még idény eleji, de kellenek ezek a meccsek, hogy a végén ott legyünk a bajnokként. Szerintem a Valencia elleni meccs is meglett volna, ha kicsit jobban koncentrál a csapat. Majd az Athletico ellen javítunk, nem tudom elképzelni, hogy ne győzzünk.
A madrid meg ... na de ez legyen az ő bajuk:)
Sempre Barca
Manheim István
Barça B
Hozzászólások: 78
Csatlakozott: 2007.09.16. 18:37:30
Tartózkodási hely: Budapest

2011.09.22. 07:44:48

Felemás érzésem van a meccsel kapcsolatban.
Alapvetően a döntetlen jó eredmény,de ha azt nézem hogy az elején egy elhibázott taktikával játszottunk akkor már bosszankodom.
Pep nagy kedvencem ,de azonnal látnia kellett volna hogy a a 3 védős dolog bedőlt az elején,mert Mat... rendszeresen elfutott a jobb oldali védelem mellett.
Szerintem már az elején vissza kellett volna állni a 4 védőre,és abból támadni.
Amit Villa kihagyott ,csak Soldado tudta felülmúlni......nem volt szép mozdulat.
Sajnos Messinek is sikerült 1 ziccert elszúrni.
Nyerhettünk volna,de így sikerült.
Sok van még hátra és jön az Atletico meg a Bl.
Szóval összességében nem rossz eredmény.
Majd tavasszal kiváncsi leszek a valencia milyen lesz, egy komlett barcával szembe.

Visca el Barca
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5390
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII-XV-ker Rezervátum

2011.09.22. 01:06:09

Nem brillírozott a csapat ezért kicsit sem vagyok csalódott az eredmény miatt. Jogosnak érzem a döntetlent, abszolút nem tartom rossz eredménynek ezt a döntetlent idegenben a mai forma alapján.
Nem érzem jogosnak a kritikákat senkivel szemben sem. nem lehet minden meccset megnyerni és most az ellenfelünk is baromira jól pörgött.

Valencia nagyon jó volt, jó lenne ha a többi bajnoki meccsükre is ennyire fel tudnának pörögni, mert akkor élvezetesebb lenne a bajnokság is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Avatar
felician333
Barça B
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2009.10.16. 01:18:29

2011.09.22. 00:43:09

fcbarca0827 írta:
shearer09 írta: Nekem valahogy nem tetszett hogy a kommentator vegig az egekig emelte a valenciat, majd elment a valencia goloknal, stb... A studioban pedig pl megsem emlitettek a 11-es gyanus eseteket,a kiallitast.
Mikor magasztalják őket az egekig, ha nem akkor, amikor a világ legjobb csapatát lefocizzák az első félidőben? :D
A meccs végén meg nem volt idő másra mint megmutatni a 4 gólt, meg a 3 helyzetünket,aztán köszöntek is el. A kiállítást meg nem tudjuk miért volt, hisz nem is mutatták. Majd egyszer biztos kiderül. :D

A 11-es eseteknél meg szerintem az 1. félidei az volt, ugyanakkor nem vágom, hogy például mikor Puyol kézzel ért a labdához a 16-oson belül,majd ellökte Soldadót (?), miért a valenciai kapott sárgát. :D Szóval, nem kell sírni, jó volt ez így.
hát szerintem puyol annál jobban nem nagyon tudta volna leszorítani a kezét,a szabadot kifelé én sem értettem.ja amugy a sárgát szövegért kapta.nagyon sokat fetrengett szerintem,ahelyett,hogy focizott volna,nameg nem rúgja két méterről a nézőknek azta ziccert
„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
Avatar
felician333
Barça B
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2009.10.16. 01:18:29

2011.09.22. 00:40:48

gergo9 írta:Fhos net miatt csak félig láttam ezt is de jogosnak tűnt az X.
Alves,Abidal duó borzasztó volt azért ez alapjaiban léket ütött minden taktikai elképzelésbe.
Második félidőben nyerhettünk volna de nem jött össze lényeg hogy úgy vagyunk a Madrid előtt hogy két rangadót is letudtunk.
Valencia meg van akkora szerencsétlen bohóccsapat hogy már féltávnál 10 pont hátrányban legyen hozzánk képest.
hát ezt nem tudom miért mondod,amikor egy ilyen valenciát láttál ma a pályán..véleményem szerint jobbak voltak mint mi,mert akarták a sikert minden egyes percben,mi csak az egyenlítésnél,nameg a végén jött a henger,és ez kevés,nagyon kevés..
„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
ALEXDP
Capitá del Barça
Hozzászólások: 582
Csatlakozott: 2008.08.18. 11:37:11

2011.09.22. 00:38:44

Messi pl nem tudott kilépni a ziccerénél, futottak vele, ami nem megszokott.
Villa más eset, dehát ez van.
Viszont hogy Pepen ment el a meccs,az enyhe túlzás, mert helyzetek és majdnem helyzetek(11-es) elegek kellettek volna legyenek.
Ilyen gyengén nem mostanában passzoltunk, és lassú volt a csapat, pontatlan, körülményes, az ívelgetésektől meg néha rázott a (h)ideg.
Ha ezeket nem vesszük akkor tényleg Pep hibája.
Válasz küldése