Bajnoki Mérkőzések 22-23

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
d
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1627
Csatlakozott: 2009.05.13. 18:46:36

2011.11.07. 11:25:09

Látom itt már sokan eljutottak egyetlen meccs alatt a végstádiumos pesszimizmusig (kit kell igazolni sürgősen és kit elzavarni), de azért én novemberben még nem adnám fel ilyen könnyedén.Pár apró tényt elfelejtünk:
November eleje van és a bajnokság harmadánál se járunk. 3 pont a hátrány, a Madrid is bukott eddig 11 fordulóból 4-et és még egy klasszikuson sem vagyunk túl.
A csapat teljesítménye rapszodikus, de a játékunk jó formában még mindig jó és bombabiztos. Képességeket tekintve még mindig a világ legjobbja ez a csapat, bárkit képesek lehetünk megverni.
A Madrid volt már meccseken keresztül a padlón idén is, ahogy minden korábbi évben is.

A Real most jobb helyzetben van, komoly esélyesei a bajnoki címnek természtesen, remek csapat, látványos, jó focival. Ezzel együtt is még legalább ennyire esélyesnek érzem a Barcát. Kár itt bármit temetni.


(Amúgy sokan sírtak, hogy milyen unalmasak a Barca meccsek, na nesztek, ez minden volt, csak unalmas nem, ezt akartátok? :D )
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2011.11.07. 10:16:28

Már miért lenne ez a bajnokság a reálé? Amikor botlottak a Levante ellen érdekes, szinte mindenki elkönyvelte, hogy miénk a bajnoki cím. Most hogy játszottunk a Bilbao ellen idegenben (!), olyan körülmények között egy döntetlent, ahol a tudáskülönbség nem tud úgy kijönni máris temetjük a csapatot.m Nem igazán értem. Szerintetek a Madrid ezután minden meccset be fog húzni. Ráadásul a döntetlenjeink nagy része nüanszokon múlt. Sevilla ellen kihagyott tizi, Valencia ellen öngól, ahogy itt is, a Sociedadot nem is említem. Még veretlenek, egyedüliként, ami azért bizakodásra ad okot. Minden meccsen megvannak a lehetőségeink, és van egy olyan plusz is, ami tavaly nem volt meg. Lehet, hogy a csatáraink kicsit passzívak, de a kp-ink elég gólveszélyesek. Most végre felépült Alexis is. Nem lesz itt gond. A Clasicóra szinte mindig hátránnyal érkeztünk (kivéve az 1-1-et) és láss csodát, mindig jó jöttünk ki.
A Mallorca után már a legtöbben a plafonon voltak, hogy milyen királyak vagyunk, most meg leixelünk Bilbaóban, a madrid meg megver egy olyan Osasunát amit mi 8:0-ra tömtünk ki és már avatjátok a bajnokot. Bízni kellene egy kicsit a csapatban.
Forca Barca!!!!
Avatar
K900
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 299
Csatlakozott: 2011.07.19. 19:10:29
Tartózkodási hely: "My heart is in Brazil, and the Nou Camp stadium".

2011.11.07. 09:40:14

Léfe írta:Csak Messi tud golt rugni és ez nagy gond, szerintem ezt a bajnokságot a Reál nyeri. Sajnos.Villa és Pedró golképtelen.
Ezért kellett volna Pepnek megbecsülni Ibrát, és akkor lehet hogy nem itt tartanánk.Akármilyen egoista is Ibra, de a pályán egy zseni.Ezt bekellene látni szerintem.Fabregason és messin kivül nincsen gólérzékeny játékosunk.Villa helyett pedig a nyárron, elkellene hozni vagy Neymart vagy Cavanit sztem.
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3727
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2011.11.07. 07:24:49

aynas írta:megértem a dühös és vészharangot kongató embereket.
ez a 4. meccs a bajnokságban amin ikszelünk. és ez, ha bajnokságot akarunk nyerni, nem fér bele. ha az idegenbeli teljesaítnényen nem változtatunk,.akkor uszott a bajnokság. itt nem lehet hibázni. a reál ugyanis jobb, mint tavaly. a tükéletsség határát súrolja. megba**hatjuk, ha oda vissza verjük is a reált ,de a bajnokságban csinálunk 8 ikszet. halkan jegyzem meg, sztem ez a bajnokség már elúszott. 11 meccs alatt 4 x sok. a dühítő, hogy egyik x-es meccen sem volt jobb az ellenfél. santander ellen 0-2ről hoztuk fel az ellnfelet. valencia ellen, ha pep nem variál a taktikán (3-4-3, alves a jobb szélen)nyerünk. sevilla 0-0 ellen sok helyzet + messi tizenegyes. ma pedig 2 ajándék gól az ellenfélnek + sok kihagyott helyzet. a 2 bekapott gól előtt mascherano a semiből csinál egy szögit (milan ellen meccs dereng valakinek :!: ) és persze hogy összehozzuk az ellenfélnek a gólt.
pedro , villa, sanchez csatároknak összesen kéne annyi gól rúgni, mint messinek. magyarul nincs messin kívúl góllövő csatárunk (reálnak van).
idén a bajnokságban sztem a 2, hellyel kell beérjük, a kérdés csak az, hogy mennyit vernek ránk. persze nem is lehet mindig nyerni.
Így van. Az a helyzet, hogy a végén örülhettünk az x-nek is, de normális körülmények közt ezt a Bilbaot simán ütjük. De a tegnapi nap időjárási körülményei közt is nyerhettünk volna. Mascherano és Adriano vmi elképesztő gyenge volt. Mascherano bent volt mind2 gólban, de ami az elszomorító, hogy Adriano így játszott... Az első gól előtt ugye volt az a hatalmas ziccere, amit először nem tudott átvenni, majd belegurította a kapusba, majd a 2. gól előtt egy embreelőnyös helyzetben tette ki úgy Sancheznek a szélre, hogy az is csoda, hogy elérte. Ami még bántóbb, hogy a meccs elején volt a Bilbaonak 3 kapuralövése, ami a végéig nem változott és így szereztek vezetést. Egyszerűen nem mondom, hogy több kell, mert jól játszottunk, de adtunk nekik 2 ajándék gólt, a helyzetek pedig kimaradtak. Vhogy változtatni kell a mérleg nyelvén, mert így tényleg nem leszünk bajnokok. Ennyi mecccset nem lehet leadni, főleg úgy, ahogy mondtad, hogy mindegyik meccsben simán benne volt, hogy nyerünk. Most kivételesen nem hibáztatnám Villát, gólt nem lőtt, de egyértelműen élénkült a játékunk, miután bement Adriano helyére.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2011.11.07. 07:03:59

Telitalálat amit "ayanas" irt alább. Mintha én irtam volna, nem is tudok hozzátenni. Csak Messi tud golt rugni és ez nagy gond, szerintem ezt a bajnokságot a Reál nyeri. Sajnos. Persze örökké nem lehet az első helyen végezni, csak hát a szurkoló mindig bizik. Villa és Pedró golképtelen. Ezt idén aligha lehet orvosolni. Ha ez igy megy tovább Villától meg kell szabadulni. A Reálban 3 ember is szorja a gólokat. Villa ugyan sokat dolgozik, de arra vannak mások és jobbak. Tegnap is voltak lehetőségei.
A.Sanchez még rejtély. A classikók is eléggé a Reálnak állak-most. Hogy mi volt az elmult években az most semmit nem számit.
Fecó
bowlinggolyo
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1984
Csatlakozott: 2006.05.10. 11:15:00

2011.11.06. 23:03:56

Bányász írta:Én meg úgy láttam,h nem. :)

Nagyon pontatlan volt,sok labdát eladott nem igazán sikerült neki felvenni a meccs ritmusát.Pedig azt vártam volna,h fickándozni fog ezen a talajon.De sebaj lesz ez még sokkal de sokkal jobb is.
Pontosan így látom én is aki dobott a meccsen a cserék közül az Villa volt az eddigi pontatlan játéka (ami a szezon elején jellemző volt rá) most nem volt jól lőtt kapura jól mozgott szinte mindig megjátszható volt és ő adta a gól passzt is Messinek.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Avatar
ab1daL
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3471
Csatlakozott: 2008.05.08. 18:40:25
Tartózkodási hely: Siófok

2011.11.06. 23:03:55

csabooo írta:Valdés írja Facebookon:''Empate en San Mamés. Un punto más importantísimo para esta liga. Triste por no haber conseguido ganar el partido y por no haber podido mantener la porteria a cero. Un abrazo a todos.''

nem sokat tudtam kiszedni belőle fordítóval, valaki esetleg ?
Puyol és Iniesta is írt. :wink: Amúgy nem nagyon vágom én se, de lájkoltam. :D :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - de Jong, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Guiu, Roque
Pavel
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1688
Csatlakozott: 2006.05.23. 20:57:21
Tartózkodási hely: Budapest

2011.11.06. 23:02:25

A meccsről.
Csak magunkat okolhatjuk. Majdnem sikerült megverni magunkat.
Hihetetlen, hogy mennyire nem használtuk ki a pálya minőséget. Egy-két lapos lövéstől eltekintve, ma is középen akartuk benyomni a labdát.
Már akkor éreztem, hogy nem nyerünk amikor Iniesta 40 m-ről próbálta átemelni a kapust amikor besétálhatott volna.
Fel a fejjel ennél csak jobb lehet.
Hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!!!
csabooo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 789
Csatlakozott: 2008.10.19. 18:20:56
Tartózkodási hely: Székelyföld

2011.11.06. 22:59:48

Valdés írja Facebookon:''Empate en San Mamés. Un punto más importantísimo para esta liga. Triste por no haber conseguido ganar el partido y por no haber podido mantener la porteria a cero. Un abrazo a todos.''

nem sokat tudtam kiszedni belőle fordítóval, valaki esetleg ?
Barça,Barça,Baaarça!!!
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7208
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2011.11.06. 22:42:33

Bob_Marley írta:A még több eső hiányzott :lol:
ja,igaz is :D
nálunk majd kaptok jó méteres füvet,azt kihúzzuk döntetlennel,mert a mieink magasabbak és jobban kilátnak :)
ez amúgy szabályozva lehet? mármint hogy max milyen magas lehet a fű?
viszont ami vigasz lehet,már ha szükséged van rá,hogy könnyebb meccseitek jönnek
aynas
Capitá del Barça
Hozzászólások: 514
Csatlakozott: 2004.10.28. 13:08:07

2011.11.06. 22:42:24

megértem a dühös és vészharangot kongató embereket.
ez a 4. meccs a bajnokságban amin ikszelünk. és ez, ha bajnokságot akarunk nyerni, nem fér bele. ha az idegenbeli teljesaítnényen nem változtatunk,.akkor uszott a bajnokság. itt nem lehet hibázni. a reál ugyanis jobb, mint tavaly. a tükéletsség határát súrolja. megba**hatjuk, ha oda vissza verjük is a reált ,de a bajnokságban csinálunk 8 ikszet. halkan jegyzem meg, sztem ez a bajnokség már elúszott. 11 meccs alatt 4 x sok. a dühítő, hogy egyik x-es meccen sem volt jobb az ellenfél. santander ellen 0-2ről hoztuk fel az ellnfelet. valencia ellen, ha pep nem variál a taktikán (3-4-3, alves a jobb szélen)nyerünk. sevilla 0-0 ellen sok helyzet + messi tizenegyes. ma pedig 2 ajándék gól az ellenfélnek + sok kihagyott helyzet. a 2 bekapott gól előtt mascherano a semiből csinál egy szögit (milan ellen meccs dereng valakinek :!: ) és persze hogy összehozzuk az ellenfélnek a gólt.
pedro , villa, sanchez csatároknak összesen kéne annyi gól rúgni, mint messinek. magyarul nincs messin kívúl góllövő csatárunk (reálnak van).
idén a bajnokságban sztem a 2, hellyel kell beérjük, a kérdés csak az, hogy mennyit vernek ránk. persze nem is lehet mindig nyerni.
Avatar
Bányász
Rendfenntartó - moderátor
Hozzászólások: 3345
Csatlakozott: 2007.12.07. 21:34:15
Tartózkodási hely: Neverland

2011.11.06. 22:40:44

Sanchez meg nagyon tetszett, sokat dobott a jáétkunkon, amint beállt
Én meg úgy láttam,h nem. :)

Nagyon pontatlan volt,sok labdát eladott nem igazán sikerült neki felvenni a meccs ritmusát.Pedig azt vártam volna,h fickándozni fog ezen a talajon.De sebaj lesz ez még sokkal de sokkal jobb is.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.11.06. 22:39:51

daffy írta:
Bob_Marley írta:...
nem láttam a meccset,így nem tudok nyilatkozni róla,csak érdeklődtem :)
gondolom a bilbao helyzetkihasználása nem volt rossz :)
mi hiányzott a meccsből? a váratlan? vagy csak pontatlanok voltatok?
A még több eső hiányzott :lol: Ami hiányzott a pontosság, a játék jó volt, meg is voltak a lehetőségek, de kimaradtak!A Bilbao meg szépen védekezett, s tapadtak!Iksz igazságos, mert a Bilbao nagyot küzdött, s küzdött s jól játszott, elől meg bekotorták, vagy Mr Piqueinho rúgta be!Koncentráltság az hiányzott, elől s ami mostanában abszolút rendben volt hátul, most az is akadozott!
Kép
Kép
Kép
Avatar
sjd
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6400
Csatlakozott: 2007.07.09. 08:55:57

2011.11.06. 22:31:35

Nekem alapvetően tetszett a meccs, végre izgultam hosszú hónapok után megint :D

Bilbao jól játszott, csak a végén kezdtek bunkerezni. A kritikán aluli pálya meg csak +érdekességet adott a meccsnek, bár a végén már a TV előtt meg akartam fulladni tőle. Az egyetlen negatívum nekem Adriano (az első helyzetét leszámítva), meg Messi első félideje, egy normális pályán sztem a lépés is kijött vna rendesen. Sanchez meg nagyon tetszett, sokat dobott a jáétkunkon, amint beállt

Madrid meg még csak egyclasicónyira van, addig nincs nagy baj
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7208
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2011.11.06. 22:27:49

Bob_Marley írta:...
nem láttam a meccset,így nem tudok nyilatkozni róla,csak érdeklődtem :)
gondolom a bilbao helyzetkihasználása nem volt rossz :)
mi hiányzott a meccsből? a váratlan? vagy csak pontatlanok voltatok?
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.11.06. 22:25:22

daffy írta:
Bob_Marley írta:De amit pl daffy írt egy másik topikban szerintem túlzás, hogy a Real kivételével lévő összes ellenfél ellen egy iksz már csalódás!
de miért? a meccs előtt aláírtad volna a döntetlent?
Nincs olyan, hogy aláírtam vagy nem írtam volna alá, Bilbaoban pontot szerezi sohasem szégyen!Ma is rendben kedvezett nekik a talaj, de ami bennük van menm 100%kig kiadták, s ilyen csapat ellen mindig nehéz!Vannak azért húzós meccsek főleg idegenben Mallorca, mostanában Sporting, Sevilla, Atletico Madrid, Bilbao, Valencia, Betis, Espanyol, Villarreal ezek ellen mindig benne van egy pontvesztés!Adott formától is függ, de egyik pályáján sem egyszerű a feladat!Minden meccsnek úgy kell nekiállni, hogy meg kell nyerni, ez adott, de nem érzem ahogy írtátok kudarcnak 1 nehéz idegenbeli pályán az ikszet!Igaz ha mint írtam elől egy kis koncentrációval nem nekünk kellene loholni!
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5465
Csatlakozott: 2007.06.14. 17:19:38
Tartózkodási hely: Budapest

2011.11.06. 22:17:32

barca99 írta:
bence-barca írta:Ezért ők tudnak ott játszani? :roll:
Tény, hogy nekünk ez nagyon betett, de nem csak nekünk... :?
Nem érted a különbséget? :D A Barcánál lábról lábra jár a labda, de nehéz a földön játszani, mert szinte beleragad a labda a talajba. A Bilbao meg előrevágja, kevesbbet van a labda a talajon, ezért kevésbé számít a pálya állapota.
Értem, de pl védekezésnél nekik is földön kell maradniuk. Meg azért támadásban is, nem modanám h "rúgdésfuss" focit játszottak volna... :D
lluisllach89
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3701
Csatlakozott: 2008.07.02. 22:46:30

2011.11.06. 22:17:26

bence-barca írta:
barca99 írta: Csak a Bilbao játéka nem a gyors labdajáratásra épül. :roll:
Ezért ők tudnak ott játszani? :roll:
Tény, hogy nekünk ez nagyon betett, de nem csak nekünk... :?
Ezen én is gondolkodtam, és azt kelll mondjam barca99-nek van igaza. Az egy dolog, hogy mindkét fél számára nehéz rakni a zsugát, csak kettőnk közül ez nekünk a lételemünk, míg ők előszeretettel rúgják p??sán a labdát.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Avatar
ElBartimaeus
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2188
Csatlakozott: 2009.03.25. 00:11:43
Tartózkodási hely: Budapest

2011.11.06. 22:16:23

Nem játszottunk túl jól, de kifejezetten rosszul sem. Egy valamit azért nem nagyon értek: hogy a fenébe lehetett ezt a meccset lejátszani?! Mert hogy többször konkrétan megállt a labda a tócsában; a játékosok a jéghokisok mozgását követték és a labda a földön teljesen kiszámíthatatlanul viselkedett.

Erre még rájön ráadásul a Bilbao igazán szimpatikus játéka, ami a védekezésben kb abban merült ki, hogyha valamelyik Barca játékos elmenne mellette, akkor vagy felvágja, vagy visszarántja. Utóbbit rendszeresen.

De a fő probléma magával a játéktérrel volt. Milyen gólok születtek??? Elsőnél elcsúszott maszkara. Aztán egy beívelés, mert máshogy nem lehetett biztosra menni, hogy eljut a labda a játékoshoz. Aztán összevisszapattogós szutyok, mert ilyen vizes, saras kakiban közismerten könnyű irányt változtatni úgy hirtelen álló helyből. Negyedik kb hasonló, a vizes labda kicsúszott a hálóőr kezéből. Ezen kívül volt még kb 3 helyzet a meccsen. És egyik csapat sem játszott túlságosan védekező focit. Felesleges volt, megoldotta a tócsa a földön.
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7208
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2011.11.06. 22:15:40

Bob_Marley írta:De amit pl daffy írt egy másik topikban szerintem túlzás, hogy a Real kivételével lévő összes ellenfél ellen egy iksz már csalódás!
de miért? a meccs előtt aláírtad volna a döntetlent?
krumplibogár
Barça B
Hozzászólások: 66
Csatlakozott: 2011.10.30. 22:21:47

2011.11.06. 22:15:21

kanty írta:Csak pozitívan, mint általában. :)
Rég drukkoltam egy ilyen jót, akkor lett volna teljes az örömöm, ha a végén lövünk kettőt.
Az az igazság, h a Bilbao megérdemelte ezt a pontot, szimpatikus csapat. Nagyon küzdenek, hajtanak a játékosok, látszik, h mit jelent számukra, h az Athletic Bilbao mezét viselik.
Persze a második gól mázlis volt, de van ilyen.
A pálya minősége és az időjárás sem kedvezett igazán nekünk, plusz ehhez jött ugye az a bizonyos peches gól, ez így összességében pedig már túl sok volt.

A játékkal szerintem nem volt különösebb probléma. Felhozták páran, h nem lőttünk eleget, ezzel nem értek egyet. Próbálkoztak rendesen a fiúk messzebbről is. Ha csúszós a pálya nem azt jelenti, h minden ami 30nál közelebb van azt rá kell bikázni.

Három pont a hátrány a Madriddal szemben, ez még nem a világ, de ennél több semmikép sem szabad, h legyen és ezt nem csak a klasszikus miatt mondom. Egy Real botlás most nagyon jól jönne, jó lenne, ha nov. 29-én úgy mehetnének ki a srácok a pályára, h nem vagyunk ponthátrányban.
:wink:
köszönöm szépen!Minden szóval egyetértek.Örülök hogy vannak még ilyen optimista emberek :)
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.11.06. 22:12:06

lluisllach89 írta:
Bob_Marley írta:mert az alap továbbra is szinte tökéletes!
Ezt kifejtenéd bővebben?
Amit eddig a szezonba leteszünk az asztalra továbbra is szinte verhetetlen!Az a csapatvédekezés, ahogy rendeződünk labdavesztés után, majd a sokpasszos játék felőröl továbbra is szinte mindenkit!Sokszor olvasom, hogy de hát unalmas stb, de ellövök egy közhelyt ha nincs nálad labda nem tudsz gólt lőni!És idén talán még jobban működik a gépezet!Lehet kevesebb gólt lövünk, de úy érzem a higgadtság hiányzik előröl!Ma futottunk az eredmény után, ahogy Valenciában is!Idén egyedüli nagy bakiként a Sociedad ellenit érzem!2:0ról nem szabad kiengedni egy meccset ha kell 80 percet passzolsz és megvan!És igen most 3 pont a "lemaradás" a Real sok gólos meccseken van túl, mi szorosabb meccseken!De mi úgy érzem továbbra is játékban előrébb járunk, ami persze akár egy classicon borulhat, de a szezont tekintve én nem aggódom!Ezek a meccsek nagyon fontosak, mint a mai is volt, sajnos "csak" 1 pont lett!De amit pl daffy írt egy másik topikban szerintem túlzás, hogy a Real kivételével lévő összes ellenfél ellen egy iksz már csalódás!Itt Bilbaoban mindig is presztízs meccs van volt, a Realnak is ilyen meccse lesz, de ha korán betalálnak rúghatnak xet, de a Bilbao akkor is küzdeni fog!Mi nem vagyunk elég higgadtak elől, be lehetne kotorni egyet és lehet tartani a labdát, de mostanában kritikus szitukban elől rossz döntések vannak!De ha megnézi az ember a játék képét, a csapat együttes mozgása továbbra is káprázatos!
Kép
Kép
Kép
Avatar
Bobán
Jugador del Barça
Hozzászólások: 232
Csatlakozott: 2008.08.20. 17:50:16
Tartózkodási hely: Szeged

2011.11.06. 22:11:02

Olvasom itt a butábbnál butább hozászolásokat és nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá!
- Először is nem lehet mindig nyerni sokan mégis ezt várják el....!!!
Az El Clásicot se fogjuk 10-10 szer megnyerni!
Várható volt ennyi siker után a sok divat szurkoló, míg én sajnálom a csapat minden tagját akik ebben a tré időben küzdöttek ti már eladnátok a fél keretet.
Üzenem nektek, hogy nem mindig a Barca lesz a világ legjobb együttese!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bobán 2011.11.06. 22:15:51-kor.
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
Avatar
barca99
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7307
Csatlakozott: 2006.07.19. 12:37:02

2011.11.06. 22:10:04

bence-barca írta:Ezért ők tudnak ott játszani? :roll:
Tény, hogy nekünk ez nagyon betett, de nem csak nekünk... :?
Nem érted a különbséget? :D A Barcánál lábról lábra jár a labda, de nehéz a földön játszani, mert szinte beleragad a labda a talajba. A Bilbao meg előrevágja, kevesbbet van a labda a talajon, ezért kevésbé számít a pálya állapota.

Ezek az extrém körülények mindig a favágó/kevésbé technikás csapatnak kedveznek, nem hiába locsoltatta szét Mourinho a Stampford Bridge-et 2006-ban, vagy hagyta megnőni a füvet tavaly.
Avatar
kanty
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7783
Csatlakozott: 2009.02.27. 17:29:30

2011.11.06. 22:09:13

Csak pozitívan, mint általában. :)
Rég drukkoltam egy ilyen jót, akkor lett volna teljes az örömöm, ha a végén lövünk kettőt.
Az az igazság, h a Bilbao megérdemelte ezt a pontot, szimpatikus csapat. Nagyon küzdenek, hajtanak a játékosok, látszik, h mit jelent számukra, h az Athletic Bilbao mezét viselik.
Persze a második gól mázlis volt, de van ilyen.
A pálya minősége és az időjárás sem kedvezett igazán nekünk, plusz ehhez jött ugye az a bizonyos peches gól, ez így összességében pedig már túl sok volt.

A játékkal szerintem nem volt különösebb probléma. Felhozták páran, h nem lőttünk eleget, ezzel nem értek egyet. Próbálkoztak rendesen a fiúk messzebbről is. Ha csúszós a pálya nem azt jelenti, h minden ami 30nál közelebb van azt rá kell bikázni.

Három pont a hátrány a Madriddal szemben, ez még nem a világ, de ennél több semmikép sem szabad, h legyen és ezt nem csak a klasszikus miatt mondom. Egy Real botlás most nagyon jól jönne, jó lenne, ha nov. 29-én úgy mehetnének ki a srácok a pályára, h nem vagyunk ponthátrányban.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése